Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoltok hogy a (1365 db)

Hát én ilyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: #12-13 de még mennyire, hogy vonzó!
Õrülten szexi.Én az ilyenekre gerjedek fõleg.
Én is ilyen vagyok . Jó érzés ezeket a kommenteket olvasni. Örülök hogy vannak olyanok akik az ilyen testalkatot vonzónak találják. Nem gondoltam volna hogy vonzónak gondolják egyesek... :) 16/l
De a gyakori kívül hol vannak az ilyen fúk?? Egyel se találkoztam...
*fiúk
24/f Imááádom az ilyen csajokat!!! Kis cici + széles csipõ yameee
en sajnos ilyen vagyok :((( a fenekem nagy mellem az nagyon nincs :(( es az osztalyom ezert szokott csufolni is..azt mondjak h az arcom szep aztan meg csak egy nagy fenek van :(( ezert se tudok fel venni szoknyat..pedig imadom :'(
Én is imádom az ilyen testalkatú lányokat *_* sajna nem nagyon ismerek sokat... nagy kerek fenék + pici cickók 4ever <3 18f
Én is ilyen vagyok. Nahát, nem gondoltam volna, hogy valakinek kifejezetten ez az ideálja. :)
A kérdező hozzászólása: Pedig de :)
Kíváncsi vok, ha azt írtad volna "Mit gondoltok, hogy a kifejezetten nagy fenekû, de nagyon nagy mellû lányok jönnek be? Csak sajnos olyan kevés ilyen lány van :/" Hogy alakult volna a kérdés hangulata másként. :D
Pont ilyen a barátnöm , imádom az olyan alukú nöket , bekenem mind az öszes olyan lánynak egesz testet mezzel és lassan érzékiesen lenyalom róla aztn.... 20/F
Én is pont ilyen vagyok. :) 16/l
En is ilyen vagyok. Azt hittem, ez nem elony a fiuknal. Jee :) ) mostmar mindent ertek.
Na, probléma megoldva :D
1# az jó akkor :) lennel a barátom?
A fogorvosom asszisztense pontosan ilyen. Szóval elmész egy vizsgálatra?
A kérdező hozzászólása: #1 láthatunk rólad képet? :$
Húúhúúú...pedig én mennyi ilyen lányt ismerek. Csak hát nekem nem kellenek....:-) 18/L
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs annál vonzóbb, amikor egy nõ feneke formás és nagy, a melle pedig olyan kicsi cuki :$
nekem is bejönnek de a bögyösök is :D
Nekem is sokkal jobban bejönnek az ilyenek.
na én hülye meg azt hittem egyedül vagyok ezzel..:)
A kérdező hozzászólása: A bevállalósabbak képet is küldhetnek magukról ;-)
széles a csípõm, viszonylag nagy a fenekem, de vékony a derekam és elég kicsi a mellem. sose hittem, hogy ez vonzó alkat lehet
Az igen.. Nem hittem, hogy bárkinek bejönne az ilyen :D De megnyugtattatok

Mit gondoltok, hogy a magyar filmesek miért nem készítenek horror filmeket?

Legjobb válasz: Mert nem tudnak.És nem akarnak. De csináltak egyébként egy horror-vígjátékot,valami "küsz 2" a neve,de még nem láttam.

Mert nem tudnak.És nem akarnak. De csináltak egyébként egy horror-vígjátékot, valami "küsz 2" a neve, de még nem láttam.
MINEK????

Mit gondoltok hogy a Magyar állam eleget tesz a utcán élő kért ( az úgy nevezet koldusokért )?

Egy kis teán és zsíros kenyéren kívül nem lehetne értük többet tenni Inkább nekik kéne lakást adni mint a Cigány oknak

Legjobb válasz: Nem, egyik állam sem tesz eleget. Nem a hajléktalan szálló a végleges megoldás, de sajnos a nagy osztogatásokban ilyenek kigondolására még nem jutott idõ.

