Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoltok hogy (2007 db)

Mit gondoltok, hogy egy két hasonló korú, de fordított nemű ember párkapcsolatáról is ugyanazt gondolnátok-e? Most volt kint egy kérdés, hogy ti mit gondoltok egy 17 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról.

Legjobb válasz: Hmm, nem szól hozzá senki, nincs anyázás, lepontozgatás... próbáld meg úgy feltenni a kérdést, hogy egy 17 éves fiú és egy 35 éves férfi, mindjárt élénkebb lesz a társalgás :)

Hmm, nem szól hozzá senki, nincs anyázás, lepontozgatás... próbáld meg úgy feltenni a kérdést, hogy egy 17 éves fiú és egy 35 éves férfi, mindjárt élénkebb lesz a társalgás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt hiszem átfogalmazom majd, és újra kirakom a kérdést. Persze nem úgy, ahogy te javasoltad :)
sztem nagyon sok a korkülönbség.

Mit gondoltok? Hogyan kéne viszonyulnom ezek után?

Van egy pasi akivel flörtölgetünk. Eleinte csak poén szinten ment, majd kicsit komolyodott (itt-ott finom simogatás, egymáshoz simulás, nyakra csók), majd a srác kicsit túl lõtt a célon (nekem nem fér bele a popsi, cici markolászás), ezt meg is értette. Majd legutóbb mikor ment köztünk a szópárbaj (mit csinála, csináltatna velem, bla bla) kinyögte, hogy "persze, a fiatal lányok mind ilyenek, csak a szájuk jár, bezzeg ha az incselkedésemmel kihozom belõle az állatot, nem tetszene ha ezt meg azt csinálna." Ezt vicces hangsúllyal mondta, de én nem bírom az ilyen "kihozzom belõle az állatot" dolgokat, mert szerintem ez nem így mûködik. Mikor ez kezdõdött, attól fogva mindig emlékeztettem, hogy ez csak flört, kis kacérkodás, kis vicc, semmi több. Sosem kábítottam azzal, hogy valaha is lesz szex vagy ilyesmi. (amúgy szexelnék vele ha nem kellene találkoznunk minden nap, de amig ez van, addig tuti nem.).

Legjobb válasz: Ne haragudj,de ha a simogatásba belementél, és a nyakcsókba tudhatnád, hogy akkor máshol is letaperol és markolászik.Szóval nem kell itt a tudatlant játszanod. És igaza van,mert flörtöltél vele,hagytál neki dolgokat, és egybõl gondolta, hogy zöld a lámpa. Kis flörtöt,meg kacérkodást olyannak nem engedünk,akitõl nem akarunk semmit.

Ne haragudj, de ha a simogatásba belementél, és a nyakcsókba tudhatnád, hogy akkor máshol is letaperol és markolászik.Szóval nem kell itt a tudatlant játszanod. És igaza van, mert flörtöltél vele, hagytál neki dolgokat, és egybõl gondolta, hogy zöld a lámpa. Kis flörtöt, meg kacérkodást olyannak nem engedünk, akitõl nem akarunk semmit.
El indítottál egy olyan folyamatot amit nehéz már leállítani. Abban egyetértek a csávóval, hogy akkor kezdj bele a flörtbe és incselkedésbe, ha VÁLLALOD a felelõsséget a tettedért. Ha nem akarsz semmit, akkor békén kell hagyni, de a flörttel már olyan mintha ajtót nyitnál a kopogtatónak. Férfiak agyát üres menetben nem húzzúk, mert ez elég aljas. Nem olyanok mint a nõk, hogy elszórakozunk egymással és másnap mintha mi sem történt volna megyünk tovább. Ha egy nõtõl azt látják, hogy belemegy a játékba az egy hölgyválasz a keringõre. Legközelebb legyél kicsit felelõsségteljesebb mert így csak lépten nyomon [email protected]@@sznak majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én úgy gondolom, ha az elejétõl kezdve többször is mondtam neki, hogy ez csak játék, nem okozhattam meglepetést. Másrészt õ mondta, hogy szóljak mi fér bele és mi nem...
ez férfiaknál nem így mûködik, saját tapasztalat. :/ A kisgyerekek is azt mondják, hogy nem rontják el a hasukat a sütivel... aztán megeszik és sírnak, hogy fáj a hasuk. Az a nõ aki egy kicsit is érti a férfiakat vagy ismeri õket az tudja, hogy nem érdemes ilyen játékokba belemenni mert csak anyázás lesz a vége. És ez az eset legyen neked is tanulság! Csak azzal cicózzál akitõl akarsz is valamit! Különben az életben még sok kellemetlen helyzet vár rád!
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam ilyenekbe belemenni, õ kivételes eset. Visszacsinálni már nem tudom.. Valamit tudnátok javasolni, hogy hogy viselkedjek ez után?
Játék valakivel szórakozni te büdös ri banc? ^_^

