Találatok a következő kifejezésre: Mit használhatnék ha még (15 db)

Írjátok már meg, hogy mire használható ha rátelepítem a számítógépemre: -Adobe Shockwave Player, -Adobe Download Manager, -McAfee Security Scan?

Fontos

Legjobb válasz: Adobe Shockwave Player: Hangszerkesztõ, ha jól tudom. Pl. MP3-ba eltorzítja a hangot vékony, vicces hangra. :) Adobe Download Manager: Letöltésvezérlõ. Bemásolod a linkeket és letölti egyesével vagy ahogy be akarod állítani. McAfee Security Scan: Vírusírtó. De nem ismerem, lehet, hogy tûzfal. Vagy a kettõ kombinációja.

Adobe Shockwave Player: Hangszerkesztõ, ha jól tudom. Pl. MP3-ba eltorzítja a hangot vékony, vicces hangra. :) Adobe Download Manager: Letöltésvezérlõ. Bemásolod a linkeket és letölti egyesével vagy ahogy be akarod állítani. McAfee Security Scan: Vírusírtó. De nem ismerem, lehet, hogy tûzfal. Vagy a kettõ kombinációja.
Az elõzõ válaszolót annyiban javítanám ki, hogy a Shockwave Player olyasmi mint a Flash Player. Egyes flash játékokhoz kell.
Shockwave Player = Flash Player ...ugyanis a technológiát Shockwave Flash-nek hívják teljes nevén.
Magyarán: a flash bizonyos webes tartalmak böngészéséhez és megjelenítéséhez kell. Flahs-ek az animált reklámok, de flash az interaktív ikon, gomb, menü is a weboldalakon, és természetesen legtöbb videomegosztó oldalon flahs-be van ágyazva a videó. Így pl ha nincs Adobe Shockwave/Flash Player telepítve a számítógépre, nem tudsz YouTube videókat nézni.

Ha netrisken kötöm meg a kötelezőt akkor mikor használhatom az autót?

Ma megkötöttem,de még kell nekik az adásvételi másolata,meg valamilyen számla is... ,,kötelez? kezdete pedig .: 11.18" ..viszont még ki sincs fizetve,mivel a "banki díjlehívást" választottam.

Legjobb válasz: Rajta kell lennie a papíron, hogy halasztott díjfizetés. Akkor a rajta lévõ dátumig (valószinûleg 12.17 vagy 12.18) használhatod az autót.

Rajta kell lennie a papíron, hogy halasztott díjfizetés. Akkor a rajta lévõ dátumig (valószinûleg 12.17 vagy 12.18) használhatod az autót.

Mit csináljak, ha a táskában kiborult a krém és olyan lett egy befizetendő számla. Használható ez még vagy újat kell kérni?

Legjobb válasz: ha már szennyezõdött, a postán nem fogják elfogadni. Vagy kérj újat, de ha tudod, akkor inkább utald át sima átutalással. A sárga csekken rajta van a közepén a bankszámlaszám amire utalni kell, ugyanott a kedvezményezett neve. Utalás esetén írd be a közleménybe a befizetõazonosítót, ami a sárga csekken van középen.

ha már szennyezõdött, a postán nem fogják elfogadni. Vagy kérj újat, de ha tudod, akkor inkább utald át sima átutalással. A sárga csekken rajta van a közepén a bankszámlaszám amire utalni kell, ugyanott a kedvezményezett neve. Utalás esetén írd be a közleménybe a befizetõazonosítót, ami a sárga csekken van középen.

Candidám van, ha a fogalmzásgátló az oka és abbahagyom, az óvszeren kívül mit használhatnék még ami nem hozná ki?

Yasminellet szedek már több mint fél éve. Az utóbbi 4 hónapban havonta, mindig a ciklus közepén előjött a hüvelygomba. Az elsőt egy nagyon erős antibiotikum kezelés hozta ki, de azóta nem múlik. Már tényleg mindent megtettem a gyógyulás érdekében amit csak lehet. - Candida diétán vagyok (a szigorú szakaszát már 2 hónapja tartom) sosem bűnöztem benne - grapefruit cseppeket szedek - lecseréltem a bugyiaimat hagyományos fazonú pamut bugyikra - a törölközőimet és a bugyikat mindig főzőmosással mosom és vasalom is őket - állandó partnerem van, aki szintén volt kezelve - probiotikumot szedek a bélflóra helyreállítására - fokhagyma kapszulát mindennap, mert az csíraölő - nem használok intim mosakodót meg semmi ilyesmit - soha nem ülök rá idegen wc-re - a sok kezelés után, mindig visszaállítottam a hüvelyflórámat, illetve igyekeztem, most pl gynophylus hüvelykapszulával de miközben használtam, már aközben visszajött a fertőzés Már tényleg csak a fogamzásgátlóra tudok gyanakodni. Viszont ha azt leteszem, akkor mi az a védekezés mód az óvszeren kívül ami nem hozná el ezt a fertőzést? Az óvszerben nem bízom. Valamint ha abbahagyom a fogamzásgátlót, akkor a következő hónapban már nem fog visszajönni a probléma? Van akinek ez segített? 21L

Legjobb válasz: Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.

