Találatok a következő kifejezésre: Mit fog gondolni a (20 db)

Szerintetek ezalatt majd mit fog gondolni a szerelmem? 15/F

Nemsokára lesz egy bál, ahol mindenkinek táncolnia kell. A bál előtti nap majd meg fogom tőle kérdezni, hogy szeretné-e, ha én lennék a partnere. Ha visszautasítana, akkor nem mennék el. De ha egyből elfogadná azt a kérést, akkor elmennék.

Legjobb válasz: 1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.

1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.
Szerintem mindenképpen kérdezd meg, de ne pont a bál elõtti napon, mert akkorra valaki más is megkérheti már, és különben is úgy tûnne, mintha eredetileg mással akartál volna menni , és õ csak egy amolyan pót lenne... A visszautasítás pedig az élet része, ha van kedved menj el nélküle és érezd jól magad, ha nincs akkor meg ( ezt azért még 1x gondold át) és ne menj...
ha visszautasít, attól még elmehetsz...
A kérdező hozzászólása: De senkivel sem szeretnék táncolni, csak és kizárólag Vele!
akkor maradj otthon [email protected], és mindenki hülyének fog tartani, hogy nem mentél el
Mindenképpen kérdezd meg tõle. Nem szabad elmenni hagyni az esélyeket! (...vagy mit is kérdeztél? Nem egészen világos!)
tipikus pulya felfogás...

Vajon mit fog gondolni a lány?

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik kiderítettem a nevét és látásból én ismerem is de ? engem nem szerintetek ha felvenném MSN-re tolakodásnak venné?

Legjobb válasz: Ha csak egy lehetõséged adódik!!! Akkor élõben. Az az igazi nem online.

Ha csak egy lehetõséged adódik!!! Akkor élõben. Az az igazi nem online.
szerintem vedd fel msnre, tisztázd vele, hogy ki vagy, stb, és próbálj meg összehozni egy találkát.

Mit fog gondolni a csaj?

Az a helyzet, h még nem feküdtem le senkivel, és most kilátásban van egy tapasztaltabb csaj. De nem tudja, h én még sz?z vok.Ha lefekszünk, úgyis észreveszi, h még nem voltam senkivel, nem? Elég nagyszájú és rámen?s csaj. Ez nagyon gáz lehet, úgy értem, nem fog miatta cikizni, vagy vmi? Nem járunk, csak szex lenne.

Legjobb válasz: 16/F

A kérdező hozzászólása: 16/F
hali kérdezõ, megvolt a dolog? hogy ment, rájött?
"esetleg ha a muterja rendben van még, akkor az a korosztály nyugisabban újítható." :D:D:D ez nagyon nagy :D
Azt mondja már meg nekem valaki ha egy 16 éves fiú 5-nél több lánnyal volt, akkor mért csõdör? Ha lány van így meg mért kur.va? Az eredeti kérdésre válaszolva: Mond el neki, lehet még pozitívum is lesz, hogy õ avat. Illetve tapasztalt lánnyal szex kapcsolat, meg szüzesség elvesztés(persze ha csak ha nem zúgsz bele) igen hasznos lesz a késõbbiekben.;)
Szerintem nem gáz, hogy még nem volt senkid, az gáz ha a csajnak 16 évesen tényleg 5-nél több pasija volt. KÉRDÉS: Te egy ilyennel szeretnéd elõször csinálni??? Gondolkodj el azon, hogy nem érné-e meg várni, hogy találj valaki olyat, akit szeretsz, akivel tényleg egy élmény lenne.
Élbõl hagynám a francba. Az a legesélyesebb, hogy az elsõ alkalom után bele fogsz zúgni, aztán megy a drámázás, köbö idiótát csinálsz magadból egy kérges lelkû kölökribanc miatt... Szerintem várj. Esetleg ha a muterja rendben van még, akkor az a korosztály nyugisabban újítható.
A kérdező hozzászólása: õ is 16. nem tom mennyi pasija volt már, de az biztos, h sok pasival feküdt le sztem 5-nél többel és ez 16 évesen sztem sok
nehéz dió. hány éves a csaj és mennyi pasija volt már?
A kérdező hozzászólása: és nem fog ettõl visszahúzódni? mer csak szexkapcs lenne
Mondd meg neki, h mi a helyzet! Az a legtisztább és akk neked sem kell parázni, h mi lesz.
A kérdező hozzászólása: áh, sajnos nem elmentünk buliba, és kipróbáltatták velem az abszintot és elkezdtem másik csajjal kavarni szal hülye voltamxd

Ha csak úgy belájkolom a képét/képeit, akkor mit fog gondolni?

Tehát nem most rakta ki, más nem lájkolta napokban, szóval tuti, hogy rájön, hogy nézegettem az adatlapját. (Gyűlölködést és facebook szidást nem kérek. Ne ott élem az életem, de azt is használom. És igen, élőben is adok majd neki jeleket, de erre egyelőre nincs lehetőségem.) 17L

Legjobb válasz: Azt, hogy "belájkoltad".

