Találatok a következő kifejezésre: Mit foglal a (251 db)

Mi Foglalja a telóm memóriáját?

Nokia 5230asom van 2 gb-s kártyával. A kártyát telepakoltam, de a telefonmemóriára nem telepítettem/raktam semmit, mégis csak 2 mb hely van rajta.Fájlkezel?vel és xplore-val csak pár kbájtos szövegeket +rendszerfájlokat találok rajta.Amúgy 80 mb-s a telómemória és kb 40 mb-t foglalnak rajta a rendszerfájlok.

Legjobb válasz: ezt pont nekünk kéne tudnunk?!

ezt pont nekünk kéne tudnunk?!
Ürítsd ki a kártyamemória felét. A telefonnak hely kell a mûködéshez.
Nekem tök ugyan ez volt(semmi nem volt a telefon memórián mégis 80mb-ból 30 volt szabad). Hard resetet nyomtam és helyre állt minden, de ilyenkor repül minden a telefonról.

Házrészből mit foglal a végrehajtó? ( konkrétabban lent! )

Anyámék hárman vannak testvérek. Nagyanyámmal így négyen örökölték a házat,tehát négy részre van osztva,de nagyanyám a haszonélvező is egyben,tehát nem tudják anyámék kirakni a házból.Ebből a házból akarja a végrehajtó lefoglalni anyám részét és tulajdonait,mivel ez a hivatalos lakcíme...viszont évek óta nem lakik ott,sőt semmi nem az övé a házban. Nincsenek viszont papírok sem semmilyen bútorról vagy ilyesmiről,mert mind nagyon nagyon régi darab. Na szóval ilyenkor mi van? És amikor a házrészt foglalja le,akkor a ház becsült értékének a negyedrészét foglalja le? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: Itt valami nem stimmel a nagyanya nem örökölhetett ha õ özvegyi haszonélvezõ akkor neki tulajdonrésze van, és nem egyenlõ része a gyerekeivel.Az apai rész lett háromfelé osztva, nem?

Itt valami nem stimmel a nagyanya nem örökölhetett ha õ özvegyi haszonélvezõ akkor neki tulajdonrésze van, és nem egyenlõ része a gyerekeivel.Az apai rész lett háromfelé osztva, nem?
Öreg-értéktelen bútorokkal nem foglalkozik. Anyukád 1/4 részére rákerül a végrehajtói bejegyzés, és akár el is árverezhetik, bár lakottan, haszonélvezettel terhelve, több tulajdonossal, szinte semmit nem ér.
A kérdező hozzászólása: Hát ez már jó régen volt, és a mamám szerint, négy részre lett osztva, de amíg õ él, addig a lányai nem tehetik ki...:S

Mi foglalja a helyet a windows 8-ban?

windows 7-re telepítettem a windows 8-at.Azt választottam ,hogy semmit ne tartson meg,de mégis 400 Gb helyem ugyanúgy le van foglalva.Van 1 windows.old mappa,amit töröltem de ez is csak 100 GB-ot szabadított fel.Hol lehetnek még megmaradt fájlok?Válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Megtaláltam a problémát.

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a problémát.

Mi foglalja a memóriát a telefonon?

Sony ericcson Xperia mini pro sk17i! Már fényképezni sem enged mert azt írja ki h a memória megtelt toroljon adatokat..de mit?? Pár kép van illetve pár alkalmazás..mi az OKA? Sos pls.

Legjobb válasz: Az, hogy csak 400 mega a belsõ helye, ez nem tudom mind felhasználható a felhasználó által, vagy még a rendszeralkalmazások is erre vannak telepítve, mindenesetre még ha mind a 400 megát te használhatod fel, az akkor is nagyon kevés.

Az, hogy csak 400 mega a belsõ helye, ez nem tudom mind felhasználható a felhasználó által, vagy még a rendszeralkalmazások is erre vannak telepítve, mindenesetre még ha mind a 400 megát te használhatod fel, az akkor is nagyon kevés.

