Találatok a következő kifejezésre: Mit illik keresztelőre az (3 db)

Családtag párjaként mibe illik keresztelőre menni, és mi az ami kényelmes is lenne ilyen kánikulába? 20/L

Legjobb válasz: Tudom, hogy ünnepi, de mégis mi? :-) Képeket linkeljetek légyszíves

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ünnepi, de mégis mi? :-) Képeket linkeljetek légyszíves
nos ezekre gondoltam, cs ne legyen éppeg olyan kihivo meg semmi féle képpen ne legyen kint a popsid, de annyira visszafogott se legyél, fiatal vagy :D maradj világos szinnél, ne barna .. ha feekete akkor valami világos kiegészitõ ;)
remélem tudtam segiteni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :)
igazán nincs mit :)

Mit illik adni keresztelőre az unokaöcsikémnek? Születéskor ami decemberben volt megkapta a nagyajándékot. De most lesz a keresztelő.

Legjobb válasz: Most eltévedtem, hogy ki is az unokaöcsike :)) De nálunk keresztelõre a nagymamák és a keresztszülõk szoktak csak nagyobbat adni (lánynak fülbevaló, keresztelõi ruha ilyesmi), a többi rokonság esetleg apró csörgõt hoz, plüssjátékot, de kaptunk egy csomag pelust is :)

Most eltévedtem, hogy ki is az unokaöcsike :) ) De nálunk keresztelõre a nagymamák és a keresztszülõk szoktak csak nagyobbat adni (lánynak fülbevaló, keresztelõi ruha ilyesmi), a többi rokonság esetleg apró csörgõt hoz, plüssjátékot, de kaptunk egy csomag pelust is :)
Ha nem te leszel a keresztszülõ akkor valami kis ruha vagy játék szerintem megteszi. Nálunk én és a párom lettünk a kereszt szülõk az unoka öcsémnél és mi 15.000 Ft-ot adtunk a szülõknek. Õk jobban tudták hogy épp mire van szüksége a gyereknek. Hisz nõnek mint a gomba. És manapság a pénznek örülnek a legjobban. Üdv. 24 hetes kismami

Keresztelőre mit illik felvennem? És az apukának?

Legjobb válasz: én kosztümben voltam, a férjem meg öltöny+nyakkendõben. szerintem nem kell túlspirázni, ha odafigyeltek, hogy ne legyen túl kivágott a blúz/felsõ vagy rövidke a szoknya, akkor nem hinném, hogy gond lenne az öltözékkel...

én kosztümben voltam, a férjem meg öltöny+nyakkendõben. szerintem nem kell túlspirázni, ha odafigyeltek, hogy ne legyen túl kivágott a blúz/felsõ vagy rövidke a szoknya, akkor nem hinném, hogy gond lenne az öltözékkel...
Rajtam nadrágkosztüm, a férjemen öltöny volt. Még más gyereket is kereszteltek a miénken kívül, de az õ szülei csak nadrág+felsõben, illetve ing+nadrágban voltak.
Én keresztanya voltam, nadrág, fehér blúz volt rajtam, a keresztapán öltöny. Az anyukán nadrág, blúz, az apukán nadrág, ing volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
a páromon ing+nyakkendõ, rajtam bézs+piros hosszú nyáriruha lesz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!