Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoljak ha a pasim (9 db)

Ha a pasim szünetet akar tartani, akkor most mire gondoljak? Az má baj, nem?

Azért akar szünetet tartani, hogy én gondolkozzak..és úgygondolja, hogy akkor legalább hiányozni fog nekem, de nekem õ hiányzik :'(

Legjobb válasz: * már..

A kérdező hozzászólása: * már..
Szerintem igen ;( nem akarlak ilyeztgetni
De igen.
A szünetkérés a legtöbbször csak idõhúzás a tényleges szakítás elõtt.
A kérdező hozzászólása: ahh :'( és hány 200brufent kell bevennem, hogy valami bajom legyen?
Hat, most mar ertem, miert akar szunetet tartani... Ne legy onzo, azzal nem vonzod vissza magadhoz!Lehet, hogy a szunet jot tesz majd nektek, rajottok, hogy nem tudtok egymas nelkul elni!Vagy epp forditva!
Ne hülyéskedj! Egyébként meg mi az a 200brufen? :D Ennél többet is kell majd bírnod az életben. Egy ismerõsömnek most halt meg az öccse, akivel nagyon jóban voltak, szerinted mit érezhet? Mégis teszi a dolgát, és próbálja magát túltenni rajta. Akár már most lekezdheted magadnak szervezni a programokat, amikkel eltereled a figyelmedet a bánatodról :)

Mit gondoljak akkor, ha a pasim amiatt szakított velem, hogy kis dolgokon megsértődtem! Pedig azok a kis dolgok nekem fontosak! Maradjak vele?

Azóta már visszakönyörögte magát,de ez már a második eset,h vissza akart jönni!én hülye,megint hittem neki,de úgy érzem,h megint akármikor megteheti!

Legjobb válasz: Ezt neki kellene elmondanod ,hogy ami neki kis dolog az neked igenis sokat jelent.

Ezt neki kellene elmondanod , hogy ami neki kis dolog az neked igenis sokat jelent.
HA EDDIG NEM VETTE FIGYELEMBE A TE "APRÓ" DOLGAIDAT AKKOR MI LESZ KÉSÕBB?AZ ILYEN PASINAK CSAK A SAJÁT IGÉNYEI A FONTOSAK.ÉS KÜLÖNBEN IS HA EGY PÁR VAGYTOK ÚGYANÚGY ELVÁRHATNÁD TÕLE, HOGY ODAFIGYELJEN RÁD MINT AHOGY TE ODAFIGYELSZ RA.
Bocs de akkor a férfiba van a hiba!!Önzö.Ha a kis dolgaid neki fontosak akor azok nagy dolgok amiket a férfi nem akar változtatni mert :lusta, fel se fogja miröl beszélsz, más a családi mintája és nem érti a te fontossági ranglétrádat, nem vagy neki emberileg fongos, csak a szex kell neki és ezért könyörgi vissza magat. A felettem levö válaszadónak is igaza lehet.Higgadtan gondold végig hogy hol az igazság.Sok sikert!
Ha vannak ilyen kis dolgok, amik neked fontosak, akkor ne megsértõdj miattuk, hanem nyugodt hangon próbáld megbeszélni a barátoddal. Szerintem az zavarta, hogy megsértõdsz, és nem maguk a kifogásolt dolgok. Az minden fiút zavar, ha egy lány saját magát felpiszkálja, és nem lehet vele rendesen beszélni. Tudom, mert én is ebbe a típusba tartozom, és nagyon kell figyelnem magamra, hogy ne kezdjek el hisztizni minden apróságon.
én is így kezdtem, de megváltoztam tudod a pasik nem szeretik a duzzógó és sértõdékeny nõket. ha valami problémád van beszéljétek meg hidd el nem lehetetlen.

Ha a pasim utálja az exét és csupa rosszat mondott róla, sőt ha meglátja, elkezdi szidni nekem mit gondoljak? Tényleg ennyire utálja?

