Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoljak ha a (39 db)

Szerintetek mire gondoljak ha a barátnőm közli h autóztak az exével?

Legjobb válasz: Csak úgy naturba kocsikáztak?Az érdekes..

Csak úgy naturba kocsikáztak?Az érdekes..
Figyi öcskös, csak te tudhatod milyen a barátnõd. Ne gatyázzál szemtõl szembe kérdezd meg tõle mi a faszt csináltak, vagy miért ment el vele autózni. Tanuld meg a nõket féken kell tartani! :D
A kérdező hozzászólása: # 5/7 gondolom nem az ex vezetett :D
Ne SZAKÍTS vele elõször kúrd meg aztán. És ha végeztél csupa szívbõl nyomj a pofájába egy turhát!
szakításra gondolj, és ne csak gondolkodj, tedd is
Mai fiatalok korán kezdik.. A másik dolog hány éves az exe hogy kocsikáztatja, és a lány csak 13 ?xD
A kérdező hozzászólása: 2/3 13 évesen nem hiszem
A kérdező hozzászólása: Ugye! Nem tudom mire gondoljak
Lepippantotta...
A kérdező hozzászólása: # 9/9 ezt fogom tenni :D
utál téged
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!én is erre gondoltam..de akkor is miért kell szidni vkit ?
nem tette túl magát az exén.
Ugyanazt tudom csak mondani, amit a többiek, még nem tette túl magát az exen, még érez iránta valamit.
Még mindig szerelmes a volt nõjébe
Bele van zúgva mint állat.
Hogy majd téged is így fog szidni a következõ barátnõjének.
Valószínû, hogy vagy nem tudta még teljesen elfelejteni az exét, vagy olyan módon szakított vele, ami a mai napig bántja, függetlenül attól, hogy érez-e iránta még valamit.
elég érdekes hogy az exén jár az esze akkor is amikor veled van... 25/f
Attól függ miért, és hogyan szidja. Nagy eséllyel még eleven benne a dolog a 3 hónap ellenére, de az is megeshet, hogy szimplán bunkó és érzéketlen ilyen szempontból. Te ismered, neked kell tudnod, vagy legalább érezni ennek az okát.
nem zárta le a kapcsolatot és beleugrott egy másikba. ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni mint az elõzõben. ez alap.
Mert egy befuccsolt kapcsolatnál az emberek nagy része a másikat kezdi el hibáztatni, hogy miatta ment tönkre mert ilyen meg olyan. Fáj neki még mindig.

Mire gondoljak, ha a párom elmondta egy haverjának, hogy mennyire tetszik neki?

Legjobb válasz: azt hogy a páromnak tetszik az egyik haverja. :D az még nem jelenti azt hogy nem velem akar lenni inkább mint vele, de megbeszélném vele a dolgot az biztos hogy mennyre komoly ez nála mert ha komoly akkor legyen inkább vele, és ne kinozzon azzal h a hátam mögött kavar vele.

azt hogy a páromnak tetszik az egyik haverja. :D az még nem jelenti azt hogy nem velem akar lenni inkább mint vele, de megbeszélném vele a dolgot az biztos hogy mennyre komoly ez nála mert ha komoly akkor legyen inkább vele, és ne kinozzon azzal h a hátam mögött kavar vele.
lehet, hogy biszex?
A kérdező hozzászólása: Fiú haverjának mondta el...
Hááát...Mindenképp egy nagybeszélgetés...Kérdezd meg, mire vélhetnéd ezt... Egyébként õ mondta ezt neked, vagy a bizonyos "haver"? Mert ha a párod, akkor nem lehet akkora gáz! De ha mástól tudod, ott már nagyobb baj van...:( Mindenképp beszéljétek meg.Aztán ha azt látod, hogy komolytalan, rögtön KUKA!!! Ha pedig nem biztos az érzéseiben, adj neki kis idõt!De csak kicsit! Aztán meglátjátok. Mióta vagytok egyébként együtt?
Lehet hogy homoszexuális a barátod. Ez esetben csak kamuból kell neki a barátnõ. Jobb esetben biszex. Akkor pedig osztozhatsz rajta egy pasival, mert ugye a vágyai viszik majd.
ÖÖÖÖÖÖ elgondolkodnék a dolgon.... nem is tudom lehet egy kis idõre lenne szükségem hogy átgondoljam a dolgot.Háááááát ez nagyon ciki szitu.Egy nagyon mély beszélgetésbe kellene kezdened.Szar helyzet, ha egy nõnek pasikkal kell megmérkõznie a párjáért.nem hiszem, hogy el tudnám viselni...
A kérdező hozzászólása: A félreértések miatt: a barátnõmnek tetszik az egyik fiú ismerõse! :) Egyébként hosszú ideje járunk.

