Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek mit (90791 db)

Mi az a ketogén diéta? Mit egyek? Mit ne egyek? Receptek?

Legjobb válasz: Tegnap az egyik reggeli mûsorban volt Dr. Tóth Tamás obezitológus, aki meglepõen jó véleménnyel volt errõl a diétáról. http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/cikk/376625 http://www.femina.hu/fogyokura/ketogen_dieta

Tegnap az egyik reggeli mûsorban volt Dr. Tóth Tamás obezitológus, aki meglepõen jó véleménnyel volt errõl a diétáról. http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/cikk/376625 http://www.femina.hu/fogyokura/ketogen_dieta

Most mit egyek, mi lenne a helyes megoldás?

Az egész gond abban rejlik, hogy apum nem akarja elfogadni a barátomat. Én 22 éves lány vagyok, jelenleg f?iskolára járok. A szüleimmel kit?n? a kapcsolatom,100%-an állíthatom, hogy náluk jobb szül? nincs is a világon. Egyetlen gond, hogy néha túlzottan csendes vagyok és általában a fiúknak nem igazán jövök be, akármit is kipróbáltam az évek során. A mostani barátom úgymond az els? komoly kapcsolatom, vele voltam elöször úgy. Mindketten úgy érezzük, hogy minden szempontból összeillünk, és ezt a tág környezetünk is így véli. Az egész gond abban van, hogy neki fiatalon ( 13 évesen) meghaltak a szülei és ? kellett fenttartsa magát, és még segíteni a testvérének aki iszákos, nem érdekli semmi. A barátom szakiskolát végzett, van egy kis különálló (csak at övé) háza, gyümölcsöse, és habár nincs stabil munkahelye mai napig fenntartja magát(soha nem maradt el a számlákkal)habár 30 éves. Én tudom, hogy az élet így is nehéz, de én el tudnám képzelni az életem mellette, tervezgessük is, hogy 1-2 éven belül egybe kelünk. Ám apum ?t nem akarja elfogadni a fenti okok miatt és folyton azt hajtogatja, hogy hagyjam a fenébe azt a semmi parasztot, mert jobbat is kapok nála. És mivel a testvére részeges ? is el fog részegesedni. De hát apumnak a lánytestvére nemcsak hogy részeges, de egy világ [email protected]ája, akit nem érdekelnek a gyerekei, csak akkor mikor meg tudja lopni ?ket, hogy kielégítse vágyait. És apum ennek pont az ellenkez?je. Most mit csináljak? Halgassak apumra és kockáztassam, hogy soha többet nem találok egy lelki társat; vagy folytassam a kapcsolatot a barátommal és ezzel haragítsam magamra apumat?

Legjobb válasz: szerintem ha biztos vagy magadban és a párodban,akkor nem kérdés mit csinálj kivel akarsz egy életen át élni???? de ha el is romlik valami akkor is neked kell tovább lépni senki sem léphet helyetted ez a TE életed buktatókkal mindennel.és ha el is hagynád mindig eszedbe jutna hogy mi lett volna HA......

