Találatok a következő kifejezésre: Mit hogyan mennyit (3148 db)

14 éves vagyok és lány. A hasamról szeretnék lefogyni de nem tudom hogy hogyan és mivel, hogy mennyit és mikkor. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Olyan nemigazán van, hogy csak hasból fogyjunk. Mindenhonnan fogyunk. Fogyni meg diétával, kardio gyakorlatokkal és has-, törzsizmaidat is fejlesztened kell.

Olyan nemigazán van, hogy csak hasból fogyjunk. Mindenhonnan fogyunk. Fogyni meg diétával, kardio gyakorlatokkal és has-, törzsizmaidat is fejlesztened kell.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem csak onnan lehet. de körülbelül milyen mozgást csináljak?
Nagyon jó hasizom/ törzsizom formáló otthon elvégezhetõ gyakorlatokat lehet már találni a neten. Ezután jöhet a kardio (futás/biciklizés/úszás). Így együtt garantált a fogyás ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)

Mivel/Hogyan/Mennyit mossak hajat, hogy nem korpásodjon?

Legjobb válasz: Mindenkinek más használ. Én tudom ajánlani a Babé korpásodás elleni sampont. A bõrgyógyászok is ezt szokták ajánlani.

Mindenkinek más használ. Én tudom ajánlani a Babé korpásodás elleni sampont. A bõrgyógyászok is ezt szokták ajánlani.
érdemes Nizoral kúrába kezdeni, ha annak vége akkor heti 1x szilikonmentes samponnal :)

Egy intel core i5-3337U cpu 1.80GHz processzort hogy tudnám felhúzni program segítségével hogy ne keljen be menni a biosba? Ez nagy segítség lenne ha meg tudnátok adni hogy mit hogyan mennyire húzzak fel!?

Legjobb válasz: Ez egy ULV mobil processzor, én nem nagyon piszkálnám meg, mert hûtés nem biztos, hogy bírni fogja a tuning miatt megemelkedett fogyasztást.

Ez egy ULV mobil processzor, én nem nagyon piszkálnám meg, mert hûtés nem biztos, hogy bírni fogja a tuning miatt megemelkedett fogyasztást.

Kolbászt szeretnék besütni? ! Valami jó recept, ötlet mit hogyan, mennyi ideig süssem? 20m-röl van szó a fagyóba nem férbe s ezért szeretném borkánba rakni, hogy még egy darabig tartson ki.

Legjobb válasz: Annyi zsírban süsd, hogy majd el tudja lepni. saját magából is sül ki zsír. ne keverd olajjal a világért sem. amikor majd enni akarjátok, akkor a takaró zsírból vegyél ki és melegítsd vissza.

Annyi zsírban süsd, hogy majd el tudja lepni. saját magából is sül ki zsír. ne keverd olajjal a világért sem. amikor majd enni akarjátok, akkor a takaró zsírból vegyél ki és melegítsd vissza.
Kisebb, kb. 2525 cm-es darabokban tedd bele felolvasztott zsírba, amíg a zsír nem meleg, önts hozzá kevés vizet és amikor a vizet már "elfõtte", még süsd egy kicsit tovább, hogy sült, piros legyen rajta bél-
1. vagyok, bocsi javítok: 20-25 cm-es darabokra
A kérdező hozzászólása: értem, de kb mennyi zsír kell hozza?arra gondoltam , hogy sütve darabokba tenném a borkánba de arra zsírt amibe sült vagy forró olajat kell tölteni rá?

Ha Jezus ugy tanitott minket, hogy "Mennyei Atyanak" szolitsuk Istent, akkor Jehova Tanui miert ragaszkodnak a Jehova nevhez?

Legjobb válasz: "Jézus használta az Isteni nevet,az apostolok is a Görög iratokban amit új testamentumnak neveznek, az eredeti írásokban több mint 230-X van benne" Kár,hogy erre semmi bizonyíték nincs.

