Találatok a következő kifejezésre: Mit esznek az (2240 db)

Az alultápláltság hol kezdődik, miket esznek az olyan emberek? Esznek egyáltalán?

Még miel?tt valakiben felmerülne, nem vagyok az és még csak nem is fogyózom :).

Legjobb válasz: Persze, esznek. 2 fajtája van: az egyik azért nem eszik (eleget), mert nincs pénze, és csak kevés és/vagy nagyon rossz minõségû táplálékot tud magához venni. Lefogy és vitaminhiányos állapotba kerül. A másik, amikor táplálkozási zavara van, alig eszik, fogyózik vagy mindent kihány. Az eredmény ugyanaz, fogyás és vitaminhiány. Életveszélyes állapotba lehet kerülni mindkettõtõl, sõt, bele is lehet halni.

Persze, esznek. 2 fajtája van: az egyik azért nem eszik (eleget), mert nincs pénze, és csak kevés és/vagy nagyon rossz minõségû táplálékot tud magához venni. Lefogy és vitaminhiányos állapotba kerül. A másik, amikor táplálkozási zavara van, alig eszik, fogyózik vagy mindent kihány. Az eredmény ugyanaz, fogyás és vitaminhiány. Életveszélyes állapotba lehet kerülni mindkettõtõl, sõt, bele is lehet halni.
Bocs, marha logikus voltam... de péntek van. :) Szóval eszenek valamennyit, de keveset. A többi már oké.
Az ilyen emberek csak annyi táplálékot vesznek magukhoz, hogy életben maradjanak. De az szinte mindegy, hogy mi. Ehhez elég rövid távon napi egy müzliszelet vagy egy banán, két kocka csokoládé, szóval iszonyatosan kevés mennyiségû étel. Hosszabb távon ez halállal jár persze.
Aki nem azért alultáplált, mert nincs pénze, az is eszik persze, csak nagyon keveset. Ez meg már nagyon változó. Ha 7-800 kalóriát eszik valaki egy nap, az is alultápláltság, de sajnos sokan fogyóznak így. De az anorexiások van hogy csak egy-két naponta esznek valami olyat, amit könnyû megemészteni, pl. bébiételt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.

Mennyi időnként és mit eszik az 1 éves babátok?

Legjobb válasz: Mi most leszünk 1 évesek és már mindent eszik amit mi is eszünk/természetesen nem töltött káposztára meg kolbászra gondolok/sok mindent adok neki már de még azért külön fõzõk csak az is kell amit lát,hogy mi eszünk.Õ reggel fél 7körül tápszer utánna 9-fél10 körül vajas kenyér,pogi,felvágott és ehhez hasonlók,1-kor fõzelék,4-kor túrókrém vagy tejpép,gyümölcs ilyenek és 7-körül az esti tápszer.

Mi most leszünk 1 évesek és már mindent eszik amit mi is eszünk/természetesen nem töltött káposztára meg kolbászra gondolok/sok mindent adok neki már de még azért külön fõzõk csak az is kell amit lát, hogy mi eszünk.Õ reggel fél 7körül tápszer utánna 9-fél10 körül vajas kenyér, pogi, felvágott és ehhez hasonlók, 1-kor fõzelék, 4-kor túrókrém vagy tejpép, gyümölcs ilyenek és 7-körül az esti tápszer.

1 éves babátok miket eszik? Az én babám csak az üveges babakaját eszi meg.

Sajna csak az üvegeset eszi meg de persze csipeget a miénkb?l nasinak ugymond de azzal jol nem lakik hogy szoktassam a rendes ételre?

Legjobb válasz: Az enyém már mindent eszik. Elõször a tiétekbõl adj neki. Egy kanál az õ kezében,egy a tiedben. Ha már evett eleget,akkor utána adj neki bébiételt.