szerintem ha biztos vagy magadban és a párodban, akkor nem kérdés mit csinálj kivel akarsz egy életen át élni???? de ha el is romlik valami akkor is neked kell tovább lépni senki sem léphet helyetted ez a TE életed buktatókkal mindennel.és ha el is hagynád mindig eszedbe jutna hogy mi lett volna HA......
Fõiskolára jársz, és suk-sükölsz? Tervezgessük????
A szerelem a fontos, ha szeretsz valakit, nem pótolható, nincs olyan, hogy találsz jobbat. "mivel a testvére részeges õ is el fog részegesedni", az apád jós? Ne sértõdj meg, de az apád a paraszt és nem épp a szó jó értelmében (tehát nem földmûves).
Meg is válaszoltad a kérdésedet...Most komolyan: hol találsz jobbat annál, mint aki tudja azt, hogy milyen a szarból kikecmeregni és meg is becsüli a szerzett dolgait? Õ is tisztában van azzal, hogy találhatnál mást is magadnak, akinek "biztosabb" a helyzete és ha õt választod, pont ezért fog megbecsülni, mert vele maradtál- tehát szereted.
Tanulj meg helyesen írni!!!!
Szerintem a zsírszegény ételek a legfontosabbak, úgy lehet megõrizni az egészséget. Egyél sok gyümölcsöt is.
+ akármit is írunk mi itt szerintem te már tudod mit akarsz.csak kíváncsi vagy ki mit szól holott mi csak látatlanban írunk valamit.nagyon szurkolok apuval is meg minden, próbáld megétetni vele hogy szereted.
Mellesleg apádtól meg megkérdezhednéd, hogy õ miért nem lett részeges? Vagy úgy gondolja h õ az egyetlen ember a világon, aki képes "jópolgár" lenni a családja ellenére? :)
Egy két betû gépelésnél féresikerül az még oké, de a tervezgessük?
Hagyj fel azzal az illúzióval, hogy neked vannak a legjobb szüleid a világon!
Nem tudtok olvasni? A kérdezô évekig külföldön élt, azért gyenge a helyesírása!!!
Békén kellene hagyni szegény lányt a helyesírása miatt, ez nem a nyelvészek internetes portálja, tanácsot jött kérni és erre kellene koncentrálni. Õszintén szólva én csodálom az olyan embereket, akik ilyen tragédia után még talpra tudnak állni és fel tudják építeni az életüket. Gondoljatok bele, hogy mennyivel könnyebb helyzetben van az a valaki, aki tehetõs, szeretõ családban nõ fel, aki megkap minden szeretetet, anyagi biztonságot a családjától. Én úgy gondolom, hogy, bár sokszor nagymértékben befolyásolja az ember életét az, hogy honnan jött, kitartással, szorgalommal, tanulással a legmélyebb gödörbõl is ki lehet mászni. Én soha nem ítélkezek személyekrõl a családjuk alapján. Az apa lenézi a lány barátját, de kíváncsi lennék, ha történetesen a lánya egy gazdag, de agresszív, öntelt, tiszteletlen fiúval járna, aki nem becsüli meg a lányát, akkor mit szólna. Kérdezõ, te már nagylány vagy, el tudod dönteni, hogy mit szeretnél, ne apud irányítsa az érzéseidet. Tudom milyen nehéz munkát találni, szegény kisvárosból jövök, borzalmas a helyzet, ezért is élek külföldön. Szerintem ha szeretitek egymást és jó a kapcsolat, akkor senki sem tudja szétfeszíteni azt. Viszont a barátodnak kellene érdeklõdni bejelentett, állandó munkahely iránt, mert feketén dolgozni nem jó befektetés.
Apudnak marhára igaza van! Ez tény. Te fõiskolára jársz, õ munkás, ergo felmerülhet egyszer problémaként hogy elmentek egymás mellett, már nem lesz mirõl beszélni egymással, egész más problémák fognak téged foglalkoztatni és õt. Ez meglátszik a fizetésen is. Szóval lehet, hogy te aki mondjuk jól keresel, õ adott esetben keveset vagy semmit azon fogsz gondolkozni hogy tudsz e venni magadnak egy bugyit még hónap végén vagy sem, és még az is elõfordulhat hogy te fogod eltartani az egész családot, ha épp ugy alakul hogy nincs melója. Ilyen esetben aztán kijön rendesen hogy milyen szép is a szerelem. Árva családból jött iszákos testvérrel. Remek. Persze errõl nem tehet de azt tudnod kell hogy két varia van. Az elsõ hogy pontosan tudja milyen volt család nélkül felnöni, és nagyon nem akarja