Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a pasim tobbet (12 db)

Ennyire félhet a szextől? A mostani pasimmal több mint fél éve vagyunk együtt, és a pasi még szüz és nem sok ember viselné el hogy ennyit kibir egy pasinak. Mit csináljak a pasival, hogy végre elérjem nála azt hogy lefeküdjünk?

Legjobb válasz: Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.

Tapasztalatlan, fél hogy beég elõtted, nem akar csalódást okozni.kicsit dolgozz rá az önbizalmára, szerintem segit.
Kedves kérdezõ, add meg a számod, majd én elrendezem a "szénádat":)
Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.
sok pasi fél az elsõtõl, hogy mi lesz ha nem lesz jó stb.. de egyszer túl kell rajta esni.. beszéld meg vele szerintem, tervezzétek meg, egy romantikus estét és a végére egy szexet
mutasd meg neki mi a jó neked, vagy ha jó nyögj egy nagyot.De kezdhettek úgyi hogy elöször te szopod le.
azt megadja a címét he -.-xD basz ilyen nincs...am nem értem miért baj ha nem csinálja... én is fél éve vok együtt mi se csináltuk bár volt petting de akk is... meg sztem tuti fiatalabb vagy mint én... am nem értem miért kell olyat csinálni h leszopom meg kinylaom meg stb... nekem se fekszi a gyomrom ezek.. meg h nem csinélja minden hol.. legalább nem kap el õ se meg te se vmi szép fertõzést sztem rendes barátod van... és h fél az 1 dolog...most képzeld magad a helyébe... pl. ha te félsz a póktól és azt mondják h fogd meg akk te is gopndolkodnál rajta vagy meg se fognád ... hát majdnem ugynanaz..
A kérdező hozzászólása: de gyanus hogy még orálisan sem tud majd kielégiteni, mivel a szexet sme tudja hogy miként müködik..szal nagyon fél minden szexel való dologtol.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnám az önbizalmát növelni? Már probálkoztam nálla hogy leszopjam, de mindig arra hivatkozott hogy "ne mert csikis" és nem akarta hogy legyen iylen jellegõ szex, elöbb essünk át a normális szexen...
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy tul kell esnie ezen, de attol fél hogy vmi nem lesz jó nekem és hogy hamar elfog menni.meg azt hittem hogy egy pasinak midnegy hgy hol veszti el, de ö nem akarja kocsiba sem, pedig volt már oylan eset hogy épp eljutottunk odáig csak idöben leállitotta magát, mondva hogy ö nem kocsiba akarja az elsöt8tisztára mint egy nõ).És nem tom meddig tudom még ezt elviselni hogy már fél éve huzza a dolgot és nem képes átesni rajta, ennyire nem félhet...vagy mégis.
A kérdező hozzászólása: Szia!Inkább megadom az e-mail címem:[email protected]
te mennyire vagy tapasztalt? azóta már betörted? megérte várni?

Mit csináljak a pasimmal, aki a jegyesem, ha már több mint 9 napja semmilyen módon nem keresett? EZ új rekord a kapcsolatban! Õ maga kérte, hogy ne én keressem a munkahelyi tilalom miatt, majd ő hív. Kicsit több mint 3 éves kapcsolat.

Legjobb válasz: O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.

O, ez uberdurva. Milyen munkahelyi tilalom? Es amugy az elmult, tobb, mint 9 napban 24/24-ezett??? Utana sem tudott cvolna hivni? Hat erdekes egy vilag ez mar. Nekem furcsa nagyon, gondolom neked is, valoszinuleg az egesz kapcsolatot, ha van meg, ujra kell gondolni.
Én a helyedben meglepném a munkahelyén! Tutira titkol valamit, nem akarlak elkeseríteni, de lehet más nõ van a dologban. 3 éve vagytok együtt, jogod van tudni, hogy mi áll a háttérben. Vedd a kezedbe az irányítást, menj be hozzá, és nézz kicsit körül!
Ez elég gáz. Nem lehet, hogy van valakije?
9 napja dolgozik????? Nincs magán teloja??? Na ne már... Ez nekem nagyon gyanus. Normális kapcsolatban mindennap bezsélnek a felek még ha csak pár percet is hogy ki hogy van minden ok stb....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeteket.

