Találatok a következő kifejezésre: Mit erezni, peteeres (17 db)

Ovulacios tunetek gyakoriak? Mit érezni peteéréskor?

Szédulok és olyan gyengeség érzésem van.

Legjobb válasz: Szia! Nekem elkezd fájni, görcsölni, nyilalni, szúrni a hajam lent. Hasonló mint amikor megjön.

Szia! Nekem elkezd fájni, görcsölni, nyilalni, szúrni a hajam lent. Hasonló mint amikor megjön.
gondolom nem a hajad...:D hanem a hasad :) Amúgy nekem is ez van peteéréskor:)
Nekem fájni kezd a cicim a derekam, írtó sok folyásom van és szurogat a hasam.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek a válaszokat.

Mit erezni, mikor peteeres van?

Sokszor olvastam itt, hogy ereztem, hogy volt pem stb.

Legjobb válasz: Szia! Van aki semmit nem érez meg abból, hogy peteérése van. Nekem szokott fájni az alhasam, mintha szurkálna valami. Mivel én hõmérõzök és figyelem a nyákom is ezért remélem jól gondolom, hogy a peteérést érzem amikor ezek a tüneteim vannak. Peteérés elõtt jobban kivánom az együttléteket. És jól gondolod akkor legyetek együtt amikor mindketten akarjátok. Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Sok sikert!!!

Szia! Van aki semmit nem érez meg abból, hogy peteérése van. Nekem szokott fájni az alhasam, mintha szurkálna valami. Mivel én hõmérõzök és figyelem a nyákom is ezért remélem jól gondolom, hogy a peteérést érzem amikor ezek a tüneteim vannak. Peteérés elõtt jobban kivánom az együttléteket. És jól gondolod akkor legyetek együtt amikor mindketten akarjátok. Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Sok sikert!!!
Nagyon jó gondolat, hogy nem stresszelsz ezen. Tulajdonképpen ha akkor szeretkeztek, amikor kívánjátok egymást és nem tellik el aktus nélkül 2 napnál több, akkor úgyis nagy eséllyel indultok baba ügyben. Nézd, használhatsz ovu tesztet, hõmérõzhetsz és figyelheted, hogy mikor szurkálgat a pocid, mikor van tojésfehérje szerû nyákod, egy a lényeg : azért legyetek együtt, mert egymást akarjátok. Türelem és maradj ilyen higgadt ezzel a témával kapcsolatban és meglátod, a gólya hamar odaér!!
Szia te nagyon jól csinálod, ha mindenki így gondolkodna és nem élné bele magát a dolgokba sokkal hamarabb összejönne a baba mint azt gondolnánk!!Szerintem a pé-d et úgy érezheted hogy a mellbimbód kicsit érzékenyebb a kelleténél, vagy keményebb a melled, én csak ennyit szoktam érezni de ezt sem mindig!szia szorítok hogy öszejöjjön a baba!

Mikor van peteérés? Amikor érezni a szúró feszülést a petefészekben, vagy a szúrás előtt, vagy pár nappal a szúrás után?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.

Én szurkálást folyamatosan érzek peteérésig, a peteéréskor viszont pár órás enyhe görcsöt, kicsit hasonlít a mensi-görcshöz. Én tudom, hogy nekem akkor van.
Szia! Nekem is feszítõ érzés, akkor szerintem növekszik a tüszõ, majd olyan mintha meg akarna jönni, és másnap elkezd emelkedni a hõmérsékletem.
Amikor tojásfehérjés folyásom van. Az utolsó ilyen tojcsis napon, vag a rákövetkezõ napon. Ovvutesztelésnél: a pozitív teszt utáni elsõ negatív napon. Hõgörbe vezetésénél: amelyik napon elkezd felfelé kúszni a hõ. http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem csak a szülés óta vannak ezek a tünetek félidõ környékén, elõtte sosem éreztem ilyesmit.

Milyen azaz ovulációs fájdalom? Mit szoktatok érezni? Peteéréskor vagy ovulációkor kell együtt lenni?

Én középidőbe petefészek szurkálást szoktam érezni. Azaz lehet?

Legjobb válasz: A peteérés és ovuláció ugyanaz.

