Találatok a következő kifejezésre: Mit használjak, ha a (102 db)

Mit használjak ha a hajam nagyon zsirosodik?

a hajam csak 1 napig pírja, a 2. nap már zsíros mit lehetne tenni ellene?

Legjobb válasz: aVONBÓL MOST TUDSZ RENDELNI2IN 1 MINDEN HAJTÍPUSRA299FT. HA ÉRDEKEL MÉG HÉTFÕIG A KÉSZLET TART. HOVÁVALÓSI VAGY,

aVONBÓL MOST TUDSZ RENDELNI2IN 1 MINDEN HAJTÍPUSRA299FT. HA ÉRDEKEL MÉG HÉTFÕIG A KÉSZLET TART. HOVÁVALÓSI VAGY,
a 2in1-bent felejtsd el, ha zsíros a hajad.használj inkább gyógynövényes samponokat, vagy kénes sampont, vagy wu2-t.és balzsamokat se használj.étrend változás is jót tehetne.
Csalánsampon!Még csak kétszer használtam, de már segített. Eddig 2 naponta mostam, most már kibírja 4-5 napig:)
használj szárazsampont. azzal kitolhatod a következõ hajmosást egy picit. én a Balea Trend it up-ot használom. ha nem tudod hogyan kell használni, nézz róla videót youtube-on.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat a száraz sampon az ami egy kicsit segített

Mit használjak ha a bőröm zsíros és száraz is ugyanazon a helyen? (Bővebben lent)

Szóval voltam kozmetikusnál és azt mondta nekem a legrosszabb típusú b?röm van: seborrhoea sicca: akkor a b?r fénytelen,felülete kiszárad gyakran hámlik, vízhiányos, feszül, sok mitesszer kíséri melyek nyomkodás után begyulladnak, könnyen kisebesednek, nehezen gyógyulnak be.Pattanások is tarkíthatják és ezek nyomában sajnos életre szóló pigmentfoltok, sebhelyek maradhatnak hátra. Kérlek aki tud segítsen mert kétségbe vagyok esve.. :/ el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Olyan kozmetikumokat kellene használnod, amik tisztítják a bõröd, de közben nem szárítják tovább. Ha kiszárad a bõröd, attól is kialakulhatnak pattanások, vagy csak irritált, csúnya piros lesz az arcod. Ajánlom az aloe vera alapú (lehetõleg gyógyszertári) készítményeket, illetve magának a növénynek a nedvével kenegesd az arcod. A szép bõr alapja amúgy a táplálkozás. Igyál rengeteg tiszta vizet, friss zöldséget, gyümölcsöt minden nap fogyassz. Nem árt, ha valamilyen bõrtápláló vitamint is szedsz ezek mellé. A hangsúly a rendszerességen van, azonnali eredményt ne várj, de ha betartod ezeket, szebb lesz és rendbe jön a bõröd!

Olyan kozmetikumokat kellene használnod, amik tisztítják a bõröd, de közben nem szárítják tovább. Ha kiszárad a bõröd, attól is kialakulhatnak pattanások, vagy csak irritált, csúnya piros lesz az arcod. Ajánlom az aloe vera alapú (lehetõleg gyógyszertári) készítményeket, illetve magának a növénynek a nedvével kenegesd az arcod. A szép bõr alapja amúgy a táplálkozás. Igyál rengeteg tiszta vizet, friss zöldséget, gyümölcsöt minden nap fogyassz. Nem árt, ha valamilyen bõrtápláló vitamint is szedsz ezek mellé. A hangsúly a rendszerességen van, azonnali eredményt ne várj, de ha betartod ezeket, szebb lesz és rendbe jön a bõröd!
Vízhiányos, zsíros bõrre keress krémeket és igyál sok vizet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megfogadom a tanácsaitokat! :)
Heti egynél többször ne használj bõrradírt, mert akkor nagyon "lecsiszolod" a bõrödet, és gyorsan védekezni kezd és zsíros lesz az arcod, amibõl következik a pattanás. Alkoholmentes tonikot használj, mert az nem szárít. Így eléred azt hogy nem is zsírosítod és szárítod, még jobban. A sok folyadék az jó ötlet!!!! Könnyû és egyben gyulladáscsökkentõ krémet használj. Tudsz otthoni, könnyen beszerezhetõ "ételekbõl" pakolást csinálni. Gondolok pl.: a mézre túróra, vagy létezik banános pakolás is, ezek szoktak segíteni. Remélem segítettem.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) a mézet használom de majd kipróbálom a túrót és banánt is :D

Mit használjak ha a babának jön a foga?

