Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a pasim (373 db)

Ennyire félhet a szextől? A mostani pasimmal több mint fél éve vagyunk együtt, és a pasi még szüz és nem sok ember viselné el hogy ennyit kibir egy pasinak. Mit csináljak a pasival, hogy végre elérjem nála azt hogy lefeküdjünk?

Legjobb válasz: Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.

Tapasztalatlan, fél hogy beég elõtted, nem akar csalódást okozni.kicsit dolgozz rá az önbizalmára, szerintem segit.
Kedves kérdezõ, add meg a számod, majd én elrendezem a "szénádat":)
Mond el neki hogy ne baj ha elmegy elöbb, hisz neki az elsö, és ö élvezze. Aztán max orálszexel kielégít. Vagy pettingeljetek elöször az is egy megoldás.
sok pasi fél az elsõtõl, hogy mi lesz ha nem lesz jó stb.. de egyszer túl kell rajta esni.. beszéld meg vele szerintem, tervezzétek meg, egy romantikus estét és a végére egy szexet
mutasd meg neki mi a jó neked, vagy ha jó nyögj egy nagyot.De kezdhettek úgyi hogy elöször te szopod le.
azt megadja a címét he -.-xD basz ilyen nincs...am nem értem miért baj ha nem csinálja... én is fél éve vok együtt mi se csináltuk bár volt petting de akk is... meg sztem tuti fiatalabb vagy mint én... am nem értem miért kell olyat csinálni h leszopom meg kinylaom meg stb... nekem se fekszi a gyomrom ezek.. meg h nem csinélja minden hol.. legalább nem kap el õ se meg te se vmi szép fertõzést sztem rendes barátod van... és h fél az 1 dolog...most képzeld magad a helyébe... pl. ha te félsz a póktól és azt mondják h fogd meg akk te is gopndolkodnál rajta vagy meg se fognád ... hát majdnem ugynanaz..
A kérdező hozzászólása: de gyanus hogy még orálisan sem tud majd kielégiteni, mivel a szexet sme tudja hogy miként müködik..szal nagyon fél minden szexel való dologtol.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudnám az önbizalmát növelni? Már probálkoztam nálla hogy leszopjam, de mindig arra hivatkozott hogy "ne mert csikis" és nem akarta hogy legyen iylen jellegõ szex, elöbb essünk át a normális szexen...
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy tul kell esnie ezen, de attol fél hogy vmi nem lesz jó nekem és hogy hamar elfog menni.meg azt hittem hogy egy pasinak midnegy hgy hol veszti el, de ö nem akarja kocsiba sem, pedig volt már oylan eset hogy épp eljutottunk odáig csak idöben leállitotta magát, mondva hogy ö nem kocsiba akarja az elsöt8tisztára mint egy nõ).És nem tom meddig tudom még ezt elviselni hogy már fél éve huzza a dolgot és nem képes átesni rajta, ennyire nem félhet...vagy mégis.
A kérdező hozzászólása: Szia!Inkább megadom az e-mail címem:[email protected]
te mennyire vagy tapasztalt? azóta már betörted? megérte várni?

Meleg pasik! Mit csináljak a pasimmal?

értelmes válaszokat várok..

Legjobb válasz: Attól még nyalakodhattok ott hogy nem akartok seggbekukit még.De ha ezt sem szeretnétek még akkor marad a recska meg az orál,a 69 azt csá.Vagy ha nagy szakállatok van,akkor szakállszex. :D

Attól még nyalakodhattok ott hogy nem akartok seggbekukit még.De ha ezt sem szeretnétek még akkor marad a recska meg az orál, a 69 azt csá.Vagy ha nagy szakállatok van, akkor szakállszex. :D
A homoszexben az a legjobb, hogy nincs meg a behatolás és teljesítés kényszere, mint heteroszexuális kapcsolatban. Csináljatok, BÁRMIT, AMI JÓLESIK!!! Nem kell semmit erõltetni! Egyébként megsúgom, nagyon sok meleg férfi nem szeret análkodni, és nincs is ilyen kényszer.
Az orális szex, a maszturbáció, szeretkezés, ölelkezés, csókolózás, a finom érintések teljesen ki tudják elégíteni az embert, igaz amit fent mondtak, a szex nem [email protected]óverseny, ahol muszáj mindenképpen kúrni. Nem muszáj, ha nem akarjátok!!!
Cumi!
Szexeljetek orálisan, azt is lehet nagyon változatosan. De az is izgató tud lenni például, ha együtt pornófilmet (persze meleget) néztek és kiveritek egymásnak! 25/F (meleg)
Hehehe, szakállszex :D. Amúgy a 69 is írtójó tud lenni (igaz én barátnõmmel csinálom nem velem azonos nemûvel), és próbáljátok ki ízesített síkosítóval, amivel szerintem nagyobb élmény mind2 félnek.