Erről mit gondoltok hogy igy provokálta Alekoszt Béci? Link.

http://www.youtube.com/watch?v=T4cks_uMRf0

Legjobb válasz: LAWL, az elobb Beci meg fenyegetozott is. Befosok. Eddig soha nem gondoltam azt, hogy olyan nagy ertelem beli kulonbsegek vannak odabent, de hogy Becieknek ennyire ne legyen normalis vitakulturaja, az felelmetes. Ja, fenyegetunk, szapulunk, es az nyer, akinek a haverjai hangosabban rohognek a hatterben. Atomvicces.

LAWL, az elobb Beci meg fenyegetozott is. Befosok. Eddig soha nem gondoltam azt, hogy olyan nagy ertelem beli kulonbsegek vannak odabent, de hogy Becieknek ennyire ne legyen normalis vitakulturaja, az felelmetes. Ja, fenyegetunk, szapulunk, es az nyer, akinek a haverjai hangosabban rohognek a hatterben. Atomvicces.
azt, hogy kint kéne maradnia szombaton
Ha láttad volna Alekosz arcát, akkor lerí róla, hogy nevetségesnek tartja az egész helyzetet, amit a Béci provokált ki. De ha nem láttad volna, akkor mindjárt megnézheted:) Remélem, hogy tényleg a Szandi megy vissza.
szemét Béci, én sose bírtam
Es most meg azt mondja, hogy Alekosz nem tud ertelmes valaszt adni. Nembirom. :DDD
a vezír (Béluska) érzi, hogy szorul a hurok és kell feszítsen, úgy gondolja, hogyha megpróbálja Alekoszt lenézni akkor ezzel nyer szimpátiát (mert ideje, hogy a [email protected]ászásán, kanyargózó szemein kívül mást is mutatni), pedig nagyon téved, az emberek nagy részének nem az a szimpatikus aki feszedezik, hogy õ milyen vagány csóró, a mai este után aki még mindig úgy gondolja, hogy Béluska a nyerõ elgondolkozhat... egy ilyen pofátlan [email protected] megérdemli, hogy hazahúzzon nem attól szerethetõ valaki, hogy mást megaláz, lenéz, hanem attól, hogy egyedi, és ezért fog Szandi nyerni, nagyképû görényre nincs már szükség
én másoltam be a másik kérdésbe látod? a %om? :D
Buta emberek vagytok, béci ûberkirály volt, alek meg sem tud szólalni nagy vagy béci hajrá :) ))
ma 20:58 hát az lehet, hogy Béci bent pedánsabb, visszafogja magát, de az emberek kíváncsiságból utánanéznek ha már celeb (lesz) amikor meglátják a fegyveres, pénzverõs képét akkor ki a kétszínû, meg ne haragudjon senki de én olyan emberrõl sok jót nem gondolok, akinek az vagány vagy mittudom én, hogy milyen vagy mivel jobb õ ettõl ha fegyverrel fényképezi magát... milyen példakép ez? az, hogy az Alekosz iszik, az se dícséretre méltó, ha szereti igya, az õ májára iszik, nem az enyémre, eléggé el van nyomva bent õ is, meg az Éva is, valamiben el kell engedjék magukat, ha a piát választották akkor azt választották, az se valami egetrengetõ követnivaló példakép, de nem fegyverrel talál egyezzünk meg... és érdekes módon semmi "olyan" nem derült még ki sem Alekoszról, sem Éváról, a testvérek viszik a díjat
A két hsz ugyanabban a percben írodott szóval sztem erre nem érdemes felvágni, de te tudod. :P De írodhatott volna 1 órával késõbb is a véleményem ugyan az maradt.
"És nem, nem szurkolok a nagyképû büdös cigány Bécinek sem." Johnny89 válasza: (...) Neked meg gratulálok, hogy egy olyan embernek szurkolsz, aki örülhet, hogy még nem vitték ki bilincsben a villából. Magadnak gratulálj Te szerencsés ember. Pontosan ezt próbáltam elmagyarázni, hogy csak azt veszitek észre, amit akartok. És tessék, rögtön, az elsõ hozzászólásoddal amit nekem intéztél, be is bizonyítottad. Kösz szépen! :-)
