Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, végre (1239 db)

Olyankor mi van, ha én a szembeni sávbanm m, egyek végig, és kikanyarodik onnan egy autó, és bumm?

Legjobb válasz: Hát igen, jó nagy baromságokat írtak ott egyesek. Nem tudom hol élnek. Épp ezért van a kreszben, hogy balra, nagy ívben, ha jön autó, akkor azt kikerülve kell befordulni. Nem tudom mi ez a baromság.. Tegyük fel van egy 2X1 sávos út. A te sávodban végig hosszú kocsisor. Átmész szembe sávba, mert 3-4 autónyi távon van a célod, ahova beakarsz fordulni. Ha jön autó, elsõbbséget adsz neki. De ha az meg épp arra kanyarodik ki, amerrõl te jössz? A másik sávban meg végig kocsisor? Annak hogy az anyámba lehet elsõbbséget adni? Nagyon okosak ott egyesek a topikban és soha a büdös életbe nem szeretném, hogy õk is autóval legyenek ott, ahol én épp autóval közlekedek. Bár csinálják ezt jó páran, láttam ilyet baromi sokat. De csak akkor szokták, ha belátható és jól látják, hogy nem jön autó. De ez ettõl még baromira szabálytalan.

Hát igen, jó nagy baromságokat írtak ott egyesek. Nem tudom hol élnek. Épp ezért van a kreszben, hogy balra, nagy ívben, ha jön autó, akkor azt kikerülve kell befordulni. Nem tudom mi ez a baromság.. Tegyük fel van egy 2X1 sávos út. A te sávodban végig hosszú kocsisor. Átmész szembe sávba, mert 3-4 autónyi távon van a célod, ahova beakarsz fordulni. Ha jön autó, elsõbbséget adsz neki. De ha az meg épp arra kanyarodik ki, amerrõl te jössz? A másik sávban meg végig kocsisor? Annak hogy az anyámba lehet elsõbbséget adni? Nagyon okosak ott egyesek a topikban és soha a büdös életbe nem szeretném, hogy õk is autóval legyenek ott, ahol én épp autóval közlekedek. Bár csinálják ezt jó páran, láttam ilyet baromi sokat. De csak akkor szokták, ha belátható és jól látják, hogy nem jön autó. De ez ettõl még baromira szabálytalan.
alapszabály hogy jobbra kikanyarodás elõtt jobbra is el kell nézni.a legtöbb baleset megelõzhetõ ha legalább az egyik sofõr figyel. képzeld el mi történne ha országúton 200-al elõzöl és kikanyarodnak eléd.
Ha belátható, és nem is zavarsz vele másokat, akkor nem mindegy? Ha szabályosan csinálod rendõr nem is szólhat érte. Meg ez a dolog szerintem nincs is szabályozva konkrétan a kresz-ben... Jó, forgalmi okból áll a kocsisor. Nade míg egy lámpánál elég várni 1-2percet, vasútátjárónál van hogy 5-10 perc míg nagy nehezen elengedik a sort.
Ja az meg a másik, akármerre kanyarodsz ki, mindig nézz körül, nem lehet tudni hogy mikor honnan jön valami elvetemült. Ha az általad felvetett esetet nézzük, akkor elsõbbséget kell adnia a fõúton (menetirány szerint bal oldalról) közeledõ autónak.
Ugyan maga a kikerülés szabálytalan, de ettõl még elsõbbsége van a védett úton haladónak. Ha nem áll a sor, akkor pl. lehetne ez egy szabályosan elõzõ jármû is.

Találtam otthon egy kábelt, ami nagyon rövid, egyik vége hasonlít az egérnek a dugójához, a másik vége pedig kerek, közepén egy lyukkal. A két vége citromsárga, a kábel közepe fekete. Mi ez?

A kábel teljes hossza 18 cm. Ha találok hozzá képet, akkor linkelek. Addig is ha valaki rájön, szóljon nekem légyszi!

