Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a regi legyen (35 db)

Mit csinaljak h a regi legyen?

a parom mostanaban alig torodik velem nem ugy mint az elejen azt mondja nincs mar neki ahoz kedve...szeret mert tudom h szeret csak olyan mintha 100 eve egyutt lennenk,es nem romantikus mindig azzal jon h faradt...elvesziteni meg nem akarom mert szeretem...hogyan lobbanthatnam ujra langra benne a szerelmet?jo otleteket legyszi...

Legjobb válasz: Szia hasonló helyzetben vagyok... Igazábol semmi nem lesz a régi bár mit is teszel sajnos.De hogy újra hasonló legyen én általába bulizással,beszélgetéssel,kirándulással vagy akár mien olyan dologgal amit régen csináltatok!Hülyeség ilyet mondani de nosztalgiázatok 1 kicsit!Bár számít az is hogy mennyi ideje vagytok együt és hogy a nemi életetek is mien!

Szia hasonló helyzetben vagyok... Igazábol semmi nem lesz a régi bár mit is teszel sajnos.De hogy újra hasonló legyen én általába bulizással, beszélgetéssel, kirándulással vagy akár mien olyan dologgal amit régen csináltatok!Hülyeség ilyet mondani de nosztalgiázatok 1 kicsit!Bár számít az is hogy mennyi ideje vagytok együt és hogy a nemi életetek is mien!
Hát igen, olyan már biztos nem lesz mint az elején, ezt el kell fogadni. A férfiak amikor megnyugvást találnak egy nõ mellett, akkor eljön a kényelem idõszaka, és elkényelmesednek, és habár õk szeretnek, de már nem érzõdik annyira. Pedig nekik ilyenkor van meg a nyugalom szigete. De nekünk nõknek iszonyú idegesitõ. Próbálj meg új szexi fehérnemût beújitani és meglepni vmi izgi játékkal. Vagy várd haza finom meglepi vacsival. Esetleg menjetek el kirándulni , vagy moziba, vagy bárhova, hogy ne csak otthon legyetek kettesben hanem emlékeket is szerezzetek.
Azért is a nõnek kell pedálozni, h jobban bánjon vele a pasija?? Én ugyanígy voltam, ahogy te...Jött a nemtörõdöm veled idõszak. Próbáltam türelems, megértõ lenni, de amennyit adsz, az sosem elég.... Én is azt gondoltam, h belepusztulok, ha nem lesz mellettem a pasim, de rájöttem, h kell tudni szeretni önmagam és ha egy kapcsolatban nem érzed jól magad és folyamatosan azt érzed, h el vagy hanyagolva akkor 2 lehetõség van: leülsz a barátoddal és megbeszélitek, ha igazán szeret próbál változni. A másik alterbatíva: megígéri, h változik, de ugyanolyan lapos lesz a kapcs. és te ujra és ujra rosszul érzed magad és szenvedsz. Rajtad áll, h mit akarsz! Ne add fel önmagad senki kedvéért! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat...

Mit csináljak ahhoz, hogy újra a régi legyek fociban? Mozgékony és jó kondíciójú legyek, és ne legyek lemerevedve.

Elsőéves egyetemista vagyok, és korábban gimi alatt szinte sosem kellett bemelegítenem a focikhoz, mindig jó kondícióban voltam, gimnasztikát csak tesiórákon csináltam. Most pedig már nincsenek tesióráim, így szinte csak focizni járok, illetve időnként lejárok sprintgyakorlatokat csinálni, de elég ritkán..:/ és vhogy már nem vagyok a régi, pedig szeretnék az lenni, főleg kondícióban és mozgékonyságban. Egyébként természetesen amatőr szinten focizom kis korom óta, és haverokkal régóta járunk kispályás bajnokságokra. 18/f

Legjobb válasz: edzés elõtt bemelegítés, utána nyújtás minimum kéne .

edzés elõtt bemelegítés, utána nyújtás minimum kéne .

