Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak parommal (746 db)

Mégis mit csináljak párom kisfiával? Már teljesen kikészültem. Tovább lent.

Három hete nálunk van,8 éves.Az els? naptól kezdve külön f?zök neki és nekünk,mivel semmit nem hajlandó megenni.Ami érdekes,mert állítólag az iskolában mindent megevett.Na meg párom közölte vele els? nap,hogy itt nincsenek szabályok...Azóta már abszolút semmi,csak csoki,édességek,popcorn,nutella.Meg persze majdnem minden nap burger king,mert már csak az jó.Akár mit mondok erre,abból hiszti van.Ha valamihez párom segítségét kérem,abból is,mert hogy apa most nem ér rá,de még ha csak nekem van dolgom,akkor is hiszti van,mert miért nem foglalkozom vele és mondjuk miért kell 10 percet várnia,hogy menjünk x helyre,azonnal akarja.Bármi nem úgy alakul ahogy ? akarja,hiszti.Már nem nagyon tudom tolerálni...Ti mit csinálnátok?

Legjobb válasz: Elõször is õ a párod gyereke és úgy neveli ahogy akarja. Másodszor fogd fel, hogy a rangsorban a gyerek az elsõ és te vagy a második.

Elõször is õ a párod gyereke és úgy neveli ahogy akarja. Másodszor fogd fel, hogy a rangsorban a gyerek az elsõ és te vagy a második.
Akkor a barátkozással kellene kezdened, mert valószínû az lehet a háttérben, hogy nem bír, vagy feszélyezve van a jelenlétedben, és ezzel védekezik, hgoy nem eszik, hisztizik... Legyél a barátja valahogy, aztán egyszerûbb lesz! Anyja mit szokott neki fõzni?
Leültetném a helyedben a kedves páromat, és elbeszélgetnék vele. Igenis kellenek a szabályok! A gyerek ne azt csinálhassa, amit akar, hanem a mi jó neki! Nem azt eszik, amit akar, hanem ami egészséges! Ha ordít, hogy õ láncfûrésszel akar játszani, azt se adhatja a kezébe. Attól nem lesz jó apa (a gyerek szemében sem!!!), ha elkényezteti, neveletlen, kiállhatatlan, követelõzõs szörnyeteget csinál belõle. A gyereknek nem édesség kell, hanem AZ APJA. Ezért van nálatok. Csokit otthon is kaphat, de édesapát nem. Focizzon vele, tanítsa fiús dolgokra, barkácsoljanak, menjenek pecázni (aludjanak is kint a tóparton, mert az az igazán férfias), süssenek tábortûzön szalonnát, és beszélgessenek. Egyébként az a rossz hírem van, hogy nem is kell ezt neked tolerálni. Ha nincs változás, tehát rendszeresen ez lesz, valahányszor nálatok a gyerek, akkor ezt évekig, évtizedekig kell elviselned. Vagy csomagolsz, és keresel olyan férfit, aki nem úgy akar szuperapu lenni, hogy félreneveli a gyereket. Gondolj bele: a közös gyereketekkel is ezt csinálja majd. Való az ilyen apának?!
Bújj a gonosz mostoha szerepébe!
Egyrészt egy Apát választottál így el kell fogadnod a helyzet. Másrészt beszél a gyerek Apjával, hogy ha elkényezteti annak nem lesz jó vége. Mindent megenged neki persze, hogy kihasználja egy 8 éves.
semmit...biztosan nem fõznék Neki külön.Semmi nasi sincs, és azt eszi amit Mi. Valamikor csak éhes lesz. Jó, kell hozzá idegrendszer, de sajnos csak így lehet. Nekem a kislányom csinálta ezt, jól lakott a nasikkal és semmit nem evett meg. Nekem bevált. :D A másik kérdés. A párod kisfia, Neki kéne Vele foglalkoznia, ha nagy a zûrzavar venném a sátorfámat és lemennék sétálni/vásárolni, oldják meg Õk, Õk a rokonok. Miért Te neveld, ha ott az Apja? Fõleg ha ilyen nehéz eset. Próbáld megbeszélni a Pároddal, hogy szereted a gyereket, de szeretnéd ha Õ foglalkozna Vele többet és Õ szólna Rá a kényes helyzetekben, mert Õ az Apa, akinek tekintélye van. Minden esetre egy kiadós beszélgetésen tisztázni kéne ezt a dolgot, ha meg nem változik semmi, neveld ahogy jónak látod, de akkor a Párodnak nincs beleszólása a dolgokba, a módszereket illetõen.
Biztos nem fõznék neki külön. Lehet, hogy párod ebben a pár hétben akar mindent bepótolni, de ezzel, hogy nincsenek szabályok, csak árt a fiának, nem is keveset. Amúgy azzal sem értek egyet, hogy a rangsorban a gyerek az elsõ. Ez baromság.
ha hisztizni akar akkor hisztizzen, elõbb utóbb szembesülnie kell vele, hogy nem az van mindig amit õ akar, õ is emberbõl van. különösebb megoldást nem igen tudok rá mondani de tudom ajánlani a figyelmedbe "A világ legszigorúbb szülõi" címû sorozatot A Spektrum tv én szokott menni elég spártai módszerek is vannak, de néha erre is szükség van. És hidd el a hiszti csak egy zsarolás semmi más. Õ így éri el azt amit akar, meg kell vele értetni hogy hisztivel nem megy semmire sem úgy mint családban mint a való életben. Megbeszélni nem tudod vele mert egy 8 évessel ezt nem igazán lehet, de ha nekiáll hisztizni azért mert pl ezt nem kapom meg akkor hagyd hadd hisztizzen, elõbb utóbb ugyis abbahagyja, de te semmiképp ne engedj belõle mert ha megtörsz és õ nyer akkor máskor is meg fogja próbálni, remélem tudtam segíteni, írj privit ha kérdésed van szívesen segítek a továbbiakban is :)
Szerintem ne fõzzél neki külön . Az éhség nagy úr lesz nála és meg fogja enni amit fõztél magatoknak . Egy idõ után majd rájön hogy jobban jár ha eszik rendesen . Amikor meg hisztizik akkor hagyd ott és ne foglalkozz vele . Elõbb-utóbb rájön hogy semmi haszna . Ez mellett beszélj a pároddal hogy az õ gyereke és elsõ sorban neki kéne vele foglalkoznia mert nem a tied . Valamint közösen el kell mondani a gyereknek hogy mihez tartsa magát .
Ne foglalkozz vele, a párodnak kell megoldani a felügyeletét. Õ a párodhoz, az apjához jött, ha nincsenek szabályok nála, akkor egye meg, amit fõzött.
Egye meg, amit fõzött - mármint képletesen, de ebben a szituban akár szó szerint is.
Apukának kell megoldani, nagyon hülye mondás, hogy nincsenek szabályok, ez nem jó a gyereknek (sem)
Szerintem elsõ körben a pároddal kéne leülni és megbeszélni, hogy nem jó a gyereknek sem, hogy nincsenek szabályok, nem attól lesz boldog. Milyen a kapcsolatotok az anyukával? 3-asban még jobb lenne, hogy átbeszéljétek, otthon milyen szabályok vannak és közel hasonlók legyen nálatok is, egy gyereknek jó az állandósság. Az anyja sem fog vele bírni, ha visszamegy hozzá. Itt-ott lehet neki kedvezni, ha pl. otthon 8-kor fektetik le aludni, akkor nálatok mondjuk lehet fél 9, de túl nagy eltérések ne legyenek szerintem. Ha ez megvan, a gyerek is jobban fog tisztelni téged és próbálj elsõ sorban a barátja lenni!
Szerintem itt a vér szerinti anyuka van a háttérben, de az is igaz, hogy a gyerek mindig elõbbre lesz, mint te. Az nagyon rossz lépés volt, hogy "párom közölte vele elsõ nap, hogy itt nincsenek szabályok".... Így nem lehet gyereket nevelni, sem a szeretetét "megvásárolni". Viszont az igaz, hogy ha kellett a már családos, elvált pasi gyerekkel, akkor kelljen így is.