Nem, egyik állam sem tesz eleget. Nem a hajléktalan szálló a végleges megoldás, de sajnos a nagy osztogatásokban ilyenek kigondolására még nem jutott idõ.
Ezt önnek kellene tudni miniszterelnök úr...... Egyébként meg ki tudja ki miért került az utcára. Azt mondjuk én sem értem hogy miért nem mehet egyikük sem pár napra rokonokhoz. Biztosan van oka ennek is. Egyébiránt bárki mehet szálláshelyre a hideg elõl, de sokakat még erõszakkal sem lehet odavonszolni. Velük nincs mit kezdeni. Lakásokat meg nem lehet csak úgy osztogatni minden rászorulónak, mert akkor a még éppen hogy csak fizetni tudó hitelesek is mehetnének ugyanezért a kormányhoz. Azt hiszem mindenki tudja hogy ez nem így mûködik. Az viszont megint csak fals elképzelés hogy a cigányok lakásokat kapnak. Nézz szét néhány helyen a romhalmazokban kik élnek fõleg.
Jelenleg elbontják a kunyhóikat, és kriminalizálják õket. Hogy egyébként mennyi szálló van, és azok milyen színvonalúak azt nem tudom, ahogy azt sem, mennyit költ az állam hajléktalan ellátásra.
Mit kért az utcán élõ? Én az analfabétizmus felszámolását kérném számon az államtól így a XXI. sz. hajnalán.
Koldus? 1. Nem neki adsz, hanem a futtatóinak. Ha nem lenne koldusmaffia, verekednének a helyért. Csakhogy azok ki vannak jelölve. 2. Egyikük sem cserélne veled, vagy velem, ha belegondolsz, ezt be fogod látni! 3. Jó bulinak indult nekik a csövezés, de télen vannak hátrányai, emiatt hagy ne sajnáljam egyiket sem. 4. Lehet, hogy már tényleg nincs otthona, de hogy egy rokona sincs, aki befogadná, azt csak az életvitelének vagy a jellemének köszönheti. 5. Nagyon nagy részük vidéki, olyan városokból jöttek fel csövezni, ahol kevesebbet lehet tarhálni. Amelyikre ebbõl egy sem igaz, az kb. 1%-uk! Õk tényleg áldozatok, de nem õk dugják be az autó ablakán a fejüket reggel részegen.
Hogy kerül utcára valaki? Nincs egy barát, vagy egy családtag aki befogadná két hónapra még telik albérletre? Milyen ember lehet az ilyen?
Ismerek nem egy embert, aki azért lett hajléktalan, mert elvesztette a munkahelyét, vagy a felesége elvált tõle és anyagilag kifosztotta. Akinek havi 40-50.000.- Ft-ja marad, az nem tud ebbõl lakást bérelni, és meg is élni. Rokonok? Ha vannak is, azok többsége is szûkösen él, többségük albérletben. Oda hogyan fogadnának be még valakit? Munkát pedig vidéken nagyon nehéz találni. Aki az utcára kerül, sokszor azért kezd inni, mert az ital melegíti. Nem olyan egyértelmû, hogy minden hajléktalant el kell ítélni. Az állam pedig a szõnyeg alá söpri a problémát.
Szerintem akit a rokona elküld, azt a személyisége miatt teszi. Én nem tudnám egyik hozzátartozómat sem úgy elküldeni, hogy bizonytalan a jövõje. PL. egy állandóan részeg arcot senki sem szeret tartani.


Mit gondoltok, hogy a mai nyelvtanulásban mennyire szükséges a nyelvtant gyakorolni? És ha igen akkor melyik részét?

Legjobb válasz: Mindenképpen kell gyakorolni, értelemszerûen azt a részét minden nyelvben, ami a magyartól jobban eltér. Persze a legjobb, ha nem csak közvetlen gyakorlatokkal, hanem mondjuk spontán jönnek elõ írásban és szóban egyaránt olyan helyzetek, amikor a tanult nyelvtant használni kell. Pl. múlt idõ gyakorlásához nem csak "tedd múlt idõbe" jellegû feladatok vannak, hanem pl. le kell írni vagy el kell mondani a tegnapi napodat. Ill. ismétlés gyanánt késõbb órákon is el kell mondani mondjuk valaki másnak az elõzõ napját, elõzõ hetét, stb. Tanulótól is függ, kinek mennyire rögzülnek könnyen az új szerkezetek.

Mindenképpen kell gyakorolni, értelemszerûen azt a részét minden nyelvben, ami a magyartól jobban eltér. Persze a legjobb, ha nem csak közvetlen gyakorlatokkal, hanem mondjuk spontán jönnek elõ írásban és szóban egyaránt olyan helyzetek, amikor a tanult nyelvtant használni kell. Pl. múlt idõ gyakorlásához nem csak "tedd múlt idõbe" jellegû feladatok vannak, hanem pl. le kell írni vagy el kell mondani a tegnapi napodat. Ill. ismétlés gyanánt késõbb órákon is el kell mondani mondjuk valaki másnak az elõzõ napját, elõzõ hetét, stb. Tanulótól is függ, kinek mennyire rögzülnek könnyen az új szerkezetek.
A kérdező hozzászólása: igen értem csak kellene egy jó könyv amibõl a nyelvtant megtudom tanulni:D
Igen, a mai nyelvkönyvek nem nagyon részletezik a nyelvtant. Bár pl. a Headway könyvhöz volt egy kis füzet, amiben részletesebben le volt írva magyarul a nyelvtan. Jobb esetben a tanár megérteti és begyakoroltatja a nyelvtant is, ill. az Interneten több weboldalon is lehet találni nyelvtani magyarázatokat a fõbb nyelvekhez. Antikváriumokban kapható régi típusú nyelvkönyvek olyan leckéket tartalmaznak, amikhez oldalakon keresztül a nyelvtani magyarázatok is megtalálhatók. Nem tudom, mihez kellenek a válaszok a kérdésre, konkrét nyelvet tanulsz tanárnál/csoportban/magánúton?
A kérdező hozzászólása: Önállóan tanulnom a nyelvet.