Húgom el van szállva magától. Mit csináljak hogy újra a régi legyen?

Borzasztóan érzem magam mióta a húgom azt hiszi,? már nagylány. 12 éves,és hát elég szép,csinos,fejlett lány.És ugye megnézegetik a fiúk.És ? most el van szállva magától.Divat lett az EMO,azt sem tudja mi az,de ? EMO-girl. :s csúnyán beszél,persze csak mikor anyáék nincsenek itthon.Ha itthon vannak olyankor áldott jó gyerek.Ezért anyáék nem is hisznek nekem.Hajnalokig ült az msn-en,na azt le is töröltem,de csak rosszabb lett,azóta chat-el.Én 19 éves vok,eddig nagyon jó volt a kapcsolatunk,de ez nagyon durvába fordult.Visszadumál,régen sosem mert ilyet csinálni.Szót fogadott.A telefonjában láttam,hogy 3 számra is "szerelmes sms"-eket küld.SEGÍTENETEK KELL!!! Mit tegyek??

Legjobb válasz: Szerintem nyugodj meg es ne szolj bele mert kamasz de a legjobb lenne ha anyukadek es te egy picit elbeszelgetnetek vele nehogy valami hujeseget csinaljon tudod ezek a ma fiatalok :))

komolyan mintha a nõvéremet hallanám!! :@ 12 évesen ez a normál benne van a korban mit vársz tölle!! Az én nõvérem is vmi ilyesmi és komolyan egyre jobban kezdem megutálni!én tesómék is szokták olvasgatni az sms-eimet én naon ki tok rájuk akadni volt már olyan h az msn-emen beszél az eggyik sráccal az én nevembe aztán meg kérdeztem h honnan ismerjük egymást!Szerintem gyorsan szokj le errõl mert nem lesz semeik õtöknek jó
A kérdező hozzászólása: Míg én pici vtam, anya nem dolgozott, csak másodállásban, mikor apa vot itthon.Amúgy 13 éves korom óta fõzök, mosok, takarítok...
Szerintem nyugodj meg es ne szolj bele mert kamasz de a legjobb lenne ha anyukadek es te egy picit elbeszelgetnetek vele nehogy valami hujeseget csinaljon tudod ezek a ma fiatalok :) )
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem mondani, hogy lány vagyok, és eddig az egyik legjobb barátnõm volt a kiscsaj...
Nem rossz módszer, gyakorolhatsz elõre a te anyaságodra. Most már csak azt nem értem, neked hogyan sikerült felnõböd, ki volt a te pótanyud, mert az akkor 6-10 éves hugid nem lehetett. Hidd el nem bántani akarunk, csak segíteni. Minél inkább tiltod és rátelepszel, annál inkább lázad és menekül. Hatalmas falakat lehet így 2 ember közé építeni, akár pár hét, 1-2 hónap alatt. Mondjuk ne okold magad, felnõtt, tapasztalt anyukák is elkövetik ezt a hibát kamaszok nevelése során. És azután az egész egy állóháborúvá alakul :s Inkább próbáld õt megérteni és újra jó barátságot kialakítani vele. Ha a bizalom megvan, finoman tudod majd a jobb irányba terelgetni. Amúgy meg csak reménykedhetsz, hogy semmi visszafordíthatatlan nem történik vele addig, mire ezt kinövi.
A kérdező hozzászólása: Úgyhogy ne csodálkozz azon, hogy átvettem anya szerepét...
A kérdező hozzászólása: A szüleink? Pékek, és napi 12 órát dolgoznak a hét 6 napján, hogy nekünk mindenünk meglegyen!!!!