eztés mindent megtesz ellene. Kettõ. Fogalma sincs milyen egy rendes család. Ahhoz hogy õ is az italhoz nyúl, elég nagy esély van, de nem 100%. De. Ha te mindezek ellenére, hogy lehet hogy el fogtok távolodni egymástól, lehet hogy azt kell majd számolgatnod hogy hány kiflit vehetsz a gyerekednek a hónapban, holott egy másik egyetemet végzett emberrel lehet sokkal jobban élnél, és vállalod a kockázatot hogy lehet hogy még csalódsz benne és lehet hogy inni fog, akkor hajrá, de akkor ne lepõdj meg ha ezek közül valamelyik vagy mindegyik megtörténik. És reméljük nem, de a kockázatával számolj. Ennek ellenére választod õt vagy nem.
Bocsánat, a suk, sükölés nem helytelen, hanem tájnyelvhez tartozik.. A kérdésre válaszolva szerintem próbálj valahogy apukád lelkére hatni, kérd anyukád segítségét.
08:11 Na ezen jót röhögtem:) Igen, van egy-két fõiskolai (de inkább egyetemi) szakma, amivel jól lehet keresni (pl mérnöki, mûszaki, orvosi esetleg), de nagy általánosságban elmondható hogy a diplomásokból olyan szintû túlképzés van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, és nagyobb az esély hogy a mekiben kötnek ki, vagy a tescoban, minthogy annyira "hû de jól keresnének". A két kezemen és a két lábamon összesen nem tudom megszámolni hogy hány ilyen "értelmiségi" van a környezetemben, aki vagy évek óta munkanélküli, vagy valami ótvar melót végez, és kitörölhetik a feneküket a diplomájukal. Van köztük közgazdág (egyébként a kozmetikusom is az, csak kozmetikusként éppenséggel 3x annyit keres...), tanár, történész, sõt, még állatorvos is. Egy jó szakmával, maszekolással 10x annyit lehet keresni mint egy diplomával. A fodrászom havi 500 fölött keres, és eltartja a diplomás munkanélküli férjét... Na hogy is van ez?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:56 nyílván nem a kommunikációs fõiskolai diplomára gondoltam. az én környezetem meg tele van ilyennel is meg olyannal is és van aki BKF-es csúcsdiplomával sittet pakol deazért a gyógyszerészek és mérnökök, programozók, orvosok elég jól elvannak... hát igy van ez.
Annyira helyes vagy!! figyelj tegnap óta véded a srácot mi itt még a kérdés."szeretkezz ne háborúzz" :)
A kérdező hozzászólása: A barátom testvére részeges, de ugyanakkor apum lánytestvére is telyesen részegessé vált. Amúgy a barátomnak még négy testvére van, és csak az az egy iszik. A többiek normális életet élnek, van családjuk, dolgoznak, és tisztességesen élnek. Visszatérve a helyesírásra, szerintem vannak egyének akik nálam sokkal pocsákabbul írnak, és még csak nem is éltek külföldön évekig, és jártak idegen nyelvû iskolába.
Tanuljatok szöveget értelmezni...nem a lány barátjának a tesója részeges, hanem az apjáé.
A kérdező hozzászólása: Elõre is elnézést kérek a helyesírási hibáimért. Ez is megesik az emberekkel. Én tudom, hogy apum jót akar nekem, de néha eléggé elszomorít, mint például karácsonykor. Meghívtam nálunk a szüleim beleeggyezésével 3 hétre, amibõl egyet az unokatestvéremnél töltöttünk.( azért akkor, mert szebbé akartam tenni a karácsonyát, mivel miután a szülei pont karácsonykór haltak meg nem igazán volt része egy meghitt karácsonyban) Normális adagokat evett egész végig, és nem élt ingyen hiszen a ház körül mindenben segített és még ételeket is megvett. Mégis mikor elment apum teljesen kiakadva többször is rosszalta, hogy két hónapig élõsködött rajtunk, és, hogy ide többet ne jöjjön, mert elküldi az anyja [email protected]ába, ott ahol van.
A kérdező hozzászólása: És teljesen megtíltotta, hogy akár még telefonon is beszéljek vele.