Legjobb válasz: Barkóbázunk?

Barkóbázunk?
Az RCA kébelt sok helyen használják például erõsítõbe is vezetnek vele hangjelet, de bármilyen egyszerû jel átvihetõ vele. (Egy belül két szálat tartalmazó jelkábel) Használják a videomagnókban is ahol a videojelet s-video vezeti át a TV-be vagy más kütyübe. "Az S-Video rövidítés a Separate Video szavakból származik, bár elterjedt a Super Video feloldása is. Ez utóbbi, együtt a tévesen használt S-VHS csatlakozó kifejezéssel abból ered, hogy ezt a fajta csatlakozást az S-VHS videómagnók vezették be a köztudatba." Forrás:Vikipédia. "Az S-Video olyan, videóberendezések közti kapcsolat, mely a világosság- és színjelet nem összekeverve, hanem két, önállóan árnyékolt vezetéken továbbítja, amelyek gyakran egy kábelen belül haladnak, de ez nem feltétel..." Forrás: vikipédia. 2 darab RCA hangjel követi ezek a stereo bal és jobb oldali hangjai. (Videomagnókon a sárgán kívüli másik 2 csati)
A kérdező hozzászólása: Mi az az RCA meg az az svideó? Bocsi, de én nagyon hülye vagyok! xD
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem tv-hez kell, mert a kábel közepén lyuk van, és nem egy kis mini , , vékony rudi" szerû valami. Mert a tv-n is lyukak vannak ott, ahol csatlakoztatni lehet fülhallgatót és egyebeket.
Egy RCA videó bemenetre köthetsz egy svideó forrást. Mondjuk egy laptopot a tévére.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem néztem meg, hogy már érkezett -e új válasz. Szóval az ez elõtti válaszom arra vonatkozik, hogy leírtad a kábel nevét.
A kérdező hozzászólása: Tudom, elolvastam. De nem tudom, hogy mire jó, és hogy hova kell a másik végét bedugni.
Szerintem ezzel a tv-dre tudod rácsatlakoztatni a laptopot de legalább is egy darabja ennek a lehetõségnek
Oda van írva. SVIDEO - RCA kábel.
A kérdező hozzászólása: https://www.google.hu/search?um=1&hl=hu&client=ubuntu&channe.. Pont ilyen, csak mindkét vége citromsárga. Na szóval mire jó?
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/search?um=1&hl=hu&client=opera&channel=.. Ezen a képen van egy csomó kábel egy ember kezében. Van egy pirosas-narancssárgás színû. Olyan a vége annak, ami , , kerek a közepén egy lyukkal". Csak nem pirosas, hanem citromsárga.
"A másik vége pedig kerek, középen egy lyukkal" milyen lyukkal? sokféle van... de amúgy valóhinü, hogy egy átalakítóról van szó vagy kábel vagy egyéb ilyesmi pl a ps2 átalakító is: http://bolthely.hu/kepek/mikroshop/02642.jpg
Akkor nézd meg a laptopodon hogy milyen csatlakozó és már tudod is.
A kérdező hozzászólása: xD Töllem... De most komolyan: Tudod, hogy mi az? Laptophoz való. Legalább is oda be tudom dugni, de a PC-ben nincs meg a helye.

Hol, mikor ér véget egy szerelem?