Nem várhatod el tõle, hogy olyan legyen, mint régen. Õ már soha nem lesz az a tündibündi kislány, aki volt. Akár tetszik, akár nem, õ már nem gyerek, saját vágyai és döntései vannak. Neked nem voltak gondjaid a kamaszodással? 12 évesen én is hasonló voltam, ma sem vagyok egy angyal, de a fiatalok 80%-a ezerszer rosszabb, mint én. A húgod se olyan durva eset, hidd el, pár év múlva sztem jókat röhög majd ezen az emó korszakán. És milyen hülyeség már, hogy letörlöd az MSN-jét, meg hogy megtiltod hogy hajnalig intertezzen. Akkor meg hajnalban ordít. Mindenestere egy megszívlelendõ tanács: HA AZ ENGEDÉLYE NÉLKÜL OLVASOD A TELEFONJÁT MEG A MAGÁNÜGYEIT, AZONNAL HAGYD ABBA, MERT HA MEGTUDJA KURVA IDEGES LESZ ÉS OKKAL!!! szentem azzal van a fõ gond, hogy te abszolút nem érted meg õt! a szüleitek amúgy hol vannak?
Neked sem volt könnyû kamaszodni, neki sem az. Most van abban a korban, hogy keresi önmagát. Sajnos úgy érzem, te meg átvetted anyukátok szerepét és te akarod nevelni a kicsit. Sokban igazad van, de így nem tudsz segíteni neki. Inkább lázadást érsz el vele. Ha akapcsolatotok jó volt eddig, akkor ahhoz kellene visszatérni. Sokat beszélgetni vele. Pl. miért is vonzza az az EMO? Meg ilyesmi. Akár el is mehetsz vele koncertre meg ilyenek, hogy lássa, te nem undorodsz az õ életétõl, csak neked más a világképed. Idõvel lehiggad majd és minden újra helyrejön köztetek. A megnevelését meg bízd anyukátokra.
Szerintem van egy nagy elõnyöd ebbõl a dologból: ha neked lesznek gyerekeid, a kamaszkorukat már könnyedén fogod venni...:) Igazuk van az elõttem szólóknak. Az a helyzet, hogy mégha anyja helyett anyja is vagy a hugodnak, nem ez a jó út hogy "jó útra térítsd". Ne avatkozz bele ennyire a magánéletébe!!!! Ez az egyik legfontosabb most neki - az õ saját ügyeit akarja megoldani õ saját maga, mint egy felnõtt, és lázad ha nem annak kezelik. Ma még EMO, holnap meg valami egészen más... és ez is normális lesz!! Mindent ki kell próbálni, mert jelenleg halvány fogalma sincs, ki is õ maga valójában. Legyél a barátja, ahogy eddig, és gondolom nem azért voltál, mert "szót fogadott". Ilyennek is el kell õt fogadni, megérteni, átvészelni ezt az idõszakot, és hidd el, ha majd kicsit idõsebb lesz, megtérül ez a barátság!! Itt most nagyon rajtad áll, hogy késõbb mennyire lesz szoros a kapcsolatotok. És ha a hajnalig az msn-en ül, akkor mi történik? Ha tanul, ha nem cigizik, ha nem drogozik, nem hajnalban jön haza.. Ebben a korban annyira fontos a kommunikáció!!! Igaz, még csak 12, de legyél mellette, mert ha nem lázad ellened is, akkor legalább te tudod majd befolyásolni a "jó irányba", de nem "megmondani neki a frankót", ha már neked jutott ez a feladat.

Annyira bűntudatom van régen hoztam le almot a kutyámtól, de ma már nagyon ellene vagyok és mindenkit lebeszélek róla, mit csináljak, hogy ne legyen bűntudatom?

A kutyám 3 éves volt és akartam kiskutyákat persze akkor 14 éves voltam.Fogalmam sem volt,hogy ez szaporításnak számít. Amióta megtudtam,hogy ez szaporítás olyan 2-3 éve olvasgattam itt az oldalon.Ledöbbentem,hogy mit csináltunk :( 4 kiskutya született Eukanuba puppy tápot kaptak első oltásuk meg volt 8 hetes korukba adtuk oda a gazdinak és kértünk értük pénzt :( Egy gazdival azóta is tartom a kapcsolatot. Annyira bűntudatom van 20 éves vagyok 6 éve történt ez,de még nem tudtam túl tenni magam. Persze mostmár mindenkit lebeszélek róla,meg az ivartalanítás mellett vagyok,tudom,hogy rossz dolog.De belegondolni annó mi is ezt csináltuk egyszer :/

Legjobb válasz: Mindenki követ el hibákat, tanultál belõlle ami jó. Lépj tovább.