Mit csináljak a pasimmal, ha pettingelni akarok?

Szóval mi a jó a pasiknak,hogy kezdjem el?

Legjobb válasz: Pluszban annyit még, hogy nem szerepelt egyikben sem ez a trükk: ha hosszú vagy félhosszú körmöd van és a pasidnak testhezálló alsója van akkor azok keresztül a körmeiddel végigmehetsz a tökén, szép lassan, körözve ami enyhén csiklandozza majd neki, aztán miután felállt neki a cerkáján alulról felfelé is végigmehetsz 2 körömmel párszor, utána vedd elõ! Felül meg keményre szívhatod az õ mellbimbóját is mert az nekünk is érzékeny, esetleg 2 fog közé veheted miután megkeménykedett, és ezzel eszébe jut neki is hogy ezt viszont csinálja.

Pluszban annyit még, hogy nem szerepelt egyikben sem ez a trükk: ha hosszú vagy félhosszú körmöd van és a pasidnak testhezálló alsója van akkor azok keresztül a körmeiddel végigmehetsz a tökén, szép lassan, körözve ami enyhén csiklandozza majd neki, aztán miután felállt neki a cerkáján alulról felfelé is végigmehetsz 2 körömmel párszor, utána vedd elõ! Felül meg keményre szívhatod az õ mellbimbóját is mert az nekünk is érzékeny, esetleg 2 fog közé veheted miután megkeménykedett, és ezzel eszébe jut neki is hogy ezt viszont csinálja.
Megpuszilhatod a péniszét is, ha van kedved, akkor nyalogathatod-szopogathatod a makkját:) , simizheted a golyóit... mindent csinálhatsz vele, amit õ élvez, s amihez kedved van.
Igen, kb ezt amit leirtál :)
A kérdező hozzászólása: Oké, hogy csókolgatni, puszilgatni*a nyakát lemaradt...
Körmökkel, fogakkal óvatosan azért! Amúgy meg figyeld a reakcióit, cselekedj ösztönösen, vagy egyszerûen kérdezd meg, hogy jó-e neki, vagy kérd meg, hogy irányítsa a kezed...
ha pettingelni akarsz, akkor kuldd el otthonrol a pasidat es hivj fel :DDD
van 2 kezed...
Írj privit, elérhetõséggel és képpel együtt. :)
Linkelj magadról képet...
:O ezt el kell magyarázni??
Itt is szibéria van nem tünt fel?:-)
Akkor használd... Vagy épp azt a választ akarod kapni, hogy akkor menj és csald meg? Vagy mi az istent vársz? 28/n
Csinálj jégböl mü f... és ülj bele , talán lehüti a a szexuális vágyaidat.
mindkettõt nyomd fel könyékig magadnak a két testrésedbe odalennt....nyomoronc
Pl. írhatsz nekem privit! ;-)
Lol most vagy az emberek hülyültek megy ennyire vagy egy hatalmas tapló az aki ezt a kérdést feltette mert itt most nem értem mire volt jó ez a kérdés, lehet hogy egy dísz homi aki azt várta hogy pasik írjanak neki hogyan tennék be neki vagy nem tudom :D:D:D:D:D Szánalmas.
A kérdező hozzászólása: nem fogom megcsalni amugy már hazajött épp az elõbb mert már nem tetsett ott neki
Ha ezt a kérdést itt teszed fel, akkor nagyobb baj mint hinnéd. Akarsz róla beszélni??
kamu
Qrj mással.
menj át a szomszédba, ott talán segítenek:)
Mi van emberek, ennyire alacsony nálatok a mérce? o.O
A kérdező hozzászólása: igen, és?
rj privit és köldj egy képet magadról :D

Mit csináljak a pasimmal ha az idegeimre megy, mert bunkó?

Van,hogy nagyon jól elvagyunk,de nem sokáig tart,mert pár na után össze is veszünk.Ez mind azért van,mert akkora bunkó tud lenni,hogy legszívesebben felrúgnám,ahogy most is.Nagyon hálátlan,nagyszájú önző akaratos ember.Anyáék rengeteget segítenek,az övé meg semmit!!!!!Ezt ő nem tudja meghálálni,hanem még bunkó!Ma is csináltak apáék vmit és mondtam neki,hogy mennyen ki nekik segíteni.Hát nem ment.Pedig sokszor volt már,hogy ha anyáék nem segítenek,éhen halunk.(jó,ezt értsétek jól!)Több mint 4 éve vagyunk együtt,voltam én már minden pofázós hülye,dagadt disznó...stb.Már nem tudom mit csináljak!!??Hogyan tudnék beszélni a fejével,mert ki ha én nem???De se rám,sem másra nem hallgat!Neki van egy elképzelése és [email protected] a másikat!Mindegy kiről van szó,senkihez nem alkalmazkodik!

