Találatok a következő kifejezésre: Mit fog gondolni a (22 db)

Szerintetek ezalatt majd mit fog gondolni a szerelmem? 15/F

Nemsokára lesz egy bál, ahol mindenkinek táncolnia kell. A bál előtti nap majd meg fogom tőle kérdezni, hogy szeretné-e, ha én lennék a partnere. Ha visszautasítana, akkor nem mennék el. De ha egyből elfogadná azt a kérést, akkor elmennék.

Legjobb válasz: 1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.

1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.
Szerintem mindenképpen kérdezd meg, de ne pont a bál elõtti napon, mert akkorra valaki más is megkérheti már, és különben is úgy tûnne, mintha eredetileg mással akartál volna menni , és õ csak egy amolyan pót lenne... A visszautasítás pedig az élet része, ha van kedved menj el nélküle és érezd jól magad, ha nincs akkor meg ( ezt azért még 1x gondold át) és ne menj...
ha visszautasít, attól még elmehetsz...
A kérdező hozzászólása: De senkivel sem szeretnék táncolni, csak és kizárólag Vele!
akkor maradj otthon [email protected], és mindenki hülyének fog tartani, hogy nem mentél el
Mindenképpen kérdezd meg tõle. Nem szabad elmenni hagyni az esélyeket! (...vagy mit is kérdeztél? Nem egészen világos!)
tipikus pulya felfogás...

Vajon mit fog gondolni a lány?

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik kiderítettem a nevét és látásból én ismerem is de ? engem nem szerintetek ha felvenném MSN-re tolakodásnak venné?

Legjobb válasz: Ha csak egy lehetõséged adódik!!! Akkor élõben. Az az igazi nem online.

Ha csak egy lehetõséged adódik!!! Akkor élõben. Az az igazi nem online.
szerintem vedd fel msnre, tisztázd vele, hogy ki vagy, stb, és próbálj meg összehozni egy találkát.

Mit fog gondolni a csaj?

Az a helyzet, h még nem feküdtem le senkivel, és most kilátásban van egy tapasztaltabb csaj. De nem tudja, h én még sz?z vok.Ha lefekszünk, úgyis észreveszi, h még nem voltam senkivel, nem? Elég nagyszájú és rámen?s csaj. Ez nagyon gáz lehet, úgy értem, nem fog miatta cikizni, vagy vmi? Nem járunk, csak szex lenne.

Legjobb válasz: 16/F

A kérdező hozzászólása: 16/F
hali kérdezõ, megvolt a dolog? hogy ment, rájött?
"esetleg ha a muterja rendben van még, akkor az a korosztály nyugisabban újítható." :D:D:D ez nagyon nagy :D
Azt mondja már meg nekem valaki ha egy 16 éves fiú 5-nél több lánnyal volt, akkor mért csõdör? Ha lány van így meg mért kur.va? Az eredeti kérdésre válaszolva: Mond el neki, lehet még pozitívum is lesz, hogy õ avat. Illetve tapasztalt lánnyal szex kapcsolat, meg szüzesség elvesztés(persze ha csak ha nem zúgsz bele) igen hasznos lesz a késõbbiekben.;)
Szerintem nem gáz, hogy még nem volt senkid, az gáz ha a csajnak 16 évesen tényleg 5-nél több pasija volt. KÉRDÉS: Te egy ilyennel szeretnéd elõször csinálni??? Gondolkodj el azon, hogy nem érné-e meg várni, hogy találj valaki olyat, akit szeretsz, akivel tényleg egy élmény lenne.
Élbõl hagynám a francba. Az a legesélyesebb, hogy az elsõ alkalom után bele fogsz zúgni, aztán megy a drámázás, köbö idiótát csinálsz magadból egy kérges lelkû kölökribanc miatt... Szerintem várj. Esetleg ha a muterja rendben van még, akkor az a korosztály nyugisabban újítható.
A kérdező hozzászólása: õ is 16. nem tom mennyi pasija volt már, de az biztos, h sok pasival feküdt le sztem 5-nél többel és ez 16 évesen sztem sok
nehéz dió. hány éves a csaj és mennyi pasija volt már?
A kérdező hozzászólása: és nem fog ettõl visszahúzódni? mer csak szexkapcs lenne
Mondd meg neki, h mi a helyzet! Az a legtisztább és akk neked sem kell parázni, h mi lesz.
A kérdező hozzászólása: áh, sajnos nem elmentünk buliba, és kipróbáltatták velem az abszintot és elkezdtem másik csajjal kavarni szal hülye voltamxd

Az iskolatársak, belém fognak kötni ha katonai térd gatyám van és nemzeti rockos pólókat hordok? Vagy még az utcán is, illetve a tanárok mit fognak gondolni rólam?

