Találatok a következő kifejezésre: Mit hogyan mennyit kell csinalni hogy (40 db)

Mi az a xbox 360 nál hogy wave 4 es? és mit kell csinálni mert úgy tom az új játékok wave 4 esek mind mit kell csinálni hogy mennyenek és azt hol kell megnézni az van e rajta?

Legjobb válasz: hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet

hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet

Mit hogyan es mennyit kell csinalni hogy tokeletes legyen az elojatek?

Legjobb válasz: Hát ez az. Kinek, mikor, mi. Van mikor hossszú elõjátékot igényel az ember, van hogy rövidet. Ez egyéntõl és alkalomtól is függ.

Hát ez az. Kinek, mikor, mi. Van mikor hossszú elõjátékot igényel az ember, van hogy rövidet. Ez egyéntõl és alkalomtól is függ.
az, hogy kinek mi a tökéletes az nem a másik emberhez viszonyitjuk, hanem saját magunkhoz!!!!! ezért is legjobb kifejezõ nyelv a magyar --MAG-unk-a kiinduló pontja a MAG saját belsõnk! ha megkérdezed a másikat, hogy ez jó vagy az jó? -erre a másik azt válaszolja ami hozzá képest viszonytva jó-e, azaz saját magához ... szóval akkor a kérdésedre a válasz, úgy csináld és ahogy hozzád és a képességeidhez képest tellik tõled és annyiszor ahányszor és ideig csak érzed, ezt tudni fogod, mert megérzed, és akkor és úgy az lesz számodra a TÖKÉLETES!!!
Huhha eléggé összezavart az elõzõ válaszadó! :)
elég zavaros a harmadik válasz adó. de szerintem ez embertõl függ
A szexben nincsenek kötöttségek, nincs megszabva, hogy mennyi ideig tartson az elõjákét, azt úgyis látod a másik reakcióiból. Simogasd, csókolgasd, arra is rá fogsz jönni, hogy a másik mit szeret, mi a jó neki.
A kérdező hozzászólása: elrontottak a kerdesemet nem pontosan ezt akartam kerdezni hanem azt hogy KINEK MI A TOKELETES
mit nem értetek? az a kérdés, hogy hogyan és mennyit és hogy tökéletes legyen -- nem a másik emberhez viszonyitjuk, hanem saját magunkhoz!!!!! de minden kérdés kiindulópontja saját magad vagy!!!!!! ha választ adok neked bármirõl akkor magamhoz fogom mérni, hogy szerintem igy meg úgy csináld, mire jön valaki és azt mondja ez hülyeség igy meg úgy csináld, õ is szintén a saját mércéjéhez méri .... igy akármit kérdezhetsz, mert több száz választ is kaphatsz rá, de nem ez a lényeg.. a legfontosabb, hogy te mit gondolsz jónak, és mennyinek, és az lesz úgy tökéletes... aki nem érti jöjjön privátba...
Eredeti?
A kérdező hozzászólása: non steam
Elõször is nem tudom félreértettél-e valamit mert lehet hogy a multiplayer re gondolsz azaz szerverekre csatlakozni akarsz, mert ehhez össze kell kapcsolni minimum 2 gépet. Ha jóra gondolsz akkor fogalmam sincs.
A kérdező hozzászólása: ember te nagyon hülye vagy! LAN nem szerverre kapcsolódni hanem lan ami azt jelenti hogy helyi otthoni hálózaton össze kapcsolódni 2 vagy több gépet. Na ezt hogy kell? nem a játék a lényeg semmit nem értetek hozzá a játék mindegy a vezérlõpultba kell a 2 gép összehangolni

Ha valakit megfenyeget a volt párja és zsarolja akkor mennyi idő után lehet feljelenteni és mit érek el ezzel? Tudnak segíteni? Mit kell csinálnom hogy óvatosabb legyek?

a fenyegetés sms-ben történik mint pl: bárhova mész megtalállak, játszok veled és élvezni fogod...

Legjobb válasz: Én voltam hasonló helyzetben és nem segítettek. Azt mondták, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni. Bár ott nem sms- ezgetés volt, hanem tényleges követés, levelek a postaládában, stb. Mégsem csináltak semmit, pedig még kiskorú voltam.