Mit csináljak párommal? Nem bírom elviselni ezt a hülye szokását!

Párom azzal szórakoztatja magát, hogy engem idegesít. Tudja, mik azok a dolgok amikkel az őrületbe tud kergetni és hiába kérem hogy fejezze be, csak azért is csinálja. Pedig már számtalanszor kértem szépen, ha épp rossz napom volt össze is vesztem miatta vele stb.stb. Az egyik ilyen hülyesége, hogy bámulja a nőket. Nem úgy ahogy egy férfi épp csak rápillant egy jó nőre. De figyelembe veszi, hogy ott van mellette a barátnője és nem alázza meg azzal hogy megbámul egy másik nőt. Õ szabályosan úgy néz, hogy majd kiesik a szeme. (Van önbizalmam, én is szeretem ha megnéznek a férfiak, rendszeresen sportolok, adok magamra) és rosszul esik, hogy párom nemhogy büszke lenne arra hogy velem van, hanem megaláz a viselkedésével. Sőt ezt képes még tetézni azzal, ha olyan nőket bámul meg (ami egyébként a gyenge pontom, ilyenkor robbanok....azok a típusú nők, akik igénytelenül/olcsó k*rvásan képesek mutatkozni fényes nappal) Igazából nem érdeklik ezek a nők, de tudja hogy ezzel fel tud idegesíteni, és csak azért is csinálja. Õk pedig hatalmas vigyorral a képükön kokettálnak párommal. Talán még büszkék is rá, hogy olyan pasi bámulja őket akinek ott a barátnője...magam sem tudom (Amikor rákérdezek, hogy ez miért jó neki csak annyit mond "imádom amikor féltékeny vagy, ebből látszik hogy szeretsz" Vagy "amikor ideges vagy még szebb vagy" stb.stb.) És tovább szórakozik. Strandon kb. ugyan ez van, csak durvább kiadásba. Az önbizalmam meg egyre inkább megy le. Néha nincs is kedvem vele kimozdulni, mert tudom hogy elveszi a kedvem az egésztől. Nem tudom mit mondjak még neki vagy mit csináljak, hogy végre felfogja hogy ez számomra megalázó és bántó!? Adjatok tanácsot! Én/23 Õ/28

Legjobb válasz: Bocs,de elég undorító párod van.Te komolyan képes vagy ezt szeretni?