Ezek tényleg komolyan gondolják? Mi lesz, ha a muszlim világ erősebb lesz a nyugati államoknál?

http://www.youtube.com/watch?v=fUJU7hKiuZk&feature=player_em.. Erre a videóra gondoltam, ti mit szóltok hozzá? Félelmetes, hogy a 21. században ilyen fanatikusok még léteznek...

Legjobb válasz: A világon egyébként (történelmi okokból) szinte mindenki a nyugati kultúrkörhöz tartozik (Oroszország és a volt szovjet államok nagy része is), kivéve Dél- és Kelet-Ázsiát, illetve a muszlim világot (bár el kell ismerni, igazából még ez utóbbi is a zsidóságból és a kereszténységbõl ered). Az ázsiaiakkal valahogy nincs probléma. A muszlimokkal viszont annál több.

A világon egyébként (történelmi okokból) szinte mindenki a nyugati kultúrkörhöz tartozik (Oroszország és a volt szovjet államok nagy része is), kivéve Dél- és Kelet-Ázsiát, illetve a muszlim világot (bár el kell ismerni, igazából még ez utóbbi is a zsidóságból és a kereszténységbõl ered). Az ázsiaiakkal valahogy nincs probléma. A muszlimokkal viszont annál több.
Madárkám: nem kellene ennyire mazochistának lenned. Egyébként ez valami õsi PC-szöveg, hogy minden kultúra egyenrangú, és engem hihetetlenül irritál. Ezek szerint egyenrangúak a kannibálok, azok, akik emberáldozatokat mutatnak be, meg akik önmagukat robbantják fel túlvilági elõnyökért. Nos, én nagyon nem érzem magam velük egy szinten lévõnek.
Nem lesz erõsebb, ötszáz éve folyamatosan hanyatlik az iszlám világ, a mélybe zuhanása napról napra erõsödik. A muszlim világ mára egy roncs-civilizációt alkot, amely a saját lakosságát élelemmel sem tudja ellátni.
"Talán nem kellene segélyezni õket. Fel kellene számolni Európában a kommunizmus utolsó csökevényeit is" A jóléti állam nem kommunista csökevény. Az biztos, hogy változtatni kell rajta mert hosszútávon már nem fenntartható, de eltörölni nem fogják. Miért ne lehetne erõsebb. Mi akik a nyugati világhoz tartozunk, mi sem vagyunk sérthetetlenek. Régen Európa emelkedett fel a civilizációk közül, miután elvesztette a hatalmát jött Amerika, bár még õs is a nyugati kultúrkörhöz tartozik. A lényeg, hogy ez a példa mutatja, hogy semmi sem állandó.
Akkor õk lesznek, ez van, túl kell élni. Azért azt kötve hiszem, hogy közük nincs normális értékeket valló, józan ember. Az, hogy a muszlimok most olyanok milyenek, a nyugatnak is köszönhetõ. Lassan eljön az idõ amikor szembe kell nézni ezzel is.
Szerintem mar erosebb. Nemetorszagban elek, hat...pedig ez meg jo kornyek, es mar engem neznek ki, mert feherboru vagyok. Sose voltam rasszista, de azt hiszem egyesek igen csak azok, annak ellenere, hogy ok mnodjak rank. Alltilag a franciaknal meg rosszab, hogy a svedekrol mar ne is beszeljek. Es ez csak rossabb lesz, mert egy muszlim csalad meg Europaban is siman bevallal 10-12 gyereket. Ha mar kijutnak ide, akkor meg csaladegyesites gyanant hozzak az 50 fos csaladot. Nem nehez kisakkozni, mi lesz, mint a ciganyok kb..csak ok nem hunyaszkodnak meg, es taktikusan jatszanak.
azért ítéled el mert a mi kultúránk a szokásaink ezek ellen van, az pedig, hogy minden araboknál mindenki csak robbantgat egy baromság. õk fanatikusok. Ilyen fanatikusok itt is akadnak bõven nálunk, õk is képesek lennének megtenni szinte bármit. A másik pedig az, hogy gondolom a japán is egy primitív kultúra a kamikaze repülõsök miatt. Ez miért lenne mazohizmus? Ez csak józan ész. Nem tartom magunkat sérthetetlennek. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: "Lépést tart. Akkor mi van azzal az érveddel, hogy a muszlim országokban nincsenek kutatóintézetek?" Lépést tart két ország. A hány muszlim országból?! Na ugye! "Hány szlovák Nobel-díjas van? Ezek szerint a szlávok is alsóbbrendûek." Azt nem mondtam, hogy alsóbbrendûek. A szlovákok viszonylag fiatal nemzet egyrészt, másrészt alig van forrásuk kutatásra. Ezzel szemben a kõgazdag olajsejkeknek telne rá, de hát... "Mitõl "nem muzulmán" egy 95%-ban muszlimok által lakott ország? Teljesen belehülyültél a gyûlöletbe." Azért nem "buzulmán", mert teljesen elüt az összes többi buszlim államtól, és nem azért mert siíták. Ja és sokan térnek át kereszténységre. Nem hülyültem bele a gyûlöletbe, amúgy is csak a vallásukat utálom, az embereket nem, nem rosszabbak vagy jobbak bármelyik más embernél. Csak hát van egy hülye, agresszív társadalom-szervezõ szoftverük... Komolyan vicces, amit csinálsz. Nézd, engem nem érdekel, hogy te mennyire pártolod õket, de fals érvekkel ne vitatkozz már. A múltkor az arányukat illetõen normális érvekkel vitatkoztál, utána néztem az arányuknak, tévedtem, ennyi. De amit most mûvelsz...