Miért nem bízol az óvszerben? A tabletta mellett a legbiztonságosabb olyan védekezési módszer, ami fiataloknak (nem szült nõknek) is megfelelõ. Ha normálisan használod, nincs vele gond. Ha mindenképp alternatíva kell: spermicid és megszakítás együtt vagy pesszárium és megszakítás együtt. Külön egyiket se ajánlom. De nem gondolnám, hogy ezek az óvszernél nagyobb biztonságot nyújtanak, kb. ugyanannyit. Óvszernél legalább látod ha gond van.
A kérdező hozzászólása: Azért nem bízom az óvszerben, mert a mostani párom ha fáradt, szeretkezés közben néha elpuhul. Persze nem amikor bennem van, de egy pózváltásnál könnyen megesik. Ez nála azért van mert fáradt, tehát reggel pl sosincs ilyen gond. Viszont esténként általában és az óvszerben ha elpuhul akkor mégis mit tudnánk csinálni? Ilyenkor általában a számmal segítek rá neki, de óvszerben nem lenne hatásos.
Hát ilyen helyzetben a többi megoldással is cseszheted, már elnézést a kifejezésért. Azért a spermicid nem hiszem, hogy túl kellemes ízû. Más ötletem nem igazán van. Ha annyira fáradt, miért szexeltek? Miért nem akkor szexeltek, mikor kipihent?:D vagy olyan sosincs? Mondjuk reggeli szex?:P
A kérdező hozzászólása: Mert sajnos nem együtt lakunk hanem külön-külön a szüleinkkel és ritkán tudunk együtt aludni. És azért szexelünk mert kívánjuk. Az elején neki sincs vele gondja csak közben jelenik meg.
Akkor ne nyújtsátok el annyira. Egyébként óvszerben is lehet orál. A biztonságos megoldásokat fent leírtam. De mivel mind a kettõ csak spermiciddel együtt megbízható, így az ugyanúgy nem jó, mint a gumi. Esetleg pesszárium és megszakítás. A többi módszer vagy nem alkalmazható, mert még nem szültél, vagy hormonos, ami ugyanúgy szétcseszi a hüvelyflórád, vagy nem megbízható.
Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, sokkal ritkábban van gombám. Évente ha egyszer vagy még ritkábban, s csak ha legyengülök. Míg szedtem, nekem is szinte havonta elõjött. Viszont a nem jól megválasztott óvszer is elõhozhatja a gombát, ha annyira érzékeny vagy (nekem csak a váltás utáni elsõ idõkben okozott problémát). A spermicides óvszereket ilyenkor kerülni kell, mivel sokkal jobban felborítják a hüvelyflórát. Van a dr. Müllernek egy teafás óvszere, azt kifejezetten ilyen esetekre ajánlják. Gomba ellen megelõzésre. Pesten sok helyen kapni, én még nem próbáltam, mert itt helyben nem kapni. http://netbio.hu/spd/NetBio_704148/Dr_Muller_teafa_ovszer_3d.. A teafaolajat önmagában is ajánlom. Langyos vízzel hígítva , külsõ lemosóként nagyon hatásos a gomba ellen. Plusz hajszárítóval szárítsd meg magad odalent. A vizes környezet is kedvez a gombának. Összességében szerintem megéri váltani ebben az esetben tablettáról óvszerre. A tartós, rendszeres idõközönként visszatérõ gombafertõzés ugyanis idõvel meddõségi problémákhoz vezethet. Ha az óvszerben lelankad a párod, akkor finoman kézzel is segíthetsz.

Mit használhatnék segédeszköznek ha még szűzvagyok?

légyszives csak értelmes válaszokat.köszii

Legjobb válasz: Értelmes választ erre nem lehet adni. Azt ami neked tetszik, és felkelti a fantáziád. Egy férfi nemiszerve jó segédeszköz lehet.

