Találatok a következő kifejezésre: Mit egyek, 9 (498 db)

Mennyit kell ennie és mit egy 9 hetes német juhász kan kiskutyának?

német juhász,

Legjobb válasz: Elsõ kõrben azt kellene adni neki, amit eddig is evett a tenyésztõjénél. Általában szoktak adni pár napra valót, és szépen fokozatosan át lehet állítani a gyomrát a nektek tetszõ tápra. Minden jobb minõségû tápon rajta van az etetési útmutató, aszerint adjatok neki enni. Nekünk skót juhászunk van, mikor pici volt Brit Junior tápot kapott.

Elsõ kõrben azt kellene adni neki, amit eddig is evett a tenyésztõjénél. Általában szoktak adni pár napra valót, és szépen fokozatosan át lehet állítani a gyomrát a nektek tetszõ tápra. Minden jobb minõségû tápon rajta van az etetési útmutató, aszerint adjatok neki enni. Nekünk skót juhászunk van, mikor pici volt Brit Junior tápot kapott.
Mibõl? Jó lenne ha leírnád mivel etetsz mert így nem lehet válaszolni. Mondjuk a tápokon rajta van az adagolási útmutató.
Ti aztán remekül felkészültetek a kutya érkezésére....Semmit nem vettetek még meg neki? A legfontosabbat, a kutyakaját.....Amikor én megvettem a kutyámat, már 1 hónappal elõtte megrendeltem a tápját, amit a tenyésztõ is ajánlott. Sajnálom, de nem tudok érdemben válaszolni neked, mert van egy olyan érzésem, hogy felesleges lenne bármit is írnom. Úgy sem értenéd meg.
A kérdező hozzászólása: 28 éves anya vagyok, de azért köszi:)
szerintem a szüleid tudni fogják hogy mit kell 1 kutyának enni adni. bizd rájuk.
A kérdező hozzászólása: kedves vagy és nagyon köszönöm. utána is nézek.
Már valaki ajánlotta és én is csatlakozom a Brit Premium Large táp szerintem jó választás lenne. Netrõl tudod rendelni kg 7000ft 15 kg, 2-3 nap alatt meghozzák, ebbe minden vitamín benne van, + calciumra se lesz szükség a kicsinek. Esetleg Luposan zöldkagyló készítményt adjatok neki hogy az izûletei védve legyenek. Jó kutyázást:-)
A kérdező hozzászólása: és bocsánat ez lemaradt, akik nem bántottak nonverbálisan, azoknak is köszönöm a válaszokat, az eddigieket.
A kérdező hozzászólása: igen talán felkészületlennek tûnik a dolog de mivel meg mérgezték a nagy német juhászt és a gyerekek másikat szerettek volna hogy így ne gondoljanak a nagy elvesztésére így nem volt idõ mindenre és hirtelen kellett dönteni, sajnálom ha felelõtlennek tartanak egyesek, elõször válaszolni kellene a kérdésre és utána ócsárolni, mert szerintem ebben az esetben ti sem lettetek volna felkészültebbek. nekem a két gyerek érdekeit kellett néznem hogy ne sírják végig azt a fél évet ameddig én nem akartam másikat venni mert lelkileg még nem voltam rá felkészülve a nagy halála után. Ami válaszok ezek után jönnek azt nagyon szépen meg köszönöm.
Elméletileg igazad van és egyetértek! De ez az oldal arról kellene szóljon hogy segítünk. Meglehet mondani hogy ostoba és felelõtlen mert ez így igaz de mi lenne ha esetleg valami használhatót is írnánk a végére. Persze tudom hogy én vegyok az ostoba, de legalábbis naív, hiszen sokkal könnyebb lehuggogni valakit mint segíteni. Ezekután hálás lennék ha tolnátok néhány piros kezet, hiszen errõl szól a dolog. Vagy mégsem?
Egyeske, te csak ne szólogassál be....Vettek kutyát, de még csak azt sem tudják, hogy mivel etessék. Had ne veregessem már meg a vállát, oké? Azt sem értem, te mit szólsz bele más véleményébe.
1-es vagyok, úgylátom megint sikerûlt kultúráltan segítõkészen válaszolnia gratulálok a szinvonalhoz. Kérdezõ, jó lett volna ha egy kicsit felkészûltebb vagy ez így felelõtlenség volt! Ha néhány napig felnõtt tápot kap nem lesz semmi baja, de jó lenne ha normális minõségi kölyöktápot vennél a kicsinek. Ne pedigree, chappy, esetleg darlingot! Hanem mondjuk Acanát, Orjent, Britet, de lagalább Happy Dogot. Nagyon fontos hogy a kölyök jó minõségû tápot kapjon. A felsoroltak közûl van amit állatfelszerelési boltokban megkapsz, van amit csak rendelni tudsz. A jó táp mellé ráadásúl nem kell vitamín mert minden benne van, max zöldkagylót adj neki az izûletei miatt. A tejet kerüld, viszont adhatsz neki, túrót, kefírt, zöldséget gyümölcsöt.
ELhoztátok a kiskutyát, de nem készültetek fel az érkezésére? Hogy akartok így kutyát tartani? Ha felelõsségteljes lennél, akkor tájékozódtál volna arról, hogy mit adj egy ennyi idõs kutyának, és nem vadidegenektõl kérdezgetnéd. Ráadásul már elõre meg kellett volna venni a szükséges dolgokat. Gondolom nem tenyésztõtõl van, mert õ nem engedett volna el a kiskutyával ennyire tudatlanul.
A kérdező hozzászólása: ma vettük a kiskutyát ugyhogy még nem vettünk neki semmit, csak az van ami a nagykutya után maradt (felnõtt táp)
A kérdező hozzászólása: elolvasod egyáltalán amit írok?:) írtam van két gyerekem akik sírtak a nagy kutya elvesztése miatt...na mindegy