Legjobb válasz: Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelezõ jellegû viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...

Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelezõ jellegû viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...
Nem kell velük foglalkozni...
No, hát tegnap óta már belementek a szüleid a netes rendelésbe? Beléd fognak kötni, igen. Én csak szánakoznék rajtad, de egyszer úgyis felnõsz.
Tudod jól, hogy beléd fognak kötni. A kérdés az, hogy ezt mennyire tudod majd kezelni. Engem gimnáziumban ilyen öltözékû srácok vegzáltak állandó jelleggel, mert fekete ruhákat hordtam és valamiért szúrta a szemüket. Nem vettem róluk tudomást. Tehát sima fekete ruhába belekötnek, akkor...érted. Viszont Nálad fokozott veszélye van annak is ugye, hogy majd nem csak verbálisan kötnek beléd, hanem fizikailag is.
Beléd nem fognak kötni, de a hátad mögött megszólnak az 100%
A kérdező hozzászólása: 16
Véletlen nem vörös a hajad?xd
Hány éves vagy?
Lehet rajtad bármilyen nadrág akkor is beléd kötnek!
Ne törõdj vele! Azt mondanak, amit akarnak. Egyébként ebben szerintem nincs semmi ciki. Azt hordasz, ami neked tetszik. :)
Szia! Nem kell aggódnod, aki hasonló stílus mellett áll, az inkább ugyanolyan, jó èrtelembe vett különcnek fog tekinteni, mint önmagát. Azok pedig, akik belèdkötnènek vagy megszólnak a nèzeteid ès az öltözködèsed miatt nem többek, mint ostobák ès önmagukkal elègtelenek. Csak a saját mèrgüket ès hiányukat tulajdonítják a mások iránti gyûlöletnek. Nem èrdemes energiát fordítani rá, hogy egy kicsit is èrdekeljen ès elgondolkozz rajta. Hidd el, aki szeret ès lelkileg egèszsèges szemèly, azt nem fogja foglalkoztatni, hogy milyen ruhát viselsz

Ha csak úgy belájkolom a képét/képeit, akkor mit fog gondolni?

Tehát nem most rakta ki, más nem lájkolta napokban, szóval tuti, hogy rájön, hogy nézegettem az adatlapját. (Gyűlölködést és facebook szidást nem kérek. Ne ott élem az életem, de azt is használom. És igen, élőben is adok majd neki jeleket, de erre egyelőre nincs lehetőségem.) 17L

Legjobb válasz: Azt, hogy "belájkoltad".

Azt, hogy "belájkoltad".
A kérdező hozzászólása: Elsõ... Kérlek.
semmit
1. vagyok, de komolyan csak ennyit gondolnék, amíg élõben nincsenek jelek...
A kérdező hozzászólása: Akkor elõbb adjak élõben jeleket és utána lájkoljam?
Ha megoldható, szerintem igen... de inkább, ahogy Te érzed :)
Semmit. Azt hogy: Ezzazz! Még egy lájk!
Törzsvásárlóóóóóó yeah!(EZT)
Amit minden más ember, hogy búza.
Azt, hogy homár. Normális férfi nem vesz yaoi mangát, egy nõt még megértek.. 19/F
Mi a rák az a yaoi? És az animekon? A mangát azt tudom, az a perverz japán képregény, amiben polipokkal vannak a lányok.
#4-es: a manga a japán képregény :D Ezen belül akad egy csomó féle-fajta, amiben többek között vannak csápos dolgok is, de alapvetõen a manga a japán képregény neve :)
És amit még kifejeltettem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi <- japán homik neve a yaoi, az animecon-ról pedig egy kis olvasnivaló: http://www.japime.eoldal.hu/cikkek/animecon_-mondocon/2012ta..
Ki vesz mit és hol, és minek, és mi van a hajjal és mit akar magától, és ki gondolkodik?
Lehet, el kellene mennem egy ilyen helyre nekem is. Csak nézelõdni akár :)
Semmit, hisz ott dolgoznak és csupa ilyen megy oda. Meleg vagy amúgy?

