Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, mellre (758 db)

Mennyi kalóriát égetek el ha napi 100 hasizmot és 100 lépegetést csinálok a lépegetőgépen? Mit egyek mellé egy nap, ha fogyni akarok?

Legjobb válasz: :S Két almát. Bocs, de ennyitõl nem fogsz fogyni, ennél aktívabb edzés kell a fogyáshoz. Mondjuk összesen 40-60 perc mozgás, ebbõl legalább 15 perc aerob típusú. Ha mellette odafigyelsz az étkezésre (kevesebb zsír, kevesebb szénhidrát, és valami jelképes vacsora csak, fõként fehérjébõl), akkor fogyni is fogsz. Kiinduló súlytól, anyagcserétõl függ, hogy mennyit és milyen gyorsan.

:S Két almát. Bocs, de ennyitõl nem fogsz fogyni, ennél aktívabb edzés kell a fogyáshoz. Mondjuk összesen 40-60 perc mozgás, ebbõl legalább 15 perc aerob típusú. Ha mellette odafigyelsz az étkezésre (kevesebb zsír, kevesebb szénhidrát, és valami jelképes vacsora csak, fõként fehérjébõl), akkor fogyni is fogsz. Kiinduló súlytól, anyagcserétõl függ, hogy mennyit és milyen gyorsan.
Függ attól, hogy milyenek a paramétereid, de kb 50 kalóriánál biztosan nem több.

Mit egyek mellé? Ötletek?

megsütöttem ma egy süt?tököt, gondoltam az lesz a holnap ebédem csak hogy az kevés mi passzol mellé, vagy mit egyek hozzá köszi a választ

Legjobb válasz: méz és fahéj :D

méz és fahéj :D

Mit tegyek ha a baba sokszor csak az egyik mellem fogadja el? mind a kettöben van tej, de mar annyira fáj.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy az egyik mellbimbód nagyobb mint a másik.Nekem ez volt a helyzet,nem fogadta el az egyik mell bimbómat a lányom mert nem tudta bevenni a szájjába.Mi vettünk Aventos bimbóvédõt és azzal sikerült a szopizás.Utánna csak sikerélményünk volt.Azt a melledet amit nem fogad el fejd le belõle a tejet,mert így be fog csomósodni a melled és az még jobban fog fájni.

Lehetséges, hogy az egyik mellbimbód nagyobb mint a másik.Nekem ez volt a helyzet, nem fogadta el az egyik mell bimbómat a lányom mert nem tudta bevenni a szájjába.Mi vettünk Aventos bimbóvédõt és azzal sikerült a szopizás.Utánna csak sikerélményünk volt.Azt a melledet amit nem fogad el fejd le belõle a tejet, mert így be fog csomósodni a melled és az még jobban fog fájni.
Az én fiam is jobban szereti a jobb mellemet, mint a balt.Talán azért mert a jobb cicimbõl gyorsabban jön a tejcsi.Most 8 hónapos, és úgy tudom csak a "rosszabb" cicimbõl szoptatni, amikor már félig alszik. Ha nagyon feszül, mindenképpen fejd le a tejet!
Az én lányom sokáig csak a bal cicit vette el. Kicseleztem, a jobb cickóból úgy evett, hogy a hónom alatt vettem elõre, így ugyan olyan pozícióba feküdt mint a balnál. Nekünk bejött.

Az egyik mellem nagyobb mint a másik mert 9hónapja szoptatok csakhogy az egyik mellemben nincs tej. Mit csináljak ahhoz hogy ugyan akkora legyen a két mellem?

Legjobb válasz: Lassan el kellene választani, ha nem lesz tej az egyik melledben , akkor a tejmirigyek visszafejlõdnek. Tejapasztás kérdésére keress megoldást a googlin

Lassan el kellene választani, ha nem lesz tej az egyik melledben , akkor a tejmirigyek visszafejlõdnek. Tejapasztás kérdésére keress megoldást a googlin

Kérhetnék egy mell centrikus edzéstervet? A mellem levan maradva (mikor kezdtem az edzéseket, mellre semmit sem csináltam, és ez most igencsak látszik. ), lehetõleg gépek nélkül. Köszi.

A mellizmom is gyorsan fejlõdik, de még mindig levan maradva a többihez képest, és már nagyon jòlenne felhozni..

Legjobb válasz: 2db mell edzéstõl nem fog gyorsabban fejlõdni.