Mindenki követ el hibákat, tanultál belõlle ami jó. Lépj tovább.
Semmit nem tudsz tenni, szerintem itt legtöbben úgy kezdjük, hogy nem értünk a kutyákhoz, aztán tanulunk róluk. A lényeg, hogy változtál, rájöttél, hogy ez helytelen. Esetleg amit addig is tenni tudsz, segíts menhelyi kutyákon, akik szintén a felelõtlen emberek miatt vannak ott, és így legalább a lelked is kicsit helyrejön.
Az akkor volt. Kicsi voltál, nem tudtad, hogy rosszat csinálsz, de most már tudod és többet nem csinálsz ilyet. Ne agyalj rajta annyit. :)
Ha csak egy embert is lebeszéltél azóta a szaporításról aki amúgy tervezte, már kiegyenlítetted a számlát. :)
Rájöttél, hogy hiba volt, többet nem csinálod, ennyi. Ne zizegd túl. Sose legyen nagyobb gondod.
A kérdező hozzászólása: Majd ha lesz normális állásom akkor besegítek a menhelynek és ideiglenesezést is fogok vállalni, a mostani kutyusom után pedig egy menhelyi kutyát szeretnék.Teljes mértékben segíteni szeretnék a menhelyi kutyusoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek :) Aki mondja, hogy kiskutyát szeretne stb mindig mondom, hogy ne, mert tele a menhely, meg a tenyésztõ dolga, hogy két kutyának legyenek kölykei.Mivel ezek tudatos párosítások stb.. 2 embert sikerült lebeszélnem a szaporításról 1-et meg, hogy szaporítoktól vegyen kutyát.. De a legtöbben veszik a szaporított kölyköt sajnos hiába mondom a hátrányokat, de azzal jönnnek, hogy xy is olcsón vett kutyát és egészséges. Akit tudok lebeszélek ezekrõl, de nem könnyû a meggyõzés.

Holnap reggel szállítom a hörcsögömet vonattal, mit csináljak hogy ne legyen baja?

Arra számítottam hogy meleg lesz de az előrejelzés szerint 11 fok lesz reggel. Nem fog megfázni? Mit rakjak be neki hogy ne fázzon?

Legjobb válasz: Sok forgás, WC papír guriga amibe elbújik és nem lesz baja.

Sok forgás, WC papír guriga amibe elbújik és nem lesz baja.
Jósok forgácsot:)
Szerintem nem fog megfázni, én télen -10fokban vittem az utcán. Szerencsére semmi baja nem lett!

Mit csináljak hogy minden a régi legyen?

Régebben nagyon sok barátom volt,mindenki szeretett a suliból,mindenki köszönt a fiúk pedig oda voltak értem.Volt egy legjobb barátnőm,legaláb is azt hittem hogy legjobb...akivel ebben az évben eltávolodtunk egymástól.Valaki azt mondta neki rólam,hogy csúnyákat pletykálok róla de ez nem volt igaz.Utána mindenkinek elmondta,hogy "ezt csináltam" (miközben nem,csak ő nem hitt nekem) és ezért mindenki megutált őt meg mindenki imádja.Akit tudnak ellenem fordítanak az osztálytársammal,mert ő meg irigy rám mert több mint egy éve járok a barátommal.Ameddig azt hittem a "barátnőim" mellettem állnak,addig a barátom volt az egyedüli aki a mai napig kitart mellettem.Nagyon szeretném visszakapni a régi életemet még akkor is ha akkor nem lehetnék a barátommal habár nagyon szeretem és vele ez nem lenne szép,így nem vagyok teljesen boldog.Szinte mindennap sírok.A suliban már félek a volt Lbmtől,folyton elhord mindennek a folyosón és mindenkit ellenem fordít. Ha nem is visszakapni akkor újra kezdeni,hogy olyan legyen mint régen,új barátokat szerezni,csak félek hogy azokat is elvennék tőlem.Mit tegyek?