Mit csinaljak h a pasim tobbet torodjon velem? Hogy erezzem h szeret?

Reg egyutt vagyunk, mar utolso ev licibol, de amiota egy egyetemre jottunk, megvaltozott.Mar nem olyan kedves, nem figyelmes,es mindig estelfele talizunk,a program miatt, amikor mar mindketten faradtak vagyunk.Tudom,h szeret, mert nagyon feltekeny neha, ha latja h kimegyek baratnommel v hasonlo.De mikor tudja, h szeretem, nem torodik, nem kedveskedik, nekem meg szuksegem van ra.Mondtam mar neki, de ket nap utan megint ugyanolyan.Nem akarok szakitani, mert szeretjuk egymast, de tobb torodesre volna szuksegem.Mit tehetek?

Legjobb válasz: ne találkozzatok minden nap. Fáradtak vagytok, ilyenkor inkább kötelezettség a dolog és nem öröm, fõleg a pasinak. Csak egyre jobban belefásultok. Az lesz a vége, hogy be fogja mondani az unalmast.

ne találkozzatok minden nap. Fáradtak vagytok, ilyenkor inkább kötelezettség a dolog és nem öröm, fõleg a pasinak. Csak egyre jobban belefásultok. Az lesz a vége, hogy be fogja mondani az unalmast.

Tegnap a pasimmal megtortént ez elso egyuttlét. Nagyon vártuk. Mit csináljak? (Tobbi lent)

Tegnap este a szobámba elvesztettuk a szuzességunket. Véreztem,és nagyon fájt amikor beléd dugta! Utánna szépen lassan haladtunk és végul jól sikerult. De nem vettuk észre hogy egy hejen elováladékos és véres lett a szonyeg. Ma az anyám észrevette és számonkérte rajtam hogy ez mi? Mit tegyek?

Legjobb válasz: "fájt amikor beléd dugta" Belém nem dugott semmit a pasid. Mondd azt, hogy átjött a magyartanárod, és felvágta az ereit a helyesírásod láttán.

"fájt amikor beléd dugta" Belém nem dugott semmit a pasid. Mondd azt, hogy átjött a magyartanárod, és felvágta az ereit a helyesírásod láttán.
Elvágtad a kezed. Használd már az eszedet, ha már dugni tudsz.
Mond hogy vérzett az orrod de nem merted elmondani.
megjött a menzeszed és bugyit kellett cserélned, mert áttáztál és nagyon erõssen megvan így véletlenül sikerült összevérezned. remélem nem késtem el a válasszal :)
Vagy mondjuk mondd el, hogy dugtatok? Õ az anyád... persze engem nem izgat...mondd a faszidnak, hogy csapjon orrba.
Gumival vagy tablettával védekeztetek? Ha gumival, akkor nem lehet elõváladékos a szõnyeg (egyébként se termelõdik annyi, hogy orrba-szájba folyjon a srácból). Orrvérzés tutinak tûnik. De azt mondani kellett volna már akkor, mikor kérdezte, nem most, hogy "jaj, persze tegnap este vérzett az orrom".
az anyák nem hülyék hahó õ már tudja h szexeltél hidd el
És szerintetek az anyja nem fogja megnézni a sebet ?..
vagy amit az elsõ mondott vagy vágd meg magad egy kicsit de csak épp a bõrfelszíned és mondd hogy tegnap megvágtad magad
"Odaellett egy sün!!4négy" Problem solved.
gondolom egy 14 éves kislány vagy

Lefekuldtem egy bulin egy fiuval es mar tobb mint egy hete kesik a menstuaciom. Nem jartunk semmi de a pasit nem is erdekli h mi tortent, probaltam megbeszelni vele de semmi. Mit csinaljak?

Csinaltam mar 2 testet az egyik negativ a masik meg pozitiv lett.

Legjobb válasz: hát lehet h az vagy és mért nem védekeztetek? én 16 éves vok és én is majdnem csináltam már iet deh szerencsére nemet mondtam mielött megtörtént volna ....

