Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek igyak, hogy (683 db)

Ha megyek egy komoly műtétre, előtte mit egyek-igyak, hogy ne keljen majd utána az első napokban székelnem?

Legjobb válasz: sztem normáisan egyél,de ne a mütét elött.az orvos mondja meg h mikor ehetsz utoljara.általában elözö nap este 6-7-8-után már nem szabad enni,mert hányni fogsz.

sztem normáisan egyél, de ne a mütét elött.az orvos mondja meg h mikor ehetsz utoljara.általában elözö nap este 6-7-8-után már nem szabad enni, mert hányni fogsz.
A kérdező hozzászólása: azt mondták, hogy este 10 után ne egyek, de amit aznap este 10-ig ennék, annak ki kell jönnie :( nemtom ez megtörténne-e a mûtétig :( ha nem eszem, nem hányok majd?
Ürítési és hányási problémák kiküszöbölése miatt.
*nem szabad enni, hogy hány órával elõtte nem szabad azt nem tudom, de teljesen ki kell ürülnie az emésztõ szerveknek.
Igyál kamillateát, az majd meghajt, és rosszat sem teszel vele.

Miket egyek/igyak, hogy semmiképp se hízzak, de ne álljak meg a növekedésben?

Eléggé elégedetlen vagyok magammal, mindig úgy érzem hogy nincs elég jó alakom, meg nem vagyok elég magas, bár igaz, hogy modellekhez mérten nézem magam.. kb. 176 cm vagyok, kb. 58-59 kg, mell:85 derék:60 csíp?:88

Legjobb válasz: Nem értem, miért a modellekhez méred magad? Azoknak az a munkájuk (egy pár évig), hogy nagyon vékonyak legyenek, de ha te nem vagy modell, neked ezért senki nem fizet, és tulajdonképpen csak magaddal teszel rosszat... valószínûleg te is jól tudod, hogy nagyon jó alakod van, és magas is vagy, bár azt nem garantálom, hgy fogsz még nõni, max egy-két centit... Minthogy edzel rendesen, az én tanácsom az, amit magamnak is megszabok - desszert, nass csak heti egyszer, keveset, és minden étkezés legyen ésszerû adag - reggeli és ebéd normális, de vacsorára fogd vissza magad (én van, hogy kihagyom, még jobban is alszom olyankor). Kerüld a rántott dolgokat, vagy amit olajban sütnek ki, és minden étkezés után javaslok gyümölcsöt (mondjuk almát, én azt szoktam) ezek nekem tökéletesen beválnak, én is sokat edzem, és ahhoz kell az energia, ha tetszik, ha nem.

Nem értem, miért a modellekhez méred magad? Azoknak az a munkájuk (egy pár évig), hogy nagyon vékonyak legyenek, de ha te nem vagy modell, neked ezért senki nem fizet, és tulajdonképpen csak magaddal teszel rosszat... valószínûleg te is jól tudod, hogy nagyon jó alakod van, és magas is vagy, bár azt nem garantálom, hgy fogsz még nõni, max egy-két centit... Minthogy edzel rendesen, az én tanácsom az, amit magamnak is megszabok - desszert, nass csak heti egyszer, keveset, és minden étkezés legyen ésszerû adag - reggeli és ebéd normális, de vacsorára fogd vissza magad (én van, hogy kihagyom, még jobban is alszom olyankor). Kerüld a rántott dolgokat, vagy amit olajban sütnek ki, és minden étkezés után javaslok gyümölcsöt (mondjuk almát, én azt szoktam) ezek nekem tökéletesen beválnak, én is sokat edzem, és ahhoz kell az energia, ha tetszik, ha nem.

Hogyan kellene elkezdenem a sportolást, mit egyek, igyak, hogy a lehető leghamarabb elérjem a tökéletes alakot?

Nem fogyni szeretnék, ellenkezőleg pont hogy felszedni pár kilót és itt-ott, ahol szükséges azt "kipótolni". Állítólag jó alakom lenne, csak aránytalanul vagyok vékony. Futni fogok majd tavaszi szünetbe. Ezt azoktól kérdezem, azok ehhez a dologhoz értenek és már ők is végigcsinálták azt, amit majd én fogok.