Az enyém már mindent eszik. Elõször a tiétekbõl adj neki. Egy kanál az õ kezében, egy a tiedben. Ha már evett eleget, akkor utána adj neki bébiételt.
16 hónapos a kisfiam, de egy évesen is ugyanezeket ette. Reggel felkeléskor iszik tejitalt (8-9 körül, mikor hogy kel), majd 9-10 körül "reggelizik" - ez a tízórai tulajdonképpen kenyeret sonkával, sajttal, körözöttel, megeszik egy kis gyümijoghurtot nasinak. Déltõl alszik, amikor felkel (2-3 óra körül), akkor ebédel fõtt kaját - nagyon régóta nem fõzök külön neki, kb. 10 hónapos korától kezdve csak azt ette amit mi - úgy fõztem neki, hogy mi is abból ettünk. Tésztákat szószokkal, rakott zöldségeket, fõzelékeket, rizses húst, szóval mindenfélét (kevés sót és fûszert használok alapból). 5 körül uzsira eszik almát, más gyümölcsöt, esetleg valamilyen péksütit még, majd fürdés után fél 8-8 körül ivott tápszert (13 hónapos koráig estére még tápit adtam neki, aztán ahogy elfogyott, váltottunk tejitalra estére is), majd ezzel aludt reggelig.
Az enyém is 1 évesen csak a bébiételeket ette meg aztán sztrájkolni kezdett és nem evett szinte semmit (kiütötte a kezembõl, öklendezett) aztán kb 2 hónap sztrájk után elkezdett a mi kajánkból egyre többet enni és most már csak azt eszi amit mi. Persze közben végig kínálgattam mindennel, volt hogy 1 étkezésre 5 félét adtam mire evett 3 falatot. Nem volt egyszerû de úgy néz ki túl vagyunk rajta. Szerintem mindig kínálgasd a rendes ételt neki de ne erõltesd. Egyszer elege lesz az ízetlen babakajából:)
A kérdező hozzászólása: Kõszike szépen aranyosak vagytok...

13 hónap körüli babátok miket eszik az egyes étkezésekre? Tápszert kap még?

Legjobb válasz: Reggel este tápszer, 210 ml. Egyébként mindent adunk neki. Leginkább az kell neki, amit mi eszünk. A fõzeléket még pépesen kapja, mert úgy gyorsabban megy. De nem nagy evõ, leginkább nem bír addig ülni egy helyben. :( Szóval általában rémálom az etetés. Inni csak õszilevet iszik... :( Tehát se víz, se más gyümilé, se tea, semmi... Majd õsszel próbálok ezen változtatni, ha nem lesz meleg!

Reggel este tápszer, 210 ml. Egyébként mindent adunk neki. Leginkább az kell neki, amit mi eszünk. A fõzeléket még pépesen kapja, mert úgy gyorsabban megy. De nem nagy evõ, leginkább nem bír addig ülni egy helyben. :( Szóval általában rémálom az etetés. Inni csak õszilevet iszik... :( Tehát se víz, se más gyümilé, se tea, semmi... Majd õsszel próbálok ezen változtatni, ha nem lesz meleg!
Reggel-este tápszer 180ml.Amugy mindent eszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Enyém már csak este kap tápszert, 24o ml-t, de kevesli, szemrehányóan néz, h csak ennyi?? :D Tejpépet eszik még a babátok? Reggelire mit kap?
tejpépet sosem nagyon evett... Reggeli ugye nálunk tejpép, de a nagy kedvenc a parizeres kenyér :)

7 hónapos tápszeres baba mikor mit eszik? Az én babám reggel 5 és 9-kor tápot kap, hogyan szoktassam a 5-i tápizást későbbre? éjjel már csak teát kap!