EZ AZ BÉCI SZÉP VOLT, ÉGESD CSAK MAGAD!!! NÁLAD MÁR CSAK AZ ÉGÕBB AKI RÁD SZAVAZ!! Alek szuper volt, fordított esetben Béci már vérfürdõt rendezett volna, na persze Alek nem beszél így az emberrel, még Bécivel sem.
Tudod mi a különbség az Alekosz és Béci között? Lehet, hogy Aleknak ferde a háta, de legalább van gerince... És nem hányt oda, nézd meg a videót! Egyszerûen csak cigány útra ment a falat, az is a majom ivadék Béci miatt... :D Neked meg gratulálok, hogy egy olyan embernek szurkolsz, aki örülhet, hogy még nem vitték ki bilincsben a villából. (Megjegyezném máshol már volt ilyen) Béci igazi arca: http://kepfeltoltes.hu/110124/vvbeci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110310/beci-pozol_www.kepfeltoltes.hu..
Nem, nem kellett volna. De mindenki tudja, ahogy Te is nagyon jól tudod, hogy azért akadt meg a torkán, mert seggrészeg volt. De ha nem azért, akkor mit gondolsz, utána a visongást, a sikítozást, a lányos kacagást is azért csinálta, mert megakadt valami a torkán? Az meg, hogy azért mondjátok, hogy azt akarta elérni, hogy Alekosz megüsse, azt azért mondjátok, mert ez van kiírva, az oldalra, és miért? Mert Éva ezt mondta: "Alek, provokálni akar, hogy megüsd." Erre alapozzátok azt a fene nagy véleményeteket. És nem, nem szurkolok a nagyképû büdös cigány Bécinek sem. De büszkébben lennék ilyen cigány mint a Béci (A villabeli életére, csakis arra gondolok, mielõtt jönnek a válaszok, a lopásról, csalásról.) mint egy ilyen alkoholista mint Alekosz.
itt a provokációról szólt a kérdés, nem arról, hogy hányte alekosz az asztalra, amúgy meg ha hányt volna akkor ne félj mert azt is mutatták volna, evett megakadt a torkán, kiköpt, miért meg kellett volna nyuvadjon?
Annyira, baromi szánalmas, hogy azt nem ítélitek el, hogy az Alekosz odahányt az asztalhoz, ahogy azt sem, hogy amíg a nagypofájú büdös cigány Bécinek föltett valaki egy kérdést, addig az Alekosz végig visította, kiabálta, röhögte az idõt, úgy, hogy a nagypofájú büdös cigány Béci nem tudott szóhoz jutni. Ha valaki Veletek ilyet csinálni, ráb.asznátok az asztalt, hogy, hogy lehet ennyire neveletlen, és primitív, és mi a f.aszt képzel magáról. De így, ti mit láttok a videókból, az adásból, hogy nagypofájú büdös cigány Béci elõzmények nélkül, förtelmes, gusztustalan, undorító, arcátlan módon provokálja Alekoszt. Magyarország ez vagy.
Bécinek a viselkedése nagyon szánalmas és gáz volt. Egyszerûen [email protected] az orrát, hogy az Alekoszt jobban bírják a nézõk, mint az õ nyomorult kormos fejét. Magam részérõl inkább nézek egy "görög félistent", mint egy beképzelt cigányt. Bocs.
A kérdező hozzászólása: :D Nálam evvel a viselkedésével elvágta magát Béci.
A kérdező hozzászólása: milyen jó hogy csak te vagy az okos közülük. ;)
Szegény Bécike próbálja magát magabiztosnak látszatni, de õ is tudja h ez a meccs már le van játszva. Tök mind1 mit csinál, az tuti h Alekosz nyeri meg az egészet. A párbajon meg remélen, Béci takarodik haza, utána meg Gigi kimegy az Évával, és Éva kint hagyja a kis Rácz qrvát!