Ne félj, van pár nõ a világon aki fél perc alatt meg tudná oldani ezt a helyzetet. Vagy elfogadod hogy te nem ezek közé tartozol vagy kiharcolod magadnak a tiszteletet. Együttélsz egy férfival aki nem tisztel és akit nem tudsz kezelni, õszintén ezt miért teszed, ezt mi indokolja? Külsõ szemlélõként számomra minimális problémának tûnik az élet komolyabb dolgaihoz képest, de neked mégis fontos annyira hogy még kérdésként is kiird, tehát neked ez egy fontos dolog. Ha fontos dolog akkor értesd meg a pároddal, ha te erre a saját pároddal szemben nem vagy képes akkor mit akarsz? Te ismered mi a gyenge pontja, szúrj oda. Nagyon komolyan mondom hogy ezt fél perc elintézni egyszer és mindenkorra.
A drága párod egy oltári nagy bunkó paraszt. Csakis valami rendkívül aluliskolázott pasas csinál ilyet.
Elõrebocsátom, hogy én roppant öntudatos vagyok, de ennek semmi hátrányát nem érzem, fõleg nem pasik terén. Velem ezt egyszer próbálta valaki eljátszani, fogtam és otthagytam õt az utca közepén, majd egy hétig nem álltam szóba az illetõvel. Gondoltam egy hét után vagy Õ sem keres többé, ez esetben ennyit ért az egész kapcsolatunk, vagy onnantól kezdve nõként, tisztelettel bánik majd velem. Az ilyen csiki-csuki játékhoz mindig két fél kell, te ugyanannyira részt veszel benne, mint a partnered. Hát vagy hozzászoksz, hogy örökké megaláznak, vagy elõkapod a maradék méltóságodat és változtatsz, rajtad áll, de a pasid magától soha nem fogja ezt abbahagyni.
Bocs, de elég undorító párod van.Te komolyan képes vagy ezt szeretni?
Nekem is volt egyszer egy ilyen párom, én azonnal otthagytam, amikor ezt csinálta.
Egy ideig egyáltalán nem mutatkoznék vele. Menjen egyedül és szórakoztassa magát a hülyeségeivel. Egyet ne tegyél: ugyanezzel a módszerrel ne vágj vissza neki.
Ha nem vált ki reakciót, abba fogja hagyni, hiszen ez a lényege az egésznek. Cukkolni azt lehet, aki robban tõle.
Ezt a kérdést már feltetted egyszer (nem régen) ugye? Szerintem egyébként ott mindent leírtunk. Az egyik eshetõség, hogy nem ugrasz a cukkolására, a másik, hogy te is nyilvánosan elkezdesz flörtölgetni pasikkal a jelenlétében, nyilvánosan dicsérgeted, hogy ez milyen jó pasi, a harmadik pedig, hogy megmondod neki, ha ezt tovább folytatja faképnél fogod hagyni, mert ez számodra megalázó, elveszi az önbizalmadat. Én a volt férjemmel voltam hasonlóan, õ pedig állandóan fütyörészett egy-egy jó nõ láttán, a végén már tv-t sem szerettem vele együtt nézni, mert féltem, ha felbukkan a tv-ben!!! egy jobb nõ, akkor megint jön a ciccegés. A második férjem sem vak, észreveszi, ha valaki szép, de becsül, szeret és még véletlenül sem csinálna semmi ilyen bántót. Nyilván végigmér egy csinos nõt, de ennyiben kimerül számára a dolog.
Te meg látványosan stíröld a pasikat és ne végy tudomást a párodról.
El nem tudom képzelni, hogy bírsz egy ilyennel együtt lenni... Hányinger... A "dobd ki" tanácson kívül mást nem tudok adni, sajnálom, ez undorító és megalázó... Beteges... 22/L
A kérdező hozzászólása: Nem fogok látványosan más pasikat bámulni, akkor sem tettem amikor szingli voltam. (Nem az én stílusom) Akkor meg pláne nem fogom ezt csinálni, amikor elvileg párom van. Én ezt nagyon gáz dolognak találom. És mindig úgy gondoltam, milyen szar érzés lehet annak a csajnak akinek a pasija engem bámul és õ meg ott megy mellette kézen fogva... és most meg én vagyok az a csaj...
A végén kezdeném: "Én/23 Õ/28" - testileg lehet 28, érzelmileg valahol elakadt a nagycsoportnál. Azt élvezi, hogy te dühös vagy? - Áááááá, tévedtem: középsõs. Jók ezek a tanácsok, hogy miként vágj vissza, vagy pl eszembe jutott hirtelen, hogy ilyen helyzetben szagold körbe, és kapj elõ egy pelenkát... sok jó ötletem volna még. LEFELÉ kompatibilis az ember, de hát minek. Tényleg úgy érzed, hogy be kell érned egy ilyennel? Ahogy múlik az idõ, csak primitívebb lesz

Mit csináljak? Párommal 7 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve együtt is élünk. Mondhatni közös életünk van, közös hitel, közösen vásárolt, nagyobb értékű tárgyak, pl. : TV, laptop.

Soha életemben nem csaltam meg és nem is éreztem úgy, hogy bármi probléma lenne. Viszont kb. két hónapja megismerkedtem egy sráccal a buszon. Feltűnt már egy párszor, hogy néz, aztán egyszercsak elhívott kávézni, de én mondtam, hogy nem, mert van barátom. Aztán mégis beszélgetésbe elegyedtünk. Nagyon jó volt vele beszélgetni, és mintha belém látott volna, hihetetlenül egy hullámhosszon voltunk. Rengeteget nevettünk. De egy héttel ezelőtt leállítottam. Mondtam, hogy hagyjuk abba a beszélgetés. Megijedtem, hogy ha tovább folytatjuk, akkor kialakul bennem valami érzelem irányában. Elfogadta, tiszteletben tartotta a döntésemet. Azóta már találkoztunk a buszon, de úgy kerülgetjük egymást, mintha leprás lenne a másik. Nem tudom, hogy csak nekem kellemetlen-e. Viszont egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Folyton azt mondogatom magamnak, hogy ebből úgysem lesz semmi, el kell felejtenem, de nem megy. Párommal továbbra is jó a kapcsolat, semmi baj nincs vele, de ezt a srácot sem megy elfelejteni. Most mihez kezdjek?

