Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, legyen is energiám, (3 db)

Mit egyek, hogy legyen is energiám, de ne hízzak tőle?

Egész nap fizikai munkán vagyok 6 helyen dolgozom mégis tudok hízni a baj,hogy sokszor már csak kés? este van id?m enni.Köszönöm

Legjobb válasz: Az ideális, ha 5-6x eszel egy nap kisebb adagokat. Az a gond, hogy ha a szervezet csak ritkán, 1-2 alkalommal kap táplálékot egy nap, akkor arra fog törekedni, hogy minél többet leraktározzon belõle! "Megijed" ugyanis, hogy nem folyamatos az utánpótlás, vészriadót rendel, lelassítja az anyagcserét, és akár a 80%-át is lerakja a bevitt kalóriáknak! Ezért fontos a gyakori étkezés! Néhány müzliszeletre, szendvicsre idõt kell szakítani nap közben is. Ha lehet mindig ugyanakkor.

Az ideális, ha 5-6x eszel egy nap kisebb adagokat. Az a gond, hogy ha a szervezet csak ritkán, 1-2 alkalommal kap táplálékot egy nap, akkor arra fog törekedni, hogy minél többet leraktározzon belõle! "Megijed" ugyanis, hogy nem folyamatos az utánpótlás, vészriadót rendel, lelassítja az anyagcserét, és akár a 80%-át is lerakja a bevitt kalóriáknak! Ezért fontos a gyakori étkezés! Néhány müzliszeletre, szendvicsre idõt kell szakítani nap közben is. Ha lehet mindig ugyanakkor.
az elõttem szólónak igaza van, és törekedj arra hogy a bevitt szénhidrát jó minõségü legyen, cukor liszt kilõve, sok fehérje, és szénhidrátból is csak jó mindõségû, zabpehely, mûzli, rizs, krumpli , durumtészta, , és tényleg igyekezz a napi össz mennyiséget elfogyasztani két három óránként, én pl a wc re szoktam melóhelyre kikéreckedni , közben meg ellógok enni három óránként, más dohányozni jár, én enni. :DD egészségesebb is vagyok, mint õk :DDD
Mindent lehet enni ugyanúgy tovább, ha va Jen-Fe súlykontrol tapasz.
Egy nap mindenképpen többször kell enni. A reggeli nagyon fontos, akkor minden mehet, mert a szervezetnek van ideje ledolgozni. Este már csak fehérje, akár egy egész grill csirke salátával. Napközben szendvics t.k. kenyérrel. Csomagolj 1-2 szendvicset, reggelizz mindenképp és a vacsoránál csökkentsd a kenyér, krumpli bevitel. Igyál sok vizet, semmi cukros üdítõ vagy sör.
Csináltass egy vérképet a házi orvossal. Egyébként miért nem mentél már orvoshoz?
Hány éves vagy? rendszeresen menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: 18, igen rendszeresen. Azért nem mentem el orvoshoz, mert külföldön dolgozom több, mint egy hónapja 6 napot egy héten, nem volt még rá idõm.

Mit, mikor és hogyan egyek ahhoz, hogy fogyjak, de energiám is legyen a mozgáshoz?

minden másnap futok esténként 50 percet, és néha leesik a cukrom is, köszönöm el?re is a kommenteket

Legjobb válasz: edzés elõtt mehet a szénhidrát, mert abból lesz az energiád. edzés alatt ihatnál valami sportitalt, hogy ne essen le a vércukrod. Edzés után inkább a fehérjedús ételeket fogyaszd. Az esti órákban pedig kerüld a táplálkozást. Igyál sok szénsavmentes ásványvizet.

edzés elõtt mehet a szénhidrát, mert abból lesz az energiád. edzés alatt ihatnál valami sportitalt, hogy ne essen le a vércukrod. Edzés után inkább a fehérjedús ételeket fogyaszd. Az esti órákban pedig kerüld a táplálkozást. Igyál sok szénsavmentes ásványvizet.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!