Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a pasim szunetet (3 db)

Mit csinaljak ha a pasim szunetet kert? egeszsegugyi problemaval kuzkodik (testosteron szint) es amig meg nem fixalja szunetet kert a talalkak alol.

Kifejezte h nem a kar a kapcsibol kilepni de ido kell neki mig rendbehozza magat... termeszetes uton akarja ami elhuzodhat honapokig... sms-zunk azota meg beszelunk telefonon meg emailen de mar nem olyan kozvetlen es nem irnayul a nemisegre, hanem van egy tavolsagtartas benne... szerintetek van remeny vagy ez mar az elvesztes jele??????

Legjobb válasz: eddig en voltam a mindene naponta 20 uzenetet is valtottunk este msn-en orakig beszeltunk, mindig mondta h en vagyok az egyetlen no az eleteben es csak engem akar... nem ertem h mi ez a valtozas.... meddig legyek turelmes es adjak neki idot????

A kérdező hozzászólása: eddig en voltam a mindene naponta 20 uzenetet is valtottunk este msn-en orakig beszeltunk, mindig mondta h en vagyok az egyetlen no az eleteben es csak engem akar... nem ertem h mi ez a valtozas.... meddig legyek turelmes es adjak neki idot????
Hát hogyha beteg, és arra kért idõt valóban, hogy felépüljön, akkor szerintem ne aggódj, de csak azért jelezd neki "pár hét" után, hogy te így nem bírod. Én nem vagyok ebben jártas, nem nagyon tudom, hogy ez a betegség mennyire súlyos, de... ha annyira szeret, mintahogy leírtad, akkor elvileg õ se bírja azokat a "hónapokat"! Amúgy addig mért nem tudtok héba-hóba találkozni?.... Meglátogatnád, meg ilyesmi... Azért ez így elég kemény, h csak úgy hónapokra szünet. Beszélj vele, magad miatt, mert nem fogod bírni. És ha õ is akarja ezt a kapcsolatot, akkor most is akarja, szerintem. És mindig akarja, mert szeret.. nem? Szerintem mondd meg neki, hogy döntse el mit akar, és hogy akarja, mert mellette vagy, de azért ennyire ne hagyjon magadra.

A pasim szünetet kért! Mit csináljak?

Tegnap átjött hozzánk és beszélni akart vele, akk már tudtam, h mit akar, de rosszabbra számitottam, de csak szünetett kért! Azt mondta, h át kell gondolnia a dolgokat, mert lehet késöbb rosszabb lenne minden emiatt, h nem gondolta végig, de én meg nem értem az egészet, mert ma vagyunk 7 hónapja együtt és miért várt akk ennyit???? Csak annyira fáj ez az egész, mert csa 1 hetet kért eddig, de mi lesz, ha többet is kér?? Érdemes rá várni?????? kérlek segitsetek!!!!!!

Legjobb válasz: a pasidat kellett volna megkerdezni h mi a baj. veszekedtetek mostanaban?

