Találatok a következő kifejezésre: Mit hogyan mennyit kell csinalni (40 db)

Hogyan keszitsek szilvasgombocot? Hogy es mi es mennyi kell bele? Lehet befottel is csinalni?

Legjobb válasz: Nagyon szepen koszonom.Aranyos vagy. Megfogom csinalni mert a ferjem n

A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom.Aranyos vagy. Megfogom csinalni mert a ferjem n
A kérdező hozzászólása: nagyon emlegeti mostanaban egy par naja, bocsi hogy igy irtam de a 13 hos kiscsajszink itt rajzol az olomben. MINDEN JOT KIVANOK !!! ha lessz kerdesem majd irok.
Örülök, hogy tudtam segiteni

Mit hogyan es mennyit kell csinalni hogy tokeletes legyen az elojatek?

Legjobb válasz: Hát ez az. Kinek, mikor, mi. Van mikor hossszú elõjátékot igényel az ember, van hogy rövidet. Ez egyéntõl és alkalomtól is függ.

Hát ez az. Kinek, mikor, mi. Van mikor hossszú elõjátékot igényel az ember, van hogy rövidet. Ez egyéntõl és alkalomtól is függ.
az, hogy kinek mi a tökéletes az nem a másik emberhez viszonyitjuk, hanem saját magunkhoz!!!!! ezért is legjobb kifejezõ nyelv a magyar --MAG-unk-a kiinduló pontja a MAG saját belsõnk! ha megkérdezed a másikat, hogy ez jó vagy az jó? -erre a másik azt válaszolja ami hozzá képest viszonytva jó-e, azaz saját magához ... szóval akkor a kérdésedre a válasz, úgy csináld és ahogy hozzád és a képességeidhez képest tellik tõled és annyiszor ahányszor és ideig csak érzed, ezt tudni fogod, mert megérzed, és akkor és úgy az lesz számodra a TÖKÉLETES!!!
Huhha eléggé összezavart az elõzõ válaszadó! :)
elég zavaros a harmadik válasz adó. de szerintem ez embertõl függ
A szexben nincsenek kötöttségek, nincs megszabva, hogy mennyi ideig tartson az elõjákét, azt úgyis látod a másik reakcióiból. Simogasd, csókolgasd, arra is rá fogsz jönni, hogy a másik mit szeret, mi a jó neki.
A kérdező hozzászólása: elrontottak a kerdesemet nem pontosan ezt akartam kerdezni hanem azt hogy KINEK MI A TOKELETES
mit nem értetek? az a kérdés, hogy hogyan és mennyit és hogy tökéletes legyen -- nem a másik emberhez viszonyitjuk, hanem saját magunkhoz!!!!! de minden kérdés kiindulópontja saját magad vagy!!!!!! ha választ adok neked bármirõl akkor magamhoz fogom mérni, hogy szerintem igy meg úgy csináld, mire jön valaki és azt mondja ez hülyeség igy meg úgy csináld, õ is szintén a saját mércéjéhez méri .... igy akármit kérdezhetsz, mert több száz választ is kaphatsz rá, de nem ez a lényeg.. a legfontosabb, hogy te mit gondolsz jónak, és mennyinek, és az lesz úgy tökéletes... aki nem érti jöjjön privátba...

Mi az a xbox 360 nál hogy wave 4 es? és mit kell csinálni mert úgy tom az új játékok wave 4 esek mind mit kell csinálni hogy mennyenek és azt hol kell megnézni az van e rajta?

Legjobb válasz: hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet

hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet


Kifizettem a hitelt az autómon. A bank kültött mindenféle papírt, de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom. A forgalmiba be lett írva a bank opciós joga. Hova kell menni, mit kell csinálni és mennyibe kerül mindez?