2db mell edzéstõl nem fog gyorsabban fejlõdni.
Így van! 2 mell edzéstõl nem lesz jobb. Próbálj ki pár variációt: emelj a súlyokon, hogy csak 5-8 ismétlés mennyen, vagy csökkentsd a pihenõ idõt, végezd szuper szettben stb. A gyakorlatokat sem árt néha váltogatni.Példa: A héten: fekvenyomás / B héten: 45 fokos

Kicsi nagyon a mellem. Kérdésem hogy mit egyek amitől esetleg nőni kezdenek jobban? Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinű ruhákat vagy kiegészitőket amik legalább optikailag nagyobbank tűnne?

Legjobb válasz: Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S

Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S
Dörzsölgesd WC papírral, hátul is bevált... :D Növekedés garantált... xD
A kérdező hozzászólása: második válaszoló: köszönöm :) )
Igaza van a 2. válaszolónak, és ha még nem vagy 20 éves, akkor van esélyed, hogy nõjön a melled.
"Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinû ruhákat vagy kiegészitõket amik legalább optikailag nagyobbank tûnne?" kit akarsz becsapni?
A kérdező hozzászólása: nem akarok senkit se becsapni...
Akkor te hogyan értelmezed az optikai csalást? Azt akarod, hogy nagyobbnak látszódjon, mint amilyen, vagyis a szemlélõnek optikai csalódásban legyen része. Vagy?...

2 honapos kisbabámat szoptatom, de csak az egyik mellemet fogadta el és fogadja el, ezért a jobb mellembe a tej szinte elapadt max 10ml tudok kifejni belőle. Mi ez?

ma szoptatás után észrevettem mintha a mellkasomon a mellem felett lenne egy csomó, nem fáj! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Egy ujjal, körkörös mozdulatokkal masszírozgasd, de ne erõsen, mert akkor azért fog fájni. Esténként a meleg borogatás segít ellazítani a görcsöt. Én azért próbálnám erre a cicire is tenni a kis válogatóst:-))) Nálunk is volt ilyen, a szopi eleje mindig ordítás volt, de egyszer csak megint elfogadta. Ne add fel, hátha csak pillanatnyi szeszély. Ja és ha még nem tetted, fejés eltt jól masszírozd át a melled, az segít. Apró, egyujjas, körkörös mozdulatok végig a cicin, aztán egészen a hónaljtól a bimbó irányába húzd az ujjad egy vonalban, így végig a cicin.

Egy ujjal, körkörös mozdulatokkal masszírozgasd, de ne erõsen, mert akkor azért fog fájni. Esténként a meleg borogatás segít ellazítani a görcsöt. Én azért próbálnám erre a cicire is tenni a kis válogatóst:-))) Nálunk is volt ilyen, a szopi eleje mindig ordítás volt, de egyszer csak megint elfogadta. Ne add fel, hátha csak pillanatnyi szeszély. Ja és ha még nem tetted, fejés eltt jól masszírozd át a melled, az segít. Apró, egyujjas, körkörös mozdulatok végig a cicin, aztán egészen a hónaljtól a bimbó irányába húzd az ujjad egy vonalban, így végig a cicin.
a tejmirigyed bevan csomosodva!

Koromhoz képest megvagyok elégedve a mellméretemmel, de a magasságomhoz képest nem:S hogyan tudnám növelni a mellméretemet? Nem plasztikai műtétekre gondolok! Mit egyek annak érdekében hogy mellre hízzak?

Legjobb válasz: ILYEN NINCS. Érted? Ha lenne rá módszer, akkor minden nõ/lány azt csinálná, hogy szép mellei legyenek. :D Tegyél le róla. Egyedül a genetika segít. Sportolhatsz mellizomra, de nem fognak tõle nagyobbnak tûnni a melleid. Szóval errõl ennyit.

ILYEN NINCS. Érted? Ha lenne rá módszer, akkor minden nõ/lány azt csinálná, hogy szép mellei legyenek. :D Tegyél le róla. Egyedül a genetika segít. Sportolhatsz mellizomra, de nem fognak tõle nagyobbnak tûnni a melleid. Szóval errõl ennyit.

Mit tegyek, ha nem fogadja el az egyik mellem?

