Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, legyen (2343 db)

Mi tévö legyek, 4 honapja befogadtunk egy kiscicát, egy hete elütötte egy autó azonnalorvoshoz vittük meg mütötték de sajna azotaa két hátsó láb nem mozdul és a széklet és vizelet se marad bent, van esély a felépülésére v altatás a megoldás?

Legjobb válasz: Az orvos azt mondta hogy gerinc nem tört de azért meg festették,volt egy ödéma ami a gerinc velöt nyomta azt megszüntették és van esély a felépülésre,10 napja volt a mütét de nincs jele a gyogyulásnak sajna,se a hátsólábak,se a vizelet és bélsár ürités se megy magátol és nem tudom hogy mi tévö legyek,nagyon bizok a felépülésben de kérdés hogy van -e esély rá.

A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta hogy gerinc nem tört de azért meg festették, volt egy ödéma ami a gerinc velöt nyomta azt megszüntették és van esély a felépülésre, 10 napja volt a mütét de nincs jele a gyogyulásnak sajna, se a hátsólábak, se a vizelet és bélsár ürités se megy magátol és nem tudom hogy mi tévö legyek, nagyon bizok a felépülésben de kérdés hogy van -e esély rá.
Ja és hozzáteszem, hogy ezt a kúrát addig kell alkalmazni, amíg jól nem lesz a cica. Ez kb. 2 hét.
Nekünk 2 éve történt ez az egyik cicánkkal. Úgy találtunk rá, hogy a két hátsó lába le volt bénulva és nem tudta kontrollálni a vizelet és bélsár ürítését. Mi is azt hittük, hogy elpusztul, de Anyukám Svédcseppet tett az ételébe és attól kb. 2 hét alatt teljesen rendbe jött. Jól is volt ezután, de két hónapra rá eltûnt és nem jött többet haza (elpusztult). Nagyon sajnálom, hogy a te cicád is ebbe az állapotba került, ezért adj neki néhány csepp Svédcseppet az ételébe és az erõsíteni fogja, amitõl remélhetõleg felépül. Megj.: A Svédcsepp egy gyógynövényekbõl álló gyógyhatású készítmény, mely minden patikában kapható. Erõsítõ és vérkeringést serkentõ hatása van. Mind embernek, mind állatnak nagyon jó.
Az én cicám tavaly beragadt az abalakba és valami történ a hátsó két lábával mert nem tudott ráálin rögtön vittük állatorvoshoz hálisten nem tört el semmie csak valami ideg becsípõdött de én azt hittem meg fog halni... az a légyeg hogy 3hétih rá sem tudott állni utána meg hónapokig húzta a lábát meg sántikált mára már teljesen meggyógyult olyan mint régen:) csak most sajna eltûnt.... nyugi minden rendben lessz csak vigyázz rá és gondozd!!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat egy kicsit igy már könnyebb hogy ennyire együtt éreztek velem:) ))) reményem igy már erösebb lett.én is ugy gondolom ha nem szakadt nem tört akkor miért nem??? ráadásul ha már vissza jönne a vizelet és bélsár reflexei akkor teljesen megnyugodnék mert onnan már tényleg egy lépés és járna.....
édes istenem, de sajnálom. ne add fel a reményt, a cicóknak sok életük van. nagyon remélem, hogy felépül, és Neked is kitartást, türelmet kívánok. írj majd róla, hogy alakult a sorsa szegénykének. üdv.
ja a talicskázás lehet segítene, kérdezzétek meg az orvost.
Az ödéma, lehet felszívódhat, nézz utána orvosi lapoknak, érdeklõdj a gyógyterápiák felõl. Mindig van remény, ahogy az embereknél is, úgy az állatoknál is. Nekem a 1 hónapos kiscicámat csuktuk be az ajtóval a gerincét, másnapra húzta maga után a lábait. Fájt neki lüktetett, de nem adtuk fel. etettük, és figyeltünk rá, megfogtuk anyummal a hátsó lábait és talicskáztunk vele az udvaron. Annyira akar menni, hogy nem is zavarta, hogy mi hátul tartjuk! Valahogy ilyesmi eszünkbe sem jutott, hogy nem fog felépülni! 1 hónapra rá, már a többiekkel ugrándozott!!! Higgyetek és bizzatok abban, hogy gyógyulni fog, mert van rá remény, fõleg úgy, hogy az ödéma is felszívódhat nem? Érdeklõdjetek más orvosoknál is, mi a cicával nem voltunk orvosnál, így is helyrejött!
Van még pár út, amit bejárhatsz az ügy érdekében. Elõszõr is nem árt, ha több orvossal is megnézeted a macskád!(Nem azt mondom, hogy rossz az orvos, de több szem többet lát. Velem is megesett, hogy a 3. orvos hozta vissza a macskámat, holott a többiben is 100%is megbíztam.) Mivel ez a sérülés hosszabb felépüléssel jár, nem szabad csüggedni. Amit az egyik elöttem író is említett, az a gyógymasszázs, ebben is látok"fantáziát".(Van egy könyvem a kutyamasszázsról és nagyon jónak tûnik) A következõ tippem pedig a homeopátia. Nem kell egybõl elvetni ezt az ágat sem, mert bárki bármit mond igenis használ!(tapasztalatból mondom, nem a levegõbe pofázok:) )Itt van egy kis ízelítõ:http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Ez egy kis zsebkönyv, nem biztos hogy ebben pont megtalálod, amire nektek szükségetek van, de vannak kifejezetten ilyen jellegû könyvek, sõt erre specializálódott állatorvosok is. Ennyiben tudtam segíteni, nagyon remélem, hogy rende jön a cicusod!
Szerintem is az orvosnál érdeklõdj, õ tud szakszerû véleményt mondani, esetleg kérd ki TÖBB állatorvos véleményét is. Amúgy nagyon szép amit tettél, és teszel a cicáért, minden tiszteletem a tied!! Remélem rendbe fog jönni a cica! Szurkolok!! Üdv!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy segitene, ma megyek meglátogatni a beteget megkérdezem biztosra az orvost hogy végül is mi is van 10 nap távlatábol.
Esetleg hidroterápia?
A kérdező hozzászólása: megtennék érte mindent, csak legyen esélye!
Hosszú idõ, amíg regenerálódik a sérülése. Dokit kérdezzétek meg, egy kis tornáztatás segíthet-e ?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudja megmondani, bárcsak lenne valami specialista aki vissza tudná hozni legalább egy picit.
igen, csak az álat orvos tudja megoldani, de remélem hogy felépül! sok kitartást, erõt, sikert kívánok, nektek is, és a macseknak is!
ezt sajnos csak az állatorvos tudja megmondani... sajnálom
Szia ! Írj a http://www.juniorrezervatum.hu fórumára náluk azt hiszem már volt hasonló cica aki felépült, talán tud valami tanácsot adni.