Szerintetek mit csináljak a hajammal hogy olyen legyen mint régen? (lent bövebben)

Régen nagyon sokat vasaltam a hajamat szinte minden nap (mert frufrum volt meg meg volt szedve és hullàmos a hajam) de azota megnövesztettem és ùgy egy fél éve nem vasalom a hajamat meg ilyen természetes alapanyagù sampont,balzsamot hasznàlok.(attol elég jol megerösödtek a hajszàlak de még mindig nagyon kevés a hajam:/ Amikor kicsi voltam akkor csak simàn la volt vàgva a vége egyenesre és elég sok hajam volt(nem is vasaltam) de azota a hajvasalo nagyon tönkretette és a coffom is nagyon fékony lett, szinte ez 1,3-a annak amilyen régen volt:( Szerintetek vissza fog sürüsödni a hajam ha nem vasalom többet? mit hasznàljak rà,hogy gyorsabban regeneràlodjon? Köszönöm a normàlis vàlaszokat!:)

Legjobb válasz: Menj fodrászhoz két havonta ritkíttasd meg. És kérdezd meg õt is.

Menj fodrászhoz két havonta ritkíttasd meg. És kérdezd meg õt is.
gondolom kiskamasz lehetsz. nem biztos, h a hajvasalástól ritkult meg (bár ez is hozzájárulhatott), vagy valami vitamin/vas/tápanyaghiányod van, vagy egyszerûen így változik a hajad szerkezete. tényleg nem tudom.:S
Ápold, legyél türelmes, és minimálisan vasald (szerintem). Igazából mire visszajöhet az a haj, több év is lehet, de a tinédzserkorban ez is sokat változik, így lehet, hogy már ugyan olyan sosem lesz.
süteményt (zabpelyhes keksz - még elrontani sem lehet)
A kérdező hozzászólása: az nem jó :( Vonaton megyek majd hozzájuk szegedre(én Pest megyei vagyok) Vagy ha rajz akkor milyen?:D 12L
A kérdező hozzászólása: *nemtudok se fõzni, se sütni xD
az viszont gáz... én12évesen már nem tudom hogy mennyi mindent tudtam sütni...kérd meg anyukádat hogy segítsen.Max nem árulod el hogy kaptál egy kis segítséget.De ha követed az utasításokat akkor biztos menni fog.Ahogy én mondtam "csak belerakunk mindent egy tálba és összekeverjük"Aztán rájöttem h mégsem egészen :D
a zabpelyhes keksznek semmi baja nem lesz a vonaton...de ha 12 vagy, akkor kókuszgolyót csinálj nekik, annak elég egy pár jégakku a vonaton :)
Nem tudom egy 7 éves lányt pl. ez mennyire hat meg, de egy plüsst marha gyorsan össze lehet varrni (pl. valami jópofa rongybabát). Ha mégis rajzolnál akk keress valami rajzfilmfigurát, amit kedvel (robot, autó, fene tudja mit szeretnek ezek manapság), és azt másold le szépen :) Vagy csinálhatsz figurát belõle, ha van otthon esetleg égethetõ gyurmád.

Mit csináljak, hogy minden a régi legyen?