Legjobb válasz: Ne legyetek ennyire parasztok. Nagyon jó kérdés. Azért nyitottam csak meg, mert én is kíváncsi voltam a válaszokra, de csak ilyen oltásokat találtam. Eddigi megfigyeléseim és olvasmányaim szerint akkor ér véget a szerelem, amikor már a "szerelmesek" nem tudnak többet felnézni egymásra. Ennek vannak elõjelei is. Nem figyelnek oda vagy mással foglalkoznak, kihûl a kapcsolat meg ilyesmik. Szal nincs már az a tûz, ami az elején, ha volt is egyáltalán. Aszem úgy van, hogy a kapcsolatért minden egyes nap meg kell dolgozni. Persze amikor érzõdik, hogy baj van, akkor még nagyon sokat lehet javítani, teljesen helyrehozható az egész, csak fontos hogy mindketten nyitottak legyenek a változásra és tudjanak errõl beszélni, hogy valami baj van. Tehát lényegében megszûnik a tisztelet egymás iránt. Ez valszeg azért lehet, mert kezdetben mindkét ember a jobbik oldalát mutatta a másik felé, de ezt a formát nem lehet sokáig tartani, mert belefáradtak, aztán kijöttek a rossz tulajdonságok is. Ezeken is lehetne változtatni, helyrehozni stb, csak az emberek általában lusták és buták, nem gondolnak arra, hogy milyen apróságok döntenek össze egy szerelmet és milyen egyszerûen lehet változtatni rajta. Épp most láttam egy szoftvertechnológiai elõadást, ahol arról volt szó, hogy egy ûrszonda amiatt veszett el, mert a két világhírû óriáscég aki dolgozott rajta, nem kommunikáltak egymással és nem vették észre, hogy az egyik N/s-ban a másik pedig font/s-ban kapott egy-egy eredményt. Az ûrszonda meg amikor elérte a Mars légkörét, 250 km-es magasság helyett 50 km-es magasságban volt és szénné égett, pedig csak súrolnia kellett volna a légkört 250 km-en. Csak mondtam egy példát, hogy az emberek az elcsäszett kommunikációval többszáz milliárd dollárt szórtak el és az egész egyszerûen megoldható lett volna, ha valaki idõben észreveszi és megbeszélik a hibát és újraterveznek mindent. Aszem ennyi. 20f (és nem nagyon volt még bnõm, totál tapasztalatlan vagyok és sztem soha nem is lesz már. Azért mondom, hogy ennek fényében kezeljétek a megfigyeléseimet)

