Találatok a következő kifejezésre: Mit gondoljak ha (69 db)

Mit gondoljak, ha barátnőm állandóan azt kérdezgeti átjöjjön-e?

Átlag heti egyszer átjön, de előtte mindig megkérdezi, hogy jöjjön-e, pedig tudja, hogy várom, mert meg is beszéltük, és bármikor jöhet, otthon vagyok. Volt olyan is, hogy elaludt, és azért nem jött. Mondtam, hogy könyörögni nem fogok. Ma este, mikor kérdezte, jöjjön-e? azt mondtam , ha ezt kérdezni kell, inkább ne jöjjön. Olyan mintha nyűg lenne, hogy átjöjjön. Magamból kiindulva, hat lóval sem lehetne visszatartani, hogy talizzunk, de ő miért ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem félre értetted. Én is mindig mondtam a barátomnak, hogy jöjjön sétálni, pedig minden nap találkoztunk. Fél évig, ha mentem hozzájuk, rákérdeztem, hogy akkor menjek-e, aztán annyira megszoktam, hogy akkor megyek amikor akarok, ma ár csak bejelentem, és megyek. Egyáltalán nem nyûg neki szerintem, hogy megy hozzád, egyszerûen megerõsítésre vár. :)

Szerintem félre értetted. Én is mindig mondtam a barátomnak, hogy jöjjön sétálni, pedig minden nap találkoztunk. Fél évig, ha mentem hozzájuk, rákérdeztem, hogy akkor menjek-e, aztán annyira megszoktam, hogy akkor megyek amikor akarok, ma ár csak bejelentem, és megyek. Egyáltalán nem nyûg neki szerintem, hogy megy hozzád, egyszerûen megerõsítésre vár. :)
A kérdező hozzászólása: hát ez a kérdés rossz helyre ment
Szerintem csak fél, hogy zavar téged... :)
most akkor az a problémád, hogy illedelmesen megkérdezi, mehet-e? több gondod az életben ne legyen...
A kérdező hozzászólása: akkor csak én értem félre, és én spilázom túl, de ez nekem tényleg olyan, mintha õ tenne szívességet, hogy átjön, pedig mindig jól érzi magát, na mindegy, köszi a válaszokat, kicsit az én fejemben kell rendet tenni ezek szerint

Mire gondoljak ha szar kedvem van?

Megint hétf? iskola...minden reggel koránkelés...megfelelés az iskolába..annyira unom már!Hiànyzik a nyár.

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele... -Travel Channel -- gyakran vannak meleg éghajlatra utazók, még tv-n keresztül is jól esik elkísérni õket. - Anno a bálokat azért találták ki télire, mert õk is megszenvedték a meleg és a fény hiányát. (Ha nem vigyázunk, mindannyiunkat elnyel a téli depresszió!) Vagyis sokat járj társaságba, hívj magadhoz vendégeket, süssetek pizzát, sütõtököt, muffint, fõzzetek teát, gyújtsatok mécsest, menjetek kirándulni, korcsolyázni, moziba... Emberek, programok, MOZGÁS, ingerek -- és hipp-hopp, jön is a tavasz! :) (35n)

Én is így vagyok vele... -Travel Channel -- gyakran vannak meleg éghajlatra utazók, még tv-n keresztül is jól esik elkísérni õket. - Anno a bálokat azért találták ki télire, mert õk is megszenvedték a meleg és a fény hiányát. (Ha nem vigyázunk, mindannyiunkat elnyel a téli depresszió!) Vagyis sokat járj társaságba, hívj magadhoz vendégeket, süssetek pizzát, sütõtököt, muffint, fõzzetek teát, gyújtsatok mécsest, menjetek kirándulni, korcsolyázni, moziba... Emberek, programok, MOZGÁS, ingerek -- és hipp-hopp, jön is a tavasz! :) (35n)
Ilyenkor nem gondolkodni kell, hanem cselekedni. Nem tudom, hogy hány éves vagy, szüleid engedik-e, ha lehetséges és érdeklõdsz a téma iránt, akkor szerezz be egy motort. Attól a pillanattól kezdve, ahogy ráülsz, gyökeresen megváltozik az életed, életfelfogásod. Én is utáltam iskolába járni, sõt nem is tanultam, kaptam sorba a karókat. Vettem magamnak egy motort, és most 4es tanuló vagyok, mert szeretnék magamnak egy jól fizetõ állást, hogy késõbb ne csak 130 kmh legyen a határ, hanem 300:D Persze ha nem vagy motor õrült akkor ez nálad nem használ, de én egy bukdácsoló hülyegyerekbõl 4es tanuló lettem:) 18F

Mire gondoljak, ha a párom elmondta egy haverjának, hogy mennyire tetszik neki?