Az A2-es és B2-es (2. és 4. ) dimm foglalat meghibásodhatott. Mi lehet a probléma? Vagy az a két foglalat teljesen meghalt?

Tehát, a processzort kivettem a gépemből és letakarítottam róla a rászáradt pasztát, majd újat hordtam fel rá és ezután amikor be szerettem volna kapcsolni a gépet nem kapcsolt be, ekkor diagnosztizáltam rajta a meghibásodott dimm foglalatokat. A foglalatokat kifújtam, a RAM modulokat megtakarítottam.

Legjobb válasz: * B1-es foglalat nem A2-es!

A kérdező hozzászólása: * B1-es foglalat nem A2-es!

Mi lett a gépemmel? Kérnék linkeket milyen alaplapot vegyek bele? Amit raknék a lapba: Amd athlon 7850 BE (am2+-os foglalat) Gigabyte videókari (PCI-e foglalat) 2 db 1 gigás ram (ddr2-es foglalat)

Üdv! A gépem 1* lefagyott újraindtotam se kép se hang ... kivettem a procit visszaraktam müködött 10 percet aztán megint fagyás újraindtottam azóta semmi hiába cserélek ramot, procit akármit semmi nem hozza be , még a billentyüzet sem villan fel ! ---Sz.tem alaplap hibás----

Legjobb válasz: http://www.pcx.hu/termek/asrock-n68c-s-ucc-alaplap-54878

Mi foglalja le a rendszermeghajtómat?

60Giga van rajta de nem tudom miből áll ez mert egy vin7 + 30kis program aminek nincs tárhelye a c n de nem is látszik rákeresésre nagy file azaz többezer kis file foglal de ezeket hogy lehetne kiszűrni hogy mi kell és mi nem? uninstaláltam egy két progot de nem jött le semmi szinte. Nem tudom elképzelni hogy mi foglal ja és 3,5éve megy a gép minden nap de a helyfoglalásra ez nem érv szerintem.

Legjobb válasz: Ha nekem ilyen gondom van akkor futtatok egy CCleanert, utána pedig TreeSize Free nevezetû programmal megnézem mi foglal olyan nagy helyet és ami nem kell azt kitörlöm.

Ha nekem ilyen gondom van akkor futtatok egy CCleanert, utána pedig TreeSize Free nevezetû programmal megnézem mi foglal olyan nagy helyet és ami nem kell azt kitörlöm.
A kérdező hozzászólása: Oké de most letöltöttem a tree size free t , nagyon szépen látom hogy a vindovs winsxs mappa van teli minden f0ssal de ettõl még nem vagyok elõre mert ez 73 000 fájl egy csomó dll végtelen hosszú címmel szoval ha még érteném is hogy mi mit jelent és mit lehet törölni akkor is életem végéig itt ülnék a gép elõtt szóval mit lehet most csinálni , ezek a szärok a gép életén át gyûlnek és beterítik a cét vagy hogy lehet kitörölni? nem tudod? Sejtem ilyenkor az a válasz hogy rakd újra a vindovszt de én nem akarom szoval ezért kérdem.

Mi az a Garry's Mod? Mi a Lényege? Mit lehet Benne csinálni? Mennyit foglal?

Legjobb válasz: modokkal meg mindennel elég sok helyet foglal, pár gigát mindenképp. Semmi lényegeset nem lehet benne csinálni, csak pl. játékokból kiszedett pályákon "építkezni", futkározni, ilyesmi.

modokkal meg mindennel elég sok helyet foglal, pár gigát mindenképp. Semmi lényegeset nem lehet benne csinálni, csak pl. játékokból kiszedett pályákon "építkezni", futkározni, ilyesmi.
Na ettõl azért sokkal több a játék ami nekem van 2, 98 gigás autót, repülõt, házat, robotot, hajót... nagyon kevés dolog van amit nem lehet építeni.Szinte unhatatlan fõleg ha töltesz le mellé addonokat (kiegészítõket) és nagyon egyszerû berakni õket a játékba.

