Találatok a következő kifejezésre: Mit használhatok arcomra hogy (2 db)

kénes szappan nem jó nagyon kiszárítja a bõrt, csak annak jó , akinek alapból zsíros az arcbõre és megfelelõ hidratálást használ
a bõrgyógyász lenne a legfontosabb. és tényleg próbáld k a kénszappant. ha meg kinyomsz egy pattanást, akkor nagyon tiszta kézzel - esetleg zsepivel csináld.
amit a bõrgyógyász vagy a kozmetikus ajánl...esetleg patikus, de csak akkor, ha nagyon megbízható...a kozmetikus nem mondta amúgy, hogy 4-5 hetente kéne járjál hozzá így látatlanban vichy normaderm termékcsalád de az nem olcsó
kénes szappannal mosd.
"miért, szerinted a ragyás arcbõr száraz ? " a ragyák száma és az arcbõr típusa közt nincs olyan szoros összefüggés, mint képzeled, az enyém száraz, vízhiányos, és a T-vonalon normál, mégis volt olyan idõszakom, hogy tiszta pattanás voltam....a kénes szappan és lemosó nyomát jó pár heg õrzi az arcomon... érdemes elmenni a problémával bõrgyógyászhoz és nem öngyógyítani ... gondolom, nem én voltam az egyetlen, akinek gyógyszert kellett szednie a megfelelõ típusú krém kiválasztása mellett, ezeket a gyógyszereket meg bõrgyógyász írhatja fel ;)
A kérdező hozzászólása: hmm köszönöm a komikat :) és ha kijön 1 pattanás, azzal mit csináljak? nyilván ne nyomjam ki. de ott se maradhat :O
Inkább a zsíros arcbõröddel kellene kezdeni valamit. És nem lenne annyi pattanásod.
jav.:a nemzsíros részeken sem
miért, szerinted a ragyás arcbõr száraz ? egyébként nekem vegyes arcbõröm van, ezt használtam sokáig, nem hidratáltam mással és mégsem szárította, a nemzsír részeken sem. nagyon is jó a kénes szappan az ilyen esetekre.
Szerintem érdemes elballagni ezzel a kérdéssel a bõrgyógyászhoz. Megnézi a bõrtípusodat, felírja, milyen kozmetikumot ajánl.(nem recept, de valószínû gyógyszertárban kapható lesz) 3 perc, ingyen, érdemes :)
elsõ vagyok. a bõrgyógyász is jó ötlet, vele lenne legérdemesebb megbeszélni, viszont sokéves tapasztalatom, hogy a drága kenceficék egyáltalán nem jobbak az egyszerû dolgoknál- pl a kénes szappannál.
Ha nem érdemes öngyógyítani, akkor miért ajánlod rögtön a legdrágább Vichy termékcsaláddal való öngyógyítást ? Sztem nem képzelek semmit, a kénesszappannak pedig nincsenek ilyen vad hatásai, az biztos.

Mit használhatok az arcomra hogy ne legyen száraz?

téllen az arcomon a b?r ngyon kiszárad de a legtobb ilyen krém nem ajánlott a kamaszoknak (15 éves vagyok)inkább az id?sebb korosztálynak. mit használhatok h ne tegyem tönkre a b?r?m??

Legjobb válasz: Télen nem hidratálásra van szükség elsõsorban, hanem zsírosabb krémekre, amik megvédik a bõrt a hideg ellen. Nyugodtan kend be hagyományosabb, zsíros krémmel (pl Hélia D, Nívea, ez jut eszembe, sõt, akár babakrémmel), vagy a bizonyos svéd kozmetikai cégnek van kifejezetten téli hidegre való védõkréme. Sajnos a bõr ezektõl fénylik egy kicsit, de ha az probléma, valamilyen semleges alapozókrémet is használhatsz. Remélem, segítettem.

Télen nem hidratálásra van szükség elsõsorban, hanem zsírosabb krémekre, amik megvédik a bõrt a hideg ellen. Nyugodtan kend be hagyományosabb, zsíros krémmel (pl Hélia D, Nívea, ez jut eszembe, sõt, akár babakrémmel), vagy a bizonyos svéd kozmetikai cégnek van kifejezetten téli hidegre való védõkréme. Sajnos a bõr ezektõl fénylik egy kicsit, de ha az probléma, valamilyen semleges alapozókrémet is használhatsz. Remélem, segítettem.
szia Nagyon száraz bõrre nagyon kell vigyázni, ne mosd szappannal soha. Semilyennel. de itt adok egy oldal linket nézd meg ott találsz olyant ami neked is megfelelõ Ki kell kisérletezni, http://drnonabolt.mlap.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!