Találatok a következő kifejezésre: Mit jelen hogy (971 db)

Lehet hogy beléd szeretett
szerintem rakd újra nála az msn-t az megoldhatja a problémát :D
Ez a csaj..10 percenként tol egy Smilet az mi? xD Amúgy lehet igaza lesz az elsõnek.
MákosLajos ezen most szakadtam :DDDDDD amúgy elsõnek van igaza sztem.. lehet többet érez már :)
kérdezd meg vágási ferit!
Windows 98 fut a csajon

Ez mit jelet? Hogy pl myvipen ki írják a nevek elé hogy amp pl: amp;adri?

Legjobb válasz: hát az az amp szerintem egy csillag, hangjegy, szív, stb lenne csak lehet nem jeleníti meg a géped.

hát az az amp szerintem egy csillag, hangjegy, szív, stb lenne csak lehet nem jeleníti meg a géped.
A kérdező hozzászólása: eddig egy ismerõsömé sem jelenítette meg
nem, semmi köze ehhez. Ez az amp az '&' jel kódja. és az adatbázisban ez a kód tárolódik el. Majd amikor megnézed akkor ez is olvasódik ki. Meg lehet oldani hogy & be & ki, de ez már nem a te problémád
A kérdező hozzászólása: aha lehet köszi:D
A kérdező hozzászólása: jah aha köszi

Mit jelet hogy valaki maszturbál?

,=///

Legjobb válasz: ha fiú akkor le fel mozgatja a kezét a pisilõjén, ha lány akkor simogatja a nunuját vagy tárgyakat mozgat vele, ez mindkét nem számára nagy élvezetet okoz ami egy katartikus eseményben csúcsosodik amit elélvezésnek hívunk, nem ajánlott elsõ magömlés vagy menstruáció elõtt

ha fiú akkor le fel mozgatja a kezét a pisilõjén, ha lány akkor simogatja a nunuját vagy tárgyakat mozgat vele, ez mindkét nem számára nagy élvezetet okoz ami egy katartikus eseményben csúcsosodik amit elélvezésnek hívunk, nem ajánlott elsõ magömlés vagy menstruáció elõtt

Japánakác! Mit jelen, hogy októbertől a fagyokig ültethetem?

Tehát h már nem tudom elültetni? mert azt írják hogy október közepét?l lehet a fagyokig.. már októberbe is fagyott..

Legjobb válasz: Szerintem ne ültesd el.

Szerintem ne ültesd el.
Szerintem azt jelenti, hogy addig lehet elültetni, amíg nem nem fagyos a föld.Nyugodtan elültetheted, most nem fagy, de elég nedves a föld ahhoz, hogy megmaradjon.Jó mélyre ültesd, esetleg takard be a föld felett lombbal.
Hát azt hogy:októbertõl a fagyokig ültetheted
Amíg nem fagyos a föld, azaz tudsz ásni, addig lehet ültetni is.

Az mit jelet, hogy egy lakat golyós ill. kettős golyós reteszelésű?

Egy golyó hogyan tudja megakadályozni a kengyel kinyitását? Mért biztonságosabb ez, mint a rendes retesz?

Legjobb válasz: a kettõs reteszelésû,ahogy írtad is dupla golyós tehát nehezebb feltörni.a golyók kimart nútba ugranak be.

a kettõs reteszelésû, ahogy írtad is dupla golyós tehát nehezebb feltörni.a golyók kimart nútba ugranak be.

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Ovis jeleket hogyan szoktátok belerajzolni a ruhákba? Ha a címkére rajzoljátok, ahhoz alkoholos filc, vagy textilfilc kell? És ha nincs címke, bele a ruhába? És ha majd a tesó hordja, mit csinálok a jellel?

Legjobb válasz: Kéred az oviban hogy azt a jelet szeretnéd a gyereknek ami a nagyé volt.Nálunk kérdezték milyen jelet szeretnénk.Mi ceruzát szerettünk volna,de az nem volt.(bölcsis jele az volt) igy gyertya lett.