Ne legyetek ennyire parasztok. Nagyon jó kérdés. Azért nyitottam csak meg, mert én is kíváncsi voltam a válaszokra, de csak ilyen oltásokat találtam. Eddigi megfigyeléseim és olvasmányaim szerint akkor ér véget a szerelem, amikor már a "szerelmesek" nem tudnak többet felnézni egymásra. Ennek vannak elõjelei is. Nem figyelnek oda vagy mással foglalkoznak, kihûl a kapcsolat meg ilyesmik. Szal nincs már az a tûz, ami az elején, ha volt is egyáltalán. Aszem úgy van, hogy a kapcsolatért minden egyes nap meg kell dolgozni. Persze amikor érzõdik, hogy baj van, akkor még nagyon sokat lehet javítani, teljesen helyrehozható az egész, csak fontos hogy mindketten nyitottak legyenek a változásra és tudjanak errõl beszélni, hogy valami baj van. Tehát lényegében megszûnik a tisztelet egymás iránt. Ez valszeg azért lehet, mert kezdetben mindkét ember a jobbik oldalát mutatta a másik felé, de ezt a formát nem lehet sokáig tartani, mert belefáradtak, aztán kijöttek a rossz tulajdonságok is. Ezeken is lehetne változtatni, helyrehozni stb, csak az emberek általában lusták és buták, nem gondolnak arra, hogy milyen apróságok döntenek össze egy szerelmet és milyen egyszerûen lehet változtatni rajta. Épp most láttam egy szoftvertechnológiai elõadást, ahol arról volt szó, hogy egy ûrszonda amiatt veszett el, mert a két világhírû óriáscég aki dolgozott rajta, nem kommunikáltak egymással és nem vették észre, hogy az egyik N/s-ban a másik pedig font/s-ban kapott egy-egy eredményt. Az ûrszonda meg amikor elérte a Mars légkörét, 250 km-es magasság helyett 50 km-es magasságban volt és szénné égett, pedig csak súrolnia kellett volna a légkört 250 km-en. Csak mondtam egy példát, hogy az emberek az elcsäszett kommunikációval többszáz milliárd dollárt szórtak el és az egész egyszerûen megoldható lett volna, ha valaki idõben észreveszi és megbeszélik a hibát és újraterveznek mindent. Aszem ennyi. 20f (és nem nagyon volt még bnõm, totál tapasztalatlan vagyok és sztem soha nem is lesz már. Azért mondom, hogy ennek fényében kezeljétek a megfigyeléseimet)
Hétfön 11 órakor!
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Ilyen hülye kérdést!Most komolyan!Mi honnan tudjuk hogy hol és mikor? Azt se tudjuk hol laksz!!MEG HOGY MILYEN A KAPCSOLATOD!!
Értem mire célzol... viszont akár a google-ba is megkereshetted volna a szerelem múlásának jeleit. Nem csináltok már közös programokat, nem szexeltek már, vagy csak kenyszerbõl, nem mondjátok egymásnak, hogy szeretlek, stb. stb. De szerintem ez nem kérdés. Ha vége, úgyis érezni fogod. Hogy mikor meg hol, az már rajtatok múlik.
Nem baj, hogy én is ezt írtam, amit te az elején, csak rövidebben és még csak nem is bunkón? (: Nem olvasol a sorok közt! Nagy hiba.
"olyan hülye vagy mint egy újságíró" :D
De igen, ügyesen leírtad, az én hozzászólásom teljesen felesleges és inkább kussoltam volna a francba. Am sztem meg kicsit tömör voltál és nem adtál semmi útmutatót a megoldásra
Zalaegerszeg határán... -.-'
itt és most
Szerintem a 00:03-as jobb volt. És érdekes példát hozott.Én nem tapasztaltam, hogy bunkó lett volna.
B.angel! Nem ugyanazt írtátok.Felhívta a figyelmet arra, hogy ha valami gond, van azt minél hamarabb meg kell beszélni. Te csak azt mondtad, hogy ha vége, akkor vége.. És ha valaki bunkó, az inkább te vagy a megjegyzéseddel. Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.

Valaki elmagyarázná, hogy mi a Majmok bolygója című film vége? Mert nemértem, hogy mi a vége most leszállt ott ahol Lincoln emlékmű, , volt, , és helyette egy majom volt? Vagy én ezt most nemértem.

Nem arra a részre gondolok ami 5-részb?l áll hanem ami csak 1-b?l

Legjobb válasz: Én úgy értelmeztem,hogy az is egy majombolygó volt.

Én úgy értelmeztem, hogy az is egy majombolygó volt.
Én úgy értelmezem, hogy elõrement az idõben.
Elõrement az idõben és döbbenve látta hogy a gonosz kis majom kiszabadult anno és a "világ ura" lett mivel a szobor az õ emlékmûve volt
a 60-as filmben kiderült hogy a földre tért vissza, csak az idõben utazott elõre.

Mit szólnátok, ha egy srác rátok hajtana, aztán végül egy másik csajt választ helyettetek, majd később, mikor már vége a kapcsija azzal a csajjal, akkor újra rátok hajtana?

Belemennétek? Összejönnétek vele annak ellenére, hogy egyszer már mást válaszott helyettetek? Ez nem sérti a "büszkeségeteket"? 16/L

Legjobb válasz: Szerintem ez "ló nincs, jó a szamár is" dolog. Azért ne nézzen teljesen hülyének. Persze ez csak az én véleményem.

Szerintem ez "ló nincs, jó a szamár is" dolog. Azért ne nézzen teljesen hülyének. Persze ez csak az én véleményem.
Én már tuti nem jönnék azután össze vele......!!!
A kérdező hozzászólása: Értem. Én most ilyen helyzetben vagyok. Választhatok, hogy összejöjjek vele, vagy sem. Nagyon tetszik, és teljesen bele vagyok zúgva, de tudom, hogy gáz lenne ezek után összejönni vele.:(:(
szija. na, amit leírtál, az nálam mindennapos. volt. ameddig hagytam, hogy rámhajtsanak. ^_^

Alapjában véve mennyi fér bele nektek egy nagyon szoros és bizalmas fiú-lány kapcsolatba? Mi lehet a mi sztorink vége?