Legjobb válasz: A legegyszerûbb mód: Tömegnövelõ étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg (lányoknak 3-4) szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés: Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 A futás ebben az esetben hótfelesleges, maximum némi szív- és érrendszeri karbantartásra, de az izmosodásra nincs hatással, sõt, gátolja.

A legegyszerûbb mód: Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg (lányoknak 3-4) szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés: Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 A futás ebben az esetben hótfelesleges, maximum némi szív- és érrendszeri karbantartásra, de az izmosodásra nincs hatással, sõt, gátolja.


Csokikát szoktak javasolni, de van aki a narancslére esküszik.
Csoki, kóla! Velem az utolsó napokban mindig ezekt etették itatták mert a ctg-n mindig aludt a drágám.
Nekem az is bevált, ha nem ettem. Mert akkor elkezdett rugdosni, hogy hol a reggeli. Így tuti fent volt.
A kérdező hozzászólása: 3/4 5-re megyek! mikor egyek csokit?kb???
Ez engem is érdekelne, én ma megyek 15:30ra. Igyak elõtte kólát? Mennyi idõvel?
Szia amikor én mentem vizsgálatra, akkor kb 15 perccel elõtte kezdtem megenni a csokit és folyamatosan eszegettem belõle egy keveset. Az én babám nagyon mocorgott.
A csoki nekem is bevált, de jó a mandarin és narancs is, csak édes legyen! Nekem legalábbis az édes után beindul a kissrác!:) Bár nem szereti, ha nézik, ezért makacsul csücsült a lába közén sokáig! Egyébként ha nagyon mozog nehéz lesz lemérni, vagy képet csinálni róla, ezért jó is ha nem végig rúgdos, ficereg az uh alatt!
Én nem ittam, nem ettem semmit, és úgy ficánkolt a picim, hogy alig tudták megállítani a képet, hogy jó értékeket kapjanak:) Szerintem teljesen egyén függõ a dolog. De ami haszos, az ahogy az elõttem írók is elmondtak, a kóla, a csoki, és én tudom ajánlani a picurka nem túl ers kávét.:)

Mit egyek/igyak hogy lazas legyek?

Sos kave.grafit.kreta.nyers krumpli.esetleg mas

Legjobb válasz: Te már most lázas vagy, ha ilyen hülyeségeket kérdezel!!!!! Mire is jó az????

Te már most lázas vagy, ha ilyen hülyeségeket kérdezel!!!!! Mire is jó az????
egyél sok nyers krumplit
A kérdező hozzászólása: Azert akarok logni mert a pasim szakitott velem egy hete es lesz egy iskolai program amiben harom emberes csopotok vannak.es melle osztottak be
A kérdező hozzászólása: Nyers krumpli tenyleg jo? Es mennyit egyek belole?
A kérdező hozzászólása: Ja es azert szakitott velem mert mast szeret .en meg ot .szoval ezek utan ra nezni sem birok nem hogy eltolteni vele egy napot

Mit egyek igyak, hogy nem dagadjon be a lábam, vádlim délutánra? Az ülőmunkától vagy a melegtől lehet a lábvastagodás? Pár hete érzem, mióta ilyen meleg van.

Legjobb válasz: A melegtõl és az üléstõl is. Van külön fáslizás a vizesedõ lábhoz, vagy viselj kompressziós harisnyát, óránként állj fel a munkahelyeden sétálni egy kicsit, este pedig polcold fel.

A melegtõl és az üléstõl is. Van külön fáslizás a vizesedõ lábhoz, vagy viselj kompressziós harisnyát, óránként állj fel a munkahelyeden sétálni egy kicsit, este pedig polcold fel.
Ezt meg kellene kérdezni az orvosodtól, mivel õ talán tudja mi a betegséged (szív, vese, stb).
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, és esetleg étel, vagy ital javaslat?
Talán ha visszérkrémet kensz rá, jobb lesz.
Próbálj meg amennyire csak tudsz sószegényen étkezni, mert az köti meg a vizet és nem tud távozni a szervezetedbõl.