Legjobb válasz: szerelem és gyûlölet között vékony a határ. A szerelem ellentéte nem a gyûlölet, hanem a közöny.

szerelem és gyûlölet között vékony a határ. A szerelem ellentéte nem a gyûlölet, hanem a közöny.
hát hogy utálja-e azt nem tudom, de hogy teli van érzelemmel iránta az biztos
A kérdező hozzászólása: és ha nem érdekli már csak ezzel akar nekem még jobban "bevágódni" h bántja az exet?mert azt hiszi ez meggyõzõ?
Ha tényleg evvel akarna bevágódni ott kéne hagynod, mert akkor sík hülye. Egyrészt gondolj bele, majdnem biztos h egyszer te is az exe leszel...rólad is így beszélne? Valószínû csak nagyon megbántotta, esetleg a lany hagyta ott vagy megcsalta, és ezen nem tudja túltenni magát, nem magán az exen.
A kérdező hozzászólása: a lány szakított vele
Egyértelmû h szereti
hát nem éppen ez a férfias viselkedés... tudhatná hogy senki sem vonzódik a gyûlölettel teli fiúkhoz, õ ezzel veszélyérzetet áraszt, azt mutatja ki, hogy nemnormális. ha mindenképp gyûlölködni akar akkor utálja a zsarukat vagy a politikát mint egy punk, az még elmegy. ha buddhista nyugalommal szeretet áraszt mindenki felé, az még jobb ha jól tudom. egyszerûen közönyt kéne éreznie az exe iránt Viszont ha informatikus a szakmája akkor teljesen érthetõ ez a viselkedés. Miért k.rvázhatja le a programozó a volt barátnõjét? Mert az .exe futtatható
Szerintem lehet jogos, ha utálja, nem tudhatod mi történt köztük, ki kit hogyan bántott meg stb. Hagyd rá és kész. Utolsónak és a többi feminista-mániásnak üzenném hogy : Ti csajok soha, semmi rosszat nem mondtok másról? Exeket nem szidtátok egyszer sem? Csak mert ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ti sem vagytok különbek, ha õk nem mondhatnak rátok semmi rosszat, ti sem a srácokra milyenségüktõl függetlenül.


Mit csináljak ha van egy pasi akit alig ismerek mégis csak rá tudok gondolni és ki akarom verni a fejemből? Legalább annyira hogy ne csak rá gondoljak :D

ez valami fellángolás lehet,amib?l ki tudja mi lesz,de mivel ritkán futunk majd össze,ezért kezdeni kellene valamit az egésszel

Legjobb válasz: Igen ez vmi fellángolás lehet . És hogy hogy csak néha találkoztok ?

Igen ez vmi fellángolás lehet . És hogy hogy csak néha találkoztok ?
A kérdező hozzászólása: egy konditerembe járunk, ahol vagy összefutunk vagy nem
Miért akarod kiverni a fejedbõl?:D Szerintem inkább ha meglátod vagy összefuttok akkor menny oda hozzá és beszélgess vele. Lehet, hogy kialakul valami köztetek.:)
A kérdező hozzászólása: idegesít hogy nem tudok másra koncentrálni és hogyha lehet hogy találkozunk akkor össze vissza ver a szívem :D
Semmit nem tudsz csinálni, maximum annyit hogy tényleg odamész hozzá vagy pedig nem jársz többet abba a konditerembe. Akkor biztos elfelejtenéd. Ez a biztos módja hogy ne gondolj rá többet hosszútávon. Tapasztalatból mondom.

Ha egy nő/lány sír, akkor a pasik azt gondolják, hogy hisztis p. csa? És ha nem akkor mit?

köszike

Legjobb válasz: Gondolhatják azt is,de pld. lehet,hogy egyáltalán nem érdekli õket..sok verzió van,amit gondolhatnak.De semmiképp sem azt,hogy valami bajunk van olyankor.>.<