Én voltam hasonló helyzetben és nem segítettek. Azt mondták, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni. Bár ott nem sms- ezgetés volt, hanem tényleges követés, levelek a postaládában, stb. Mégsem csináltak semmit, pedig még kiskorú voltam.
HA a rendõrség nem segít, oldd meg nem hivatalosan. Biztosan van néhány olyan ismerõsöd, akinek már a megjelenése nyomatékosítja a kérésedet. Ha nem hagyja abba, akkor jól szájon kell vág(at)ni, és majd abbahagyja. Az a lényeg, hogy azt értse meg, hogy neki jobb, ha abbahagyja. Ne félj.
egyet értek az elõttem szólóval!de azért nem árt ha feljelentést teszel a rendõrségen hogy zaklatnak.jó ha tudnak róla!
2008. január 1-tõl bûncselekménynek minõsül a zaklatás, amely a Btk. 176/A. §-ában található meg. A törvényi tényállás így szól: Btk. 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetõleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ. (2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erõszakos vagy közveszélyt okozó büntetendõ cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ. (3) Aki a zaklatást a) volt házastársa vagy volt élettársa, b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. 1. kérdésed: mennyi idõ után tehetsz feljelentést? A cselekmény elkövetése után azonnal is tehetsz feljelentést, de 3 éven belül érdemes tenni, mert 3 év elteltével a bûncselekmény elévül. 2. kérdés: mit érsz el vele? Ha bizonyítható az elkövetés, az elkövetõ büntetést kaphat (a fent olvasható mértékben), esetleg intézkedés lehet vele szemben (pl. megrovás, próbára bocsátás), függõen a cselekmény súlyától, az elkövetõ személyétõl, elõéletétõl, stb. Hogy utána mi történik, ezt nem lehet tudni, mert valakit felbosszant az ha feljelentik, tehát lehet, hogy rosszabb lesz a helyzet, mint elõtte, más meg meghúzza magát, mert megijed, hogy börtönbe is lehet ilyenért kerülni. Szóval az adott személytõl függ, hogy mi lesz a jövõben. 3. kérdés: tudnak segíteni? Ha az itteni válaszokra gondolsz, akkor remélem segített amit leírtam. Ha arra, hogy a hatóságok tudnak-e segíteni, akkor is remélem, hogy igen. 4. Kérdés: Mit kell csinálnod, hogy óvatosabb légy? Sok megoldás lehet: pl. telefonszám csere, lehetõleg ne legyél sehol egyedül, legyen nálad valami, amivel megvédheted magad, feljelentést teszel, stb., stb. Én azért a hasonló módszerekkel való választ nem javasolom, mert Te is bajba kerülhetsz. 3 hónapja tetted fel a kérdést, megkérdezhetem, hogy történt-e azóta valami?
vajon miért ilyen párt fogtál ki magadnak? mi az amire tanit téged ez a helyzet? milyen érzéseket vált ki belõled a probléma? ha hivõ vagy nem ártana hinni abban, hogy ez a "zavarodott" ember megtalálja a helyes utat az életében, ha kell mondj el érte imát minden nap, hogy térjen a jó útra és kerülje el a házad táját... a félelemmel csak magadra irányitod ....a céltáblát!
Én még csak 13 éves vagyok, de szerintem azonnal jelentsd fel! Én azt tenném! Bár nem tudom hány éves vagy...de jelentsd csak fel nyugodtan, az nem állapt, hogy zaklat Téged, semmi köze már hozzád, mert elváltatok:(
Szerintem azokat zaklatják, fenyegetik általában, akiken látszik, hogy félnek. Próbáld nem kimutatni a félelmed, egyszer üzend vissza: elmész te a francba.Lehet, hogy nem ezt a reakciót várja tõled és békén fog hagyni.Tudom, hogy nem ennyire egyszerû, de mindig hatásos, ha valaki úgy reagál, ahogyan fel sem tételeznék róla.

Hogyan keszitsek szilvasgombocot? Hogy es mi es mennyi kell bele? Lehet befottel is csinalni?

Legjobb válasz: Nagyon szepen koszonom.Aranyos vagy. Megfogom csinalni mert a ferjem n

A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom.Aranyos vagy. Megfogom csinalni mert a ferjem n
A kérdező hozzászólása: nagyon emlegeti mostanaban egy par naja, bocsi hogy igy irtam de a 13 hos kiscsajszink itt rajzol az olomben. MINDEN JOT KIVANOK !!! ha lessz kerdesem majd irok.
Örülök, hogy tudtam segiteni

Ha németországból hozok be autót, akkor mit kell csinálni, hogy itthon járhassak vele? Mennyibe kerül kb?