Mik egy 9, 5 hós lány baba méretei?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet általánosítani reformszerûen, mert függ a szülõi genetikától is. Általában azért ránézésbõl lehet tudni, hogy a gyerek arányos-e. Kb 8-10 kilogramm az jó, de ez függ a hosszától is, illetve apa-anya méreteitõl.

Ezt nem lehet általánosítani reformszerûen, mert függ a szülõi genetikától is. Általában azért ránézésbõl lehet tudni, hogy a gyerek arányos-e. Kb 8-10 kilogramm az jó, de ez függ a hosszától is, illetve apa-anya méreteitõl.
Kislányom 8.-án múlt 9 hónapos, tehát majdnem 9 és fél:) 10 kiló, 71centi.
Kislányom 13-án volt 9 hós. 8, 5 kg és 71 cm. Szép arányosan husikás baba :)
Kisfiam majdnem 9 hós 8800 gr és 73 cm.
Az én kislányom ma 10 hónapos: 8, 13kg és 68, 5 cm.

Kiváncsi lennék 9 hós babák napirendjére, alvás, evés, séta, mit mikor csináltok, mennyit esztek és alszotok stb? Kérlek írjatok! Egy 9 hós kislány bizonytalan anyukája :-)

Legjobb válasz: Nekem napi 4-szer eszik, kb 100-150 gr-ot, attól függ, hogy mit adok neki, mellette még 5-ször szoptatom. Itt mindig lepontoznak érte, de nekem a védõnõ azt mondta, hogy 1 éves korig nem kell kiváltani szoptatást. Én megfogadtam a tanácsát, mert szerintem is az anyatej a legegészségesebb neki. Mondjuk mellette nem eszik sokat, fõzeléket nem is akar, inkább csak gyümölcsöt. Reggel 7-kor kel, aludni kétszer szokott nap közben kb. 10-kor fél órát, meg 3 körül 1 órát. Este 8-kor fürdetés, és utána fél 9-9 körül alvás reggel 7-ig.