"Lépést tart kutatóintézetek számát illetõen." Lépést tart. Akkor mi van azzal az érveddel, hogy a muszlim országokban nincsenek kutatóintézetek? "Hány egyiptomi nobel-díjast tudsz felsorolni?" Hány szlovák Nobel-díjas van? Ezek szerint a szlávok is alsóbbrendûek. "Irán teljesen más tészta. Szinte nem is muzulmán." Mitõl "nem muzulmán" egy 95%-ban muszlimok által lakott ország? Teljesen belehülyültél a gyûlöletbe.
Vigyázz, az állandó gyûlölködés és dühös toporzékolás megárt :) ))
A kérdező hozzászólása: ma 04:04 Nagyon fárasztó vagy már, 54%-os! "Aha, tehát Irán és Egyiptom lépést tart." Lépést tart kutatóintézetek számát illetõen. Hány egyiptomi nobel-díjast tudsz felsorolni? Irán teljesen más tészta. Szinte nem is muzulmán. Ott csak a vezetés elvakult, valláskárosult, buzulmán, okádék. De valójában a társadalom - a magas felsõoktatásban résztvevõk arányának köszönhetõen - az iszlám világ legszekulárisabbja. Na õk az egyedüliek, akik elismerést érdemelnek. Még az evolúciót is tanítják. Viszont a vezetés menthetetlen... "Akkor mi is van azzal az elmélettel, hogy a muszlimok irtóznak a tudománytól?" Mi van? Te az egyedibõl akarsz általánosítani? Irán lakossága cca. 75 millió fõ, Egyiptomé pedig megközelítõleg 81 millió fõ. Ha jól tudom a buzulmán vallás követõi 1, 5 milliárdan vannak? Szóval hogy is van ez? 156 millió fõ hány százaléka is a 1, 5 milliárdos populációnak?? Amúgy 18 buszlim többségû állam van, vagyis a két ország (Egyiptom, Irán), de inkább csak Irán valamiféle általánosítással bír az egész iszlám világra???
"Egyébként megnézheted, egyedül Egyiptom és Irán tart lépést a kutatóintézetek számát illetõen." Aha, tehát Irán és Egyiptom lépést tart. Na most mintha mindkettõ muszlim ország lenne. Akkor mi is van azzal az elmélettel, hogy a muszlimok irtóznak a tudománytól?
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 22:28 Van igazság abban, amit mondasz, de te túlzottan optimista vagy irányukba. A muszlimok igenis szellemileg a középkorban vannak. Itt egy statisztika arról, hogy nagyjából fele arányban támogatják a hitehagyók megölését, a kövezést, stb... http://www.pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world.. És ez már 2010. decemberi adat! Tessék itt van kerek-perec! Tények! Ja és az is nagyon beszédes, hogy itt: http://research.webometrics.info/r_d_by_country.asp?country=sa hogy Szaúd-Arábiának csak 6, azaz HAT darab kutatóintézete van, amelybõl mindössze 1, azaz EGY, ami nem egészségüggyel kapcsolatos, tehát természettudományos. Az ország népessége: dúrván 27 millió fõ. Ezzel szemben Magyaroszág, amelynek a népessége nem egészen 10 millió fõ 60 kutatóintézettel rendelkezik, amelybõl 3-nál szerepel a Hospital címszó, ami nem kimondottan "kutatóintézet". Forrás: http://research.webometrics.info/r_d_by_country.asp?country=.. Még annyit, hogy Magyarországon az egy fõre esõ GDP(PPP):18738$, míg Szaúd-Arábiánál:23825$. Tehát jóval tehetõsebb, mint Magyarország, nagyobb is a jólét. Egyszerûen írtóznak a tudománytól. Ahol a buzulmán vallás felüti a fejét, ott lezülleszt mindent az õ rothadó színvonalukra. Egyébként megnézheted, egyedül Egyiptom és Irán tart lépést a kutatóintézetek számát illetõen. Na most pattogjál!!!
Csak kicsit van üldözési mániátok, gyerekek :D Elõször is, valaki említette, hogy jajj de sok cigány van: közölném, Magyarország népességének a 8%-át sem teszik ki. Többen vannak a német kisebbségiek, meg a szlovákok. A muszlim vallásról a felfogásotok is kicsit középkori (már a többségnek), meg amit a média sulykol belénk: könnyû a fanatikus iszlámisták akcióiról írni, pedig arányaiban elenyészõek az ilyen nézetû emberkék. A világ pedig folyamatosan változik, ez teljesen természetes, aki állandóságot akar, az bukott ember. Ez a véleményem, lehet felhozni a (normális) ellenérveket. :D
