Találatok a következő kifejezésre: Mit erezni, peteeres van (7 db)

Mit erezni, mikor peteeres van?

Sokszor olvastam itt, hogy ereztem, hogy volt pem stb.

Legjobb válasz: Szia! Van aki semmit nem érez meg abból, hogy peteérése van. Nekem szokott fájni az alhasam, mintha szurkálna valami. Mivel én hõmérõzök és figyelem a nyákom is ezért remélem jól gondolom, hogy a peteérést érzem amikor ezek a tüneteim vannak. Peteérés elõtt jobban kivánom az együttléteket. És jól gondolod akkor legyetek együtt amikor mindketten akarjátok. Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Sok sikert!!!

Szia! Van aki semmit nem érez meg abból, hogy peteérése van. Nekem szokott fájni az alhasam, mintha szurkálna valami. Mivel én hõmérõzök és figyelem a nyákom is ezért remélem jól gondolom, hogy a peteérést érzem amikor ezek a tüneteim vannak. Peteérés elõtt jobban kivánom az együttléteket. És jól gondolod akkor legyetek együtt amikor mindketten akarjátok. Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Sok sikert!!!
Nagyon jó gondolat, hogy nem stresszelsz ezen. Tulajdonképpen ha akkor szeretkeztek, amikor kívánjátok egymást és nem tellik el aktus nélkül 2 napnál több, akkor úgyis nagy eséllyel indultok baba ügyben. Nézd, használhatsz ovu tesztet, hõmérõzhetsz és figyelheted, hogy mikor szurkálgat a pocid, mikor van tojésfehérje szerû nyákod, egy a lényeg : azért legyetek együtt, mert egymást akarjátok. Türelem és maradj ilyen higgadt ezzel a témával kapcsolatban és meglátod, a gólya hamar odaér!!
Szia te nagyon jól csinálod, ha mindenki így gondolkodna és nem élné bele magát a dolgokba sokkal hamarabb összejönne a baba mint azt gondolnánk!!Szerintem a pé-d et úgy érezheted hogy a mellbimbód kicsit érzékenyebb a kelleténél, vagy keményebb a melled, én csak ennyit szoktam érezni de ezt sem mindig!szia szorítok hogy öszejöjjön a baba!
Ez tuti a peteérés. Nem mindig érzem én sem, de van, hogy elég erõsen.
Szerintem is most van a peteérésed. Nekem is szokott fájni.
Szerintem is peteérés, és igen, meg lehet érezni, sõt van aki még egy picit vérzik is. Szóval hajrá, most kell együtt lenni!!! NAGYON SZORÍTOK!!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Egyébként ugyanebben a cipõben járok és pont ma én is, mindkét petefészkem úgy fáj, majd szét pukkan.Clostilbegitet szedtem, és elõzõ ultrahangokból tudom hogy ilyenkor van egy-egy 24mm-es tüszõm, nemcsoda hogy feszít.Szurkolok neked, este akciózzatok ti is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!

Mit kéne éreznem ha peteérésem van?

ha egy kis barna folyásom van az a peteérést jelzi (ovum van)?

Legjobb válasz: én olyankor határozottan érzem melyik oldalon fog repedni, jopbb vagy bal. és fáj szúr, persze nem elviselhetetlenül, és nem görcsféle mint mensikor.. nekem elviselhetõbb. bár nekem mindne jöhet csak mensi görcs ne utááálom:S

én olyankor határozottan érzem melyik oldalon fog repedni, jopbb vagy bal. és fáj szúr, persze nem elviselhetetlenül, és nem görcsféle mint mensikor.. nekem elviselhetõbb. bár nekem mindne jöhet csak mensi görcs ne utááálom:S


A kérdező hozzászólása: Méh nyakat szerettem volna írni! Bocsi!
Lágy és puha ilyenkor a méhnyak. Én a helyedben nem tapogatnám, próbáld inkább hõmérõvel az ovuteszttel belõni a peteérés idõpontját.

Mikor van peteérés? Amikor érezni a szúró feszülést a petefészekben, vagy a szúrás előtt, vagy pár nappal a szúrás után?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.

Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.
Szia! Nekem is feszítõ érzés, akkor szerintem növekszik a tüszõ, majd olyan mintha meg akarna jönni, és másnap elkezd emelkedni a hõmérsékletem.
Amikor tojásfehérjés folyásom van. Az utolsó ilyen tojcsis napon, vag a rákövetkezõ napon. Ovvutesztelésnél: a pozitív teszt utáni elsõ negatív napon. Hõgörbe vezetésénél: amelyik napon elkezd felfelé kúszni a hõ. http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem csak a szülés óta vannak ezek a tünetek félidõ környékén, elõtte sosem éreztem ilyesmit.

25mm tüszőnek hány nap kell hogy ki fakadjon és mit fogok érezni olyankor? Most nagyon fáj a hasam, tüsző azt jelenti hogy van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! A tüszõben van a petesejted, akkor van peteérésed, amikor a tüszõbõl a petesejt kiszabadul. Én mindig megérztem: éles, nyillaló fájdalom kb 2-3 órán keresztül. Innentõl számítva van 18-24 órád arra, hogy a petesejted megtermékenyüljön. Ha ez alatt a megtermékenyülés nem következik be, akkor a petesejt felszívódik. Ha megtermékenyül, akkor 6-8 nap alatt a petevezetékbõl a méhbe vándorol, ahol beágyazódik. A legjobbakat!

Szia! A tüszõben van a petesejted, akkor van peteérésed, amikor a tüszõbõl a petesejt kiszabadul. Én mindig megérztem: éles, nyillaló fájdalom kb 2-3 órán keresztül. Innentõl számítva van 18-24 órád arra, hogy a petesejted megtermékenyüljön. Ha ez alatt a megtermékenyülés nem következik be, akkor a petesejt felszívódik. Ha megtermékenyül, akkor 6-8 nap alatt a petevezetékbõl a méhbe vándorol, ahol beágyazódik. A legjobbakat!
... lemaradt: a dokim azt mondta, hogy kb 30mm körülinek kell lennie a tüszõ átmérõjének és akkor valószínû, hogy minden rendben lesz!
ènis ott reisztráltam, ´nagyon jó az oldal!!! még e-mailt is küldenek elötte 1-2 nappal! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike:-)
A menszesz elsõ napjától számított kb. 14. napon.... nekem mindig van egy icipici majdnem folyásom olyankor, csak ruganyosabb.... mindig tudom pontosan hogy most van peteérésem.... teherbe is estem anno rögtön amikor babát akartunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!