Milyen papírok kellenek és ezek mennyibe kerülnek hozzávetőlegesen ???:) Pl. ilyen kell asszem, hogy regadó, a nevemre írni, forgalomba helyezni, kötelező biztosítás, vagy ilyenekre gondolok. Valaki magyarázza már el plss.:/ Köszii

Legjobb válasz: ha kint veszel autót, mindenképp kell kétnyelvû adásvételi, mert az okmányirodában nem fogadják el ha nem kétnyelvû. kell rá regisztrációs adó. ez függ az évjárattól és a köbcentitõl. egy 2001-es 3000 köbcentis bmw-re volt a regadó 300.000. ha lábon hozod be az autót akkor kb 120 euró egy 10 napos zollrendszám. kell múszaki vizsga, az is 20 körül van, saját névre iratás, forgalmi, törzsknyv é biztosítás. nekünk félmilla volt kb a magyarországi forgalomba helyezés. de ez autótól függ.

ha kint veszel autót, mindenképp kell kétnyelvû adásvételi, mert az okmányirodában nem fogadják el ha nem kétnyelvû. kell rá regisztrációs adó. ez függ az évjárattól és a köbcentitõl. egy 2001-es 3000 köbcentis bmw-re volt a regadó 300.000. ha lábon hozod be az autót akkor kb 120 euró egy 10 napos zollrendszám. kell múszaki vizsga, az is 20 körül van, saját névre iratás, forgalmi, törzsknyv é biztosítás. nekünk félmilla volt kb a magyarországi forgalomba helyezés. de ez autótól függ.

Reklámfotózásra mennyi az esély, hogy felvesznek, és pontosan hogyan zajlik, mit kell ott csinálni? (lent)

Egy hirdetés szerint reklámhoz keresnek korombeli fiatalokat, lesz elõzetes fotózás is, ha valakit érdekel, írjon a hirdetõnek. Én írtam neki, de még nem válaszolt, a részleteket majd üzenetben küldi. Én pedig rápörögtem erre, úgyhogy ha van tapasztalatotok vagy ötletetek, leírnátok? Még sosem voltam hasonló dolgon, nekem teljesen új ez, de nem volt kritérium a tapasztalat. Ahogy nekem tûnt, ez nem olyan (senkit sem akarok ezzel megbántani, de nem tudom máshogy egyértelmûen kifejezni) "ri****os" fotózás, szerintem inkább az arc lehet a lényeg, nem a ruha vagy egyéb. Bár ki tudja :) szóval mi alapján lehet "bejutni"? Jobb ha sminkkel vagy natúran jelenek meg? Utcai ruhában, vagy csinosabban?

Legjobb válasz: Nehogy elhidd már ezt a hülyeséget! Hát hány éves vagy?? Valószínû hogy valamilyen akt, félakt, esetleg pornós, vagy escort munkára keresnek lányokat! Nem érdekli õket sem a ruha, sem az arc. Csak, hogy elég buta és naiv legyél, és rá tudjanak beszélni a munkára. Persze sok pénz ígérete mellett!

Nehogy elhidd már ezt a hülyeséget! Hát hány éves vagy?? Valószínû hogy valamilyen akt, félakt, esetleg pornós, vagy escort munkára keresnek lányokat! Nem érdekli õket sem a ruha, sem az arc. Csak, hogy elég buta és naiv legyél, és rá tudjanak beszélni a munkára. Persze sok pénz ígérete mellett!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, a válaszhoz mennyire számít, hogy nézek ki, de azért leírom, hátha.. elég alacsony és vékony vagyok, de mielõtt mindenki elkezd az anorexiásakról beszélni, hozzáteszem, egész nap zabálok, és mégsem hízok semennyit, ami engem kifejezetten zavar, rondának találom.(ezért szerintem ha a fotózáson az alak a lényeg akkor veszett ügy) 165 cm magas vagyok, 43 kg, 15 éves. a méreteim 75-62-73 (melltartó nélkül mérjük, ugye? xD) világosbarna mell alá érõ hajam van, igényes. kék szemem, a bõröm világos. Nem tudom, de van aki szerint elõnyös, hogy vastag a szám, nem kell a szájfényekkel trükközni :)
A kérdező hozzászólása: kedves 1. válaszoló. a kommentet még akkor küldtem, mikor nem láttam, h írtál ezért kicsit furcsán veszi ki magát. hát igazából facebookon láttam, ismerõseimtõl, de köszi a figyelmeztetést. egyébként nem ígérnek olyan sok pénzt.
Elõször is ki kell fizetned a fotókat. Saját ruhákkal, sminkesük szokott lenni. Ezzel egyidejûleg felajánlanak egy albumot, amit a késõbbiekben (is) tudsz használni. Ha meg is jelenik valahol a fotód, az elsõ hirdetésért nem fizetnek, de megmondják, hol jelenik meg. Azt az újságot, katalógust stb. elteheted. Ha "nyilvántartás"-ba vesznek, azért fizetni kell. És jó sokat várni az esetleges további fotózásra.

Mennyibe kerül 1 törpesüni? És mennyibe kerül az ellátása? Mik a feltétlen fontos felszerelések neki? ! (Ketrecen kívûl ) Mit kell vele csinálni hogy kézhez szokjon? A válaszokat köszönöm.