Legjobb válasz: Szakíts vele.

Szakíts vele.
Kedves kérdezõ. Nem akarlak megbántani de egy modortalan nõszemély vagy te is az írásképed alapján, de most nem errõl beszélgetünk. Nem akarok belefolyni de egyáltalán miért vagy olyannal együtt aki mind veled mind a családoddal így viselkedik?! Tudom én, h az a 4 év az 4 év de akkor is. Ilyen esetekbe többnyire már egy ultimátumtól tér maximum észhez. De rajtad kívül sajnos ezt senki nem tudja vele megbeszélni. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Tied a döntés.
Szülj neki gyereket. Mégis mit kellene csinálnod egy pasival akivel nem tudsz együtt élni?
, , És az, hogy Sivatagi Sas nulla-ötven, van az enyémre vésve..."
Az ilyen barmot ki kell dobni a francba.
Jól fel kellene rúgni, hogy repüljön a holdig.
1000éve szakítottam volna a helyedbe, és ilyenkor szoktak sajnálkozni a csajok, hogy hogy bánik velük a pasi. majd rohannak az aranyos kedves pasikhoz hogy babusgassák õket, majd eltelik 1-2 nap és ugyanolyan pasi mellett kötnek ki, mint a mostani pasid...
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi lennék rád, hogy te mit reagálnál egy ilyen helyzetben! :)
kérdezõ! randizunk? egyébként hány éves vagy?
Mondjuk dobd ki. Egy ilyen alakkal tuti nem lennék soha együtt, 1 percet sem! Bár az írásod alapján zsák a foltját...
drága kérdezõ! én nem csodálkozok azon, hogy ilyen veled.. mert én is harmadszorra írok most neked és szarsz rám..! kb ilyen lehet a kapcsolatod is..
Hogy te milyen pukkancs vagy... :D Itt kötekszel mindenkivel, mert hülye a pasid? Teljesen jól összeilletek. 1. Ha ennyire szörnyû, sz.ar, lehetetlen, bunkó, tajparaszt k.öcsög, aki semmibõl nem ért, nem változik, és senkire nem hallgat, akkor minek is vagy vele? De úgy komolyan, minden vicc nélkül. Az ilyen nem változik meg, jól írták a többiek is, vagy eltûröd, vagy szakítasz vele. Tényleg nem (!!!) fog megváltozni. Soha. 2. Persze az életben vannak gondok. Nem csak henyélünk. Szóval tapasztalatból mondom, hogy ha ugyanilyen helyzetben lennék (mert már voltam) akkor én angyali arccal elküldeném az ipsét. Veszekedés nélkül. Meglep majd, hogy még hiányozni sem fogsz neki.
1. Jézusom... Hát te tényleg tök hülye vagy. Összeilletek. 2. Mindenki mondja, hogy szakíts vele, vagy fogadd el. Akkor most mit hisztizel? Nem tetszik a válasz? Mit akarsz hallani? Hogy jaaajj ne legyél szomorú, majd megváltozik, ami természetesen nem igaz?? Ne hogy azt mond már hogy nem érkeztek normális válaszok! De ha mégis ezt gondolod, akkor nagyon tudlak sajnálni, hogy ilyen ostobák vagytok a pasiddal együtt... Neked is további szép napot! :)
A kérdező hozzászólása: Eddig tényleg [email protected] voltam a pasim miatt, de hogy ennyi [email protected]át látok itt, ez teljesen felvidít!Köszi, ha lelki problémák gyötörnek majd, ide jövök majd és várom az ilyen seg_gfeje_k válaszait!Tisztelet a kivételeknek!Szép hétvégét mindenkinek! :)
Értem, tehát a válasz nem. (16:00)
A kérdező hozzászólása: Személy szerint a 15:46-osnak szólt, de a többi paraszt is magára veheti, aki nem tud normálisan válaszolni!Nem úgy tettem fel a kérdést, hogy hé [email protected]@szok mit csináljak sztetek?Hanem normálisan!Akkor normális választ szeretnék kapni!
Mond meg addig nem lesz szex, ameddig meg nem csinálja amit kérsz.. Ennyire egyszerû:)
Pszichiátrián jártál már?
A kérdező hozzászólása: Egyes emberek mekkora parasztok tudnak lenni!Hihetetlen!Miért is van ez az oldal???Amúgy meg nem gondolom azt, hogy én lennék modortalan!Te miért gondolod ezt?Sztem nem csak henyélésrõl szól az élet!Vagy a te szüleid hazamennek a melóból és nem csinálnak semmit???A te anyukád meló mellett nem mos ki rátok és nem fõz meg nektek?Mert az én pasim meló mellett semmit nem szeret csinálni!Szólok neki szépen, hogy meg kellene csinálni ezt vagy azt.Annyi a válasz rá, hogy jó majd megcsinálom.Eltelik egy hét és szólok neki még egyszer, hogy na akkor megcsinálod?Na ez már nála baszogatás!Hogy én õt csak [email protected] tudom.Ilyenkor szoktunk jó összeveszni és megkapom, hogy ne pofázzak, mert én hülye gyerek vagyok, meg szerencsétlen!Neked nem szoktak lenni problémáid?Te kivel beszéled meg?Hány éves vagy?Mert ha nincsenek problémáid, majd lesznek drága!Senkit nem kerül ki!
Akkor ti összeilletek.
drága kérdezõ...én pont ugyan így érzem magam egy hasonló helyzetben vagyok...esetleg, ha vigasztalódni akarsz akkor lehetnénk haverok.... egy pasi...
Mi döntsük el mit csinálj a pasiddal?Ilyen nõk még vannak, léteznek?csinálj neki gyereket hogy még szarabb legyen az életed..Szívbõl kívánom!
Dobd ki.
Te ezt választottad! Tessék õt így szeretni... tudod jóban , rosszban... :D Nem tudlak sajnálni. Ha nem tetszik a rendszer válts pasit. Ha igen , akkor meg ne itt panaszkodj!
A kérdező hozzászólása: XD szted nem vicces látni, hogy hogy fel tudjátok magatokat húzni?

