Találatok a következő kifejezésre: Mit fog a doki hétfőn (7 db)

Mit fog látni a doki hétfőn? Lesz már szívhang? A párom is bejöhet majd? Hétfőn leszek 7 hetes (ha minden igaz), ezt a uh megállapítják?

A kalkulátor szerint leszek annyi.

Legjobb válasz: Szia. 7-8 hetesen már van szívhang. Hogy a párod bemehet-e, az meg az orvostól függ. De azt hiszem ebben a korban még hüvelyi uh van, oda pedig akkor nem biztos. Gratulálok. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. 7-8 hetesen már van szívhang. Hogy a párod bemehet-e, az meg az orvostól függ. De azt hiszem ebben a korban még hüvelyi uh van, oda pedig akkor nem biztos. Gratulálok. Üdv, 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is neked, a párom szeretne bejönni, azt mondja, hogy õ miért ne mehetne be, nem titok:) Ha megkérem az orvost akkor lehetséges? Én is Gratulálok neked, jó felkészülést :)
nálunk egyszer sem volt hüvelyi, az elsõn sem. Bejöhetett a férjem. 6 hét 5 naposan volt szívhang.
Nálam 12-hétig hüvelyi volt és a párom mindig bennt volt!!! Gratula! 20 hetes kismama
Csináld azt, amit a dokid mond, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen!
szia, nekem is indították a szülést (nem volt jó a pici szívhangja ) volt burokrepesztés, oxitocin, eda..minden h gyorsítsák a folyamatot.3körüül kaptam az edát és 6ra megvolt a kislányom :) nem fájt kevésbé az edától, viszont gyorsan tágultam. Semmi baj nem lesz ha indítják! A lényeg h a pici biztonságban legyen!! Minden jót nektek+ Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!A babám érdekében én még ma is be mennék, csak a doki rágódott rajta hogy küldjön-e.Ebbõl gondolom hogy annyira sürgõs nem lehet.Neked hányadik héten indítták, minden rendben lett a picivel?
szia (2.vaggyok), nekem pont aznap indíották, mikorra ki voltam írva.a szobatársamnak viszont a betöltött 37.héten indították, mert nála is rossz volt a szívhang illetve a lepény is érett volt már, kicsit felkerült a pic-re születés után(úgytudom a 37.héten születettek odskerülnek megfigyelésre automatikusan, de õ is csak pár órát volt ott)minden rendben volt vele, és azóta sem volt semmi gond(azóta is levelezünk, onnan tudom :) ) jól vannak, szépen növögetnek. ne aggódj!! Rendben lesz minden!!!! Drukkkolok Nektek!!! :) )))
melyik fájdalomcsillapítót próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: ben-u-ron algopyryn, apranax, cataflam
ha már a cataflam sem használt, akkor gyulladásról van szó, lehet valahol genny lerakódás. Lüktet? Mindenképp ajánlom menj el ügyeletre, hátha elküldenek a szájsebészetre, mivel hétvégén nincs fogorvosi ügyelet sajna.
Én egy tízezres kisvárosban lakom, de itt is van fogászati ügyelet, ahol a környékbeli települések lakóit is ellátják. Neked is kell lenni a közeledben ilyennek. Különben holnap munkanap lesz, mert meg vannak keverve a napok, lehet, hogy a fogászaton is lesz rendelés. Én reumára járok kezelésre, és holnap is lesz, direkt szóltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ az ügyeletre elmentem és ki is húzták, nem volt begyulladva.


Mire szamithatok? Hetfon voltam 29 hetes terhes, es eddig kulfoldon, Angliaban eltem, viszont most hazamegyunk.31 hetesen fog eloszor latni a dokim.

Milyen vizsgalatok varnak meg ram? Lesz idom felkeszitokre jarni? Itt kint eleg alap a kezeles, ugy tudom otthon sokkal reszletesebb.