Szerintem apukádnak igaza van, és csak jót akar Neked, félt Téged.Te még naiv és tapasztalatlan vagy, és könnyû megvezetni. Figyelj, az, hogy ki milyen családból jött, sok mindent elárul arról, milyen nevelési mintát kapott, hozott magával.Nyilván ha valaki csak negatív példát látott maga körül eddigi életében, akkor a rosszat viszi magával mintaként az életben.Mivel a testvére az alkoholban látja a megoldást, így Õ világéletében azt látta, hoyg ez a kiút, és ez a megoldás.Elég könnyen választhatja ezt a megoldást Õ is búfelejtõnek, ha esetleg valami olyasmi történik. A másik, hogy aki alkalmi munkákból él meg, az igenis link alak.Télen mit csinál???Akkor nincs paradicsomszezon, meg faszedés.Amúgy is:van róla papírja, hogy övé a ház meg a gyümölcsös?Tudja bizonyítani?Messzirõl jött ember azt mond, amit akar! Különben is, Te fõiskolára jársz (bár a helyesírásod pocsék), Õ meg alkalmi munkákból tengõdik, gondolom végzettség és életcél nélkül.Neked tényleg ez kell? Azért írom ezeket, mert tapasztalatból beszélek, és egy ugyanilyen alakkal jártam egyszer.Az a baj a fajtájával, hogy link, mert otthon azt látta, hogy így is lehet élni, csinálni.Ez pedig baj.Neked normális, kulturált életszínvonal kell gondolom, nem ilyen lezüllött aljanép társasága. Amúgy írni tanulj meg, és gondolkodni sem ártana!
Még egy egyszerû ember is megérti, hogy aki pénzért árulja a boldogság kulcsát, az csaló.
Szerintem akkor is igaza van az apjának.Nekem nagyon negatívan jött le ennek a fiúnak a személyisége a leírás alapján.Már eleve az, hogy nincs állandó, bejelentett munkája, hanem alkalmi munkákból tartja fennt magát, hogy a bátyja részeges, hogy a szülei nem élnek (így kitõl tanult volna jót?), stb.Nekem volt egy ugyanilyen párom, nem is volt benne semmi ambíció, én meg egy idõ után éreztem, hogy a szüleimnek igaza van, és túl elmaradott hozzám képest (érdeklõdési kör:kocsma, pia, haverok, földmunka).Itt is kb. errõl van szó. Pedig nem vagyok csaló...
A kérdező hozzászólása: Tényleg eléggé szégyenlem, hogy a helyesírásom nem éppen az igazi, és próbálkozom is. De arról már nem én tehetek, hogy a szüleimmel 15 éves koromig külföldön éltem.
"Nekem nagyon negatívan jött le ennek a fiúnak a személyisége a leírás alapján.Már eleve az, hogy nincs állandó, bejelentett munkája, hanem alkalmi munkákból tartja fennt magát, hogy a bátyja részeges, hogy a szülei nem élnek (így kitõl tanult volna jót?)" Lehet velem van a gond, és én nem látom a problémát, de szerintem nincs igazad. Most az hogy a szülei meghaltak és a bátyja részeges az õ személyiségétõl teljesen eltérõ dolog, már úgy értem, hogy persze maga a tén, yhogy így kellett felnõnie kihat a személyiségére, életére, de ezért nem hibáztathatod, ítélheted el õt. És abból hogy nincs állandó, bejelentett munkahelye megint csak nem alkothatsz róla teljes képet, hiszen sokan vannak ezzel így a mai világban, ez alapján szerintem nem helyes valakit meg-illetve elítélni. Én inkább a pozitív oldalát nézném, itt egy srác meghaltak a szülei, nem volt felhõtlen gyerekkora hamar fel kellett nõnie, de megtette, és most a lehetõségeihez mérten fenntartja magát, írtad is fenn hogy nincs gond a számlákkal, stb. Persze nem ismerem, elítélni és védeni sem szeretném, de hasonló gyerekkor van mögöttem, ilyen utat jártam be én is, tudom mirõl beszélek. Ha szereted, és el tudnád képzelni vele a közös jövõt, akár az életed, én kitartanék a helyedben mellette.
A kérdező hozzászólása: Az alkalmi mukák alatt azt értem, hogy legtöbbször nem munkakönyvel alkalmazzák, hanem feketén, és így dolgozik 2-3 évet. De láttam már egyetemet végzett személyeket is így dolgozni.
Ha bízol a párodban, és mellette vagy boldog akkor ne hallgass senkire csak a szívedre! Maradj vele, és együtt kemény munkával teremtsétek meg a közös jövõtöket! A szülõk mindig jobbat képzelnek el nekünk mint ami van, de csak mert szeretnek és jót akarnak. Nem kell választanod a szüleid és a párod között! Hidd el ha apud is látni fogja hogy a fiud komolyan gondolja veled, és törekszik neked megadni amit érdemelsz.

