Találatok a következő kifejezésre: Mit esznek az űrhajósok, akik hosszú (1 db)

Mit esznek azok az űrhajósok, akik hosszú időt töltenek az űrben? Hogyan elégítik ki szükségleteiket a súlytalanság állapotában?

Legjobb válasz: 2 eve voltam Cape Canaveral- Floridaban a NASA bazisan... Ott lehet venni urhajos kajat. Mi megkostoltuk a "fagyit" ami nem mas mint hirtelen lefagyasztott es kiszaritott (freeze-dried) valami. Tubusos kajak is voltak. Ez a pisi dolog eleg erdekes. Igazabol allva intezik a dolgukat, becsatolva. Lazasan jar az agyam hogyan is nezett ki valojaban...de csak a kikepzo kabin jut az eszembe amibe ravett a ferjem, hogy uljek be. Azt szimulalta, hogy felszallsz es eltalal valami es zuhansz....huuu basszus. Azt hiszem 5G volt a terheles....a kezem az ugy repult mert veletlenul elengedtem a majrevasat....nagyon rossz volt - nekem - . Nem akarok urhajos lenni az biztos.

2 eve voltam Cape Canaveral- Floridaban a NASA bazisan... Ott lehet venni urhajos kajat. Mi megkostoltuk a "fagyit" ami nem mas mint hirtelen lefagyasztott es kiszaritott (freeze-dried) valami. Tubusos kajak is voltak. Ez a pisi dolog eleg erdekes. Igazabol allva intezik a dolgukat, becsatolva. Lazasan jar az agyam hogyan is nezett ki valojaban...de csak a kikepzo kabin jut az eszembe amibe ravett a ferjem, hogy uljek be. Azt szimulalta, hogy felszallsz es eltalal valami es zuhansz....huuu basszus. Azt hiszem 5G volt a terheles....a kezem az ugy repult mert veletlenul elengedtem a majrevasat....nagyon rossz volt - nekem - . Nem akarok urhajos lenni az biztos.
Ha nagyon akarod kipróbálni az ûrhajóskaját, hazánkban is tudsz vásárolni ilyet. Ehetõ, finom :) Hirtelen szárított-fagyasztott. De amúgy jó ízû :)
Akaját letémáztuk de az ûrhajósok hogy fürödnek?Vagy egy pár évig nem is fürdenek?És ha valakire rátör a hasmenés?
Szivaccsal fürdenek. A kád nem mûködik, a zuhanyból a vizet letüdõzni meg nem egy leányálom.
Hasmenés szerintem ki van zárva, mert náluk elképesztõren szigorú egészségügyi elõírások vannak.
Az ûrhajósok rengeteg olyan kaját fogyasztanak mint pl a fokhagyma, a bélszín, a paprika, mert az ûrben csökken az ízlelõképesség és így próbálják meg kompenzálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A sötét középkor előtt a társadalom "értelmes" volt. Akkor miért lett az idő múlásával "sötét"?

Egy kis történelem kérdés.Mi történt?Miért butult el a társadalom?

5

érettségibe ami plusz tantárgyat kell választani, az kikötés, hogy 2 évig legalább tanult tárgy legyeN?

2

Hanyas atlagomnak kéne lenni ahhoz h bejussak egy divat suliba?

2

Az alábbi feladatnak miért ennyi az eredménye?

(a^-1)^3*(a^2)^-3*a^2 / a^3*a(a^-2)^-3 = 1/a^16

kérlek, vezessétek le.

4

Mi a foton?

Utánanéztem de nem nagyon értetem. Egy érthető magyarázatot szeretnék.

5

A virsli szót hogy mondják az angolok?

4

Ki az, aki egy kicsit jobb angolos, és le ellenőrizne nekem egy videót, hogy a kiejtés jó e?

Nagyon megköszönném, a vidit üzenetben küldöm el.

2

Melyik lehetett hatásosabb fegyver a skandináv vikingeknél?

Fejsze, vagy kard?

2

Jövőre kell fakultációt választanom, szerintetek mit lenne érdemes, ha leginkább ezek a dolgok érdekelnének? (bővebben lent)

Nos, nagyon megfontolt szeretnék lenni a döntésemben,ezért próbálok mindenhonnan információt szerezni,hogy mit lenne érdemes választanom. Érdekelnek a tudományok,leginkább a fizika és a matematika. Emellett érdekel a fotózás is, volt már több kiállításunk egy fotós csoport keretein belül és ahogy hallottam sok jó visszajelzés jött a képeimre. Eddig a mérnöki pálya jutott eszembe, de érdekelne,hogy ti mit javasolnátok? Gondolok itt akár a fakultáció mellett egyetemre, külön szakmára is.
Köszönöm előre is a válaszokat!

2

Mi van akkor ha a Göncöl-szekér csillagai közül lehullik az egyik csillag? Akkor másik csillagkép lesz?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!