Mit gondoltok, hogy kiket vásárol fel az OTP?

Melyik két magyar bankot? Egyik biztos hogy kicsi, a másik reálisan vagy a CIB vagy az MKB (előbbi ki akar vonulni, és hatalmas veszteségű, utóbbi 4 éven belül nyíltan eladásra kínálja magát)

Legjobb válasz: A hír láttán egybõl a Cibre gondoltam.

A hír láttán egybõl a Cibre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/itt_a_cafolat_nem.. MKB felé ugyan több megkeresés is van, talán az OTP részérõl is, de konkrét döntésrõl még nincs szó!
A kérdező hozzászólása: Ebben csak annyit tudok mondani, hogy az OTP ugyan részben magyar, de én nem szimpatizálok velük, és sokan mások sem. Érdemes magyar bankban gondolkodni, mert az itteni banki megszorításokat, a magyar bankok preferálják a legjobban. Gránitbankot tudom javasolni, de olyan ember, aki nem itt tartja a pénzét meg se fogja gondolni, mert számára ez egy kisbank, számomra ez egy kitörési pont a magyar bankoknál. Egyébként meg ne törjünk ilyen elõre! Az is lehet, hogy beépül az OTP-be, de a kondíciók hasonlóak lesznek.
Elirtam a CIB-et, de a lényeg, hogy magyar oligarchák által futtatott bankban nem bizom meg.
Ha valóban a CIN egyik felvásárlásra váró bank, akkor nekem az a kérdés, hogy melyik másik bankra váltsak?
A kérdező hozzászólása: hát, ahhoz képest hogy válság közepén alakult évrõl évre duplázza, triplázza a méregfõösszegét. Sokkal biztonságosabbnak érzem itt magam, mint bárhol máshol. És nem is kell olyan ellenszenvvel intéznem a pénzügyeimet, mint amit a CIB, MKB és az OTP iránt érzek. Na de a kérdés nem ez volt, ne térjünk el a tárgytól.
Az a "csupa csupa" elõbb utóbb elfog fogyni.Neked nem nagyon fontosak a pénzügyeid ezek szerint. Kólával meg szódával-tinglitangli embereknek tökéletes a Gránit ezt nem tagadom.De aki komolyabban szeret foglalkozni a pénzügyeivel, rá sem néz az ilyen noname cégekre. Hisz nagyjából ez a bank olyan mint a sodexo, és egyéb étkezési utalványok ellenfeléül indított ócska Erzsébet utalvány. Koppintás a köbön. Az ingatlan mint business egyik percben toppon van, másik percben a békasegge alatt. A Nemzeti Színházat és a Mûvészetek Palotáját a Trigránit kivitelezte, de nem az õ tulajdona lásd. Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma. Ezt pedig bérli a Müv.Palotája Kft és a színházat üzemeltetõ cég (is). Ha már írunk valamit legyünk pontosak.
A kérdező hozzászólása: Demján Sándoré https://www.granitbank.hu/rolunk/demjan-sandor Állítólag Magyarország leggazdagabb embere már. (kérdésedre válaszolva magyar) Õvé a triganit, westend, Pólus , nemzeti színház, mûvészek palotája. Anyagilag biztos hogy stabil lábakon áll.
Milyen tulajdonban van ez a Gránit Bank?
A kérdező hozzászólása: örülök hogy látod a jövõt. Én csak csupa pozítivakat tudok mondani a gránitról.
Gránitoss??? Fúhh nagyon gáz az a bank, szépen magához édesgeti az embereket az olcsó szolgáltatásokkal aztán majd idõvel õ is emel:) Remélem nem az MKB-t veszik meg.
A kérdező hozzászólása: de ne vedd így fel a kását. Az is lehet hogy az MKB-t vásárolja fel, vagy kis esély marad a Raifaisen-re is. Annyi biztos hogy a 2 közül az egyik kis bank.
Kár a CIB bankért. Egyszer már eladták, a jelenlegi olasz tulajoknak. Azt még lenyeltem, de ez a csányis téma nekem már sok.
A kérdező hozzászólása: beolvasztás az ami ésszerûen hangzik, másik is lehetséges, csak drága mulatság lenne. Csányi meg nem szereti a felesleges kiadásokat. Az is lehet, hogy OTP-n belül új kondíciót kapnak.
Akkor ez most is jelent? A név marad, vagy beolvasztja Csányi az OTP-be a CIB-et? Szerinted?
A kérdező hozzászólása: én is õt tartom esélyesebbnek, bár az MKB-n se lepõdnék meg. Szerencsésnek érzem magam, hogy Gránitos vagyok :D
A kérdező hozzászólása: ugyanakkor ittvan ez is: http://hvg.hu/gazdasag/20130517_Origo_az_OTP_megvenne_az_MKBt Tényleg szemez az MKB-val, de a CIB-el is! Az már biztos, hogy a tárgyalásos rész lehet az MKB, de kivel történt meg akkor az utolsó fázis? CIB/Raiffaisen?