a pasidat kellett volna megkerdezni h mi a baj. veszekedtetek mostanaban?
ha szünetet kért, akkor kezdj el nyugodtan ismerkedni.
OFF:Velem ugyanez történt, tõlem a párom 4 és fél hónap után kért 3-4 hét szünetet. Tudtam az indokot, belementem, viszont megkértem, hogy ez idõ alatt ne ismerkedjen más lányokkal, és én sem ismerkedem más fiúkkal. Ez volt május 30-án, szombaton. Majd bele õrültem, hogy nem írhatok neki, nem hallhatom a hangját, stb... Közben eltelt egy hét, engem is valamelyest lefoglaltak a vizsgák, így kevesebbet agyaltam. Aztán tegnap este, alig 1 hét után írt msnen, amin csodálkoztam. Rákérdeztem és bevallotta, hogy hiányzom neki.... Szóval ott folytatjuk, ahol abbahagytuk....OFF ON: Elõször is, próbálj meg megnyugodni! Tudom nem könnyû, én is most vagyok túl egy ilyen "perióduson". Miért kért szünetet? Veszekedés vagy más ok miatt? Ezt jó lenne tudni.... 7 hónap azért viszonylag sok idõ.... 1 hét nem sok, ki lehet bírni. Viszont! Ha tényleg szereted, kérd meg arra, hogy míg szünet van, ne ismerkedjen mással, és Te se. Ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog. Azt meg, hogy érdemes-e rá várni, Te tudod, Te érzed....
Szerintem ez az idõkérés egy baromság. Hogy idézzek valakit akit ismerhetünk többen: "akit igazán szeretsz, soha meg nem unod" de ha nem is megunásról van szó, akkor is baromság.
Tõlem sem azért kért idõt a párom, mert megunt volna. Egyszerûen sok volt neki, hogy elvesztette a munkáját, hogy szembesülnie kellett azzal, hogy nincs fix pénzkeresete.... Akár tetszik, akár nem, egy büszke férfi ezt nagyon nehezen viseli. Férfi!!! ismerõseim mondták, hogy bizony egy pasi ilyenkor szégyenli magát, a párja elõtt meg fõleg, csak nem vallják be ezt. 17.37es voltam
Szia!Én a barátommal 1 év 9 hónapot jártam!tõlem is szünetet kért 1 év 8 hónap után!nem egyeztem bele hanem tovább erõltettem, hogy ne kérjen szünetet!ezt ne tedd!add meg!nem sok esély van rá hogy tovább folytatódik minden úgy ahogy volt!de 1 próbát megér:) ha szeret akkor csak gy kis idõ kell neki hogy rájöjjön, és minden ok lesz! :)
Ahh ez a szünetkérés egy nagy baromság. Vagy tegye szakítson vagy ne szakítson, de ne hagyjon kétséget között. A szünet csak 1 héttel választ el a szakítástól. Amikor a barátommal szakítottunk, õ is szünetet kért én meg nem hagytam neki, ezért szakítottunk. Aztán meg megint összejöttünk és aztán most minden jól megy. Több mint 3 éve vagyunk együtt. Ne hagyd magad kétségek között hagyni! Meg aztán mit akar azalatt az egy hét alatt csinálni? Persze bulizik meg csajozik büntetlen, mert "szünetet" tartatok. Légy erõs és lépj valamit!
A kérdező hozzászólása: Hát arra nem is gondolok, h veszekedés miatt, mert mi még ugy igazán sohasem vesztünk össze egykis sértödés volt, de nem volt az se oan igazi sértödés, csak huztuk egymás agyát!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát azt is kizárnám, h azért kellett neki ez a szünet, mert csajozni akar nyugodt szyvel, mert egyrészt ö nem ien bulizos tipus! Azt meg igen már megbeszéltem vele, h ö se keres mást és én sem!!! De csak nem hivna fel minden nap ugyanugy ahogy akk szokta amikor még jártunk!!!! De azért kételkedem naon, h pontosan miért is lehet, mert én nekem mondot vmit, de nem naon értem a dolgot!!!!!!

Agyrázkódás? Mit csináljak? Tanfolyamra járok, és pénteken a szünetben kinnt álltunk a suli elõtt a lépcsõn, amikor váratlanul nekem jött hátulról egy jó nagy darab pasi, úgy, hogy bal oldalt a lapockámat és a fejemet a tarkómnál megütötte.

Mintha szándékosan erõsen nekem jött volna.Péntek estére el is kezdett fájni a fejem a tarkómnál, a lapockám nem fájt. Tegnap egész jól elvoltam, csak egy kicsit fájt a fejem bal oldala, de fent a tetejénél. Ma viszont úgy ébredtem, mintha nyomás lenne a fejemben, és nem akar elmúlni, hiába vettem be egy Algopyrint. Hülyén érzem magam, de nem szédülök, nem hánytam, csak éppen olyan bizonygtalan. Ez agyrázkódás? Mit csináljak? Menjek el a Balesetire vele?

Legjobb válasz: Próbáld meg. Bár erre nemigen tudnak mit mondani, legfeljebb csinálnak egy kis ideggyógyászati vizsgálatot. 2-3 nap alatt a pontosan diagnosztizált agyrázkódás után is elengedik az ember a megfigyelõbõl.

Próbáld meg. Bár erre nemigen tudnak mit mondani, legfeljebb csinálnak egy kis ideggyógyászati vizsgálatot. 2-3 nap alatt a pontosan diagnosztizált agyrázkódás után is elengedik az ember a megfigyelõbõl.
Nem mintha balesetein bármit csinálnának vele, de azért nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Így most nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e fél éjszakát a balesetin töltenem emiatt. A családomban szinte mindenkinek van ma valami baja a front miatt. Nem lehet, hogy szimplán attól van ez?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!