Kéred az oviban hogy azt a jelet szeretnéd a gyereknek ami a nagyé volt.Nálunk kérdezték milyen jelet szeretnénk.Mi ceruzát szerettünk volna, de az nem volt.(bölcsis jele az volt) igy gyertya lett.
én alkoholos filccel rajzolom a jeleket a ruhától kezdve a cipõig mindenhová egy idõ után elhalványul, de van most a fiamnak olyan ruhája, amit hordott a tesó is már, meg õ is a bölcsiben, most pedig az még mindig jó az oviba, tehát a harmadik jel került bele szeptemberben nem csinálok belõle gondot, a legerõsebb a jelenlegi, az látszik legjobban, szerintem ennyi elég
Én ráhímzem a jelét, pöttyös labda, nem bonyolult. amit örököl a tesó, azt kiszedem belõle, és varrok majd másik jelet rá. Van amit eladok, senki nem reklamált még miért van pöttyös labda hímzés a ruhán, nem feltûnõ.
Vagy a címkére vagy a ruhára, ha nincs mód a címkére alkoholos filccel. Amúgy meg csak az 1 váltás ruhára és tornához szükséges ruhákra írtam bele, meg a váltó cipõbe és tornacipõbe. Amiben itthonról elmegy, abba nem írtam bele. Az úgyis rajta van végig. Ha véletlenül lesz kis tesó, akkor meg majd lesz neki is ruhája, amit beviszek és arra meg majd az õ jelét és nevét írom.
Én filc anyagra (egy kis négyzetre) hímzem a lányom jelét, ezt a darabka filc anyagot öltöm rá a ruháira. Ha kinõtt valamit, akkor lebontom róla a filc anyagot, és rávarrom másik ruhájára. El szoktam adni a kinõtt ruháit, így nekem olyan megoldás kellett, aminél a címkék is hibátlanok maradnak, és a ruhán sem látszik, hogy jel volt rajta.
http://www.ovisjel.com/ Innen rendeltem. Amit még a tesó is hordana, abba szatén jelet varrok. Egyébként a régi jelre is rá lehet vasalni az újat, már próbáltam.
Alkoholos filc, de jó a rendes golyóstoll is, van, hogy az még tartósabb.

Mi a centiméter és a miliméter fizikai jele? Hogy rövidítik?

Mert nemtudom eldönteni, hogy most akkor a centimétert cm-el jelölik vagy c-vel , és a milimétert mm-el vagy m-el :S

Legjobb válasz: a centi, mili, mikro, nano, piko, femto, ato..... meg a többi szócska nagyságrendet jelölnek. Az elsõ betûjüket tesszük a mértékegység jele elé. Mivel a méter jele m, ezért lesz cm, mm, stb (a mikro jele mû, hogy meg lehessen különböztetni a militõl...)