A helyzet a következ?:Van egy 6,5 éves kislányom,aki imádta a párom,és ? is a kislányt,de mostanában ez megváltozott.Ami a legborzasztóbb,hogy mindkett?jük panaszkodik! :( A kislány szemtelen nagyon,a "pótpapa" pedig türelmetlen,és sért?nek érzi,hogy egy hat éves így viselkedik vele!Sokszor úgy érzem ok nélkül szól rá a lányomra.Én úgy látom irritálja már a jelenléte is!Pedig el?tte imádták egymást!El vagyok keseredve...Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Már elég nagy lányod ahhoz, hogy leüljetek 3-asba, és megbeszéljétek. Õ már el tudja mondani, hogy mi bántja, és te is párodnak azt amit érzel( néha ok nélkül szól rá). Ez másképp nem megy.Fõleg, hogy jön a tesó is.

Már elég nagy lányod ahhoz, hogy leüljetek 3-asba, és megbeszéljétek. Õ már el tudja mondani, hogy mi bántja, és te is párodnak azt amit érzel( néha ok nélkül szól rá). Ez másképp nem megy.Fõleg, hogy jön a tesó is.
én elõször külön-külön beszélgetnék velük, h mondják el, h mi a baj. lehet, h törént köztük vmi amirõl nem tudsz, összevesztek vmin, v ilyesmi és azért fújnak egymásra. lehet, h a lányod féltékeny már a picire, a párod meg akaratlanul is a még meg sem született pici felé húz. beszélj velük, aztán gondold át amiket hallottál és aztán 3-asban beszéljétek meg. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Tegnap is beszélgettem velük, elõször együtt, aztán külön-külön!A kislánynak az a válasza, hogy nem tudja, miért ilyen a párommal, a párom pedig azt mondja ez a reakciója arra ahogyan a lányom viselkedik vele!Elmondtam mindkettõjüknek, hogy ez engem elszomorít, a páromnak meg azt is, hogy rettegek a megkülönböztetéstõl!Erre mindketten csak néztek maguk elé!Olyanok mint két gyerek, pedig csak az egyikük kiskorú... :(
2. vagyok. próbálj a pároddal beszélni, h nem gyerek és ne is viselkedjen úgy! nehogy már megsértõdjön 1 gyerekre... anyukám sütötte ezt el a múltkor, jól kiröhögtem. ugyan már. 1 felnõtt nem viselkedhet így. próbálj hatni rá és talán a lányod is megenyhül.

El lehet felejteni a rajzolást? Mit csináljak, hogy a régi legyek?

Nagyon szerettem rajzolni, sokat is rajzoltam, azt nem merem kijelenteni, hogy jól, de akkor meg voltam magammal elégedve. Viszont most nem megy. Utoljára kb. 8 hónapja rajzoltam, lehet, hogy ez csak nekem tûnik borzasztó soknak, de nagyon rosszul érzem magam. Lehet, hogy akkor sem tudtam vagy nem tudom miért, de már egyszerûen nem megy. Folyton sírok...Semmiben nem vagyok jó és nem is érdekel semmi, lassan már a rajzolás sem.... Mármint nagyon szeretnék, de már kezdem feladni...Szakkörre nem merek menni, jártam, de ott nem rajzoltam. Ez az idõszak is beletartózik abba a 8 hónapba. Félek, hogy ha megint megpróbálnam ismét nem rajzolnék, attól még csak rosszabbul érezném magam. Mellesleg nem tudom mit kéne mondanom, biztos hülyének nézne a tanár és a családom is. Rajzolni akarok és ezért tennem is kéne valamit, de...lehet, hogy csak akaratgyenge vagyok meg hisztis meg...nem tudom....csak nem tudom mit csináljak. Félek, hogy ez így marad. Segítesz?

Legjobb válasz: Sohasem fogsz elfelejteni rajzolni,hidd csak el,csak kijössz a gyakorlatból. Tapasztalatból mondom. Kezdetben rajzolgass valami egyszerût,aztán fokozatosan nehezebbet. Van,hogy egy-két rajz után az ember belejön,van,hogy nehezebbet is bekell vállalnia. Ez emberfüggõ. Miket rajzoltál eddig ? Milyen témában és nehézségben ? Ceruzával,tollal,vagy szénnel is rajzolsz ?