Azt, hogy "belájkoltad".
A kérdező hozzászólása: Elsõ... Kérlek.
semmit
1. vagyok, de komolyan csak ennyit gondolnék, amíg élõben nincsenek jelek...
A kérdező hozzászólása: Akkor elõbb adjak élõben jeleket és utána lájkoljam?
Ha megoldható, szerintem igen... de inkább, ahogy Te érzed :)
Semmit. Azt hogy: Ezzazz! Még egy lájk!
Törzsvásárlóóóóóó yeah!(EZT)
Amit minden más ember, hogy búza.
Azt, hogy homár. Normális férfi nem vesz yaoi mangát, egy nõt még megértek.. 19/F
Mi a rák az a yaoi? És az animekon? A mangát azt tudom, az a perverz japán képregény, amiben polipokkal vannak a lányok.
#4-es: a manga a japán képregény :D Ezen belül akad egy csomó féle-fajta, amiben többek között vannak csápos dolgok is, de alapvetõen a manga a japán képregény neve :)
És amit még kifejeltettem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi <- japán homik neve a yaoi, az animecon-ról pedig egy kis olvasnivaló: http://www.japime.eoldal.hu/cikkek/animecon_-mondocon/2012ta..
Ki vesz mit és hol, és minek, és mi van a hajjal és mit akar magától, és ki gondolkodik?
Lehet, el kellene mennem egy ilyen helyre nekem is. Csak nézelõdni akár :)
Semmit, hisz ott dolgoznak és csupa ilyen megy oda. Meleg vagy amúgy?

Van egy 2 éves kan kutyánk és egy 8 éves szukánk aki már vemhes a fiatal kantól, szerintetek cikki, mit fognak gondolni az emberek a túl nagy korkülönbség láttán?

Nem gondolom,nem szükséges kiegészíteni konkrétumokkal. Figyelt kérdésnek sem akarom rakni,email értesítést sem akarok kapni,lehet nem is ír rá senki.

Legjobb válasz: túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

Mit fog gondolni rólam a srác, ha felveszem msn-re?

Pár hete összefutottunk véletlenül egy ismerősöm haverjával, és jól elbeszélgettünk, jófejnek tűnik a srác. Rákerestem facebookon, megjelöltem-elfogadta, és néha lájkolgat nekem. Azóta nem találkoztunk,nem beszéltünk,csak egyszer kommentben pár szót. Úgy érzem, kölcsönösen szimpatizálunk egymással.:D Szeretném jobban megismerni, és akár összebarátkozni vele. Viszont van párkapcsolatom,így nem szeretnék tőle komolyabbat. Ha felvenném msn-re,azzal, hogy "jófejnek tűntél,gondoltam beszélgethetnénk...", akkor hülyének nézne? Nem gondolná, hogy riba*c vagyok,mert van barátom és csak így "nyomulok" a társasága után? 18/L

Legjobb válasz: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D

A kérdező hozzászólása: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D
Szerintem ne vedd fel, elég félreérthetõ lenne a gyereknek, aztán bepróbálkozna lehet, csak a baj lenne belõle.
Eleve milyen már hogy egy csaj kezd udvarolni?? Az ilyen csajok csak egy dologra jók... Juj most olvasom VAN BARÁTOD? Hát ez így eléggé ribancos benyomást tenne.

Alighogy összejöttem a barátnőmmel, eltört a kezem, és még hetekig gipszben lesz. Nem jelenthet ez gondot neki, mit fog gondolni vagy tenni?

Legjobb válasz: Ha nem azért tört el,mert szétverted a fejét a kezeddel,akkor nem lesz gond.

Ha nem azért tört el, mert szétverted a fejét a kezeddel, akkor nem lesz gond.
Legalább megtudod, hogy kibírja-e melletted így is. Ha valakit kedvelünk, ilyenek miatt nem hagyjuk el.
Ez fáj.
Figyu, ha szeret a csaj, még ápolni és babusgatni is fog. Ha nem teszi, az neked egy jó mérce arra, hogy megéri-e vele maradnod.
az én barátomnak törött volt a karja, mikoir összejöttünk. :D
Reméljük nem szkanderozni akar veled

Mit fog rólam gondolni a nőgyógyász?

Elég régen nem jártam már n?gyógyásznál. Mikor utoljára voltam, az orvos még a magam természetességében látott. Azóta viszont rászoktam, hogy teljesen leszörtelenítem a nemiszervemet. Mit fog gondolni rólam az orvos, ha meglátja így csupaszon? Nem fog kinevetni?

Legjobb válasz: Látott az már különb dolgokat is. Biztos nem fog kinevetni.

