Találatok a következő kifejezésre: Mit fog gondolni (37 db)

SzemészetEN MIT FOGNAK GONDOLNI RÓLAM HOGY, 13 ÉVESEN KONTAKTLENCSÉT HORDOK?

nemsokára megyek szemészetre 13 éves vagyok és már kontaktlencsét viselek az egyik szememen tórikus lencsét viselek

Legjobb válasz: Szerintem semmit. Az én öcsém 12 éves és teremfocizik. A szemüveget sokszor letépték róla, 1 szemüvege el is tört. Ezután anya úgy döntött, hogy amíg suliba van és edzésen, hordhat kontaktlencsét. De mikor hazajön suliból akkor leveszi és felveszi helyette a szemüveget.

Szerintem semmit. Az én öcsém 12 éves és teremfocizik. A szemüveget sokszor letépték róla, 1 szemüvege el is tört. Ezután anya úgy döntött, hogy amíg suliba van és edzésen, hordhat kontaktlencsét. De mikor hazajön suliból akkor leveszi és felveszi helyette a szemüveget.
nem tiltják meg de nem javasolt 14 év alatt kontaklencsét hordani. Valószínûleg semmit sem fognak gondolni max. a szüleidrõl hogy mért nem jó a szemüveg.
semmit, nekem 11 évesen már volt alkalmi....

Szerintetek ezalatt majd mit fog gondolni a szerelmem? 15/F

Nemsokára lesz egy bál, ahol mindenkinek táncolnia kell. A bál előtti nap majd meg fogom tőle kérdezni, hogy szeretné-e, ha én lennék a partnere. Ha visszautasítana, akkor nem mennék el. De ha egyből elfogadná azt a kérést, akkor elmennék.

Legjobb válasz: 1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.

1: szerintem nem elõtte nap kell megkérdezni. 2: nemértem mi bajod van. 3: egy táncot kibírsz.
Szerintem mindenképpen kérdezd meg, de ne pont a bál elõtti napon, mert akkorra valaki más is megkérheti már, és különben is úgy tûnne, mintha eredetileg mással akartál volna menni , és õ csak egy amolyan pót lenne... A visszautasítás pedig az élet része, ha van kedved menj el nélküle és érezd jól magad, ha nincs akkor meg ( ezt azért még 1x gondold át) és ne menj...
ha visszautasít, attól még elmehetsz...
A kérdező hozzászólása: De senkivel sem szeretnék táncolni, csak és kizárólag Vele!
akkor maradj otthon [email protected], és mindenki hülyének fog tartani, hogy nem mentél el
Mindenképpen kérdezd meg tõle. Nem szabad elmenni hagyni az esélyeket! (...vagy mit is kérdeztél? Nem egészen világos!)
tipikus pulya felfogás...

Szerintetek mire számíthatok? Mit fog gondolni?

Háttér sztori: pár hónapja tartó "kapcsolat", nagyon ritkán találkozunk, rengeteget dolgozik, közben egyre jobban éreztem hogy elkezdem megszeretni, kötődök hozzá. Tudom hogy ha hagyom tovább fajulni, még rosszabb lesz kilépni belőle. Ma megírtam neki, hogy úgy érzem nem férek bele az életébe, valósítsa meg a terveit, mert nem érzi jól magát abban a helyzetben amiben van, és az előtt hagyjuk ezt abba mielőtt komolyabb érzelmeket kezdek el táplálni iránta. Ti mit tennétek a helyében?

Legjobb válasz: "ok csá"

"ok csá"
forditott gondolkodasu vagy biztos az a legjobb megoldas hogy hunjuk be a szemunket es jojjon a vizozon es ne alljunk szembe es ne alljunk ki az erzeseinkert ugyes vagy mondhatom. dicserd meg magad ezert a hos tettedert
Meg fognak verni téged az utcán.
A kérdező hozzászólása: nem engedett el, õ is érez. happy end :)

Ha csak úgy belájkolom a képét/képeit, akkor mit fog gondolni?

Tehát nem most rakta ki, más nem lájkolta napokban, szóval tuti, hogy rájön, hogy nézegettem az adatlapját. (Gyűlölködést és facebook szidást nem kérek. Ne ott élem az életem, de azt is használom. És igen, élőben is adok majd neki jeleket, de erre egyelőre nincs lehetőségem.) 17L

Legjobb válasz: Azt, hogy "belájkoltad".

