Találatok a következő kifejezésre: Mit fog gondolni (40 db)

Te ezt így elõre megtervezed?
meglepetésében meghúzza a kukacod:DDD
Szerintem tudni fogja hogy akarsz valamit tõle. Ha tetszik neki hagyja, ha nem pofán b*sz egy szívlapáttal.
Homlokpuszi a tisztelet jele. Viszont, ha õ ezzel nincs tisztában, akkor furán nézhet rád. Arcra miért nem jó?
Miért olyan nagy szám 1 puszi? Lány oszt.társammal rohadt jó barátságot ápolunk és csomószor adtunk már egymásnak puszit anélkül, hogy kínos lett volna, vagy a másik bármit is félreértett volna. /Most persze ne arra gondoljatok, hogy minden egyes nap puszilgattuk egymást/ 18 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Arc puszi az köszönésnél, búcsúzásnál szokott lenni, ez csak más lenne, de még megcsókolni nem akarom, túl nyomulós lenne szerintem és nem érzem, hogy õ akarna kapcsolatot és igazából én sem érzem magam késznek egy kapcsolatra, de valami jelzés kéne, hogy tudja szeretem.
Szerintem sincs semmi egy pusziban, bár ez emberfüggõ, viszont kinyírni csak nem fog.:DD
Szerintem, ha ez más jellegû lesz (mivel ahogy ebbõl levettem, nem szoktál ilyet csinálni) akkor ha többet nem, akkor legalább elülteted a gondolatot a fejében hogy ez több mint egy sima puszi.

Az iskolatársak, belém fognak kötni ha katonai térd gatyám van és nemzeti rockos pólókat hordok? Vagy még az utcán is, illetve a tanárok mit fognak gondolni rólam?

Legjobb válasz: Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelezõ jellegû viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...

Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelezõ jellegû viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...
Nem kell velük foglalkozni...
No, hát tegnap óta már belementek a szüleid a netes rendelésbe? Beléd fognak kötni, igen. Én csak szánakoznék rajtad, de egyszer úgyis felnõsz.
Tudod jól, hogy beléd fognak kötni. A kérdés az, hogy ezt mennyire tudod majd kezelni. Engem gimnáziumban ilyen öltözékû srácok vegzáltak állandó jelleggel, mert fekete ruhákat hordtam és valamiért szúrta a szemüket. Nem vettem róluk tudomást. Tehát sima fekete ruhába belekötnek, akkor...érted. Viszont Nálad fokozott veszélye van annak is ugye, hogy majd nem csak verbálisan kötnek beléd, hanem fizikailag is.
Beléd nem fognak kötni, de a hátad mögött megszólnak az 100%
A kérdező hozzászólása: 16
Véletlen nem vörös a hajad?xd
Hány éves vagy?
Lehet rajtad bármilyen nadrág akkor is beléd kötnek!
Ne törõdj vele! Azt mondanak, amit akarnak. Egyébként ebben szerintem nincs semmi ciki. Azt hordasz, ami neked tetszik. :)
Szia! Nem kell aggódnod, aki hasonló stílus mellett áll, az inkább ugyanolyan, jó èrtelembe vett különcnek fog tekinteni, mint önmagát. Azok pedig, akik belèdkötnènek vagy megszólnak a nèzeteid ès az öltözködèsed miatt nem többek, mint ostobák ès önmagukkal elègtelenek. Csak a saját mèrgüket ès hiányukat tulajdonítják a mások iránti gyûlöletnek. Nem èrdemes energiát fordítani rá, hogy egy kicsit is èrdekeljen ès elgondolkozz rajta. Hidd el, aki szeret ès lelkileg egèszsèges szemèly, azt nem fogja foglalkoztatni, hogy milyen ruhát viselsz

SzemészetEN MIT FOGNAK GONDOLNI RÓLAM HOGY, 13 ÉVESEN KONTAKTLENCSÉT HORDOK?

nemsokára megyek szemészetre 13 éves vagyok és már kontaktlencsét viselek az egyik szememen tórikus lencsét viselek

Legjobb válasz: Szerintem semmit. Az én öcsém 12 éves és teremfocizik. A szemüveget sokszor letépték róla, 1 szemüvege el is tört. Ezután anya úgy döntött, hogy amíg suliba van és edzésen, hordhat kontaktlencsét. De mikor hazajön suliból akkor leveszi és felveszi helyette a szemüveget.

