Találatok a következő kifejezésre: Mit fogok ha (2312 db)

2014-től mikben fog (ha fog) változni a gyermeket vállaló fiatalok támogatása?

Gondolok itt olyanokra pl. hogy lakáshoz milyen feltételekel tudunk jutni illetve a családi támogatás összege,gyes... Milyen támogatást kaphatunk?

Legjobb válasz: Remélem nem fog változni semmi, megmondom õszintén, nem tartom igazságosnak, hogy én, aki a 3. babáját várja ne kapjak semmit, mert az elsõ gyerekesnek 288 ezer kell. Én is 64 ezret kaptam, mikor az elsõ gyerekemet szültem, az is elég volt és ennek is örültem. De hogy még támogatni is akarják a 18 éves lányokat, hogy szüljenek úgy, hogy még munkájuk sem volt, na az elég durva. A kisebbség csak gyorsabban szaporodna. Gyes is marad 25.600 Ft. Dolgozni kell és akkor jár tgyás és gyed. Én itt is megemelném a 365 napot 2-3 évre, hogy ne az legyen, hogy xy dolgozik 4 hónapot, terhes lesz, aztán rögtön megy táppénzre!!

Remélem nem fog változni semmi, megmondom õszintén, nem tartom igazságosnak, hogy én, aki a 3. babáját várja ne kapjak semmit, mert az elsõ gyerekesnek 288 ezer kell. Én is 64 ezret kaptam, mikor az elsõ gyerekemet szültem, az is elég volt és ennek is örültem. De hogy még támogatni is akarják a 18 éves lányokat, hogy szüljenek úgy, hogy még munkájuk sem volt, na az elég durva. A kisebbség csak gyorsabban szaporodna. Gyes is marad 25.600 Ft. Dolgozni kell és akkor jár tgyás és gyed. Én itt is megemelném a 365 napot 2-3 évre, hogy ne az legyen, hogy xy dolgozik 4 hónapot, terhes lesz, aztán rögtön megy táppénzre!!
nem fog változni semmi....Mibõl változna?
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam hogy az egyszeri anyaságit fel fogják vinni közel 300ezer ftra illetve a szocpolnál is lesznek változások....elvileg!! De semmiképp nem a pénz miatt szeretnék szülni hanem anya szertnék lenni de szeretek az ilyenekkel tisztában lenni!
biztos nem fogják emelni, ez csak kampányfogás.Nincs mibõl kifizetni.Talán a szocpolnál lesznek változások, de az egyszeri anyasági tuti nem lesz 288.000ft
Kedves utolsó arról senki sem tehet, hogy te már a harmadikat várod és nem kapnád meg az összeget, attól még más embernek aki az elsõ babáját szüli megkaphatná. Így megtudna venni neki mindent. Az meg nem biztos, hogy csak a kisebbség profitálna ebbõl. Õ análkül is megszüli a gyereket ha nem ekkora az összeg. Szerintem ez durva általánosítás. És nem mindenkinek jön össze a munka a baba születése elõtt, most akkor várjon akár még 5-6 évet?
Hát ha erre valaki tudja a választ akkor a lottó ötöst is megírhatná.
Az elég gáz, ha ez a 288 ezer kellene ahhoz, hogy megvegyen a babának mindent! Mi lesz, ha elfogy a 288 ezer? Ha nem tud venni a 25 ezerbõl tápszert, mert nem tud szoptatni, akkor éhenhal a gyerek vagy mi? Ne is vállaljon gyereket, ha nem tudja eltartani, ne az állam nyakára akaszkodjon, mert büdös a munka! Aki meg több éve dolgozik, fizeti az adót, járulékokat nem kap semmit, mert az adónkból el kell tartani az ingyenélõket? Látszik te se dolgozol! De amúgy nem aggódok, mert kb. 99%, hogy erre nem lesz a kormánynak pénze, nem szavazzák meg! Inkább költsék azt a pénzt, óvodákra, bölcsödékre, adják az iskoláknak, de ne már mindent a segélyen élõk kapjanak, mert inkább szülök, mint dolgozok. Na, meg dolgozni lehet 18 éves kortól, ne ám tudjon 1 évet dolgozni, hogy ne segélyt kapjon, na annak igenis büdös a munka!
Családi adókedvezmény kibõvítik, de egy gyereknél nálatok ez még teljesen lényegtelen. http://www.origo.hu/gazdasag/20130920-kiszelesiti-a-kormany-..
A kérdező hozzászólása: 5-ös hozzászólóval nem értek egyet a 6-os megválaszolta hogy miért nem... 8-as nem tudom honnan szedi hogy az államnak szülnék, attól hogy érdekel hogy mi jár... ha egy forintot sem adnának akkor is szeretnék szülni!!!