Mit csináljak? A pasim szűz akar maradni az esküvőig.

A barátom és én fél éve vagyunk együtt. Már a kapcsolat elején is tudtam, hogy nagyon vallásos családban él, de eleinte azt hittem, hogy inkább csak az anyjáék megszállottak. Kés?bb rájöttem, hogy neki is vannak furcsa dolgai (például nem akar esküv? el?tt szeretkezni), de akkor már túlságosan szerettem, hogy ilyesmi miatt elhagyjam. El?tte meg nem is beszéltünk soha szexr?l.

Legjobb válasz: Huhh... hát nagyon nem vagytok egymáshoz valók. Fél éve vagytok együtt, igy gondolom nem mostanában lesz amikor összeházasodtok. Ha esetleg évekig nem akar még nõsülni? Másrészt meg kellene mondanod, hogy már nem vagy szûz. Ha emiatt elhagy, akkor meg örülj neki, hogy megszabadultál tõle.

Huhh... hát nagyon nem vagytok egymáshoz valók. Fél éve vagytok együtt, igy gondolom nem mostanában lesz amikor összeházasodtok. Ha esetleg évekig nem akar még nõsülni? Másrészt meg kellene mondanod, hogy már nem vagy szûz. Ha emiatt elhagy, akkor meg örülj neki, hogy megszabadultál tõle.
Fél év még nem sok, keress valaki mást, mert szerintem nem neked való. Késõbb csak még több problémátok lesz. + ha fontos neked a jó szex akkor pláne, gondolj bele mennyi tapasztalata lesz, ha annyira vallásos lehet ki sem akar majd próbálni semmit amihez neked esetleg kedved lenne.
Nézd ha Te mártirkodni akarsz egy jó kapcsolat helyett..... ha Te is hasonlóképpen gondolkodnál a szexrõl, mint a pasid, akkor az más. De vársz éveket, aztán majd a nászéjszakán jössz rá, hogy nem ilyen lovat akartál? Végül is miért tettél kérdést fel, hiszen Te már eldöntötted, hogy semmiképpen nem akarod elveszíteni, vagyis már megadkudtál magadban, hogy kivárod. Egy jó kapcsolat alapja az õszinteség, és mindig benned lesz az az érzés, hogy becsaptad...
Ez az! A legjobban akkor jársz ha magadat hibáztatod, hogy nem vagy elég vonzó. Nekem már így látatlanban is az vagy. Elõre is sajnállak.
Eljátsza a kis tapasztalatlant, aztán meg majd eljátsza az orgazmust, ha nem lesz kielégítõ a szexuális életük. Ezaz lányok, tanácsoljuk már neki, hogy hazudjon ahogy csak tud:(
ez nem olyan dolog, hogy életed végéig marjon a lelkiismeret, amiért nem mondtad el, Te lásd be azt, hogy neked nem olyan a felfogásod, és neked szükséged volt arra, hogy ne legyél szüz.ennyi.õ meg igy járt, amiért olyan késön fogja megtudni, milyen jo vagy az ágyban:) utolag bánni fogja, hogy nem hamarabb volt.24évesB
ha nem lennél vonzo, nem lenne veled, fogadd meg a tanácsom és ne monnd el, mert akkor tuti szakit, és te leszeel a legnagyobb ribanc, az õ szemében is, meg a szülei szemében is, nemfogja megtudni, ha nemakarod, eljátszod a kis tapasztalatlant és boldogan éltek, még....24évesB
Én a helyedben nem eröltetném a sexet, ha nem akarod, hogy összevesszetek.Ha majd oda kerül a sor, még mindig mondhatod, hogy nem minden nö vérzik, ha elveszti a szüzességét, ugysem tudja ezeket a dolgokat, õ is csak egy pasi.monnd, hogy megrepedt sport közben a szüzhártyád, akkor véreztél, és utána már nem vérzik az ember.nem jo ötlet?
Lehet, hogy a te eseted más mint a kérdezõé. Szerintem ez a pasi még nem is pettingelt, ha annyira bigottak. Igy nem is ismerik egymás testét, és ez így már tényleg zsákbamacsek. Ha pedig petting van és esetleg orálisan kielégítik egymást, az megint más tészta. Ha szeret egyébként akkor nem fog megundorodni Tõled azért, mert már nem vagy szûz, esetleg azért, mert majd kiderül és esetleg nem Tõled tudja meg. Ja és mi van akkor, ha tíz éven belül nem akar nõsülni?