Nagyon utópisztikus lesz, amit most mondok, de a nyugati, "jóléti" államoknak olyan világgazdasági környezet megteremtésére kellene törekedni, hogy mindenki otthon akarjon maradni a saját országában, és csak turistáskodni jöjjön nyugatra, mert ha folytatódik a jelenlegi tendencia, annak szerintem nem lesz jó vége, és ezt mindenféle rasszizmus nélkül mondom. Ez a multikulti dolog hosszú távon nagyon nem mûködik, az biztos. Ha nem így lesz, néhány évtizeden belül elõfordulhat, hogy Münchenben nem lesz majd Oktoberfest a muszlim szesztilalom miatt, és kora reggel imámok hangja fog szólni a városban felszerelt hangszórókból. Amúgy tisztelem és elismerem az arab kultúrát, de a túlzott iszlám befolyás fenyegetõ Európára nézve szerintem.
Folyamatos változás van. Amíg tiszteletben tarják a hatályos törvényeket és embertársaikat, addig én is tiszteletben tartom ezeket az embereket úgy ahogy vannak. A muszlimokat is csak addig fogja egy állam megtûrni, amíg nem csinálnak problémát.
Hogy mi lesz? Az antiszemitáknak megnyúlik az orrruk és megrövidül a farkuk. Visszasírják majd a zsidókat.
Bizony a moszlim világ nem az. De hogy az ázsiaiakkal nincs probléma? Várd ki. Lesz. A nyugati világ hanyatlása törvényszerû. Amerikát megeszik a latinok. Nyugatot az iszlám, mert mire felébrednek, késõ lesz. Dehát az õ szavukkal élve szelaví. De azért az olaszokat és spanyolokat ne féltsétek, náluk már hagyományos a probléma és túlélik. A franciák, angolok, németek megsínylik. És azután jön Ázsia. Kitör a kínai és indiai embervulkán. A sok kínai kereskedõ biztos hogy kereskedõ? Nem alvó 5. hadoszlop? De õk inkább az Oroszokat fogják fenyegetni. Magyarország meg majd hagyományosan rosz oldalra áll. Pedig sok keleti nép testvérének tartja, csak mi õket nem.
Én sem sorolom azokat oda, csak balti államokat vagy Ukrajnát, Grúziát, Örményországot. Azt írtam, hogy a muzulmán vallás is a kereszténységbõl és a judaizmusból ered; de ettõl még nem a nyugati kultúra része.
A kérdező hozzászólása: ma 17:11 Hát azért a poszt-szovjet isztánokat és a muszlim világot nem sorolnám oda.
A kérdező hozzászólása: ma 14:26 Bocs, hogy belepofázok, de Japán vonatkozásában nincs igazad. Ha (szerintem) nem kapnak, akkor atomot és nem neveli ki belõlük az USA a rossz társadalom-szervezõ szoftvert, a bushidót, akkor ma ott tartanának és olyanok lennének, mint a muszlimok. Nyílván a muszlimoknál sem mindenki fanatikus, de valami csak van, ha társadalmilag, tudomány tekintetében így lemaradtak. Náluk még nem lett kinevelve a rossz társadalom-szervezõ szoftver.
A kérdező hozzászólása: ma 19:41 Igazad van, én csak attól tartok, hogy mi lesz velünk, ha ezek a fanatikus barmok lesznek erõsebbek. Nem vagyok elfogult, nem érdekel, ha más kultúrkör erõsebb, de ez már nem csak errõl szól.
A kérdező hozzászólása: Talán nem kellene segélyezni õket. Fel kellene számolni Európában a kommunizmus utolsó csökevényeit is.
A muszlim világ most kb:azon aszinten mozog, mint anno a XII.-XIII.-ik században a keresztény-világ, egészen a XV.-század végéig. Ha ismeritek valamennyire a történelemnek ezt a szakaszát, akkor tudhatjátok, hogy valaha a kerezstények sem voltak semmiben sem különbek a mai iszlám fundamentalistáktól.Még ma is vannak keresztény fundamentalisták, gondolok itt a karizmatikus pünkösdistákra, mintpl:-a Hit Gyülekezete, s az adventistákra, s sok a keleti ortodox-vallást követõ államok egy némelyik vallási vezetõire.Igen a vallási fundamentalizmus minden formája nagyon veszélyes! De lehet találni ilyeneket, s ezekhez nagyon hasonlókat a zsidóknál, a hinduknál, s bármilyen meglepõ, de még a buddhistáknál is! Én is tartok az Európában is egyre nyílvánvalóbb, s egyre nagyobb mértékû iszlám jelenléttõl, s attól is, hogy egyes európai államok, így legfõképpen Bosznia-Hercegovina, s esetleg még Albánia akár még Iszlám-államokká is válhatnak, bevonzva a muszlim terrorista-sejteket, s ezek földrajzilag itt vannak a szomszédban!