Gondolhatják azt is, de pld. lehet, hogy egyáltalán nem érdekli õket..sok verzió van, amit gondolhatnak.De semmiképp sem azt, hogy valami bajunk van olyankor.>.<
én akkor inkább megvigasztalom 16/f
Elég érdekes kérdés. Attól függ, miért sír. Amúgy ha nem ok nélkül, akkor természetesen nem hisztis [email protected] Vannak lányok, akik amúgy is sírósabbak, nem kell ahhoz hisztisnek lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi, csak azért kérdezem, mert ha sírni merészelek, a barátom azt mondja h nem hisztizzek már neki pedig nem ok nélkül és nem is neki teszem
Melyik fiú mondja, hogy hisztis p.icsa? Ha szereti, miért nem vígasztalja meg inkább?...Legalábbis én azt tenném.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok nem tudom miért viselkedik így, lehet hogy jobb lenne, ha szakítanék vele?
Ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani. Neked kell tudnod, hogy szakítani akarsz, vagy szereted annyira, hogy ezt elviseled tõle.
attól függ miért sír.ha sokszor sír már-már provokatív jelleggel, hülyeségek miatt akkor nekem is az agyamra menne és hisztis p...nak nevezném.
Hát az én barátom, ha sírok, mert szomorú vagyok, vagy nagyon utálom magam, akkor egyszerûen lefektet és addig símogat, míg megnyugszom, és tudok higgadtan gondolkodni, és akkor megbeszéljük a dolgot, ami miatt sírtam/hisztiztem. De olyan is volt már, hogy mielõtt lefektetett megmosta az arcomat hideg vízzel. Amikor nagypapám meghalt, akkor meg csak megölelt és mondogatta, hogy sírjak, sírjak, sírjak és tényleg teljesen kisírtam magamból mindent. Én mondjuk nem szoktam azért sírni, hogy rám figyeljenek, ált. el is bújok, ha sírdogálok, de a barátom tudja kezelni, és sztem nagyon is jól. Azért nem minden sírás hiszti. Azt elmondhatnád még, hogy milyen dolgok miatt szoktál sírni, amit hát kicsit csúnyán kezel le a párod.

Mire gondoljak? Az első randi jol sikerült! Nagyon jol éreztük magunkat ketten eggyütt de azota se találkoztunk . Akkor meg mire volt jo a találka? A másodikra már el sem jött . Gáz ha egy nő küld, , sms, , -t a pasinak? Én bele estem de nagyon .

Legjobb válasz: Háááááát..... Nem hiszem,hogy okos dolog ha ezek után írsz neki,de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle,hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki,hogy ha nem akar tõled semmit,akkor tisztázza most és legyen férfi!

Háááááát..... Nem hiszem, hogy okos dolog ha ezek után írsz neki, de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle, hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki, hogy ha nem akar tõled semmit, akkor tisztázza most és legyen férfi!
Hát ha magamból indulok ki. Nekem is volt már olyan, h találkoztam egy csajjal és õ azt hitte, h milyen jól sikerült a randi. Én meg az elsõ pillanattól tudtam, h nekem nem fog kelleni ez a lány. De ha már ott voltunk egymásnak egész délutánra, akkor mondtam, h miért ne érezzem jól magam. Utána a csaj még zaklatott egy kicsit, de végül feladta! Jah és megkaptam, h bunkó szemét vagyok :D
szerintem hagyd. nyilván nem érdekled eléggé
Tapasztalatból mondom, hogy nehogy rá küldj egy sms-t, mert annál jobban fog fájni, ha nem válaszol rá. Nekem az elsõ 2 randi volt meg és a harmadikra nem jött el, de valószínû csak tettette, hogy jól érezte magát, és én is bánom, hogy két hét után küldtem neki egy sms-t, amire persze semmit nem reagált.Ne fuss utána, mert nem éri meg még jobban csalódni. 27L
A kérdező hozzászólása: Értem köszike .De még várok hátha valami különös történik .Türelmes vagyok .Valamit érzek és ezért teszem.Amugy én nem vagyok egy pasis tipus .De mivel õ szurt ki engem ezért most szenvednem kell ugy látszik .De se baj nem adom fel harcolok .Vagy vesztes vagy gyõztesként kerülök ki .Na szép napot .
Ha dugható vagy nincs akadály
Elsõ, most mért vagy ilyen bunkó paraszt? Mennyibe telt volna megfogalmazni profánságok nélkül? Pl így: "Amennyiben farkalható a kérdezõ személye, nem látok problémát"
Mert igazuk van :P Gondolj már bele...most egy vékony csajt ha végigsimitassz mit érzel?? Maxumum a bordáit -.-" Néha a pasik rögtön elítélik azokat a lányokat akik kicsit ducibbak de nem is sejtik hogy mennyi minden rejlik bennük.Szeretet..stb. sõt általában izgalmasak is!! ;)
Miért ne lehetne elhinni, ha szeretik van mit fogni? Miért az jobb lenne, ha azt mondaná kövér pacni vagy... úgysem az fog közeledni, aki a vékonyakat szereti...hát akkor meg?! Van aki a húsos, van aki a piszkát van aki a normált, de a legtöbb férfi az összes nõt szereti - szeretné!! :)
nem egy ismerõsöm akik edzenek mondták már, hogy csak lusták tenni magukért azok a nõk akik ducibbak. Közben meg irigykednek a vékonyabb vagy átlagos testalkatuakra. Egy pasi se mondana nemet sztem egy playboyos csajra

Ha vki nem viszi túlzásba a keresést, az azt jelenti, h nem érdekled? Ha egy pasi azt írja, h jól gondoljam meg, mert ha azt akarom, h vége legyen, akkor nincs visszaút, akkor azt ő komolyan is gondolja? Csak mi nők kombináljuk túl a dolgokat?