Konkrétumok : Mekkora ketrec kell neki ?,Mekkora futó kerék,stb

Legjobb válasz: A törpesün ára függ a korától, a színétõl, a nemétõl, és attól, hogy honnan veszed. Az egyszínûeket már 20,000 Ft körül megkapod, még jó helyrõl is. Ha az albino is tetszik, azt már 10,000-ért. Az elsõ válaszolóhoz: széna nem kell neki, nem rágcsáló! Futókerék nemhogy nem ártalmas, hanem nagyon is kell, éspedig jó nagy (28-30 cm átmérõjû. Ha beírod a Google-be, hogy törpesün tartás sok tenyésztõi oldal feljön, azokon sok mindent el tudsz olvasni. Sokat segít ez a video is arról, hogy mikkel kell a ketrecét berendezni: http://www.youtube.com/watch?v=ioawnN0fOPs

A törpesün ára függ a korától, a színétõl, a nemétõl, és attól, hogy honnan veszed. Az egyszínûeket már 20, 000 Ft körül megkapod, még jó helyrõl is. Ha az albino is tetszik, azt már 10, 000-ért. Az elsõ válaszolóhoz: széna nem kell neki, nem rágcsáló! Futókerék nemhogy nem ártalmas, hanem nagyon is kell, éspedig jó nagy (28-30 cm átmérõjû. Ha beírod a Google-be, hogy törpesün tartás sok tenyésztõi oldal feljön, azokon sok mindent el tudsz olvasni. Sokat segít ez a video is arról, hogy mikkel kell a ketrecét berendezni: http://www.youtube.com/watch?v=ioawnN0fOPs
második válaszolónak:hoppá akkor széna nem kell csak nekem tengerimalacom van de sünit akartam venni, de végül nem és a megszokás miatt írtam a szénát ELNÉZÉST
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Kifizettem a hitelt az autómon. A bank kültött mindenféle papírt, de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom. A forgalmiba be lett írva a bank opciós joga. Hova kell menni, mit kell csinálni és mennyibe kerül mindez?

Legjobb válasz: az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.

az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.
Én mondhatok akármit, azt kell csinálni, amit a bank mondd. /A forgalmiba az okmányiroda "jegyez". Ha van a papírok között olyan, ami arról szól, hogy adósság kifizetve, akkor ezzel az okmányirodába./ Õket kérdezd!
Igy jártam én is az idén... kifizettem az utolsó részletet megkaptam a banktól az iratokat melyen az állt menjek az okmányirodába. Ott nevemre irták a kocsit uj forgalmit kaptam miután kifizettem az átirási illetéket./ 4o ezer körül volt l, 6-os kocsira/Ha valamelyik családtagod nevére akarod iratni akkor plussz eredetvizsgálat.... ki van találva!!Mindenesetre az illetékre vigyél pénzt

Babátok egyből tudta, hogy mit kell csinálni a csőrös pohárral? Vagy mennyi idő alatt tanulta meg?

Legjobb válasz: Ha puha csõrössel kezdesz, szerintem nem lesz gond. Mi Tupperware szilikonossal kezdtük, azonnal rájött, mit kell vele csinálni, viszont a kemény fejûbe bele sem szívott. Mivel a Tupper elég drága, és már kijött a két alsó foga, azt is rágcsálja, így vettem olcsóbbat. Nuby, csöpögésmentes, Müllerben 900 Ft.

Ha puha csõrössel kezdesz, szerintem nem lesz gond. Mi Tupperware szilikonossal kezdtük, azonnal rájött, mit kell vele csinálni, viszont a kemény fejûbe bele sem szívott. Mivel a Tupper elég drága, és már kijött a két alsó foga, azt is rágcsálja, így vettem olcsóbbat. Nuby, csöpögésmentes, Müllerben 900 Ft.
Én korán kezdtem, 4 hónaposan a hozzátáplálást, és úgy gondoltam, hogy cumisüvegbõl csak a tápszert kapja. Mármint hogy tudjon különbséget tenni. Ezért vettem puha csõröset, hogy abból igyon, de kellett vagy 2 hónap. Most 6 hós és már szépen iszik belõle. Elõtte csak játszott vele, meg rágta.
Nallunk is kb. az a helyzet mint a masodik valaszadonal. Nekunk nuk csoros poharunk van. En is 4 honapos kora ota kezdtem nalla bevezetni, abbol kapta a teat. 5 honapos mult es most mar szepen iszik belolle. Eddig ragta es jatszott vele. :) Most amikor nyujtom feleje mar ugyesen megfogja mindket fulet es iszik belolle. Arra kell vigyaznom, hogy csak keves teat tegyek bele mert maskent nem tudja megdonteni ha nagyon nehez vagy egyszeruen elengedi/kiejti a kezebol. Ha kiurult a pohar akkor jol eldobja. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!