"Jézus használta az Isteni nevet, az apostolok is a Görög iratokban amit új testamentumnak neveznek, az eredeti írásokban több mint 230-X van benne" Kár, hogy erre semmi bizonyíték nincs.
Ha Mennyei Atyának kéne szólítani, akkor te miért nevezed Istennek? Am valószínûsítem a Jahve-bõl jöhetett
Ha az "Isten" rangot jelöl és nem nevet, akkor kis betûvel kell írni.
Kedves kérdezõ. A Máté 6:9, versnek van további része is... (Máté 6:9) . . .»Égi Atyánk, szenteltessék meg a neved. . . Ha az egész bibliát vesszük, az hogyan van összhangban a többi részekkel ez a vers? Hogyan lehet megszentelni Isten nevét hiszen nem is ismerik nem tuják, mert ellett törölve...némely biblia fordításból, sõt a 2000-óta fordított kiadásokból mindegyikbõl kihagyták, még azokból is amikbe addig benne volt De Jézus a fõpapi imájában ezt mondta: (János 17:26) 26 És megismertettem velük a nevedet, és meg is fogom ismertetni, . . . Jézus használta az Isteni nevet, az apostolok is a Görög iratokban amit új testamentumnak neveznek, az eredeti írásokban több mint 230-X van benne.
Te beszéltél erröl Jézussal? Mert nem hiszem, meg azt is tudni kell, hogy Jézus - ha egyáltalán élt - egyetlen evangelistával sem találkozott személyesen, a történeketet igen sok évvel késöbb irták le valakik, akik hallomás alapján emlékeztek valamire.
"Még pedig az eredeti görög íratok a bizonyíték...s ezt is megvizsgálták a Tanuk." A GÖRÖG IRATOKRÓL VOLT SZÓ ÉS AZ ÚJSZÖVETSÉGRÕL!!!!!! Erre kértünk bizonyítékot!
Gondoltatok már arra, ha Isten megnézi azt a szélmalom-harcot amit egymással vívtok, mit szól hozzá? Nem lenne büszke rá, hogy ilyen harc folyik a neve mellett vagy ellen. Ti mit szólnátok hozzá, ha valaki elvenné a neveteket x éves korotokban akaratotok ellenére? Nehogy Isten ellen harcolóknak tûnjetek! "Mert mag van írva:'El fogom veszteni a bölcsek bölcsességét, és félretolom a mûveltek intelligenciáját'.Hol a bölcs? Hol az írástudó? Hol ennek a világrendszernek a vitázója? Nem tette-e bolondsággá az Isten a világ bölcsességét? Mivel ugyanis - az Isten bölcsességének megfelelõen - a világ a maga bölcsessége útján nem ismerte meg az Istent, az Isten JÓNAK LÁTTA, HOGY A PRÉDIKÁLT DOLGOK BOLONDSÁGA által mentse meg a hívõket" 1Korintusz 1:19-21
Kedves utolsó! Igen igazad van nem szabad ezt tenni. De te gondoltál esetleg arra, hogy talán Isten van annyira Mindenható, hogy ki tudjon állni a neve mellett? Vagy eszedbe jutott netán az, hogy Isten miért hagyta "kitöröltetni" nevét a Bibliából? Nem furcsa az egy kicsit, hogy te aki mindenhatónak nevezed nem tudja megvédeni a saját nevét és rábízza az emberekre, hogy õk döntsék el, hogy mi legyen a neve? Mert ha te azt vallod, hogy Isten mindenható de közbe azt mondod, hogy az idõk során kitörölték a nevét akkor már ezzel a kijelentéseddel nem fogadod el mindenhatóságát. Mert az a jele, hogy Isten nem képes meg õrizni még a saját nevét sem. Akkor, hogy is van ez? Isten az mondja magáról, hogy "Én vagyok Alfa és Omega, a kezdet és a vég, az elsõ és az utolsó."