Legjobb válasz: az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.

az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.
Én mondhatok akármit, azt kell csinálni, amit a bank mondd. /A forgalmiba az okmányiroda "jegyez". Ha van a papírok között olyan, ami arról szól, hogy adósság kifizetve, akkor ezzel az okmányirodába./ Õket kérdezd!
Igy jártam én is az idén... kifizettem az utolsó részletet megkaptam a banktól az iratokat melyen az állt menjek az okmányirodába. Ott nevemre irták a kocsit uj forgalmit kaptam miután kifizettem az átirási illetéket./ 4o ezer körül volt l, 6-os kocsira/Ha valamelyik családtagod nevére akarod iratni akkor plussz eredetvizsgálat.... ki van találva!!Mindenesetre az illetékre vigyél pénzt

Babátok egyből tudta, hogy mit kell csinálni a csőrös pohárral? Vagy mennyi idő alatt tanulta meg?

Legjobb válasz: Ha puha csõrössel kezdesz, szerintem nem lesz gond. Mi Tupperware szilikonossal kezdtük, azonnal rájött, mit kell vele csinálni, viszont a kemény fejûbe bele sem szívott. Mivel a Tupper elég drága, és már kijött a két alsó foga, azt is rágcsálja, így vettem olcsóbbat. Nuby, csöpögésmentes, Müllerben 900 Ft.

Ha puha csõrössel kezdesz, szerintem nem lesz gond. Mi Tupperware szilikonossal kezdtük, azonnal rájött, mit kell vele csinálni, viszont a kemény fejûbe bele sem szívott. Mivel a Tupper elég drága, és már kijött a két alsó foga, azt is rágcsálja, így vettem olcsóbbat. Nuby, csöpögésmentes, Müllerben 900 Ft.
Én korán kezdtem, 4 hónaposan a hozzátáplálást, és úgy gondoltam, hogy cumisüvegbõl csak a tápszert kapja. Mármint hogy tudjon különbséget tenni. Ezért vettem puha csõröset, hogy abból igyon, de kellett vagy 2 hónap. Most 6 hós és már szépen iszik belõle. Elõtte csak játszott vele, meg rágta.
Nallunk is kb. az a helyzet mint a masodik valaszadonal. Nekunk nuk csoros poharunk van. En is 4 honapos kora ota kezdtem nalla bevezetni, abbol kapta a teat. 5 honapos mult es most mar szepen iszik belolle. Eddig ragta es jatszott vele. :) Most amikor nyujtom feleje mar ugyesen megfogja mindket fulet es iszik belolle. Arra kell vigyaznom, hogy csak keves teat tegyek bele mert maskent nem tudja megdonteni ha nagyon nehez vagy egyszeruen elengedi/kiejti a kezebol. Ha kiurult a pohar akkor jol eldobja. :)

Ha valakit megfenyeget a volt párja és zsarolja akkor mennyi idő után lehet feljelenteni és mit érek el ezzel? Tudnak segíteni? Mit kell csinálnom hogy óvatosabb legyek?

a fenyegetés sms-ben történik mint pl: bárhova mész megtalállak, játszok veled és élvezni fogod...

Legjobb válasz: Én voltam hasonló helyzetben és nem segítettek. Azt mondták, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni. Bár ott nem sms- ezgetés volt, hanem tényleges követés, levelek a postaládában, stb. Mégsem csináltak semmit, pedig még kiskorú voltam.