Azt, hogy "belájkoltad".
A kérdező hozzászólása: Elsõ... Kérlek.
semmit
1. vagyok, de komolyan csak ennyit gondolnék, amíg élõben nincsenek jelek...
A kérdező hozzászólása: Akkor elõbb adjak élõben jeleket és utána lájkoljam?
Ha megoldható, szerintem igen... de inkább, ahogy Te érzed :)
Semmit. Azt hogy: Ezzazz! Még egy lájk!

Van egy 2 éves kan kutyánk és egy 8 éves szukánk aki már vemhes a fiatal kantól, szerintetek cikki, mit fognak gondolni az emberek a túl nagy korkülönbség láttán?

Nem gondolom,nem szükséges kiegészíteni konkrétumokkal. Figyelt kérdésnek sem akarom rakni,email értesítést sem akarok kapni,lehet nem is ír rá senki.

Legjobb válasz: túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

túl nagy a korkülönbség ráadásul össze sincsenek házasodva? nem értem, hogy lehetsz ilyen erkölcstelen a kutyáiddal együtt! :)

Nagyon ciki szerintetek? Mit fog gondolni az orvos? (bővebben lent)

Van egy anyajegy az intim területemen. Nem rosszindulatú, semmi gond nincs vele, de nagyon zavaró és emiatt leszeretném vetetni, most, hogy jön a nyár. Csakhogy nem is tudom szőrteleníteni...mert ugye, ott van az a nagy anyajegy, és egyszerűen lehetetlenség ott szőrteleníteni...Szerintetek mit fog gondolni az orvos, ha meglátja, hogy tiszta szőrös vagyok ott? Emiatt nem merek odamenni...

Legjobb válasz: Az orvosnak tök mindegy, hogy szõrös vagy nem szõrös vagy odalent. A lényeg, hogy tiszta legyél! Nem ciki szõrösnek lenni!

Az orvosnak tök mindegy, hogy szõrös vagy nem szõrös vagy odalent. A lényeg, hogy tiszta legyél! Nem ciki szõrösnek lenni!
nem mindenki borotválja le. a dokik meg már sok mindent láthattak. ezmiatt meg pláne nem kell szégyenkezned.
Mégis mit szólna? A szõr természetes dolog. Az, hogy most épp a csupasz p.na a divat..... Az orvosok szerint spec. pont, hogy egészségesebb, ha az ember nem szedi le teljesen a szõrt. Amúgy meg baromira nem érdekli.
Figyelj, ez egy természetes dolog, én is orvos vagyok és sose arra koncentrálok, hogy ki, hol és mennyire szõrös. Sok emberi testet láttak már, lehet, hogy találkoztak is olyan helyzettel mint a tiéd. Szóval nem kell ettõl tartanod, nem lesz semmi gond :) Gondolom ez nem nyugtat meg, de ha úgy döntesz, hogy mégis elmész, utána majd gondolj vissza erre a kérdésedre, hogy felesleges volt ettõl tartani :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Törzsvásárlóóóóóó yeah!(EZT)
Amit minden más ember, hogy búza.
Azt, hogy homár. Normális férfi nem vesz yaoi mangát, egy nõt még megértek.. 19/F
Mi a rák az a yaoi? És az animekon? A mangát azt tudom, az a perverz japán képregény, amiben polipokkal vannak a lányok.
#4-es: a manga a japán képregény :D Ezen belül akad egy csomó féle-fajta, amiben többek között vannak csápos dolgok is, de alapvetõen a manga a japán képregény neve :)
És amit még kifejeltettem: http://hu.wikipedia.org/wiki/Jaoi <- japán homik neve a yaoi, az animecon-ról pedig egy kis olvasnivaló: http://www.japime.eoldal.hu/cikkek/animecon_-mondocon/2012ta..
Ki vesz mit és hol, és minek, és mi van a hajjal és mit akar magától, és ki gondolkodik?
Lehet, el kellene mennem egy ilyen helyre nekem is. Csak nézelõdni akár :)
Semmit, hisz ott dolgoznak és csupa ilyen megy oda. Meleg vagy amúgy?

Szerintetek mit fognak gondolni rólam?