Sohasem fogsz elfelejteni rajzolni, hidd csak el, csak kijössz a gyakorlatból. Tapasztalatból mondom. Kezdetben rajzolgass valami egyszerût, aztán fokozatosan nehezebbet. Van, hogy egy-két rajz után az ember belejön, van, hogy nehezebbet is bekell vállalnia. Ez emberfüggõ. Miket rajzoltál eddig ? Milyen témában és nehézségben ? Ceruzával, tollal, vagy szénnel is rajzolsz ?
nekem is volt egy ijen idõszakom de egy idõ után elmúlt szerintem ne eröltesd de ha találsz valami érdekeset akkor próbáld meg nem feladni egyszer biztos sikerülni fog csak az a lényeg h ojan dolgokat rajzolj, amik tényleg érdekelnek és mielött rajzolnál huzz pár vonalat, probájj szabályos köröket rajzolni :)
A kérdező hozzászólása: Ceruzával rajoltam. Csendéleteket fõként, de volt rá példa, hogy képekrõl másoltam portrét, tájképet. Tudom, hogy nem másolgatni kell, de, ha nagyon megtetszett nem bírtam megállni és pont ez az, hogy mindent lerajzoltam, legalábbis megpróbáltam, annyira szerettem rajzolni, hogy még egy köpést is lerajzoltam volna, már bocs a szélsõséges példával. Aztán tervezgettem, hogy majd szeretnék egyszer megtanulni festeni is, de így nem hiszem, hogy lesz belõle valami.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen szeretném folytatni és próbálom kicsit elterelni a gondolotaimat róla, de csak ezen jár egész nap az agyam és tiszta lehangolt vagyok miatta. Legalább jobb kedvem lenne.
Na ott szúrod el. Nem agyalni kell rajta hanem nekiállni és csinálni. Ha egész nap ezen aggódsz akkor megmondom hogy nem is fog sikerülni. Viszont ha leülsz és nekiállsz akkor biztos hogy menni fog! Sok sikert a továbbiakban.
Ne erõltesd, mert csak rosszabb lesz. Az embernek nem mindig van ihlete, kedve az ilyesmihez. Én is szeretek rajzolni, (bár csak a karikatúrákat és az embereket tudom viszonylag jól) de nem mindig megy. Van olyan idõszakom, amikor egyfolytában rajzolok, eléggé jól sikerülnek, folyton eszembe jut valami, történet, karakter, stb.. és muszáj megörökítenem. Máskor meg hónapokig semmi kedvem hozzá, nincs ötletem sem és ilyenkor ha megszakadnék, se tudnék normálisan rajzolni. Ezért nem is erõlködöm, egy idõ után mindig bevillan valami hülyeség és akkor megint elkezdem. Most is épp ilyen idõszakom van, kb. nyár óta nincs kedvem rajzolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mivel kéne kezdenem?
Ami jön :D Nem baj ha nehéz és nem sikerül elsõre. Ha elszúrod és kuka azzal is elõrébb vagy mert gyakoroltál. Akár hiszed akár nem.
Így van, ne agyalj rajta.Esetleg ha van valami más hobbid is, akkor most inkább arra állj rá 1-2 hétig, aztán ha úgy érzed, fogj ceuzát. De a legfontosabb, hogy hidd el magadról hogy tudsz rajzolni, mert ha úgy állsz hozzá , hogy már nem tudok, akkor az kihat mindenre. Ha kellenek ihletek , akkor nézelõdj deviantarton, vagy keress google-n angololul, hátha többet ad ki. Mivel(ahogy olvastam) inkább másolni szoktál, akkor most ne az egész képet másold, csak egy részletét, és azt dolgozd ki. Attól meg ne félj, hogy ha egyszer egy kisebb idõre megunod a rajzolást. Az én tanárom is azt mondta, hogy neki sincs kedve már egy jó ideje sokat rajzolni. Egyébként én is így vagyok vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!