Találatok a következő kifejezésre: Mit fognak a deguk (2 db)

Mit fognak csinálni a deguk ha berakok a ketrecükbe egy tükröt?

Legjobb válasz: Az én deguim lerágták róla a mûanyag borítást. Semmi más nem történt.:)

Az én deguim lerágták róla a mûanyag borítást. Semmi más nem történt.:)
az állatok nagyrésze nem lát 3 dimenziót, így a kutya sem magát hanem csak foltot lát. ezért nem lehet a kutyának megtanítani hogy valakit képröl ismerjen fel. nekünk a nagytükör mellett rohangálnak egész nap de max megtorpannak mert egy arnyékot látnak.
Én meg képzeld egy homorú tükröt raktam be nekik, és mikor belenéznek oriásinak látják benne magukat.Gondolhatod mit müvelnek.Pózólnak ellötte meg grimaszokat is vágnak :-DD

Van 2 nőstény degunk. Az egyik elleni fog. Mi a teendő?

December 20.-án vettünk 2 n?stény degut, mivel nem szerettük volna hogy szaporodjanak. Viszont 2-3 hete az egyik látványosan meghízott, szó szerint hordó hasa lett. Ugyanúgy etettük mindkett?t, egy hónapban kb. egyszer kaptak répát, diót. Az állatkereskedésben volt hím degu is, elképzelhet?, hogy ott párosodtak. A kérdésem az lenne, hogy ha megellik, akkor a másik n?stény bántaná-e a piciket? Azt olvastuk, hogy a hím nem valószín?, hogy bántalmazná, na de mi a helyzet a n?sténnyel?

Legjobb válasz: Tegyétek külön a két nõstényt, várjátok meg míg megfial és megnõnek a kis deguk, ha már elég nagyok akkor ajándékozzátok, vagy adjátok el õket, vagy nem tudom mit szeretnétek velük csinálni :D nah mind1 a lényeg h ha már ben lesznek ott akkor összetehetitek õket újra, vagy ha maradnak, akkor legyenek elég nagyok h visszatehesétek a másikat

Tegyétek külön a két nõstényt, várjátok meg míg megfial és megnõnek a kis deguk, ha már elég nagyok akkor ajándékozzátok, vagy adjátok el õket, vagy nem tudom mit szeretnétek velük csinálni :D nah mind1 a lényeg h ha már ben lesznek ott akkor összetehetitek õket újra, vagy ha maradnak, akkor legyenek elég nagyok h visszatehesétek a másikat
Én is ugyanígy jártam, csak nekem mind a két nõstényem vemhes lett. Együtt voltak végig, csak az elsõ pár napban volt egykis heves "szóváltás" amikor az egyik megellet és nem engedte le a másikat az emeletrõl, mert félt hogy bántani fogja a piciket. De pár nap múlva teljesen elmúlt a hiszti és együtt melegítették a kölyköket, amikor pedig az anya elment pihenni vagy enni, a tesója (testvérek) pedig örömmel babázott helyette :)
Én nem tartom túl jó ötletnek, hogy együtt maradjon a két nõstény, mert az egyik bánthatja a másik kicsinyeit. Amúgy azt hallottam, hogy egyforma nemû kisállatokat nem lehet együtt tartani. Nekem volt két lány hörcsögöm, és amikor nagyobbak lettek, az egyik megette a másikat. Fõ az óvatosság.
elõzõnek, a kannibalizmus a hörcsögöknél "megszokott", nem jellemzõ a degukra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!