Holnap leszek 9 hetes kismama de néha eszembe jut, hogy mi van ha elmegy a babám! Ez természetes, hogy ennyire aggodok vagy inkább gondoljak másra? Mások is gondolnak ilyenre?

Legjobb válasz: Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:) További nyugodt babavárást kívánok! Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)

Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:) További nyugodt babavárást kívánok! Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)
Minél többet gondolsz rá, annál inkább tényleg be fog következni, igen inkább gondolj másra. Ez pl.olyan, mint mikor valaki bebeszéli magának, hogy beteg és végül tényleg beteg lesz.
én az elsõ 3 hónapot folyamatosan végigaggódtam, hogy megmarad-e, pedig minden vizsgálaton minden rendben volt:) szerintem természetes, ha aggódunk, már most féltjük a kis csöppséget, akiért ezután egész életünkben aggódni is fogunk :)
en vasärnap leszek 8 hetes, de minden egyes hasfäjäsnäl gyorsan megnezem a bugyimat, nehogy veres legyen...en is nagyon felek, hogy elmegy a babäm, de aztän arra gondolok, ha elmegy, akkor annak oka van, lehet, hogy beteg lett volna vagy ilyesmi...azert probäljunk meg nem erre gondolni, csak vigyäzni magunkra. :)
Szia! Ez teljesen normalis, szerintem ezzel a kismamat 95%-a igy van. De probalj meg nem erre gondolni, es az osszes cikket, hirt, itteni kerdest messzirol kerulj el, ami errol szolhat. Ahogy telik az ido, ugy fogsz ra egyre kevesebbet gondolni. Egy 25. hetes kismama (aki ugyanigy parazott :o)
Érdekes, én az elsõ gyerekemnél nem féltem! Már az 5. héten tudta mindenki, hogy babát várok. Nem volt semmi baj, már 6 éves a lányom. Aztán volt egy missed ab.-om, és utána 1 évvel vártam újra babát(tavaly). Na akkor már féltem, nem mondtam el még anyukámnak se a 12. hétig! Azóta õ is 9 hónapos. De azért próbálj meg nem aggódni, biztos minden oké lesz. Próbáld magad elfoglalni, olvass, vagy netezz:) Sok sikert, és kitartás!
En is ugy vagyok az egesszel mint a 16:56-os valaszolo. Annyi a kulonbseg, hogy en szombaton leszek 7 hetes. De en is ugy gondolom, hogy ha elmegy, akkor annak oka volt. En a 12. hetig meg sem tudom, hogy minden rendben van-e, mert csak december 9-en lesz az elso uh-m. (Kulfoldi rendszer) De probalok nem gondolni bajra es nem idegeskedni miatta, nehogy attol legyen majd baj. Te is probalj nem tul sokat parazni. Es gondolj arra, hogy a terhessegek zomeben minden rendben zajlik.
Én is 9 hetes vagyok és teljesen bevagyok kattanva mert 2 napja elmult a hányingerem, örülnöm kéne és mégis aggódom.Szóval nem vagy egyedül.
a 16:56-os vagyok . :) utolso välaszolonak:melyik orszägban vagy?eleg fura rendszer...en nemeto-ban vagyok, es mär 5hetesen uh-ztak.
Megalak dugni azt csõõ
*Megakar
jo keményen
Ha 28 éves, akkor nem ismerkedhet? Nem mosolyoghat, köszönhet, nem tetszhet neki egy lány? Azt se tudom, hogy kellene kinézni egy 28 évesnek. Én már láttam kopaszodó 22 éves pasit, 21 éves elhízottat is, meg egy 32 évest, akit simán 23-nak néztem. Ha tetszik, akkor tudd meg, hogy mit akar, ha nem, akkor hagyd annyiban a dolgot. Amúgy te hány éves vagy? 21/L
A kérdező hozzászólása: én 17 éves vagyok de azt írta hogy ha 20 éves lenne biztos összejönne velem csak vhogyan uyanazt folytatja amit eddig csinált
írj privit, van egy hasonló történetem