Ha védekeztetek akkor min izgulsz?!az a legbisztosabb ha el mész orvoshoz!Mert ha az is vagy még nem késõ El vetetni.
hát lehet h az vagy és mért nem védekeztetek? én 16 éves vok és én is majdnem csináltam már iet deh szerencsére nemet mondtam mielött megtörtént volna ....
Irány doki, de miért neten kérdezõsködsz, inkább amint tudsz, menjél.
Hát sajna nem akarlak elkeseríteni de az a helyzet hogy terhes vagy.A legjobb eset ha megmondod a szüleidnek és az abortusz még belefér.Ha nem szólsz a szüleidnek akkor így jártál.Gyûjtheted a zsebpénzedet babakelengyékre... És ha a szüleid még feljelentést is tesznek tuti börtönbe végzi a csávóka.
Mindenképpen meg kell róla gyõzõdni hogy valóban terhes vagy e? Ha már van egy pozitív teszted és késik egy hete akkor nagy rá az esély hogy valóban az vagy. Véleményem szerint beszéld meg anyukáddal hogy kísérjen el a nõgyógyászhoz minnél elõbb. A pasira ne várj nem fog segíteni.Legközelebb legyél óvatosabb, fiatal vagy még ne rontsd el az életedet ilyen korán !
Ne bízz egy fiúba se!Õt nem érdekli hogy neked lesz e bajod vagy se.Ha terhes nem is leszel, bármilyen fertõzést összeszehetsz.Be kellett volna venned egy antibébi tablettát.De ha már így alakult utólag könnyû okosnak lenni.Nem tudom vagy e már 18 éves?Mert ha abortuszra kerülne sor, ahhoz kell szülõi beleegyezés na meg nem kevés pénz.:S Minél elõbb menj el nõgyógyászhoz, az elsõ kérdés amit feltesz hogy akarod e ezt a babát?Sajnállak, nehéz helyzetbe kerültél.A fiúval felesleges tartanod a kapcsolatot, gondolom ittasan történt meg az aktus.Az egészséges babát nem így csinálják.Menj el nõdokihoz, ott minden kiderül.Sok sikert!
gratulálok ilyenek a mai fiatalok kiba..ott felelötlenek pedig én is csak 19 vagyok de átérzem a felellõséget mikor én voltam 14 még szégyen volt aki már nem volt szüz ma meg már az az "égõ" ha 14 év felett még nincs szétkúrva a picsánk
Erre csak én is annyit tudok írni hogy GRATULÁLOK!!!ÉN 15voltam mikor elveszítettem, de tudtam , hogy hogyan kell védekezni.most 18vok és tudom, ha ugy érzem hogy baj van, akkor el kell mennie a dokihoz vagy felíratni a 72órás tabit, vagy elvetetni minél elõbb.vagy tudod mit stresszelj még akkor elvetélsz, vagy rugasd magad hasba, ha arra sem vagy képes , hogy egy szakembert felkeress!aztán meg szedj fog.gátlót, ha nem kaarsz tobb abortuszt, felelõtlenség miatt!! Majd azért írd már meg hogy mi lett a nõdokinál, ha vetted magadon a fáratságot és elmentél!
nem tudom hányadik hétnél jársz már, mármint azóta a dolog óta, de most is vegyél egy tesztet, és az már a biztos eredményt fogja mutatni.de amúgy..sztem azé ez egy kicsit szégyen :S jó nem szidni akarlak mert a te dolgod, de még csak 14 se vagy :S az is ciki ha valaki 20 évesen lefekszik egy palival egy buliban, pedig nem is ismeri meg semmi....hát legalább reméljük, hogy tanultál belõle