Mit gondoltok, hogy a BME-n vagy a Corvinuson éri meg gazdálkodási és menedzsment szakot tanulni?

Munkalehet?ségek, oktatás... minden érdekelne, azoktól, akik jártak vagy még oda járnak!

Legjobb válasz: fõként a 4-essel értek egyet. egyébként az állami támogatást a gazdasági szakoktól azért is vették el, mert rengetegen gondolják úgy( ugyebár a kormányban is benne van ez), hogy a közgazdászok az egyetem elvégzése után úgyis visszatudják fizetni a költségtérítés miatt felvett diákhitelüket. egyébként, az tény, hogy ha valaki közgazdásznak szeretne tanulni most magyarországon, az csak a legjobb gazdasági egyetemekre menjen. kedves kérdezõ! mind2 iskola jó: elsõ helyen célszerû corvinust, második helyen pedig a bme-t megjelölnöd. a munkáltatók mindig a corvinusosokat fogják elõnyben részesíteni. harmadik helyen érdemes lenne a bgf-en gondolkodnod.

fõként a 4-essel értek egyet. egyébként az állami támogatást a gazdasági szakoktól azért is vették el, mert rengetegen gondolják úgy( ugyebár a kormányban is benne van ez), hogy a közgazdászok az egyetem elvégzése után úgyis visszatudják fizetni a költségtérítés miatt felvett diákhitelüket. egyébként, az tény, hogy ha valaki közgazdásznak szeretne tanulni most magyarországon, az csak a legjobb gazdasági egyetemekre menjen. kedves kérdezõ! mind2 iskola jó: elsõ helyen célszerû corvinust, második helyen pedig a bme-t megjelölnöd. a munkáltatók mindig a corvinusosokat fogják elõnyben részesíteni. harmadik helyen érdemes lenne a bgf-en gondolkodnod.
Második: Nem azért vették el az állami helyeket, mert nem lehet vele elhelyezkedni, ha nem látod át a helyzetet legalább ne írj baromságokat. Látszik a médiából élsz, a valódi okokat nem fogják a köznép orrára kötni. Másrészrõl tény, hogy nem a legkeresettebb diploma jelenleg, de ilyen alapon rengeteg más szaktól is meglehetett volna vonni a támogatást. Egy jó helyen szerzett gazdasági diplomával még mindig ellehet helyezkedni, ha nem melegedni járt be az illetõ. Az más helyzet, hogy a Wekerle Sándor Fõiskola és társai iskolák ilyen típusú diplomáival nem sokat tudsz kezdeni.
Egyiken se.
Szerintem sem. Annyi ilyen diplomás van már és szerintem õk sem tudnak már elhelyezkedni. Nem hiába vették el tõlük az állami támogatást.
Egyébként Corvinus. (Nem azért, mert oda járnék.)
4.: Szerintem meg te nem látod át. Jelen pillanatban 6 munkanélkül, gazdálkodási és menedzsmentet végzett, diplomás barátom van. 2 további elhelyezkedett, az egyikük logisztikát csinál (nem szakmája), a másik meg étel futár. Ezért tényleg kár volt az államnak finanszíroznia 2 milliókat fejenként.
Nem a médiából élek, vagyis igen, mint mindenki. Gondolom nem te szarod a spanyol viaszt és te is tájékozódsz valahonnan! A lényeg, hogy de IGEN, azért vették el a támogatásokat egyes szakoktól, mert felesleges túltermelni az amúgy is túltermelt gazdasági szakembereket...
A #5-ös nyilván úgy véli, hogy az õ ismerõsei reprezentatív minta a szakon végzettek tekintetében. Az alapján, hogy hova adnak állami támogatást nem célszerû megítélni egy szakot, az csak az állam (ami manapság = kormány = kormányfõ) preferenciáit jelzi, és nem feltétlenül támasztják alá valódi adatok. Azzal egyetértek, hogy bizonyos közgazdasági területeken túlképzés tapasztalható (egyébként ez éppen nem a legtelítettebb) de a jó helyen, jó eredménnyel, nyelvtudással végzõ hallgatók így is tudnak érvényesülni. De egyébként nem ez volt a kérdés.
Nem gondoltad, hogy a pasik meg tudnak bántódni?! OMFG. Get a brain.
meg fog persze. de nem egykönnyen, mint ti. holnap egy ágybareggelit nyomass neki és oké lesz.
mennyi?
Keverednek a népek a Balkánon, különösen Boszniában elég rendesen, így biztosított a genetikai sokféleség. Amúgy általánosságban nincs sokkal több szép lány náluk, mint máshol a világon, esetleg talán szokatlanabb az arcszerkezetük ezért tûnnek kicsit jobban fel például neked is.
A kérdező hozzászólása: 2-es A határközeli magyar lakta településeken még a magyar vonásokkal találkoztam, onnan befelé a fõvárosban és azon túl pedig, egészen másak a vonásaik. Azért is érdekes mert közel vannak hozzánk mégis sokszínû az arc szerkezetük, akárcsak nálunk. Kicsit kreolosabb, mediterránabb, keveredés van jelen