Én voltam hasonló helyzetben és nem segítettek. Azt mondták, hogy ezzel nem tudnak mit csinálni. Bár ott nem sms- ezgetés volt, hanem tényleges követés, levelek a postaládában, stb. Mégsem csináltak semmit, pedig még kiskorú voltam.
HA a rendõrség nem segít, oldd meg nem hivatalosan. Biztosan van néhány olyan ismerõsöd, akinek már a megjelenése nyomatékosítja a kérésedet. Ha nem hagyja abba, akkor jól szájon kell vág(at)ni, és majd abbahagyja. Az a lényeg, hogy azt értse meg, hogy neki jobb, ha abbahagyja. Ne félj.
egyet értek az elõttem szólóval!de azért nem árt ha feljelentést teszel a rendõrségen hogy zaklatnak.jó ha tudnak róla!
2008. január 1-tõl bûncselekménynek minõsül a zaklatás, amely a Btk. 176/A. §-ában található meg. A törvényi tényállás így szól: Btk. 176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetõleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ. (2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erõszakos vagy közveszélyt okozó büntetendõ cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ. (3) Aki a zaklatást a) volt házastársa vagy volt élettársa, b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. 1. kérdésed: mennyi idõ után tehetsz feljelentést? A cselekmény elkövetése után azonnal is tehetsz feljelentést, de 3 éven belül érdemes tenni, mert 3 év elteltével a bûncselekmény elévül. 2. kérdés: mit érsz el vele? Ha bizonyítható az elkövetés, az elkövetõ büntetést kaphat (a fent olvasható mértékben), esetleg intézkedés lehet vele szemben (pl. megrovás, próbára bocsátás), függõen a cselekmény súlyától, az elkövetõ személyétõl, elõéletétõl, stb. Hogy utána mi történik, ezt nem lehet tudni, mert valakit felbosszant az ha feljelentik, tehát lehet, hogy rosszabb lesz a helyzet, mint elõtte, más meg meghúzza magát, mert megijed, hogy börtönbe is lehet ilyenért kerülni. Szóval az adott személytõl függ, hogy mi lesz a jövõben. 3. kérdés: tudnak segíteni? Ha az itteni válaszokra gondolsz, akkor remélem segített amit leírtam. Ha arra, hogy a hatóságok tudnak-e segíteni, akkor is remélem, hogy igen. 4. Kérdés: Mit kell csinálnod, hogy óvatosabb légy? Sok megoldás lehet: pl. telefonszám csere, lehetõleg ne legyél sehol egyedül, legyen nálad valami, amivel megvédheted magad, feljelentést teszel, stb., stb. Én azért a hasonló módszerekkel való választ nem javasolom, mert Te is bajba kerülhetsz. 3 hónapja tetted fel a kérdést, megkérdezhetem, hogy történt-e azóta valami?
vajon miért ilyen párt fogtál ki magadnak? mi az amire tanit téged ez a helyzet? milyen érzéseket vált ki belõled a probléma? ha hivõ vagy nem ártana hinni abban, hogy ez a "zavarodott" ember megtalálja a helyes utat az életében, ha kell mondj el érte imát minden nap, hogy térjen a jó útra és kerülje el a házad táját... a félelemmel csak magadra irányitod ....a céltáblát!
Én még csak 13 éves vagyok, de szerintem azonnal jelentsd fel! Én azt tenném! Bár nem tudom hány éves vagy...de jelentsd csak fel nyugodtan, az nem állapt, hogy zaklat Téged, semmi köze már hozzád, mert elváltatok:(
Szerintem azokat zaklatják, fenyegetik általában, akiken látszik, hogy félnek. Próbáld nem kimutatni a félelmed, egyszer üzend vissza: elmész te a francba.Lehet, hogy nem ezt a reakciót várja tõled és békén fog hagyni.Tudom, hogy nem ennyire egyszerû, de mindig hatásos, ha valaki úgy reagál, ahogyan fel sem tételeznék róla.

Hogyan kell csinálni a rakott krumplit? Ma este összeállíthatom, ha csak holnap akarom megsütni? Két személyre mennyi krumpli kell? Mi kell bele, hogy ne legyen száraz?

Azt a változatot keresem amibe tojás és kolbász is kell. Tudom, hogy rengeteg változat van a neten, de én bevált receptre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: ahány ház annyi szokás : Mi igy szeretjük : 2 vagyunk de mindig 2napra fõzõm mert elég pepecs meló : Ma is õssze rakyhtod és sütheted holnap : 1kg burgonyát héjában megfõzök ha kihült vékony karikákra vágom . 5db tojást megfõzök majd ezt is vékony karikára vágom a kolbászt is. A kolbászt addig sütöm amig kinem engedi a zsirját a jénai kivajazom : krumplit lerakom sózóm ,borsozom,erre teszem a tojást + a kolbászt : Ha elkészült ez a réteg besamel mártást teszek rá ,amibe szerecsen diót ,és a Igy lesütött kolbász zsirját keverem : Igy rétegzem az utolsó réteg krumpli : ha maradt még fött krumplim akkor az és erre teszem a tejfölt amibe zuzott fokhagymát és törött paprikát keverek : Ha nem maradt fött krumplim akkor nyers burgonyát reszelek rá a nagy lyukú sajt reszelõvel ez nagyon finom ropogosra sül a tetjén..