Már majd' fél éve szeretem, ezt ő is tudja, de csak legjobb barátok vagyunk. Már eljutottunk arra a szintre, hogy nálam aludt. Nem történt semmi különös, bár mintha sokat engedne. De tudja, hogy nagyon szeretem és nem csinálnék vele olyat. De most este történt egy pár fura dolog. Imádom fogni a kis pociját, ezt ős is tudja, engedi is, így (is) aludtunk. Viszont álmomban véletlen megfogtam a fenekét és bemászott a kezem a melltartója alá is. Ezután felébresztett, mert azt hitte direkt csinálom. De olyan nagyon nem cseszett le, mint ahogy ez normális lenne. Reggel pedig már szinte nem is szólt rám, ha a fenekét fogtam, sőt, amikor hátulról átöleltem, a mellét fogtam, és amiatt is csak egy pár perc után szólt. Este egyébként felébredtem, mert egyszer csak átkulcsolta a kezemet az övével, a másikjával pedig simogatni kezdte az enyémet. Felébredt, majd mondta, hogy az exével álmodott. Bármit elmondunk egymásnak. Mivel az exe vette el a szüzességét, azt álmodta, hogy csinálták. Nem ez az első eset, hogy ezt álmodta. Ez persze rosszul esett, hogy közben engem simogatott és velem aludt, de nem ő tehet róla. Voltaképpen maga a kérdés az lenne, hogy mi lehet ennek a vége? Talán végre beteljesedhet az egyoldalú szerelem?

Legjobb válasz: Igen beteljesedhet, csak ne hogy a végén a baráti kapcsolatotok rovására menyjen.

Igen beteljesedhet, csak ne hogy a végén a baráti kapcsolatotok rovására menyjen.
A kérdező hozzászólása: És mit gondolsz, mennyi idõ lehet még?
Jó kérdés. Hasonló helyzetben nálunk egyikünk sem mert lépni, nehogy a barátság rovásáramenjen. Aztán valami hülyeségen csúnyán összevesztünk, azóta tényleg csak barátként tekintünk egymásra.
Hát ezek után mindenképpen, itt most a jó idõzítésen, és a helyes lépéseken lesz a hangsúly.
Oha, egy kész fogalmazást írtál. De szerintem próbáld meg elfelejteni. Szerezz magadnak egy másik barátnõt vagy valami.

Melyik az a játék mikor egy kis pontot kell végig vezetni a labirintuson és a végén ha elrontod ha nem, megjelenik a Körbõl az a sikítós kislány?

Legjobb válasz: Ez a "Scary maze game". [link] Javaslom halkítsd le a hangszóródat, vagy kapcsold ki, a te érdekedben :)

Ez a "Scary maze game". [link] Javaslom halkítsd le a hangszóródat, vagy kapcsold ki, a te érdekedben :)
A kérdező hozzászólása: Ó, igen:) már megtaláltam, mert a bátyám tudta, és az egyik osztálytársamnak mutatta meg, és mit ne mondjak vicces volt a feje, de azért köszönöm:)

Mikor ér véget a szenvedés és lesz végre egy normális barátom?

Van egy fiú, akit több éve szeretek, és õ is nagyon szeretett. Volt egy kis szünetünk, de megint jóban vagyunk. Tényleg bármit megtennék érte, de õt inkább a haverjai és a bulik kötik le..

Legjobb válasz: Akkor, ha a normálisaknak is adsz esélyt, legalább arra, hogy komolyan megismerjétek egymást.