Legjobb válasz: Szia.Ez attól függ, kint már milyen vizsgálatokat csináltak.Itt 12hetesen mentél volna dawn szûrésre.16 hetesen AFP-vérvételre.26 körül terheléses vércukormérésre.Felkészítõre bármikortól mehetsz, és nem is kötelezõ.Gondolom kapnifogsz egy itteni kiskönyvet,amibe beírják az eddigi adataidat is.Aztán 36héttõl nst vizsgálatra fogsz járni hetente szülésig.Tömören ennyi.Ha valamire kíváncsi vagy még írj nyugodtan.

Szia.Ez attól függ, kint már milyen vizsgálatokat csináltak.Itt 12hetesen mentél volna dawn szûrésre.16 hetesen AFP-vérvételre.26 körül terheléses vércukormérésre.Felkészítõre bármikortól mehetsz, és nem is kötelezõ.Gondolom kapnifogsz egy itteni kiskönyvet, amibe beírják az eddigi adataidat is.Aztán 36héttõl nst vizsgálatra fogsz járni hetente szülésig.Tömören ennyi.Ha valamire kíváncsi vagy még írj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Szia, koszi a gyors valaszt. Itt ugy volt, hogy ket kulon vervizsgalatbol allapitottak meg a Down kor valoszinuseget, a masodik volt gondolom az AFP teszt. Terheleses vercukormeres nem volt egyaltalan. Szeretnek majd felkeszitokre is jarni, ha minden jol megy a Szt Imreben fogok szulni.
32 hetesen uh, majd 36 hetesen megint+ nagylabor+NST, és utána hetente NST. Nagyjából szerintem ennyi van ilyenkor már vissza. TAnfolyamra mehetsz, persze:-) Nálunk egy 8 hetes volt, de sza...rt sem ért:-( És mindenki addig járt, amíg akart, voltak túlhordott kismamák is:-)
Lehet, hogy bennen maradt egy fogszilánk, ami bújik kifelé. Ha az, kitisztítja a doki és rendbe jön.
10 ezer volt akkor, de képzeld utána is bent maradt egy amit múlthéten szedtek ki ingyen! Nem, a körzetis nem kerül pénzbe! :)
A kérdező hozzászólása: és az mennyi volt? :D a körzetimhez megyek TB-vel, akkor nem kell fizetnem?
Attól függ hova mész! Sztkban ingyen kiszedik, de amikor elmentem miatta egy magánorvoshoz rendes foghúzás árat kért el!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) amúgy azt nem tudod, kell-e majd érte fizetni?
Ha érzed a nyelveddel még ha minimálisan is akkor nem fogják vágni! :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: ó, köszönöm, megnyugtattál, remélem nekem is így lesz :) 
Nem fog fájni, nekem is volt már! Elérzésteleníti és kiszedi! Nem fogják felvágni nyugi! Ha egy minimális rész kilátszik már kitudja szedni!
A kérdező hozzászólása: júúúj, és akkor felvágja, vagy hogy? :(
A kérdező hozzászólása: azta, te jó ég!! Amúgy én ma voltam, azt mondta, hogy igen, egy szilánk, de hogy majd szépen lesimul...hááát jó :D Ellenben kihúzta a bölcsességfogam, amit 2 érzéstelenítõvel is éreztem...azt hittem bekakilok :D :S :(

Ha nem indul be a szülés és úgy megyek be a kórházba, hogy mára vagyok kiírva, de beutalom nincs akkor is fogadnak? Mi a teendő várjak hétfőig és menjek dokihoz vagy holnap a kórházba?

Nincs beutalom,de mára voltam kiírva.Semmi jele hogy jönne a pici,a nyákdugó távozgat már három napja.

Legjobb válasz: Szerintem, ha nem mondták, hogy menjél be, akkor holnap még ne menjél, elég lesz hétfõn is.