Szeretnék hízni mit egyek? Mik a legfontosabbak hogy hizni tudjak? Rendszeres étkezés? Ha lehet azért ne menjen rá az összes fizetésem se. Valaki valami tanácsot tud adni? Hogy mit egyek?

ha lehet ne csakhúsbol áljon. esetleg valami gyogyszer vagy táplálékkiegészit??

Legjobb válasz: Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)

Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. http://www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)
Elõzõ voltam. Még annyi, húst is kell enni természetesen, izmokhoz kell a fehérje, kb. rohadt sokat, de mellé kell rizs vagy burgonya. FGF
Kifejezetten tudom ajánlani a HERBA LIFE (herba lájf) terméket. ez egy por ki kell tejjel, vagy ha nem szereted, vízzel, keverni, és ez mellett jókat enni.De a flavitaminok között is találsz magadnak, olyat, ami hízást okoz! jó étvágyat!, m,
A kérdező hozzászólása: férfi vok. 21éves ha mék konditerembe és hizni is akarok mit szedjek hozzá?
Elsõ voltam. A b vitamintól jön meg az étvágyad, az hozza, szedhetsz valami b-komplexet. Túladagolni nem tudok, a fölösleget kihugyozod. Szedni nem kell semmit, amíg az alapismeretekkel nem vagy tisztában. Mondom, nézegesd azt az oldalt, amit ajánlottam, vagy amit az elõttem lévõ ajánlott. Röviden. Fehérje bevitel=testsúlyod*2-vel, grammban (tehát ha 70 kiló vagy, akkor 140g kell), szénhidrát ugyanez, csak 4-el beszorozva. 100g. csirkemellben van kb, 25 gramm fehérje, 100g. rizsben kb. 70 gramm szénhidrát. Így ha betolsz 600g csirkét és 400g. rizst, más nem is kell. De persze azért kell, hogy meglegyen a változatos étrend. Nagyon egyszerûen elmagyárzva így néz ki. Edzés után érdemes valamilyen komplex tömegnövelõt inni (volumass, jumbo), kezdésnek más nem nagyon kell. De mondom, tanulmányozd az általunk említett oldalakat.
ha hízni akarsz, akkor egyél naponta kevesebbet, de sokat. (pl.:napi 3x étkezel, de sokat eszel.) Én is hízni akartam, de túl sokat híztam: naponta egyfolytában zabáltam, most 13 éves koromra 72 kg vagyok. Tehát ha hízni akarsz, akkor ne az ilyenekkel hízz:egyél sokat, járj mekibe stb... De a "b" vitaminok tényleg jók.

Szeretnék lefogyni. Napi 5x kellene étkeznem ugyebár. Mit egyek-mit ne egyek reggelire, tizoraira, ebédre, uzsira és vacsorára és mennyit?