a centi, mili, mikro, nano, piko, femto, ato..... meg a többi szócska nagyságrendet jelölnek. Az elsõ betûjüket tesszük a mértékegység jele elé. Mivel a méter jele m, ezért lesz cm, mm, stb (a mikro jele mû, hogy meg lehessen különböztetni a militõl...)
cm mm
A centi az századrészt jelent. A latin centum szóból. A milli az ezredrészt jelent. A milliméter (2 l-lel) a méter ezredrésze.
az elsõ meg a harmadik, pontosan elmondták, a második meg nagyon okos dolgokat mond, csak senki nem erre volt kíváncsi.
Tökmindegy hogyan rövidíted, ha érted a rövidítést és mások is értik. v=s/t magyarul sebesség=távolság/idõ De a fenti képletet simán felírhatod úgy is, hogy k=b/ß ha kikötöd, hogy a k a sebesség jele, b a távolság és ß az idõ. Tudom, hogy nem ide kapcsolódik, de szemléletformálónak tartom. Nem a képletet, a rövidítést kell megtanulni, hanem a mögötte lévõ elvet.
11:20 - mértékegységek jeleirõl volt szó, azokat nem lehet csak úgy változtatgatni, még a kis/nagy betûket is "illik" szigorúan betartani. Amit leírtál, ettõl függetlenül igaz, és "szemléletformáló", csak gondolom átsiklottál afölött, hogy most mértékegységekrõl van szó.
A 23.05-tel szemben azt hiszem lényeges, hogy a c és az m prefixumok mit jelentenek ("A centi az századrészt jelent. A milli az ezredrészt jelent."), mert ha tudja, akkor nem kérdez butaságot, és a cl, ml sem lesz ellenfél.
A jele v vagy h (távolság vagy magasság) a mertekegysege a meter illetve ennek törtreszei es többszörösei. km, kilometer m meter, dm decimeter cm centimeter mm milimeter... a c a fizikában a töltes jele (mennyivel jobb lenne, ha mûködne az e' betûm!) :D
Idegen jelek kéziszótárral!
A hosszú évek és a rutin, amit majd a fiamnak árulok csak el.
Ajánlom a Mi kell a nõnek c. filmet :D !
Rá lehet jönni. Persze ha nem akarsz semmit a csajtól, könnyû azt mondani, hogy nem ismerted fel a jeleit...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sose tudom, hogy barátként tekintenek rám, vagy férfi ként.

Ha egy gyerek hiperaktív, annak van már jele kicsi korában is, 1-2-3 éves korra gondolok. És mik azok a jelek? HOgyon viselkedik?

Legjobb válasz: hát igen,ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)