ahány ház annyi szokás : Mi igy szeretjük : 2 vagyunk de mindig 2napra fõzõm mert elég pepecs meló : Ma is õssze rakyhtod és sütheted holnap : 1kg burgonyát héjában megfõzök ha kihült vékony karikákra vágom . 5db tojást megfõzök majd ezt is vékony karikára vágom a kolbászt is. A kolbászt addig sütöm amig kinem engedi a zsirját a jénai kivajazom : krumplit lerakom sózóm , borsozom, erre teszem a tojást + a kolbászt : Ha elkészült ez a réteg besamel mártást teszek rá , amibe szerecsen diót , és a Igy lesütött kolbász zsirját keverem : Igy rétegzem az utolsó réteg krumpli : ha maradt még fött krumplim akkor az és erre teszem a tejfölt amibe zuzott fokhagymát és törött paprikát keverek : Ha nem maradt fött krumplim akkor nyers burgonyát reszelek rá a nagy lyukú sajt reszelõvel ez nagyon finom ropogosra sül a tetjén..
Kedves Kérdezõ! Ha innen nem tudsz választani, akkor nem is akarsz rakott krumplit fõzni.))) Mind kiváló recept, árnyalatnyi egyediséggel, de hát innen szép a fõzés. Csak bátran, váltott lovakkal!!))
szerintem ezt frissen csináld. Én nem recept szerint szoktam ezt megcsinálni. Jó sok krumplit meghámozok olyan 10 12 db szerintem elég két fõre de ez attól függ hogy mekkorák a krumplik és milyen méretû tepsiben vagy tálban sütöd. A lényeg hogy vastagabb karikákra kell vágni majd megfõzöd, a tojést is megfõzöd külön. Ha midnen megvan akkor legalulra rakhatsz vöröshagymát karikára felszelve után jöhet a krumpliréteg utána tojás kolbász és újra krumpliréteg . tetejére mehet tejföl és rá sajt . persze közben sózd és borsozd a réteget egy picit. Szeirntem olaj nem kell alá mert a kolbászból kisül a zsír. És nem kell sokáig sütni hisz már minden meg van fõzve, kivéve a kolbász ha olyat veszel. Szóval ha szépen a sajt is megpirult akkor már készen van , én így szoktam
A krumplit héjában megfõzöm. Megfõzöm a tojást is. A kolbászt felszeletelem, A tepsit kizsírozom. Csak a zsír jó, mert annak van szaftja és a kolbászból kisülõ zsírral elegyedik. Hagyma stb, nem kell bele. A tepsibe rakok egy sor vastagabb karikára szeletelt krumplit, rá a karikára vágott tojást, kolbászt, újra tojást és végén megint krumplit. A tetejére sok házi tejfölt, vagy ha nincs, fõzõtejszínt teszek. Ezzel átsül az egész, és finom szaftja lesz. A bolti tejföl nem jó, mert csak összeáll a krumpli tetején.
Próbáld ki ezt, egy kicsit eltér a hagyományostól , de finom. http://www.nosalty.hu/recept/rakott-krumpli-zalai-modra
én héjában megfõzöm a krumplit, majd felszeletelem. a kolbászt megsütöm karikára vágva. a tojások a krumplival együtt megfõnek. egy zsírozott jénaiba terítek egy sor karikára vágott krumplit, meglocsolom a kolbászzsírral és elterítek egy sor kolbászt. erre egy sor karikára vágott tojás, majd megint krumpli és így tovább. krumpli szokott felül lenni. persze közben sózom is. tetejére jó vastagon tejföl, amit megszórok egy kis szitált zsemlemorzsával. a sütõbe tolva aranybarnára sütöm. kettõnknek 5-6 közepes krumpliból, 4 tojásból és egy szál jó házikolbászból szoktam készíteni.
Szerintem nyugodtan megcsinálhatod elõzõ este, aztán másnap csak sütni kell, én csináltam már így és semmi baja nem lett. Én is héjában megfõzöm a krumplit, meg egy másik edényben a tojást, megpucolom, karikázom, meg a kolbászt is. Néha paradicsomot is vágok bele, és olykor hagymakarikákkal bélelem ki a tálat. Tejfölt sóval, borssal fûszerezem, esetleg nyomok bele pár gerezd fokhagymát. Én vajjal szoktam kikenni egy jénait: krumpli, tojás, kolbász, tejföl, ezt egymás után míg el nem fogy. A tetejére krumpli, tejföl és ha van, sajt kerül.

