Találatok a következő kifejezésre: Mit fontos venni egy (7 db)

Mit kell venni egy p4-es gép-be hogy a mai játékok menjenek rajta? Nem értek a gépekhez azért írtam h p4-es (intel inside nem tudom h ez fontos-e ) ?

Például gta4,crysis2, és ilyesmi játékok jah és pl assassin's creed 3 stb.,szval ilyen játékokra gondoltam.

Legjobb válasz: Ez nem ilyen egyszerû :D A P4 a Processzorra utal. Intel Pentium 4. De ha már p4-es proci van benne, akkor valószínûleg a többi része is olyan elavult hogy nem érdemes/lehet fejleszteni. Neked egy komplett új gép kéne.

Ez nem ilyen egyszerû :D A P4 a Processzorra utal. Intel Pentium 4. De ha már p4-es proci van benne, akkor valószínûleg a többi része is olyan elavult hogy nem érdemes/lehet fejleszteni. Neked egy komplett új gép kéne.
Mostani gépem is onnan származik, nincs vele semmi gond.
A kérdező hozzászólása: ó kösz és te rendeltél már innen ?
IPON is összerakja, csak meg kell rendelni. http://ipon.hu/site/builder
A kérdező hozzászólása: mármint nem nekem ...na mind1
A kérdező hozzászólása: jah azon gondolkoztam unokatesómnak rokonuk rakott össze gépet direkt játékokra :) kössz az ötletet asszem a gond meg van oldva
Erre nem lehet csak úgy válaszolni hogy akkor vegyél egy "Core i7 gépet" mert az csak a processzort jelöli. Kérj meg valakit aki ért hozzá hogy rakasson össze neked egy konfigot. Elõzõ te ezt meg komolyan gondoltad? Játékokhoz készült integrált vga-val?!
Használt gépet kaphatsz már olcsón két magú processzorral, ha kevés is a memória, azon már futnak az egyszerûbb játékok. http://www.avocomp.hu/index.php?page=shop.product_details&fl..
A kérdező hozzászólása: szval lehet egy újat kell venni..ühümm...ha vennék akkor milyet kéne ?
Elõzõnél a pont, valószínû teljesen új gép kellene. Ha így is fennáll a kérdés akkor írd meg hogy mennyit szánnál rá és segítenek :)
A kérdező hozzászólása: ok lehet akkor onnan fogok beszerezni egyet jah és szerinted mit kérjek bele kicsit hülyén fogalmaztam tom :)

Mit fontos figyelembe venni egy digitális fényképezogép vásárlásakor?

azt hallottam hogy a lencse màrkàja fontosabb mint a megapixel nagysàga.

Legjobb válasz: Mit egy másik kérdés kapcsán már megválaszoltam, az emberi szem felbontóképessége nem több, mint 7 megapixel (az átlag az 4), így nem igazán érdemes négyszáz megapixeles gépet venni, semmire nem mész vele :) A lencse minõsége viszont igen sokat számít. Tehát arra érdemes figyelni. Meg a gép saját (optikai) zoomjára is.

Mit egy másik kérdés kapcsán már megválaszoltam, az emberi szem felbontóképessége nem több, mint 7 megapixel (az átlag az 4), így nem igazán érdemes négyszáz megapixeles gépet venni, semmire nem mész vele :) A lencse minõsége viszont igen sokat számít. Tehát arra érdemes figyelni. Meg a gép saját (optikai) zoomjára is.
Az se árt ha olyan, amibe bele is tudsz nézni, nemcsak az LCD kijelzõn látod, amit fényképezni akarsz. Meg a hozzá való memóriakártya ára sem utolsó szempont.
nos, ha normál fényképezéshez akarod használni, azaz buli, nyaralás stb. akkor bármelyik kompakt gép jó. Ha normál papírképet is akarsz, akkor 3MP legyen benne, de több nem kell. Az optikával ugyanez a helyzet. Nem árt, ha tud optikai zoomolni (a digitális felesleges, én ki is szoktam kapcsolni), de nem feltétel. Gondolom nem profi fotós vagy, úgyhogy számodra 2 fontos szempont van. A memóriakártya és az akku. A memóriakártya legyen SD, mert az jelenleg a legolcsóbb, az akku meg legyen ceruzaelem méretû, mert azt lehet külön is venni. Az egyedi aksikkal az a baj, hogy drágák és jellemzõen nagyon kis kapacitásúak. ennyi. minden más csak akkor érdekes, ha profi felhasználásra kell. egyébként a szem felbontóképessége nem 4-7 MP, hanem kb 137 MP. Az egy más kérdés, hogy nem valami nagy szám optika tartozik hozzá...
Az optika fényereje fontos, ami az átmérõtõl függ. Ha csak egy kis lyuk van rajta, mint a mobilokon, akkor hosszabb exp. idõ vagy nagyobb megvilágítás kell a képekhez. Minél több fény jut az érzékelõre (és az minél nagyobb) annál jobb lesz a minõség. Ez mozgó témánál fokozottan igaz. Optikában min. egy Zeis (Sony pl.) Felbontásban min. 4, max 7 MPixel ajánlott. Kompakt géptõl ne várj csodát.

Mit vegyek fel egy olyan bálra, bulira ami junius vége felé van! Lehet akkor még fehér csőfarmert venni? ! VAgy mit vegyek fel! NAgyon fontos hogy divatos legyen!?