(Jel.22:13) Nem azt mondja, hogy "Én vagyok Jehova..." hanem, hogy Õ Alfa és Omega, tehát magyarán aki VAN! Isten nevét hiába fel ne vedd! Szerinted ez véletlen? Õ maga nem engedi ezt meg, Õ maga gondoskodott arról, hogy ez ne történjen meg. Dehát az ember mindig felül akarja írni Isten akaratát, és ezzel mit tesz? Addig silabizál amíg néhány mássalhangzóból "megteremti" Isten nevét, és így lesz Jahve, vagy Jehova vagy stb. Mivel én hiszek Isten mindenhatóságában úgy gondolom, hogy ha Isten azt akarta volna, hogy a neve tudatva legyen az emberekkel akkor gondoskodott volna arról, hogy mindenféle kételkedés vagy zûr nélkül a neve tudatva legyen mindenki számára, még a legapróbb elterelõ kétségbe vonható részleteket is eltávolította volna még a neve környékérõl is. Ezért Õ a mindenható!Nem? Sokszor olvasom, hogy "Jehova Isten" ez megint csak bajos probléma mivel ezek szerint van más isten is, mint például Zeusz, Siva, Manitu, stb. Szerintem Isten az Isten, aki az egyedüli Mindenható Úr Isten. Szerintem jobb ha ezt a leckét újra átnézitek és remélem rájösztök, hogy valaki titeket eléggé csúnyán átvert. Ez nem vita, és itt nincs szó vitatkozásról hanem inkább az emberi üdvösségrõl. Mert mindenkinek megvan adva, hogy a jó úton járjon. Hogy melyik az? Nem tudom, mert ha biztosra mennék akkor mindenkivel megosztanám.De ha Istent kérjük akkor biztosan megmutatja a helyes irányt.
Sehol az ég világán nincs fennmaradva Isten neve. Azon a 4(JVHV) mássalhangzón kívül semmi nincs. Nekem személy szerint semmi bajom nem lenne a névvel ha az helyes lenne. De így van bajom mert ha valakit Benkõnek hívnak és én Bunkónak szólítok több mint valószínû, hogy megsapkáz. Isten nevével nem lehet játszadozni, fõleg nem úgy ahogy a JT teszik azt mert azt sem tudják, hogy mit mondanak mikor ki ejtik azt a nevet. Filózzatok ezen egy kicsit kedves tanúk mert még a végén kitudja mi lesz...
Hûûû, mi folyik itt...de nem is gyõztem elolvasni végig. A Jehovai tanúi tudomásom szerint nagyon egyszerû okból hívják Istent Jahve-nak, Jehovának..., mert benne van a Bibliában, még hozzá az Ószövetségben mondja magáról Isten, hogy ez a neve. A "Mi Atyánk" ima, amire pedig Jézus tanít az csak véleményem szerint egy minta, egy példa, vagy egy segítség ahhoz, hogy hogyan imádkozzunk, de nem parancs. Az csak egy vallásos dogma, h megkötött szavakkal szólhatunk Istenhez..., mert igen is szólhatunk Hozzá a saját szavainkkal is, sõt várja is, h így tegyünk független attól, hogy jól tudja szavak nélkül is Isten, hogy mire van szükségünk. Az ima nem egy betanult szöveg, hanem beszélgetés Istennel...ezt vajon miért felejtik el olyan sokan? :(
vatikáni feliratokban: na 6, 14 Tekintettel Jézus Isten nevére való hivatkozásaira a Der Name Gottes (Az Isten neve) címû könyv kifejti a 76. oldalon: „Értékelnünk kell azt az alapvetõ tényt, hogy Isten kinyilatkoztatásának hagyományos ószövetségi értelmezése nem más, mint Isten nevének feltárása, amely végigvonul az Ószövetség minden könyvén, sõt folytatódik az Újszövetség utolsó részeiben is, ahol például János 17:6-ban azt olvassuk: ’Kijelentettem a nevedet.’ ” rendelkezésünkre álló legrégibb Septuaginta-töredékek a ~ot héber betûkkel írták át a görög szövegbe: na 24 Abban biztosak lehetünk, hogy Máté apostol belefoglalta Istennek a nevét a róla elnevezett evangéliumba. Miért? Mert eredetileg ezt az evangéliumot héberül írta. A VI. században Jeromos, a Latin Vulgata fordítója ezt írta: „Máté, vagy más néven Lévi, aki vámszedõbõl lett apostol, elsõnek állította össze héberül a Krisztusról szóló evangéliumot Júdeában . . . Arról nincs megbízható tudomásunk, ki fordította le késõbb görögre. A héberül írt evangélium azonban napjainkig fennmaradt a cezáreai könyvtárban.” Nos, a Septuaginta fordításnak egyes igen-igen régi töredékei, amelyek Jézus napjaiban is léteztek, fennmaradtak mindmáig, és figyelemre méltó, hogy Isten személyes neve is elõfordult bennük. The New International Dictionary of the New Testament Theology (2. kötet, 512. oldalon) ezt mondja: „A legújabb szövegfeltárások kétséget támasztanak a tekintetben, hogy a LXX (Septuaginta) összeállítói a Tetragrammatont (JHVH-t) kyriosz-szal [κύριος] fordították volna. A rendelkezésünkre álló legrégibb LXX MSS (töredékek) szerint a Tetragrammatont héber betûkkel írták át a görög szövegbe. Ezt a szokást követték a késõbbi, i. sz. elsõ századában élõ Ósz[övetségi] Szentírás zsidó fordítói is.” Ezért Jézus és tanítványai akár héberül, akár görögül olvasták a Szentírást, mindenütt találkoztak az isteni névvel. George Howard, a Georgiai Egyetem (USA) professzora ezt a kommentárt fûzi ehhez: „Amikor az újszövetségi egyház által használt és idézett Septuaginta tartalmazta az isteni név héber alakját, az Újszövetség írói idézeteikben kétségtelenül átvették a Tetragrammatont” (Biblical Archeology Review, 1978 március, 14. oldal). Milyen jogalapon tehettek volna mást? Talán ennyi, de szerintem ez sem fog meg gyõzni.
Nekem, nincs meg nem vagyok arra hivatott, hogy utazgassak, vannak erre kijelölt testvérek, de néhány irat, ha van pénzed menj ki ezekbe az országokba, te is bele nézhetsz.... Aradi Levéltárban (Izrael): na 12-3
"Még pedig az eredeti görög íratok a bizonyíték...s ezt is megvizsgálták a Tanuk." Nahát neked van eredeti?Részesíts már a kiváltságban, hogy megmutatod.
egyebek mellett pedig a görög iratokban is és a héber iratokban megemlíti, hogy az utolsó idõkben Jehova a nevérõl neveztet egy népet minden nemzetbõl. (Ézsaiás 43:10, 11) 10 „Ti vagytok az én tanúim — ez Jehova kijelentése —, igen, szolgám, akit kiválasztottam, hogy ismerjetek és higgyetek bennem, és megértsétek, hogy én ugyanaz vagyok. Elõttem Isten nem formáltatott, és utánam sem lett egy sem. 11 Én, én vagyok Jehova, és rajtam kívül nincs megmentõ.” (2Mózes 3:15) . . .„Így szólj Izrael fiaihoz: »Jehova, a ti õsatyáitok Istene, Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene küldött hozzátok.« Ez az én nevem idõtlen idõkig, és errõl fognak emlékezni rám nemzedékrõl nemzedékre. (Cselekedetek 15:14) 14 Simeon részletezte, hogyan fordította elõször az Isten a figyelmét a nemzetekre, hogy népet szerezzen közülük a nevének. ezek mind mind magukért beszélnek, ezek próféciák amik beteljesednek. Persze nem kell elfogadni.
De van. Még pedig az eredeti görög íratok a bizonyíték...s ezt is megvizsgálták a Tanuk.
Neked van igazad, Kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Latom egyeseknek lovesuk sincs, hogy mirol beszelnek...
Irigylem a gondodat.
A kérdező hozzászólása: Isten mint "rang". Nem mint nev. Jezus sosem tanitott ugy, hogy Jehovakent szolitsuk imainkban.
Bocs, az elõzõ soraimban elírtam, és az imádkozásnál d helyett t betût kellett volna írjak! :)

Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?

Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla". Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok. Jöhetnek a magyarázkodások.

Legjobb válasz: Személy szerint nem gondoltam, hogy kevesen lesznek. Mindennek vannak nyertesei, és vesztesei is. Mondanom sem kell, hogy a kormány intézkedéseinek a nyertesei voltak ott elsõsorban. Soha nem fogja orbánt éljenezni az, akinek az egykulcsos adó bevezetésébõl adódóan, illetve az adójóváírás kivezetése miatt, 10-15 ezerrel csökkent az amúgy is alacsony fizetése. Ezek az emberek soha nem fognak kiállni orbán mellett.(és õk vannak többen) Érthetõ voltam? A fidesz a gazdagok pártja!!

Személy szerint nem gondoltam, hogy kevesen lesznek. Mindennek vannak nyertesei, és vesztesei is. Mondanom sem kell, hogy a kormány intézkedéseinek a nyertesei voltak ott elsõsorban. Soha nem fogja orbánt éljenezni az, akinek az egykulcsos adó bevezetésébõl adódóan, illetve az adójóváírás kivezetése miatt, 10-15 ezerrel csökkent az amúgy is alacsony fizetése. Ezek az emberek soha nem fognak kiállni orbán mellett.(és õk vannak többen) Érthetõ voltam? A fidesz a gazdagok pártja!!
nem tudom, hogy került ide az a sok lengyel, meg miért, de az elõbb kapcsolgattam egy TV-t, és az egyiküket meginterjúvolták az Alkotmánnyal kapcsolatban. Azt mondta, az Új sokkal jobb, mint a régi, mert Magyarországnak megint van neve (Magyarország), és hogy fontos benne a család. Vicces volt.
biztos csak a gazdag szemetek voltak ott akiknek kedvez az a gonosz majom.
Lehet fizetett közönség volt.
Hát kedves kérdezõ, nekem inkább úgy tûnik, hogy nem lett volna meg a létszám, ezért vikiék beszerveztek pár lengyelt meg litvánt. Csak tudnám, hogy ez mennyibe is fájt az adófizetõknek.
az ellen tüntetésen is rengetegen voltak.
"Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén?" Szerintem ezen semmi meglepõ nincs.
Többre számítottam. A gyk azért is torz mert , a lakosság passzívabbik része ér rá nagyobb számban gyk-val bíbelõdni akikrõl kötudott , hogy nem Fidesz pártiak. Mondjuk én a heti egy órával amit erre szánok pont az ellenpélda vagyok. De lassan belátom , hogy semmi értelme.
Én is a te véleményeden vagyok. Csak a gyk.-sok vannak Orbán Viktor ellen, a maradék Orbán mellett van.
2010 tavaszától semmi nem tud megdöbbenteni ha a nép birkaként viselkedik.
Annó az elsõ felvonulásra azt mondták hogy 1.000.000 voltak ami leolvadt 500ezerre majd ahogy nekiálltak számolni/számítani 100.000 és 400.000 közötti számok maradtak... Most 200.000-rõl indultunk. 200.000 és 50.000 közötti számok röpködnek. Én elhiszem akár még a 200.000-et is mert Orbán valóban felépített egy keménymagot így ennyit minimum össze tud szedni. Igazából ha nem lett legalább 400.000 akkor én csalódnék. Hisz hova lett akkor a nem régi békemenet maradék része? Elfordult volna Orbántól?
23:50 "Orbán Viktor diktátor akar lenni. Ennyi." Kétharmados többsége van a Fidesznek. Ha akarta volna Orbán, már 2010 nyarán megkoronáztathatta volna magát. Annyira "diktatúrát akar", hogy nyugodtan verhetitek a nyálatokat másfél évvel a választás után is arról, hogy mekkora "diktátor" ez az Orbán. Sõt, tüntetésekre is mehettek, és szét se vernek titeket, mint a Gyurcsány-féle mintademokrácia idején.
Csak ne hogy õ legyen az a "báránybõrbe bújt" Antikrisztus, aki a jelenések könyvében szerepel. Hitegeti a jónépet, aztán ha már sokan vannak, felhasználja õket.
Nem döbbentem le. Orbán bármikor képes összerántani 3-400 ezer tüntetõt, akik vallásos áhitattal isszák a vezérük szavait.
Aztán majd jönnek svájcból is, meg ázsiából is (nem kint élõ magyarok).
Orbán Viktor diktátor akar lenni. Ennyi. Vagy félti a posztját, és bebiztosítja magát. Idejöttek az oroszok vagy kik, és azt mondták, fogalmuk nincsarról, hogy most milyen ünnep van. Õk csak Orbán Viktor miatt jöttek.
Annyiban pontosítanám a 2012-03-15 23:50-es kedves fórumozó hozzászólását, hogy O.V. nem csak akar diktátor lenni, minden tekintetben az!