Hú... Nehéz ügy. Ránézésre azt mondom, hogy hosszú távon nem vagytok egymáshoz valók. Alapvetõ dolgokról (házasság elõtti szex, vallás), más a véleményetek, ami sok gondot fog még okozni, legkésõbb a gyerekvállaláskor, amikor anya is mást mond majd az angyalokról, meg apa is... Egyértelmû, hogy olyan fiút fogtál ki, akinek fontos a saját szüzessége. Ezen nem tudsz, és ne is akarj változtatni. A te szüzességed is fontos neki, és ahogy leírod, benne nyilván fel sem merül, hogy te ne lennél az. Gondolom, világéletében szûzlányt akart magának, pláne így, hogy õ is várt és a szülei is ilyen lányt akarnak. Ezért amikor megtudja, hogy te már nem vagy szûz, akkor az nagy megrázkódtatás lesz neki. Ugyanakkor nagyot vétkezik, ha téged ezért elutasít. Az már a múlt, nem tudsz rajta változtatni, vagy elfogad téged így, vagy nem. Minél elõbb megtudja, annál kevesebb idõt veszítetek. Mielõtt beszélsz vele, javaslom, szerezd be ezt a könyvet, és olvasd el: http://webshop.animare.hu/tarstalalo+13763.html Joshua Harris: Társtaláló. Egy 26 éves, ifjú amerikai lelkipásztor írta, aki nagy gonddal õrizgette a szüzességét, világéletében szûzlányt képzelt el feleségnek, végül mégis egy olyan lényt vezetett eléje Isten, aki 14 és 23 éves kora között falta a férfiakat ágyban és ágyon kívül egyaránt, és csak utána tért meg, utána lett lett keresztény. Sokat fog segíteni ez a könyv abban, hogy megértsd ezt a vallásos fiút, és abban is, hogy õ is megértsen téged, és meg tudjon bocsátani, ne rója fel neked, hogy te már nem vagy szûz. Mert ezt kell tennie: tudnia kell megbocsátani, teljesen és tökéletesen, késõbbi felemlegetés nélkül, visszavonhatatlanul és örökre. nem beszélhet arról a magas lóról, amit a saját szüzessége tudata kelthet benne, és nem nézhet le téged azért, mert te nem vártál. Azt azonban hozzá kell tennem, hogy ha õ hívõ keresztény, te meg nem vagy az, akkor ez a kapcsolat valahogy nagyon nincs rendjén. Ezt hívják felemás igának a Bibliában, amin nincs áldás. Nagyon sok konfliktust jósolok nektek. A válaszomat úgy olvasd, hogy én is, meg a férjem is vártunk a szexszel a nászéjszakáig. 32/L
Lúzer a pasid. jobban jársz ha mást keresel. ha majd a nászéjszakán fog kiderülni, hogy szexuálisan nem passzoltok egymáshoz, mit csinálsz? hallottam már ilyen válóokot.
Én még nem. Válóok rendszerint az, hogy nem mûködik a kapcsolat: kocsmába jár a pasi, nem beszélget a feleségével, nem udvarol már neki, nem segít a házimunkában, nem értenek egyet, folyton csak dolgozik, nem törõdik a gyerekeivel... A végtelenségig folytathatnám a sort. Ellenben olyat már számtalanszor hallottam, hogy beadják a válópert, kibékíthetetlenek, alig beszéllnek egymással, de a szex attól továbbra is folyik, azzal nem hagynak fel, mert az jól megy... Ennyit errõl, hogy ha nem megy a szex, az válóok. (Az infók elsõ kézbõl vannak.)
Hát figyu a válaszok nagyon megoszlanak ugyhogy biztos nem könnyû a döntésed!Tök megértelek meg sajnállak:(De ezt más nem döntheti el helyetted!Én nem is akarom megmondani mit tegyél!!!Amit a barátod csinál egy szép tiszta becsülendõ dolog és ami a legfontosabb hogy igen ritka!!!!Dee!!!!!Zsákba macskát akarsz?Összeházasodtok!Meglesz az elsõ szex és azt akarod hogy utána derüljön ki hogy nem is passzoltok úgy össze ahogy te azt korábban gondoltad!gondold végig hogy neked mi a jó (ezt tartsd szem elött)és csak utána dönts!!Bátorság!!!
Mi mindketten szüzek voltunk, amikor összeházasodtunk. A nászéjszaka elõtt nem féltem attól, hogy ne passzolnánk össze, mert: - addigra már nagyon sokat beszélgettünk a szexrõl, és tudtuk pontosan, hogy a másiknak mi a véleménye, elvárása, félelmei, örömei, szokásai a témában, mit szeret, mit nem, milyen gyakran kívánja, mire nyitott, mire nem stb - elég sokat pettingeltünk ahhoz, hogy megismerjük: milyen lesz a másik az ágyban. És amikor eljött a nászéjszaka, nem csalódtam. A férjem pontosan olyan volt az ágyban, mint elõtte a petting során, illetve az életben, a mindennapokban: kedves, figyelmes, türelmes, odafigyelõ, elõször nekem akar kedvezni, nem pedig magát kielégíteni, néha heves, máskor inkább bensõséges és lassú. Nem kell ahhoz a végsõkig elmenni, hogy tudjuk, milyen a másik az ágyban. Saját magamon tapasztaltam, milyen az, amikor