Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, ne legyek állandóan éhes (1 db)

Mit egyek, hogy ne legyek állandóan éhes? Még csak 5 hetes várandós vagyok, és látványosan hízok.

Bár sovány voltam, de félek, hogy nagyon meghízok. Az a baj, hogy tényleg sokat eszem, de állandóan éhes vagyok. Lehet, hogy ezt az Elevit okozza? Az 5 hét alatt már híztam vagy 3 kg-ot. Nagyon meg vagyok ijedve.

Legjobb válasz: Szia. az elsö három ho´napban én is solkat ettem.Meglepödtem saját magamon.Én is híztam 3,5 kg-ot. Mostanra ez normaliza´lódott,kevesebbet eszek,és nem hízok olyan gyorsan.Szerimtem te is így leszel ezzel. Ne idegeskedj rajta,egyél amit megki´vánsz,csak az édesse´ggel óvatosan. Gratula a babához.

Szia. az elsö három ho´napban én is solkat ettem.Meglepödtem saját magamon.Én is híztam 3, 5 kg-ot. Mostanra ez normaliza´lódott, kevesebbet eszek, és nem hízok olyan gyorsan.Szerimtem te is így leszel ezzel. Ne idegeskedj rajta, egyél amit megki´vánsz, csak az édesse´ggel óvatosan. Gratula a babához.
Én kiegészíteném azzal az elõzõeket, hogy próbálj meg minél több gyümölcsöt enni. Ezeknek nem olyan magas a kalóriatartalma, ugyanakkor elegendõ folyadékot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. A kilókról csak annyit, hogy havi kb. 1-1, 3kg a "megengedett". Gondolj bele, hogy csak az utosó hónapban majd a magzatod az akkori súlyának a dupláját hízza. Akkor mennyire leszel éhes? Próbáld magad elfoglalni valamivel, ne az evés kedvéért egyél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!