Mit gondoltok, hogyan kellene hozzáfognom?

3. A számítógép-függ?ség

Legjobb válasz: A gugli a barátod: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%.. Olvasd el az ezzel foglalkozó cikkeket és ollózz össze belõlük valamit. Elõször írj arról, hogy milyen csoportok veszélyeztetettek. Aztán jöhet a kialakulásának a folyamata, majd a következmények (társas kapcsolatok beszûkülése, stb.) és végül a kezelési lehetõségekrõl is írhatnál. Egy konkrét esetet is kereshetsz a gugliban, ahol mondjuk történt valami súlyosabb a függõvel. Az eset kapcsán vezesd le, hogy milyen jelek voltak, amiket nem vettek komolyan a hozzátartozók és mikor mit kellett volna csinálni, hogy a tragédiát megelõzzék. Kb. ennyi jutott hirtelen eszembe.

A gugli a barátod: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%.. Olvasd el az ezzel foglalkozó cikkeket és ollózz össze belõlük valamit. Elõször írj arról, hogy milyen csoportok veszélyeztetettek. Aztán jöhet a kialakulásának a folyamata, majd a következmények (társas kapcsolatok beszûkülése, stb.) és végül a kezelési lehetõségekrõl is írhatnál. Egy konkrét esetet is kereshetsz a gugliban, ahol mondjuk történt valami súlyosabb a függõvel. Az eset kapcsán vezesd le, hogy milyen jelek voltak, amiket nem vettek komolyan a hozzátartozók és mikor mit kellett volna csinálni, hogy a tragédiát megelõzzék. Kb. ennyi jutott hirtelen eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Mit gondoltok, hogyan kellene alakitani a felnőtt-gyerek kapcsolatokat ahoz, hogy a büntetések száma csökkenjen?

kiküszöbölhet?-e teljes mértékben a büntetés?

Legjobb válasz: Én elsõsorban azt gondolom errõl, hogy a felnõttek nem értik meg a gyerekeket, nincsenek tisztában a fejlõdési szakaszokkal, miniatûr felnõttnek tekintik õket és büntetnek sokszor indokolatlanul, feleslegesen. A gyerekeknek óriási a fantáziájuk, tele vannak kíváncsisággal, sok esetben nem direkt rosszak, ahogy a felnõttek látják. Nem a gyereknek kell hamar felnõnie, hanem a felnõttnek megtanulni és megismerni a gyerekek lelkét mit miért is tesz vagy mond. Sajnos sok gyereket minõsítenek kezelhetetlennek, rossznak, amikor ez általában a szülõ hibája, rosszul és félreértelmezte, félrenevelte a gyerekét.