Mit ajánlotok a 18 hetes UH-nál mit egyek/igyak, hogy a babám mozogjon és megmutassa milyen van?

teli hólyaggal menjek be a rendel?be vagy ilyenkor már nem kell?

Legjobb válasz: Nálunk a 18 hetes még hüvelyi, és ezért pisilni kell elõtte. javaslom a kávét vagy a kólát, attól sokat mocorog.

Nálunk a 18 hetes még hüvelyi, és ezért pisilni kell elõtte. javaslom a kávét vagy a kólát, attól sokat mocorog.
A szénhidráttól általában "felpörögnek" picit! :D Nálunk hasi, ezért nem gáz, ha nem teljesen üres a hólyagod!
Én elõtte 30perccel megettem majdnem eggy tábla 70% os kakaótartalmú csokit. Utána éreztem hogy kicsit sok volt mert pörgött a szívem is. :) De az uh án mindent láttunk mert mozgott a csöppünk.
Szõlõcukor és jó savanykás citromos limonádé, ...Kóla, kávé, csoki....szegény babó :(
kóla, kávé, csoki, zöldtea. Ha egyik sem, akkor egy kicsit ringasd meg a pocid, hátha felébred! :D
A csoki, vagy a kóla nálam is bevált!
3/4 órával elõtte fél tábla csoki.
Az en lusti babamnal egyedul a Burger King mukodott :D
Ilyenkor már nem kell:) Az evés-ivás nem befolyásolja, de ha mozogsz elõtte és nem ücsörögsz, akkor van esélyed, hogy éppen ne aludjon mikor bemész az uh-ra.
Szia! Nekem azt mondták az UH-on, hogy a vizsgálat elõtt mozogni kell és nem szabad leülni pihenni, mert akkor tuti, hogy elalszik a baba. Üdv: 34 hkm

Mit egyek/igyak, hogy feljebb menjen a cukrom?

Egy kicsit olyan furán érzem magamat,és a Férjem megmérte a cukromat 3,5 ez magamhoz képest alacsony,mindig 4-5 között van,de inkább 5felé.Mikor a terheléses cukorra mentem éhgyomorra,akkor is 4,1 volt,most meg már reggeliztem is,jégkrémet ill.egy csokit is ettem.Nem értem.Most tömjek magamba hirtelen gyorsan egy csomó édességet vagy mit csináljak?El?re is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Idõjárás változás van, rengetegen érzékenyek rá, nem feltétlenül a cukorral van probléma. Ha nem vagy cukorbeteg, minek méred egyáltalán?

Idõjárás változás van, rengetegen érzékenyek rá, nem feltétlenül a cukorral van probléma. Ha nem vagy cukorbeteg, minek méred egyáltalán?
Miért tömnél magadba szemetet? Egyél gyümölcsöket, magas a cukortartalmuk. De miért méred magad? Mi volt konkrétan a bajod? Semmi baj a cukroddal.
A kérdező hozzászólása: Fáj a fejem, meg nem is tudom, olyan nyomott vagyok.Nem tudom leírni, de azt tudom, hogy ha idõjárás miatt lenne, az más érzés.Most olyan furcsa.Sztem nem baj az, ha az ember nem cukros, de azért néha megméri magának.A reggelimben volt alma.Megnéztem közben egy laboros papíromat 3, 8-tól jó a cukor, úgyhogy nem vészes, csak azért kérdeztem mert most érzem magamon, eddig nem éreztem ilyet.
Terhesen azért az idõjárás változás sem ugyanolyan, mint egyébként. Felesleges a cukrodat mérni, ha nem vagy diabéteszes, csak felhúzod magad.
Nekem terhelésen 4, 12 volt az éhgyomri és alacsonyabb 2 óra múlva, 3, 55 a terheléses. Kérdeztem, van-e teendõ, mindenki azt mondta, semmi, örüljek, hogy lebontja a szervezetem. Rágj el egy kekszet, vagy egyél egy szem szõlõcukrot, de ezzel nem kell foglalkozni, igyál sok folyadékot. 35 hetes kismama

Mit egyek/igyak, hogy a 3hónapos anyatejes babám könnyebben kakiljon?

