Találatok a következő kifejezésre: Mit esznek gőték és mitől fuvodhatnak (1 db)

Mit esznek a gőték és mitől fuvodhatnak fel?

Legjobb válasz: rovarokat esznek,és szerintem vagy betegségtõl,vagy rossz kajátol fuvodhatnak fel,de ez nem bizti.

rovarokat esznek, és szerintem vagy betegségtõl, vagy rossz kajátol fuvodhatnak fel, de ez nem bizti.
a sok sörtöl de vigyázz mert nagyon büdöset finganak!!!!!!
az én gõtéim nem nagyon bírták, mind elpusztult elég hamar 1 kivételével, de azi s enm rég elpusztult, mert élõ kaját adtam neki és sztem nem tudta megemészteni vagy nem tudom, felpuffadt, meg úgy nézett ki mintha szorulása lett volna:S:(
Ha nem adsz neki enni.
Én a gptémet kisebb mezetelncsigával etetem (éppen akkora amit be tudkapni a szájába) és csontival. Ha csontit adsz neki, feltétlenül nézd meg hogy megeszie, s ha nem, akkor vedd ki, mert én is jártam már úgy hogy a bentmaradt csonti léggyé alakúlt. Igaz, még nem tudtak jól repülni, kézzel is meg tudtam õket fogni, de ne kockáztass!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vettem egy kis ékszer teknőst beraktam az akváriumába igaz nem nagy de a teknős is alig nagyobb egy 50 forintosnál de egész nap csak a víz alatt bujkál és alszik, arra gondoltam hogy valami baj van aggódnom kéne vagy ez oké?

4

Milyen kígyó ez?

Tegnap találtam ezt a kígyót ( megfogta egy kutya és elpusztult ). Arra lennék kíváncsi hogy ez milyen fajta?

12

Mikkor lesz kiálitás pll teraplaza vagy terarisztika kiálitás meg stb?

2

Mi bajlehet az ékszerteknősöm páncéljával?

Van egy kb. 1 éves sárgafülű ékszerteknősöm. Egy ideje apró foltokat vettem észre a páncélján, világos színű foltok, mintha kopásfoltok lennének de csak a páncél tetején és lehet rosszul láttam, de mintha a páncélja lemezeiből egy vékony réteg kezdene levállni. Mostanában erősen vedlik, ez összefüggésben lehet? Valaki ötlet?

4

Mik kellenek két leopárdgekko tartásához (1hím 1nőstény)?

evásárlólista hogy mi kell kép,link hogy kell berendezni hogy jól érezze megát most alig van pénzem apránként szeretném venni és ősszel a gekkot.Még kezdo vok

7

Elveszett a gyíkom, hogy szerezzem vissza?

Elveszett,amikor suliban voltam,és itt van valahol a házban.kéne egy csapda,hogy visszaszerezzem!csak nincs ötletem

8

Heló! Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy mocsári teknősöm nem rég kaptam és hogy egy teknős elvan egy 84x41/5cm helyen elvan egy mocsári teknős?

6

Va egy madagaszkári tarka gekkóm és lesz 2 leopárd gekkóm ha nagyábol egy méretben vannak akkor lehet őket egy terrariumba tenni?

1

2-3 hónapos sisakos kaméleonnak lehet adni csontkukacot?

Tücsköt is kap, ezt csak kiegészítésnek gondoltam.

1

Hámlika teknősöm, a növéstől van? (sárgafülü ékszerteki, lenn több. )

Sziasztok!

Húsvétra kaptam egy sárgafülü ékszerteknőst,azt mondák a boltba,hogy még nincs egy éves, nagyon sokat eszik de azért próbálom csak este etetni ahogyan a boltba mondták de nagyon falánk és állandóan kapar( a kövek közt matat maradék után) ilyenkor adok neki szárított bolharákot de nem sokat este pedig ilyen szív mixet, ma először pedig egy nagyon kicsit darab salátát is adtam neki de annyira nem jött be neki. Szóval azt olvastam,hogy lehet azért mert nő és ilyenkor normális hogy hámlik és tényleg látványosan megnőtt,tényleg lehet,hogy ezért hámlik vagy v mi betegség is lehet? A másik kérdésem pedig,hogy azt is olvastam hogy ilyenkor elkaphatnak különféle bőrbetegségeket. Ezeket hogyan lehet megelőzni? (heti 1-2x takarítom).
Bocsánat nem akartam regényt írni csak aggódom a kis kedvenckémért. :/

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!