Mit kell csinálnom a telefonommal, hogy külföldről is tudjak telefonálni, illetve mennyibe kerül a hívás fogadás/hívás Olaszországból?

T-mobile-os vagyok, holnap indulunk Olaszországba és emlékszem, hogy amikor 2éve ott voltunk nem tudtam másokat felhívni, és fogadni sem egy ideig csak sms-t. Most ezt szeretném elkerülni. Esetleg valakinek ötlet?

Legjobb válasz: ahogy átértél a határon küld el a *104#-et úgy mintha a *102#-et csinálnád, és tudsz hívni is meg fogadni is:)

ahogy átértél a határon küld el a *104#-et úgy mintha a *102#-et csinálnád, és tudsz hívni is meg fogadni is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Kérek mindenkit, hogy kell, hol kell, hol lehet högörbét csinálni? Az egészet nem értem, mikor mennyinek kell lenni? Okitsatok ki.

Legjobb válasz: Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"

Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"
Ha tudsz angolul, akkor inkább a fertilityfriend-et ajánlanám, mert a ciklus.hu sokszor nem jól húzza be a peteérést. Én 2 hónap után váltottam, mert tényleg irreális helyre tette a pé-met. Ott is simán regisztrálsz, és a görbe vezetése ingyenes. Pénzért lehetsz "rendes felhasználó", de szerintem teljesen felesleges, mert kb. annyi pluszt ír ki, hogy az õ statisztikájuk szerint a görbéd alapján hány %-os eséllyel vagy terhes, de ezek úgyis csak találgatások.
nincs olyan h mennyinek KELL lennie az a lényeg h látni fogod h peteéréskor leesik a hõd és ha meg is repedt a tüszõ akkor szépen emelkedni fog a mensi napjáig ha késik és fennt marad akkor valószínû h baba van de ez soha nem 100% az a lényeg h minden nap egy idõben mérd a hõdet ébredés után közvetlen, mert csak ez az érték számít remélem tudtam segíteni ja és a mensi elsõ napjától kell elkezdeni

Ha németországból hozok be autót, akkor mit kell csinálni, hogy itthon járhassak vele? Mennyibe kerül kb?

Milyen papírok kellenek és ezek mennyibe kerülnek hozzávetőlegesen ???:) Pl. ilyen kell asszem, hogy regadó, a nevemre írni, forgalomba helyezni, kötelező biztosítás, vagy ilyenekre gondolok. Valaki magyarázza már el plss.:/ Köszii

Legjobb válasz: ha kint veszel autót, mindenképp kell kétnyelvû adásvételi, mert az okmányirodában nem fogadják el ha nem kétnyelvû. kell rá regisztrációs adó. ez függ az évjárattól és a köbcentitõl. egy 2001-es 3000 köbcentis bmw-re volt a regadó 300.000. ha lábon hozod be az autót akkor kb 120 euró egy 10 napos zollrendszám. kell múszaki vizsga, az is 20 körül van, saját névre iratás, forgalmi, törzsknyv é biztosítás. nekünk félmilla volt kb a magyarországi forgalomba helyezés. de ez autótól függ.

ha kint veszel autót, mindenképp kell kétnyelvû adásvételi, mert az okmányirodában nem fogadják el ha nem kétnyelvû. kell rá regisztrációs adó. ez függ az évjárattól és a köbcentitõl. egy 2001-es 3000 köbcentis bmw-re volt a regadó 300.000. ha lábon hozod be az autót akkor kb 120 euró egy 10 napos zollrendszám. kell múszaki vizsga, az is 20 körül van, saját névre iratás, forgalmi, törzsknyv é biztosítás. nekünk félmilla volt kb a magyarországi forgalomba helyezés. de ez autótól függ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!