Legjobb válasz: Az enyém ezt eszi: reggel 8-kor ébred, tápszert kap. Tízóraira gyümit, ebédre fõzeléket husival, uzsira újabban tápszert, és vacsira, elalvás elõtt tejpépet. Az én babám este 10- kor alszik el, és ezért ébred csak 8-kor. A tied mikor alszik el? Esetleg te is cseréld fel neki, elalvás elõtti kajának ne tápit kapjon, hanem pl. Jó éjt tejpépet. Lehet az jobban elnyomná a hasát, és nem ébredne fel 5-kor enni, hanem csak 7-8 órakor.

Az enyém ezt eszi: reggel 8-kor ébred, tápszert kap. Tízóraira gyümit, ebédre fõzeléket husival, uzsira újabban tápszert, és vacsira, elalvás elõtt tejpépet. Az én babám este 10- kor alszik el, és ezért ébred csak 8-kor. A tied mikor alszik el? Esetleg te is cseréld fel neki, elalvás elõtti kajának ne tápit kapjon, hanem pl. Jó éjt tejpépet. Lehet az jobban elnyomná a hasát, és nem ébredne fel 5-kor enni, hanem csak 7-8 órakor.
A kérdező hozzászólása: A vacsi 8 körül van és 260ml. mildibé tejpép táppal és már el is alszik, de éjjel sokszor fent van, mert napközben is kb.3* alszik fél órát, voltam babaneurulógusnál és babapszihiáternél a rossz alvás miatt és azt mondta hogy hát õ egy rossz alvó (mondjuk ezt én is tudom) és éjjel már nem kéne neki enni csak teát adni!
Én is azt gondolom, hogy késõbb kapjon vacsit és tartalmasabbat, mint a táp, pl. erre jó a tejpép. Én már éjjel teát sem adnék neki, ha van cumija, csak azt add oda neki, ugyanis a tea csak átszalad rajta...elképzelhetõ, hogy ha tartalmasabb ételt kap este késõbb kel reggel, bár nálunk 3 hónaposan az volt, hogy megszokásból meg-meg ébredt, de a cumival visszaaludt. nyilvánvaló, hogy nem volt éhes, mert akkor nem lett volna elég a cumi.
Az Én kisfiam is 7 hós, így eszik: Kb 7körül ébred-MAXIMUM 100-120gr tápszer 10-kb 180-200 gr gyümi 13-kb 200 gr fõzelék 16-17 140-160gr tejpép (vagy gyümis joghurt, krémtúró) 20- MAXIMUM 160-180 gr tápszer Hamik között kap babapiskótát, üres zsömit-kiflit vagy túrórudit. Éjjel nagyon ritkán ébred fel, de akkor meg kell etetnem tápszerrel, különben nem alszik vissza.
Elõzõ vagyok, az Én babám sem nagyon alszik napközben.Max 3xfél óra.
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném kérdezni, hogy rendes gyümölcsös joghurtot adsz neki és túrórudit? azt csokistól vagy leszeded a csokit rólla és milyen fajtát? mert már ezekre én is gondoltam csak nem mertem adni neki! köszi a válaszokat!
Danone (actíviát nem) vagy Szivecske gyümiseket(meggyeset vagy sbarackosat), rudiból pedig a Piros Pöttyöset(úgy adom ahogy van csokival együtt), meglátja a csomagolását és már "remeg" érte :) .

Mit esznek azok az űrhajósok, akik hosszú időt töltenek az űrben? Hogyan elégítik ki szükségleteiket a súlytalanság állapotában?

Legjobb válasz: 2 eve voltam Cape Canaveral- Floridaban a NASA bazisan... Ott lehet venni urhajos kajat. Mi megkostoltuk a "fagyit" ami nem mas mint hirtelen lefagyasztott es kiszaritott (freeze-dried) valami. Tubusos kajak is voltak. Ez a pisi dolog eleg erdekes. Igazabol allva intezik a dolgukat, becsatolva. Lazasan jar az agyam hogyan is nezett ki valojaban...de csak a kikepzo kabin jut az eszembe amibe ravett a ferjem, hogy uljek be. Azt szimulalta, hogy felszallsz es eltalal valami es zuhansz....huuu basszus. Azt hiszem 5G volt a terheles....a kezem az ugy repult mert veletlenul elengedtem a majrevasat....nagyon rossz volt - nekem - . Nem akarok urhajos lenni az biztos.