Legjobb válasz: azt hogy a páromnak tetszik az egyik haverja. :D az még nem jelenti azt hogy nem velem akar lenni inkább mint vele, de megbeszélném vele a dolgot az biztos hogy mennyre komoly ez nála mert ha komoly akkor legyen inkább vele, és ne kinozzon azzal h a hátam mögött kavar vele.

azt hogy a páromnak tetszik az egyik haverja. :D az még nem jelenti azt hogy nem velem akar lenni inkább mint vele, de megbeszélném vele a dolgot az biztos hogy mennyre komoly ez nála mert ha komoly akkor legyen inkább vele, és ne kinozzon azzal h a hátam mögött kavar vele.
lehet, hogy biszex?
A kérdező hozzászólása: Fiú haverjának mondta el...
Hááát...Mindenképp egy nagybeszélgetés...Kérdezd meg, mire vélhetnéd ezt... Egyébként õ mondta ezt neked, vagy a bizonyos "haver"? Mert ha a párod, akkor nem lehet akkora gáz! De ha mástól tudod, ott már nagyobb baj van...:( Mindenképp beszéljétek meg.Aztán ha azt látod, hogy komolytalan, rögtön KUKA!!! Ha pedig nem biztos az érzéseiben, adj neki kis idõt!De csak kicsit! Aztán meglátjátok. Mióta vagytok egyébként együtt?
Lehet hogy homoszexuális a barátod. Ez esetben csak kamuból kell neki a barátnõ. Jobb esetben biszex. Akkor pedig osztozhatsz rajta egy pasival, mert ugye a vágyai viszik majd.
ÖÖÖÖÖÖ elgondolkodnék a dolgon.... nem is tudom lehet egy kis idõre lenne szükségem hogy átgondoljam a dolgot.Háááááát ez nagyon ciki szitu.Egy nagyon mély beszélgetésbe kellene kezdened.Szar helyzet, ha egy nõnek pasikkal kell megmérkõznie a párjáért.nem hiszem, hogy el tudnám viselni...
A kérdező hozzászólása: A félreértések miatt: a barátnõmnek tetszik az egyik fiú ismerõse! :) Egyébként hosszú ideje járunk.


Szerintetek mire gondoljak ha a barátnőm közli h autóztak az exével?

Legjobb válasz: Csak úgy naturba kocsikáztak?Az érdekes..

Csak úgy naturba kocsikáztak?Az érdekes..
Figyi öcskös, csak te tudhatod milyen a barátnõd. Ne gatyázzál szemtõl szembe kérdezd meg tõle mi a faszt csináltak, vagy miért ment el vele autózni. Tanuld meg a nõket féken kell tartani! :D
A kérdező hozzászólása: # 5/7 gondolom nem az ex vezetett :D
Ne SZAKÍTS vele elõször kúrd meg aztán. És ha végeztél csupa szívbõl nyomj a pofájába egy turhát!
szakításra gondolj, és ne csak gondolkodj, tedd is
Mai fiatalok korán kezdik.. A másik dolog hány éves az exe hogy kocsikáztatja, és a lány csak 13 ?xD
A kérdező hozzászólása: 2/3 13 évesen nem hiszem
A kérdező hozzászólása: Ugye! Nem tudom mire gondoljak
Lepippantotta...
A kérdező hozzászólása: # 9/9 ezt fogom tenni :D

Mit gondoljak ha igy utasitanak el?

Elsősorban csajok válaszát várom, ha azzal utasitotok el valakit hogy egy komoly kapcsolat után még nem akartok senkit, akkor ez egyelnő azzal is hogy alap esetben se lenne esélyem, vagy azt megmondanátok az illetőnek hogy sajna az is a pakliban van hogy nem jön be nektek. 15/f

Legjobb válasz: A te korosztályodban ez lehet koptató szöveg. Fiatalon nem szokták a lányok kimondani amit gondolnak. 22/L