Legjobb válasz: Most ezt én nõként nem értem, hogy mivan? Nemet mondasz valakinek, õ meg ezt nemnek veszi és távozik akkor az most miért rossz? Én is ezt csinálom... A nem az nem, ezt nem is értem, hogy lehet túlkombinálni?

Most ezt én nõként nem értem, hogy mivan? Nemet mondasz valakinek, õ meg ezt nemnek veszi és távozik akkor az most miért rossz? Én is ezt csinálom... A nem az nem, ezt nem is értem, hogy lehet túlkombinálni?
Nektek nõknek annyira egyszerû dolgotok lenne velünk, mivel egy férfi általában azt mondja amit gondol, de ez nektek így túl kézenfekvõ, szóval inkább elbonyolítjátok.

Egy majdnem 30 éves szûz pasi, akit eddig csak kosár kosár hátán ért a csajoktól, ha végre talál egy nem felszínes lányt egy társkeresõn, de az utolsó pillanatban az is lemondja a randit, az mit gondoljon a szerelemrõl, párkapcsolatokról?

Legjobb válasz: Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.

Ismerkedj élõben, ne a neten legyél nagy legény. Én is próbálkoztam anno, de érdekes módon nekem sem sikerült. Letettem róla, erõt vettem magamon, kimozdultam, összeszedtem a tökeimet és lám, találtam is lányt magamnak.
A kérdező hozzászólása: "60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." A hazugság esélye fel sem merült, hogy lehet csak a szokásos pasimegnyugtató komment volt ez?
Az eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy a beképzelt alkoholista farkaknak mindig van csajuk.
jah amikor itt vergõdnek a nõk olyanokat irnak h ne legyen csontkollekció a pasas, öltözzön stilusosan, de fõképp ne igyon, már kezdem azt hinni hogy ezek a "rendes-aranyos-normális" kombójú csajok a legálszentebbek mind közül
19. Kezded? Én már csak folytatom.
A kérdező hozzászólása: A legjobb, mikor mindig azt mondják, hogy ne keseredj el, úgy is megtalálod a párodat. Aztán újabb 20 próbálkozás és újabb 20 kosár. Ez megy már évtizede, maholnap 28 vagyok és egyetlen lány sem akart még vele járni. Pedig a kezemet levágnám egyért is.
Figyelj, en egesz eletemben kover csaj voltam, es ronda is, az iskolaban zombinak hivtak. Megis talaltam magamnak pasit 100 kg-an es tuske hajjal. Annak ellenere, hogy alig volt es van erdeklodo pasas, o elvett felesegul. A tarskeresokrol annyit, hogy ha 20 pasinak irok, egy valaszol, de az is udvariassagbol. Megse szidom a ferfiakat, hanem kutatok, hogy mi lehet az amit maskepp kellene csinalnom. Ma mar tudom, hogy le kell fogynom, akkor legalabb jeloltek lesznek. A lenyeg, ha en ferjhez mentem igy, akkor mindenki mas tud maganak part talalni.
Mellesleg a 35 eves nonek miert kellene olyan valaki mellett kikotnie akit nem szeret, nem tisztel? Az kinek lenne jo? Akkor inkabb egyedul maradok!
most azzal szegény nem lesz elõrébb hogy még a kövér csajok is hamarabb találnak valakit :D sõt engem kifejezetten frusztrál
Ha 100 kilós lennék én se szidnák senkit, de ez a felállás azért egy kicsit más...
En csak annyit mondok, hogy ha egy atlagos pasirol beszelunk, aki nem az elerhetetlen pitsakra bukik, az talal maganak baratnot, aki 30 evesen meg nem volt senkivel, azzal gondok vannak. Sajnalom. Lehet hibaztatni a noket, de az nem fog elore vinni, ha egy normalis kapcsolatot akar a kerdezo.
Talán ha nem a pénz kellene minden nõnek, és nem a divatot majmolnák, illetve ha rend lenne a fejekben, nem lenne itt gond semmivel. Egy csalódott ember....
