Találatok a következő kifejezésre: Mit hogyan mennyit kell (700 db)

Leírnátpk nekem a tea fajtákat és hogy melyiket mikor és mennyit kell inni? Szeretném a menzimet rendezettebbé tenni ês babát szeretnénk. Kinek mennyi idö után hatott?

Legjobb válasz: Palástfû cickafark 1-1 arányban. Ha barnázol is barátcserje kapszula amíg be nem áll a vérzés. Nekem 2 hó volt. Ha már rendben van, középidõig 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény. peteérés után 50g apróbojtorján, 150 g palástfû, 100g rozmaringlevél. Én napi 1 csészével ittam, de van akinek kell a 2. Attol függ mennyire vagy érzékeny a gyógynövényekre. Ha még mindig barnázol a barátcserjét is szedd, de csak a + tesztig! A 2. keveréket lehet inni a 12. hétig, csökkenti a vetélés kockázatát. Mi akkor kezdtünk próbálkozni amikor már beált a vérzésem. Az 1. hónapban sikerült. Sok sikert! 25 hkm

Palástfû cickafark 1-1 arányban. Ha barnázol is barátcserje kapszula amíg be nem áll a vérzés. Nekem 2 hó volt. Ha már rendben van, középidõig 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény. peteérés után 50g apróbojtorján, 150 g palástfû, 100g rozmaringlevél. Én napi 1 csészével ittam, de van akinek kell a 2. Attol függ mennyire vagy érzékeny a gyógynövényekre. Ha még mindig barnázol a barátcserjét is szedd, de csak a + tesztig! A 2. keveréket lehet inni a 12. hétig, csökkenti a vetélés kockázatát. Mi akkor kezdtünk próbálkozni amikor már beált a vérzésem. Az 1. hónapban sikerült. Sok sikert! 25 hkm
Szia! Én cickafarkfû és palástfû teát ittam!Én erre esküszöm, de van aki a málnalevélteára van aki a barátcserjére! Mindegyiknek megtalálod a funkcióját neten! pl itt a cickafark http://www.viragcenter.hu/index.php?Itemid=12&catid=9:gyogyn.. Nekem kb másfél havonta jött meg mikor elkezdtem inni, de már a második hónapban hatott! A kúra:cickafark-mensi végétõl peteérésig, majd peteéréstõl mensiig palástfû

Valaki aki ért hozzá írja le hogyan kell megvizsgálni magamnak a fitymámat? Mennyire kell hátra húzni? Mikor számít már fitymaszűkületnek? Ha mozog a bőr az ok akkor? Jó lenne olyan kép vagy valami amin ez látszik hogy mennyire kell hátra húzni.

Legjobb válasz: Mér ne számítana? Akkor legalább el tudja képzelni az ember, hogy ez most akkor egy pisis problémája, vagy egy serdülõ tini kérdezi, vagy egy ifjú felnõtt, akár egy érettebb férfi, akivel beszél, és akinek ez probléma!? Nagyon nemmindegy! :O Azért ezt illik megadnia egy kérdezõnek, ha egészségügyi problémája van. :O Meg egy gyerekkel egy felnõtt megin másként beszél, mint egy tinivel, vagy mint egy másik felnõttel, de ez fordítva is igaz.