Most akkor mikor fog -ha egyáltallán megjelenik- megjelenni pc-re a gta 5?

Már mindenfajta választ olvastam róla igen,nem...szóval akkor biztos hogy megjelenik ha igen akkor várhatóan mikor?(olyat is láttam, hogy most november 22.én jelenik meg.Ez igaz???)

Legjobb válasz: azt rebesgetik,hogy idén február,de van aki azt mondja hogy március 17/18,vaaaagy szeptember 17.Egyelõre egyik sem biztos,nézzük a naptárt,olvasgatjuk a híreket,mjad meglátjuk...

azt rebesgetik, hogy idén február, de van aki azt mondja hogy március 17/18, vaaaagy szeptember 17.Egyelõre egyik sem biztos, nézzük a naptárt, olvasgatjuk a híreket, mjad meglátjuk...

Mi történik, ha felkapcsoljuk a villanyt egy fénysebességgel haladó autóban? Mi történik, hogyha pinokió azt mondja, hogy nőni fog az orra?

Lehetne úgy örökmozgót csinálni, hogy az űrben egy hosszú rézzel tekercselt csőben mágnest lökdösnének az egyik végéről motorok a másikba, amik az általa megtermelt energiával működnek? Miért nem állítják meg úgy az AIDS terjedését, hogy az összes AIDS-ben szenvedőtt összegyűjtik, és elkülönítik az egészségesektől?

Legjobb válasz: Kérdezõ, a Pinokiós kérdésedre: a jövõre vonatkozó állítások igazságértékének meghatározásához nem szerencsés használni a kétértékû logikát, ezért találták ki a háromértékû logikát, ahol létezik igaz, hamis, és egy harmadik, amit általában ismeretlennek, vagy "egyik se"-nek neveznek. Így feloldódik a paradoxon, ha egy állítás igaz, akkor annak a tagadása nem feltétlenül a hamis. De egy másik megoldás az az, hogy Pinokió orra akkor nõ, ha hazudik, nem pedig ha téved. Tehát ha pinokkió úgy gondolja, hogy tényleg nõni fog az orra, és azt mondja hogy nõni fog, akkor téved, és nem fog nõni az orra. Ha úgy gondolja, hogy nem fog nõni az orra, akkor is téved, és nõni fog az orra, a hazugsága tévedésbõl az igazság volt (de akkor is hazudott). remélem nem kavarodtam bele.

Kérdezõ, a Pinokiós kérdésedre: a jövõre vonatkozó állítások igazságértékének meghatározásához nem szerencsés használni a kétértékû logikát, ezért találták ki a háromértékû logikát, ahol létezik igaz, hamis, és egy harmadik, amit általában ismeretlennek, vagy "egyik se"-nek neveznek. Így feloldódik a paradoxon, ha egy állítás igaz, akkor annak a tagadása nem feltétlenül a hamis. De egy másik megoldás az az, hogy Pinokió orra akkor nõ, ha hazudik, nem pedig ha téved. Tehát ha pinokkió úgy gondolja, hogy tényleg nõni fog az orra, és azt mondja hogy nõni fog, akkor téved, és nem fog nõni az orra. Ha úgy gondolja, hogy nem fog nõni az orra, akkor is téved, és nõni fog az orra, a hazugsága tévedésbõl az igazság volt (de akkor is hazudott). remélem nem kavarodtam bele.
egy autó nem mehet fénysebességgel, de nagyon megközelítheti. Ha benn ülsz egy autóban ami a fénysebesség 99.9999%-val megy, ugyan azt látod, mintha állna. Persze ha nem nézel ki az ablakon :D
- Nem haladhat az autó fénysebességgel. - pinokiót helyesen Pinokkiónak írjuk. - Nem lehet örökmozgót csinálni. - Mert embertelen lenne.
Nem, mert a tekercs melegszik, az meg energiavesztesegget jelent, ugyanúgy a máágnes-csõ fala közti surlódás is. Nem lenne kepes visszatermelni azt az energiát, ami szükseges a mágnes mozgatásához.
Elsõ hozzászóló: Helyesen igy irjuk: Pinocchio


A pszichológusok fizetősek? És ha először megyek, mi fog történni?