Látott az már különb dolgokat is. Biztos nem fog kinevetni.
Semmit. Látott õ már szõkét, barnát, feketét, bozótosat, fazonra igazítottat és csupaszt, pirszingeset és tetováltat. Szerintem már nem igazán lehet õket semmivel se meglepni. Amúgy meg csak az fontos neki, hogy mosd meg a vizsgálat elõtt.
Engem megmosolygott, hogy nicsak:-)) De aboszolut kedvesen:-) és viccesen:-) De nem az a dolga, õt nem érdekli, hogy hogy nézel ki, nem fog megszólni, fõleg nem leszólni!! Ettõl ne félj , és tessék évente elmenni citológiára!!!! Nem vicc!!
Egy ismerõsöm dolgozott nõgyógyász mellett asszisztensként. Egyrészt szeretik a borotvált puncit, mert lehet látni, másrészt annyi mindent láttak már (2tucat karikát, különféle tetovált és nyírt ábrákat, tiritarka színezést, a különféle bennszorult tárgyakat), hogy egy "mezei" borotvált punci szinte már semmi hatással nincs rájuk.
tuti nem nevet ki.. meg sztem így még sokkal jobb is..
Miért nevetne ki? A nõk közül elég sok szõrteleníti magát, az orvos már látott ilyen- és olyan puncikat is, neki ez abszolút nem lényeg, nem ezt fogja figyelni.
Gondolod, hogy emlékezni fog rá, legutóbb hogy voltál ott? A másik: gondolod, hogy érdekelni fogja? Ez a munkája: nem élvezkedni fog rajtad! Örül is, ha gyorsan túl van rajta...
Szia! Én is le vagyok szedve, és soha nem tett rá megjegyzést. Nem is tehet. Szerintem jobb, mintha a bozótoson kéne átjutnia....
Növeszdd gyorsan vissza!
dehogy ne félj . biztos hoyg nem fog kinevetni
Én is most készüllök nõdokihoz (17 vagyok, valószínûleg gyulladás :S) és én is brotvált vagyok, de szerintem sokkal jobban szeretik, mert azt átlehet látni és látja ha fel van ddagadva valamid, vagy pirosabb mint kéne stb :)

Mikor fog már az eljönni az az idő, hogy egyáltalán nem fogok a cigire gondolni? Aki már hosszabb ideje nem cigizik, gondol néha rá?

Már 4éve egyáltalán nem dohányzom. Egyből abbahagytam amint terhes lettem. Eleinte nehéz volt,de mai napig van hogy eszembe jut hogy milyen jó lenne elszívni egy cigit!:( Nem minden nap,sőt nem is minden héten,de akkor is zavar! Az biztos hogy soha többet nem szeretnék rágyújtani!

Legjobb válasz: Én mióta a párommal vagyok, nem dohányzom. Õ azt mondta, csak úgy jön össze velem, ha leszokok, és kihajítottam egy egész doboz cigit miatta. Azóta néha eszembe jut, de elhessegetem a gondolatot azzal, hogy nem fogok csalódást okozni neki, és hogy milyen büszke rám, amiért ilyen áldozatot hoztam érte. És az, hogy vele szemben becsületes vagyok segít átvészelni :)

Én mióta a párommal vagyok, nem dohányzom. Õ azt mondta, csak úgy jön össze velem, ha leszokok, és kihajítottam egy egész doboz cigit miatta. Azóta néha eszembe jut, de elhessegetem a gondolatot azzal, hogy nem fogok csalódást okozni neki, és hogy milyen büszke rám, amiért ilyen áldozatot hoztam érte. És az, hogy vele szemben becsületes vagyok segít átvészelni :)
Soha. Csak olyan idõ jön el, hogy nagyon keveset gondolsz rá! Én 11 év után hagytam abba! Lassan már 3 éve egy slukkot sem szívtam. Viszont 1-2 szer ha idegesebb vagyok eszembe jut, illetve ilyenkor, a nyári napokon, mikor jó volt úgy felkelni, hogy reggeli kávé, és mellé egy cigi, nyugalomban, magamban, a saját gondolataimmal.... Ez soha nem fog elfelejtõdni, legalább is nekem soha. De közben arra gondolok, hogy az egészségem sokkal de sokkal többet ér ennél, és nem dobok kis sok-sok pénzt egy olyan dologért, füstbe száll, és csak károsít engem is, és a környezetemet is. Ez a gondolat már sokkal erõsebb bennem, mint az, hogy milyen jó is volt annó. Szóval elmúlni nem fog, csak gyengébb lesz és ritkábban jut eszedbe! Örülni kell, hogy sikerült az, ami másoknak soha sem fog, és büszkének kell lenni magunkra! Erõsek vagyunk és kitartóak! Fel a fejjel! Ezt csak az erõs emberek tudják megtenni!
Én is több mint 3 éve nem gyújtottam rá. Kb egy hete hazafelé rágyújthatnékom volt. Bennem is az van, hogy ez úgy nagyjából tart 20 percig vagy még addig se és mondom magamnak, hogy elmúlik. Szerintem nem szûnik meg teljesen soha. Az mondjuk így nem igaz, hogy 3 éve nem, mert január 13-án elszívtam egy fél szál cigit, mondván hogy 3 éve nem és ezt ünnepeltük. És az a baj, hogy olyan volt mintha tegnap szívtam el. Azt vártam, hogy majd keserû lesz, meg köhögök, meg nem esik jól. De bizony nagyon jól esett és én meg nagyot csalódtam. Közben rájöttem, hogy bármikor vissza tudnék szokni.
Önhipnózis: ha rádjön, gondolj vissza arra, hogy milyen büdös voltál, milyen büdös volt a lakás. Undorodj meg tõle. Elég ha elkapod egy bagós lehelletét. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!