Értelmes választ erre nem lehet adni. Azt ami neked tetszik, és felkelti a fantáziád. Egy férfi nemiszerve jó segédeszköz lehet.
pl zuhanyrózsa vízsugara, azt sok lány szereti, ujjad, amíg nem az öklöd tolod be, addig nem szakadsz ki. vagy csiklódat simogatod. de tényleg amit épp megkívánsz, vagy menj be szexshopba. hidd el, az eladót nem érdekled, ez a munkája.
Dildó, mûpénisz!Ettõl se nemibeteg nem leszel, se terhes
utolsó elõtti válaszolónak!!!!nem tudom mitõl vagy ennyire elszállva, de azt mondom vigyázz, mert magasról nagyon nagyot lehet esni....
dildó, mûpénisz csak feldugásra való...csiklóizgató...kicsi, elegáns, 10cm körüli gyönyörûségek:) nagyon ajánlom
Elõtted pár kérdéssel lévõnek írtam: Ha kíváncsi, hadd próbálkozzon! Ez így van rendjén! Jó, ah vékonyabb tárgyakkal kezded, de vigyázz a nagyon hosszúakkal, mert megsértheti a méhszájadat. Azonnal nem biztos, hogy érzed, csak amikor már nagy a baj. 10 centinél ne legyen hosszabb és 2-3 centinél meg ne legyen vastagabb. Ja, és STERIL legyen!!!
Hät mondjuk egy fèrfi nemiszerv az biztos jo megoldäsföleg ha az enyèmet välasztodAzzal ill ezzel tökéletes orgazmust tudsz elérni
Miért nem szereted a sikosítót?
A síkosító csak szükségmegoldás. MIÉRT nem vagy elég nedves? Rövid ideig tart az elõjáték? Vagy nem elég biztonságos a környék? Nagy fülek az ajtókon? Vagy durva a fiú? Vagy nem is igazán õ az eseted? Ha valami szervi gond van, ugorj el az orvoshoz. Lelki problémával is... azon is tud valamit segíteni.
Sok-sok nyál!
elég? mennyi az elég? elvileg van olyan betegség ami részben vagy egészében megakadályozza a nedvesedést, inkább arra tippelnék, hogy túl kevés ideig tart az elõjáték illetve, túlzottan rá vagy görcsölve a dologra.
BOCS!Milyen betegség akadályozza a nedvesedést?
Igazabol a sikositok gatoljak a sperma aramlasat, ezert nem ajanlott. A nyal is...

Fél éve hogy elkezdtem menstruálni de még nem állt be és nem tudom hogy éppen mikor fog megjönni.1 hét múlva megyünk nyaralni a Balatonhoz és ha akkor fog megjönni akkor használhatok tampont? Ha igen akkor az milyen legyen?

13/L

Legjobb válasz: Mi most voltunk furodni,énis akkorra vártam a menstruáciom,de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole,nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.

Mi most voltunk furodni, énis akkorra vártam a menstruáciom, de az anyukam elment a nogyogyaszhoz és kért olyan gyogyszert hogy késsen tole, nekem bejott beszeld meg ezt a dolgot az anyukáddal ja és énis csak 14 éves vagyok azt a gyogyszert akárki szedheti.
Igen, használhatsz tampont. Minit használj!!! Minden fürdés után cseréld ki, ne legyél 1-2 óránál többet a vízben. Jó strandolást! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: köszi! majd megmondom neki :)
Nem akarlak lelombozni, de az valami ritka gyökér orvos lehetett, aki nyaralás miatt ad egy KISLÁNYNAK erõs hormontrtalmú gyógyszert. Vigyél tampont, gyógyszert és szevasz. Max az elsõ 2 napon nem fürdesz, amíg nagyon erõs.
A kérdező hozzászólása: 3 napot tudunk csak ott lenni és nekem mindenem az úszás, ezért is kérdeztem meg h használhatom-e mert eddig még nem használtam és..

Mi a neve annak a szerkezetnek, amit arra használhatunk, hogy a gyerek csuklójára téve a másik meg az anyánál, a játszótéren jelez, ha beállított távolságon kívül megy a gyerkőc?

Illetve hol és mennyiért kapható? Milyen márkák léteznek?

Legjobb válasz: Ilyenrõl még nem hallottam de nem is rossz.Talán a baba árúházaknál próbáld meg,persze ami nagyárúház pl.BRENDON.Nekem a kissebbik ötéves,de elkelne egy ilyen.Állandóan a szemem rajta van,és mégis sikerûl úgy eltünnie percekig,hogy a szivem áll meg.