Adott egy busz amely folyamatosan halad X km/h sebességgel. A buszban van egy légy aki egyszer csak felreppen. Mi történik?

Kiindulva abból, hogy minden tárgy, él?lényre hat a gravitáció. Ha repked a légy, akkor alapvet?en a földi gravitáció hat rá, a földhöz képest változik a helyzete.

Legjobb válasz: A Galilei-féle relativitási elv épp errõl szól: az egymáshoz képest állandó sebességgel mozgó vonatkoztatási rendszerek egyenrangúak. A busz a Földhöz képest állandó sebességgel mozog, tehát a buszhoz rögzített vonatkoztatási rendszer egyenrangú a Földhöz rögzített vonatkoztatási rendszerhez képest. Vagyis a léggyel ugyanaz történik, mint ami a buszon kívül történne: nem csapódik neki semminek. Az indok is borzasztó egyszerû: mikor még felröppenés elõtt "ül" a buszon, akkor neki is épp olyan sebessége van, mint a busznak. Mikor felszáll, ehhez a sebességhez adódik hozzá az a sebesség, amit elér. Tehát a busszal megegyezõ sebessége biztosított, ahhoz "teszi hozzá" a sajátját. Gondolj csak bele: ha a buszon ülve leejted a bérletedet, akkor nem a busz végében fogod megtalálni, akkor sem, ha épp gyorsan megy a busz. Ott lesz alattad. Egyébként nem teljesen helyes az indoklás, mert bár igaz, hogy a Földön minden tárgyra, élõlényre a földi gravitáció hat, ebbõl nem következik az, amit kérdezel.