Szerintem, ha nem mondták, hogy menjél be, akkor holnap még ne menjél, elég lesz hétfõn is.
Mindenképp menjél be, mert a magyar protokoll szerint a betöltött 40. héttõl naponta kell ctg-re menni. Én is bementem és ott is maradtam, mert úton oda beindult a szülés:)
Szerintem is menjél. Ilyenkor már megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, nem kakilt- e bele a baba. Én legalább is mennék a magam megnyugtatására, nameg a babó egészsége miatt.. Én majdnem két hetet ráhordtam és tök zárt volt a méhszájam, képzelheted tiszta para voltam, hogy nem tudták megnézni, hogy nincs e gond a magzatvízzel. De ha ela nyákdugó, szerintem bármikor beindulhat. Lehet már az éjjel. Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Csak a nõvérke mondta, hogy menjek be a doki nem szólt.Mikor utóljára voltam ctg-én akkor mondta.
Én három nappal a kiirt idõ után szültem, de nem fektettek be azon a napon. Csak minden nap ctg. Sõt 2 nappal elõtte már kezdem tágulni, de mivel nem folyt el a magaztviz, senki nem izgatta magát, igy én sem.

Tatabányai Szent Borbála Kórházba ha kiírt időpont után befektetnek, mire számítsak? 4 napom van kiírásig, dokim azt mondta, ha a héten nem szülök, hétfőn be kell feküdnöm. Gondolom indítani fognak, ott hogy zajlik?

Csütörtökön voltam a dokimnál,már akkor sz?k 2 ujjnyira nyitva voltam.Burokrepesztés,oxy?Vajon mi lesz?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A 41. Hétig csak napi két NST, meg megvizsgál a fõorvos is. Aztán utána oxitocinos terhelés vizsgálat. Vagyis be kötik, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Mondjuk ha ennyire nyitva vagy, akkor lehet, hogy egybõl burkot repesztenek. De ha minden rendben van, akkor várnak akár a 42. Hétig is. A fõorvos nem kapkod, csak akkor indít, ha indokolt. Bár fogadott dokinál lehet, hogy lehet alkudozni kicsit. :) Ki a dokid amúgy?

A 41. Hétig csak napi két NST, meg megvizsgál a fõorvos is. Aztán utána oxitocinos terhelés vizsgálat. Vagyis be kötik, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Mondjuk ha ennyire nyitva vagy, akkor lehet, hogy egybõl burkot repesztenek. De ha minden rendben van, akkor várnak akár a 42. Hétig is. A fõorvos nem kapkod, csak akkor indít, ha indokolt. Bár fogadott dokinál lehet, hogy lehet alkudozni kicsit. :) Ki a dokid amúgy?
Ismerem, kedves ember. Mint dokit nem ismerem mondjuk, de tényleg nagyon rendes. Én tavaly szültem Tatabányán, akkor nem volt zsúfoltság. De most sokan Gyõrbe mennek, legalábbis komáromi barátnõm oda jár, magán dokihoz. Szülni is ott fog.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a válaszokat! Vica!Mindenképp látni fogod majd-csak bújjon elõ végre! :)
A kérdező hozzászólása: Komáromi vagyok, Ördög doktorhoz járok. Harmadik baba, elsõ kettõt itt szültem Komáromban, de mivel megszüntették a szülészetet, Tatabányára kell menni és nem tudom, mire számítsak. Úgy tudom, nagyon zsúfolt lett így a szülészet Tb-n, ebbõl gondoltam, hogy nem fognak sokáig kerülgetni.
A kérdező hozzászólása: Igen, de Gyõrbe csak úgy lehet menni szülni, ha ottani fogadott orvosa van vkinek, vagy ha ott jön rá a szülés. Nálam sajnos ez kilõve, mert a dokim azt mondta, meg ne próbáljunk autóval elindulni a kórházba, mivel az elõzõ 2 szülésem is gyors volt(3, 5 meg 2, 5 óra)hátha nem érnénk be autóval, mindenképp mentõt kell hívjunk, ha beindulna. A mentõ meg Tb-ra fog vinni, mivel oda tartozunk.
Hát igaz, 3. gyereknél valószínûleg sürget az idõ. :) Minden jót kívánok neked, gyors, könnyû szülést!
Szia! Már épp meg akartam kérdezni, hogy Adri vagy-e, aztán megláttam felül a neved! Én meg Vica szintén Komáromból. Hát, hogy mire számíts, nem tudom, de remélem minden rendben lesz és vigyázni fognak Rád! Sok sikert! Remélem FB-on láthatjuk majd a Bébikét! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!