Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a baratom ne feljen (3 db)

Mit csinaljak h a baratom ne feljen az erzelmektol? Mas srac is ilyen?

Amiota egyutt vagyunk, nekem termeszetesnek tunt, h

Legjobb válasz: hat szerintem ha fel vagy valami miatt nem akar beszelni az erzeseirol akko inkabb ne zaklatsd vele..ha igazan szeret(es szeritem is\gen)akkor elobb-utobb bisztos meg fog enyhulni es meglatsd fel fogja hozni a temat meg tobbszor fogja mondani hogy szeret!!!!es ha mar nem eloszor jartok akkor bissztosan szeret csak o olyan fiu aki nem arrol hires hogy kimutatja az erzelmeit...de a sajatos formajaban ki fogja..nyugodj meg!!!!!!

hat szerintem ha fel vagy valami miatt nem akar beszelni az erzeseirol akko inkabb ne zaklatsd vele..ha igazan szeret(es szeritem is\gen)akkor elobb-utobb bisztos meg fog enyhulni es meglatsd fel fogja hozni a temat meg tobbszor fogja mondani hogy szeret!!!!es ha mar nem eloszor jartok akkor bissztosan szeret csak o olyan fiu aki nem arrol hires hogy kimutatja az erzelmeit...de a sajatos formajaban ki fogja..nyugodj meg!!!!!!
Kedves Kérdezõ! A férfiaknak gyakran nehezebb az érzéseikrõl beszélni, mint nekünk nõknek. Ennek az egyik oka, hogy a férfiak többségének a nõk többségénél kevésbé jó az összeköttetés az agy érzelmeket kezelõ és beszédet irányító részei közt. Ezt több kutatás is kimutatta. De ez nem azt jelenti, hogy a férfiak kevésbé mutatják ki az érzéseket, pusztán azt, hogy nem szavakkal teszik. Az érzelmek kimutatásának ezer módja van egy kapcsolatban. Apró szivességek, ajándékok, érintések, a másik hibáinak tolerálása, közös programok szervezése stb. Ha egyik fél csak a szavakból ért a másik pedig nem tudja szavakkal kifejezni az érzéseit, akkor nehéz a helyzet, de megoldható. Neked is érdemes végiggondolnod, hogy miért ennyire fontosak számodra a szavak és mik azok a szeretetgesztusai a párodnak, amit esetleg észre sem veszel... Ha a párod hajlandó rá, akkor írjatok egy-egy listát arról, hogy mi az, amibõl tudjátok, hogy a másik szeret, a ztán cseréljétek ki. Fontos, hogy ne akarj errõl beszélgetni vele, ha õ nem akar, mert akkor az egész gyakorlat eröltetetté válik. Érd be annyival, hogy listát cseréltek! Ha elõre megígéred, hogy ha megírja a kedvedért, akkor nem piszkálod azzal, hogy beszéljen az érzéseirõl, akkor biztosan megteszi:-) A te listád talán kezdõdhetne így: Tudom, hogy szeretsz, abból, hogy....megírod ezt a listát a kedvemért. Ha pedig kapsz olyan szavakat, amelyekre vágysz, akkor jutalmazd azzal, amire õ vágyik. Egy masszázsnak a legtöbb férfi örül, de a listájáról biztosan kapsz rá szabott ötletet. Ha szeretnél még fejlõdni a párkapcsolati kommunikációban, akkor ajánlom, hogy látogass el a honlapomra, mert ebben a témában tartok önismereti csoportokat, ahol az ilyen férfi- nõ különbségekrõl is beszélgetünk. http://www.parkapcsolatok.com Remélem válaszommal elõsegítettem a megoldást. Csizmár Kata pszichológus
Egyébként, ha magában sem tudja kezelni csak elfojtani akkor keserû lesz az élet mellette. Nem akarok psziché bal-blákat se viselkedéstanulmányokat most ide írogatni, de hidd el meg kell találjátok a probléma gyökerét és meg kell tanulnia megfelelõen kezelni az érzelmeket! Ellenkezõ esetben túl sok gond lesz! Viszont ha magában jól el tudja rendezni, az pedig azért baj, mert benned nem bízik annyira, hogy beavasson ezekbe. A megoldást pedig csak együtt, beszélgetve tudjátok megtalálni. Sok sikert!
Szerintem vannak sracok akik ilyenek. A baratom is ilyen. Nagyon nehezen mutatja ki, hogy mi van. Mondja, hogy szeret meg minden, de sokszor ugy erzem, hogy nem eleg ennyi. Mintha nem bizna meg elegge bennem... S szerintem hogyha ti mar masfel ev ota egyutt vagytok, s eleitol fogva ilyen volt, akkor mostmar az nem kene zavarjon, vagy ha megis, akkor ezt beszled meg vele. Lehet ha o nem is gondolja, hogy ez olyan nagy baj, mivel mar reg ez van. eszeljetek meg, hogy zavar teged ez, mondd hogy ennyi ido utan mar igazan beszelhetnetek erzelmekrol, meg megbizhatna benned. Vagy esetleg tudsz valami okot amiert igy elzarkozott? (esetleg valami rossz tortent, vagy regi kapcsolati csalodas stb)

Mit csináljak hogy a barátom ne féljen annyira a csóktól?

Egyszer-kétszer volt már egy pici nyelves csók ,viszont olyan igazi tüzes még nem. Elmondta hogy nagyon fél ,hogy mit gondolok majd ha nem csinálja jól. Van ötletetek hogyan segíthetnék neki leküzdeni a félelmét? Mindketten 16 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: 16 évesen aztán óriási problémátok van, menjetek el csókpszichológushoz, és öntsétek ki neki eme hatalmas, életbevágó problémáitokat!