Legjobb válasz: ez az...a tiltott gyümölcs..akármennyire mondod magadnak hogy ne..annál jobban fogod akarni..az újat,az izgalmasabbat...sajna ez ilyen...a kérdés hogy meddig bírod még ezt megállni..de azon gondolkozz el,ha a párod találkozik 1 lánnyal a buszon õ is elküldené??..kitudja...sose fogsz tudni jó döntést hozni,mindegyiknek nagy a rizikófaktora..nem lennék a helyedbe..és sajnos erre tanács nincs..ÉSZ vs. SZÍV,BIZTOS a BIZONYTALANÉRT??????:O:O

ez az...a tiltott gyümölcs..akármennyire mondod magadnak hogy ne..annál jobban fogod akarni..az újat, az izgalmasabbat...sajna ez ilyen...a kérdés hogy meddig bírod még ezt megállni..de azon gondolkozz el, ha a párod találkozik 1 lánnyal a buszon õ is elküldené??..kitudja...sose fogsz tudni jó döntést hozni, mindegyiknek nagy a rizikófaktora..nem lennék a helyedbe..és sajnos erre tanács nincs..ÉSZ vs. SZÍV, BIZTOS a BIZONYTALANÉRT??????:O:O
"Soha életemben nem csaltam meg..." De már gondolkozol rajta. És elárulom, hogy meg fogod tenni. 7 év szép idõ, ha boldogok voltatok, de itt a vége. Inkább most szakítsatok, mint egy-két év szenvedés után.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom megcsalni páromat, és õ sem csalna meg engem, erre az életemet merném tenni. Szeret. És ezáltal még jobban bánt a gondolat, hogy egy másik sráccal való beszélgetések ennyire mély nyomot hagynak bennem. De engem leginkább az érzelmi része aggaszt. Mit csinálok, ha továbbra sem tudom a gondolataimból kipaterolni a srácot? Senkivel szemben sem tisztességes a dolog, és akármit is csinálok, jól nem jövök ki belõle. Ezért kértem itt tanácsot, objektív véleményt szerettem volna.
Én azt tanácsolom, hogy erõsödj meg és gyõzd le a kísértést (vagy valami állja annak útját)! Nem érdemes kockáztatnod, mert nagyon-nagyon jó most neked. Tudod te egyáltalán hányan irigyelhetnének téged? Szerinted tudnál ilyen boldog lenni az új udvarlóddal, annak tudatában, hogy valaki 7 évig a semmiért hordott a tenyerén. Az elején tuti nem bánnád meg MÉG, mert izgalmas, kívánatos, minden rózsaszín tündérmese, de az mindig elmúlik. Aztán vele is élhetnél boldogan, mint most a pároddal, de rosszul is végzõdhet. Itt, ahol én lakom, az utcában 15 család közül a szüleim és még 3 házaspár NEM vált el. Na nem ellenzem a válást, csak azt mondom, hogy 50 évvel ezelõtt nem volt válás, de mégis volt boldog család. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a szüleimnek is volt olyan korszaka, mint ami most nálad áll fenn, de lemondtak arról a "kicsi jobbról" és inkább azt választották, hogy 60 évesen is meglegyenek egymásnak. Az lenne jó, ha látnád és elhinnéd, hogy itt a barátod a fõnyeremény, az új udvarló pedig porszem hozzá képest, még akkor is, ha õ walesi herceg. Még egyszer: Szerintem túl sok jó forog kockán, csak veszítenivalód van.
Ha már nem aktuális a dolog, mindegy, le kellett írnom az ezzel kapcsolatos gondolataimat. Még késõbb jól jöhetnek..

Mit nézzek meg, mit csináljak párommal Budapesten?

látványosságok, lehetőségek, kávézók, egyéb érdekes programok

Mit csináljak, pár napja depressziós lettem, sok-sok sírás, unalom és semmi kedv semmihez, a férjemet állandóan hívogatnám, -szegény-, lassan megunja. Nem tudom, hogy elmondjam-e a gondjaimat a védőnőnek és mihez kezdjek ezzel? Félidős kismama

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy csak mérhetetlenül unatkozol? Próbáld elfoglalni magad valamivel, bármivel. Én is kínomban egész nap csak gépezek (miután megcsináltam a házimunkát), és én is nagyon unatkozom, hosszúak így a napok. egy szintén félidõs kismama