Akkor, ha a normálisaknak is adsz esélyt, legalább arra, hogy komolyan megismerjétek egymást.
8: Látod, megválaszoltad magadnak a kérdést: "a másik fele meg nem az esetem" :)
A kérdező hozzászólása: #7-es: remélem egyszer én is ilyen pozitívan tudok hozzáállni :)
A kérdező hozzászólása: 10-nél kevesebb, de felének van barátnõje, a másik fele meg nem az esetem.
:D Persze hogy van olyan akit nem érdekel a pia prsze egyszer egyszer belefér de én megvagyok nélküle buliba nem járok nem is nagyon tervezem el tudom én foglalni magamat és nem csak részegen érzem jól magam szerencsére :D A fiút pedig szerintem hagyd ott ha ennyire figyelmetlen vagy ennyirõl nem tud lemondani akkor nem éri meg :P én is már 3 éve szünetelek csak azzal a különbséggel hogy nem szenvedek tõle az eleje mondjuk eléggé sz*r volt meg kell hagyni de késõbb beletörõdtem na meg ott van a sport a suli az a lényeg hogy valamit állandóan csinálnom kell és akkor nem lesz okom depizni :)
Engem soha nem érdekelt a bulizás, az ivás, a cigizés, a drogozás stb., mégse keltettem fel soha egyetlen osztálytársnõm figyelmét se általánosban, se gimiben. Szóval lehet hazudozni mindenfélét, tény, hogy a nõket is sokkal jobban érdeklik a "rosszfiúk", és hozzájuk vonzódnak.
Ha jár legalább 10 fiú az osztályodba, nem hiszem el, hogy mindet csak a bulizás érdekelné.
A kérdező hozzászólása: Már régóta nincs szerencsém ilyen téren. Csak már 4 éve jóban vagyunk (kisebb szünetet is beleértve) Sokat találkozunk, de nem akarja felfogni, hogy szeretem. Akikkel általában megismerkedtem, mindegyik ilyen volt, ebbõl feltételezem, hogy nem túl sok olyan fiú lehet, aki nem ebbe a bulizunk-piálunk kategóriába tartozik.
Várj. Tehát egy, azaz egyetlenegy pasival nem jött össze a dolog, mert sokat bulizik. Ez alapján feltételezed, hogy már nem is létezik olyan fiú, akit más is érdekel? (A többieknek: gondoljunk bele, hogy õ egyébként egy értelmes lány, mert tulajdonképpen helyesen le tudta írni, amit akart. Akkor mit várunk a többitõl? Õszintén meglepõdünk, hogy alig van olyan, aki be tudja osztani a pénzét? Hogy több millióan lottóznak? Hogy mi kerekedett ki a devizahitel ügyébõl? És most csak a pénzügy területérõl hoztam pár példát, hogy legyen egy kis változatosság.)
Az baj, ha a boldogságod ilyen csekélységeken múlik és fõleg baj, hogy téged a bulizós fiúk kötnek le. (ok nem tudod megválogatni kibe szeretsz bele, de az már a te döntésed, hogy ki után csordogál a nyálad) Adj új értelmet az életednek. Ha normális fiúra vágysz, akkor ki kell törnöd ebbõl az állapotból amiben vagy. Járni kell az utadat, nem pedig vegetálni. Egy épkézláb fiú csak egy épkézláb lányra figyel fel! A hasonló a hasonlóval...
Hidd el nem nehéz dolog bár amitõl ilyen lettem az az hogy túl sokat láttam a mostani világból és megelégeltem sokan "sírnak" hogy az élet milyen rossz stb.. csak egy célt kéne kitûzniük bár nem szeretem az unalmas irodalomórákat de az Ember tagédiája c. könyv mondanivalója hogy az embernek küzdenie kell mindig és ez tényleg sokat segít :)

Fiúk! Ha ti szakítotok egy lánnyal mi megy végbe bennetek?