Én nem sok értelmét látom, de a barátom szerint érdemes lenne ellátogatnom egy pszichológushoz. Hogyan kezdődik ott egy rendelés, vagy beszélgetés? Ha nem tudom pontosan, hogy mi a bajom, honnan kellene elkezdenem mondani? Vagy ő kérdez mindig? És meddig tart egy alkalom? Hirtelen ennyi kérdés jut eszembe, de ha valakinek eszébe jut még valami tapasztalataiból, írja nyugodtan, mert mindenre kíváncsi vagyok. Köszi L/19

Legjobb válasz: Ha magánúton akarsz menni, akkor fizetõs. Ha háziorvos ad beutalót az SZTK-ba, akkor ott nem kell fizetni érte. Amúgy az elsõ kérdése az lesz, hogy miért kéred a segítségét. Mi miatt érzed úgy, hogy el kellett menned oda. Aztán kérdez olyan dolgokat, amikbõl õ a szakértelme alapján le fog szûrni dolgokat és tudni fogja, hogy mirõl kell beszélnetek és mit hogyan lehetne megoldani. És általában 1 órás egy beszélgetés. Én január óta járok SZTK-ba, nekem nagyon sokat segített, mondjuk én ezzel egy idõben jógázni is elkezdtem és a kettõ egyszerre az én életemben nagyon sok változást és megoldást hozott a problémáimra. Eleinte hetente 1-szer kellett mennem, most meg már én döntök, hogy mikor szeretnék beszélgetni. Legutóbb a két találkozás közt pl. másfél hónap telt el.

Ha magánúton akarsz menni, akkor fizetõs. Ha háziorvos ad beutalót az SZTK-ba, akkor ott nem kell fizetni érte. Amúgy az elsõ kérdése az lesz, hogy miért kéred a segítségét. Mi miatt érzed úgy, hogy el kellett menned oda. Aztán kérdez olyan dolgokat, amikbõl õ a szakértelme alapján le fog szûrni dolgokat és tudni fogja, hogy mirõl kell beszélnetek és mit hogyan lehetne megoldani. És általában 1 órás egy beszélgetés. Én január óta járok SZTK-ba, nekem nagyon sokat segített, mondjuk én ezzel egy idõben jógázni is elkezdtem és a kettõ egyszerre az én életemben nagyon sok változást és megoldást hozott a problémáimra. Eleinte hetente 1-szer kellett mennem, most meg már én döntök, hogy mikor szeretnék beszélgetni. Legutóbb a két találkozás közt pl. másfél hónap telt el.
Szia, A pszichológusok lelki eredetû problémákkal foglalkoznak, amelyeknek igen széles a tárháza. Az, hogy a barátod javasolja, nem feltétlenül elég indok. Érdemes lenne megkérdezni, hogy mondja el, miért gondolja, hogy pszichológushoz kellene menned (elkerülvén azt a helyzetet, amikor "csak" általánosságban használja ezt a mondatot, laikusok gyakran teszik ezt). Illetve az is fontos, hogy Te érzel-e olyan problémát magadban, amelyet meg kellene oldani segítséggel. Ha ezekre megvan a válasz, és van ok, akkor érdemes pszichoterápián gondolkodni. A körzeti orvosnál az "ideggyógyászaton" általában pszichiáterek, ideggyógyászok dolgoznak, ott is tudsz segítséget kérni (azonban más egy pszichiáter kezelési metódusa, mint egy pszichológusé). Ez ingyenes. Természetesen mehetsz magán pszichológushoz is (Budapesten ajánlani is tudok), és igen, ez már bizony fizetõs. Az ülés általában úgy kezdõdik, hogy elmondod miért kerested fel (azaz nem õ fogja kideríteni, hogy az életed mely részével nem vagy elégedett!!!), aztán felveszi a kórelõzményeket (anamnézis, exploráció), majd elmondja a véleményét és kialakítjátok együtt a kezelés módját. A lényeg: senki sem fog megváltoztatni, senki sem fogja megoldani helyetted a problémáidat, ugyanakkor segít a különbözõ helyzetek feldolgozásában, egyes problémák okának felderítésében. Természetesen a pszichológia nem ennyire egyszerû... Ha tudsz írni bõvebbet az okokról, akkor tudok segíteni, hogy van-e értelme pszichológushoz menni ;)
A második válaszolónak írnám, hogy a kórházban az ideggyógyászaton pszichológusok is dolgoznak, nemcsak pszichiáterek, így ott is ingyenes a pszichológus. Az elsõ válaszomban amúgy le is írtam, mert ez saját tapasztalat.