Nem lehet, hogy csak mérhetetlenül unatkozol? Próbáld elfoglalni magad valamivel, bármivel. Én is kínomban egész nap csak gépezek (miután megcsináltam a házimunkát), és én is nagyon unatkozom, hosszúak így a napok. egy szintén félidõs kismama
Hogy vagy??? A hétvégén szerintem töltõdj fel! A párod is otthon lesz, mozduljatok ki valahová! Mondjuk szombaton babaholmikat nézegetni:-) :-) :-) :-)
Szia, átérzem a helyzetedet! Szerintem keress egy pszichológust, még az elején csírájában próbáld meg elfojtani, nehogy elhatalmasodjon és komolyodjon a szülés után! Sok sikert!
Valakinek mindenképpen mondd el! Vagy a férjednek, vagy egy barátnõnek, vagy a védõnõnek, a lényeg, hogy beszéld ki magadból, és lehetõleg olyan valakivel, aki megért és támogat!
Ó, dejó (nem jó), nem vagyok egyedül! Tök normális, amit érzel. Próbáld meg tényként kezelni, hogy a hormonok tehetnek mindenrõl. Ez el fog múlni, hidd el. Tényleg hidd el. Mivel eddig nem voltak itt, jöttek, úgy el is mennek majd. Ne vedd komolyan, nem vagy te ilyen. Illetve vedd komolyan, mert most te ilyen vagy és rossz neked. Én azt mondom, hogy ha elmondod a védõnõnek, az nagyon jó. Bár én el tudtam volna mondani. Ha meg kérdezte, hogy mi van velem, csak annyit mondtam, hogy semmi különös, minden rendben. Szerintem találj ki elfoglaltságokat és írd fel õket ötletként. Biztos lesz azért olyan napod mostanában, amikor nem vagy padlón, akkor ötletelj ezerrel ezen. Kezdj el babaszobát tervezgetni, nevet kitalálni, fincsi kaját fõzni, sütni. Kreatívkodj valamit. Menj el könyvtárba, tök jó könyvek vannak. Ha van erkélyed, akkor ülj ki minden nap legalább fél órára (napvédelemre figyelni kell lassan), mert a fény kell a jókedvhez. Nézesd meg a vasadat is, mert a vashiány is okozhat ilyesmit.
Nekem is volt egy ilyen napom, és éjjelem. Nem tudom mitõl de rájött. Én azt csináltam, hogy eldöntöttem nem készítem ki magam, mert félek hogy baj lesz a babával, és másnap már úgy keltem, hogy nem hagyom, hogy felülkerekedjen rajtam a félelem. Elmentem szüleimhez, és ott voltam fél napot, mert úgy éreztem az most jót tesz, hogy kicsit itthon vagyok. Utána pedig elmentem barátnõmmel csacsogni. Innentõl kezdve minden napra kitaláltam magamnak valami programot, és arra készültem reggel, hogy elmegyek ide-vagy oda. Sok cikket is olvastam a neten és ha volt még erõm akkor lementem jógázni is. Az is sokat segített, mert ott más kismamák is voltak. Jó társaság volt. Ne hívd a férjedet munkaidõben, mert az nem fog rajtad segíteni, ha nem tud figyelni a munkájára.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok amolyan barátkozós, csak egyvalakire vágyok, az a párom. De ez nem is lenne baj, hiszen én alakítottam így. Egy-két emberrel tartom a kapcsolatot , nekem ez így jó. Nincs idõm barátokra, mikor van egy szeretett családom.
A kérdező hozzászólása: nem hinném, sajnos a tegnapi napom és a mai is rengeteg sírással telt.(és az az elõtti napokban is sokszor sírtam) Sok félelmem és aggodalmam van. Rettentõen üresnek éreztem magam az elmúlt hétben. sok olyat is tettem amit egyébként nem tettem volna. egyébként is pesszimista vagyok, de ez már több szerintem.
Barátok!!! Menj társaságba!
Szia! Én is pont így érzem magam.Senki más társaságára nem vágyom mint a pároméra.Õ meg 3 mûszakban dolgozik.Állandóan bõgni tudnék itthon magányomban.Anyóssal lakunk és a kapcsolatunk nem épp idilli.Ez is rátesz egy lapáttal.Haszontalannak érzem magam.Magamban sok mindent tervezgetek de energiám nincs, hogy nekiálljak.Azóta hogy vagy??

Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?

Miért kellett ennyi idegig húzni? 25 évesen már lehetne annyi esze hogy elmondja... Köszönöm a válaszokat 22L

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.