Én elsõsorban azt gondolom errõl, hogy a felnõttek nem értik meg a gyerekeket, nincsenek tisztában a fejlõdési szakaszokkal, miniatûr felnõttnek tekintik õket és büntetnek sokszor indokolatlanul, feleslegesen. A gyerekeknek óriási a fantáziájuk, tele vannak kíváncsisággal, sok esetben nem direkt rosszak, ahogy a felnõttek látják. Nem a gyereknek kell hamar felnõnie, hanem a felnõttnek megtanulni és megismerni a gyerekek lelkét mit miért is tesz vagy mond. Sajnos sok gyereket minõsítenek kezelhetetlennek, rossznak, amikor ez általában a szülõ hibája, rosszul és félreértelmezte, félrenevelte a gyerekét.
A büntetés van helye. De nem mindegy mikor, hogyan és MI az. Kisebb gyereknek, már egész pici korban el kell mondani mi helyes és mi nem Egyébként meg úgyis a szülõ értékrendjét teszi magáévá, mert a példa után, utánzással tanul. Mindez a kamaszkorig érvényes, utána a lázadás következik. Annak lezajlása után ismét az érvényesül, amire nevelõdött. többnyire. Visszatérve a büntetésre. A verést nem helyeslem, károsnak tartom. Azt viszont, csak egy példa: ha más módszer nem használ, a szobájába küldeni, vagy elvenni tõle azt, amivel többszöri felszólítás és figyelmeztetés után nem tud bánni, teljesen helyénvalónak tartom. A túl sok büntetés, mindenféle apróság miatt pedig visszájára fordulhat. A fontos dolgokért pedig igenis szólni kell és következetesen nem szabad hagyni.
Ajánlom figyelmedbe Ranschburg Jenõ: Szülõk könyve c. mûvét (a fogantatástól az iskolakezdésig) nagyon érdekes olvasmány.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)
Attól függ, mit értesz büntetésen? KORLÁTOZNOD mindenképpen kell, a gyerek akkor érzi jól, biztonságban és komfortosan magát, ha tudja, hol vannak a határai, valamint azok nem változnak állandóan. Tehát hamar megtanulhatók, kiismerhetõk és biztosak a szabályok. Ezért például az engedékenység nem tesz jót a kisgyereknek, mert nem tud mihez igazodni, összezavarodik: ma ezt lehetett, tegnap megszidtak érte, mi lesz holnap??? Viszont a büntetés sokféle lehet. Ha büntetésnek veszed a jutalmazás elmaradását, akkor kikerülhetetlen. Ám ez csak felfogás kérdése.

Mit gondoltok, hogyan vélekedtek a Fakeagentrõl, a woodman castingról? Hogyan mûködik?

Rengeteg Magyar pornós van, és a többsége õket keresi fel. Bibi Noel pl.... és nem értem, alapból nem tudom miért van ennyi magyar K*va, vagyis mûvészszínésznõ... a casting videók felkerülnek a netre, minden második videó magyar lány kb. megéri a lányoknak? Hiszen gondolom elég galád módul mûködnek ezek a cégek. De hogyan, meg ezután adózni kell? Meg a szerzõdések is gondolom érdekesek...

Legjobb válasz: 1995? Na mi van, betöltötted a 18-at? :D

1995? Na mi van, betöltötted a 18-at? :D
Nekem nem tetszenek a filmjeik fõleg ezt a woodmant nem bírom, biztos van vmi sumákolás itt is hivatalos dolgokban, de ez nem csak a pornós cégekre jellemzõ, azt gondolom azért jönnek ide külföldik mert itt kevesebb pénzért több csajt találnak akik több mindenre is hajlandók, bár állítólag már nem fizet olyan jól és a nettel megnõtt a lebukás veszélye is, egyre lotyósabb, cigányosabb csajokat is látni akiket nem érdekel ha látja õket ország világ, valahogy már nem izgi ez az egész, de ha casting van tuti van sok csaj még azért, csak meg kéne tudni hol tartsák õket. :-)
A kérdező hozzászólása: 19 is vagyok már. pasiként hidegen hagy a pornózás :)

Anyagi problémáink vannak és az életünk egy kalap . Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Mit gondoltok hogy lehetne valamit tenni?