Nekem napi 4-szer eszik, kb 100-150 gr-ot, attól függ, hogy mit adok neki, mellette még 5-ször szoptatom. Itt mindig lepontoznak érte, de nekem a védõnõ azt mondta, hogy 1 éves korig nem kell kiváltani szoptatást. Én megfogadtam a tanácsát, mert szerintem is az anyatej a legegészségesebb neki. Mondjuk mellette nem eszik sokat, fõzeléket nem is akar, inkább csak gyümölcsöt. Reggel 7-kor kel, aludni kétszer szokott nap közben kb. 10-kor fél órát, meg 3 körül 1 órát. Este 8-kor fürdetés, és utána fél 9-9 körül alvás reggel 7-ig.
5-6 között hajnali szopi (egyik cici), egybõl visszalszik fél 8-8: ébredés és szopi (másik cici) közös játék a nagyágyban játék, háztartási tennivalók közös "intézése" fél 10-10: tízórai (gyümölcs, 100-150g) 11 körül: kb. 1 óra alvás fél 1-1: ebéd (fõzelék husival vagy sajjtal, 150-200g) játék fél 3-3 séta: kb. 1 óra, de közben bealszik a manó így mikor hazaérünk kitolom az udvarra és ott alszik tovább tehát fél 4 körül: kb. 1 óra alvás ébredéskor uzsi (szopi) játék 6-fél 7: vacsi (tejpép) játék apával fél 8 fürdés, jóéjt-szopi 8 alvás reggel 5-6-ig
Az én kisfiam lassan 10hónapos.Reggel 6-7közt kel 8ig játszik a kiságyba 8kor reggeli fél szelet vajaskenyér 1, 5dlkakaó, 10ig játék 10kor 1alma kekszel vagy valamilyen gyümi utánna alvás 10.30-kb 11.30ig.Játék 12.30-1ig akkor ebéd husis fõzelék, utánna megyünk sétálni 3-4ig majd 4körül uzsi gyümölcs utánna alszik 1órát, felkel cicizik.játék 6.30ig akkor következik az esti szertartás meztelenkedés, vacsi fõzelék sinlaccal vagy tejpép, pancsi és 8.30körül tente.Éjjel általában egyszer ébred cicizni.Hát nagyjából átlagosan igy néz ki egy napunk. Persze vannak eltérõ esetek, és a picike sem mindig egyforma.
Az én fiam 8, 5 hónapos.Általában 6-7 között kel reggel kb.1 órát fennt van és utána alszik legalább 10 óráig. Ilyenkor megreggelizünk, õ általában gyümit, babapudingot vagy naturjoghurtot gyümipéppel.Utána játék, majd cicizés.Ezután elmegyünk sétálni(amig korán sötétedik ilyenkor szoktunk), majd ha hazaértünk ebédelünk.Próbálok fõzeléket adni neki, de általában keveset eszik.Közben hazajön a nagyobbik fiam a suliból, játszik vele egy kicsit.Majd ismét szopi és alvás.Ez jó esetben 3-6ig eltart.Utána játék vacsi fürcsi, és cici, majd szunya! Nagyjából ennyi!De vannak napok amikor megyünk valahova, akkor ez persze felborul!
8 és fél hónapos a fiam. Reggel fél 7-kor kel, 8-kor szopizik, utána 9 örül séta, alszik 30-40 percet. Fél 12-kor fõzelék (kb 120 gramm) +szopi, fél 1-kor alvás kb. negyed 3-ig, fél 3 uzsi gyümi+szopi, fél 5-kor szundi 30 perc, fél 7 Sinlac (kb. 140 gramm), 7-kor fürcsi, utána szopi, 8-kor alvás 4 körül szopizik. Nagyon jó így a napirendünk, nem nyûgös, kiegyensúlyozott baba.
Pár nap híján 9 hós a kislányom. Reggel 7 körül ébred, 8 körül eszik gyümipépet, utána játék többnyire a földön pokrócon, néha jön a számítógép elé és veri a billentyûzetet, aztán kb. 10 órakor szunya kb. 12-ig. Ébredés után ebéd, fõzelék, többnyire husis, néha husi nélkül, már próbálkozunk a tojás sárgájával is. Ebéd után kis pihi a székében, aztán szintén megyünk le a földre, általában minden nap jönnek a szüleim uncsizni, akkor már itt vannak és játszunk együtt. Kb. 2 óra körül megyünk sétálni, aztán ismét játék a földön, lassan megjön Apa a munkából, aztán kb. 4 óra tájban gyümipép evés, utána alvás, kb. 6-ig, utána ismét játszunk már Apával együtt 7-fél 8 körül kap egy kis tejpépet (nem annyit, amennyit megenne, hanem kevesebbet, mivel hamarosan jön a vacsija) kb. 80-100 grammot eszik belõle, utána már próbáljuk valahogy kihúzni a pancsiig, ami fél 9-9 körül van, aztán vacsira tápszer kb. 180-190 ml. Éjjel egyszer ébred enni tápszert, van, hogy többször kel, de akkor nem eszik. Kb. így alakul a napunk. :)
nálunk a következõ 1 nap: 6 körül kel, mert apa is akkor ébred... fél 7 -7 körül reggeli, 265 tápszer. aztán játék, rendrakás... 9-9:30 körül gyümi 10óraira, joghurttal, v túrókrémmel aztán alvás kb 1.5 óra 1 fél 2 felé ebéd. kb 200 gramm fõzi husival, v tészta... aztán séta, ha engedi az idõ. ha kimegyünk, elalszik a kocsiban. ha megjövünk, jászunk tovább. 4 negyed 5 körül uzsi, tejpép 150 mili vízbõl aztán játszunk megint fél 7 fürdés 7 vacsi 265 tápszrt fél 8kor megy csicsikálni:)