Ez a fizetett közönség meg a lengyelek.... Szóval fizetett közönség nincs. Még akik mögöttük vannak a színpadon ott sincs. A Lengyelek szolidaritásból jöttek. Valaki azt írta, hogy az ellentüntetésen is sokan voltak. 1. A Fidesz rendezvényét a Fidesz-KDNP szervezte az ellentüntetést meg kitudja hány kis semmitérõ szervezet, párt csinálta... Sok kicsi.. aki még mindig kevesebben volt, mint a Fidesz rendezvényen. Arról ne is beszéljünk, hogy aki egy nemzeti ünnepen TÜNTET az beszennyezi a nemzeti értékeket... szánalmas alakok. Érzés és értéktelen bagázs!
#NRJ: Aki Nemzeti Ünnepen PÁRTRENDEZVÉNYT tart azok szánalmas alakok akik bemocskolják az ünnepet!(hogy tõled idézzek) Úgy tûnik mindketten megvetjük Orbánt! A hõseinkre kell emlékezni és nem fideszes/mszp-s/LMP-s/Jobbikos lõzungokat mondani!!! Azt hiszem egyetértünk hogy a pártok undorító amit csináltak! Ha meg valaki szelektál hogy melyik párt rendezvénye kell és melyik nem az a fentebb felsorolt kategóriába tartozik hisz nem az ünnep érdemli csak felhasználja 48-at pártcélokra!
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésbõl megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget. A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják. Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerûen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon.
Kedves Kérdezõ! Mi meg pont arra számítottunk hogy ezt akarod kihozni miközben nagyrészt teljesen másról beszéltünk! A legtöbben azt kifogásolták hogy ünnepen minek politikai tüntetés és hogy a lengyelek is csak tüntetni jöttek... Ha eldöntötted hogy szelektíven fogod a végén összefoglalni ám tegyed. De sajnos attól még ez csak egy nagyon erõs ferdítés lesz... Amit csinálsz az önigazolás aminek a lényege hogy nem kell hogy igazad legyen mert elég csak kiszelektálni a válaszok jó részét és látszólag elégedetten dõlhetsz hátra hogy "lám, igazam volt...". Az önámítással szemben pedig nem tudunk mit tenni...
Látom csak a pártduma megy kérdezõ.A matek nem annyira. 2012 van, 2 éve kormányoz a vezéred , de még 4 éve van?
gen, pontosan ilyen válaszokra számítottam a balosoktól. Egyik verzió, hogy nem is voltak ám annyian, igazából csak ennyien. Tisztelet nektek, hogy ti ránézésbõl megmondjátok a 200 000 és a 150 000 között a különbséget. A másik verzió meg, hogy azért volt szánalmas ez az egész, mert nem voltak elegen, hiszen Orbánnak többet kellett volna összeszednie, ha annyira imádják. Pont erre a kétféle válaszra számítottam, mikor kiírtam a kérdést, és pont ezeket mondtátok. Egyszerûen nevetségesek vagytok. Jobb, ha hozzászoktok a kapálózáshoz, mert szerintem a 2/3-ad nem lesz meg a Fidesznek 2014-ben, de még legalább 4 évet lesznek kormányon. A Kossuth téren tele volt.. ez maximum 100ezer embert jelent, mert a hátsó sorokban már elég ritkásan álltak.. (viszonyíts a Békemenethez ahol 200 ezren voltak, de ott el se fértek a Kossuth téren) Én mikor láttam a képeket, és más tüntetésekhez viszonyítottam olyan kb 50-60 ezer embernek saccoltam. A kormány becslései elég meredekek, mint írtam, a Múzeumkertben azt a kb 500 embert 5000nek becsülték.... No meg a Viktor! Viktor! kiáltások március 15.-én... hát nekem elég erõsen a szocializmus jutott eszembe..
Remélem a kisgazda párt sorsára jut a fityisz is.
19:32 Én meg remélem átéljük az Észak Kóreai tragédiát.
Látom szíven ütöttek néhányat fenti szavaim:XD "A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad." XD XD
Ja , jól mulatok én is itta sok fideszgyûlölõ kirohanásain. Amugy én imádom a lengyelket és õk is mindig is szolidarizáltak velünk és barátjuknak tartanak minket.Ami már csak azért is megtisztelõ és megbecsülendõ mert rajtuk kívül talán csak a törökök bírnak még minket valamelyest.Na meg egy kicsit a japánok. Annál is inkább örülni kellene nekik, mert tapasztalatból tudom, hogy a környezõ országok népei elég intenzív utálattal viszonyulnak hozzánk. De mondhatod ezt a komcsinak, libcsicsiknek , megmittoménmien nyavajában szenvedõknek! :)