az ember zsákbamacskát vesz, és nekem bejött. Ezek után nem értem, miért riogatnak mások azzal, hogy biztos ráfaragsz - hiszen õ kmaguk nem vártak a szexszel a házasságig, tehát NEM TUDHATJÁK, mirõl maradtak le, mi lett volna, ha tényleg várnak. Õk csak hasból beszélnek, én meg tapasztalatból. Ha elriaszt valami ettõl a kapcsolattól, az ne az legyen, hogy nem "próbálhatod" õt ki az ágyban. Ha tényleg szereted, akkor a hibáival együtt is szereted, és együtt meg fogjátok tanulni, hogyan legyen nektek együtt a legjobb - az ágyban is. Ha meg nem szereted és nem vagytom egymáshoz valók, akkor lehet õ akár profi is az ágyban, a szex maga nem fogja összetartani a kapcsolatotokat.
Szerintem a sokkterápia a megfelelõ! Komolyan! Ha kettesben vagytok, egyszerûen dobd le a ruháidat és meglátod mi fog történni. 1. Azonnal leteper és rád ugrik :) 2. Nem csinál semmit, akkor baj van. Lehet, hogy , meleg ?
Maximálisan egyetértek az elõttem szólóval. Érhetnek még meglepetések, ugyhogy gondold át ezt az egészet.
Azért arra ugye számítasz, hogy az esküvõ után a nagy vallástiszteletben megeshet, hogy csak utódnemzés céljából fog Veled lefeküdni? Hallottam már ilyet... Meg olyat is, hasonló családból, hogy a csaj zsinórban mostmár a nyolcadik gyereket szülte. Hát belecsöppent...
Elõbb utóbb minden kiderül. Még az is lehet, hogy olvassa ezt az oldalt. Teljesen mindegy Neked hogy milyen tanácsokat kapsz, ugysem fogadod meg. Törd tovább a fejedet, hogy hogyan tudnád becsapni. Egy mélyen vallásos családban nem fogod soha jól érezni magadat, ha egyébként Te nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Õ 26, én meg 21. Azt megbeszéltük, hogy nem akarja rám erõltetni a vallást. Õ elfogadja, hogy én nem vagyok vallásos, én elfogadom, hogy õ az. Ezért nem fogok vasárnaponként a templomba ülni, de még az is lehet, hogy megszeretteti velem a vallást. Mert ha a gyerekeink és õ járni fognak, akkor valószínûleg ennyit én is megtehetek. De az még messze van.
A kérdező hozzászólása: Tévedsz. Nem azért akarok neki hazudni, mert nekem az jól esik. Nyilván nem hazudnék neki orgazmus dolgában, mert majd összecsiszolódunk és türelmes leszek vele. De nem akarok olyasmi miatt bûnhõdni, amit még azelõtt tettem, hogy megismertem. És sosem szégyelltem, hogy nem vagyok szûz, nem érzem, hogy hiba volt lefeküdni az exemmel, de az õ szemében ez nem semmiség. A szülei pedig nem is fogadnának el, ha megtudnák. Inkább attól félek, hogy egyszer valakitõl megtudja: barátaimtól, szüleimtõl, bárkitõl. Szeretnék vele õszinte lenni, sõt, várni és képes lennék (bár évekig lehet hogy nehéz lenne), de ha az õszinteség azt jelentené, hogy többet nem lehetek vele, akkor mi értelme van? Ha hazudok, akkor magamat utálom. Ha õszinte leszek, õ fog utálni. Egyszerûen nem tudom mi lenne a helyes:(
És ha összeházasodtok akkor minden vasárnap délelõtt majd a templomban ülsz? Szerintem se illetek össze, bocs. Egyáltalán hány évesek vagytok?
miért ne lenne kielégitõ?azért mert aztmondja, hogy még szüz és nem az?ha nem lesz kielégitõ nem ez miatt lesz.nem ezen fog mulni, hülyeséget beszélsz.
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó jó ötlet, én is valahogy így képzeltem el a dolgot, csak valahol meg nem érzem fairnek, hogy majd a szemébe hazudjak. De annál fontosabb nekem, hogy elveszítsem
A kérdező hozzászólása: Nem, azt nem merem neki megmondani, mert az õ szemében ez valami nagy bûn és csalódna bennem. Tudom, hogy ez nem tisztességes vele szemben, de szeretem és nem akarom elveszíteni amiatt, ami már régen történt. Az esküvõ valóban messze van még, egyelõre nem tartunk ott, hogy ezt tervezzük. Kezdetben bíztam benne, hogy nem olyan szilárd az elhatározás és majd megkíván. Próbáltam már mindent, voltam szexi, csábító, múltkor direktben rákérdeztem, de semmi. Az is lehet, hogy nem tart elég vonzónak:(
Ha szereted várd ki , vagy csald meg.