Legjobb válasz: Camomilla 15ch - akár negyed óránként lehet adni 5 golyót Viburcol kúp - lefekvés elõtt Dologél - kenegetni az ínyét Dentinox - oldat és gél is létezik belõle, ez utóbbit napi 3x lehet max. használni Hûtött rágóka, illetve attól függ, milyen idõs a baba, mert babakeksszel, esetleg ropival (sót leszedve róla) is tudják az ínyüket masszírozni Sikítva sírásnál Nurofen vagy Panadol fájdalomcsillapító.

Camomilla 15ch - akár negyed óránként lehet adni 5 golyót Viburcol kúp - lefekvés elõtt Dologél - kenegetni az ínyét Dentinox - oldat és gél is létezik belõle, ez utóbbit napi 3x lehet max. használni Hûtött rágóka, illetve attól függ, milyen idõs a baba, mert babakeksszel, esetleg ropival (sót leszedve róla) is tudják az ínyüket masszírozni Sikítva sírásnál Nurofen vagy Panadol fájdalomcsillapító.
Mi a dentinox gélt használtuk.
dentinox, nurofen. és valami rágóka, mûanyag, amit tud rágni.

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.

Mit használjak, ha gombás a péniszem?

Szerintem elkaptam egy csajtól a múlthéten, mert azóta olyan furcsa szaga van. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Canesten. Ha egy hét múlva sem múlik el akkor doki.

Canesten. Ha egy hét múlva sem múlik el akkor doki.
Amit az orvos felír.
gyomírtószert, jó vastagon
legalább szereztél barátokat.
Meg gumit. Azt az egyéjszakásoknál sose hagyd ki. Veszélyesebb dolgokat is elkaphatsz, mint egy sima gomba...
Szerintem ha kisütöd forró olajban az lesz a legcélravezetõbb.:D
baltást vagy bicskát. mérettõl függõen!
Fordulj orvoshoz, gyorsan!

Mit csináljak ha a wifimet használják?

Lehet hogy használják a wifimet és tõlem interneteznek?

Legjobb válasz: Jelszózd le.

Jelszózd le.
A routeren állítsd be a WPA2 titkosítást!
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet, hogy kell?
A.) belépsz a router beállító felületére (kézikönyv, google) és beállítod B.) szólsz valakinek, aki látott már routert
A kérdező hozzászólása: ok köszi megpróbálom
Változtasd meg a jelszót.

Ha hüvelyfertőzésem van mit használjak rá? A canestent már kipróbáltam de nem használt semmit. Ezek szerint akkor nem gombás fertőzésem volt. Nektek mi vált be? Vagy elmenjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Én szûz lány által leszakajtott sárkányfûvel csapkodtam a nunimat holdtöltekor, égõ piros gyertya mellett és ráolvasásos technikát alkalmaztam. nekem nem jött be. nem vágom, hogy miért:S aztán elmentem dokihoz, és akkor meggyógyultam. fene se érti ezt:S

Én szûz lány által leszakajtott sárkányfûvel csapkodtam a nunimat holdtöltekor, égõ piros gyertya mellett és ráolvasásos technikát alkalmaztam. nekem nem jött be. nem vágom, hogy miért:S aztán elmentem dokihoz, és akkor meggyógyultam. fene se érti ezt:S
Igen, menj el orvoshoz.... jézusom...
Hülye kérdés. Persze, hogy menj orvoshoz. Nem lehurrogás volt, de te is tudod, mit kell tenni.
A kérdező hozzászólása: De esetleg mit használtatok még ami használt?

Mit használjak, ha nem akar sehogy lejönni az orrukból a váladék?

Ezeket használjuk:calcimusc,cebion c,rhinathiol köptető,theophilinies kúp,orrszívás előtt kb 10 perccel sterimal spray,3* egy nap nasic orrspray,éjszakára,és kora reggel luuf balzsam a hátukra.Mégsem jön le rendesen az orrukból a trutyi ikreimnek.Eléggé sűrű jön az orrukból,de nem sárga,csak egy picit.Van valami ami hatásos lehet,és lehozza ezt a sűrű,nyúlós cuccot?

Legjobb válasz: Próbáld úgy szívni hogy az eggyik orr nyílást befogod a másikat szívod,de ha nem hadják akkor beszéld meg vekûl k hogy mig te az orrukat szívod õk K betûs szavakat kiabálnak.(ne nevess!)A mi dokobácsink mondta hogy a K betûs szavak hangképzésénék olyan üregek nyilnak illetve záródnak be az orr járataiban ami elõsegíti a véladék könnyebb eltávolítását.Orr sprét sajnos nem tudok jánlani mert a doki ilyen saját maga álltal kevertet szokott adni annyit tudok hogy paxirazolos,az én lányomnak nagyon jó.Még azt tanácsolom hogy este fürdés után szerintem mindíg jobban ki lehet szívni.