A te korosztályodban ez lehet koptató szöveg. Fiatalon nem szokták a lányok kimondani amit gondolnak. 22/L
Szerintem egyenlõ azzal, hogy nem jössz be neki... ha annyira érdekelnéd, leszarná az elõzõ kapcsolatát. Ez persze csak az én személyes véleményem. 18/L
A kérdező hozzászólása: hát elég szar ezt olvasni... de köszönöm a válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: és ha tudom hogy tényleg volt egy komoly kapcsolata nemrég?
13-15 évesen komoly kapcsolat? Nem létezik!
A kérdező hozzászólása: de ha a korosztályt nem vennénk figyelembe hanem csak úgy simán.
utál téged
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!én is erre gondoltam..de akkor is miért kell szidni vkit ?
nem tette túl magát az exén.
Ugyanazt tudom csak mondani, amit a többiek, még nem tette túl magát az exen, még érez iránta valamit.
Még mindig szerelmes a volt nõjébe
Bele van zúgva mint állat.
Hogy majd téged is így fog szidni a következõ barátnõjének.
Valószínû, hogy vagy nem tudta még teljesen elfelejteni az exét, vagy olyan módon szakított vele, ami a mai napig bántja, függetlenül attól, hogy érez-e iránta még valamit.
elég érdekes hogy az exén jár az esze akkor is amikor veled van... 25/f
Attól függ miért, és hogyan szidja. Nagy eséllyel még eleven benne a dolog a 3 hónap ellenére, de az is megeshet, hogy szimplán bunkó és érzéketlen ilyen szempontból. Te ismered, neked kell tudnod, vagy legalább érezni ennek az okát.
nem zárta le a kapcsolatot és beleugrott egy másikba. ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni mint az elõzõben. ez alap.
Mert egy befuccsolt kapcsolatnál az emberek nagy része a másikat kezdi el hibáztatni, hogy miatta ment tönkre mert ilyen meg olyan. Fáj neki még mindig.

Holnap leszek 9 hetes kismama de néha eszembe jut, hogy mi van ha elmegy a babám! Ez természetes, hogy ennyire aggodok vagy inkább gondoljak másra? Mások is gondolnak ilyenre?

Legjobb válasz: Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:) További nyugodt babavárást kívánok! Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)

Persze, szerintem mindenki gondol ilyesmire, ez természetes, de ha lehet inkább foglald el magad valamivel, ne gondolj rossz dolgokra. Csak pozitívan!:) További nyugodt babavárást kívánok! Üdv. Lassan 37 hetes kismami :)
Minél többet gondolsz rá, annál inkább tényleg be fog következni, igen inkább gondolj másra. Ez pl.olyan, mint mikor valaki bebeszéli magának, hogy beteg és végül tényleg beteg lesz.
én az elsõ 3 hónapot folyamatosan végigaggódtam, hogy megmarad-e, pedig minden vizsgálaton minden rendben volt:) szerintem természetes, ha aggódunk, már most féltjük a kis csöppséget, akiért ezután egész életünkben aggódni is fogunk :)
en vasärnap leszek 8 hetes, de minden egyes hasfäjäsnäl gyorsan megnezem a bugyimat, nehogy veres legyen...en is nagyon felek, hogy elmegy a babäm, de aztän arra gondolok, ha elmegy, akkor annak oka van, lehet, hogy beteg lett volna vagy ilyesmi...azert probäljunk meg nem erre gondolni, csak vigyäzni magunkra. :)
Szia! Ez teljesen normalis, szerintem ezzel a kismamat 95%-a igy van. De probalj meg nem erre gondolni, es az osszes cikket, hirt, itteni kerdest messzirol kerulj el, ami errol szolhat. Ahogy telik az ido, ugy fogsz ra egyre kevesebbet gondolni. Egy 25. hetes kismama (aki ugyanigy parazott :o)
Érdekes, én az elsõ gyerekemnél nem féltem! Már az 5. héten tudta mindenki, hogy babát várok. Nem volt semmi baj, már 6 éves a lányom. Aztán volt egy missed ab.-om, és utána 1 évvel vártam újra babát(tavaly). Na akkor már féltem, nem mondtam el még anyukámnak se a 12. hétig! Azóta õ is 9 hónapos. De azért próbálj meg nem aggódni, biztos minden oké lesz. Próbáld magad elfoglalni, olvass, vagy netezz:) Sok sikert, és kitartás!
En is ugy vagyok az egesszel mint a 16:56-os valaszolo. Annyi a kulonbseg, hogy en szombaton leszek 7 hetes. De en is ugy gondolom, hogy ha elmegy, akkor annak oka volt. En a 12. hetig meg sem tudom, hogy minden rendben van-e, mert csak december 9-en lesz az elso uh-m. (Kulfoldi rendszer) De probalok nem gondolni bajra es nem idegeskedni miatta, nehogy attol legyen majd baj. Te is probalj nem tul sokat parazni. Es gondolj arra, hogy a terhessegek zomeben minden rendben zajlik.
Én is 9 hetes vagyok és teljesen bevagyok kattanva mert 2 napja elmult a hányingerem, örülnöm kéne és mégis aggódom.Szóval nem vagy egyedül.
a 16:56-os vagyok . :) utolso välaszolonak:melyik orszägban vagy?eleg fura rendszer...en nemeto-ban vagyok, es mär 5hetesen uh-ztak.