Ti mit gondoltok erről a gyerekről? állítólag osztály legjobb tanulója mindenki azt mondja róla hogy milyen jó gyerek meg minden, én is ezt gondoltam róla de most megváltozott a véleményem róla.

úgy kezdődött a sztori hogy a tanár átültetett ehhez a gyerekhez.azt gondoltam hogy ő a legjobb tanuló ezért biztos majd segít nekem dolgozatkor meg minden.eljött a dolgozat,és sokszor megkért engem hogy segítsek neki,segítettem is,de ő nem segített nekem mert azt mondja hogy nem tudja a válaszokat rá.egy hét múlva kikaptuk a dolgozatokat és neki ötös lett nekem is(ha nem tudja rá a válaszokat hogy lett neki ötös?).matekon mindig láttam régebben hogy neki minden hibátlan.amikor ott ültem mellette akkor láttam hogy a házi javításakor kiradírozza a hibákat és átírja.és ez van javításkor is.amikor egyest kap bőg mint egy kislány,én próbálom vigasztalni,de amikor én kapok rossz jegyet akkor már majdnem kinevet.sokszor órán morog/dörmög magában.azt is mondják róla hogy milyen jófej.néha mond nekem vicceket de azok ***** nem viccesek.mindig azt mondja nekem hogy milyen menő hogy otthon egész nap alszik.hát szerintem ez nem menő.szerintem csak azért mondják rá hogy milyen jó meg hogy milyen okos mert a szülei dúsgazdagok és támogatják az iskolát.és még nem mondtam el mindent a gyerekről. ti mit gondoltok róla?

Legjobb válasz: Velem is volt ilyen. Én sem tanultam dogákra,egyszerûen szünetben sem tudtam megtanulni.. Megkaptam a dolgozatot. Egybõl segítséget kértem a padtársamtól,pedig nem is gondoltam végig,hogy egyedül is menne. Az meg,hogy ilyen. Kárörvendõ és.. Nm is tudok erre jó szót mondani.. Sír,aztán pedig téged szekél,hogy rossz lett.. "logikus". Szerintem rossz és nem is menõ,ha otthon döglik az ember egész nap. Persze,az embernek szüksége van néha egy hosszabb pihenésre. Nagy esély van a szülõ-pénz befolyásoltságra is.. Te ne kövesd a példáját.. Ha lehet,mindig tanulj,hogy az életben elérd a célodat! :) és fogadd el,hogy a padtársad. Ha nem akarsz,NEM KELL segíteni! :)

Velem is volt ilyen. Én sem tanultam dogákra, egyszerûen szünetben sem tudtam megtanulni.. Megkaptam a dolgozatot. Egybõl segítséget kértem a padtársamtól, pedig nem is gondoltam végig, hogy egyedül is menne. Az meg, hogy ilyen. Kárörvendõ és.. Nm is tudok erre jó szót mondani.. Sír, aztán pedig téged szekél, hogy rossz lett.. "logikus". Szerintem rossz és nem is menõ, ha otthon döglik az ember egész nap. Persze, az embernek szüksége van néha egy hosszabb pihenésre. Nagy esély van a szülõ-pénz befolyásoltságra is.. Te ne kövesd a példáját.. Ha lehet, mindig tanulj, hogy az életben elérd a célodat! :) és fogadd el, hogy a padtársad. Ha nem akarsz, NEM KELL segíteni! :)
Ne segíts neki, mert õ ezt nem viszonozza!Ennek nem lenne értelem!Ne tedd ha nem akarod! :)
Szerintem SOHA ne kérj az osztály (lehet hogy nem is) legjobb tanulójától, hacsak nem ismered rendesen. Az ilyen gyerekek könnyen spiclik lehetnek. Én életemben egyszer "lestem", egy franciadolgozat közben. Szinte az egészet a legjobb barátnõmrõl írtam le. Röpdoli volt, ezért nem tanultam rá...