Mér ne számítana? Akkor legalább el tudja képzelni az ember, hogy ez most akkor egy pisis problémája, vagy egy serdülõ tini kérdezi, vagy egy ifjú felnõtt, akár egy érettebb férfi, akivel beszél, és akinek ez probléma!? Nagyon nemmindegy! :O Azért ezt illik megadnia egy kérdezõnek, ha egészségügyi problémája van. :O Meg egy gyerekkel egy felnõtt megin másként beszél, mint egy tinivel, vagy mint egy másik felnõttel, de ez fordítva is igaz.
A 07:00 órási válaszadó vagyok. Elõttem szóló ráhibázott, valóban anyuka vagyok. Kicsit félreértette amit írtam. Nem arra gondoltam, hogy most kamaszkorban essen neki a fiúnak az anyukája és mutassa meg hogy kell rendesen hátrahúzni a fitymát, hanem kicsi korában kellett volna ezt megtanítania. Ezt a kisfiúknak elsõdlegesen nem az apukájuk, hanem az anyukájuk tanítja meg, hiszen õ végzi a fürdetést! Nekem ebbõl a kérdésbõl az rí ki, hogy ennél a most 13 éves fiúnál ez a tanítás anno elmaradt, v. legalábbis hiányos volt. Az való igaz, hogy kamasz fiúnál ezekre a dolgokra az apának kéne odafigyelni, bár sajnos nem mindenki mellett van ott az apa.
addig kell hogy kinn leszen a kupak, egyszeru...
Kedves elõttem szóló! Lehet, hogy szmegmának mondjuk, de smegmának kell írni /S-el/, mert ez latin szó!
Egyébként van itt egy link is ezen az oldalon, abban van egy topik, abban nagyon szépen, képekkel is illusztrálva el van magyarázva a lényeg, amit a kérdezõ is megerõsít, de az írási stílusából ítélve lusta, jobban vágyik arra, hogy valaki a szájába rágja a dolgokat. Pedig ha megnézné a belinkelt topikot, minden kérdésére ott van a válasz, nem igazán értem, akkor minek emelte ki a kérdését megint!? Azt a faggyúszerú anyagot viszont "sZmegmának" hívják t. hölgyem. Külföldön is így ejtik, igaz, ott úgy írják: smegm vagy smegma. A fiúgyereket az apjának, a lánygyermeket pedig az anyjának illene nevelnie erre, illetve felvilágosítania is. De mivel még mindig rengeteg szülõ zavarban van, amikor a téma vagy a probléma elõjön, vagy náluk a szexualitás szimplán tabutéma, mindig is az volt, próbálják a felvilágosítási kötelezettségeiket elsunnyogni. Ugyanis õk maguk sem rendelkeznek a kellõ ismeretanyaggal és türelemmel, hogy csemetéiket fel tudják világosítani, így valójában önmagukat kívánják ezzel "megkímélni" a kellemetlen, égõ, úm. "ciki" szituációtól, remélvén, hogy csemetéjük a médiában vagy a társaktól, esetleg az iskolában errõl megSZERZI a megfelelõ ismeretanyagot. Errõl azonban õk nem gyõzõdnek meg, a gyerekeket a média meg a sok tévé, bulvár, meg a többi baromság szépen elrontja, megtéveszti, összezavarja, így aztán az a csemete szépen magára van hagyva saját problémáival, kérdéseivel, aggályaival, ezért is tartunk mi itt. Az meg sztereotípia, hogy az anya fürdeti a gyereket. Fõleg ha fiú, az apa is vegye ki a részét a gyerekfürdetésbõl, és ne érezze magát zavarban, ha a téma elõjön, mert õ is volt gyerek, valahonnan neki is meg kellett találnia a kérdéseire a választ! Sokan viszont egyszerûen csak túl lusták és kényelmesek ahhoz, hogy a válasz után menjenek, pedig igazán megtehetnék. Õk elvárják, hogy az információ csak találja meg õket egyszerûen, vagy mások a szájukba rágja, amit tudniuk kell, mint -- ahogy kinéz -- a mi kérdezõnk is.
8.41 re iródott válaszra reagálva . Abban tökéletesen igaza van hölgyem, hogy itt kimaradt valami. A gondot már 3 évesen tisztán lehet látni. Ha látszódik valami baj , orvoshoz vinni, véleményt kérni . Egy szûkûletes fiút sem metéltetnék össze-vissza, mert abban az intézményben csak azt tudják.Vannak már jó megoldások is .Ezért is szülõ a felelõs. Mire a fiú iskolás lesz, már ilyen dolgokat tudni kellene neki.Hisz a tisztán tartására is meg kell tanítani , már pedig nem 13 éves korában.Az apukák ? Ha vannak is, sajnos mintha ott sem lennének .Tisztelet a kivételnek . Ezért irogat ide a sok 12-15 éves .
Az elõttem hozzá szólóhoz irnám. Nagyaon szépen elmagyarárta a dolgokat, egészen végéig Én egy anyukát érezutem ki ebbõl.De nem is ez a lényeg . Amikor a fiú anyját teszi ezért felelõssé .Hol a fiú apja ?! Bármi oka lehet annak hogy nem él velük. De nics még egy férfi ember a családban, akihez fordulhatna ? A lányokat meg az apjuknak kellene kioktani? Az apa magyarázza el neki a nõi dolgokat ? Nincs itt valami szerep felcserélés ? Azért már nem annyira kisfiúról van ám szó, mégha az anyja is !Olvastam itt már én ilyen dologban anyukát megnyilatkozni.Nem hozta kellemetlen helyzetbe kiskamasz fiát .Megoldotta, talált rá megoldást .
A fityma normális esetben teljesen a makk mögé húzható. A makkodon van körben egy kiemelkedõ "gyûrû", e mögé kell tudni húzni. Ez azért fontos, mert így tudod megfelelõen kitisztítani a smegmát, mely itt termelõdik. Ellenben, csak addig húzd hátra a fitymádat, amíg szabadon mozgatható, mert akár le is lehet tapadva, v. lehet szûkületed. A tapadást fel kell oldani! Szûkületrõl akkor beszélünk, ha nem húzható hátra a fityma, mert nem kellõen tág. Ez lehet súlyosabb, amikor épp csak a húgycsõnyílás hozható látótérbe. Lehet enyhébb, amikor valamelyest hátrahúzható, de nem megy teljesen a makk mögé. Elõfordul, hogy ernyedt állapotban szabadon hátrahúzható, de a merev péniszen már nem. Ez a szexuális életben gondot okoz. Ha teljesen rendben vagy e téren, akkor mint ernyedt, mint merev állapotban hátra kell tudnod húzni a makk mögé a fitymádat. Hát ennyire tudtam saját szavaimmal a kérdésedre megválaszolni. Azért annyit had jegyezzek meg, hogy 13 évesen tudnod kéne helyesen hátrahúznod a fitymádat. Édesanyád nem tanította ezt meg kisebb korodban? Ez elkeserítõ!
A kérdező hozzászólása: Aha kösz ott ténleg jókat írnak. 13 amúgy de az mér számít
addig kell hátrahúzni, ameddig hátra lehet, nincs rá európai uniós iso 9000 akárhányas szabvány:) minden férfi ember pénisze más és más, a tied is olyan amilyen...
A kérdező hozzászólása: De ha nem megy egészen hátra? Nem tudom hogy mikortól gáz.Szerintem meg nincs hülye kérdés, aki nem akar nem válaszol. gagyi képek gyártására én sajnálnám az idõt.
Hali! Kedves elõzõ! Ez ugyan off ide, és ennek a vitának sztem nem itt van a helye, de téves a megállapításod. Ez egy görög eredetû szó ("smēgma"), jelentése: "szappan". A magyar írásmódjára egyértelmû szabály nincs, ahogy mondjuk úgy írjuk ("SZmegma"), ez az egyetlen íratlan szabály, ami úgy glom, minden magyar ember számára alap és egyértelmû. Itt a GyK-n, vmint több más fórumon is ezt így ismerik, ill. számos helyen SZ-szel használják, egészségügyi- és orvoskollégáktól is így hallottam vissza, ebbe most semmi értelme belekötni. SZMEGMA, ... kész. Ne zavarjuk össze az embereket még jobban! Úgy gondolom, ezzel le is zárhatjuk ezt az amúgy sem ideillõ OFF-vitát. Üdv: EE