hát igen, ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)
igen vannak jelei, csecsemõkorban motoros nyugatalnság, rosszul szopik, rossz alvás, késõbb figyelmetlenség, szétszórtság, képtelen kitartóan foglalkozni vmivel, persze kisgyerekeknél ez necces, de azért jele van, elkezd valamit egybõl kap a másik dolgoba semmit nem fejez be....ugyanakkor sokszor értelmesebbek mint a nem hiper társaik. viszont itt is érvényes a nem minden bogár rovar de minden bogár rovar ökölszabály, vagyis azok a gyerekek akik mondjuk nyugatalan rosszul alvó mozgékony babák, kisgyerekek, azok nem mind hiperaktívak, viszont aki hiperaktív, az tuti ilyen babakorában, kisgyerekkorában. én féltem, hogy nem az e a z enyém, megnyugtattak a korai fejlesztõben, hoyg nem, csak nagyon mozgékyon, érdeklõdõ, és most már én is egyértelmûen látom hogy nem az, most már képes megülni dolgokkal, és nagyon jól tud koncentrálni ha elmélyül valamiben. 2 éves kislány édesanyja
nyûgösek is, nehéz õket megnyugtatni, mindenre felmásznak az, hogy nem tud kitartóan figyelni dolgokra, az odáig is mehet, hogy még a tv elõtt sem képesek megülni 2 percre sem mindig mozog valamijük
na ezt jól megaszondtam, helyesen: nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. :) )))))
Én is hiperaktív gyerek voltam-vagyok és igen tudom hogy elég nagy bosszúságot és kínszenvedést okoztam a szüleimnek vért és verejtéket izzadtak minden percben amíg velem voltak:D ezek a tulajdonságok mindig benne maradnak az emberben csak idõsebb korában jobban kordában tudja tartani és odafigyelni rá:) mellesleg azt mondják hogy a hiperaktívaknak sokkal jobb a felfogóképességük, logikájuk, és egyéb agyi megterhelést igénylõ dolgok:) szóval csak türelmesnek kell lenni, mert meghozza gyümölcsét a nagy áldozat:)
Két gyerekem van az egyik hiperaktív volt kiskorában . Hozzáteszem szerintem nem a legrosszabb fajtából való. Láttam még nála is hiperaktívabb gyereket. Pici csecsemõ korától nagyon eleven volt. Sehol nem volt nyugta és maradása. Örökké mozgott, mindenre felmászott, és meg lehetett bolonduulni mellette. Estére olyan fáradt voltam , hogy azt sem bántam volna néha ha elüt egy autó és vége lenne. Csak egy kis nyugalomra vágytam . Tudom hülyén hangzik, de akinek van hiperaktív gyereke tudja mirõl beszélek. Azóta a gyerek felnõtt ( 26 éves) Teljesen lenyugodott, cseppet sem hiperaktív. Megfejthetnék mitõl alakul ki a hiperaktivitás, mert sok szülõ életét megkeseríti ez a viselkedés. Sokat kínlódtunk az iskolában óvodában is. A gyereknek se jó.
Senkinek nem gyanús hogy pár éve azt sem tudták, hogy van ilyen? Senkinek nem tûnik fel hogy ez a hiperaktivitás egy idióta kitaláció? Talán fegyelmezni is kéne a gyereket s nem pedig mindent megengedni neki az elsõ perctõl fogva. Jelszóval, hogy még ksgyerek és úgysem érti meg, ezért azt csinálhat amit akar. Majd, majd, majd késõbb megnevelem ha már nagyobb lesz... Nem, az elsõ perctõl korlátokat kell húzni, irányítani kell, persze azért bizonyos határok között. Tanítani, fegyelmezni, majd mégis kicsit engedni... Nincs hiperaktivitás, elkényeztetés és nem nevelés van! Ez manapság nagyon divatos hogy ha már valaki anyuka lett akkor az egész életét a gyerekre szoritkozik, elbutul és igazából nem érzékeli a külvilágot, kizárólag õ és a gyerek létezik...
ma 12:27 a hiperaktivitást nem lehet kinõni.
Ilyen kicsiknél az orvos se jellenti ki hogy bajvan, mert ilyenkor sokat mozognak és nehéz lekötni a figyelmüket. Persze ez sokszor megöriti a szülõt de ettõl még nem hiperaktiv.
A hiperaktivitást nem lehet kinõni ha gyereknek az voltál felnötnek is az leszel. A munkába úgyanolyan zavaró mint a suliba.
Én mint öreg hiperaktív üzenem: nem betegség, hanem fokozott értelmi, felismerési képesség. Nem megunja a dolgot, hanem átlátja a mûködését és már nem érdekli. http://szkaresz.blog.hu/2007/10/19/hiperaktivitas_az_elet_soi Ez nem azonos a mindent kikövetelõ, hisztis, szenvtelen emberkékkel akik ezt felnõtt korra sem növik ki. Üdv
Én is hiperaktív voltam, emiatt az óvodában pl. nyugtatóztak, hogy ne zaklassam az óvónõket. Pedig csak unatkoztam. 5 éves koromra olvastam, 6 évesen a suliban pedig megõrültem az unalomtól. én voltam az a gyerek, akinek mindig plusz feladatokat kellett kitalálni, hogy tudjanak tõlem tanítani. Az öcsém dettó ilyen volt, 7 évesen 9-10 éveseknek való matek feladatokat oldott meg, felnõttekkel sakkozott, csak mert a saját szintjén már semmi izgalmas nem volt. Most programozó, ott talál még kihívásokat... Szóval ha a gyerek hiperaktív, kösd le az érdeklõdését és fáraszd el fizikailag...
Látom mások is találkoztak már a nyugtatóval. Ahány orvos ( ideggyógyászhoz lettünk beutalva) látta a gyereket egy megoldást látott , a nyugtatót. Természetesen egy szem tablettát sem adtam a gyereknek . Ez ugyebár 20 évvel ezelõtt volt. Több szakember egybehangzó véleménye után csak annyi történt, hogy már senkitõl nem kértem segítséget, megpróbáltam túlélni!!!Manapság mit ajánlanak a dokik??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!