2 eve voltam Cape Canaveral- Floridaban a NASA bazisan... Ott lehet venni urhajos kajat. Mi megkostoltuk a "fagyit" ami nem mas mint hirtelen lefagyasztott es kiszaritott (freeze-dried) valami. Tubusos kajak is voltak. Ez a pisi dolog eleg erdekes. Igazabol allva intezik a dolgukat, becsatolva. Lazasan jar az agyam hogyan is nezett ki valojaban...de csak a kikepzo kabin jut az eszembe amibe ravett a ferjem, hogy uljek be. Azt szimulalta, hogy felszallsz es eltalal valami es zuhansz....huuu basszus. Azt hiszem 5G volt a terheles....a kezem az ugy repult mert veletlenul elengedtem a majrevasat....nagyon rossz volt - nekem - . Nem akarok urhajos lenni az biztos.
Ha nagyon akarod kipróbálni az ûrhajóskaját, hazánkban is tudsz vásárolni ilyet. Ehetõ, finom :) Hirtelen szárított-fagyasztott. De amúgy jó ízû :)
Akaját letémáztuk de az ûrhajósok hogy fürödnek?Vagy egy pár évig nem is fürdenek?És ha valakire rátör a hasmenés?
Szivaccsal fürdenek. A kád nem mûködik, a zuhanyból a vizet letüdõzni meg nem egy leányálom.
Hasmenés szerintem ki van zárva, mert náluk elképesztõren szigorú egészségügyi elõírások vannak.
Az ûrhajósok rengeteg olyan kaját fogyasztanak mint pl a fokhagyma, a bélszín, a paprika, mert az ûrben csökken az ízlelõképesség és így próbálják meg kompenzálni.

Mit eszik az ebihal?

van 4 ebihalam egy fagyis dobozban és nem tudom mivel etessem őket.:(

Legjobb válasz: Szia! Az ebihalak fõleg algát és növényi törmeléket esznek, de egy fagyis dobozban nem maradnak meg, vidd vissza õket oda, ahol találtad.

Szia! Az ebihalak fõleg algát és növényi törmeléket esznek, de egy fagyis dobozban nem maradnak meg, vidd vissza õket oda, ahol találtad.

Gonoszkodás nélkül: Rubint Rékáék gyerekei mit esznek az oviban, iskolábaN? És ha minden kajájukban kevés a szénhidrát, a kislány miért olyan husis? Az enyém is olyan, de "normálisan" eszik.

Csak intelligens válaszokat várok!!!

Legjobb válasz: De hidd el ezeknek a gyerekeknek nagyon rossz életük lesz. Réka amikor terhes volt alig evett szénhidrátot. Utána lehet nézni, mindegyik gyermekük koraszülött volt. A kevés szénhidrátos probléma nem most, 10-enévesen fog elõjönni, hanem majd 30 évesen, amikor felmenni nem tudnak majd egy lépcsõn a gyenge szívók miatt... Hála a drágalátos anyucijuknak!