Mit lehet (kell) tanítani egy 9 hónapos babának? (pl. testrészek, integetés, tapsolás. Stb)

Legjobb válasz: Bármit amit mutogatsz idõvel megtanulja. Olyanok mint a szivacs. Veszi az adást, de majd csak idõvel adják vissza. Lányom kb. 8-9 hónaposan integetett, és 10 hónaposan tapsolt. Testrészeket olyan 12 hónapos kora körül mutatta meg, ha kérdeztük. De ezekben egyénileg fejlõdnek a gyerekek, nem is kell még elvárni tõlük. Nyugodtan mutogass neki, tapsolj, mondogasd és mutasd a testrészeket, énekelj-mondókázz neki. Õ meg szépen el is raktározza a tudást, és majd egyszercsak elõveszi. :) Itt egy táblázat, hogy nagyjából mit tudnak a babák egyes hónapokban, de tudod ez csak egy nagy átlag. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..

Bármit amit mutogatsz idõvel megtanulja. Olyanok mint a szivacs. Veszi az adást, de majd csak idõvel adják vissza. Lányom kb. 8-9 hónaposan integetett, és 10 hónaposan tapsolt. Testrészeket olyan 12 hónapos kora körül mutatta meg, ha kérdeztük. De ezekben egyénileg fejlõdnek a gyerekek, nem is kell még elvárni tõlük. Nyugodtan mutogass neki, tapsolj, mondogasd és mutasd a testrészeket, énekelj-mondókázz neki. Õ meg szépen el is raktározza a tudást, és majd egyszercsak elõveszi. :) Itt egy táblázat, hogy nagyjából mit tudnak a babák egyes hónapokban, de tudod ez csak egy nagy átlag. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Már mutogatom neki az integetést, tapsolást, pocakot, fejet, de nem akarja :) Azért is kérdeztem, hogy irreális dolgokat "várok-e el" Tõle. :) De akkor kitartó leszek, és majd csinálja, ha akarja. A táblázatot megnézem, köszi!
igy ahogy irod, en a tapsolassal kezdtem, 7, 5 honapos korara mar tudott tapsolni, most az integetest gyakoroljuk, meg csak a tukorkepenek integet, de magatol, nem keresre a testreszeket is mutogatom neki, de azt egyaltalan nem mutogassa, majd megtanulja, ha lesz hozza kedve sokat mondokazunk, nehany mondokat magamtol elmutogatok neki, probalom valahogy mutogatva eljatszani, nagyon elvezi nezegessuk a konyveket, meselem mi van benne, melyik allat miket mond

Segítség! SOS! Mit jelent, hogy a gravitációs állandó értéke a mi vidékünkön 9, 81 N/kg? A Wikipédián nem kaptam róla egy értelmes választ!