Akinek nincsenek barátai se haverjai a suliban az nem érzi ezt cikinek? és mivel foglalja el magát a szünetben?

Legjobb válasz: Valószínû annak érzi, de mit csináljon??? Hogy szünetben mivel foglalja el magát? Ha jófej, olvas vagy máshogy elvan. Közepes esetben egyedül bóklászik a folyosón. Ha a szánalmas kategóriába tartozik, akkor a menõknek nyal, és boldog, ha verik és csicskáztatják, mert legalább addig is vele foglalkoznak. Nem igaz, hogy még egyik típussal sem találkoztál.

Valószínû annak érzi, de mit csináljon??? Hogy szünetben mivel foglalja el magát? Ha jófej, olvas vagy máshogy elvan. Közepes esetben egyedül bóklászik a folyosón. Ha a szánalmas kategóriába tartozik, akkor a menõknek nyal, és boldog, ha verik és csicskáztatják, mert legalább addig is vele foglalkoznak. Nem igaz, hogy még egyik típussal sem találkoztál.
A kérdező hozzászólása: azért érdekel mások véleménye, mert én is egyedül vagyok mint az ujjam:S:( nincsenek barátaim...és sokszor azt se tudom h mivel foglaljam le magam a szünetben..:S:(
nem érzem cikinek, mert inkább barátkozom olyanokkal, akik nem discóznak, piálnak és cigiznek és nem tagadják azt, akiben én hiszek
Második vagyok, bocsi, úgy jött le, mintha itt akarnád cikizni azokat, akiknek nincsenek barátai. Ne haragudj. Hát akkor tedd, amit a jófejek. :) Olvass, egyél, menj vécére (már ha lány vagy - nálunk mindig a mosdóban jött össze a legjobb társaság), írj leckét, hogy otthon ne kelljen. Egyet ne tegyél semmiképp: ne nyomulj! Az rettentõ megalázó. Hányadikos vagy? Új a suli? Csak mostanában érzed így, vagy mindig ez volt? Én már nem járok suliba, de tudom, mirõl beszélsz, nekem is voltak ilyen idõszakaim, szörnyû volt.
A kérdező hozzászólása: nem akartam cikizni senkit se:S 10.es vagyok...az elsõ félév nagyon jó volt kedveltem az új osztályt, de még a legjobb bnõm...csak 1 hétig nem voltam suliban, és mire mentem kiderült h pletyka terjed rólam, amiben az õ keze is benne volt:S:( mondhatom nagyon jól esett:(( és természetesen az egész osztály elhitte azt a gusztustalan pletykát..szóval már alig várom h végezzek a sulival:S de mivel 5 évfolyamosba járok, ezért még van hátra 3, 5 évem:S:(( nagyon el vagyok keseredve:(( nem tudom h fogom kibírni:S és sulin kívül se büszkélkedhetek túl sok baráttal:S:(
Én is tizedikes vagyok, és nekem is ugyanez a gondom :( Ha gondolod írj privátban vagy írd le az msn-címed és felveszlek, szeretnék velem hasonló helyzetûekkel beszélgetni, addigsem unatkozok itthon :/ 15/F

Ha visszalep a tenyeszto, mi lesz a foglaloval?

Ha mas gazdit itel meg jobbnak… es ugy dont neki adja a kutyat es nem nekem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy akkor vissza kellene, hogy adja a foglalót, hiszen nem te léptél vissza, hanem õ.