szerintem amúgy nem vagy terhes. 1. védekeztetek, 2. a teszt a pozitív eredményben tévedhet, a negatívban meg nem. negatívban legfeljebb csak akkor, ha nem vártad meg a 3 nap elmúlást az akció után, mert csak 3 nap múlva mutatható ki hogy miújság van.de még biztosabb 4 vagy 5 nap múlva, csak akkor meg már késõ a tabit szedni...HA teherbe estél, de mondom sztemnem
Még nincs 14 éves a kérdezõ! Gondolod csak a pasival szúrna ki egy életen át?! Neki még a suliban a helye és nem gyereket vállalni.
Tartsd meg, és hadd szopjon a pasi egész életében
Hegyibeszéd: Ismeretlennel nem fekszünk le, pláne ha 14ek se vagyunk és azt se tudjuk, hogy hogyan kell védekezni ... Amúgy meg: Irány a nõdoki legelõször, vele beszélj, utána ha terhes vagy tuti akkor megbeszélj a szüleiddel, tényleg nem fognak lelkesedni, de jobb ha idõbe elmondod, mert akkor még elkerülhetõ a baba. Mellékes kérdés: Gumival vagy megszakítással védekeztetek? Ha gumi és nem lyukadt ki akkor valószínû nem vagy terhes, csak nem állt be a mensid, de mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Remélem "jó" tanuló pénz volt :S
A tesztek nem tévednek pozitívat. Én a helyedben félretenném az aggodalmat, most már úgysem segít, csak ront a helyzeten. Szüleiddel mindenképpen beszéld meg. Tuti, hogy nem fognak lelkesedni érte elsõre, sõt másodszorra sem, de addigra már átrágják, és melléd állnak. Kire számíthatnál, ha nem rájuk? Aztán irány a nõdoki. Minél elõbb. famerilla.
A kérdező hozzászólása: ez csutortok este volt
Két dolog közül választhatsz. Vagy beveszel minél hamarabb egy antibébi tablettát és az egész szervezeted normális mûködését felborítod egy idõre, vagy nõgyógyász aki még nem biztos hogy meg tudja állapítani hogy terhes vagy e. Attól függ hogy ezt a kérdést az eset után mikor írtad ki. Ha csak pár nappal utánna, akkor még a tesztek is elég megbízhatatlannak bizonyosulnak, elõfordul hogy teherbe estél de még nem jelzik. Ha viszont jelezte akkor uzsgyi tablettáért! Nem mondom hogy jó ötlet, de így talán eltudod kerülni hogy a szüleid péppé verjék a srácot, bár azt érdemelné.
A kérdező hozzászólása: igen vedekeztunk, en biztam a fiuba mert azt mondta minden renden lesz es h bizzak benne, en biztam is de atbaszot.mikor pedig mondtam h mi a situ akkor csak annyit mondot ra h vettessem el.
A kérdező hozzászólása: de vedekezunk
A kérdező hozzászólása: kosz a kedevessegedet, nem szidasra jottem ide hanem segitseget kerdi
Felelõtlen vagy!!! Nyomás a nõgyógyász és kösd fel a gatyát a szüleidnél!! Hamarabb kellett volna gondolkodni, bocsi!:(