22:32-es: A földhöz képest 120-al repül persze. De pl. te is 120-al mégy mégsem érzed meg.
A Galilei-féle relativitási elv épp errõl szól: az egymáshoz képest állandó sebességgel mozgó vonatkoztatási rendszerek egyenrangúak. A busz a Földhöz képest állandó sebességgel mozog, tehát a buszhoz rögzített vonatkoztatási rendszer egyenrangú a Földhöz rögzített vonatkoztatási rendszerhez képest. Vagyis a léggyel ugyanaz történik, mint ami a buszon kívül történne: nem csapódik neki semminek. Az indok is borzasztó egyszerû: mikor még felröppenés elõtt "ül" a buszon, akkor neki is épp olyan sebessége van, mint a busznak. Mikor felszáll, ehhez a sebességhez adódik hozzá az a sebesség, amit elér. Tehát a busszal megegyezõ sebessége biztosított, ahhoz "teszi hozzá" a sajátját. Gondolj csak bele: ha a buszon ülve leejted a bérletedet, akkor nem a busz végében fogod megtalálni, akkor sem, ha épp gyorsan megy a busz. Ott lesz alattad. Egyébként nem teljesen helyes az indoklás, mert bár igaz, hogy a Földön minden tárgyra, élõlényre a földi gravitáció hat, ebbõl nem következik az, amit kérdezel.
úgy is mondhatjuk, hogy a légy "nem érzi" hogy a busz megy, tehát ugyanúgy mozog a buszhoz képest, mintha a busz állna viszont a talajhoz képest, egyrészt mozog a busz sebességével (szállító sebesség), másrészt a légy buszhoz képesti sebességével (relatív sebesség), és a kettõ vektori összege adja az abszolút sebességét
Ha belül van tovább halad az autó sebességével. Ha kívül akkor is, de a légellenállás hamar lelassítja. Próbáld ki hogy vonaton feldobsz egy almát, egyáltalán nem fog hátra haladni. A földnek csak "lefele van gravitációja". Am meg a tehetetlenségi erõ úgy mûködik, hogy mivel minden mozgás viszonylagos, ezért nem a haladáshoz kell energia, hanem a sebesség megváltoztatásához. Ezért van az, hogy a légy megy tovább ugyanúgy, de a légellenállás lelassíthatja. (Nyilván, ha a gravitációs erõvel ellentétesen mozogsz, akkor a haladáshoz is kell energia.)
22:48, szerintem ehhez a problémához gravitációnak meg a centrifugális erõnek semmi köze nincs egyrészt a légy kis tömege miatt, meg különben is nem erõkrõl van szó, hanem sebességekrõl
Én értem.=) És elgondolkoztattál. Hát, az autó szerintem nem hat rá, mert az autó súlya eltörpül a Föld súlya mellett. A sebességet is értem, de a légy eléggé kicsi, és tudja koordinálni a testét, fõleg ha már akkor benn volt, amikor a kocsi elindult. Esetleg, ha egy autó mondjuk 300-zal megy, és a legyet az autó valamely részébõl engedjük ki, akkor talán elõfordulhat, hogy felkenõdik. De egy busznál szerintem ez elképzelhetetlen. =)
Ekkor két eset lehetséges, ez pedig attól függ, hogy a légy mikor röppent fel. Ha akkor röppen fel, amikor már a busz elérte az utazósebességet, és a légy felröppen, akkor a légyre már ha egy tehetetlenségi erõ, mivel a busz felgyorsította azt megelõzõen, tehát a légy alapjáraton rendelkezik mozgási energiával a földhöz képest. Viszont ha azelõtt száll fel, hogy a busz elindult volna, akkor ha a földhöz képest nem moccan, akkor elõbb-utóbb fel fog kenõdni a hátsó szélvédõre, mivel az folyamatosan közeledik hozzá (a föld mint inerciarendszer esetén), de a légy nem mozdul (a földhöz képest).
Ha az X km/h arra utal, hogy a sebesség vektoriságától eltekintünk (azaz egyenesvonalú mozgásról van szó, nem változik az irány), akkor TERMÉSZETESEN a légy ugyanúgy fog röpködni a buszban, mintha a busz állna. Ez alapvetõ fizika.
érdekes kérdés :D
a buszban levõ levegõ együtt mozog a busszal a légy meg a levegõvel ennyi.semmi köze a gravitációhoz. ha egy platón utazna a légy és felrepülne akkor a teherautó abban a pillanatban elhúzna alóla.
Ilyenkor nincsenek legyek. Majd tavasszal megmondom a helyes választ.
Na de az autóban nincs légmozgás.
ezt szerintem ugy nevezik hogy nehézségi gyorsulas...nem csak a gravitácios ero hat a légyre, hanem a centrifugális ero is. a 2 pedig ellent mond egymasnak, ezert nem csapodik a hatso szelvedohoz. gugliztam...
utolsó! Akkor ez azt jelenti hogy az autóban velem utazó légy is 120-al repül?
22:38!Igen, igaz.(De ez eszembe se jutott :)