Gyakorlatilag az életünk egy katasztrófa minden hónap végén már barátoktól kell pénzt kérni hogy tudjunk valamit enni.Rühellem ezt az életét rossz érzés hogy a többi ember mennyi mindent megengedhet magának még nekünk folyton spórolnunk kell.Már ott tartunk hogy a tv-t telefont netet kikapcsolták azon se csodálkoznék ha lassan elvennék a házat.Én semmit nem tudok tenni ugyanis még suliba járok bár ez hogy ilyen rosszul élünk kihat arra is hogy hogyan tanulok.Sokszor nem látom értelmet az egésznek mivel hiába lennék kiváló ugyse tudnánk fizetni a tovább tanulást.A kocsit is el kellett adni.Egyszerûen annyira kilátástalannak tûnik az életûnk szinte értelmetlennek érzem az egészet.

Valakinek sikerült az asztrálutazás? Ti milyen mószert használtok? Mit csináltok, mire gondoltok, hogy kilépjetek és utazzatok? Lefekszetek az ágyra, és mennyi idõ mire kiléptek a testetekbõl? Irjatok tapasztalatokat.

Ugyanugy telik az idõ kilépés után is? Lehet idõutazást is menni,vagyis megnézhetem magam Pl:10 éves koromban? Lehet kommunikálni olyannal aki meghalt a földön?

Legjobb válasz: Nekem még csak az Astrán utazás sikerült.

Nekem még csak az Astrán utazás sikerült.
Nekem sikerult egy Ausztaliai utazas, 2 eve. Az nem erdekelne inkabb ?
Én még nem éltem át ilyesmit, de kizárt dolog, hogy ebben az állapotban vissza tudnál menni az idõben . Egyszerûen csak kilépsz a testedbõl és a lelkedet el tudod juttatni minden általad ismert helyre, vagy csak szellemszerû alakban sétálhatsz az utcán . Egyébként a szintén veled egy síkon lévõ halottakkal tudnál kommunikálni .
Hajjaj, szombat esténként olyan asztrálutazásban van részem a barátaimmal, hogy az hihetetlen. Módszer: ha ismered a sex on the beach koktélt, 2 után összejön az utazás. Mohitóból is 2-3 kell, de nekem nem jön be. De lehet utazni rövidekkel is. Kellemes utazást kívánok!
ha természetesen nem megy, akkor erre találták ki a hallucinogén növényeket, csak ezek itthon btk ellenes tevékenységnek minõsülnek, úgyhogy sehogy se fog ez menni:)
Az utolsónak majdnem igaza van, azzal a kivétellel, hogy van forgalomban legális hallucinogén drog, mégpedig a hajnalka mag. LSA-t tartalmaz, igaz kis mennyiségben, de akinek bírja a gyomra nézzen utánna hogy kell felhasználni. Meg van még néhány dolog, de ez ugye nem felvilágosító fórum, így is sokat mondtam már...

Mit gondoltok, hogyan kellene túllépnem ezen?