Mire Gondoljak? Októberben megvolt a mensim, ha jól emléxem 14-18. -ig. Elég rendszertelenül vérzek sajnos. De furcsa dolgokat érzek.

Pl:émelyeg a gyomrom, és enyhén fáj a mellem. Mivel mint írtam rendszertelen a vérzésem, nem tudom megállapítani hogy késik -e. De sehol semmi el?jel. Tesztet még nem merek venni, meg a családom is azt tanácsolta várjak még vele egy keveset. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Próbálj egy átlagot számítani az utóbbi néhány hónap alapján. Aztán ha legalább már egy hete késik csinálj egy tesztet, aztán akár +, akár - keresd fel az orvosodat. Õ pontosabbat tud mondani, kár találgatni! MIelõbbi pozitívat kívánok!

Próbálj egy átlagot számítani az utóbbi néhány hónap alapján. Aztán ha legalább már egy hete késik csinálj egy tesztet, aztán akár +, akár - keresd fel az orvosodat. Õ pontosabbat tud mondani, kár találgatni! MIelõbbi pozitívat kívánok!
A kérdező hozzászólása: Szija!köszönöm, igen, én is úgy látom hogy a mielõbbi orvoslátogatásból tudok meg a legtöbbet.köszönöm hogy kommenteltél:) szia
A kérdező hozzászólása: Még mindíg nem jött meg, orvoshoz még nem jutottam el, de csináltam egy tesztet, ami negatív lett.bár nem reggeli vizeletbõl csináltam.csak várok még 1-2 hetet...
A kérdező hozzászólása: Szia kedves válaszoló:) még nem írtam meg, nem is igazán akartam elkiabálni, de ma voltam orvosnál.és nagy örömömre azt mondta amit hallani akartam.6 hetes terhes vagyok.:) )))bár fura hogy a teszt nem mutatta ki....de ennek ellenére ugyan olyan boldog vagyok.nagy örömömben még az orvos jött zavarba:) utána meg nekem volt kellemetlen hogy úgy örültem mint egy pisis gyerek:)

Mi lehet ez? Nos az lenne a kérdésem, hogy minek neveznétek azt, ha néha rágerjedek barátnőm anyukájára? Mire gondoljak? Mi történhet?

Nos az lenne a kérdésem, hogy minek neveznétek azt, ha néha rágerjedek barátn?m anyukájára?