11 napja szultem, vagtak, szakadtam es nagyon nagy szorulasom van tobb napja, mar nem birom annyira faj, mit javasoltok? Mit egyek h konnyebb legyen?

Legjobb válasz: valamilyen orvost fölhivni. Esetleg megfelelö ezközzel puhitani, kipiszkalni. Ezutan egy taplalkozni, hogy ne tul szilard székleted legyen (szakember tudja hogyan) Angolul guglizni rá...

valamilyen orvost fölhivni. Esetleg megfelelö ezközzel puhitani, kipiszkalni. Ezutan egy taplalkozni, hogy ne tul szilard székleted legyen (szakember tudja hogyan) Angolul guglizni rá...
Borsosmenta teát 2-3 dl-t, reggel meleg italt, amit szoktál (pl. kávét), light kólát, 3 retket és 2 szelet rozskenyeret a Jókenyér márkából naponta megenni. 1 pohár kefír egyik nap, joghurt másik nap. Hajolgatni, lábat emelgetni, guggolni földre tett teljes talppal, és közben a jobb combhajlatodba tenni az öklödet egy percre. Vizet (csapvíz, kútvíz vagy ásványvíz) napi 2 litert inni a fenti folyadékok mellett.
Az étrenden úgy változtatni, ahogy az elõzõ leírta. Segíthet még a szilvalekvár, aszalt gyümölcsök. Egyszeri megoldás: hashajtó, Guttalax, és végsõ megoldásként a glicerines kúp. És ezután ügyelni mindig az étrendre, mozgásra. Jobbulást!
Szilvalekvár tejjel.Utána mindennap egy evõkanál ricinusolaj, vagy akár étolaj.Engem a multivitamin is meghajt, pedig nagyon szorulásos vagyok.Sajnos ami a végbélnél megkeményedett az már úgy fog kijönni.De próbáj meg egy glicerines kúpot, attól könnyebben kijön.
Ugyanígy voltam, de nekem már 3 nap után beöntést akartak, akkor kaptam még 1 napot, hogy "produkáljak" Leavolac szirup, és gyógyszerárban tudsz venni kúpot! Ez a kettõ segített nálam is. Én nem ajánlanám, hogy összevissza egyél, mert a cucc valszínüleg be van sülve, tehát bármit eszel rá sokat segíteni nem fog!
Kúp és a Leavolac.
Guttalax, abból is kettõ. Amit a kórházba adtak 4 alkalommal is az nálam hatástalan volt, szerencsére haza tudtam jönni, úgy hogy nem produkáltam, de szenvedtem én is nagyon fájt!
Egyél egy teáskanál olívaolajat reggel éhgyomorra. Nekem fél nap alatt használ.
5: De. A székelés nem (csak) a kaki állagától függ, hanem hogy beindul-e a bélmozgás és attól, hogy az epébõl és májból milyen folyadékok jönnek ki, amin ki is tud csúszni. Ha rendesen eszik-iszik, olyanokat, amik amúgy erõsen elõsegítik ezt, akkor egészségesen kikakilja.