Mit csináljak, hogy eltudjak felejteni egy pasit akivel nagyon jó volt a szex, de én többet akartam?

Nem csak szexet:( 20L

Legjobb válasz: keress egy olyat akivel még annál i jobb lesz a szex ;)

keress egy olyat akivel még annál i jobb lesz a szex ;)
A kérdező hozzászólása: könnyû irnindrága 60 %-os, mintha olyan könnyû lenne olyan embert találni akivel minden klappol párkapcsolatban..inkább meg se szólaltál volna..Van mikor az érzelmek átveszik az irányitást, és nem lehet kotrollálni...de okits csak nyugodtan.
Nagyon eretlrn gondolkodasra vall olyanra tukmalni magadat, akit nem erdekelsz.
A kérdező hozzászólása: Nem tukmálom magam, csak nem tudom megérteni.
Nyugi! Szokták mondani, hogy az idõ mindent meggyógyít. Ez a Te esetedben sem lesz másként. Elöbb-utóbb találkozól majd egy olyan pasival aki megfelel majd neked és sikerûl feledtetnie a mostani csalódást. F.
A kérdező hozzászólása: Én ebben nem bizok, évek óta, csak rossz tapasztalataim vannak, voltak:(
Mit kell ezen megerteni? Mem erdekled, es kesz. Ezt akkor is tudtad, mikor lefekudtel vele. Akkor most mit varsz.
A kérdező hozzászólása: De akkor hogy tud lefeküdni velem ha egyáltalán nem tetszem neki?
Lyuk-lyuk alapon. Amugy ha lefekszik veled, akkor valoszinuleg vonzonak tart. De attol, mert kulsoleg tetszel neki, meg nem kell, hogy erzekmeket taplaljon irantad vagy erdekelje a szemelyiseged. Bejossz neki, uriteste jo vagy, es benne is vagy a dologban, ennyi. A szexnek nem feltetele, hogy erzelmeket taplalj a masik irant, vagy kulonosebben erdekeljetek egymast. Eleg hozza a testi vonzalom. Nem kell ragozni.
A kérdező hozzászólása: Én nálam az a gond ha nagyon jó valakivel és tetszik külsõre is , vagyis vonzódom hozzá nagyon..akkor rögtön jönnek az érzelmek:((
A kérdező hozzászólása: pont hogy érett vagyok...de ebbe nem kezdek bele, lehet pont õ az éretlen...engem jóval komolyabb dolgok érdekelnek..amire õ nem kiváncsi, azt se tudja mikkel foglalkozom..
A kérdező hozzászólása: hát jah..már az elején megtetszett, nem tudom megfogalmazni, vonzó nekem nagyon...és akarnám a szexkapcsit..próbáltam is, de mindig rájövök hogy nem megy, mert nagyon jó a szex vele, és bánt hogy õ nem vágyik a társaságomra...
A kérdezõ egy szóval sem állította, hogy átverte. Nyilván az idõ folyamán jobban megismerte a partnerét, és beleszeretett, van ilyen... Kérdezõ, ezt a pasit ott kell hagyni, minél gyorsabban, mert minél tovább húzod, annál jobban fog fájni. Ha õ továbbra is azt állítja, hogy nem szeretne többet, akkor ez már sajna nem fog változni.:(
sajnos semmit nem tudsz csinálni, ha õ nem akar többet. beszéltél vele errõl? beszélõ viszonyban vagytok? ha nem, akkor talán felkereshetnéd, és megkérdezhetnéd eljön-e veled ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: De ha keresek, és valakivel együtt léeszek, és vele is jó lenne, akkor meg megint én járok rosszul, mert majd nem akar többet, ha lefekszek hamar, olyan meg nincs a közelemben aki tetszene, és kezdeni akarnék valamit..
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltalán nem akar sehova...nem akar semmit, kizárt...és mindig csak összeveszünk..mert kicsit sem tud higgadtan reagálni..és nem érti meg h rosszul esik, hogy csak arra vagyok jó
eddig csak bunkókkal találkoztál de majd egyszer ez is megfog változni vannak olyanok hidd el aki pont neked kell csak még nem találkoztál vele
A kérdező hozzászólása: nem hiszek a mesékben:(
A kérdező hozzászólása: sûrgösen kellene valaki...de ez nem igy mûködik, de nem birom elviselni ezt, bekattanaok...arra gondolok állandóan mikor beszél valami lánnyal flörtöl vele, jobban tetszik neki, találkoznak szexelnek, meghülyülök....
nem fehérvári ez a pasi...? :)
A pasi eleg barom, hogy egy olyan eretlen, gyerekes gondolkodasu novel tart fenn szexualis viszonyt, mint te.Igy ne is csodalkozzon, hogy minden agyatlan liba ra akar akaszkodni. Egy szexkapcsolat csak ugy mukodhet, ha kelloen intelligensek erettekk es diszkretek hozza a felek, es elore tisztazzak a szandekaikat egymassal, es azt, hogy mit varnak egymastol.Ez a kolcsonos szexualis oromszerzesrol szol. De ha elore megbeszelte veled, hogy csak szexet akar toled, akkor min vagy most felhaborodva? Belementel igy is, nem? Akkor mit varsz? Ha erzelmeket akarsz, akkor elj monogam parkapcsolatban olyannal, akivel szeretitek egymast.
Ha elore tudatta veled, hogy csak szexre kellesz, akkor most mi bajod van? Nem vert at.Mitol lenne bunko? Tipikus agyatlan liba vagy.
De ha tudod, hogy hajlamos vagy erzelmileg kotodni ahhoz, akivel szexelsz, akkor minek fekszel le olyannal, aki elore kozli veled, hogy nem akar toled tobbet, csak szexet? Magaddal cs.szel ki.