16 évesen aztán óriási problémátok van, menjetek el csókpszichológushoz, és öntsétek ki neki eme hatalmas, életbevágó problémáitokat!
Erõszakold meg.
A félelem pedig egyféleképpen oldható: szembenéz vele az ember.
A kérdező hozzászólása: Õ is nagyon szeretné ezt , egyszerûen csak fél. Semmi más
Az pengeség. Akkor lehet, hogy sokkal kevesebb hollywoodi csodaprodukciót néz, mint a legtöbben, vagy netán egyszerû ízlésbeli vagy vérmérsékleti adottság nála, hogy nem tüzel annyira...
A kérdező hozzászólása: Nemnem.....nagyonnem! épp az hogy nem adom könnyen magam és ezzel õ is tisztában van , ezért is tisztel annyira.
Lehet, hogy tényleg nem kattan annyira a csókra, vagy az is lehet, hogy rád nem indul be annyira. Utóbbi gyakran elõfordul amiatt, hogy ti nyavalyás csitrik nemhogy cicáznátok vele kicsit, legalább míg fiatalok vagytok, hanem rendesen felkínáljátok magatokat még akkor is, mikor hú, de szerénynek hiszitek magatokat. Nem segítettem ezzel, mert ha fejre állsz, akkor is el van rontva a dolog, ha te is ilyen kis olcsó voltál. Nem mondom, hogy ez volt, csak azt állítom, hogy lassacskán népbetegséggé lép elõ.
a trollos beszólásod nekem szólt, kislány? Több mint kétszer annyi idõs vagyok, mint te, csak úgy válogasd meg a szavaidat. nagyon fárasztó lehetsz, ilyen hatalmas problémákkal fárasztod itt a népet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat hetedik! :)
dede a szájszaggal lessz a probléma :S
próbáld megnyugtatni légy vele türelmes néha azokból lesznek a legjobbak akik még magukról sem gondolták volna, a félelem jogos az õ szempontjából, de légy vele gyengéd:)
A kérdező hozzászólása: Nem a szájszagommal van baj , az tuti. Egyszerûen csak fél , mert az elsõ barátnõje vagyok..
behalok xdddddd a ratyinger srác :DDD
A kérdező hozzászólása: Te aztán kemény arc vagy. Egy vérbeli netes troll (Y)
Lehet a szájszagoddal/ízeddel van baj, csak nem meri mondani. Vagy szimplán csak nem tetszik neki a csókolózás. Vannak ilyen emberek.
Figyelj, nõbõl vagy! Ha a pasid attól fél, hogy valami nincs rendben, akár a csókkal, vagy akármivel, mondd meg neki, vagy inkább vezesd rá hogy jól hiszi-e vagy nem. Ha már a csókkal problémáztok, mi lesz késõbb? Ne hagyd elfajulni a "félelmét"! Semmiképp sem tõled fél, hanem attól, hogy nem lesz neked minden tökéletes, amit õ ad. Annyira szeret, hogy már fél attól, mi lesz ha... És ha õ nem, akkor vigyél te szenvedélyt a csókba, hogy ezáltal éreztesd vele, nincs mitõl félnie, esetleg késõbb sem...

Mit csináljak hogy pár családtagom és barátom ne féljen a patkányomtól? és hogy tanítsam meg trükkökre? idióták válaszát nem kérem

az egyik családtagom fél nagyon a patkányunktól ! nem tudom miért , nagyon kedves , nem harap , max kajának nézi az ujjunkat , de azon kívül nagyon kedves jószág!

Legjobb válasz: Na én pókkal nem tudnék együtt élni egy házban, sõt egy városban sem! :D

Na én pókkal nem tudnék együtt élni egy házban, sõt egy városban sem! :D
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló , te is ugy vagy mint az egyik családtagom , nincs külömbség neked se a házi és a csatorna patkány között , neked is a patkány az patkány . senkivel nem tudom megértetni hogy a házipatkány nem terjeszt betegséget , és hogy nagyon cukik
A trükkös rézhez nem értek, de szerintem az lesz a kõnnyebbik fele a dolognak. Sokan olyan zsigeri utálatot éreznek patkányok iránt, ami már fóbiának tekinthetõ. Hiszen mielõtt házikedvenc lett, betegséget terjesztett, csatornákban élt meg dögöket rágcsált. Ezt nehéz leküzdeni. Én talán úgy kezdeném, hogy elõször lefotózgatnám, miközben vicceset/aranyosat csinál és mutogatnám, elküldeném ímélben. Aztán ha a parázó egyén meglátogat, véletlen akkor lenne etetésidõ. Ki se kell venni a ketrecbõl, de látják, nem támad. Fokozatosan növelve a kontaktust, mintha meg akarnád szelidíteni.:-)
nekemis se szerettek eloszor annyira a patit, de megtanittottam a "spi" (forog) trukkre, es azota beleszerettek :) beirod youtbe-be h pet rat tricks es nagyon sok jo videot ad ki trukkokkrol es hogy hogy tudod megtanitani oket a patinak :) nagyon edes am, nekem akkor forog ha azt mondom neki hogy "tanc" :D
Anyum nagyon utálja a patkányokat.Nekem van egy és akkor elértem hogy azt mondja: "De aranyos" amikor a tenyeremen volt és a kezével fogva a kajáját cukin evett :3
Én a madárpókkal voltam így, amíg nem volt itthon egy, addig anyum utálta, és csak hallgathattam, hogy milyen gusztustalan dögök, stb... De mikor valahogy megengedte, hogy saját pókom legyen, mindig azt mondta rá, hogy milyen aranyos, sokszor bejött a szobámba ránézni a pókra. :) 16/L
Jól értem, hogy benn tartasz a lakásban egy patkányt? Ilyet még nem is hallottam! Én biztos kiugranék az emeletrõl!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!