Vékony lány vagyok, de nem anorexiás, viszont a felkarom nem tetszik, mert az alkaromhoz képest, ami szép vékony, ducinak találom-:D:- ( Hogy edzek, mit egyek, mit csináljak hogy vékonyabb legyen a felkarom?

Csak 2-3 kilót szeretnék még fogyni meg felkarból f?leg...

Legjobb válasz: Mutass képet, de egész alakosat (Hogy legyen mihez viszonyítani), minél kevesebb ruhában (a legjobb lenne ruha nélkül, úgy könnyebben tudunk válaszolni!)

Mutass képet, de egész alakosat (Hogy legyen mihez viszonyítani), minél kevesebb ruhában (a legjobb lenne ruha nélkül, úgy könnyebben tudunk válaszolni!)
A kérdező hozzászólása: írj privit, és ott linkelhetek képet magamról...

Miket egyek szoptatás alatt ami szénhidrát dús? Mit főztök amiben ne legyen baba, és K betüsök stb?

Legjobb válasz: Egyél, ami jól esik, mindenféle gyümölcs, fözelék, péksütemény, kenyér, tészta, krumpli, rizs tartalmat szénhidrátot. De szoptatáshoz nem kell feltétlen sok szénhidrátot fogyaszatnod, inkább fehérjék és SOK folyadés, amire szükséged van. Mit akar ez jelenteni "ne legyen baba, és K betüsök" , nem tudom ezt a részt értelmezni.

Egyél, ami jól esik, mindenféle gyümölcs, fözelék, péksütemény, kenyér, tészta, krumpli, rizs tartalmat szénhidrátot. De szoptatáshoz nem kell feltétlen sok szénhidrátot fogyaszatnod, inkább fehérjék és SOK folyadés, amire szükséged van. Mit akar ez jelenteni "ne legyen baba, és K betüsök" , nem tudom ezt a részt értelmezni.
Bármit ehetsz, amitõl a babád pocija nem fáj. Azt, hogy esetleg mire érzékeny, azt neked kell kitapasztalnod, mert az babafüggõ. Az is megeshet, hogy semmitõl sem fog fájni a hasa, lehet, hogy lesz néhány olyan étel. A szénhidrát dús étkezést gondolom a szoptatás miatt kérdezed. Szerintem nem attól lesz sok tejed és nem is attól lesz laktató. Az csak neked lesz fölös kalória, ami késõbb rajtad fog meglátszani.Egyél változatosan, sok zöldséget, gyümölcsöt- most úgyis sok friss van. Emellett figyelj oda, hogy a zöldségeket, húsokat inkább párolva készítsd, úgy több vitamin és tápanyag marad benne.
A kérdező hozzászólása: Bocs ne legyen BAB! :) )) k betüs: káposzta, karfiol.... köszi a válaszokat.
Spagetti, spenótos tészta, túróstészta, gomba leves, gyümölcs leves, grízgaluska leves, rántott hús, paprikás krumpli, töltött paprika, lecsó, húsleves fõtt hús, sült húsok burgonyával rizzsel nokedlivel, tejberizs, sütemények, kakaóscsiga, aranygaluska, pizza, krumplifõzelék, tejfölös gomba, tökfõzelék, nekem pl a patogatott kukoricától volt sok tejem, napi 1-2 zacsival megettem :)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó! Most jól meg is éheztem.:)

Mit egyen a macskám hogy hatalmas legyen?