Én úgy tudom, hogy akkor vissza kellene, hogy adja a foglalót, hiszen nem te léptél vissza, hanem õ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nincs más hátra, ez sajnos polgári peres eljárás. Irány a bíróság. El fog húzódni pár hónapig, de hát végül is azt az idõt kell rászánni, mikor a tárgyalás van. Ha nem akarja visszaadni a pénzt, ezt az egy törvényes utat lehet választani. OFF (#5! A foglaló ilyen szempontból pont ugyanolyan, mint az elõleg, tehát a vételár 1200 euro, a foglaló 200, akkor még 1000-et kell fizetni. A különbség, hogy a foglaló komolyabb. Egyfajta szerzõdés, hogy az üzlet létre fog jönni, és ha nem, akkor a foglaló mértékében "fájdalom díjat " fizet az a fél, aki miatt meghiúsul az üzlet. Ha nem jön létre az üzlet, akkor elõleg esetén az elõleget egyszerûen vissza kell fizetni, az eladónál marad a tortéka, a vevõ visszakapja a pénzét, tehát mint ha semmi nem történt volna. Ezzel szemben a foglalónál van egyfajta kötelezettség, hogy az üzlet létre fog jönni. Ha nem jön létre, akkor aki miatt nem jön létre, az a foglaló mértékében kártérítést fizet. Ha a vevõ áll el az üzlettõl, akkor a foglalót elbukja , az eladó ugyanis nem köteles azt visszafizetni. Hiszen a foglaló miatt nem adta el esetleg másnak az "árut" pedig lehet hogy lett volna rá vevõ, így viszont a nyakán marad, ezért kárpótlásképpen övé a foglaló. Ha az eladó miatt hiúsul meg az üzlet, akkor azzal, hogy visszaadja a foglalót, csak az eredeti állapot állna helyre, viszont ez csak az elõlegre vonatkozik. Ugyanúgy jár a vevõnek is a kártérítés, tehát a foglalót vissza kell fizetnie, ezen felül még egyszer köteles kifizetni a vevõnek a foglalót, kártérítésként.)
és mit irt a pairra? Milyen jogcimen vette át a pénzt?
A kérdező hozzászólása: Csak egy olyan papír van ahova rá van írva hogy átadtam neki a xxx forintot.
Van szerzõdésetek? Ha van, akkor akkor köteles visszaadni. Ha nem írtatok szerzõdést, akkor így jártál. Legközelebb figyelj oda. Mindent írásban kell rögzíteni, és jó, ha több példány van belõle.
A kérdező hozzászólása: De nem akarja visszaadni?!
Off az elõleg az tudom mi, tehát ha 1200 euro a kutya 200-at elküldesz és már csak 1000 fizetsz ki. De a fogaló az az, hogy 1200-on kívül még 200 pluszba amivel lefoglaltad a kutyát?
Foglaló duplája jár vissza ebben az esetben.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, nem!!! Az elõleg jár vissza teljes összegben! A foglaló más kategória! Ha írtatok valami papírt róla, és abban foglalóként van feltüntetve az összeg, (tehát írásos bizonyíték van róla, hogy foglaló) akkor a foglaló DUPLÁJÁT ! kell visszafizetnie! Ugyanis ez már egy komoly szerzõdésnek minõsül, amit egyoldalúan megszegett, ezért anyagi kárpótlást KÖTELES fizetni! Ugyanígy, ha te álltál volna el az üzlettõl, akkor a foglalót nem kellett volna visszaadnia, mert akkor neki járt volna az anyagi kártérítés. Szóval ha visszaadja a foglalót, azzal csak a tartozását egyenlíti ki, és az még csak egál. Még egyszer ugyanannyit köteles fizetnie a törvény szerint! Ha elõleg, akkor csak annyit kell visszafizetnie. De ha foglaló, és nem akarja megfizetni a dupláját, akkor simán polgári peres eljárás, és azt lazán meg is nyered, hiszen teljesen egyértelmû a szabályozás ilyen téren.
Visszajár a foglaló, mert nem te léptél vissza..
A kérdező hozzászólása: Visszakaptam. Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!