Elsõ szexnél mit fog gondolni majd a fiú?

Még nem volt barátom, és szûz is vagyok még. Mostanában egyre gyakrabban gondolok a szexre, és már vágyom is rá, persze várok még egy komoly kapcsolatra, nem feküdnék le fûvel-fával. Csak amikor önkielégítést végzek, akkor gyorsan nedvesedek és amikor orgazmusom van, akkor remegek is néha, az egész testem összerándul. Ez normális dolog? A fiút zavarni fogja? És az, ha már csak attól benedvesednék, ha csak hozzám ér? Mi lesz, ha csak pár perc (vagy annyi sem) és már rögtön orgazmusom lesz, ha szexre kerül a sor? Nem fog egy szexõrültnek gondolni? 17/l

Legjobb válasz: Épp ezek a legjobb dolgok, imádom, ha ilyen egy lány:D

Épp ezek a legjobb dolgok, imádom, ha ilyen egy lány:D
Teljesen természetes, és hidd el, örülni fog neki! :)
Ez teljesen normális és tetszetõs is a számunkra :)
Én pl imádnálak ezért, és hidd el rengetegen vagyunk így, úgyhogy nyugi, szuper lesz
Nem allsz meg keszen ra, ha azt hiszed ilyen dolgok zavarna a fiut...
Ha ezek benned komolyan felmerülnek akkor varj par evet a szexszel mert nagyon éretlen vagy..
Dehogy vagy éretlen! Hajrá!!!!!

Van egy 2 éves kan kutyánk és egy 8 éves szukánk aki már vemhes a fiatal kantól, szerintetek cikki, mit fognak gondolni az emberek a túl nagy korkülönbség láttán?

Nem gondolom,nem szükséges kiegészíteni konkrétumokkal. Figyelt kérdésnek sem akarom rakni,email értesítést sem akarok kapni,lehet nem is ír rá senki.

Legjobb válasz: túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

Mit fog gondolni rólam a srác, ha felveszem msn-re?

Pár hete összefutottunk véletlenül egy ismerősöm haverjával, és jól elbeszélgettünk, jófejnek tűnik a srác. Rákerestem facebookon, megjelöltem-elfogadta, és néha lájkolgat nekem. Azóta nem találkoztunk,nem beszéltünk,csak egyszer kommentben pár szót. Úgy érzem, kölcsönösen szimpatizálunk egymással.:D Szeretném jobban megismerni, és akár összebarátkozni vele. Viszont van párkapcsolatom,így nem szeretnék tőle komolyabbat. Ha felvenném msn-re,azzal, hogy "jófejnek tűntél,gondoltam beszélgethetnénk...", akkor hülyének nézne? Nem gondolná, hogy riba*c vagyok,mert van barátom és csak így "nyomulok" a társasága után? 18/L

Legjobb válasz: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D

A kérdező hozzászólása: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D
Szerintem ne vedd fel, elég félreérthetõ lenne a gyereknek, aztán bepróbálkozna lehet, csak a baj lenne belõle.
Eleve milyen már hogy egy csaj kezd udvarolni?? Az ilyen csajok csak egy dologra jók... Juj most olvasom VAN BARÁTOD? Hát ez így eléggé ribancos benyomást tenne.

Alighogy összejöttem a barátnőmmel, eltört a kezem, és még hetekig gipszben lesz. Nem jelenthet ez gondot neki, mit fog gondolni vagy tenni?

Legjobb válasz: Ha nem azért tört el,mert szétverted a fejét a kezeddel,akkor nem lesz gond.

Ha nem azért tört el, mert szétverted a fejét a kezeddel, akkor nem lesz gond.
Legalább megtudod, hogy kibírja-e melletted így is. Ha valakit kedvelünk, ilyenek miatt nem hagyjuk el.
Ez fáj.
Figyu, ha szeret a csaj, még ápolni és babusgatni is fog. Ha nem teszi, az neked egy jó mérce arra, hogy megéri-e vele maradnod.
az én barátomnak törött volt a karja, mikoir összejöttünk. :D
Reméljük nem szkanderozni akar veled

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!