Elsõ vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.
Szerintem nem vagy tisztában vele, ma már csaknem mindenkinek lehet gyereke, 1 élõ sperma elég ehhez. Ha tényleg 1 db sincs, akkor herebiopsziával szereznek. Tuti, hogy neki igy se lehet? Én ebben azért nem lennék olyan biztos... Akkor meg nincs min idegeskedni. Mondjuk én nem tudom, hogy mikor kellett volna elmondania, biztos ciki volt neki, de azért nem az elsõ randin, de 1 éven belül azért illett volna ezt az apróságot megemlitenie... 3 gyerekes, akinek a férje elvileg meddõ...
Én valahol meg tudom érteni azért a párodat. Most 22 éves vagy, azt írod, hogy 3 éve vagytok együtt, akkor 19 voltál amikor megismerkedtetek. 19 éves korában szerintem azért nem sok embernek fontos ez a kérdés a párválasztásnál. Aztán amikor már nagyon szerettétek egymást, akkor meg gondolom elég nehéz volt neki ezzel a dologgal elõállni. Nem lehet egyszerû ezt elmondani egy lánynak. Lehet, hogy gondolatban többször belekezdett, aztán mégis meggondolta magát. Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még az se biztos, hogy neked lehet gyereked. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy el kellene hagyni ezért. Sok pár a sikertelen próbálkozások során szembesül ezzel a ténnyel. Megértelek, hogy fáj az, hogy nem mondta el. De ha szereted, akkor változtatott volna ez a dolgokon?
Én csak arra tudok gondolni, hogy annyira szeretett, szeret, hogy attól tartott, ha elmondja, elhagyod. Mióta tudja egyáltalán, hogy nem lehet gyereke? Ha õszintén szeretitek egymást, akkor az én szememben ez egy bocsánatos "bûn". Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól, hogy együtt lennétek, ha ezt évekkel ezelõtt közli? Minden problémára lehet megoldást találni, így arra is, hogy legyen gyereketek. Ha a szüléshez ragaszkodsz, az is megoldható ma már. Én õszintén megbeszélném a párommal, hogy akkor most hogyan tovább. Tudod, ahogy mondani szokták: a szerelem mindent legyõz.
és miért nem lehet gyereke?mellesleg nem kell még sietni, 22 évesen nem kell még gyereket vállalni, honnan tudod hogy õ lesz a gyermekeid apja?!
nehéz helyzet, mert én is imádom a páromat, szerintem nem hagynám el, de hosszú idõbe telne, mire feldolgoznám, hogy nem lehet saját gyerekünk. de ha szeretitek egymást, találtok megoldást, viszont az elsõ válaszadónak annyiban nincs igaza, hogy mi az, hogy spermadonor? ez nem így mûködik. egy dolog, ha szereti, de ha valaki egy gyerekre mindennél jobban vágyik, és nem kaphatja meg...meggondolandó. de remélem találtok megoldást. örökbefogadás. kíváncsi vagyok, majd hogy döntesz
ne idegeskedj... az nem segít... tenni nem tudsz ellene, ez van, el kell fogadni... egyébként tényleg elmondhatta volna, hisz egy kapcsolatban fontos az õszinteség, de lehet, hogy tartott attól, hogy akkor már nem akarsz vele lenni... nem tudom. beszéljétek meg, másképp ezt nem lehet megoldani. amúgy sajnállak mindkettõtöket. :( de ha szeretitek egymást, akkor ezt is meg tudjátok oldani... csak meg kell beszélni ezeket a dolgokat. és akkor már esetleg azt is megkérdezheted tõle, hogy miért nem mondta el. :/
Egy dorgatív ejnyebejnye egy kis hisztivel fûszerezve ráfér, hogy lelkizzen egy kicsit, hogy elhallgatott egy ilyen fontos dolgot, gondolom gyávaságból. De ha szereted és nem csak a spermadonort látod benne, akkor fogadd el õt így. Azért otthagyni kegyetlenség lenne, mert nem tud gyereket csinálni.
lehet más dolgokban se õszinte hozzád?
A kérdező hozzászólása: Nem sietek tudom hogy fiatal vagyok, vele született betegség...
Most komolyan: Csak ennyi a gondod? Más probléma nincs a kapcsolatotokban? Mert ha csak ennyi van, egy csomó lehetõség közül választhatsz. Gondolom õ is szeretne gyereket, nemde? Ezt már kérdezted tõle?
én megérteném... nem könnyû ezt csak úgy elmondani, fõleg, hogy biztos attól félt, hogy otthagyod... ha nincs más problémátok és szeretitek egymást akkor én nem hagynám el, hanem melléállnék. egyébként ez még mindig jobb így, mintha sok-sok éves próbálkozás után derül ki egy párnál...
Nem a spermahiány itt a kérdés, hanem az õszinteség hiánya, egy ilyen fontos kérdésben. Gondolj bele, 3 éve feleslegesen védekeztek. Már csak ezért is elmondanám, ne zabálja a csajom a hormonokat feleslegesen.
Oké valamennyire igaza van az elõttem szólónak, de én is kérdeznék valamit: Kedves kérdezõ! az elmúlt x évben rákérdeztél hogy lehet-e gyereke? Vagy érintettétek a témát? Mit válaszolt és hogyan? Hisz szerintem mindenki életéban vannak olyan momentumok, amiket nem szívesen oszt meg másokkal, lehet azért mert ne látszon pancsernek, vagy mert szégyenli...
Én nagyon komolyan elgondolkodnék, benne maradnék-e a kapcsolatban. A gyereknemzést tényleg meg lehet oldani többféleképpen. Ha szeretem a párom, nem kérdés, hogy vele maradnék és megoldanánk a gyerekkérdést máshogy. Tehát nem ez a mérvadó. Viszont az, hogy ennyi idõ után nem árulja el, az szerintem igenis gáz. Egy szülõképes vagy szülés elõtt álló nõnek szerintem igenis joga van tudni, hogy a párja tud-e gyereket nemzeni. Márcsak azért is, mert ha nem, akkor erre a lánynak is igencsak rá kell hangolnia magát. Fel készülnie lelkileg, hogy nem fog simán menni. Más nyilván a helyzet, ha nem tud róla a fiú/férfi, de ez így szerintem inkorrekt.

Mit csinaljak? Parommal 5 honapja vagyunk egyut nagyon szertem. Allitolag o is szeret de mindig aval jon hogy jaj a masik lany ugy a maisk ugy. Evvel nagyonf eltudd huzni. O azt mondja hogy csak viccel es idegesiteni akar..

De nekem ez nem vicces es sokszor montham man neki.ma is elkezdi hogy talakozunk ma vagy mehet maisk lannyal talakozni. en nem tudom hogy mikor viccel mar es mikor nem. ijenkor nagyon elsozktam szomorodni. meg kerdeztem tole hogy megcsaltmar azt montha hogy meg nem. de ott van az hogy "meg". szerintetek mit csinaljak? en agyon szeretem. de neha nagyon kitudok akadni miatta.

Legjobb válasz: Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel,s ez bosszantani fogja...