A pasim elájult, mikor leszoptam. Mit csináljak, hogy következőkor ez ne forduljon elé? Ne szopjam le többet őt, vagy mi? Annyira megijedtem!

Életembe most történt meg másodszor, hogy leszoptam egy férfit, a páromnak ez volt az els?. Miután elélvezett, elájult, és kb. 5-6 percig nem tért magához, amit én egy negyed órának éreztem... Már azon voltam, hogy ment?t hívok, mikor magához tért. Megtörtént ez már mással is? Mit kellene csináljunk, hogy ez többször ne forduljon el?? Bevallóm, picit jó érzés hogy ilyen er?s reakciót tudtam kiváltani bel?le, de ? roppant kényelmetlenül érzi magát ett?l az egészt?l.

Legjobb válasz: Én a röhögésem után írom, hogy ez komoly keringési probléma, el kéne mennie belgyógyászhoz elõször és megnézetni a vérnyomását. Vagy túl magas volt, vagy ellenkezõleg, és amikor merevedés van, az is elvonja a vért az agytól, ettõl is van az a bódultság érzés. De komoly baj is lehet belõle, viccen kívül.

Én a röhögésem után írom, hogy ez komoly keringési probléma, el kéne mennie belgyógyászhoz elõször és megnézetni a vérnyomását. Vagy túl magas volt, vagy ellenkezõleg, és amikor merevedés van, az is elvonja a vért az agytól, ettõl is van az a bódultság érzés. De komoly baj is lehet belõle, viccen kívül.
Miért?Ha gyenge a szíve akkor miért ne lehetne igaz?Hányan halnak meg kufircolás közben egy szívroham miatt? Én a doktornénitõl kérdezem ezt, és nincs benne semmi rossz indulat!
ne szopj ilyen jól XD
Ne haragudj de "A pasim elájult, mikor leszoptam. "<= ezen akkorát nevettem hogy majdnem én ájultam el :) Ez elég érdekes szituáció mondhatom, én ilyet még csak nem is hallottam
Te most tulajdonképpen dicsekedni jöttél ide, ugye? :D Amúgy erõsen kamugyanús a sztori... (Mondom ezt neked orvosi végzettséggel)... 29/L
Szerintem csináld meg megint vele, vedd fel videóra és linkeld be ide nekünk, majd mi eldöntjük, hogy kell e orvos
sírva röhögök :DDDDDD
ezen besírtam a röhögéstõl....engem is levehetnél így szájjal...
rácsatlakoztatnám a sperma tartódat a központi agyamra
engem is leszivattyúzhatnál
DUPLA FAIL XDDDDD "Mi ezen olyan vicces? Majdnem én is elájultam ijedtembe!" A LESZOPOTT ÉS A SZÓPÓ ELÁJUL XDD mondd csak a farka a szádban maradt volna és valaki rátok talál mit mondtadok volna? " ANNYIRA ÉLVEZTÜNK MIND A KETTEN HOGY ELÁJULTUNK YEEE" x'DDDDDD
egészen biztos hogy a vérnyomásával van baj szerintem! mérjék meg neki mert úgy jár hogy szex közben patkol el a végén! tessék orvosnak is elmondani ez nem attól van mert olyan jól szopsz... sajnos ennek komolyabb oka van és lehet az élete múlik ezen!
Szegény, itt kiröhögitek... :D Én hallottam már ilyet mástól is, sõt az én barátom is volt már, hogy közel volt hozzá. A fiúk ilyen kor kapkodva veszik a levegõt, kevés oxigén jut az agyba, és ettõl simán el lehet ájulni. Nem feltétlenül a jó technikád miatt, bár kétségtelenül nagyon élvezhette! :) Vegye nyugodtabban a levegõt, akkor nincs gond. Mi jókat szoktunk nevetni a párommal, mert néha rászólok, hogy 'Lélegezz' :D Hajrá! 20/L
A kérdező hozzászólása: Te se remélted, hogy meg fogom csinálni, mikor ezt beírtad válaszként.
A kérdező hozzászólása: Mi ezen olyan vicces? Majdnem én is elájultam ijedtembe! Egy csöppnyi humor sincsen ebbe az egészbe, és nem dicsekedni jöttem... Letettek volna a helyembe, akkor tuti nem nevetettek volna a dolgon! Most akkor küldjem el orvoshoz, hogy nézesse meg a szívet? És ehhez hasonlót mondjon a dokinak, mikor elkezdi kifaggatni?
Jó, hogy nem lettél te is öngyilkos, mint Júlia a Rómeó és Júliában:DDD

