Találatok a következő kifejezésre: Mit fog gondolni a nőgyógyász (1 db)

Mit fog rólam gondolni a nőgyógyász?

Elég régen nem jártam már n?gyógyásznál. Mikor utoljára voltam, az orvos még a magam természetességében látott. Azóta viszont rászoktam, hogy teljesen leszörtelenítem a nemiszervemet. Mit fog gondolni rólam az orvos, ha meglátja így csupaszon? Nem fog kinevetni?

Legjobb válasz: Látott az már különb dolgokat is. Biztos nem fog kinevetni.

Látott az már különb dolgokat is. Biztos nem fog kinevetni.
Semmit. Látott õ már szõkét, barnát, feketét, bozótosat, fazonra igazítottat és csupaszt, pirszingeset és tetováltat. Szerintem már nem igazán lehet õket semmivel se meglepni. Amúgy meg csak az fontos neki, hogy mosd meg a vizsgálat elõtt.
Engem megmosolygott, hogy nicsak:-)) De aboszolut kedvesen:-) és viccesen:-) De nem az a dolga, õt nem érdekli, hogy hogy nézel ki, nem fog megszólni, fõleg nem leszólni!! Ettõl ne félj , és tessék évente elmenni citológiára!!!! Nem vicc!!
Egy ismerõsöm dolgozott nõgyógyász mellett asszisztensként. Egyrészt szeretik a borotvált puncit, mert lehet látni, másrészt annyi mindent láttak már (2tucat karikát, különféle tetovált és nyírt ábrákat, tiritarka színezést, a különféle bennszorult tárgyakat), hogy egy "mezei" borotvált punci szinte már semmi hatással nincs rájuk.
tuti nem nevet ki.. meg sztem így még sokkal jobb is..
Miért nevetne ki? A nõk közül elég sok szõrteleníti magát, az orvos már látott ilyen- és olyan puncikat is, neki ez abszolút nem lényeg, nem ezt fogja figyelni.
Gondolod, hogy emlékezni fog rá, legutóbb hogy voltál ott? A másik: gondolod, hogy érdekelni fogja? Ez a munkája: nem élvezkedni fog rajtad! Örül is, ha gyorsan túl van rajta...
Szia! Én is le vagyok szedve, és soha nem tett rá megjegyzést. Nem is tehet. Szerintem jobb, mintha a bozótoson kéne átjutnia....
Növeszdd gyorsan vissza!
dehogy ne félj . biztos hoyg nem fog kinevetni
Én is most készüllök nõdokihoz (17 vagyok, valószínûleg gyulladás :S) és én is brotvált vagyok, de szerintem sokkal jobban szeretik, mert azt átlehet látni és látja ha fel van ddagadva valamid, vagy pirosabb mint kéne stb :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a nőgyógyász azt mondta, hogy menjek vissza rákszűrésre, akkor látott valami rákos elváltozást, vagy csak úgy a biztonság kedvéért mondta?

Szóval folyással küszködök már hónapok óta, nyáron kiírta nekem a Kliont, semmit nem használt, most visszamentem, és megint gyulladás van a papírra írva, kenetet vett. Mondta, hogy ennek az eredményéért menjek vissza, kis idő múlva pedig azt, hogy rákszűrésen is részt veszek egy hónap múlva. Akkor most olyan súlyos, hogy plusz rákszűrés, vagy akik járnak, azoknak mindig szoktak ilyet ajánlani? Azért is kétségbe estem kicsit, mert véres volt a folyásom az utóbbi időben, és régebben a Klion sem használt semmit. Vagy ha tegyük fel most látott volna valami nagyon rosszat, akkor azt már mondta volna, és nem csak a szűrést említette volna?

2

Ez mi megijedtem?

Fekete és barna folyás az egész bugyim olyan nogyon sok folyt!! Mi lehet ez??? 12/l nem kaka nem olyan a szaga!

10

Már 6. napja barna folyásom van, ez normális?

3hete voltam utoljára barátommal egyutt,védekezunk,nem nyult hozzám spermás kézzel,terhességet kizárhatom ugye?:(( nagyon aggodom..kerlek titeket normalis valaszokat..egyebkent jovo heten kellen e megjonnie..

3

SOS! Mekkora melltartóra van szükségem?

Mell alatti körméret: 74-75 cm

3

Van itt olyan, aki genitális, nemi herpeszen szenved, akinek már volt genitalis herpesze? SOS!

4

Fogamzásgátló szedése eredményezheti a máj túlterheltségét? Ha igen, ugye nem kell feltétlenül abbahagyni a szedését? (lehet átállni másra, stb)

5

Ca 125 vizsgálattal kapcsolatban érdeklődöm?

Januárra kaptam időpontot, de addig nem birom ki, hogy meg ne tudjam ebből az eredményből mit fognak látni. 21 lett az eredménye, endometriozis gyanúval küldet ilyen vizsgálatra.

1

Mitől lehet (SÜRGÕS, többi lent! )?

Volt egy időszakom amikor folyamatosan szorulásom volt, akkor kezdődött ez az egész. Ahogy nyomtam, erőlködtem és egyszer azt vettem észre hogy egy kevés vért is törlök ki..mindig mikor elmentem töröltem ki egy kicsit.

5

Escapelle-nél voltatok így? Késik a menstruációm! Normális?

November 6-án Escapelle-t vettem be. Majd rá 5 napra, 11-én vérzésem volt 3-4 napig. A rendes menstruációmnak november 25-én kellett volna megjönnie. Most van december 4. Tudom, hogy késhet a tablettától. De mennyit? mert már 9 napja késik, ha a rendes mensim idejéhez mérem. Vagy számoljam a 28 napot a tabletta utáni vérzéstől? Mert ha úgy számolom, akkor 9-én kell megjönnie.

3

Normális, hogy a CNS hüvelykúp kicsúszik a huvelyemből?

Amikor már kisebb mindig kicsúszik, nedves es olvad össze vissza. Ez normális?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!