Találatok a következő kifejezésre: Mit használljak a (2 db)

Mit tegyek göndör a hajam és nagyon nem szeretem ha vasalom akkor töredezik! Valaki valami ötletet esetleg mit használljak rá?

Milyen balzsamot vagy sampont????Esetleg ha vasalom mit használjak rá h ne kopjon a vége???

Legjobb válasz: Ne vasald, nagyon tönkre teszed vele a hajad. Nagyon sok idõ, mire rendbe jön utána a hajad. Sampont mindig a hajtípushoz válassz, ha zsíros a hajad, zsíros hajra valót válassz stb. Minden hajmosás után használj hajbalzsamot. Igazából mindegy milyet használsz, ami beválik. Ki kell tapasztalni. Hetente 1x használj hajpakolást is. Ez lehet házi, vagy bolti is. Hajvasalás helyett pedig próbáld beszárítani a hajad, ez nem olan káros. Ha gondolod, próbálj ki valamilyen hajkisimító terméket. A törölközõszáraz hajad tincsenként csatold fel és nagy körkefével szárítsd be.

Ne vasald, nagyon tönkre teszed vele a hajad. Nagyon sok idõ, mire rendbe jön utána a hajad. Sampont mindig a hajtípushoz válassz, ha zsíros a hajad, zsíros hajra valót válassz stb. Minden hajmosás után használj hajbalzsamot. Igazából mindegy milyet használsz, ami beválik. Ki kell tapasztalni. Hetente 1x használj hajpakolást is. Ez lehet házi, vagy bolti is. Hajvasalás helyett pedig próbáld beszárítani a hajad, ez nem olan káros. Ha gondolod, próbálj ki valamilyen hajkisimító terméket. A törölközõszáraz hajad tincsenként csatold fel és nagy körkefével szárítsd be.
2 bevált ötlet..: Gyógynövényes sampon, ami ápolja a hajad és hajpakolások helyett hajvégápoló Én super skinny serum-ot használok..(paul mitchell).Ez egy adagolható, kinyomós üvegben van, amibõl minden hajmosás után 2 nyomással teszek a hajamra, majd kifésülöm..Hamar beivódik, nem ragad, fésülhetõvé, könnyen kezelhetõvé válik a hajad és én is akármennyiszer használok hajvasalót, kreppelõt vagy bármit, a festett hajamon meg se kottyan..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen nagyon hasznosak!!:) )

Mit használljak majd a gátsebre? Van valami amitöl gyorsabban gyógyul? Már elöre félek töle!

Legjobb válasz: http://fittaloe.hu/index.php?page=termek&t_id=5 Nem próbáltam még,de sokaknak bevált. Sok boldogságot! 30 hetes kismami

http://fittaloe.hu/index.php?page=termek&t_id=5 Nem próbáltam még, de sokaknak bevált. Sok boldogságot! 30 hetes kismami
Nyugi, egy tisztességesen kijött aranyérhez képest kutya füle a gátseb.No most az olyan 1 hétig fáj, hogy ülni is alig bírsz.Azt hiszem valahol az orbáncfûolajat olvastam...de kérdezz meg errõl egy dokit is.
Még én is ezelõtt vagyok, de sokat érdeklõdtem, legtöbbet az Aloe first spray-rõl hallottam, gyûjtsd össze az infóid aztán érdeklõdj gyógyszertárban, én is ezt fogom tenni! Sok sikert
Nekem a doki azt mondta, még szappant se használjak, csak napi több langyos vizes zuhanyozás legyen. Egyébként nem olyan vészes, bár engem benn is varrtak, de aranyerem is lett, hát én csak attól szenvedtem nagyon.
Gyógyszertárban semmi sincs.Az aloe firt nagyon jó!!!!Megéri az árát. És nem csak erre lehet használni, sokmindenre jó, a torokfájástól az égetésig mindenre.
Szia! Javaslom, hogy vedd igénybe minden nap a "gátkezelést", már ha van ilyen a kórházban ahol szülsz. Ez csupán abból áll, hogy langyos vízzel, amiben biztosan van valami "gyógyszer" leöblítik a sebet. Én ezen kívül minden zuhanyzás után fújtam a sebre az aloe first-bõl, és nagyon hamar begyógyult. De egyébként sem volt különösebb fájdalmam tõle, inkább az volt kellemetlen, ahogy napról napra száradt a varrat. De az sem fájdalmas. Ne félj tõle, tényleg kibírható!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!