Apukám 6 éves koromban meggyilkolták. Anya és nagymamám neveltek, igazából inkább nagyim, mert anya dolgozott, ha épp nem akkor pasizott, neki otthon semmit nem kellett csinálni, mert nagymamám (bocsánat a kifejezésért)a fenekét is kinyalta, elé rakta az ennivalót, nem kellett rendet tartania, stb. 6 éves koromtól költöztünk rengeteget, anya mindig más férfiakkal lakott és én mindig el voltam hanyagolva, ha kint mászkáltam, a kutya sem keresett, ha felriadtam este és anyáért kiabáltam, még én lettem lecseszve, hogy nem hagyom aludni őket, ha beteg voltam, anya nem törődhetett velem, mert az aktuális férfi féltékeny volt, hogy velem törődik, így nem is tette inkább. A tanulás sosem volt az erősségem, ha viszont egyest hoztam haza, mindig ordítottak velem, olyanokat mondtak, hogy tönkreteszem anyámat és hogy rossz gyerek vagyok. Anya ilyenkor sírt, nekem pedig bűntudatom volt, hogy rossz vagyok és nem felelek meg. Nagymamám mindig az unokatestvéremmel példálózott, hogy ő mennyire ügyes, kitűnő tanuló. De az Õ családi háttere remek volt, mindig csak dicsérték, sokat foglalkoztak vele, remek családban nőtt fel, szinte kiszolgálták a szülei és csak körülötte forog a világ mai napig. Anya időközben alkoholista lett, természetesen nem tart rendet itthon, én csinálok mindent.Sokat veszekszünk ilyenkor, mert ha részeg mindenbe beleköt. 16 éves korom körül már kedvem sem volt hazajönni, mert legszívesebben megöltem volna magam ha a közelébe vagyok és látom mennyire szánalmas.Depressziós lettem és komolyan fontolgattam az öngyilkosságot. Szerencsére megismerkedtem 17 évesen a jelenlegi párommal,aki mellettem állt és sikerült erőt merítenem belőle. Viszont a mai napig bármihez kezdek, úgy érzem kevés vagyok, nem fog sikerülni, hiába tudom, hogy valamire képes vagyok, belül mégis van bennem egy szorongás, ami miatt úgy érzem nem fog sikerülni. A legkisebb negatív kritika hatására még jobban erősödik bennem ez az érzés, mindig a legjobbat próbálom nyújtani, de talán már olyan alázatosan, hogy az eddigi munkaadóim mind rabszolgaként kezeltek és embertelenül bántak velem. Valahogy mintha megéreznék mennyire bizonytalan vagyok. Nem akarom, hogy az életem így éljem le, tennem kellene valamit, de nem tudom mit. Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok, tanácstalan vagyok. 23

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy iylen volt a gyerekkorod, DE!!! most mar felnött vagy, és nem takarózhatsz azzal, hogy "régen" milyen rossz dolgod volt. Legyél felnött, a saját életedért KIZÁRÓLAG TE vagy felelös. Kezdd el kicsiben: eltervezel valamit egy napra (késöbb egy hétre), és azt teljesítsd is. Ha sikerül, akkor tudatosítsd magadban, hogy EZT MEGCSINÁLTAM, képes voltam rá. Utána más dolgokat is kezdj el - fess egy képet, mássz föl egy hegyre, ásd fel egyedül a konyhakertet, szerelj össze egy bútort, stb - mindegy, hogy MIT, csak egyrészt eröfeszítésedbe kerüljön, másrészt ne add fel. Ami sikerül, azt írd fel, hogy lásd az eredményeidet. A munkahelyen is (meg máshol is) soha nem mondd semmire, hogy "nem tudom", hanem azt, hogy "megpróbálom". Ha valaki megaláz, ne hagyd, állj ki magadért. Remélem, ezek segítenek elindulni a jó irányba. Ha konkrét helyzetben szeretnél ötletet kapni, írj privátban.

Sajnálom, hogy iylen volt a gyerekkorod, DE!!! most mar felnött vagy, és nem takarózhatsz azzal, hogy "régen" milyen rossz dolgod volt. Legyél felnött, a saját életedért KIZÁRÓLAG TE vagy felelös. Kezdd el kicsiben: eltervezel valamit egy napra (késöbb egy hétre), és azt teljesítsd is. Ha sikerül, akkor tudatosítsd magadban, hogy EZT MEGCSINÁLTAM, képes voltam rá. Utána más dolgokat is kezdj el - fess egy képet, mássz föl egy hegyre, ásd fel egyedül a konyhakertet, szerelj össze egy bútort, stb - mindegy, hogy MIT, csak egyrészt eröfeszítésedbe kerüljön, másrészt ne add fel. Ami sikerül, azt írd fel, hogy lásd az eredményeidet. A munkahelyen is (meg máshol is) soha nem mondd semmire, hogy "nem tudom", hanem azt, hogy "megpróbálom". Ha valaki megaláz, ne hagyd, állj ki magadért. Remélem, ezek segítenek elindulni a jó irányba. Ha konkrét helyzetben szeretnél ötletet kapni, írj privátban.
pszichológus? talán õ tudna segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!