Most mit csinaljak? Van egy pasi akit ismerek mar eleg reg, de nem nagyon beszelgettunk. Most kb 1 honapja kezdtunk tobbet dumalni, es hivott hozza. Na es voltam mar 2szer is nala es volt minden a szexen kivul mert az meg tul korai.

De meg mindig nem kerdezi ha akarok-e a baratnoje lenni vagy ilyesmi. Csak szorakozasnak vesz vagy mire var?

Legjobb válasz: Jó kérdés. Kérdezz rá a dologra különben csak játszadozni fog veled , kötöttség nélkül.

Jó kérdés. Kérdezz rá a dologra különben csak játszadozni fog veled , kötöttség nélkül.
Ne haragudj, de csak kihasznál téged. Nagyon vigyázz!!! Hány éves vagy és mennyi a pasi? Nem tudom miért érzem úgy, hogy jópár év a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: jo az erzesed..en 16 es o 20..rakerdeznek de nem tudom hogy..es maskepp nagyon jol egyezunk..

Összejönnétek egy olyan pasival aki allitolag közmunkábol él? A többi lent most tényleg nem tudom mit csináljak?

Interneten (facebook) bejelölt egy 10kmre élő pasi. Elkeztünk beszelgetni aztán feljött az a téma,hogy ő anyagiakban nem tudná megadni azt amire ugyérzi én megérdemelnék hozzáteszem a pasi márkás ruhákba jár elég márkásakba és ma kicsit utána érdeklődtem a srác iránt kiderült,hogy a szülei és ő is közmunkából és és valószinűleg a testvére pénzeli aki hozzáteszem curtisek testőre volt a youtubeon videót találtam róla bokszoló.. nem tudom akkor miért nem segit a családján? de a legfőképp azt nem tudom eldönteni mit tegyek

Legjobb válasz: egy árúfeltöltõ,vagy egy raktáros,vagy egy biztonsági õr is kb ugyanannyit keres és ezek a munkák nem cinkek,uh tök mindegy. ha meg azt hiszed az alkalomszerû testõrködés meg a küzdõsport olyan jól fizet,akkor kb álomvilágban élsz.

egy árúfeltöltõ, vagy egy raktáros, vagy egy biztonsági õr is kb ugyanannyit keres és ezek a munkák nem cinkek, uh tök mindegy. ha meg azt hiszed az alkalomszerû testõrködés meg a küzdõsport olyan jól fizet, akkor kb álomvilágban élsz.
Kezdjük ott, hogy komoly értékrendbeli problémák vannak, ha a döntõ szempont ismerkedéskor a célszemély - álíltólagos - munkája. Persze, nem azt mondom, hogy ne lenne fontos, sajnos igen is fontos dolog manapság a pénz, na de hpgy egy ismerkedés kezdetekor az legyen a döntõ érv, hogy mennyit keres, meg mi a munkája, az azért kicsit gáz.
Még jó, h nem csak tinilányok vannak a fellépéseiken, hanem elõfordul, h anyázásba fordul át a dolog, mert egyesek azt hiszik, h õk a kemények. De nyugodtan magyarázd csak meg, biztos jobban értesz hozzá mint én:) Végülis csak fél Pest meg pár megyeszékhely kidobóit ismerem meg biztonsági cégnél dolgozok én is:D Nem baj...
nem a testvér dolga hogy eltartsa keressen munkát ha akarsz, gyere össze vele, ha nem akkor meg nem
Na már megint egy nem hozzáértõ akarja itt megmondani a frankót. Aki Curtist védte az nem egy beugrós bohóc, aki otthon ül és várja, h egy évben egyszer felhívják, hanem valszeg egy olyan ember, akire rá lehet bízni rgy ilyen munkát. Magyarul kidobó, pénzbehajtó, védelmi pénz beszedõ stb, szal van már neve a szakmában.
persze, biztosan ilyen szintû védelem kell a tinilányok ellen a koncerteken...
csicska Curtis
"ha meg azt hiszed az alkalomszerû testõrködés meg a küzdõsport olyan jól fizet, akkor kb álomvilágban élsz." Hát, azért Tony Curtis védelmét megfizették.
Ribiszagot érzek.
És te minden hülyeséget elhiszel, amit egy ismeretlen ír?