Én 26 évesen vesztettem el a szüzességemet, egy olyan nõvel akit tényleg tudok szeretni. A neten ismertem õt meg, és még csak nem is azért kezdtünk el levelezni egymással, mert fel akartam szedni. Aztán bejöttem neki, nekem is tetszett. Bevallottam neki, hogy szûz vagyok, meg jó pár olyan dolgot elmeséltem magamról, ami bántott erre Õ is olyanokat elmesélt amitõl leeset az állam... Átmentem én magam is hasonlókon amin Te is. Amiatt ne érezd magadat rosszul, hogy 30 évesen nem voltál még nõvel, mert elmondom mibõl áll a szüzesség elvesztése, egy férfinál: Formálj az egyik kezeddel egy kis lyukat aztán a másikkal a mutató ujjadat dugd bele a lukba, aztán húzogasd benne pár másodpercig... Remélem érted. Nekem valahogy ennyire sikerült az elsõ, de nem nagy ügy, amúgy. Másik része az, hogy én kórosan sovány vagyok, mert lánc dohányzom 15 éves koromtól (igaz nem vagyok rossz erõben ettõl függetlenül, egykezes fekvõ stb.) és még is összejött így is. Sõt! Elõtte olyan is volt, hogy buli helyen a lány hívott oda magához. És tudod miért? Azért mert látta, hogy valaminek nagyon örülök, és leszarom tiszta szívembõl a külvilágot! Ez a titka a csajozásnak: leszarod a körülményeidet. - szûz vagy 30 éves vagy - a múltban xy dolog történt a nõkkel kapcsolatban. - stb. És így tényleg arra jössz rá, hogy te magadtól is boldog vagy, tudsz "magadból alkotni" és meg mered mutatni a külvilágnak, de nem azért, hogy megmutasd mekkora király vagy, hanem csak úgy mert épp olyan kedved van hozzá. Ez nem az jelenti, hogy tiszta happy vagy vagy ilyesmi, mert az már meg játszás. Hidd el nincs olyan nõ akit ez nem indítana be, akár mekkora hülyeség is amit kitalálsz/elmondasz. Szóval egyszerûsítve ne foglakoz úgy a nõkkel, ne kergesd õket. Élj szívbõl. Például én érdeklõdöm a filozófia iránt, volt egy lány akinek elkezdtem azt ecsetelni, hogy nekem önbizalomhiányom van, de ez nekem így jó! :D Elõször hülyének nézet emiatt, aztán elmagyaráztam neki, hogy én hogy merítek erõt ebbõl, hogy nem létezik, jó és rossz tulajdonság csak élet szituációk léteznek ami alapján el dõl egy tulajdonságról, hogy jó vagy rossz-e. Ha zh-t írok akkor többet tanulok rá emiatt, mert kevésnek érzem magamat, hogy sikerüljön. (Persze aki egy kicsit is konyít a filozófiához az tudja, hogy egy orbitális fasság az egész amit kitaláltam.) még is nevetett ezen meg elgondolkodott a mondani valón. És simán eltudtam hívni õt! (Utána persze elb**sztam mert ügyet csináltam az egészbõl, de ez egy másik sztori...) Mert magadból alkottam valamit és ne csinálj ügyet ilyenekbõl mint most is. Próbáld meg te is megkeresni azt ami egész emberré tesz egy nõ nélkül is, és alkoss belõle magadból és mutasd meg bátran! Nem szaporítom tovább a mondókámat: sok sikert kívánok! Ha gondolod írj privátot is, ha nem zavar, hogy fiatalabb vagyok, hátha tudok valamit segíteni! 26/F
"60 kilósan, full alkoholista életmód mellett, nagypapás ruhatárral simán összeszedtem egy szõke 98-as mellû vékony kék szemû 19 éves gyönyörû , törõdõ aranyos ápolt lányt." - ezt nemrég írta valaki az egy másik kérdéshez. Ennyi! Nincs több kérdésem bíró úr! Valaki vagy tud csajozni, vagy nem. Kész, vége!
A kérdező hozzászólása: Nem a szép nõknél próbálkoztam, annyira ütõdött 2 diplomával nem vagyok, hogy ilyen nõkkel kezdjek. De valahogy más típusú lányoknál is elég furán alakul ez a mérce, ami fölé kell egy fiúnak kerülnie, hogy legyen esélye.