Fiúk, mi az oka, ha már nem csókolóztok a barátnõtökkel? Nem tudom mire gondoljak:/

Barátommal kicsivel több,mint egy éve vagyunk együtt. Észrevettem,hogy mostanában kevesebbet csókol. Ha találkozunk valahol, akkor elköszönésnél van csókolózás, de pl nemrég volt itt nálam. (ez kb hónaponként van) Filmet néztünk,én többször próbáltam közeledni,de õ lerendezte egy szájra puszival. Kérdeztem késõbb tõle,hogy miért nem akar csókolózni? Erre annyit válaszolt,hogy már sokat csókolóztunk(ez pontosan 2 alkalmat jelentett,akkor is 10mp-ig) Ha újra kérdeztem, akkor már idegesebben azt mondta,hogy mi van,én folyton csak csókolózni akarok? Akkor felhoztam azt, hogy esetleg büdi a szám, és ha így van,mondja el õszintén, de ezt tagadta. És azért nem volt több sem, mert nekem épp megvolt...máskor pettingelni szoktunk, vagy ilyenkor legalább órákat csókolózunk, simogatjuk egymást. Most, az a pár alkalom alatt is,amikor smároltunk(amit mindig én kezdeményeztem)alig ért hozzám... Tudni kell róla,hogy nagyon félõs, 3 hónapja voltunk együtt utoljára, de azóta is attól fél,nehogy legyen valami 'baj' pedig védekeztünk,de ettõl retteg.Azt mondta,hogy inkább ne 'kockáztassunk'és vár,amíg idõsebb leszek, mert nem akar majd ezen agyalni. Ezt valahogy lerendeztük akkor, de ezt a dolgot nem értem! Miért nem simogat és akar csókolózni? Lehet azért, mert fél, hogy nagyon felizgul és tovább akarna menni?Vagy nem szeret már? Ti mit gondoltok,voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?:/ 17L

Legjobb válasz: egyébként azt észrevettem,hogy mikor 'rámásztam' és csókolóztunk nagyon felizgult,de akkor abba akarta hagyni,és nem engedte többet. Szerintetek az jó megoldás lenne, ha én sem engedném neki a csókot pl búcsúzásnál,feltéve ha akarja? Rájöhet,hogy mennyire rossz?

A kérdező hozzászólása: egyébként azt észrevettem, hogy mikor 'rámásztam' és csókolóztunk nagyon felizgult, de akkor abba akarta hagyni, és nem engedte többet. Szerintetek az jó megoldás lenne, ha én sem engedném neki a csókot pl búcsúzásnál, feltéve ha akarja? Rájöhet, hogy mennyire rossz?
Furcs baratod van.
A kérdező hozzászólása: Furcsa, tudom... A szeretkezéssel kapcsolatos dolgot sem értettem, mert eddig úgy tudtam a fiúk még jobban oda vannak érte, de elfogadtam a helyzetet, várunk. De ez a dolog?! Úgy hiányzott az érintése, simogatása, minden... erre azt monda, hogy nekem folyton 'azon jár az eszem'.De baj, hogy kívánom a barátom mikor itt van, egy hónapban egyszer?!
szakításszag van ://
A kérdező hozzászólása: es az a 'vicc' az egészben, hogy más dolgokban annyira kimutatja, hogy szeret! hív ide-oda, sokat mondja, mennyire szeret, tervezgeti a szünetben levõ kirándulásainkat stb...nem értem.
Hát ha csak a csókolózást nem akarja akkor vagy büdös a szád, vagy rossz ízû számára a nyálad, vagy nagyon fokhagymás kajákat eszel. De így hogy dugni sem akar, valami baja van, valamit takargathat, valaki rászólt valami kapcsán, beszéld meg vele, ha nem árulja el mivan akkor meg hagyd a fenébe a gyereket. Rengeteg fiú örülne, ha olyan barátnõje lenne akivel tud szeretkezni, meg csókolózni, te meg elfecsérled a fiatalságod egy nyomira, akinek annyi vér sincs a tökében, hogy elmondja mi a franc baja van.