"Hogy március 15.-én mit kerestek itt lengyelek, fõleg hogy lövésük sincs az egészrõl..." Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiñski és Wysocki József is, hogy csak a jelentõsebbeket említsem.
Igaz, hogy a szabadságharcban voltak lengyelek, de a lengyeleknek NEM ünnep márc.15. Soha nem is volt az. Miért voltak sokan? Orbán megmondta már egy héttel ezelõtt Frankfurtban, hogy a Fidesz tudja mozgósítani a híveit! Ebben már nagy gyakorlata van. Plusz még a papok is a részvételre buzdítottak, legalábbis a városunkban. Aki kevés pénzbõl él, nincs munkahelye, az biztosan nem megy Orbán mellett tüntetni. Sajnos, õk vannak többen. Nem csak itt a GYK-en, hanem a való életben is.
Voltak 120 ezeren és most el kéne ájulnunk?
Voltak a szabadságharcban lengyelek, sokat is köszönhetünk szakértelmüknek, pl. a sikertelen befejezés is részben az õ számlájukra írható. Dembinski ugye a hadvezetés "géniusza"...
Olyan nagyon sok ov szimpatizánst én sem láttam.Persze, hogy vannak [email protected]@nyalók, hiszen õk jól jártak a fidesz õrült politikájával.Ellentétben egy nagyobb tömeggel, akik lassan kenyeret nem tudnak az asztalra tenni otthon.El kéne már ezen gondolkodni, hogy mirõl is szól ennek az eszeveszett embernek az ámokfutása.
"Ledöbbentetek mi, hogy mennyien voltak Orbán beszédén? Látom, hogy megy itt az oldalon az értetlenkedés, meg a magyarázkodás, hogy "há' de azok nem támogatók voltak, hanem ezek meg azok, meg azok amúgy tüntetni mentek ellene blablabla". Azt hittétek beég majd, hogy milyen kevesen lesznek a beszédén, de nem erre számítottatok. Jöhetnek a magyarázkodások." Tudod, mi a véleményem? Hogy megbánod még ezt a cinikusságodat egyszer, amikor felébredsz.
Én csak azon döbbentem le, hogy amikor a rákay filip egy pár évvel ezelõtt azt mondta, hogy már 2 millióan vagyunk a téren, kb. ugyan ennyi ember volt kint.
Látom neked sem volt még történelem könyv a kezedben.... A 48-as szabadságharc közös ünnep, mivel a Lengyel légió katonai segítséget nyújtott a magyar szabadságharc ügyének. A lengyel–magyar barátság jegyében érkezett hozzánk például Bem József, Henryk Dembiñski és Wysocki József is, hogy csak a jelentõsebbeket említsem. Hehe...Tisztában vagyok Bem apó és Dembinski származásával (bár Dembinski nem volt egy nagy stratéga, sõt..ha jól tudom talán 1 vagy 2 hónapig volt maximum a sereg élén..) És ez az elmúlt 22 évben mikor jutott eszébe a lengyeleknek még? Pont most? LoL.
Nem. A liberálisoknak csak a szájuk nagy. Orbán meg könnyen maga mellé tudja állítani azokat akik az EU ellen vannak közben Orbán meg nagy Eu fan.
A lengyelek a fidesz gyûlésre jöttek és nem ünnepelni! Még 48-ról szóló lengyel transzparenst sem láttam! Ellenben sok Orbán-os feliratúval! Szóval hagyjuk hogy ünnepelni jöttek! De a legnagyobb szégyen hogy még csak nem is a saját lengyel höseik nevei voltak azokon a táblákon! Sõt! A fideszes ünnepség nagyrészt Orbános plakátokkal volt tele és nem Kossuth, Petõfi vagy más 48-as hõsével. Ennyit errõl. nem érdekel hányan voltak kint! Azok mind Orbánért mentek ki és nem 48-ért...
nem mondanám. de az ellentüntetésen is annyian voltak. elvileg nekik viszont 2/3-uk van. hoppá... lehet, hogy mégsem?
Miért nem lövi le végre valaki ezt a kis diktátort?
Mert többet kapna érte, mint egy rendes emberért.
"nem tudom, hogy került ide az a sok lengyel, meg miért" Mert Lengyelországban a "Gazeta Polska" nevû klub megszervezte a részvételt: http://wielkiwyjazdnawegry.pl/ Amúgy 1-2 ezer lengyel volt a 200 ezer kormánypárti résztvevõbõl. Ennyit arról, hogy "nem volt meg a létszám, ezért kipótolták lengyelekkel"... Az ellenzék megint pofáraesett, elég szórakoztató.
Istenem, ha szegény Hofi élne, micsoda téma lenne számára, és - emlékezve zsenialitására - milyen frappánsan megválaszolna minden, ehhez kapcsolódó kérdést, helyettünk!
Muhahaha Orbán elmagyarázta magyarul a lengyeleknek, hogy nem leszünk gyarmat. Játszottunk egy érdekes játékot ma. Néztük az ünnepi közvetítést, ami a Nemzeti elõtt volt. És az kapott egy pontot aki észrevett egy magyar zászlót. Asszem, ezt hívják úgy a fociban, hogy öngól.