Van egy barátom és vannak a barátnőim, akik nagyon féltékenyek a pasimra, mert elvileg többet vagyok vele, mint velük, pedig ez nem igy van! Mit csináljak?

De a paim májusban megy el ezért egyre többet vagyunk egymással meg minden, de a barátn?imet ez zavarja nemtudom hogy mihez kezdjek v hogy mit csináljak de már nagyon elegem van. Nemtudom hogy mihez kezdjek de nemakarom se a barátn?imet se a barátomat elvesziteni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Aki ilyenért megharagszik, nem barát. Értesd meg velük, hogy már nem sokat lehetsz a barátoddal... ha megértik, akkor barátok, ha nem...akkor...

Aki ilyenért megharagszik, nem barát. Értesd meg velük, hogy már nem sokat lehetsz a barátoddal... ha megértik, akkor barátok, ha nem...akkor...
Én is azona véleményen vagyok, hogy egy barátnak muszáj megértenie, hogy a te életedben a barátod a legfontosabb és nem õk. Hisz a barátok jó esetben kitartanak melletted egy életen át, de az életed mégsem velük éled majd, hanem a pároddal, a barátoddal. Azaz egy személlyel. Értesd meg velük, hogy a barátság nem feltétlen azt jelenti, hogy minden nap órákat vagytok együtt és állandóan hívogatjátok egymást. Egyébként mi lenne, ha több közös programot szerveznétek?
Annyi a lényeg, hogy irigyek! Le vannak [email protected]! Már bocsi a megfogalmazásért. Hidd el, tapasztalatból beszélek! Nekem is voltak barátnõim, azt hittem örökre barátnõk leszünk minden rendben lesz, erre lett egy barátom, ugye sokkal többet voltam vele, mint velük. Õk nem értették meg, sõt be is sértõdtek, meg nem is kedvelték a barátomat ( na vajon, miért nem... ). Hidd el ez szín tiszta irigység, az ilyenek nem barátok! Mi már nem vagyunk barátok, de megmondom, hogy sokkal jobban jártam így!! 18/L
Az a baj, hogy nem írtad le az arányokat [nagyjából egy héten mennyit vagy a pasiddal, mennyit a barátokkal, hány közös programot mondasz le a srác miatt]... Ha még normális szinten van a dolog, próbálj meg leülni a barátokkal, és elmagyarázni nekik, hogy kevés idõt tölthettek együtt májustól a barátoddal, így megpróbáltok minél többet együtt lenni, amíg lehet, de utána rájuk is fordítasz idõt... Viszont ha ténylegesen hanyagolod õket a barátod miatt [durva szinten], akkor ezen változtatnod kellene szerintem... Nem tudom, mennyi idõs vagy, de nem tûnsz huszonakárhánynak, az is lehet, hogy nem leszel örökké együtt a barátoddal, utána pedig nézhetsz, ha egyedül maradsz. Mert ezek után a haverjaid úgy éreznék, hogy csak pótléknak kellenek.
Én a másik oldal vagyok, azaz a bnõm pasiját nem bírom, és talán egy kicsit többez is van vele, mint velünk... Próbálok hozzászokni, de nekem (személyiség miatt talán) kicsit nehezebb... Az a baj, hogy nem is veszi észre, ha megbánt, vagy már megint nem jön velem sehova... De ez van, Próbálok vele együtt élni :)
A kérdező hozzászólása: Hát próbáltuk volna de nemjött össze mert a bnõim nemcsipik a pasimat(sõt idáig eggyetse)úgyhogy nemtudom mit tegyek...
... és figyeld meg, hogy legtöbben ugyanezt csinálják amikor lesz barátjuk, ami most nekik nem tetszik... Én tapasztaltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!