Dohányboltot nyitok, egy ideje nem fizetek TB-t. Mikor derül ki, hogy mennyit kell fizetnem? Megakadályozza-e a bolt nyitást?

Magánszemély vagyok, még nem vállalkozó. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem tudom mennyivel lehetsz elmaradva, de ha van a pályázatban rögzített árukészletre és egyéb költségekre, akkor hogy nem futja a Tb-re? Szerintem kell majd a köztartozás mentesség hozzá.

Nem tudom mennyivel lehetsz elmaradva, de ha van a pályázatban rögzített árukészletre és egyéb költségekre, akkor hogy nem futja a Tb-re? Szerintem kell majd a köztartozás mentesség hozzá.
Egyébként lekérheted a folyószámla egyenleged, ha van ügyfélkapud, vagy a NAV is megmondja, mennyivel vagy elmaradva.
Érdemes beszélned a NAV-al, nehogy büntetés legyen a vége!
A kérdező hozzászólása: Elég hosszú , de az én nevemre írják a pályázatot és nem tudják, hogy tartozásom van. Visszadobják a pályázatot, vagy be se tudják küldeni, mert kell hozzá "0-ás" papír? Köszönöm a válaszokat.
Nekem az a furcsa, hogy a nevedre írják... Vagyis a teljes felelõsség, mint egyéni vállalkozó rajtad lesz, bárki támogasson is benne.
Mit akarsz te nyitni? Vagy közéjük tartozol? http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/23/politikusok-es-rokona..