Szerintem semmit. Az én öcsém 12 éves és teremfocizik. A szemüveget sokszor letépték róla, 1 szemüvege el is tört. Ezután anya úgy döntött, hogy amíg suliba van és edzésen, hordhat kontaktlencsét. De mikor hazajön suliból akkor leveszi és felveszi helyette a szemüveget.
nem tiltják meg de nem javasolt 14 év alatt kontaklencsét hordani. Valószínûleg semmit sem fognak gondolni max. a szüleidrõl hogy mért nem jó a szemüveg.
semmit, nekem 11 évesen már volt alkalmi....


Szerintetek ezalatt majd mit fog gondolni a szerelmem? 15/F

Nemsokára lesz egy bál, ahol mindenkinek táncolnia kell. A bál előtti nap majd meg fogom tőle kérdezni, hogy szeretné-e, ha én lennék a partnere. Ha visszautasítana, akkor nem mennék el. De ha egyből elfogadná azt a kérést, akkor elmennék.

Legjobb válasz: 1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.

1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.
Szerintem mindenképpen kérdezd meg, de ne pont a bál elõtti napon, mert akkorra valaki más is megkérheti már, és különben is úgy tûnne, mintha eredetileg mással akartál volna menni , és õ csak egy amolyan pót lenne... A visszautasítás pedig az élet része, ha van kedved menj el nélküle és érezd jól magad, ha nincs akkor meg ( ezt azért még 1x gondold át) és ne menj...
ha visszautasít, attól még elmehetsz...
A kérdező hozzászólása: De senkivel sem szeretnék táncolni, csak és kizárólag Vele!
akkor maradj otthon [email protected], és mindenki hülyének fog tartani, hogy nem mentél el
Mindenképpen kérdezd meg tõle. Nem szabad elmenni hagyni az esélyeket! (...vagy mit is kérdeztél? Nem egészen világos!)
tipikus pulya felfogás...

Szerintetek mire számíthatok? Mit fog gondolni?

Háttér sztori: pár hónapja tartó "kapcsolat", nagyon ritkán találkozunk, rengeteget dolgozik, közben egyre jobban éreztem hogy elkezdem megszeretni, kötődök hozzá. Tudom hogy ha hagyom tovább fajulni, még rosszabb lesz kilépni belőle. Ma megírtam neki, hogy úgy érzem nem férek bele az életébe, valósítsa meg a terveit, mert nem érzi jól magát abban a helyzetben amiben van, és az előtt hagyjuk ezt abba mielőtt komolyabb érzelmeket kezdek el táplálni iránta. Ti mit tennétek a helyében?

Legjobb válasz: "ok csá"

"ok csá"
forditott gondolkodasu vagy biztos az a legjobb megoldas hogy hunjuk be a szemunket es jojjon a vizozon es ne alljunk szembe es ne alljunk ki az erzeseinkert ugyes vagy mondhatom. dicserd meg magad ezert a hos tettedert
Meg fognak verni téged az utcán.
A kérdező hozzászólása: nem engedett el, õ is érez. happy end :)

Elsõ szexnél mit fog gondolni majd a fiú?

Még nem volt barátom, és szûz is vagyok még. Mostanában egyre gyakrabban gondolok a szexre, és már vágyom is rá, persze várok még egy komoly kapcsolatra, nem feküdnék le fûvel-fával. Csak amikor önkielégítést végzek, akkor gyorsan nedvesedek és amikor orgazmusom van, akkor remegek is néha, az egész testem összerándul. Ez normális dolog? A fiút zavarni fogja? És az, ha már csak attól benedvesednék, ha csak hozzám ér? Mi lesz, ha csak pár perc (vagy annyi sem) és már rögtön orgazmusom lesz, ha szexre kerül a sor? Nem fog egy szexõrültnek gondolni? 17/l

Legjobb válasz: Épp ezek a legjobb dolgok, imádom, ha ilyen egy lány:D

Épp ezek a legjobb dolgok, imádom, ha ilyen egy lány:D
Teljesen természetes, és hidd el, örülni fog neki! :)
Ez teljesen normális és tetszetõs is a számunkra :)
Én pl imádnálak ezért, és hidd el rengetegen vagyunk így, úgyhogy nyugi, szuper lesz
Nem allsz meg keszen ra, ha azt hiszed ilyen dolgok zavarna a fiut...
Ha ezek benned komolyan felmerülnek akkor varj par evet a szexszel mert nagyon éretlen vagy..
Dehogy vagy éretlen! Hajrá!!!!!