Mi csináljak a pasimmal ha 1 héten 1szer talizunk de akkor minden rendben van, de már majdnem 1 hete nem keresett? Az én hibám?

Legjobb válasz: Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?

Pl talizz vele. Akkor meglesz a heti 1 :) Viccen kívül: beszélj vele! Mi honnan tudjuk?
A kérdező hozzászólása: nem tudom honnan tudjátok...csak vártam vmi okosat.
jártok még egyáltalán?! hát 1hétig nem keresne, én már nemtudom mit csinálnék vele, elgondolkodnék h kajak ennyire ne érdeklem már? .. na de mind1. hívd fel!!!
A kérdező hozzászólása: és mégis mit mondjak neki beszéljem meg vele v oltsam le h hé együtt vagyunk még?!?!
Inkább mondd neki, hogy szerinted ezt nem kéne tovább folytatni. Heti egyszer érdeklõdik irántad... szerintem csak használ téged, amikor kedve van hozzá...
A kérdező hozzászólása: és azok a kifogások h melózik utána hulla egész héten és csak hétvégén ér rám...de most az is kimaradt

Segítség kellene? Mit csináljak a pasival?

Nos van egy pasi akivel pettingeltünk.Èn szerelmes vagyok belé.Akkor úgy éreztem,hogy õ is szerelmes belém,nagyon aranyos volt velem akkor simogatott,bújtuk egymàst meg remegett olyan édes volt.Egyikõnk se ment el. A végén azt mondta neki most már van valakije. De azóta meg sehogy se viszonyul hozzàm ,nem ölel meg,nem csókol meg meg semmi. Mit tegyek vele kapcsolatban? Beszéljek vele? De mit mondjak neki? Szeretem és nem akarom elveszíteni õt.

Legjobb válasz: "A végén azt mondta neki most már van valakije." - hát, ha nem rád gondolt akkor csak unatkozott

"A végén azt mondta neki most már van valakije." - hát, ha nem rád gondolt akkor csak unatkozott
kihasznált vagy nem tetszel neki...szerintem utóbbi, mert nem élvezett el
A kérdező hozzászólása: majdnem elélvezett csak nem mert mert félt hogy baj lesz.
"...nem akarom elveszíteni õt." Márpedig ha végzett veled, akkor te akarhatsz bármit, nem lesz belõle semmi.

Mit csináljak a pasimmal?

Hetek óta unottan néz rám, köcsög néha, de néha meg boldog vagyok vele és kimutatja, hogy szeret... Nem kapok csókot napok óta és mindig elmegy haza előbb, mint megígéri... Haverja szerint "vigyázzak rá". ennyit mondott... nem megycsalós típus, de kiderült ma például egy régi gázos ügyem amikor megvertek és ezek röhögött fél órán keresztül... nemtudom, hogy tudnám megtudni, hogy szeret-e még... ő nem megcsalós típus hanem más inkább hűséges .. de mit tehetnék? 16L

Legjobb válasz: Istenem, sosem fogom megérteni, hogy miért jöttök össze ezekkel a címeres fszkalapokkal...