Mikor, hogyan, mennyi kaját adjak a halaimnak?

jelenleg 10 neonom van.

Legjobb válasz: Naponta egyszer, és ne túl sokat, mert megbuggyan a víz. Mi reggelente adunk nekik.

Naponta egyszer, és ne túl sokat, mert megbuggyan a víz. Mi reggelente adunk nekik.
Napi 1 annyit amennyit a halak 5perc alatt megesznek. És érdemes lámpaoltás elött este etetni. Mások lehetõség hogy ezt az adgot 3 fele osztod vagy 2 és reggel délben és este vavagy reggel és este etetsz.De nem többet mintt mikor 1be etetsz. a 3madik lehetõség ha 2naponta etetsz anyni kajával mint amit mondjuk 7perc alatt megesznek, tehát nem okkal többel mint az elsõ lehetõségnél. És ahol naponta etetsz ott heti 1 koplalónapot érdemes tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és miért érdemes lámpaoltás elõtt?
Szia!Azért mert sok hal éjszaka aktív, és a nem éjszakaiak is elfogyasztják akkor a tápot, és igy az éjszakaiak is tudnak enni belõle

Ha fogyni szeretnék, de nem tudok mozogni, csak nagyon minimálisat, akkor mit, hogyan mennyit egyek?

Gondolkoztam a koplaláson, hogy alig fogok enni, de félek, hogy visszaszedem. Bár, ha már elértem a célom és elkezdek újra enni, akkor természetesen nem fogom az egész h?t?t felenni, hanem szép fokozatosan visszaszokok a normális és egészséges étkezéshez. Akkor csak nem tudok hízni...

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem tökéletes a súlyod, ne akarj fogyni.

Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem tökéletes a súlyod, ne akarj fogyni.
Mélységesen egyetértek az elsõ válaszolóval.
de, van kedvem! :) írsz egy privit majd??:)
ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te : 175 cm / 64 kg.. és 54 kg akarok lenni.. és sehogyse ment eddig.. tegnap óta meg elekzdtem egy olyan "diétát" , hogy egy nap csak 300-600 kcal eszek meg, de a 600 az nagyon max lesz majd... és egyáltalán nem éhezem:) emellett szobabicaj + aerobic + séta minden nap.. és nem vagyok legyengülve egyáltalán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló! Nincs kedved e-mailezni? Csinálhatnánk együtt a fogyit, ha már Te is hasonló magasságú és súlyú vagy... Mit szólsz? : ) (Ha nem akarod, persze nem muszáj, csak nem lenne rossz...)
A kérdező hozzászólása: na ennek örülök!! :) ) írtam e-mailt! :)
válaszoltam!:D
A kérdező hozzászólása: Én is visszaírtam a citromail-os címen... Megkaptad?

Mikor, hogyan, mennyi idő után és mivel és melyik szopit lehet már kiváltani rendes kajával?

6 hós a fiam és már eszeget gyümiket, f?ziket, pár hete napi egyszer egyszer.

Legjobb válasz: Ekkora babának nyugodtan adhatsz tízóraira gyümit, szopi nélkül, ebédre húsos fõzeléket esetleg kicsi szopi és délután is gyümi.

Ekkora babának nyugodtan adhatsz tízóraira gyümit, szopi nélkül, ebédre húsos fõzeléket esetleg kicsi szopi és délután is gyümi.

Kinek mikor, hogyan, mennyi idősen történt az első csók?

csak kíváncsiság :)

Legjobb válasz: Nekem még nem volt elsõ csók. 13L

Nekem még nem volt elsõ csók. 13L
17 voltam, egy parkban 20f
15 évesen, egy padon a csillagos ég alatt. (kb ennyi a romantikus része xd)
16 évesen, egy buliban, egy olyannal, akit nem szerettem, ezért nem is volt annyira jó.
7-es koromban, egy 8-os lannyal ... a suli legfelso emeleti wc-jeben
13 voltam es Olazorszagban tengerparton :) de sajnos mara szingli vagyok :( 16/l
12 am lány vagyok egy nagyon aranyos sráccal történt nem is olyan rég elhívott magához és egy olyan búcsú csók volt az elsõ, és rá két nappal megint találkoztam vele és akkor már komolyabb volt (filmezés közben 5 percenként megcsókolt) azóta is nagyon szeretem <3
13 évesen a horvaat tengerparton este 15/f
15 évesen, a Duna partján a belvárosban, valamikor az alkonyodás tájékán
13 vagyok, egy hónapja a suli egyik folyosóján. :D
17 évesen, buliban. nem voltam szerelmes, õ sem, de hónapok óta szórakoztunk már, miután megtörtént. egy ideig még kavartunk, de semmi komolyabb nem lett, amit nem is bánok. milyen emlék? totál semleges, nem kerítettem soha nagy feneket az elsõ csóknak.
A kérdező hozzászólása: van akinek elég romantikus lehetett:) nekem az elsõ igazi egy buszmegállóban volt...asszem ezzel mindent elmondtam:/
12 evesen, nem volt komoly kapcsolat de nem bantam meg 16 L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!