Ha csak úgy belájkolom a képét/képeit, akkor mit fog gondolni?

Tehát nem most rakta ki, más nem lájkolta napokban, szóval tuti, hogy rájön, hogy nézegettem az adatlapját. (Gyűlölködést és facebook szidást nem kérek. Ne ott élem az életem, de azt is használom. És igen, élőben is adok majd neki jeleket, de erre egyelőre nincs lehetőségem.) 17L

Legjobb válasz: Azt, hogy "belájkoltad".

Azt, hogy "belájkoltad".
A kérdező hozzászólása: Elsõ... Kérlek.
semmit
1. vagyok, de komolyan csak ennyit gondolnék, amíg élõben nincsenek jelek...
A kérdező hozzászólása: Akkor elõbb adjak élõben jeleket és utána lájkoljam?
Ha megoldható, szerintem igen... de inkább, ahogy Te érzed :)
Semmit. Azt hogy: Ezzazz! Még egy lájk!

Van egy 2 éves kan kutyánk és egy 8 éves szukánk aki már vemhes a fiatal kantól, szerintetek cikki, mit fognak gondolni az emberek a túl nagy korkülönbség láttán?

Nem gondolom,nem szükséges kiegészíteni konkrétumokkal. Figyelt kérdésnek sem akarom rakni,email értesítést sem akarok kapni,lehet nem is ír rá senki.

Legjobb válasz: túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

Nagyon ciki szerintetek? Mit fog gondolni az orvos? (bővebben lent)

Van egy anyajegy az intim területemen. Nem rosszindulatú, semmi gond nincs vele, de nagyon zavaró és emiatt leszeretném vetetni, most, hogy jön a nyár. Csakhogy nem is tudom szőrteleníteni...mert ugye, ott van az a nagy anyajegy, és egyszerűen lehetetlenség ott szőrteleníteni...Szerintetek mit fog gondolni az orvos, ha meglátja, hogy tiszta szőrös vagyok ott? Emiatt nem merek odamenni...

Legjobb válasz: Az orvosnak tök mindegy, hogy szõrös vagy nem szõrös vagy odalent. A lényeg, hogy tiszta legyél! Nem ciki szõrösnek lenni!

Az orvosnak tök mindegy, hogy szõrös vagy nem szõrös vagy odalent. A lényeg, hogy tiszta legyél! Nem ciki szõrösnek lenni!
nem mindenki borotválja le. a dokik meg már sok mindent láthattak. ezmiatt meg pláne nem kell szégyenkezned.
Mégis mit szólna? A szõr természetes dolog. Az, hogy most épp a csupasz p.na a divat..... Az orvosok szerint spec. pont, hogy egészségesebb, ha az ember nem szedi le teljesen a szõrt. Amúgy meg baromira nem érdekli.
Figyelj, ez egy természetes dolog, én is orvos vagyok és sose arra koncentrálok, hogy ki, hol és mennyire szõrös. Sok emberi testet láttak már, lehet, hogy találkoztak is olyan helyzettel mint a tiéd. Szóval nem kell ettõl tartanod, nem lesz semmi gond :) Gondolom ez nem nyugtat meg, de ha úgy döntesz, hogy mégis elmész, utána majd gondolj vissza erre a kérdésedre, hogy felesleges volt ettõl tartani :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Törzsvásárlóóóóóó yeah!(EZT)
Amit minden más ember, hogy búza.
Azt, hogy homár. Normális férfi nem vesz yaoi mangát, egy nõt még megértek.. 19/F
Mi a rák az a yaoi? És az animekon? A mangát azt tudom, az a perverz japán képregény, amiben polipokkal vannak a lányok.
#4-es: a manga a japán képregény :D Ezen belül akad egy csomó féle-fajta, amiben többek között vannak csápos dolgok is, de alapvetõen a manga a japán képregény neve :)
És amit még kifejeltettem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi <- japán homik neve a yaoi, az animecon-ról pedig egy kis olvasnivaló: http://www.japime.eoldal.hu/cikkek/animecon_-mondocon/2012ta..
Ki vesz mit és hol, és minek, és mi van a hajjal és mit akar magától, és ki gondolkodik?
Lehet, el kellene mennem egy ilyen helyre nekem is. Csak nézelõdni akár :)
Semmit, hisz ott dolgoznak és csupa ilyen megy oda. Meleg vagy amúgy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!