Próbáld úgy szívni hogy az eggyik orr nyílást befogod a másikat szívod, de ha nem hadják akkor beszéld meg vekûl k hogy mig te az orrukat szívod õk K betûs szavakat kiabálnak.(ne nevess!)A mi dokobácsink mondta hogy a K betûs szavak hangképzésénék olyan üregek nyilnak illetve záródnak be az orr járataiban ami elõsegíti a véladék könnyebb eltávolítását.Orr sprét sajnos nem tudok jánlani mert a doki ilyen saját maga álltal kevertet szokott adni annyit tudok hogy paxirazolos, az én lányomnak nagyon jó.Még azt tanácsolom hogy este fürdés után szerintem mindíg jobban ki lehet szívni.
én nemrég jöttem rá, hogy akkor tudom jól kiszívni neki ha lefekszik és mozgatom folyamatosan a szívófejet. kb. 5-6 percig tart így. elõtte mindig ült...

Mit használjak, ha ilyen a bőröm?

Hámlik a b?röm, viszont nagyon zsíros is, meg hát pattanásos is, de jó rá a Garnier Pur. De a zsírosodás az ugyanúgy van, és a hámlással nem tudok mit kezdeni. :S

Legjobb válasz: Szia! Ez azért van, mert seborrhoeás a bõröd. Mindenképpen kell egy hidratáló krém, amit naponta 1x-2x használsz. Ez nem azt jelenti, hogy ezzel még több zsírt viszel föl, hanem azt, hogy a bõröd vízhiányát pótolod. De arra vigyázz, hogy ha lehet, akkor kozmetikus ajánljon neked terméket, mert a boltokban kaphatók nem biztos, hogy jók a te bõrödre.Mivel zsíros a bõröd, ezért a bõr zsír-víz egyensúlya felborul. A zsíros rész kiszorítja a vizeset. Ezt legegyszerûbben így tudnám elmondani. Egy kozmetikus Pécsrõl

Szia! Ez azért van, mert seborrhoeás a bõröd. Mindenképpen kell egy hidratáló krém, amit naponta 1x-2x használsz. Ez nem azt jelenti, hogy ezzel még több zsírt viszel föl, hanem azt, hogy a bõröd vízhiányát pótolod. De arra vigyázz, hogy ha lehet, akkor kozmetikus ajánljon neked terméket, mert a boltokban kaphatók nem biztos, hogy jók a te bõrödre.Mivel zsíros a bõröd, ezért a bõr zsír-víz egyensúlya felborul. A zsíros rész kiszorítja a vizeset. Ezt legegyszerûbben így tudnám elmondani. Egy kozmetikus Pécsrõl
Ha valakinek pattanasos a böre, nekem is az volt, igyon kamilla vagy csalanteat, vagy gözölje magat kamillaval.En semmifele kremet nem hasznalok, csakis gyogynövenyeket fogyasztok.Azota se ekcemam, se pikkelysömöröm nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)

Mit használjak ha NAGYON törik a hajam?

tudnátok valamit esetleg h milyen sampont vagy mit használjak arra ha nagyon törik?Nem vasalom anniyval roncsolom csak hogy festem általába havonta, de csunyább mintha vasalnám!mit használjak ami nem olyna méreg drága?

Legjobb válasz: Nálunk anyukámnak volt ilyen a haja, maikor maga festette otthon. százával volt a pólóján töredezett hajvég. Utána elment egy másik fodrászhoz, aki egy csak fodrászboltban kapható , professzionális hajfestékkel festette neki és azután hipp-hopp rendbe jött, szebb volt, mint újkorában.

Nálunk anyukámnak volt ilyen a haja, maikor maga festette otthon. százával volt a pólóján töredezett hajvég. Utána elment egy másik fodrászhoz, aki egy csak fodrászboltban kapható , professzionális hajfestékkel festette neki és azután hipp-hopp rendbe jött, szebb volt, mint újkorában.
A kérdező hozzászólása: értem..köszönöm!!!! bár várok még tanácsokat kinek mi jött be ilyen hajra vagy mit tudna segíteni!
A töredezett jahszálakat nem lehet újra összepasszintani, le kell vágatni. Ha már levágattad csak nem akarod hogy újra töredezzen, akkor azt ajánlom amit az elõzõ válaszoló írt. Esetleg vmi tápláló pakolást is használhatsz.
hajszálakat*
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!