Hogy jutok el az Óbudai szigetre? Teljesen ismeretlen nekem a terep! Vinném gyerekeimet a hétvégén, de a térképen nem látom, hogy mennyit kell gyalogolni, hol kell leszállni, vagy mivel érdemes menni?

Legjobb válasz: Honann akarsz eljutni oda? Azt tudom az Arpad hidrol betudsz menni a szigetre bar az inkabb a bulizos resz szoval nem hiszem hogy oda karod vinni a gyerekeidet, masik hely ahol a parkos reszre tudsz menni azt ugy tudod megkozeliteni hogy hevrol leszalsz a filatorigatnal es a hev megallo es az ut kozott lesz egy resz ahol van valami epulet valami autoszerviz vagy mi a szar, azon keresztul mesz es latni fogod a hidat amin at tudtok menni a szigetre http://maps.google.com/maps?client=opera&rls=en&q=maps&oe=ut..

Honann akarsz eljutni oda? Azt tudom az Arpad hidrol betudsz menni a szigetre bar az inkabb a bulizos resz szoval nem hiszem hogy oda karod vinni a gyerekeidet, masik hely ahol a parkos reszre tudsz menni azt ugy tudod megkozeliteni hogy hevrol leszalsz a filatorigatnal es a hev megallo es az ut kozott lesz egy resz ahol van valami epulet valami autoszerviz vagy mi a szar, azon keresztul mesz es latni fogod a hidat amin at tudtok menni a szigetre http://maps.google.com/maps?client=opera&rls=en&q=maps&oe=ut..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ott volt a gyerek sziget, de nem mentünk a meleg miatt.

Főállásom van, ami mellett rendezvényt szervezek. A díjamból, amit a szervezésért kapok, hogyan számolom a nettót? Pl.50. 000 ft az alap, ebből 10%költség után szuperbruttó majd 16 % Szja kiszámítás, levonás a 50e-ből Mit és mennyit kell még levonni?

Legjobb válasz: Szia! Igen, megbízási díj esetén így van, ha nem kívánsz elszámolni a költségeiddel. Mivel ez nem bér, hanem díj csak az adót kell kiszámolni az általad említett módon; mást nem.

Szia! Igen, megbízási díj esetén így van, ha nem kívánsz elszámolni a költségeiddel. Mivel ez nem bér, hanem díj csak az adót kell kiszámolni az általad említett módon; mást nem.
A kérdező hozzászólása: Közben nézelõdtem:ha a kifizetett összeg eléri a minimálbér 30%-át... akkor "biztosított"leszek, és 6%egészségbiztosítási és 9, 5%nyugdíjjárulékot is fizetnem kell.Ha ez így van, (így van?) akkor ezt a 30%-ot éves szinten kell érteni, vagy az adott hónap kifizetésére vonatkozik?

Anyatej+tápszeres babák anyukái! A ti babátok megtanulta, hogy mennyit kell ennie? Mikor elég?

Minden etetésnél el?ször szoptatok, utána mérés után kipótolom tápszerrel az adagját. Ha véletlenül van elég anyatej, akkor addig eszik, amíg a szájában van a cici, sokszor 140 helyett akár 190-et is. Attól tartok, soha nem fogja megtanulni, hogy mikor elég neki a táplálék, és ez örök probléma forrása lesz (hasfájás, falánkság, éjszakai evések).

Legjobb válasz: Ez így elég nehéz,mert soha nem tudod,hogy mennyit szív ki a baba a cicibõl.Csodálom,hogy tápszer mellett elveszi a cicit is,nekem fejnem kellett.