Mi ez? Gondolom minél hamarabb fogorvoshoz kéne mennem. Mit fog csinálni vele? Esetleg mi lehet a következménye ha nem megyek el orvoshoz?

A fels? fogaimról el?l kb 2 hete feljebb húzódott az ínyem. Néhány fogam között feketés, barnás valami is látszódik (úgy gondolom h talán a fogaim közötti rés). Fogmosáskor, illetve ha beütöm a fejem elkezd vérezni a fogínyem.

Legjobb válasz: Nem vagyok fogorvos.De fogíny sorvadás is lehet.Ami lehet lyukas fogtól.A baciknak van hol bemenni az ínybe és ott szép lassan fertõznek,gyengítenek.Ha nem gyulladt valamelyik fogad akkor valószínû tömnek majd és ecsetelnek.Illetve adnak tanácsot mivel kezeld az ínyed.Ha vársz akkor elõbb utóbb begyullad valamelyik fog vagy túl mély lesz a lyuk.És akkor már gyökér kezelni vagy húzni is kell.És természetesen akkor már a fájdalom visz a dokihoz,és a kezelés is fájdalmas lesz.

Nem vagyok fogorvos.De fogíny sorvadás is lehet.Ami lehet lyukas fogtól.A baciknak van hol bemenni az ínybe és ott szép lassan fertõznek, gyengítenek.Ha nem gyulladt valamelyik fogad akkor valószínû tömnek majd és ecsetelnek.Illetve adnak tanácsot mivel kezeld az ínyed.Ha vársz akkor elõbb utóbb begyullad valamelyik fog vagy túl mély lesz a lyuk.És akkor már gyökér kezelni vagy húzni is kell.És természetesen akkor már a fájdalom visz a dokihoz, és a kezelés is fájdalmas lesz.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm, azt hiszem akkor ellátogatok a fogorvoshoz..
Mit mondott a doki?

Ha be van dagadva a nyirokcsomóm és a fogam miatt, akkor az orvos mit fog a fogammal csinálni? Nem birom nagyra nyitni a számat, így is tud kezelni?

Legjobb válasz: szia.Sajna én is így voltam, be volt dagadva a nyirokcsomóm a fogaim miatt, elöször csak antibiotikumot kaptam, majd idegelni kezdték, pedig nem volta lyukas,kb...fél évig jártam, és nem sok hatást értünk el mert mindig begyulladt,a fogam nem volt jó helyen az állkapcsomba, nyomta a többi fogamat, és amikor nõtt mellet a másik fog megsértette ezt a fogamat, ezért gyulladt mindig be.Hát most kb 3 hónapja kihúzták, és még csak most kezd lemenni a nyirokcsomó, és ugyanígy voltam, nem tudttam kinyítni a számat, és állandóan fájt az állkapcsom

szia.Sajna én is így voltam, be volt dagadva a nyirokcsomóm a fogaim miatt, elöször csak antibiotikumot kaptam, majd idegelni kezdték, pedig nem volta lyukas, kb...fél évig jártam, és nem sok hatást értünk el mert mindig begyulladt, a fogam nem volt jó helyen az állkapcsomba, nyomta a többi fogamat, és amikor nõtt mellet a másik fog megsértette ezt a fogamat, ezért gyulladt mindig be.Hát most kb 3 hónapja kihúzták, és még csak most kezd lemenni a nyirokcsomó, és ugyanígy voltam, nem tudttam kinyítni a számat, és állandóan fájt az állkapcsom
Sztem ha nem súlyos annyira akkor elõször várd meg míg lejjebb megy, mert nem fogja tudni megcsinálni!