Nagyon fontos lenne, egy fizikaversenyhez szükséges! KÉRLEK, SEGÍTSETEK!!! :)

Legjobb válasz: Azt, hogyha elengedsz egy testet, akkor az 9,81 N/kg gyorsulással fog elindulni a Föld felé.

Azt, hogyha elengedsz egy testet, akkor az 9, 81 N/kg gyorsulással fog elindulni a Föld felé.
Elõzõ: szerintem m/s2 gyorsulásra gondoltál, mivel egy kg tömeget 9.81 N gyorsít a Föld tömegközéppontja irányába. A mértéke pedig függ ettõl a középponttól való távolságtól, vagyis minnél "magasabban" vagy a Föld felszínéhez képest, a mértéke négyzetesen csökken.
N/kg = (kg*m/s^2)/kg = m/s^2. ((21:12, a newton definíciója vagy az osztás nem ment?))
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! NAGYON SOKAT SEGÍTETT!!! (:
Persze a válaszolók ráértették a "gravitációs állandó" kifejezést a földi nehézségi gyorsulásra. A gravitációs állandó azért egész más dolog.
#5-öske! Ha tudod a bölcs választ, akkor nem azt kell írni, hogy Te tudod, hanem le is kellene írni azt amit tudsz. Így csak üres hencegésnek tûnik az odavetett félmondatod.
ok, hatoska, azért nem írtam be, mert nagyon bonyolult, én legalábbis nem tudok beírni ide minusz tizenegyediken hatványt. Viszont a wikipedián csak néhány pillanat utánanézni, mi az a gravitációs állandó. Az a feltételezésünk szerint mindenütt egyforma. Ami a kérdésben szerepel, az csak a Földön érvényes nehézségi gyorsulás. A Holdon ennek az értéke egy hatoda a földinek, ez az a dolog, amiért a Holdon mindennek a súlya csak a földi egy hatoda.

Mit vegyek egy 9 éves német kislánynak?

Amiket szeret: kézilabda, balett, festés

Legjobb válasz: Vidd el magaddal vásárolni, egy 9 éves tudja már, hogy mit szeretne kapni. Hadd válasszon maga a lehetöségek közül. Így legalább biztos, hogy jót ajándékozol neki.

Vidd el magaddal vásárolni, egy 9 éves tudja már, hogy mit szeretne kapni. Hadd válasszon maga a lehetöségek közül. Így legalább biztos, hogy jót ajándékozol neki.
Ugyanazt, amit egy 9 éves magyar kislánynak vennél, aki ilyesmiket szeret...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "segítséget"... -.-" Nyilván itt nem a német szón van a hangsúly, hanem hogy MIT vegyek...

Miket eszik 9 hónapos babátok és hányszor egy nap? Hogy álltok a szopival? Ha kevés, szerintetek tápszerrel pótoljam? Melyikkel? Ezek édesek (ami natúr)?

Legjobb válasz: Szinte már mindent eszik 9 hónaposom. Nagyon szereti az olvadó zabpelyhet gyümölcsökkel és mindenféle fõzeléket, amiket joghurttal habarok be. Amiket nem evett még, azt egyszerûbb felsorolni: banánon kívül a déligyümölcsök, karfiol, zöldbab, paprika, uborka, gomba, sajt, tojás, tehéntej (egyelõre nem is szándékozunk neki adni), tejföl. Ötször eszik egy nap, hajnalban anyatejet, aztán gyümölcs és két fõzelék, vacsorára tejpépet. A doki javaslatára mi már nem álltunk át a tápszerre, helyette van a tejpép, bár nincs oda érte igazán.