Ez így elég nehéz, mert soha nem tudod, hogy mennyit szív ki a baba a cicibõl.Csodálom, hogy tápszer mellett elveszi a cicit is, nekem fejnem kellett.
Szia! Nekem ez örök dilemma volt. Mindig attól féltem, hogy túletetem, vagy éhes marad. Ugyanúgy csináltam, ahogy Te is írtad. De: 2 hónapos elmúlt, amikor összecsomagoltam a mérleget, minden etetéskor bekavartam 90 ml tápszert. 3 hónapos korára fokozatosan elhagyta a tápszert, kiköpte a cumit. Most 4, 5 hónapos és csak anyatejet eszik. Sok gyötrõdés volt ez, volt, hogy óránként evett. Sokan csodálkoznak ezen, hogy fordítva alakult a pótlás. Meg vagyok gyõzõdve arról, hogy sok oka lehetett ennek, ezt most nem részletezem, örülök, hogy így alakult. Sok sikert neked is!
Az én lányomnak másfél hetes korától pótolni kellett szopás után. Sosem mértem, hanem megcsináltam egy teljes adagot és evett amennyit akart. Nálunk nem volt gond a hasfájás, összesen kétszer bukta vissza amikor túl sokat evett. Volt, hogy még be kellett kevernem még egy pici adagot, mert még evett volna. Most 16 hónapos és alig éri el a kilenc kilót pedig már 84 centi. Szerinetem ha valaki eleve nem hasfájós alkat akkor a több tápszer sem fog gondot okozni. azt sem mondhatnám, hogy zabagép lett a lányom, már kezd válogattni sajnos a kaját kozött.:-(
Utolsó vagyok megint. Másfél hónapos kora óta nem kel éjszaka enni, úgyhogy mi még ezt is megúsztuk.
Én is elõbb ciciztettem, aztán tápot adtam. Én nem mértem cicizésnél, nem volt mérlegünk. Tápot annyit evett, amennyi belefért. Szerintem Õk tudnják, hogy mennyi fér beléjük.

Ha nem jön össze a babóca, hol kezdjük el a párommal a kivizsgálást? Mire számítsunk mennyit kell várni, hogy minden eredmény készen legyen, illetve ha magánúton tennénk mennyibe kerülne? Olyanok írjanak akik már átestek ezeken a procedúrákon.

Legjobb válasz: November közepén mentünk el a BMC-be, és jövõ hó közepén lesz az inszemináció. Nulla forintba került midnden vizsgálat és kezelés. Volt egy hiszteroszkópiás méhtükrözésem is... Pont emiatt nem mentünk a magánorvosom által ajánlott helíyekre, mert kezdõdött volna férjemmel, majd velem, aztán megint a férjem, aztán mengint én és hosszú-hosszú hónapokat várhattunk volna, plusz nem is biztos, hogy jól kezeltek volna...

November közepén mentünk el a BMC-be, és jövõ hó közepén lesz az inszemináció. Nulla forintba került midnden vizsgálat és kezelés. Volt egy hiszteroszkópiás méhtükrözésem is... Pont emiatt nem mentünk a magánorvosom által ajánlott helíyekre, mert kezdõdött volna férjemmel, majd velem, aztán megint a férjem, aztán mengint én és hosszú-hosszú hónapokat várhattunk volna, plusz nem is biztos, hogy jól kezeltek volna...
Szia! Én elõször a nõdokimnál kezdtem, aki az alapvizsgálatokat meg tudta csinálni.Hormonvizsgálat, petevzetékátjárhatóság, spermavizsgálat. De mivel nálam kiderült, hogy el van záródva mindkét petevezetõm, így õ egybõl meddõségi központot ajánlott.Oda el is mentünk, és attól a naptól számítva 6 hónapig tartottak a vizsgálatok, igaz nekem volt egy laporoszkópiás mûtétem is aminek segítségével sikerült átjárhatóvá tenni a petevezetékeimet.Ezért volt kicsit hosszadalmas.Majd utána jöhetett az inszemináció, szerencsére a második sikerült.Tehát nekünk a jelentkezésrõl számítva kb 9 hónap múlva sikerült a baba, aki most 9 hónapos! De mindenkinél más az idõvallum, attól függ hogy mi a probléma. Sok sikert kívánok nektek!
Elõzõ vagyok, magánúton nem tudom, hogy mennyibe kerülhet.Nekünk a gyógyszerek voltak 1 hónapra kb.30-35000ft.
Mi tavaly szeptemberben voltunk elõször meddõségi központban. Most hétfõn lesz az inszemináció. Rengetek vizsgálaton mentünk mindketten keresztül. És még ki tudja, mikor jön a várva várt baba....
Az elõzõ válaszoló vagyok. Mi most kb. 100-150 ezer forintnál tartunk szeptember óta.

Nálatok ha a gerincferdülést ellenőrzi az orvos (háziorvos vagy suliorvos) akkor mit kér előtte hogy mennyire kell levetkőzni? És ha nadrágot is le kell venni ciki a tanga? 15L

Legjobb válasz: A tangára mindenképpen megjegyzést tesz, mert valóban egészségtelen is állandó viseletre. A melltertót van aki leveteti, de ha szólsz, hogy te nem szeretnéd, akkor természetesen nem kötelezhet rá.