Legjobb válasz: hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!

hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!
attól függ, milyen jellegû a bál, ha valami elegánsabb, kell, emrt pl bankett, fogadás, akkor fekete szövetnadrág vagy szoknya( valami ünneplõs), és egy elegáns szatén felsõ, lehet pántos is, csak ne legyen közönséges. A divat sehol sem fontos, max a plázában, de aki ott mindennap megfordul az olyan is, megvan róla a véleményem. Jha meg a kifutón fontos még, de ennyi... A lényeg, hogy stílusod legyen, és jól is álljon ami rajtad van. Ha valami tényleg nagyon elegáns helyre mész, akkor meg koktélruha a legjobb választás nyáron szerintem. Egy egyszerû buliba meg akármit felvehetsz szerintem...
Én júni 27-én megyek egy buliba, igazából iszogatás lesz a lányokkal, utána diszkó. Remélem jó idõ lesz, bár én a nagyon meleget nem bírom. Emiatt a farmer miniszoknyám veszem fel, meg még majd mellé egy felsõt.
A kérdező hozzászólása: *stilusos Hát igazából olyan mulatos bálra gondoltam és nem ilyen alkalmi bálra! A divatost-*stilusost meg ugy gondoltam , hogy mindig ugy érzem hogy csinos vagyok meg minden és amikor oda érek akkor meg látom hogy az idõsebbek nálam sokkal jobban trendibbek vagy nem tudom hogy gondolom!
ezen ne aggodj, de tenyleg!!! Ha jol erzed magad benne, az nem veletlenül van. Azert, mert az a hozzadillö, es ez meg is latszik rajtad. Szerintem mehet a feher csöfarmer, csak kerdes, mivel akarod felvenni? Amugy hany eves vagy (masodik vagyok)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok nés egy olyan felsövel szeretném felvenni ami pántnélküli és mell fölötti/azthiszem ugy hivják/ És tiszta flitter csak még találnom kell ilyet!meg egy magassarkuval


Van egy hát nem valami uj gépem és nem volt benne hálókártya szeretnék venni mind1 mien kártyát veszek bele vagy annak is meg van hogy mient kell pls help fontos!?

Legjobb válasz: Ha régi a gép - 6-8 éves - akkor 10/100-as Ethernet PCI kártyát tudsz bele venni. Van, ahol pár 100.-Ft-ért utánad vágják.

Ha régi a gép - 6-8 éves - akkor 10/100-as Ethernet PCI kártyát tudsz bele venni. Van, ahol pár 100.-Ft-ért utánad vágják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ :)

Csivavát fogok venni tavasszal! Elmondanátok róla néhány fontos dolgot, személyes tapasztalatokat? Milyen egy nap vele, hányszor kell egy nap sétáltatni, mit szeret csinálni, miket eszik, szóval mindenre kíváncsi lennék!

Legjobb válasz: Ugyanolyan mint a többi kutya, és azt is szereti csinálni. Játszani a többi kutyával, a gazdival lenni. Legalább, gondolom szobakutya lesz, legalább 5x ki kell vinni egy nap mivel kistestû. A tenyésztõ el fogja mondani neked, hogy mivel etette, valószínûleg azt is meg fogja mondani, hogy milyen vérmérsékletû.

Ugyanolyan mint a többi kutya, és azt is szereti csinálni. Játszani a többi kutyával, a gazdival lenni. Legalább, gondolom szobakutya lesz, legalább 5x ki kell vinni egy nap mivel kistestû. A tenyésztõ el fogja mondani neked, hogy mivel etette, valószínûleg azt is meg fogja mondani, hogy milyen vérmérsékletû.
Idézem egy másik kérdéshez másfél órája írt válaszod: "anna2001 válasza: az utolsó írónak mondanám:van a fajtatisztának rövidítése, a fajtiszta!a kérdezõnek pedig:Én 45000-ért vettem egy gyönyörû, fajtiszta, egészséges, tündéri csivikét Ajánlom a kutyust!!! Én imádom boldogságot és szeretetet hozott az életünkbe!!!" Khhhmmm. Akkor most hogy is van ez? :D:D:D
Hazudni is tudni kell, különben borítékolva van a lebukás! ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó két válaszoló azért kérdeztem úgy mintaha nem lett volna már csivanám , mert nem rég halt meg az enyém és úgy éreztem hogy talán én csináltam valamit rosszul ezért kérdeztem így, de mellesleg ehhez önöknek semmi közük!A másik válaszolónak köszönöm szépen , egyébként a tavasszal érkezõ csivavámat máshogy akarom nevelni ezért kérdeztem.ne örüljön a két jó indulatú mert nem buktattak le!!lebuktatni is jól kell mert másképp csak , mint most leégetik saját magukat!!!

Egy kis informácit szeretnék kérni a törpe nyuszik tartásával kapcsolatban. Lehet kint tartani ketrecben? Télen be kellene hozni, ugye? Ha kint tartanám miket kell elsõsorban figyelembe vennem? Van ezzel kapcsolatban valami egyéb fontos információ?

Legjobb válasz: tartható kint, minden gond nélkül, télen is a megfelelõ helyen. mindez ketrecfüggõ, legyen elég nagy, téliesíthetõ, természetesen ne ázzon be, huzatnélküli, védett helyre tedd. küldj egy képet a ketrecrõl ha gondolod.

tartható kint, minden gond nélkül, télen is a megfelelõ helyen. mindez ketrecfüggõ, legyen elég nagy, téliesíthetõ, természetesen ne ázzon be, huzatnélküli, védett helyre tedd. küldj egy képet a ketrecrõl ha gondolod.
1-es jól mondta. Nedvesség és huzat ellen védve legyen, a télikabátról gondoskodik magának. A hideget sokkal jobban viselik, mint a hõséget, hidd el.
Nyáron fontos, ne érje közvetlen napfény, árnyékba tudjon bújni. Könnyen kapnak hõgutát. Nézelõdj a torpenyul.hu fórumában, sok hasznos ötlet van.
[link]. Ezen mindent megtalalsz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!