Legjobb válasz: en meg azt javaslom hogy vacsorara ne egyel zoldsegeket ugyanis puffasztanak. a legtobb fogyni vagyo itt rontja el. mert 1 het utan nezegeti magat a tukorben es meg koverebbnek latja magat mint elotte..ezek utan el is megy a kedve a fogyokuratol es mergeben degeszre eszi magat. inkabb mondjuk: reggelire akar meg bundas kenyeret is ehetsz ,mondjuk jobb egy kis grapefuit. delben fott burgonya es akar meg egy szelet hus is naturan olivaolajban kisutve, uzsonna gyumolcs, este: legjobb nem enni semmit. ja...es a nap folyaman 3 liter szensavmentes asvanyviz. persze ez attol is fugg mennyit mozogsz.

en meg azt javaslom hogy vacsorara ne egyel zoldsegeket ugyanis puffasztanak. a legtobb fogyni vagyo itt rontja el. mert 1 het utan nezegeti magat a tukorben es meg koverebbnek latja magat mint elotte..ezek utan el is megy a kedve a fogyokuratol es mergeben degeszre eszi magat. inkabb mondjuk: reggelire akar meg bundas kenyeret is ehetsz , mondjuk jobb egy kis grapefuit. delben fott burgonya es akar meg egy szelet hus is naturan olivaolajban kisutve, uzsonna gyumolcs, este: legjobb nem enni semmit. ja...es a nap folyaman 3 liter szensavmentes asvanyviz. persze ez attol is fugg mennyit mozogsz.

Mit jelent hogy egészségesen táplálkozni? Mit egyek, mikor?

Legjobb válasz: Hát az egyik az hogy este 11kor ne vonulj be egy tálca étellel 8D és lehetõleg kerüld az ilyen zsírban tocsogós ételeket. :) amúgy általában a napi 3 étkezés a legfontosabb az a reggeli :)

Hát az egyik az hogy este 11kor ne vonulj be egy tálca étellel 8D és lehetõleg kerüld az ilyen zsírban tocsogós ételeket. :) amúgy általában a napi 3 étkezés a legfontosabb az a reggeli :)
Egészséges táplálkozás , hm, nem lehet ezt egy mondatban összefoglalni, de ami a legfontosabb, napi többszöri, kis adagokban étkezés, kerüld a fehér kenyeret, helyette teljes kiõrlésû lisztbõl készültet válassz. Ne igyál cukros üdítõket. Inkább vizet, teát. Sok zöldség , gyümölcs. De rengeteg infót találsz errõl még ha mondjuk gugliba beírod:)
utolsó hozzászóló vagyok- még annyi, hogy mondjuk reggelire zabpehely, ami egészséges, és emésztést is segíti:) Vacsorára meg kefír. magában, vagy zöldségekkel.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek(: am én személyszerint utálom a kefirt.xd
nem muszáj kefírt enni:) csak egy ötlet volt. ha kihagyod és helyette valami más egészséges kaját eszel vacsorára, az is jó:)
ja meg kerüld a vörös húsokat is !Helyett inkább sovány húsokat fogyassz, pl. csirke hús. Ami még nagyon egészséges az a hal!
Ugye majdnem minden mû. A szalámit, párizsit, kenõsajtot, meg még egy csomó dolgot nem lehet mellõzni, s egy városi ember nem tud természetes anyagokat enni. Úgy próbálom mégis lecsökkenteni a bevitt mûanyagok mennyiségét, hogy ami nem fontos, azt nem eszem, iszom. Ásványvíz üdítõ helyett, például. Én nem bírom ki édesség nélkül, nálam ez egy pótcselekvés. Viszont édességben is van kevésbé mû, egészségtelen, pl. ilyen a JóReggelt teljes kiörlésû gabonával, hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Én fõleg ezt és így (t)eszem az egészségemért. Persze fontos a zöldség/gyümölcs fogyasztás, mint mindenki tudja.:)
A kérdező hozzászólása: köszii (:

Mennyi idő alatt fogyhatok normálisan 20 kg-ot? És hogyan? Mit egyek, mit sportoljak?