Kisbabám 3 hónapos múlt. Már az elején is voltak néha gondok az egyik mellemb?l való szoptatással, de ez egy ideig megsz?nt. Most ismét elutasítja azt a mellemet és nem tudom mi tév? legyek... érdemes megmutatni orvosnak, hátha valami bajom van? Csomót nem tapintottam benne. Egyetlen különbség a két mellem között az az, hogy kicsit más a mellbimbóm, ez a terhességkor alakult így.

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm fél évig szoptatott így. Szó szerint elhitette a gyerekkel, hogy az a másik melle: nem a szokásos módon tette mellre, hanem a hónaljához tette a gyereket, párnával kitámaszottta, és a baba így szopott, mintha a "kedvenc" mellbõl szopott volna. Sem azelõtt sem azóta ilyet nem hallottam, de neki ez a módszer bevált. Egyedi és ötletes megoldás azt hiszem, érdemes kipróbálnod.

Egyik ismerõsöm fél évig szoptatott így. Szó szerint elhitette a gyerekkel, hogy az a másik melle: nem a szokásos módon tette mellre, hanem a hónaljához tette a gyereket, párnával kitámaszottta, és a baba így szopott, mintha a "kedvenc" mellbõl szopott volna. Sem azelõtt sem azóta ilyet nem hallottam, de neki ez a módszer bevált. Egyedi és ötletes megoldás azt hiszem, érdemes kipróbálnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ki fogom próbálni!
Én is így csinálom, ahogy elõttem írták, az én kislányom sem fogadja el a jobb mellemet születése óta, de így eszik belõle:)
Szió! Elsõ babám, a kisfiam nekem sem fogadta el a bal mellem, fél évig fejtem, aztán elapadt. A másikból még 2 évig szopott:-) Most kislányom született egy hete, õ mindkét mellemmbõl ugyanúgy szopik. Úgyhogy hidd el, semmi bajod, az egyik baba ilyen, a másik olyan:-) Az elõttem szólók jó tippet adtak, de nálunk nem vált be, elapadt az a cicim.
Az én babám is hasonló korú, már velünk is megtörtént ez, hónaljtartásba evett, ill. félálomban, vagy alvás közben simán megette a nem szimpatikus cicit is. Azért arra figyelj, hogy akkor is csinálnak ilyet a babák, ha fáj az a fülük, amelyik oldalra fordulni kellene neki. Ezt te is le tudod ellenörizni, úgy, hogy gyengéden megnyomod a fülecskéje mellett, ott középen a kis bütyök elött. Ha elkapja a fejét, vagy elkezd sírni, akkor fáj a fülecskéje. De lehet, hogy csak abból a ciciböl nehezebben megy, vagy kevesebb van benne, ha kitartó vagy megoldódik.
Nálunk is folyton visszatér a sztrájk a jobb mellem ellen :) Ilyenkor hónaljtartással verem át õt, észre sem veszi, azt hiszi, hogy a bal cicimen van :D

Mit egyek, hogy mellre hízzak?

Igazság szerint nem vagyok túlságosan megelégedve a melleimmel, és nincs pénzem semmiféle plasztikai beavatkozásra. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan étel melyt?l melltájékra hízhatok? De másféle mellnöveszt? tippeknek is örülnék. :-)

Legjobb válasz: mellre csak úgy nem fogsz hízni...ha hízol pár kilót és szerencséd van,mehet a melledre is egy kicsi...de az se tuti.

mellre csak úgy nem fogsz hízni...ha hízol pár kilót és szerencséd van, mehet a melledre is egy kicsi...de az se tuti.
A mellizmok erõsítése és a tartós masszírozás kicsit segíthet. Elvileg az is, ha elhízol... de akkor ronda formád lehet. Szerintem az nem nyerõ.
Az, hogy ki hová hízik, genetikailag meghatározott, nem tudod befolyásolni. Teljesen felesleges emiatt híznod. Mi férfiak amúgy is jobban szeretjük a kis mellû, de formás nõket, mint a teliszart zokni alakúakat, akármekkora is a mellük. A sportolás segít, hogy formába hozd magad, és elég önbizalmat ad, hogy elfogadd a mostani méreteidet.
én wékony wagyok de engem zawar h kicsi a mellem azt mondták h wan olyan torna amiwel nöwelhetem...de az h mûködik?mit kell ezért csinálnom?
Helló. Én a mellemre és a seggemre hízok.Most vagyok 14 éves aztán 75C-s melltartót hordok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!