Legjobb válasz: Olyan nincs,hogy egy chihuahuát ha olyan táppal eteted akkor németdog nagyságú lesz. A cicáknál is vannak kisebbek és nagyobbak. Adj neki teljes értékû ennivalókat,hogy egészséges legyen. Ez a növekedésére is hatással lesz. Jó cicázást

Olyan nincs, hogy egy chihuahuát ha olyan táppal eteted akkor németdog nagyságú lesz. A cicáknál is vannak kisebbek és nagyobbak. Adj neki teljes értékû ennivalókat, hogy egészséges legyen. Ez a növekedésére is hatással lesz. Jó cicázást
Ja!Ez engem is érdekelne!
A kérdező hozzászólása: most olvastam, ivarérés elõtti ivartalanítás miatt: csontfejlõdés megváltozása kicsit hosszabbra nõnek a végtagok csontjai, ezért az ivarérés elõtt ivartalanított állatok némileg nagyobbra nõnek létezik?
A mi kandúrjaink pont, hogy megmaradtak akkorának mint mikor ivartalaníttattuk õket, pedig már eltelt pár év. Nem lettek nagy kandúrok, inkább bakfisnak néznek ki.
Én amióta Royal Canin táppal etetem a cicámat úgy vettem észre, hogy jobban hízik, mint elõtte.

Van egy lány, nagyon bejön, de van pasija, és nem igazán mesés a kapcsolatuk, de nem akarok 3. személy lenni, aki belepofázik. De mi tévő legyek? óvatos célozgatások mehetnek a lánynak? (párszor beszéltem a vele, és úgy vettem észre, hogy örült neki)

Legjobb válasz: Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.

Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.
A kérdező hozzászólása: az a "baj" h nagyon bejön nekem, és nem rajtam múlna, ha nem lenne jó a kapcsolat :(

MI tévők legyünk? Pasim a egy csaj lesmárolta de a fiú nem akarta és mondta neki hogy van barátnője de ő még is? Szerintetek vége legyen köztünk?

A fiú bevalotta nekem :(de mit tegyek?nekem ez fáj:(

Legjobb válasz: Ezt én is láttam.A Leszopidasz a pasid mi?

Ezt én is láttam.A Leszopidasz a pasid mi?
Ha a barátod nem akarta, akkor miért kéne szakítanotok? Ha találkozol a csajjal, jól tépd meg :D de szerintem amúgy ugyanúgy folytassátok, mintha meg se történt volna. 19/L
Az, hogy egy csaj lesmárolta a pasid sokmindent takarhat. A pasid tett olyat, ami neked fáj, vagy csak áldozat volt? Bízol benne? Én nem tudom a választ, egyedül te tudod. A fájdalom gyógyítható, a bizalom elvesztése nemigazán.
miért nem lökte el magától?
Annyira gondolom nem ellenkezett a pasid. Ha én nem akarom, hogy lesmárljanak, akkor max egy puszi sikerül csak a csajnak, mivel ellököm. Idióta!
Biztos úgy volt ahogy õ mondja ? Lehet nem is ellenkezett.. Neked kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem láttam nekem mondta:(
A kérdező hozzászólása: Hát én mondtam neki ha engem leakarnának smárolni nem sikerülne=(...
Rizs, rizs, rizs!Tészta tésztával!Tejtermékek!Mindenféle húsok
sport mellett sok fehérje, zsírra is szükséged lesz, meg jó sok normális szénhidrátra vagy recepteket akarsz?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nem receptet szeretnék hanem inkább konkrét pl-kat h mit egyek ugy mint pl az elsö válaszadó rizsel kapcsolatban én is azt hittem h tele van fehérjével de utánna néztem és a szénhidrát dus kaják közzé van sorolva ugyanis a szénhidrát tartalma az 70% Természetesen tudom h szükségem van zsirra meg cukorra csak olvastan itt hasonlo kérdést és a rá adott válaszok arrol szoltak h egyél sok zsiros és cukros kaját Szoval az lenne a kérdésem hogy mik azok a hétköznapi kaják amikben sok a fehérje?
csirkemell, tojásfehérje. vagy vegyél fehérjeport
A rizst és a tésztát a hízáshoz javasoltam!:)
R. kak, tejeskv, v sima tej, egy szelet magvas kenyér felvágottal, szírosabb sajttal / tükörtojás / bundás kenyér T. banán / olajos magvak / krémtúró E. tartalmasabb leves, hús, krumpli / fõzelék feltéttel (pl. fasírt, tükörtojás) U. banán / olajos magvak / krémtúró V. tejbegríz / ebédrõl maradék / tojásos cucc UtóV. egy bögre tej, pár szem kex, v olajos mag, esetleg banán Természetesen mozogj is, és akkor izmosodsz majd.