De hidd el ezeknek a gyerekeknek nagyon rossz életük lesz. Réka amikor terhes volt alig evett szénhidrátot. Utána lehet nézni, mindegyik gyermekük koraszülött volt. A kevés szénhidrátos probléma nem most, 10-enévesen fog elõjönni, hanem majd 30 évesen, amikor felmenni nem tudnak majd egy lépcsõn a gyenge szívók miatt... Hála a drágalátos anyucijuknak!
A kislany azert olyan husis, mert olyan geneket orokolt. Vannak olyan gyerekek, ismeretsegi korunkben is, akik alig esznek, es megis husisok. Az en kislanyom meg akarmennyit ehet, 5 evesen szuk 16 kilo. Van ilyen...
*állandóan edzenek
Nemreg lattam valahol egy kis videot ahol a kis zalant etette az update pudingal a Reka... Ez az eletmod nem hiszem hohy fejlodo gyerekeknek valo. Azt nem tudjatok hogy a Reka szoptatott-e? En pont akkor voltam par honapos terhes mikor a Zalan szuletett es hat abszolut nem voltam feldobva attol hogy a Reka szinte edzesrol ment szulni 2700gr koruli babat, es o maga csak 4 kg korul hizott. Egy dolog hogy segitenek fogyni, de ez mar tulzas es frusztralo hogy "lam igy is Lehet". Konnyu annak akinek a jo kinezet a munkaja is egyben. Es ebbe a nagy egeszsegtudatba nekem sehogy sem paaszol a mumell....
Én 10 kilót fogytam, mert cukros lettem. Soha életemben nem ettem olyan egészségesen. Nem szénhidrátmentes, hanem csökkentett szénhidrátalapú ételeket ettem, vagy ha megkívántam valamit, akkor kimértem.Idõben jött a pici és normál súllyal.Hideg ráz tõlük, az áltökéletes életüktõl, de sok mindenben igazuk van.Semmi mást nem mondanak, mint a dietetikusok. Maximum megspékelik pár vacak étellel, amit nem kell megenni.
A névválasztásuk nekem is nagyon furcsa! Amúgy kedves Kérdezõ, pont ezen gondolkodtam én is a minap:) Tehát örülök a kérdésnek! Sztem amúgy a császármetszés sem véletlen...
A kérdező hozzászólása: 3 kilót hízott??Azt hogy?Ha a gyerek 3, a lepény 1, a víz 1 kiló, az alapból 5.Éééééredekes ez.....
Nem magánoviba/suliba járnak, múltkor Norbi a közösségi oldalán irta hogy nem tud mit csinálni a menza kajával de õ nem akar a gyerekébõl "különcöt" csinálni, ezért a lánya is azt a kaját eszi.
Réka 12 hetes terhességét akkor jelentette be, mikor én 16 hetes terhes voltam. Én pontosan 40 hétre szültem, õ elõttem szült. Programozott császár volt mindhárom, az elsõnél állítása szerint faros volt, azért, utána meg azért, mert már az orvosa szerint így nem szülhet természetes úton. Bocsi az offért.
A gyerekeik normális kaját esznek! Én szeretem õket! Jó látni azt is hogy õk is esznek, kocsonyát, hurkát, kolbászt! Csak épp nem fehér kenyérrel teszik ezt! Bocsi!
az fb-on Reka rendszeresen kozze tesz olyan fotokat, ahol etteremben esznek, csulkot, kolbaszt! ok is ugy esznek , mint mi, csak kisebb adagokat!!!
Igen, közzé teszi a képeket, de jó pár alatt láttam már odaírva, hogy ezt, meg azt hoztak hozzá, pl rántott húshoz updates zsemlemorzsát. És ugye meg is csinálják nekik, miért ne tennék?!
En soha nem iteltem el oket, szerintem egeszsegesen elnek. Hulyeseg, h nem esznek szenhidratot, csak csokkentett szenhidrattartalmu kajakat, ahogy mar irta valaki. Egyik gyereke sem volt koraszulott, mind idore szulettek. Igaz, nem 4-5 kilos babakat szult, de egeszsegesen szulte oket. Van aki hizik 30 kilot es megis 2800 g os babat szul, nem hinnem, h az ovei ezert lettek picik. Ha jol emlekszem, mindharom gyereknel 6 kilot hizott, de lehet ebben tevedek.
elõször is, az update kaják nem túl egészségesek, nem is értem, hogy tömheti velük a gyerekeit a sójukban kálium-klorid van nátrium-klorid helyett, ami mérgezõ az édesítõs italokban aszpartam, ami az idegméreg alapanyaga, szépen felhalmozódik a szervezetben, és rengeteg káros következménye van azt mondják a cukor nem egészséges, pedig semmi baj vele csupán drágább elõállítani, mint az édesítõszert én nem adnék egy update kaját sem a gyerekemnek, tõlem tömje a sajátjait, csak azt nem értem mikor ki írnak egy kérdést, hogy milyen update ízesítõt adjon a gyerekének.. jó ég és még a hozzátáplálás 4 hónapos elkezdésén rinyálnak sokan, de az hogy valaki szemetet etet a gyerekkel az normális..tõlem egye aki akarja, de el lehet hinni nagy a reklámja ennyi..