Legjobb válasz: Én ezt annak nevezném, hogy kanos kisfiú vagy:) Amíg csak gondolsz rá, nincs baj, de a barátnõdnek inkább ne mondd el:)

Én ezt annak nevezném, hogy kanos kisfiú vagy:) Amíg csak gondolsz rá, nincs baj, de a barátnõdnek inkább ne mondd el:)
Elõfordul az ilyen. Az én barátnõmnek van egy 18 éves lánya és nem egyszer észrevettem, hogy a pasik akiket felhurcolt nagyon nézik. Gyakori az ilyen, a fiúk között is elõfordul, hogy idõsebb nõkre gerjednek és nem ok nélkül. Ez egy természetes jelenség, nincs vele gond. Tanuld meg kezelni. Azért remélem nem fogsz unatkozni a barátnõd mellett sem...
Hát, barátnõd anyukája valszinû jó nõ, te meg nem vagy fából. Ennyi.
valószínû elég rosszul érezné magát.(másik kommentelõ)
sõt!nagyon rosszul esne neki...eszedbe se jusson elmondani:S:Shát ez h begerjedsz rá ...olyasmi lehet h mikor meglátsz egy jo csajt , de azért ez húzós h a barátnöd annyára:S amíg nem történik semmi , addig mondhatjuk h nincs goond..
Felnõtt kislány vagyok és tudom hogy annak az esélye hogy lefeküdjön velem Jhonny Depp elég valószínûtlen éppen ezért kerestem magamnak egy elérhetõ srácot!És ki tudja lehet hogy kiderülne Jhonnyról hogy a helyes arca ellenére pocsék az ágyban:) 13:02
kedves elõzõ, elég idegesítõ, hogy a kommentjeidnél(láttam már máshol is) rátenyerelsz a caps lockra...úgy hat mintha ordítoznál, hidd el, akkor is elolvassa mindenki a kommentedet, hogyha értelmesen leírod kisbetûvel...
ÉN IS RÁGERJEDTEM MÁR ANYOSOMRA DE Ö IS RÁM SOKSZOR RÁM IS NYITOTT A FÜRDÉS KÖZBE AZTÁN MÁR LEISMÁROLTAM MERT NEKI IS JO SEGGE VAN MEG MELLEI DE SOKSZOR HAGYTA AZT IS HOGY EREKTÁLTAN RUHÁBA HÁTULROL HOZZÁ DÖRGÖLÖDJEK...... A TÖBBIT KÉPZELJÉTEK MELLÉ
A kérdező hozzászólása: 13:10! Tényleg nem fából vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: 13:09/2! dehogy mondom el. :) mellesleg nem gáz sztem. úgy érzem lány vagy, biztos neked is van egy színész aki tetszik, talán még posztered is van kint és ha igazán õszinte vagy talán még azt is bevallod, h a kedvenc sztároddal lefeküdnél, HA és ismétlem ha nem lenne egy párod. Az pedig ebbõl a szempontbõl szinte teljesen lényegtelen ahogy az alattad szóló írja, nem vagyok fából. :)
A kérdező hozzászólása: 13:09! Szerintem sem ok nélkül. De nem unatkozok mellette. Teljesen megvagyunk elégedve egymással. :)
A kérdező hozzászólása: 13:02! Ki érezné magát rosszul?
A kérdező hozzászólása: 13:00! Hmm. Eszem ágában sincs megtenni. Csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
Perssze nem gáz, mondta a bnõd h õ meg az apádra gerjed!

Fiúk, mi az oka, ha már nem csókolóztok a barátnõtökkel? Nem tudom mire gondoljak:/

Barátommal kicsivel több,mint egy éve vagyunk együtt. Észrevettem,hogy mostanában kevesebbet csókol. Ha találkozunk valahol, akkor elköszönésnél van csókolózás, de pl nemrég volt itt nálam. (ez kb hónaponként van) Filmet néztünk,én többször próbáltam közeledni,de õ lerendezte egy szájra puszival. Kérdeztem késõbb tõle,hogy miért nem akar csókolózni? Erre annyit válaszolt,hogy már sokat csókolóztunk(ez pontosan 2 alkalmat jelentett,akkor is 10mp-ig) Ha újra kérdeztem, akkor már idegesebben azt mondta,hogy mi van,én folyton csak csókolózni akarok? Akkor felhoztam azt, hogy esetleg büdi a szám, és ha így van,mondja el õszintén, de ezt tagadta. És azért nem volt több sem, mert nekem épp megvolt...máskor pettingelni szoktunk, vagy ilyenkor legalább órákat csókolózunk, simogatjuk egymást. Most, az a pár alkalom alatt is,amikor smároltunk(amit mindig én kezdeményeztem)alig ért hozzám... Tudni kell róla,hogy nagyon félõs, 3 hónapja voltunk együtt utoljára, de azóta is attól fél,nehogy legyen valami 'baj' pedig védekeztünk,de ettõl retteg.Azt mondta,hogy inkább ne 'kockáztassunk'és vár,amíg idõsebb leszek, mert nem akar majd ezen agyalni. Ezt valahogy lerendeztük akkor, de ezt a dolgot nem értem! Miért nem simogat és akar csókolózni? Lehet azért, mert fél, hogy nagyon felizgul és tovább akarna menni?Vagy nem szeret már? Ti mit gondoltok,voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?:/ 17L