160 cm vagyok, 90 kg, 23 éves lány...

Legjobb válasz: nekem eddig két módszer is bevált életemben, amikkel 20kg körül fogytam, mindkettõ inkább életmódnak nevezhetõ, mint diétának, hozzá kell szokni, és folyamatosan vele élni; 13 éves koromtól négy évig testkontrolloztam, errõl biztosan találsz sok infót, de ha mégsem, akkor írj, nagy hiba volt abbahagyni, teltek múltak az évek és megint egyre elfogadhatatlanab lett az alakom, de képtelen voltam rávenni magam komoly fogyókúrára, egy-egy hétig tudtam csak bármiben kitartani, aztán egyszercsak úgy éreztem, hogy MOST, másnaptól Norbi Update-ezem, már több, mint 3 éve, közben voltam kismama, most pedig már egy éves a lányom, az utóbbi idõszak (sok itthonülés) megint nem kedvez az alakomnak, de az Update-et nem hagytam abba...különösebb tornát sosem csináltam mellette, mert lusta voltam, de az is elég volt, hogy sokat gyalogoltam a városban, intéztem a dolgaimat.

nekem eddig két módszer is bevált életemben, amikkel 20kg körül fogytam, mindkettõ inkább életmódnak nevezhetõ, mint diétának, hozzá kell szokni, és folyamatosan vele élni; 13 éves koromtól négy évig testkontrolloztam, errõl biztosan találsz sok infót, de ha mégsem, akkor írj, nagy hiba volt abbahagyni, teltek múltak az évek és megint egyre elfogadhatatlanab lett az alakom, de képtelen voltam rávenni magam komoly fogyókúrára, egy-egy hétig tudtam csak bármiben kitartani, aztán egyszercsak úgy éreztem, hogy MOST, másnaptól Norbi Update-ezem, már több, mint 3 éve, közben voltam kismama, most pedig már egy éves a lányom, az utóbbi idõszak (sok itthonülés) megint nem kedvez az alakomnak, de az Update-et nem hagytam abba...különösebb tornát sosem csináltam mellette, mert lusta voltam, de az is elég volt, hogy sokat gyalogoltam a városban, intéztem a dolgaimat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon hasznos a válaszod!!!
Norbi Update! Egészséges módszer, egy év alatt heti három-négy óra sporttal simán leadod a 20 kg-ot, és ha életvitelszerûen betartod, sosem jön vissza.

Elegem van hogy kövér vagyok, hogyan lehetek már vékony? Mit egyek, mit sportoljak? 4 hónapom van rá.

most 60-65 között vagyok, kövérnek érzem magam, és 52 akarok lenni. 4 hónapom van rá, hogy formába hozzam magam. ez mivel menne mit egyek mit ne? valaki segitsen megy a zöld kéz! :)

Legjobb válasz: Mit szólnál a kalóriaszámláláshoz? Gyakorlatilag mindent ehetsz csak mértéket kell tartanod. Nekem ez vált be a legjobban, 4 hónap alatt olyan 15 kilótól szabadulhatsz meg vele. Ha meg a kalóriaszámlálást életmód váltáshoz kapcsolod, akkor még eredményesebb lesz a dolog. Gondolok itt arra, hogy fogyassz sok fehérjét, halat, húsokat és kevesebb szénhidrátot. Hagyd el a fehér kenyeret, ha tudod. Itt egy oldal, ami még nagyobb segítséget nyújt a számolásban: www.kaloriabazis.hu Remélem segítettem.

Mit szólnál a kalóriaszámláláshoz? Gyakorlatilag mindent ehetsz csak mértéket kell tartanod. Nekem ez vált be a legjobban, 4 hónap alatt olyan 15 kilótól szabadulhatsz meg vele. Ha meg a kalóriaszámlálást életmód váltáshoz kapcsolod, akkor még eredményesebb lesz a dolog. Gondolok itt arra, hogy fogyassz sok fehérjét, halat, húsokat és kevesebb szénhidrátot. Hagyd el a fehér kenyeret, ha tudod. Itt egy oldal, ami még nagyobb segítséget nyújt a számolásban: http://www.kaloriabazis.hu Remélem segítettem.
Én is a kalóriabázist használom nagyon jónak tartom. Így sikerül fogynom, és nem kell lemondani semmirõl csak a mennyiségre kell figyelni.