Tudom,hogy normális hogy 3-4naponta székel,de látom hogy szenved.és annyira büdösöket pukizik,hogy az vetekszik egy feln?ttével.Laktoherb teát iszok(pár napja),és amellett sok folyadékot is.Múltkor szilvát ette,(hogy engem is meghajtson kicsit)attól csak jobban görcsölt,bezzeg én...:-)

Legjobb válasz: Az én babóm is anyatejes. Õ most 5 hónapos. Ha nekünk ilyen problémánk volt, akkor itattam vele egy kis Mecsek-baby teát, és mosolyogva kakilt utána. Nekünk ez jött be, a hõmérõzésben nem tudok segíteni, mert én azt nem csináltam!

Az én babóm is anyatejes. Õ most 5 hónapos. Ha nekünk ilyen problémánk volt, akkor itattam vele egy kis Mecsek-baby teát, és mosolyogva kakilt utána. Nekünk ez jött be, a hõmérõzésben nem tudok segíteni, mert én azt nem csináltam!
Én hõmérõ párti vagyok. Nekem segített a kislányomon. Nekünk is ez volt a helyzet. 3 naponta hõmérõztem, volt, hogy 5-10 perc is kellett, hogy kinyomja, de mindííg összejött. Majd 2 hét múlva rávártam egy napot és utána már , magától ment neki 2 naponta. Mikor meg bevezettük a gyümölcsöket minden rendezõdött.
Hajnalban, kaja elött 10ml meleg vízet itass vele.Nekem bevált.
Szerintem ne hõmérõzz, inkább glicerines kúpot használj. Mi 6 hetes korától 3 hónapos koráig, ha nem kakilt kúpot adtunk neki este fürdés elõtt. Mi úgy szoktuk, ha nagyon erõlködik akkor egy kúpot( gyerekeknek valót) 4 fele vágok, és 1/4-et feldugunk a popsijába, és elkezdem bicikliztetni, tornáztatni, akkor elindulnak a pukik, és jön a cucc :-))) Nekem anyukám, gyógyszerészeti asszisztens volt, és Õ mondta hogy õk sokszor csináltak ilyen kúpot, és semmi vészes dolog nincs benne, csak sikosít tulajdonképpen, meg ngert vált ki. És nem lehet hozzászokni mint a hõmérõzéshez, mi sem szoktunk hozzá, erre példa a fürdõben áztatott ruhák, amiket ma úsztatott el a fiatalúr! :-) Szerintem holnap kúpozd meg hogy megkönnyebbüljön , majd ami nekem még bejött, õszilé napi fél liter vagy barack, próbálj meg enni/inni. Az én fiam nem hasznosítja az egész tejet, mint sokan mondják, mert elõször 4 kakimentes nap után kúpoztuk meg, és 5 pelus tele lett!!! Azóta max 2 napot várok (ebben a hónapban 2* kapott kúpot), de ez az én fiam, és úgy tûnik ebbe a dologba rám hasonlít :-))(((

Olyat ettem, ami nem esett jól. Mit egyek/igyak, hogy ne legyek rosszul? :S:S

Legjobb válasz: Ha nem gyerek vagy, igyál egy kupica konyakot,az minden gyomorpanaszra jó!

Ha nem gyerek vagy, igyál egy kupica konyakot, az minden gyomorpanaszra jó!
A kérdező hozzászólása: úú szerintem rögtön vissza is jönne :D
semmit. menj fosni
A kérdező hozzászólása: -.-½
Rágó. Ez a legegyszerûbb és legjobb.
nátrium-bikarbonát, kiskanálnyi, egy pohár vízzel. Jól megbüfiztet, és kész:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!