Találatok a következő kifejezésre: Mit elent a (28 db)

Mit elent a pettingelés?

Nem kérek gúnyos válaszokat,mert többnyire ilyen kérdésekre egyb?l olyanokat adnak.. ( Tisztelet a kivételnek)14/5 /L

Legjobb válasz: 14/5?

14/5?
A kérdező hozzászólása: 14, 5 ( ? )
Hát nem mindegy hogy 2.8 vagy 14.5
mindent a szexen kívûl
Petting Elek szexológus professzor nevezte el így az "elõjátékot" keresd így a gugliban. :)
elõjáték és az állat simogatás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Petting ... Azért ennyire utánakereshetnél. "A petting angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. A pettingnek az intim szexuális kapcsolatteremtésben van nagy jelentõsége. Eleinte különösen az USA ifjúsága körében tett szert nagy népszerûségre, de az utóbbi évtizedekben egész Európában is, ahol társadalmilag elismertté vált.[forrás?] A szexualitásnak egészen az orgazmusig fokozható formája."
szóval elõjáték

Melyik szene megy a Vámpírnaplók 4. évadának első részében, mikor Elena és Stefan a tetőn beszélgetnek?

Legjobb válasz: 4x01Zenelista: Little Dragon – “Twice” The Joy Formidable – “Whirring” Amy Stroup – “Wait For The Morning” Ebbõl az utolsó az amit kérdeztél.

4x01Zenelista: Little Dragon – “Twice” The Joy Formidable – “Whirring” Amy Stroup – “Wait For The Morning” Ebbõl az utolsó az amit kérdeztél.
A kérdező hozzászólása: KÖszi!:D

Mi az a szám, amire Elena és Damon smárolnak? A vámpírnaplókban, 3. évad 19 részben?

Legjobb válasz: Florence feat. The Machine - Never Let Me Go

Florence feat. The Machine - Never Let Me Go

Ki az előadója, és mi a címe annak a számnak, ami a Vámparnaplók 2. évadjának 6. részében van akkor, mikor elena és stefan szakítanak?

Legjobb válasz: The Script - "This Is Love" The Black Keys - "Tighten Up" The Temper Trap - "Science Of Fear" Athlete - "Wires" Ezek közül valamelyik. Bocsi, de nincs energiám visszakeresni, melyik.

The Script - "This Is Love" The Black Keys - "Tighten Up" The Temper Trap - "Science Of Fear" Athlete - "Wires" Ezek közül valamelyik. Bocsi, de nincs energiám visszakeresni, melyik.
A kérdező hozzászólása: A wires volt :D köszi :)

A Vámpírnaplókban a s2e20-ban mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, mikor Elena elbúcsúzik Stefantól?

Már más részekben is volt:)

Legjobb válasz: Én is azt keresgélem, akkor volt mikor a Rose meghalt.. De seholsem találom...

Én is azt keresgélem, akkor volt mikor a Rose meghalt.. De seholsem találom...
http://www.youtube.com/watch?v=UVMPv2pPpIs elsõ vagyok, amúgy erre gondolsz ugye? csak szerintem ebbõl ki lett vágva a hang és eléggé rossz minõségû..
A kérdező hozzászólása: Igen, erre gondolok:)
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=32B3g9JSxOM Tudom hogy rég kérdeztem már, és lehet, hogy te is megtaláltad, de gondoltam megosztom, ha mégsem:) Nagyon jó minõségû:)
fúúú hát nagyon szépen köszönöm:) ))

Mit elent az a kp: tömöt vagina, vagy valami ilyesmi?

Én kb másfél hónapja voltam dokinál. Azt írta a papíromra hogy kp tömöt vagina,vagy valami ilyesmit. Azóta nem volt meg és gyakran van hányingerem meg gyakran szédülök. A melleim is nagyon érzékenyek. Egyszer kihagytam egy pár szem gyógyszert. Az orvosok bent akartak fogni, de nem mondtak semmit. Kiskorú vagyok tizenhét éves. Lehet hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Hát elõször tesztet csinálj, ne tippelgess. Aztán meg beszélj a szüleiddel.

Hát elõször tesztet csinálj, ne tippelgess. Aztán meg beszélj a szüleiddel.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére megjött nem lettem terhes.

Mit elent ez a mondat?

Sie haben folgendes Werbeinserat des Wohnservices Helga gelesen und daraufhin haben Sie die geworbene Dienstleistung in Anspruch genommen.

Legjobb válasz: Ön a "Helga" Lakásszolgálat következõ (Werbeinserat--a szövegkörnyezet alapján ajánlat,vagy valamilyen hirdetést jelenthet)olvasta,mire/ezért/éppezért a meghirdetett szolgáltatást igénybe vette.

Ön a "Helga" Lakásszolgálat következõ (Werbeinserat--a szövegkörnyezet alapján ajánlat, vagy valamilyen hirdetést jelenthet)olvasta, mire/ezért/éppezért a meghirdetett szolgáltatást igénybe vette.
Ön Helga lakásszervíz(szolgáltatásának) a következõ reklámhirdetését olvasta, és ennek következtében/ezáltal a reklámozott szolgáltatásokat igénybe vette.
szolgáltatást...nem kötözködésbõõõl, de Dienstleistungról volt szó(nem többesszám), az ennek következtében pedig az indessenfolge, a deswegen. BAM OIDA!
Igen, igazad van. Én néztem el. Kösz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
szívesen:) ketten csak sikerült összedobni...:)
A kérdező hozzászólása: a lényeg hogy sikerült:) mindenhogy próbáltam összedobni de nemsikerült. és így nem értettem feladatot:S de mostmár sikerült:) és még egyszer köszönöm, ezer hálám nektek:)

The Vampire Diaries. Mi a velemenyetek Damon Salvatorerol, es a kapcsolatarol Elenaval (a sorozatban)?

Legjobb válasz: Nem sok. Nagyon kevés ideig járnak. :( sajnos!!!!!!

Nem sok. Nagyon kevés ideig járnak. :( sajnos!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!