Mit tegyek, ha nagyon fáj a fogam, az arcom, az egész állkapcsom és a fülem, de nem tudom pontosan MITÕL fáj az egész?

Mármint pontosítok, ha pld huzatot kapok, akkor is fáj minden fent felsorolt, de régebben amikor begyulladt a fülem, akkor is fájt az egész arcom, és most nem tudom milyen orvoshoz menjek...

Legjobb válasz: Fogorvoshoz kell menni. Egy gyulladt fog miatti fájdalom miatt ugyanis bedagadhat az arc, illetve a fájdalom kisugározhat a fülbe, a fejbe, ez miatt felléphet fülfájás, fejfájás. Tehát olyan nincs, hogy fülgyulladás okoz fogfájdalmat, ha fáj a fog és fáj a fül, a fej, ott a fog a ludas.

Fogorvoshoz kell menni. Egy gyulladt fog miatti fájdalom miatt ugyanis bedagadhat az arc, illetve a fájdalom kisugározhat a fülbe, a fejbe, ez miatt felléphet fülfájás, fejfájás. Tehát olyan nincs, hogy fülgyulladás okoz fogfájdalmat, ha fáj a fog és fáj a fül, a fej, ott a fog a ludas.
A kérdező hozzászólása: Volt rá példa hogy begyulladt a fülem és ugyanígy fájt mindenem és amikor kaptam rá fülcseppet akkor elmúlt a fogfájás is... De akkor majd elmegyek a fogorvoshoz, köszi :)
Menj el talán elõször a háziorvoshoz Most minden fogad fáj vagy csak egy fog?
De mehetsz a gégészetre is, ha ott nem találnak semmit, menj tovább a fogásztar- valahol majd csak megtalálják, honnan ered
Az is lehet ám, hogy akkor sem a füleddel volt gond, hanem a fogaddal, csak akkor is a füledbe sugárzott ki a fájdalom és a fülcsepp elmulasztotta a fülfájást. És közben a fog is takarékra tette magát. De mindenképpen fogorvos, csinálni kell egy panoráma felvételt a fogsorról, az egybõl mutatja, hogy van-e valahol gyulladás, rossz fog és ha az kezelve van, akkor remélhetõleg nem jön vissza a fülfájás. De ha még akkor is fáj a füled, akkor pedig fülészet.
na nekem ugyan ez a bajom kivétel hogy a fogam nem fáj.... az állkapcsom két hete már kinyitni alig tudom a szám.. sugárzik a fejembe fülembe, , hõemelkedésem van.. panorámaröntgenre küldtek hátha bölcsességfog... ha nem akkor meg állkapocsbaj :S

Javascripttel a html kódba a css rész is írható? Ha igen, az mikor fog lefutni, ha módosul?

és akár javascript is írható javascripttel?

Legjobb válasz: Js-tel módosíthatod a css-t... mi fog történni? Meg fog változni a kinézet. Js írható js-tel? Mi? Írsz egy függvényt és akkor hívod meg, amikor akarod...

Js-tel módosíthatod a css-t... mi fog történni? Meg fog változni a kinézet. Js írható js-tel? Mi? Írsz egy függvényt és akkor hívod meg, amikor akarod...
igen írható css. ezeknek eseményekhez kötöd a lefutását, ha az adott esemény megtörtént, a kód lefut módosul a css. (ezeket objektumszinten kell elérni) igen írható javascript javascriptben. ezeket is ugyan úgy eseménykehez kell kötni. aztán függvényben megírni h építse fel magát a javascript.

Mi fog történni, ha hetekig mindennap 300-600 kalóriát juttatok a szervezetembe, és sokat gyalogolok?

Legjobb válasz: ez túl kevés, teljesen le fogsz gyengülni, ájulás, hajhullás, kiütések stb ilyen tünetek várhatóak ja és ha utána ujra elkezdesz enni mindent zsirrá fog alakítani a szervezeted mivel elötte éheztél, nem fogja felhasználni hanem elraktározza mivel a szervezet nem tudja hogy ezt a hülyeséget önszántadból csináltad, hogy fogyj. Szóval joval többet fogsz vissza hízni mint ami lemegy. Ez a jojo effektus, csak az egészséges fogyás a tartós na meg az életmód váltás.

ez túl kevés, teljesen le fogsz gyengülni, ájulás, hajhullás, kiütések stb ilyen tünetek várhatóak ja és ha utána ujra elkezdesz enni mindent zsirrá fog alakítani a szervezeted mivel elötte éheztél, nem fogja felhasználni hanem elraktározza mivel a szervezet nem tudja hogy ezt a hülyeséget önszántadból csináltad, hogy fogyj. Szóval joval többet fogsz vissza hízni mint ami lemegy. Ez a jojo effektus, csak az egészséges fogyás a tartós na meg az életmód váltás.