Amikor legkozelebb mondja tedd magad h nem is hallod miket mond...vagy valtsal temat...A lenyeg h ne vegye eszre rajtad h feltekeny vagy es alcazd h hidegen hagy az egesz...rajon h nem erdekel, s ez bosszantani fogja...
Én ilyenkor mindig vissza szoktam vágni ugyan így! Meg szoktam neki mondani ha találkozni akarsz velem elõtte jelentkezz be! és erre mindig vissza kérdez ja a sok pasi mi?Te is húzd az agyát vagy ne foglalkozz vele vagy mond ha megbámulja a lányokat hogy szted nem is olyan szép vagy vigyázz kiesik a szemed és poros lesz és nevess egyet látni fgoja hogyn em zavar és abba hagyja
OFF: a kérdezõ nyilván minden szempontból intelligens és igényes nõ...:S On.
Ne nyaggasd ezzel, mert akkor tényleg meg fog csalni... "Húzni" annak az agyát lehet, aki minden kis hülyeségen felhúzza magát. Ha ilyen vagy, akkor ne csodálkozz. Bolhából elefántot csinálsz te is, mint itt annyian.. Milyen szeretet az, ami a másik nyaggatásából áll? Önmagadé, legfeljebb.
Elkezdtem olvasni a kérdésed, kétszer is elolvastam, de esküszöm nem bírom értelmezni. Elolvasni se rendesen. Mi lenne, ha normálisan, ékezetekkel vagy legalábbis nem betûkihagyásokkal, és rendesen tagolva elmondanád a problémádat? Nah mindegy, hátha jön ide egy nálam okosabb nyelvész...
Csatlakozom az elsõhöz! Ugyan én értettem, mi a csudát akarsz kihozni ebbõl a rakás sza..ól, de valóban;-Mi lenne, ha megtanulnál fogalmazni és helyesen írni!?! Mert ha az én luvnyám lennél, ezzel a szinttel még egy "meghúzást" se tudnál nálam kieszközölni......:) ...Bocs...
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen az utolso ket valaszadonak:*... akik nem tudtak kiolvasni azoknak bocs de sietem...

Mit csináljak páromba beleélveztem, de nem akar 72 órásat bevenni? Mennyi esély van rá hogy terhes legyen, ha a ciklus 13. napjában van éppen?

Megszakításosan védekeztünk, mert ő tabit nem akar bevenni én meg nem szeretem a gumit. Tegnap olyan jó volt az együttlétünk, annyira élveztem valamiért, hogy nem tudtam kihúzni időben és teljesen belement. Mondtam a tablettát, de hogy az olyan szerinte mint az abortusz ezért nem volt hajlandó bevenni. Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves. Ugye ilyen fiatalon, még kicsi az esélye, hogy gyerek legyen?

Legjobb válasz: Minden esély megvan a terhességre. Próbáld "megszeretni" a gumit ha ezt valahogy megúszod.

Minden esély megvan a terhességre. Próbáld "megszeretni" a gumit ha ezt valahogy megúszod.
nincs köze a korhoz! ha menstruál, lehet terhes, a legrosszabb napon történt a dolog, mert a 14.napon van kb peteérés! vegyen be tabit, különben lehet h valódi abortuszra kerülhet majd sor...
dehogyisnem! igen csak meg van az esélye! menjetek el sürgõsen tabiért ha nem akartok 16 évesen gyereket és máskor ne legyél allergiás a gumira hülyegyerek áhh az ilyen minek szexel? áhh ezen most kiakadtam
Esemény utáni, vagy gondolkozzatok a neveken... Ezt a lehetõ legtökéletesebben csesztétek el, igazából mindketten címeres [email protected] vagytok...
Ha vallásos, akkor nem dugtatok volna. Álszent, inkább így mondanám. A szüleinek súgd meg, hogy föl lett csinálva a lányuk, rögtön lesz ott mindenféle ellenintézkedés, ha akarja szûzmariska, ha nem...
Vallásos, de a dugás azért megy. Akkor mehetne a tabletta is.
ha nem akar abortuszt vagy vegye be a rohadt tablettát, vagy tartsa meg ha úgy alakul, mert bõven van esélye..
Minnél fiataslabb annál nagyobb az esély a fogantatásra, tessék barátkozni a gumival ne a lánytol várd hogy észnél legyen mert titkon mind egy cuki muki saját babát akar magának csak épp a következményekkel nem számolnak.
Édes Istenem, mekkora marhák élnek közöttünk. "Nem szeretem a gumit" - akkor verd otthon magadnak hülyegyerek, ne mások életét tedd tönkre. "Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves" - Úgy látom a biosz óra helyett mentetek el kufircolni. Mint már írták: azonnal tabletta, de utána egy nõgyógyász sem árt. Ha én lennék az apja téged elásnálak élve, magamat meg elszégyellném, hogy nem készítettem fel a lányomat, ha már egyszer mindneki, akinek kicsit is szõrösödik az altájékon nekiáll kúrálni.
"ma 17:30" szerintem úgy értette, hogy nem SZABAD hogy gyereke legyen. de akkor miért kell kefélni a naaaagy vallásos kisasszonynak...
"Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves." Na, ez odab.aszott. Tudtad, hogy a szex eredeti célja a gyermeknemzés? 16 évesen már bõven ivarérett egy lány. Szerintem téged bepaliztak, gratulálok.
Semmi köze a korának ahhoz, milyen eséllyel lesz terhes valaki. Ha 28 napos a ciklusa, pont a közepébe, a peteérés idõszakába trafáltál bele, szó szerint... Ha nem akarja a tablettát, majd akarni fogja az abortuszt? Vedd rá valahogy, vagy egy jó darabig fizetheted a gyerektartást, már ha a szülei életben hagynak.
az a baj hogy az ilyen hülye szülõknek is hülye gyerekük lesz. sokész.
A tabletta az nem abortusz! A kettõ teljesen különbözik egymástól...istenem, látszik, hogy még gyerek...rohanjatok gyógyszerért!
Rákúrtatok, simán lehet terhes.
lol ez az utolsó odabasz:D
A kérdező hozzászólása: Vallásos, abortuszt bizti nem akar
No, [email protected]_szikám, mondd meg a kiscsajnak, hogy tanítson meg téged is imádkozni, mert itt másban már nem bízhatsz.

Mit csináljak párom a jó kereső állásából kitették? Nagy szemétség lenne, ha elhagynám?

Páromnak jó kereső állása volt, nem volt gondunk pénz terén, jól éltem. De most munkanélküli lett így szinte én tartom el az alacsony fizetésemből. Ezért nem tudom azt az életszinvonalat élni, ami jár egy nőnek. Nem érzem magam nőnek így, mert nekem kell eltartanom a pasim.