Ilyenrõl még nem hallottam de nem is rossz.Talán a baba árúházaknál próbáld meg, persze ami nagyárúház pl.BRENDON.Nekem a kissebbik ötéves, de elkelne egy ilyen.Állandóan a szemem rajta van, és mégis sikerûl úgy eltünnie percekig, hogy a szivem áll meg.
Itt van, amit keresel, ha még nem találtad volna meg. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32620?storetype=s..
Mi lenne, ha csak simán figyelne rá az anyuka, és kész? Az sokkal olcsóbb. :)
A kérdező hozzászólása: Na igen!!! Ez a lányomnál ment, de Te nem ismered a fiamat!!!! :) Ha tudnád milyen! És mennyi idõ kell neki az eltünéshez! Ma annyira nem figyeltem rá, hogy összeszedtem a homokozós játékait, és (ez kb 15-20 mp) mire felnéztem sehol nem volt. Egy ház lépcsõjén mászott fel, amirõl ha leesik akkor nagyon megüti magát. Nem volt messze de veszélyes helyen volt. És mikor egyszerre vagyok lent a két gyerekkel, akkor aztán kétfele rohanok! Nem akarok "pórázt" de jó lenne egy sípoló valami, hogy mindig biztonságban érezzem Õket és magam, s a nap végén ne sebeket ápoljak hanem két gyönyörûséget takarjak be. Tudod a két gyerekem (egyik kicsi másik pici) a legfontosabbak!!!!
A kérdező hozzászólása: És ha már feltalálták zt a kütyüt aminek még most sem tudom mi a neve és hogy keressem, akkor miért ne könnyítsem meg a saját életemet. Nem azért kellene ez, mert én beszélgetek vagy a jó ég tudja mit csinálok, hanem azért ha az egyik gyerekem után megyek akkor a másikat is biztonságban tudjam! Azért köszi a számomra nem túl hasznos választ!!! Remélem lesz olyan, aki érdemben tud segíteni, és ismerõs számára ez a probléma.
Gyermekfelügyelõnek hívják, legalábbis azt amit én ismerek, nem tudom, hogy te is ilyenre gondoltál-e, de itt egy link ahol lehet kapni. http://www.shopmarket.hu/muszaki-aruhaz/babaapolas/babaapola..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igen ez már hasonló amit én keresnék. Nem láttátok véletlenül a babavilágnak azt a részét amikor egy ikyan szerkezetet mutattak be? Csak az olyan volt hogy a gyerek csuklójára kellett tenni - mint egy órát - és ha beállította a szülõ mondjuk 15 méterre, akkor akkor kezdett csipogni ha a gyerek ezen a távon kívül ment. Akkor mosolyogtam rajta, most meg venné egyet. De amit küldtél az se rossz megoldás! Mégegyszer Köszi!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt kerestem!!!! Nagyon-nagyon köszönöm!!!! Már kerestem a brendon honlapján is, de mivel nem tudtam mi a neve, nem találtam! :) Köszi mégegyszer!!!!
h mii?
??? mióta összerakták utána szorult meg szorult? Nem látok bele a motorodba mennyire koptak el a gyûrûk. Máskor figyelj az olajra csináltass kompressziómérést ha érdekel.
Szerinted ha azt sem tudjuk, milyen motorról van szó, azt pedig még inkább nem, hogy az a "két megragadás" milyen volt, akkor meg tudjuk mondani fejbõl, mennyi a kompressziós végnyomása? Az pedig, hogy megszorul-e újra... Nos, ahhoz is jó lenne ismerni a motort, illetve azt, milyen a kenése, milyen olajat kap, hogyan vezetsz és még jó pár más paramétert. A két kérdésbõl, tájékozódás nélkül történõ távgyógyítás csak a TV-k táltosos mûsorában tûnik mûködõnek, a valóságban nem az...
Fúrás után pörgeted, mint az õrült, mit vársz? Megint meg fog szorulni, és furathatod újra. gondolom a negyedik túlméret után kilukad a henger fala. Be kellene tartani a bejáratási feltételeket, akkor nem sülne be a dugattyú.
A kérdező hozzászólása: A motor neve malaguti F-10!70es dr evo henger van benn amit tökéletesen bejárattam 1000mt-t!!2ezer km után 60nal mentem és megszorult és hozzáteszem 80at megy a motor!Múlt héten is lassan mentem vele nem pörgött és akkor is megszorult igaz nem vettem észre hogy nincs benn olaj!Öntöttem bele azóta nem szorult meg de lassan is mentem vele!nem szeretném megint felfuratni és dugót venni bele mert az sok pénzel jár!Hónoltatni szteretném csak nem tudom érdemes-e

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!