Mire gondoljak? Az első randi jol sikerült! Nagyon jol éreztük magunkat ketten eggyütt de azota se találkoztunk . Akkor meg mire volt jo a találka? A másodikra már el sem jött . Gáz ha egy nő küld, , sms, , -t a pasinak? Én bele estem de nagyon .

Legjobb válasz: Háááááát..... Nem hiszem,hogy okos dolog ha ezek után írsz neki,de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle,hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki,hogy ha nem akar tõled semmit,akkor tisztázza most és legyen férfi!

Háááááát..... Nem hiszem, hogy okos dolog ha ezek után írsz neki, de mivel beleestél és egy szerelmes nõnek úgysem lehet beszélni írj neki és kérdezd meg tõle, hogy miért nem keresett az utolsó randi óta.Mondd neki, hogy ha nem akar tõled semmit, akkor tisztázza most és legyen férfi!
Hát ha magamból indulok ki. Nekem is volt már olyan, h találkoztam egy csajjal és õ azt hitte, h milyen jól sikerült a randi. Én meg az elsõ pillanattól tudtam, h nekem nem fog kelleni ez a lány. De ha már ott voltunk egymásnak egész délutánra, akkor mondtam, h miért ne érezzem jól magam. Utána a csaj még zaklatott egy kicsit, de végül feladta! Jah és megkaptam, h bunkó szemét vagyok :D
szerintem hagyd. nyilván nem érdekled eléggé
Tapasztalatból mondom, hogy nehogy rá küldj egy sms-t, mert annál jobban fog fájni, ha nem válaszol rá. Nekem az elsõ 2 randi volt meg és a harmadikra nem jött el, de valószínû csak tettette, hogy jól érezte magát, és én is bánom, hogy két hét után küldtem neki egy sms-t, amire persze semmit nem reagált.Ne fuss utána, mert nem éri meg még jobban csalódni. 27L
A kérdező hozzászólása: Értem köszike .De még várok hátha valami különös történik .Türelmes vagyok .Valamit érzek és ezért teszem.Amugy én nem vagyok egy pasis tipus .De mivel õ szurt ki engem ezért most szenvednem kell ugy látszik .De se baj nem adom fel harcolok .Vagy vesztes vagy gyõztesként kerülök ki .Na szép napot .

Nem tudom mire gondoljak. Megszeretnek bizni a baratomban, de ha titkol dolgokat mit tegyek?

Tudjuk egymast password-jeit, s biuznk egymasba, nem szoktuk nezni.

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû. Félrelép. Habár nem ismerem a párodat. De ne hagyd magad hülyének nézni... Az én barátom pl. ne bókoljon ilyen szinten más csajoknak, nekem bókoljon, hozzám tartozik! Döntse el h mit akar, tartós kapcsolat,vagy kalandok. A kettõ együtt nem megy, és nem bánthat meg. Tisztázni felesleges vele, mert szerintem tagadná, ebbõl amit leírtál. A kapcsolatotokat se ismerem, szerintem tedd mérlegre a dolgokat. Mért vagy boldog ebbe a kapcsolatba, mikor boldog vagy, és általába mik a fõbb problémák. HA van még probléma szívesen segítek rá ép megoldást találni, de érdemes számolni, h te akarod-e ezt a folyton kétséget, hogy most éppen kivel kavar...

Szerintem egyértelmû. Félrelép. Habár nem ismerem a párodat. De ne hagyd magad hülyének nézni... Az én barátom pl. ne bókoljon ilyen szinten más csajoknak, nekem bókoljon, hozzám tartozik! Döntse el h mit akar, tartós kapcsolat, vagy kalandok. A kettõ együtt nem megy, és nem bánthat meg. Tisztázni felesleges vele, mert szerintem tagadná, ebbõl amit leírtál. A kapcsolatotokat se ismerem, szerintem tedd mérlegre a dolgokat. Mért vagy boldog ebbe a kapcsolatba, mikor boldog vagy, és általába mik a fõbb problémák. HA van még probléma szívesen segítek rá ép megoldást találni, de érdemes számolni, h te akarod-e ezt a folyton kétséget, hogy most éppen kivel kavar...
folytonos*
A kérdező hozzászólása: Minden szempontbol boldogak vagyunk. Csk ez az egy erosen zavar., Dj meg tolt zeneket oldalakrol, es ha megkerdem, azt mondja, h ne aggodjak, mert csak zenet tolt. De ma is lattam h megvaltoztatta a passwordjet a skype-on...s azt mondja nekem, h azokat a skype magatol kuldi, de en nem hiszek neki,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!