Leírom a saját példámat, mert már többször is átéltem ugyanezt több fiúval is. Ezek olyan néhány hónapos kapcsolatok voltak. Minden jól indult, örültünk egymásnak, komolyan is gondoltuk a dolgot, aztán valahogy elakad a dolog. Jön a szöveg, hogy "most fejezzük be, nem akarlak kihasználni..." stb. Mit tudok erre mondani? Általában azt, hogy jó, ha nem érzed, hogy szerelmes lettél, hát menj. Köszönöm, hogy elmondtad, nem tarthatlak vissza... stb. Ilyenkor mindig fürkésznek, mintha ki akarnának szedni belőlem valamit. Sokszor olyan bizonytalannak látom őket, hogy rosszul érzik magukat. Fiúk! Ha valaki felismeri ezt a helyzetet! Mi megy bennetek ilyenkor végbe? Féltek, hogy megbántottátok a lányt? Vagy ti se vagytok biztosak abban, hogy szakítani akartok? Ha győzködnék, hogy naaaaaa, próbáljuk meg még egy kicsit, talán nem is akarnátok szakítani? Vagy hiszti rohamra számítotok, és furcsa, hogy valaki ezt ilyen józanul kezeli. Nyilván senkinek nem esik jól, ha valakit dobnak. Én nekem se jó érzés ez bevallom, de volt már olyan érzésem, hogy a fiúnak pont az bántotta a hiúságát, hogy nem borultam ki. Tudom, zagyvaságnak tűnhet ez így leírva, de hátha valaki felismeri ezeket a helyzeteket és tud valami okosat mondani, amit előre is köszönök! :) 25/L

Legjobb válasz: amúgy nagyon jól jársz el ilyen helyzetben, szerintem nem erre a reakcióra számítanak. én is hasonlóképp reagálom le az ilyet, mondjuk kicsit azért más, én megszakítok mindenféle kapcsolatot, mondom hogy oké, semmiféle kommentár nélkül, max. annyit hozzáteszek, hogy közölhette volna hamarabb, vagy éppenséggel nem értem a dolgot és akkor ilyen értetlenkedõ arcokat kapok vissza. igyekszek hamar pontot tenni az ilyenek végére. nem erre számítanak, nyilván a hisztirohamra, és így furcsa nekik gondolom. meg hát az is benne lehet, hogy a hiúságuknak sem tesz jót a dolog. 22l

amúgy nagyon jól jársz el ilyen helyzetben, szerintem nem erre a reakcióra számítanak. én is hasonlóképp reagálom le az ilyet, mondjuk kicsit azért más, én megszakítok mindenféle kapcsolatot, mondom hogy oké, semmiféle kommentár nélkül, max. annyit hozzáteszek, hogy közölhette volna hamarabb, vagy éppenséggel nem értem a dolgot és akkor ilyen értetlenkedõ arcokat kapok vissza. igyekszek hamar pontot tenni az ilyenek végére. nem erre számítanak, nyilván a hisztirohamra, és így furcsa nekik gondolom. meg hát az is benne lehet, hogy a hiúságuknak sem tesz jót a dolog. 22l
Szia! Velem most szakitott a baratom. Szerintem azt hitte majd sirok neki, hogy neeee. De nem tettem. Mondtam ok, ha nem szeretsz akkor jobb is igy mert valaki var ram valahol, aki pont egy ilyen lanyt szeretne. AZtan elkezdett aggodni, hogy elveszit. Mar nem erdekel.
Azért 20 fölött már nem kellene ilyen kérdésekkel fárasztanod magad ha már ugy is hamarabb értek ti lányok. A nem akarlak kihasználni azt jelenti - Nem szerettem beléd és nem akarom, hogy a fejemhez vágd majd késõbb, hogy akkor minek maradtál mellettem eddig. Ergo már menne tovább vadászni és nem akarja mindkettõtök idejét húzni...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ha jobban elolvastad volna a leírásom, akkor láthattad volna, hogy ezt én is felfogtam. Nekem a viselkedésemre való reagálásuk volt furcsa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!