A tangára mindenképpen megjegyzést tesz, mert valóban egészségtelen is állandó viseletre. A melltertót van aki leveteti, de ha szólsz, hogy te nem szeretnéd, akkor természetesen nem kötelezhet rá.
Gondolom, mindenki máshogy. A mostani világban már rögtön perverznek van bélyegezve az orvos, ha megkéri a gyereket, hogy alsóig vetkõzzön le. Pedig úgy lehet csak rendesen megvizsgálni valakit, a gerincferdülést is úgy lehet megvizsgálni. A tanga nem ciki, ha nem érzed annak. Bár hallottam olyan pletykákat, hogy megjegyzést tettek rá, mert fokozza a fertõzésveszélyt.
Ja, hogy már megint itt "segít"! Aha...
Derékig kell levetkõzni, de az nem érdekli, hogy milyen bugyi van rajtad.
Nálunk bugyi és melltartó volt az "egyenruha". Annak kellett félmeztelennek lennie, akin nem volt melltartó.
De itt most az volt a kérdés, hogy nálatok LÁNYOK, mennyire kell levetkõzni és nem az hogy nálatok fiuknál mennyire kellett levetkõzni kedves elsõ válaszoló, mert azért nem ugyanaz a derékig vetkõzés a lányoknak, mint a fiúknak!!!
Nálunk bugyira kelett vetkõzni , de nem szolt a tangáért. Nem csak a gerincferdülést nézte hanem , egyensúlyozni kelett felvátva a lábunkon, majd fel kelett feküdni a vizsgáló asztalra és fel kelett húzni a térdet és leszorította oldarra egy kicsit stb....átmozgatott teljesen. 14l

Mit és mennyit kell enni egy nap, hogy 1500 kcalnál maradjak? Adnátok tippeket, kérlek?

Írnátoki nekem egész napos minta étrendet, ami 1500 kcal csak. Ennyi ugyanis a kalóriaszükségletem. De kezdő vagyok még ebben a számolgatós módszerben, amíg bele jövök, kellene pár minta. Segítenétek? Köszönöm! Orvos tanácsára kell fogynom.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy megszokjam, el kell valahol kezdenem.

A kérdező hozzászólása: Ahhoz, hogy megszokjam, el kell valahol kezdenem.
Ne aggodj, meg fogod szokni :) Egy eve eletmodot valtottam, es mar nem kell a konyha merleg sem, es mindenbe pontosan tudom mennyi a kaloria amit megeszek. 60 kg ot fogytam.
na, ez tök jó, és gratuláció!
A kérdező hozzászólása: De valaki tudna konkrétan segíteni?

Férfitársaim! Nektek mit (és mennyit) kell inni ahhoz, hogy egy idegen is meglássa rajtatok?

Legjobb válasz: 3 liter jeges tea, és akkor a wc elõtt sorbanálló idegenek meglátják rajtam, hogy rohadtul kell...

3 liter jeges tea, és akkor a wc elõtt sorbanálló idegenek meglátják rajtam, hogy rohadtul kell...
Feltételezem, hogy két liter bor már meglátszana rajtam. De nem iszom annyit. Egyszer, nagyon-nagyon régen, 23 üveg sört ittam meg egy este. Nyomorultul hánytam egész éjjel. Azóta nem iszom meg több sört 3-4 korsónál soha.
Két üveg 4-5%-os sör.
19:27 én 17 üveggel ittam meg egyszer 4 óra alatt. ÉS tudtam volna még inni...
utolsó: ezen megakadtam én is. 11.5 lityó pia egyszerre, tudod ki hiszi el :P meg 1 liter pálinka fejenként, ilyet is hallani néha.. hát nem véletlenül pont azoktól, akik aztán marhára nem "jártasak" a témában?:P
23 sör egy este alatt? nagyot mondani énis tudok
Én a többféle ital keverésében hiszek , valami töményet , rá bort , rá sört és így nem kell nagy mennyiség mégis iszonyatosan szétesel :D
rajtam azonnal latszik. De volt ra példa hogy nemvettek eszre. Biztos azert mert ok is megittak
Attól függ, hogy mennyire figyelmes, rajtam volt aki 1 sört is észrevett, volt aki meg nem vett észre annyi piát, hogy alig álltam a lábamon.
Ez ugye sok mindentõl függ. Mennyit ettél elõtte. Milyen piát iszol meg mennyi idõ alatt. Pl ha félóra alatt benyomok 3-4feles jó házi pálinkát és 1-2üveg sörrel lekisérem akkor az már igencsak meglátszik:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!