Arra gondoltam, hogy a jövő héten veszek a fiamnak egy csillagászati megfigyelésekre alkalmas teleszkópot (szülinapja lesz). Erre a típusra gondoltam: Celestron Powerseeker 50AZ. Mit gondoltok?

A véleményetek érdekelne, például, mit tud ezzel megfigyelni a gyerek, mondjuk a Naprendszer bolygóit? Egyáltalán, jó ez a típus? A paraméterei alapján én ezt remeknek gondolom a srácnak, most lesz 12 éves, és érdekli a téma, szóval kezdetnek lenne ez a készülék!

Legjobb válasz: Viszont a Holdat szépen fogja látni. És kb. két-három órás elfoglaltságot fog jelenteni, amíg be tudja majd pontosra állítani :) Úgyhogy nem is igen akar majd más bolygókat megfigyelni.

Viszont a Holdat szépen fogja látni. És kb. két-három órás elfoglaltságot fog jelenteni, amíg be tudja majd pontosra állítani :) Úgyhogy nem is igen akar majd más bolygókat megfigyelni.
Azért egy 15 ezer Ft-os olcsó távcsõtõl ne várj semmit ez nem alkalmas a bolygók megfigyelésére se fényerõ se felbontás szempontjából.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat!

Mit gondoltok arrol a feltételezésröl, hogy az Ukrán államfö Viktor Yanukovich Az egyik legnagyobb maffia vezér Ukrajnában, Mit gondoltok erröl? Van benne valami?

Ukrajnában sokan feltételezik ezt,de az államföt ez hidegen hadja,persze igaz,hogy ilyen esetben igy is kell viselkedni.

Legjobb válasz: Magyarul a neve Janukovics, és egyébként most te a saját szarságaidat akarod terjeszteni, vagy kérdést tettél fel?

Magyarul a neve Janukovics, és egyébként most te a saját szarságaidat akarod terjeszteni, vagy kérdést tettél fel?
A legtöbb országban az államfõ a legnagyobb maffia vezér.
A kérdező hozzászólása: Én nem birok rajtad eligazodni!
Bármilyen válasz érkezett, te kioktattad.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mi a [email protected] akarok akkor????
A kérdező hozzászólása: Nálunk a kisebb nagyobb választásokon mindig az nyer akit a Maffia képvisel.
Nem kizárt, a fõ keresztapák mindig ismert emberek.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg Yanukovich két szék közzé eset mert nem támogatja sem az Eu Sem Oroszország..
A kérdező hozzászólása: Volt ez a Gáz ügy is de evvel szünt meg minden kapcsolat az fikt!Oroszok sokkat segitettek nekünk de már nem nagyon.Reméljuk még, hogy a jövöben lesznek velük további dolgaink!
A kérdező hozzászólása: Ide figyelj barátom én Itt élek Ukrajnában Félig Orosz és fél Magyar vagyok, és te töllem nem tapasztalhatod jobban azt ami itt megy nálunk!Nekem semmi bajom nincs Yanukovich al, söt tisztelem is avval szemben amit csinál, de mint a kérdésben is leirtam, hogy ilyen dolgok haladzannak rola nálunk.Amugy Yanukovich hiában Orosz barát de semmi támogatást nem kap töllük már jó pár éve!
Janukovics oroszbarát és ez a tény nem tetszik sem az USA barát ellenzéknek, sem a liberális érzelmû kérdezõnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de Yanukovich már 2szer ült sitten!
Én sem tudok rajta eligazodni, biztos csak kötekedni akar, na de az én véleményem a kérdésrõl az hogy a politika összefonódik a maffiával, elég sok esetben. Fõleg a Balkánon, pl Szerbia tipikus példája ennek. Ja és Mo is többek között, hisz sehol máshol nem csaltak el ennyi pénzt mint itt és a végtelenségig fedezik egymást, tehát nem lenne egyszerû õket kézre keríteni. Az államfõ is lehet sáros, sõt a politikusok többsége az, amúgy a politika amúgy sem a tiszta "játszmákról" híres. És Janukovics még így is sokkal jobb mint jó pár másik politikus akik több kárt okoznak..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!