Szinte már mindent eszik 9 hónaposom. Nagyon szereti az olvadó zabpelyhet gyümölcsökkel és mindenféle fõzeléket, amiket joghurttal habarok be. Amiket nem evett még, azt egyszerûbb felsorolni: banánon kívül a déligyümölcsök, karfiol, zöldbab, paprika, uborka, gomba, sajt, tojás, tehéntej (egyelõre nem is szándékozunk neki adni), tejföl. Ötször eszik egy nap, hajnalban anyatejet, aztán gyümölcs és két fõzelék, vacsorára tejpépet. A doki javaslatára mi már nem álltunk át a tápszerre, helyette van a tejpép, bár nincs oda érte igazán.
Az én fiam MINDENT eszik már (egészségtelen nassolni valókat levéve nincs kivétel). A szopit sajnos önként visszautasította, de nem hiányzik neki, ahogy észreveszem, vizet iszik egész nap. Hajnali 2-kor, félkómásan azért elfelejti a "nagyfiúságot" és bele tudok csempészni egy kis tejcit. De csak ezzel az egy alkalommal. Nem tápszerezünk, semmi értelme, nem issza meg azt sem. Semmilyen tej nem kell neki, csak a víz, gyümölcslé és tea. Szerintem te se tápszerezz már, én is tejpépezek, mint az elsõ válaszoló. Az a reggelink, vagy a vacsoránk. Nyugi, bizonyos értelemben már nagy baba õ, nincs feltétlenül rászorulva a tejre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Egy 9 hónapos babával aki nem eszik többet egy nap pár kanál gyünölcsnél és pár kanálka levesnél, mit lehet csinálni, hogy ne csak szopizni akarjon?

Milyen módszerekkel vettétek rá nem ev? babáitokat az evésre?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ezt nem könnyû elfogadni, és ne sértõdj meg, nem bántásképp, de örülj neki, hogy legalább az anyatej kell neki. mert hát az én drágám úgy evett 9 hónaposan egész nap (!) pár kanál ételt, hogy mellette se anyatej, se tápszer nem kellett neki. Bele voltunk betegedve, és persze elkövettük azt a hibát, hogy erõltettük az evést. Most 3.5 éves, és elértük sajnos, hogy egész egyszerûen utál enni. Vagyis: semmit ne erõltess! Ha neki anyatejre van igénye, hát egyen azt, majd lassan megszokja a szilárd ételt is. De legalább eszik. És fejlõdik. Ez a lényeg.