Gyomor polipot találtak nálam, gyomor nyálkahártya gyulladás kíséretében. Mintát vettek, komoly diétát javasoltak. Mit egyek, mit ne egyek konkrétan?

Legjobb válasz: és nem vették ki ?????? pedig ki szokták .... komoly diéta? hát nézd: zsíros és a gyomornak megterhelõ ételek kerülése, de ugyanígy az "éhezés kerülése is, mivel a sav kikezdi a gyomornyálkahártyát! Azaz gyakran de kis mennyiségeket enni, és hát sztem nem ártana nyálkahártya-védõ gyógyszer még így se, ami visszafogja a savképzõdést! Nem ajánlott ilyet az orvosod? Akut esetben, azaz ha éppen nagyon erõsen érzed, hogy marja a gyomrod a sav, akkor meg gyorsan semlegesíteni kell (Tisacid és száraz keksz pl). Én kb ennyit mondanék.

és nem vették ki ?????? pedig ki szokták .... komoly diéta? hát nézd: zsíros és a gyomornak megterhelõ ételek kerülése, de ugyanígy az "éhezés kerülése is, mivel a sav kikezdi a gyomornyálkahártyát! Azaz gyakran de kis mennyiségeket enni, és hát sztem nem ártana nyálkahártya-védõ gyógyszer még így se, ami visszafogja a savképzõdést! Nem ajánlott ilyet az orvosod? Akut esetben, azaz ha éppen nagyon erõsen érzed, hogy marja a gyomrod a sav, akkor meg gyorsan semlegesíteni kell (Tisacid és száraz keksz pl). Én kb ennyit mondanék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ma éjjel 3x hánytam, most is picit hányingerem van. HA lefekszem, tuti, hogy gyomoridegem lesz, nehogy megint hányjak, nemis fogok tudni aludni. De holnap nyelvvizsgázom reggel. Mit egyek, mit tegyek?

:(

Legjobb válasz: Egyél háztartási kekszet, fõtt krumplit, igyál gyenge, nyugtató teát és próbálj megnyugodni. Olvass egy jó könyvet, nézz meg egy filmet, meditálj! Sok sikert holnapra, ne idegeskedj!

Egyél háztartási kekszet, fõtt krumplit, igyál gyenge, nyugtató teát és próbálj megnyugodni. Olvass egy jó könyvet, nézz meg egy filmet, meditálj! Sok sikert holnapra, ne idegeskedj!
Hát, esetleg egy Daedalont bevehetsz, hányáscsillapító, ráadásul elálmosít.
Az émelygést segít legyûrni a hidegen ivott, mérsékelten szénsavas üdítõ (kóla, gyömbér, tonik), amit lassan, kis kortyokban, kanállal vagy szívószállal fogyassz.A borsmenta is jó hányinger csökkentõ, szopogass ilyen cukorkát, vagy idd a teáját.
A kérdező hozzászólása: Metoklopramid gyógyszer miben segítene?
Hányás, hányinger csökkentõ.Ha van otthon vedd be nyugodtan! Az orvosok is általában Ilyen injekciót, gyógyszert(Cerucal)adnak ilyen esetben.

17 éves/f vagyok, és 168cm, én ezzel nem vagyokmegelégedve, hogyan tudnék nőni egy kicsit? Mit egyek Mit igyak?

Legjobb válasz: az ember magassága genetika. Nem tudsz vele mit kezdeni, max reménykedni.

az ember magassága genetika. Nem tudsz vele mit kezdeni, max reménykedni.
A kérdező hozzászólása: :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!