Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak kutyammal, folyton bepisil, (1 db)

Mit csinaljak a kutyammal, folyton bepisil, meg bekakil es ha elviszem setalni, akkor nem vegzi el a dolgat, csak bent?

Legjobb válasz: Ugyan nem írtad hogy mennyi idõs a kutya,de gondolom még kölyök.Elõször is amit be kell tartani,az a rendszeresség.Ez abból áll,hogy lehetõleg ugyanabban az idõben kapjon enni,ugyanakkor menjen sétálni,mert így a széklet ürítését tudod szabályozni.A kölyök kutya még nem tudja a vizeletét sokáig tartani,ezért kb.2 óránként ki kell vinni.Amennyiben elvégzi a dolgát,dícsérd meg,jó kutya stb,esetleg jutalmazhatod is valamivel.Elõbb-utóbb összekapcsolja a kettõt,fõleg ha mindig ugyanoda viszed. Sok sikert.

Ugyan nem írtad hogy mennyi idõs a kutya, de gondolom még kölyök.Elõször is amit be kell tartani, az a rendszeresség.Ez abból áll, hogy lehetõleg ugyanabban az idõben kapjon enni, ugyanakkor menjen sétálni, mert így a széklet ürítését tudod szabályozni.A kölyök kutya még nem tudja a vizeletét sokáig tartani, ezért kb.2 óránként ki kell vinni.Amennyiben elvégzi a dolgát, dícsérd meg, jó kutya stb, esetleg jutalmazhatod is valamivel.Elõbb-utóbb összekapcsolja a kettõt, fõleg ha mindig ugyanoda viszed. Sok sikert.
ha megoldható, hogy 1 órát kint legyetek, vagy többet, séta közben itasd meg..és amíg nem pisil, ne vidd haza. a többi kutya vizeletének a szaga ingerli, ezért pisilni fog. Ha pisilt, jutalmazd meg, és gyakran vidd ki. Ha mégis úgy adódni, h 5-6 óráig nem tudod levinni, ajánlom a gumilepedõt, és hogy ne adj neki vizet mielõtt elmész. (4-5 órát kibír víz nélkül.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kóbor kutyák mit esznek?

Mit találnak? Mivel tudnak táplálkozni?

7

Brit premium tápról mi a véleményetek?

Köszi a válaszokat.

7

Tudtok olyan bérelhető rönkházat, ami nem túl drága és kutyabarát?

És szép, erdős helyen van.

1

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

31

Hogy tudnám a kutyámnak megerősíteni az idegrendszerét?

vagy ez vele született dolog ezen nem lehet változtatni? mert tart dolgoktól pl kukátol ha húzóm előtte. nem mondanám teljesen gyenge idegrendszerűnek. mert sok mindentől nem fél de nem az igazi az idegrendszere. kicsit érzékenyebb mint az átlag lehet azért mert még kölyök nagy korára erősödhet az idegrendszere ? mert ugye emberben a gyerek is jobban fél mint egy felnőtt.

6

Vannak buta kutyák? Olyan akit ugyanúgy nevelsz, tanítasz mint egy másikat de nem érti, nem tudja?

Van egy francia bulldogja az egyik osztálytársamnak (lány) már 3 éves, de az se megy neki hogy "ül". Minden nap foglalkoznak vele, ideig-óráig tudja is a dolgot, majd következőre (mikor már jutalom nélkül ment a dolog hetek óta!!!) mondta neki: Ül! kutya meg nézett rá nagyon bután és lehetett neki újra tanítani. Ilyen van? :O

21

Vennétek ilyen feltételekkel kutyát?

Adott egy tenyésztő (tényleg az), jó eredményekkel, egészséges, szép kutyákkal. Mellette egy másik fajtával is foglalkozik, csak éppen azokat az almokat nem törzskönyvezteti le. Én azt gondoltam, hogy ha már tenyésztő, akkor az egészségügyi szűréseket megcsináltatja a másik fajtánál is. Vagy ugyanúgy szaporítónak minősül?

12

Most akkor ki a falkavezér?

Van egy 1 éves kistestű, lakásban tartott kan kutyusunk.

3

Ha egy kutya megharap, és én sokkolóval védem magam, engem is megcsap az áram?

4

Mivel lehet a kutyának "könnyebbé" tenni a telet?

Próbáltam kibélelni a házat, de kihúzza a ruhákat amiket beleteszek. Ha "függönyt" teszek az ajtóra, le fogja húzni? Albérletben lakunk, nincs melléképület ahová beengedjem, maga a lakás kicsi ahhoz, h egy ekkora kutya bent legyen. Amerikai bull-ról van szó. A kutyaház szigetelt és nem túl nagy, de ennél sztem többre lesz szüksége, ha jönnek a hidegebb idők.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!