Hogy csajozzak be a 9.-dik évfolyamból, hogyha egy paraszt oszt. társam beadta azt a dumát a lányoknak, hogy ne legyenek velem mert rájuk nyomulok? Mi tévő legyek?

17 éves vagyok, 186cm magas, kb 85 kiló, gyúrni járok. Suliba van egy pár rosszakaróm, és a fentieket beadta pár csajnak, letiltanak msnrr?l, letörölnek myvipr?l, mitév? legyek? Ha békén hagyom ?ket azzal elismerem hogy igaz, ha mondogatom nekik hogy nem igaz azzal is lejáratom magam. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Hát sztem biztosan nagyon jól nézel ki magas is gyúrni is jár.. köcsögök az osztálytársaid... az én fiú otrásaim és köcsögök..:S ez am nehéz téma..:S mert a lányok hiszékenyek de sztem próbálj kedves maradni és valahogyan bebizonyítani hogy nem vagy paraszt és nem is nyomulsz hanem szeretnél egy barátnõt... gondolom én:) am lány voltam:D

Hát sztem biztosan nagyon jól nézel ki magas is gyúrni is jár.. köcsögök az osztálytársaid... az én fiú otrásaim és köcsögök..:S ez am nehéz téma..:S mert a lányok hiszékenyek de sztem próbálj kedves maradni és valahogyan bebizonyítani hogy nem vagy paraszt és nem is nyomulsz hanem szeretnél egy barátnõt... gondolom én:) am lány voltam:D
Bizonyítsd be a lányoknak, hogy te nem olyan vagy, amilyennek beállítottak! Elmondod nekik szépen, hogy miért csinálták ezt veled, és hogy (ha nem akarnak veled szóba állni) akkor adjanak esélyt a bizonyításra! és mindezt komolyan a szemükbe nézve kell mondani. Ha értelmes lányokról van szó, akkor helyesen cselekednek majd, és meghallgatnak!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy elsõ válaszoló, hazudtam csak 183 magas vok és lehet 90et is nyomok, szemüveges vagyok és úgy érzem ez is hátrány. Járok gyúrni azért hogy jobban érezzem magam, már fogytam sokat, meg bicepsz jóféle:) :) :) Azt nem értem mért kell kereszteb tenni nekem, amikor én semmi rosszat nem tettem az oszttársamnak.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ megadod msnen küldök képet és megérted mé enm állank velem szóba:D
Használj hírvivõt. Ha van az átlagnál pletykásabb, kíváncsibb lány, (vagy akár fiú is, aki jóban van a csajokkal) beszélgessetek. Véletlenül említsd meg a rosszakaród nevét, és hogy visszahallottad a mesterkedéseid + kétségbeestél, mert te egy szelíd oroszlán vagy és semmi nyomulás nem járt a fejedben. A pletykás elhinti, ahová kell, és kb 1 hónap múlva vége az elõítéleteknek.
Csaj vagyok . Szerintem a srác azért mondja rólad a csajoknak h nyomulos vagy mert irigy, és azt hiszi h így õ sikeresebb lehet a lányokkal..De neked egy dolgod van és az nem más csak bizonyítsd be h nem igaz amit rólad mond másoknak :) Légy önmagad!
Nyird ki a rosszakaród, vagy legalábbis verd meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!