Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoltok Medela kézi (2 db)

Mit gondoltok a Medela kézi mellszívóról?

Legjobb válasz: Nekem Medela kézi volt, azt használtam, amíg fejtem, szerintem jó, nekem legalábbis bevált.

Nekem Medela kézi volt, azt használtam, amíg fejtem, szerintem jó, nekem legalábbis bevált.
Én is azt kaptam. Állítólag elég jó, és azt is mondták hogy az elektromos akkor kell ha rengeteg tejed van.Erre a mellszívóra lehet ám kapni adaptert, és át tudod alakítani elektromossá, ha esetleg annyi tejed van.Én kaptam egy pestonkát is, de arról nagyon megoszlanak a vélemények.Viszont a pesztonkához van orrszívó is, ami állitólag elég jó addig amíg újszülött. Majd meglátjuk a végeredményt ha ki próbáljuk. Jó babavárást 37 hetes kismama
Igen jó, ajánlom nekem is az volt illetve van , még nemtudod mennyi tejed lesz a kézi tökéletes igen erõs szivóerõ beállitható.Nekem a kisfiam nem szopizot napi 2l tejet fejtem vele ki.
Ebbõl is van többféle, van a "kétkezes", húzogatós fajta, azt nem szerettem, elég hangos volt a kattogása éjjel, lefoglalta mindkét kezemet, és egy idõ után fájt. Utoljára Medela Harmony egykezest vettem, úgy néz ki, mint az Avent mellszívó, és ez nagyon bevált!!! A kórházban ki lehetett próbálni a Medelát és az Avent-ot is, és a Medelával tudtam csak fejni, a másik nem illeszedett a mellemhez, szóval ha van lehetõséged kipróbálásra valahogyan, érdemes élni vele, másnak meg nyilván az Avent jön be, vagy más...
Nem rossz, de nekem a kézi fejés jobban bevált. Mikor megtanultam rendesen fejni, onnantól 3 hónapon át napi fél litert tudtam leadni. Érdemes venni a mellszívóba szûkítõfejet, mert a záróizmot összenyomja, könnyebben ki tud áramolni a tej.

Érdemes ezt megvennem? Vagy ne vegyek kézi mellszívót? Medela elektromosat gondoltam, de lehet hogy ez is elég. Mit tanácsoltok?

http://webshop.pro-mama.hu/109-kezd-szett.html

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok. Remélem sokan fognak írni, mert én is ugyanezt a szettet néztem ki. Én csupa jókat hallottam az Avent kézijérõl, tetszik, hogy tartalmaz mikrós sterilizálót, és a többi dolog is nagyon hasznos lesz szerintem. Mi szerintem ennél fogunk maradni.

Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok. Remélem sokan fognak írni, mert én is ugyanezt a szettet néztem ki. Én csupa jókat hallottam az Avent kézijérõl, tetszik, hogy tartalmaz mikrós sterilizálót, és a többi dolog is nagyon hasznos lesz szerintem. Mi szerintem ennél fogunk maradni.
Azt nem tudom, hogy ezt érdemes-e megvenni, de én a medela elektromos mellszívót használom és nagyon jó, nagyon szeretem. Csak bekapcsolom és dolgozik megától.
Nekem Aventes kézi van. Nekem nagyon bevált, pedig sokat kellett használnom.Nem tudom mért, de én idegenkedem egy kicsit az elektromos mellszívóktól. A sterilizálóval viszont arra kell vigyázni, hogy belefére e a mikrótokba. Én külön vettem egy gõzsterilizálót.
Szia! Nekem az avent kézi van, jó, csak nekem nem indul be rá a tejleadó reflexem, csak azt tudom lefejni, ami éppen van benne.Szóval én örülök, hogy nem ruháztam be gépire, ez sem volt olcsó.De amúgy jó, tesóm is azt használja, õ is meg van elégedve vele.
Nekem is ilyen van, és egy "álom"ezzel fejni.A nagyfiam 16 éves, és abban az idõban semmi jó mellszívó nem volt kézzel kellett fejni.Ez egy szuper mellszívó, és ha esetleg nem indul be vele a tej akkor egyszerûen elkezdet kézzel fejni, és amikor beindul akkor használod az aventet.Én tejleadó voltam és volt, hogy ezzel 500ml fejtem le egyszerre!Az elsõ pár alkalommal elõfordulhat, hogy "bénázik"az ember de ezen nem kell elkeseredni, ha megtanulod használni akkor szuper lesz!
Én ismerem az Avent és a Medela kézit is. Az Avent szerintem jobb, de mivel nagyon sokszor kellett fejnem szaporitás miatt, ma béreltünk egy "kórházi" Medela elektromos mellszívót, amivel sokkal jobb minden. Többet szív ki és egyáltalán nem fáj. Arról nem is beszélve, hogy a kezemen is kevésbé dagadnak ki az erek:) Nem olcsó játék, de a minõséget meg kell fizetni. Havi bérleti díj 8000Ft, és meg kell venni a Medela kézi szívót is, mert ezt kell rászerelni a motorra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos nem tudom még mindig, hogy jól döntök-e. Mert mi van akkor, ha nem lesz tejem? Persze nem így állok neki a dolgoknak, csak tényleg nem lehet tudni. És megveszem mondjuk az elektromosat? Azért gondoltam erre, mert benne van minden, amit úgy is meg kell vásárolnom, és tényleg, mi van ha nem kell mégsem? Persze igyekezni fogok, hogy nagyon sokáig szoptathassam a babámat. Csak okosan kell választanom.
Én nem venném ezt meg. Én terhesen vettem egy darab cumisüveget, amit aztán pontosan a babám 7. hónapjában bontottam fel elõször. Ennyi cumisüveg teljesen felesleges! Amit az avent tárolópohárnak nevez, az sima natúr mûanyag pohárka. A melltartó betét a dm-ben tök olcsó. Mellszívót pedig nem vennék elõre ilyen drágát. Sterilizáló is felesleges elõre, nekem is volt, nem használtam egyszer sem. Ha rám hallgatsz, vegyél egy darab kézi medela mellszívót, az nem drága. A többivel ráérsz. Ha nem lesz tejed, még mindig el tudsz menni venni pár darab cumisüveget és a többit. Remélem tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!