Hát nem tudom. Nekem a legdurvább az volt, mikor dicsekedett vele a Réka, hogy õ csak 3 kg-mot hízott a 3. terhessége alatt. Oké, de a gyerek, meg a víz, meg a lepény már több, mint 3 kg, nem?! Nekem sincsen bajom velük, de olyan furik. Furi kajákat esznek, állandóan esznek, (a gyerek/ek is). Egy fejlõdõ szervezetnek minden tápanyagra szüksége van, szénhidrátra is, nem pedig diétára, meg fogyókúrás kajára van szükségük.
Nem voltak koraszülöttek csak nem óriásbébinek születtek. 37-38. héten születtek 2700-2900g között. Amúgy nem bírom õket, nem védeni akarom õket. De azt én is hallottam, hogy a Norbi panaszkodott, hogy a gyerek az oviba nutellás kenyeret evett. Nekem az nem tetszik ahogy nevet választottak a gyerekeknek. Lara (divatos, újkeletû), Norbert (hagyományos, meghonosodott), Zalán (õsmagyar) egyáltalán nem passzolnak
A kérdező hozzászólása: 16?:) Az enyém 24:)
Azt nem tudom miért olyan husis, lehet genetikai adottság, mert az apja is dagi volt. Viszont valószínûleg magán iskolába-óvodába járnak így lehet ott lehet speckó menüt kérni.
A kérdező hozzászólása: Látod, ez lehet.Eszembe sem jutott.Pedig olyan régóta agyalok ezen...
Már több ismerõs látta õket nasizni, gyerekek, õk is kapnak nasit, maximum kevesebbet. Egyszer Norbi is bevallotta, hogy kihisztizik.
Igen, 16, pedig atlagos evo, nem rossz etvagyu. Viszont en is ilyen voltam, tehat a genek...
*szívük
:D Nem tudom, de ez nagyon jó kérdés. Ezen még sohasem gondolkodtam, mostmár azonban kíváncsivá tettél :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem is a szénhidrát csökkentettség a bajom, hanem az, hogy mennyi mû dolgot esznek.Szerintem.Nem bántom õket, semmi bajom velük, sokaknak segítettek, és ez szép.De valahogy nekem abszurd terhesen édesítõt enni cukor helyett.Az sem jó, de a 2 rossz közül a cukor barátibb.Meg mindenféle mû liszt meg miegymás.Terhesen meg babaként én károsnak érzem. Azt nem tudtam h mind koraszülött volt.De 3ból 3 az már intõ jel.:(
Igen jó a kérdés. Én kismamaként cukros voltam, na ott meg kell fogni a szénhidrátot, viszont amit meg be lehet vinni, azt nem lehet, hanem kell. Én nem hiszem, hogy a mértékletes cukor fogyasztás károsabb lenne az agyonédesítõzött üdítõknél, gyümölcs leveknél. Na meg ugye szénhidrátra nagy szüksége van egy fejlõdõ szervezetnek. Okos dolog jó minõségû szénhidráttal táplálni a szervezetet, de nem kell számûzni.
Én néha nézem délután a kis mûsorukat, nagyon jó receptjeik vannak és nem mû. Ha olyanokat esznek, semmi bajuk nem lesz.
A kérdező hozzászólása: De nem vesznek magukhoz szinte semennyi szénhidrátot.A liszt is szénhidrát csökkentett, cukrot nem esznek, gondolom édesebb gyümölcsöt se nagyon, meg krumplit is elvétve.
A kérdező hozzászólása: A másik kérdés ami még felmerül(kicsit Besenyõ Pista bácsis), de hogy veszik ki a lisztbõl a szénhidrátot???Nem lehet vmi veszélytelen(lásd a koffeinmentes kávé!!!).
Na az utolsó nagyon jól megfogalmazta a lényeget. Egyébként meg engem nem érdekel sem az, hogy csülköt esznek kocsonyával sem azt hogy update kaját. Próbálom elkerülni a róluk szóló híreket, de elég nehéz és ez az ami leginkább zavar. Az arcomba nyomott ál vagy igazi boldogság, mindezt azért, hogy jobban fusson az update szekér. Érdekes módon van olyan "celeb" aki soha nem beszél a gyerekérõl nem tudjuk, hogy csokit eszik vagy gyümölcsöt, hogy hogy hívják vagy, hogy egyáltalán van-e neki...és mégis ott van a köztudatban, mert mondjuk olyat alkotott vagy nagyon jó színész stb.
zöldség, gyümölcs, tészta.
krumpli, rizs, tojás nélküli tészta, zöldség, gyümölcs, olajos magvak, köles, zab, lencse, borsó, bab, szója, szója tej, sárgaborsó
Akikrõl te beszélsz (akik húst, halat, tojást, tejterméket, mézet sem esznek), azok a vegánok. Az igazi vegetáriánusok húst vagy halat (az is hús) egyáltalán nem esznek, de ehetnek tojást vagy tejtermékeket és mézet.
Már nagyon sokféle olyan fehérjekészítmény kapható amibõl a húsokhoz hasonlóan lehet fõzni sütni. A húsos ételekben a hús felcserélik ezekkel és így tulképpen ugyanolyan köret-feltét-savanyúság tipusú fogásokat ehetnek, mint a húsevõk.