Szeretnék nagyon gyereket, de mi lesz ha egyszer lesz? Bírni fogom, nem fogok kifulladni, már csak ő rá kell állandóan figyelnem? Nem fogom megbánni?

Én tényleg nagyon szeretnék de kicsit félek a dologtól.

Legjobb válasz: Neked kell tudnod, hogy mit bírsz. De ha bírsz annyit, mint a nõk 95%-a (akik anyák), akkor neked is menni fog.

Neked kell tudnod, hogy mit bírsz. De ha bírsz annyit, mint a nõk 95%-a (akik anyák), akkor neked is menni fog.
Nekem is voltak ilyen gondolataim. Sõt a szülés alatt is azon agyaltam, hogy minek kellett nekem ez a gyerek, nem voltam én boldog nélküle is... A válasz: a világon a legcsodálatosabb dolog az, hogy anya lehetek! És bár akkor még nem tudtam, de mostmár tudom: gyerek nélkül nem ismertem a boldogságot. Nagyon féltem én is tõle, el sem tudtam képzelni, hogy mivel jár. Nem ábrándítalak: nagyon nehéz. DE SOHA NEM BÁNNÁM MEG. Ezt az is bizonyítja, hogy most várom a második babámat. 15+4 km
Szia! Én is féltem! 18évesen szültem. Becsúszott, megtartottuk. De attól, hogy valakinek gyermeke lesz, nem kell bezárkózni. Elmehettek sétálni, barátnõkhöz, vásárolni. Nagy felelõsség, és persze kitartás is kell hozzá. De ha a karodban tartod, már nem olyan nehéz. Megérzed mikor mit szeretne, és tényleg nagy boldogság egy pici. Én mellette tanultam, otthon melóztam, õ pedig nagyon türelmes volt. 24N
Jók a kérdések...lassan 19 hetes kismama vagyok, hidd el én is szeretném már tudni a választ:) Bírni biztosan fogjuk, nem tudom milyen az anyai szeretet, de képtelenség, hogy megbánja valaki, aki nem beteg pszichikálisan, ha már karban tartja.. Õrá kell állandóan figyelnem, és nem tudom többé élni a saját életem??? Nah, ez az ami engem még kétségben tart. De talán, ha megszületik többé nem is akarom az elõtte lévõ saját életem....Itt anyukák sokasága igazolja ezt, velem miért történne másképp:)
Ezzel én is így voltam, sokat gondolkodtam ezen. Aztán megszületett a lányom, és rá kellett jönnöm, hogy ezerszer nehezebb, mint gondoltam. Ettõl függetlenül, már a tesót tervezzük. Ha gyermeked van, akkor mindened van. Egy csoda az egész minden nehézségével együtt!!!
Mi 9 évig voltunk baba nélkül. Mindenki azt hitte nem lehet gyerekünk, aztán egyszer csak jött. Most 8 hónapos a kislányom és sokszor elgondolkozok, hogy a 9 évi életünk nem is volt igazán élet. Jobban nem tudom megfogalmazni. Igaz a mondás, hogy most már van kiért élni.
Nem fogod megbánni, ha szeretnél. De, idõnként kifogsz fulladni, és az nem a legjobb érzés, de szinte mind így vagyunk ezzel bizony. De meglásd milyen jó érzés ráeszmélni, hogy megtudod csinálni, és az öröm kárpótol minden egyes kifulladást. Én elég kényelmes típus voltam a gyerekek elõtt, de eljött az idõ, hogy akartam. No volt is olyan, hogy megkérdeztem magamtól kellett e ez nekem. És a válaszom ha abban a fáradt pillanatban egyértelmû is, hogy nem, de ezt csak a fáradtság mondta. Persze, hogy akartam, és még élvezem is, az, hogy az ember idõnként jól elfárad, az benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:D Azért most jobban érzem magam!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!