Istenem, sosem fogom megérteni, hogy miért jöttök össze ezekkel a címeres fszkalapokkal...
köcsög néha:D:D hát mit tudsz? kérdezd meg mivan vele
Biztos meg van a maga baja. Néha kell kell kis egyedüllét. Szerintem biztos szeret, ha nem, elmondaná. Próbáljatok ki valami újat, ami kiránthat titeket a "hétköznapokból". Menjetek kirándulni, biciklizni, moziba lényeg hogy új élmények, kalandok születhessenek.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem mibaja válasz minden alkalommal " álmos fáradt vagyok ennyi.. "
Mondd meg neki, hogy vagy észhez tér, vagy ennyi volt.
én is voltam már ilyen egy lánnyal, de oda vissza röhögtünk egymáson meg szemétkedtünk egymással, mindezt azért mert nem fogtuk fel olyan hû de halálosan a kapcsolatot, 20F
A kérdező hozzászólása: meg az most mibasszusírok neki, hogy mi van velünk stb... mit akar tõlem a továbbiakban.elolvassaés nem ír vissza, defennvan rejtve.le akar koccolni vajon, ??:O

Csajok! Amikor a Fiú: -Mi a baj? Lány: -Semmi! Párbeszéd megtörténik, de evidens, hogy van valami, akkor mégis mit vártok mit csináljon a pasi? Találja ki mi a problémátok? Vagy hagyjon békén?

Legjobb válasz: Elõre is bocsi amiért pasiként válaszolok, de ha nekem azt mondja a NÕ, hogy SEMMI baja nincs, akkor én nem hazudtolhatom meg õt, tehát elfogadom, hogy semmi baj nincs és semmi bajként kezelem. Majd ha úgy gondolja, hogy mégis csak baj van, akkor újratervezi a stratégiát!

Elõre is bocsi amiért pasiként válaszolok, de ha nekem azt mondja a NÕ, hogy SEMMI baja nincs, akkor én nem hazudtolhatom meg õt, tehát elfogadom, hogy semmi baj nincs és semmi bajként kezelem. Majd ha úgy gondolja, hogy mégis csak baj van, akkor újratervezi a stratégiát!
bújj oda hozzá
Jah, csak elõbb-utóbb rohadtul unni kezdi az ember ezt a gyerekes játszadozást. Azért van a szája(többek közt XD) hogy elmondja, hogy ha valami baja van..
Miután elhangzik ez a párbeszéd , Én úgy szoktam viselkedni mintha semmi baj nem lenne. És még Én vagyok a bunkó....
Még próbáld kicsit kihúzni belõle, és ha tényleg nem mondja el vidítsd fel. A végén csak elmondja mi bántja :)
ezzel csak azt akarja h sajnáld és csak azért is kérdezgesd... ha felb*ssza az agyát akkor te voltál a baja...
Én pl. úgy tudom feldolgozni a dolgokat, hogy kb. 5 percig nézek magam elé, és gomdolkodok, néha még könnyezek is.Lehet, hogy te szoktál olyan dolgot mondani, ami kicsit bántja, és az is lehet, hogy hozzám hasonlóan dolgozza fel. Öleld át -akár percekig is- , mondd neki, hogy szereted, és máris jobb kedve lesz.:)
Nehéz kérdés, tõlem is gyakran kérdezi ezt párom, de még nem tudtam értelmes választ adni...:D Pedig amúgy nem vagyok hisztis lány, veszekedésre sem vagyok hajlamos, meg semmi ilyesmi, de ha nagy ritkán mégis megsértõdök valamin, akkor egyszerûen nem bírom kinyögni, hogy mi zavar. Az esetek 90%-ban amúgy valami jelentéktelen hülyeségrõl van szó, amit egy-két mondattal el lehetne intézni, csak ahogy az lenni szokott, még jobban felhúzom magam azon, hogy nem találja ki magától. A végén már egész drámák zajlanak le a fejemben, õ meg szegény nem érti, hogy én mitõl vágok egyre gyászosabb képet :D Szerencsére legrosszabb esetben is egy-két óra alatt lejátszom saját magammal a meccset, és jót röhögünk utólag az egészen. Szóval, magamból kiindulva a legjobb amit tehetsz, hogy átöleled pár percig (akkor is, ha el akar húzódni), lágyan közlöd vele, hogy szereted, és látod, hogy igenis bántja valami, és te azonnal meghallgatod, amint hajlandó lesz veled szóba állni. Aztán foglald el magad, de közben néha mosolyogj rá, és éreztesd vele, hogy tisztában vagy vele, hogy õ még eszi magát valamin, nem felejtetted el.
Fiú: "Jó, akkor megyek sörözni a haverokkal." (A francnak kell rébuszokban beszélni, miért nem lehet nyíltan kimondani és megbeszélni, ha valami probléma van?)
1.-nél az igazság :) 19/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!