Már elegem van az osztályomból! Azt tervezem, hogy jövőre át megyek egy másik osztályba. (ugyanebbe az iskolába). Elegem van abból , hogy az osztályomba egy lány kivételével mindenki ilyen: előttem jópofizik, a hátam mögött meg olyanokat mondanak rólam, hogy inkább most nem írom le. Ma tudtam meg , hogy amikor reggelente jövök ezt mondják: jajj megjött Sára inkább menjünk el.. Amikor odamegyek: Szia!! Miujság? Jó a fölsőd stb. Pedig egy rossz szót nem szólok. Hozzáteszem nem csak velem csinálják sőt egymást is kibeszélik. Arra bezzeg jó vagyok, hogy a házit leírjam nekik, ha betegek... A másik osztály egy normális osztály jóba vagyok szinte az összes lánnyal. :) A tanáraik is normálisabbak... Szóval úgy döntöttem át megyek. Vélemények? Szerintetek nagy bunkóság lenne itt hagyni ezt az osztályt? Ja még annyit hozzáteszek, hogy az én (mostani) osztályomba a fiúk legalább normálisak és jóba vagyok velük csak a lányok kiakasztanak :(.

Legjobb válasz: 12L

A kérdező hozzászólása: 12L
Átmehetsz másik osztályba, de jó ha tudod, hogy ahol közösség van ott mindenhol elõfordulnak ezek az afférok.Ezeket nem tudod kikerülni.Mert ha ahova mennél ott is lesz ilyen akkor azután hova fogsz átmenni?Mindeg nem menekülhetsz ezek elõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi.. Ezután nem mennék sehova, ahogy írtam ismerem az osztályt ahova megyek és tudom , hogy minden osztályba van ilyen de ez az osztály (a mostani) kikészít.. És csak azért mennék át , mert sokkal jobb osztály mint a miénk..
Szerinted ez tudományos kérdés? Ha másban is ilyen gondos vagy, akkor már érthetõ, hogy miért mondanak mindenfélét.

Mit fog gondolni rólam a srác, ha felveszem msn-re?

Pár hete összefutottunk véletlenül egy ismerősöm haverjával, és jól elbeszélgettünk, jófejnek tűnik a srác. Rákerestem facebookon, megjelöltem-elfogadta, és néha lájkolgat nekem. Azóta nem találkoztunk,nem beszéltünk,csak egyszer kommentben pár szót. Úgy érzem, kölcsönösen szimpatizálunk egymással.:D Szeretném jobban megismerni, és akár összebarátkozni vele. Viszont van párkapcsolatom,így nem szeretnék tőle komolyabbat. Ha felvenném msn-re,azzal, hogy "jófejnek tűntél,gondoltam beszélgethetnénk...", akkor hülyének nézne? Nem gondolná, hogy riba*c vagyok,mert van barátom és csak így "nyomulok" a társasága után? 18/L

Legjobb válasz: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D

A kérdező hozzászólása: azért ebbe a témába írtam, mert nem találtam jobbat, bocsi :D
Szerintem ne vedd fel, elég félreérthetõ lenne a gyereknek, aztán bepróbálkozna lehet, csak a baj lenne belõle.
Eleve milyen már hogy egy csaj kezd udvarolni?? Az ilyen csajok csak egy dologra jók... Juj most olvasom VAN BARÁTOD? Hát ez így eléggé ribancos benyomást tenne.

Alighogy összejöttem a barátnőmmel, eltört a kezem, és még hetekig gipszben lesz. Nem jelenthet ez gondot neki, mit fog gondolni vagy tenni?

Legjobb válasz: Ha nem azért tört el,mert szétverted a fejét a kezeddel,akkor nem lesz gond.

Ha nem azért tört el, mert szétverted a fejét a kezeddel, akkor nem lesz gond.
Legalább megtudod, hogy kibírja-e melletted így is. Ha valakit kedvelünk, ilyenek miatt nem hagyjuk el.
Ez fáj.
Figyu, ha szeret a csaj, még ápolni és babusgatni is fog. Ha nem teszi, az neked egy jó mérce arra, hogy megéri-e vele maradnod.
az én barátomnak törött volt a karja, mikoir összejöttünk. :D
Reméljük nem szkanderozni akar veled

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!