Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, mellre hízzak (3 db)

Koromhoz képest megvagyok elégedve a mellméretemmel, de a magasságomhoz képest nem:S hogyan tudnám növelni a mellméretemet? Nem plasztikai műtétekre gondolok! Mit egyek annak érdekében hogy mellre hízzak?

Legjobb válasz: ILYEN NINCS. Érted? Ha lenne rá módszer, akkor minden nõ/lány azt csinálná, hogy szép mellei legyenek. :D Tegyél le róla. Egyedül a genetika segít. Sportolhatsz mellizomra, de nem fognak tõle nagyobbnak tûnni a melleid. Szóval errõl ennyit.

ILYEN NINCS. Érted? Ha lenne rá módszer, akkor minden nõ/lány azt csinálná, hogy szép mellei legyenek. :D Tegyél le róla. Egyedül a genetika segít. Sportolhatsz mellizomra, de nem fognak tõle nagyobbnak tûnni a melleid. Szóval errõl ennyit.

Mit egyek, hogy mellre hízzak?

Igazság szerint nem vagyok túlságosan megelégedve a melleimmel, és nincs pénzem semmiféle plasztikai beavatkozásra. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan étel melyt?l melltájékra hízhatok? De másféle mellnöveszt? tippeknek is örülnék. :-)

Legjobb válasz: mellre csak úgy nem fogsz hízni...ha hízol pár kilót és szerencséd van,mehet a melledre is egy kicsi...de az se tuti.

mellre csak úgy nem fogsz hízni...ha hízol pár kilót és szerencséd van, mehet a melledre is egy kicsi...de az se tuti.
A mellizmok erõsítése és a tartós masszírozás kicsit segíthet. Elvileg az is, ha elhízol... de akkor ronda formád lehet. Szerintem az nem nyerõ.
Az, hogy ki hová hízik, genetikailag meghatározott, nem tudod befolyásolni. Teljesen felesleges emiatt híznod. Mi férfiak amúgy is jobban szeretjük a kis mellû, de formás nõket, mint a teliszart zokni alakúakat, akármekkora is a mellük. A sportolás segít, hogy formába hozd magad, és elég önbizalmat ad, hogy elfogadd a mostani méreteidet.
én wékony wagyok de engem zawar h kicsi a mellem azt mondták h wan olyan torna amiwel nöwelhetem...de az h mûködik?mit kell ezért csinálnom?
Helló. Én a mellemre és a seggemre hízok.Most vagyok 14 éves aztán 75C-s melltartót hordok.

Mit egyek, hogy mellre hízzak?

szeretnék nagyon csak mellre hízni nem muszáj kaját de valami más válaszokat is elfogadok!!!!!

Legjobb válasz: ilyen sajnos nincs,csak alkattól függ, ha lenne csak mellre hízás, senki sem fordulna a mûtét felé.

ilyen sajnos nincs, csak alkattól függ, ha lenne csak mellre hízás, senki sem fordulna a mûtét felé.
Vagy mindenhova hízol, vagy sehova.. Alkatfüggõ, hogy ki hova hízik: combra-lábra, pocira, popsira, csípõre.. Szóval mindenhova mehet, de oda csak akkor ha már mindenhol kicsit híztál(ami sosem arányosan oszlik el sajnos...:()
nem lehet mellre hízni, ráadásul akkor lógnának is a melled és nem lennének szép feszesek. barátkozz meg azzal amekkora van vagy vegyél push up-os melltartót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!