Legjobb válasz: egyébként azt észrevettem,hogy mikor 'rámásztam' és csókolóztunk nagyon felizgult,de akkor abba akarta hagyni,és nem engedte többet. Szerintetek az jó megoldás lenne, ha én sem engedném neki a csókot pl búcsúzásnál,feltéve ha akarja? Rájöhet,hogy mennyire rossz?

A kérdező hozzászólása: egyébként azt észrevettem, hogy mikor 'rámásztam' és csókolóztunk nagyon felizgult, de akkor abba akarta hagyni, és nem engedte többet. Szerintetek az jó megoldás lenne, ha én sem engedném neki a csókot pl búcsúzásnál, feltéve ha akarja? Rájöhet, hogy mennyire rossz?
Furcs baratod van.
A kérdező hozzászólása: Furcsa, tudom... A szeretkezéssel kapcsolatos dolgot sem értettem, mert eddig úgy tudtam a fiúk még jobban oda vannak érte, de elfogadtam a helyzetet, várunk. De ez a dolog?! Úgy hiányzott az érintése, simogatása, minden... erre azt monda, hogy nekem folyton 'azon jár az eszem'.De baj, hogy kívánom a barátom mikor itt van, egy hónapban egyszer?!
szakításszag van ://
A kérdező hozzászólása: es az a 'vicc' az egészben, hogy más dolgokban annyira kimutatja, hogy szeret! hív ide-oda, sokat mondja, mennyire szeret, tervezgeti a szünetben levõ kirándulásainkat stb...nem értem.
Hát ha csak a csókolózást nem akarja akkor vagy büdös a szád, vagy rossz ízû számára a nyálad, vagy nagyon fokhagymás kajákat eszel. De így hogy dugni sem akar, valami baja van, valamit takargathat, valaki rászólt valami kapcsán, beszéld meg vele, ha nem árulja el mivan akkor meg hagyd a fenébe a gyereket. Rengeteg fiú örülne, ha olyan barátnõje lenne akivel tud szeretkezni, meg csókolózni, te meg elfecsérled a fiatalságod egy nyomira, akinek annyi vér sincs a tökében, hogy elmondja mi a franc baja van.

Ha egy fiú aznap lemondja, a találkozót, mit gondoljak?

Nyáron megismerkedtem egy sráccal. Először csak nézett, majd leszólított,és beszélgettünk. Másnap bejelölt facebookon és azóta beszélgetünk. Szinte mindig ő ír, én csak ritkán, mert nem vagyok az a nyomulós típus. Aztán nemrég úgy volt ,hogy találkozunk, de aznap lemondta,mert,hogy sok munkája van és nem engedik el, de hogy majd máskor....most megint írt...de velem ne játszadozzon értitek!:) légyszi írjatok véleményt!

Legjobb válasz: Szerintem lehetnél egy kicsit megértõbb, enyhén túlreagálod. Valószinûleg dolgoznia kell, és nem fog rögtön rohanni hozzád csapot-papot otthagyva, ha munkája van, mert sok helyen elõfordul, h kiteszik az illetõt ha nem végzi a munkáját rendesen. Ha rendszeresen ir, akkor nem kell aggódnod, tuti érdeklõdik irántad.

Szerintem lehetnél egy kicsit megértõbb, enyhén túlreagálod. Valószinûleg dolgoznia kell, és nem fog rögtön rohanni hozzád csapot-papot otthagyva, ha munkája van, mert sok helyen elõfordul, h kiteszik az illetõt ha nem végzi a munkáját rendesen. Ha rendszeresen ir, akkor nem kell aggódnod, tuti érdeklõdik irántad.
Felejtsd el.Ha akart volna már találkozott volna veled.
A kérdező hozzászólása: Huha. Elég megosztó ez a dolog úgy tûnik, de mindkettõtöknek köszönöm a választ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!