Tudom, hogy ezt nem könnyû elfogadni, és ne sértõdj meg, nem bántásképp, de örülj neki, hogy legalább az anyatej kell neki. mert hát az én drágám úgy evett 9 hónaposan egész nap (!) pár kanál ételt, hogy mellette se anyatej, se tápszer nem kellett neki. Bele voltunk betegedve, és persze elkövettük azt a hibát, hogy erõltettük az evést. Most 3.5 éves, és elértük sajnos, hogy egész egyszerûen utál enni. Vagyis: semmit ne erõltess! Ha neki anyatejre van igénye, hát egyen azt, majd lassan megszokja a szilárd ételt is. De legalább eszik. És fejlõdik. Ez a lényeg.
Ha baba maga dönt úgy, 1 éves korig bõven elég az anyatej. Babám 11 hónapos, alig eszik szilárdat, van nap, hogy semmit.
mit bírjon? énekelni? 9 hónapos kölyök a kutya. neveld, taníts. ennyi
Remélem nem a súlyhúzásra gondolsz, mert még növésben, fejlõdésben van, az ízületei nem sokat bírnak, óvni kell. Vagy mit kellene bírnia, ha nem erre gondoltál?
kedves 8-as! Már ne is haragudj, de az amstaff nem behemot, sõt kifejezetten vékony izmos testfelépitésnek kell h legyen. És nagy mozgásigénye van, sokat lehet edzeni vele, kifejezetten alkalmas sportkutyának. Viszont mint már mondtam 9 honaposan még kölyök és csak annyit szabad futtatni amennyit mgátol bir, midnig egy kicsivel többet. felnõtt korában én már nem féltem semmitõl, de addig figyelni kell. az enyém is fokozatosan lett fárasztva az elején kevesebb álloképessége volt, kevesebbet futott de honaprol honapra "belejött" és már ott tartok h alig látom lihegni akármennyit edzünk futunk vagy uszunk:)
A kérdező hozzászólása: Eltunyulni nem fogom hagyni, labdázni meg kocogni fogok vele!
A kérdező hozzászólása: Tehát alapból többet fog bírni késõbb?
Még edzeni kell. Fiatal még, ráadásul egy elég behemót kutyáról van szó, nem egy szikár, vagy legalább vékony testalkatú kutyáról aki a világból is kiszakadna. Neki sokkal nehezebb, testfelépítése miatt is hosszan futni. De talán edzésekkel elérhetõ, hogy bírja tovább, bár szerintem fölösleges erõltetni.
jah akkor igen, bár a kölyköknél azt szokták mondani h anniyt fussanak amennyit maguktol jo esik. Ha rendszeresen viszed akkor mindig egy picivel többet mehet. Egyébként másfél km az semmi:) csk ovatosan a biciklivel el ne rántson.
A kérdező hozzászólása: Nem nem, szó sincs súly húzásról, arról van szó hogy én bicajjal megyek, a kutya fut mellettem, de az is max 1, 5 km kocogás, és utánna kifullad a kutya.Ez normális dolog és majd késõbb bír többet?
Elõször is. Neveld meg. Tudja az alapvetõ parancsszavakat: És itt most az : Ül, Fekszik, marad. Sétálásnál fontos, hogy ne rohangáljon mint az eszetlen ha pórázon van, hanem nyugton jöjjön láb mellet, erre a parancsszavak a lábhoz vagy az igazodik. Jelezhetsz neki úgy, hogy az egyik combodat csapkodod. Általában a bal combot csapkodjuk a kezükkel mert azon az oldalon sétáltatjuk a kutyát, és oda akarjuk, hogy igazodjon. Vegyél szakkönyveket, mert oldalakat lehet írni a rendes nevelésrõl, ráadásul nem is tudjuk, hogy mi az amit tud a kutyát, és pontosan mit is akarsz neki tanítani. De szívesen segítek írj privit de ide is írhatsz tõlem.
9 honapos kölyköt még nem lehet huzatni v. logatni. Nem birják sem az izületei sem a csigolyái. másfél éves kortol maximum!
Fokozatosan szoktasd ahhoz, amit csinálsz, bármi is legyen az. Csodaszer nincs.
a zömök és a behemot között van különbség.

Nem tudja-e vki hogy mit csináljak 9 nap és itt a karácsony 1000 ft kéne csak hisz muszáj volt elköltenem FONTOS VOLT. Tatabányai vok.12éves lány és hát ez egy hallott város hogyan keresek 9 nap alatt 1000ft-ot?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy... Ismerõsnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.

Szerintem sehogy... Ismerõsnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.
1000 forint nem nagy pénz ma már, tanítani nem tudsz valamit?Mit akarsz kezdeni 1000 forinttal?
Elsõ körben olvasgasd "A magyar helyesírás szabályai" könyvet, majd próbálj meg ennél szebb, értelmesebb mondatokat fogalmazni.
mit akarsz 1000 ftal? am én is tatabányai vagyok :d
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló menjen a p-be és a többinek meg köszi bevált hisz van 2 kutyás csaj aztán megkérdeztem az egyik 600 fizetett a mások 500-at plusz a szomszéd nõmnek elmentem a térre alomért és 300 ft-ot fizetett plusz a vissza járót ami 240 úgyhogy bõven maradt még a perselybe amúgy anyunak nagyon tetszett egy étkészlet és karácsonykor abba akar vacsizni és hát mint minden 3. jó kislány vettem magamnak egy Androidot és anyának nem tetszett hogy nem gondolok a karácsonyra...
Látjátok, így kell gyorsan pénzt keresni. XD
Isten bizony, már majdnem küldtem Neked ezer forintot, aztán elolvastam az utolsó hozzászólásodat, és meggondoltam magam. Ilyen alpári, tiszteletlen 12 éves, beképzelt hülyével még nem találkoztam. Egy tatabányai.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!