Mit esznek az emberek ezen a chatrouletten?

Mi a jó abba hogy tök idegen emberekkel dumálsz ráadásul lát is téged. A haverom állandóan azt nyomatja 21 éves létére -_-" és ott ismerkedett meg az 1 hetes barátn?jével aki aztán ellopta a laptopját és elhúzott de attól még mindíg folytatja . Mégis mi a jó ebbe? Én egyszer próbáltam ki de annyira megriadtam a látványtól ahogy kiadott egy emós hülyegyereket aki az orrát túrta hogy gyorsan kiléptem.

Legjobb válasz: Most utána néztem annak és olvastam hogy nagyon sok férfi azt veszi fel ahogy masztizik. Akkor meg fõleg nem értem mi ebben a jó.

A kérdező hozzászólása: Most utána néztem annak és olvastam hogy nagyon sok férfi azt veszi fel ahogy masztizik. Akkor meg fõleg nem értem mi ebben a jó.
Nekem is vannak ismerõseim, akik szeretik. Mondjuk... Õk mind olyanok, hogy azon röhögnek, hogy finganak, meg ilyesmi. De ez van. Hülyeségi szinttõl függ. :)
hát az ízlésünk az nem egy. van akinek bejön, van aki ki nem állhatja, ilyenek vagyunk :) én sem értem mit szeretnek benne, de hát na.
Mi imádunk benne baromkodni mi nem is arra használjuk amire kéne csak hülyéskedünk benne meg minden... Õ is ezt csinálja nézd meg!;) http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1y3uJ3o
A kérdező hozzászólása: Elõzõ: Ezt kb 1 hete nekem is berakta :D Ez volt az egyet len egy vicces dolog benne de amikor már 3. hányingert keltõ sz*rt is bekapcsolta inkább kiléptem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!