Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak munka miatt el (3 db)

Mit csinaljak ha munka miatt el kell menjen tobb idore neha?

Itt dolgozik a baratom,par napja jarunk, de reg ismerjuk egymast.Neha el kell menjen Europaba jobbra balra 1,2 meg lehet 3 honapot is...es annyira rossz nelkule. Nem csal meg.de dolgozni muszaly, s megeri neki.

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy nem akar elhagyni. Az én barátom is most megy hosszútávra külföldre, és nem akarja, hogy várjak rá. Mert egyszerûen nem tudja még, hogy lesz és nem akar bizonytalanságban tartani. Bíztasd, hogy Te mindig itt leszel és vársz Rá - egyszerûen azért, mert szereted... :) Kitartást!

Örülj neki, hogy nem akar elhagyni. Az én barátom is most megy hosszútávra külföldre, és nem akarja, hogy várjak rá. Mert egyszerûen nem tudja még, hogy lesz és nem akar bizonytalanságban tartani. Bíztasd, hogy Te mindig itt leszel és vársz Rá - egyszerûen azért, mert szereted... :) Kitartást!
Most kérj halasztást, szedd össze a pénzt, aztán majd jövõre folytatod!

Mit csináljak a barátnőmmel, mert munka miatt letérdelt a főnök elé?

Legjobb válasz: Hát az úgy már mindjárt más! Ha megbánta! :D

Hát az úgy már mindjárt más! Ha megbánta! :D
Szerinted maradj vele, hátha megint lecumizza.
és, ha a fõnököt leszopta, téged is biztos le fog, ez jó jel, nem? erre vágyik minden férfi, 1 mindenkinek szopósra... :P
tudom sokat számít a munka, az is elmondta, de mi lesz késõbb, akár le is fekszik? bocs én csak elgondolkodtam ezen nézd nem egyszerû és Neked kell dönteni, gondolkozzál el, ebben senki nem tud segíteni, Te éled meg ezt a helyzetet, azt is ami a fejedben jár N
rúgd hátba
Ha ki van borulva, akkor szerintem tedd rendbe a lelkét, aztán tartsatok egy kis szünetet (de ne haragból), aztán fogadd vissza. Ja és jelentsd fel a fõnök urat!
a kedvesed ebbõl itt úgy fog kijönni, h õ a munka és a becsület mintaképe! minden férfinak ilyen "nõt"! (ribancot) bocs neked érte, barátom!
Ne legyél papucs, zokoghat stb, ha a fõnöke farkát volt képes a szájába venni akkor nemtudom mértnem hagytad még el. Én személy szerint még meg is aláznám és tönkretenném egy életre, aki ilyenre képes az megérdemli.
"Ja és jelentsd fel a fõnök urat!" Gratulálok, most tetted tönkre a barátnõje karrierjét. Illetve, pont te mondod? Te is ilyen vagy. . . . Mondani én is tudom, bebizonyítani nem.
gondolom õ mondta el neked. tehát becsületes, nem sumákoló. valószínûleg õ se úgy éli meg a dolgot, hogy "hú de jó!" neki is elég lelkiismeret furdalása lehet miatta. de a mai, és egyáltalán minden korban az ember néha nagyon örül, ha van munkája és néha minden áron megpróbálja megtartani.... õ is valószínûleg ezért tette. innentõl azt kellene tudni, hogy ez -egyszeri alkalom volt-e? -te hogy érzel felõle: kényszer volt, vagy a prostitúció egy fajtája? - és hogy együtt tudsz e élni a gondolattal, hogy valaki más is volt a barátnõdben, még, ha kényszerbõl? ha ezekre tudsz választ adni, akkor tudsz dönteni is.
Zokogott? Kevés! És megmaradt a munkahelye? És a jövõben mi lesz?
Naja. A csaj most dobtta el a büszkeségét. Ha most megtette akkor máskor is megfogja. Szal szerintem dobd ki ha nem akarsz sokadszorra is csalódni benne.
a faxnak az ajkai közé vételnél kellett volna zokogni
A kérdező hozzászólása: nagyon megbánta stb zokogott
wtf? Mármint lecumizta?XD Hát dobd ki. Ha tényleg ezt csinálta akkor most vált belõle igazi r*banc.
vagy vasvilla
lapát
? Szerintem az teszi tönkre a barátnõjét, hogy a munkahelyén szexuálisan zaklatják. Talán ezt elõbbre kéne helyezni, mint a karriert...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!