A peteérés és ovuláció ugyanaz.
A peteérés az a folyamat, amikor a menszesz után elkezd nõni a tüszõ, és megérik. Az ovuláció pedig amikor megreped a tüszõ, és kiszabadul a petesejt. Tényleg ugyanaz....csak teljesen más...annyiban ua, hogy a peteérésbõl lesz a tüszõrepedés...de ha folyton csak peteérés lenne, sose esnél teherbe!!! Amúgy az ovunak sok sok érzése lehet, de valaki meg meg sem érzi...én pl. 2 napja érzem...majd szétszakad a fenekemnél, fáj a petefészkem, görcsöl a hasam...ezek tuti tünetek... Van akinek pedig semmi nincs. Remélem segítettem.
Tompa nyomás, enyhe menziszerû fájdalom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válszt
Csak a mostani ciklusom során figyeltem fel arra, hogy pé elõtt 1 nappal, kicsit, a petefészkem felõl -nem is tudom milyen érzés volt-mintha szúrkált volna. Meg a pé napján is éreztem picit.
ènis ott reisztráltam, ´nagyon jó az oldal!!! még e-mailt is küldenek elötte 1-2 nappal! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike:-)
A menszesz elsõ napjától számított kb. 14. napon.... nekem mindig van egy icipici majdnem folyásom olyankor, csak ruganyosabb.... mindig tudom pontosan hogy most van peteérésem.... teherbe is estem anno rögtön amikor babát akartunk.
Ez tuti a peteérés. Nem mindig érzem én sem, de van, hogy elég erõsen.
Szerintem is most van a peteérésed. Nekem is szokott fájni.
Szerintem is peteérés, és igen, meg lehet érezni, sõt van aki még egy picit vérzik is. Szóval hajrá, most kell együtt lenni!!! NAGYON SZORÍTOK!!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Egyébként ugyanebben a cipõben járok és pont ma én is, mindkét petefészkem úgy fáj, majd szét pukkan.Clostilbegitet szedtem, és elõzõ ultrahangokból tudom hogy ilyenkor van egy-egy 24mm-es tüszõm, nemcsoda hogy feszít.Szurkolok neked, este akciózzatok ti is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!

Mik a tünetei a peteérésnek? Természetes, hogy még szex közben is görcsölök? Meg lehet érezni ha valaki megtermékenyül?

Tegnap meg ma van a legtermékenyebb napom és nagyon görcsöl a hasam. Ha ilyet érzek akkor nagyobb a valoszinüsége, hogy most terhes maradok? Köszönöm válaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)

Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)
JAa, nálam a peteérés tünetei: hasfájás (mint a mensinél), hányinger, magas vérnyomás - mármint az átlaghoz képest, hirtelen leesõ vércukor.

30 napos menszesznel mikor esedekes a peteeres? Peteereskor lehet-e erezni valamit?

Legjobb válasz: Elméletileg a 30-14. napon =16.nap van peteérés, de ha tutira akarsz menni, veszel ovulációs tesztet és a 12.naptól elkezded nézni.

Elméletileg a 30-14. napon =16.nap van peteérés, de ha tutira akarsz menni, veszel ovulációs tesztet és a 12.naptól elkezded nézni.
Középidõben, olyan 15-16. napon. Ha méred az ébredési hõdet, a görbébõl egyértelmûen kiderül. Végezhetsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a hüvelyváladék bõségesebb és hígabbá válik mint egyébkor. A méhszáj tapintása pedig puhább lesz. A peteéréskor olyasmi mint az ajkaid, máskor meg mint az orrod hegye. itt sok mindent találsz: http://babatervezok.otthona.net/

Missed ab műtét után kb mikor lehet érzeni az első peteérést? Én 2 hete vagyok túl a műtéten, már vagy 3-4 napja nem vérzek és olyan mintha érezném. Ez lehet?

Legjobb válasz: Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.

Nekem nem missed volt 2 hete, és szerintem már az lehet, mert azt mondták, hogy a mûtét napja a vérzés elsõ napja és rá 2 hétre van normális esetben a peteérés.
Igen, lehet, én is éreztem, meg is ijedtem, hogy valami gond volt a mûtétnél, de a hét végén az orvosom megnyugtatott, hogy UH-on is látszik, hogy túl vagyok a peteérésen :)
nekem gyogyküretem volt rá 2hétre megijjedve mentem uhra hogy fáj a hasam, erre kiderült mindkét oldalt 18milis tüszö készült megérni.2nap mulva el is mult.én se gondoltam volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!