nehogy lyukat beszéljenek már a hasadba, ha a válaszod az lesz h igen szeretem, elfogadom magam akkor hazudsz vagy túlságosan önimádó, önelégült vagy ha nem akkor is nálad lesz a hiba ha magadat sem szereted mások hogy szeressenek...változtass blablabla ennyire kiszámithatóak jah és eddig rossz nõknél próbákoztál, rosszfelé keresgéltél :DDDD
Pfú barát az szopás :SS Nem gondoltál még arra , hogy lehet veled van a baj ? Kezd el sportolni ha nem nézel ki jól legalább a tested legyen tuti :) és tanulj , hogy mûvelt legyél meg lásd úgy össze fog jönni :) 19 F
Teljes kiábrándulás érzése miatt mondja le a randit. "Úgy sem sikerül" "Hát mit képzelek én?""Majd pont most sikerül, Vele!"
Ha tényleg 30 éves vagy és szûz akkor már megkaptad a varázserõd. Azzal bármilyen nõt elcsábíthatsz
jó dolguk van a nõknek manapság ennyi, nézd meg itt is mennyi férfi tesz fel ilyen kérdést, amúgy meg fogy a magyar népesség rohamosan csak én látom az összefüggéseket? mindenki csak a nõkrõl háritja az összes felelõsséget, véletlenül sem érheti náluk kritika a ház elejét mert azt nem tûrik, sõt élbõl visszatámadnak, az õket védelmezõ lovagjaikkal együtt, nem szabad magyar nõkben gondolkozni szerelem, párkapcsolat terén
egy férfinak izmosnak kell lenni, de ahoz tömegnövelõ kell ami nem 2 ft egy nõnél elég ha vékony.....
hát nekem tömegnövelõs pasi tuti nem kellene.. akkor inkább már adja önmagát :)
lol de kemény vagy :D
Megkerdezhetem, hogy milyen indokkal mondta le a randit?
A kérdező hozzászólása: El sem jött randira, vagy leírta 1 nappal elõtt, hogy már megtalálta az igazit, ne fáradjak. Addig meg adták az ártatlant. Az viszont tényleg fura, hogy egy nap max 2-3 sírós lány van itt, ellenben 20-30 vagy több szingli pasis kérdés. Azt én is látom, hogy ha egy picit is rosszat mond itt a gykn valaki a lányokra, hogy miért kapott kosarat, akkor az összes válasz arról szól, hogy a hiba mindig benned van.
A kérdező hozzászólása: A magyar népesség pedig tényleg rohamosan csökken, aminek persze okai vannak. Fõ oka, hogy kevés az állás, vagy ha van biztos, akkor sem nagyon szabad elmenni szülni, mert ritkán vesznek vissza. A másik meg, hogy manapság rengeteg nõ annyira válogat, hogy 30-35 felett is az igazit keresi és kifut lassan az idõbõl. Utána meg sír, hogy neki nem jött össze a gyerek. Persze majd erre az állításomra megkapom azt a választ itt, hogy azért válogatnak, mert a nõk angyalok és a pasik töketlenek, nem lehet velük családot alapítani (mert nem gazdagok stb) , nem alkalmasak gyereknevelésre stb. Ha meg mégis, akkor meg nem elég jóképûek.
Kérdezõ: te mit gondolsz magadról?Külsõdrõl, belsõdrõl...?Elfogadod, szereted magad?
A kérdező hozzászólása: Ronda pasi el udja magát fogadni, ha soha nem kap pozitív jelzést csak hûvös megvetést, elutasítást? Ha igen, akkor elfogadom magamat.
45 éves vagyok, de nem szûz. Én 19 évesen vesztettem el, viszont utána évekig nem állt velem szóba nõ, akivel elvesztettem hányt utána... Szóval tudom mirõl beszélsz. Én kövér voltam mindig és ráadásul még csendes is. Sosem voltam nagy dumás. Az ilyenek szinte senkinek se kellenek. Egyszer találtam meg az igazit, de csak õ volt nekem igazi, valósággal meghökkentem mennyire gyûlöl valójában. Sajnos van akinek ez a sorsa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!