Legjobb válasz: Igen az lenne,inkább segits neki munkát találni

Igen az lenne, inkább segits neki munkát találni
igen elég nagy szemétség lenne
Hagyd el! Aztán remélem szerez egy még jobban keresõ állást és nem egy ilyen számító ribancot szed össze.
"ami jár egy nõnek" Akkor 1.keres meg a rávalót 2.valld be hogy ribi vagy.
Tuti egy plázap.csa vagy... Aki álló nap csak szórja a pénzt... S e mellé még buta is. Segíts neki melót találni, ha jó állása volt jó eséllyel talál hasonlóan jó melót. Vagy hagyd el és ezzel segíts neki. Akkor talán rájön, hogy a pénze miatt kellett neked... Mind a két megoldás az õ boldogságához vezet, csak az egyik fájdalmasabb úton tekereg...
a nõnek csak a szája jár. fõleg neked. eléggé elkényeztettek. luxus az kell, a problémák már nem.
Ne csak addig legyen jó a pasid ameddig tolja haza a pénzt. Nemsokára biztos talál munkát. Tudni kell lejjebb adni az igényeket, meghúzni a nadrágszíjat egy kis ideig.
Még kérdezed? Neked hogy esne, ha kidobna emiatt?
Te egy [email protected] vagy!!!!!! Hagyd el a csávót, de lehetõleg ezt az univerzumot is!
Számító rib*nc vagy. Bocs, de ez van. 17/L
Jól akarsz élni, mert szerinted az jár egy nõnek? Semmi gond: Keress magadnak egy jól fizetõ állást! Vagy az nem megy, csak mással eltartatni magad?
Igen az lenne! Már az, hogy elkezdtél ezen gondolkodni, az sem egy szép dolog, addig jó volt míg adta a lóvét, most meg egybõl cserélnéd? Hova jutott ez a mai világ?!
Nem hordalak le, mert biztos unalmas lenne. De azért meg kell tanulni nélkülözni is kisanyám, amit sajnos nem kaphatsz meg, azt nem kapod meg. Ilyen az élet, remélem beletörõdsz.
Ez kamu kérdés. Vagy lehet, hogy nem az, de az sajnálatos.
nem lenne nagy szemétség hanem HATALMAS szemétség lenne, látszik mennyire szereted :D (a pénztárcáját)
Hagyd el. A gyengéknek el kell hullaniuk.
Ha elhagyod konnyebben megelsz majd az alacsony fizetesedbol?! Eddig jo volt, csak a penzert voltal vele? Neked hogy esne, ha valaki ilyen szinten kihasznalna? Szerintem ne azert hagyd el, mert nem keres eppen annyit amennyit te szeretnel elkolteni, hanem azert, mert csak a penzeert voltal vele es mert ennel jobbat erdemel. Amugy elmondhatnad megis milyen eletszinvonal JAR egy nonek?! Egyetemre jarok, kozben dolgozok, egyuttelek a baratommal, akinel tobbet keresek joval, megsem gondolom ugy, hogy nekem JARNA barmilyen eletforma is, megdolgozok erte es megvam, ennyi.
Eltartotta a hülye p*csádat, most itt az ideje, hogy te is segíts rajta, amíg új munkát talál. Ugye te nem is szeretted a pasid csak a pénzét?
És még ti nõk nem a pénzre mentek mi? Undorító féreg vagy. Hagyd is ott, jobban jár.
Hagyd el!!! Szerintem egy nõnek fontos az egzisztencia
Amúgy ez kamu. azért ennél több értelme még a legszõkébb nõnek is kell, hogy legyen. kamu.
Kérlek mondjátok, hogy ez a kérdés csak provokáció és egy pasi írta, kérlek! Kérdezõ (kedves nélkül), ha te ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor tudatom veled, hogy neked nem kell nõnek érezned magad, mert nem vagy az. Egy pénzéhes, [email protected] vagy, aki nem méltó arra, hogy nõnek nevezhesse magát. Sajnálom a barátodat, habár lehetne annyi esze, hogy ilyen alja némberekkel nem áll össze.
kedves kérdezõ! ez a kérdés kiírása is szégyen, hát nem csodálom, hogy a férfiak milyenek lesznek, tudod mi jár, a szád, - ilyen nincs, hogy jár egy nõnek! szálljál már le a magas lóról, hidd el ezt most finoman fogalmaztam ettõl én többet tettem, még sem hiszem akkora valami lenne, ha szereted ez meg sem fordult volna a fejedben, sajnálom a párodat, nem tudja milyen vagy!!! N
mekkora undorito dolog már! elhagynád???? õ meg dolgozott eltartott fényesre nyalta a pics*d és enynire képtelen vagy hogy segitsneki???? szánalmas vagy!
Akkor nõnek érezted magad mikor õ tartott el?
Ha már annyira kellett a nõknek az egyenjogúság, akkor a munka se legyen büdös! Az egész kérdés felvetésre meg egy idézet: "A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!" Figyelj szerintem hagyd el jobban jár, ha nem egy ilyen pénzéhes szuka van mellette ;) Ó és ne lepõdj meg, ha majd "öregecskedõ feleség" leszel téged is lecserélnek.
Hagyd el! Nem azért, mert nincs munkája, hanem mert egy ilyen pénzéhes érdekr*bancnál jobbat érdemel.
Puzsér idézet omg XD
Ha eladnának egy luxushotelba k... nak, akkor nõnek éreznéd magad?
Cickafarkteás lemosás.
tojásfehérje, majd 15-20 perc után mosd le. hasznos! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!