Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak a (21825 db)

ANDROID szakértők! Mit csináljak a tabletemen lévő androiddal? Kinek volt már ilyen? Mit csináltatok? Én Mit csináljak? (LENT)

Tegnap este kikapcsoltam, minden rendben volt és ma reggel nem kapcsolódik be, csak tölti az android rendszert. Van még rá másfél év garancia az Auchannál de a közel jövőben nem tudok oda bejutni, szerelőhöz meg csak ha nincs más választás akkor szeretném elvinni. LÉGY SZÍVES SEGÍTSETEK. Minden tippet, segítséget köszönök!!!!!

Legjobb válasz: Hard reset megoldja. (Szerintem)

Hard reset megoldja. (Szerintem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. (Remélem, megpróbálom.)
Elõbb egy cache törlés a recovery-ben./ezzel még megmarad minden/ Ha az nem segít, akkor factory reset/ez viszont töröl minden programot és beállítást/. Ha az sem, akkor újra kell rakni a romot, ez esetben inkább szerviz.
A recovery menü kikapcsolt állapotban, valamelyik hangerõ ÉS a bekapcsológomb együttes nyomásával hozható be többnyire. Elõbb a hangerõ, aztán a bekapcsoló, legalább 5-10 másodpercig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A hard resetben nem kapok menüt akkor mit csináljak? Owermax tabletem van
Overmaxnál egy fokkal trükkösebb. Elõször lenyomod a hangerõ fel gombot, nyomva tartod, majd lenyomod mellé a bekapcsoló gombot, a kettõt együtt nyomva tartod, ha bekapcsolt, elengeded a bekapcsoló gombot, de a hangerõ gombot még tartod pár másodpercig.
A menüben a hangerõ gombokkal tudsz lefelé és felfelé navigálni (érintés itt nem mûködik). Navigálj a megfelelõ menüpontra majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot.
Jól mondják az elõttem szólok. Nézd meg a neten, hogy a tabletednél hogy kell belépni recovery menübe. Majd ott tolsz egy factory resetet. Ha ez nem oldja meg, akkor a szolgáltató oldalán utána kell nézni, hogy van e rá frissítés, ha igen rá kell pakolni és frissíteni recoverybõl. Ja, amúgy a problémád diagnosztikája a következõ: A szoftver meghalt. Magyarul, hardveresen valószínûleg semmi baja, csak a szoftver adta fel. Semmi komoly hiba nincs, amig van recovery menü
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Mit csináljak a az befőzöt dinye zavaros lesz?

Legjobb válasz: " Mit csináljak a az befõzöt dinye zavaros lesz? " ugyanez helyesen : Mit csináljak ,a befõzött dinnye zavaros lesz ?

" Mit csináljak a az befõzöt dinye zavaros lesz? " ugyanez helyesen : Mit csináljak , a befõzött dinnye zavaros lesz ?
" Mit csináljak a az befõzöt dinye zavaros lesz? " ugyanez helyesen : Mit csináljak , a befõzött dinnye zavaros lesz ? Helyesnek ezt se mondanám.. Így már viszont igen: Mit csináljak, ha a befõzött dinnye zavaros lesz?

Mit csináljak, ha sok halam van, de más fajtákat akarok? Mit csináljak a mostaniakkal?

(Volt köztük egypár beteg is,de azok elpusztultak)

Legjobb válasz: Tedd fel az akvarista.hu-ra, az elajándékozandó állatok közé

Tedd fel az akvarista.hu-ra, az elajándékozandó állatok közé
A kérdező hozzászólása: De én szlovákiai vagyok.
Bizonyára Szlovákiában is vannak akvaristák és kisállatos fórumok is. Az egészséges halakat lehet, hogy a kereskedõ is becseréli. Szerintem ajándékba sokan elfogadnák, az internet világában nem nehéz helyi akvaristákat keresni.
A kérdező hozzászólása: Ma jön lehet az egyik haverom neki adhatok el, ha volt egy hasvízkóros és egy uszonyrothadásos?(ezek már nem élnek)
Ha nemrég voltak betegek, akkor semmikép, legalább 1-hónapot várni kell, hogy biztosan kiderülhessen, nem fertõzõ volt e a hasvízkór. Tudod, a hasvízkór lehet fertõzõ is és lehet olyan ami csak egy halat érint, általában legyengült halakra veszélyes, más-más kórokozó váltja ki õket. Neked sem ajánlom addig az új halakat, pláne, hogy úszórothadás is volt. Ha egy hónap múlva több hal nem betegszik meg akkor kezdj cserébe, ill új halak telepítésébe. Biztos, hogy megfelelõen gondozod a halaidat, ezek a betegségek elég ritkák egy karbantartott akváriumban, ha csak be nem telepítünk eleve beteg állatokat.
A kérdező hozzászólása: Az uszonyrothadás úgy jött be, hogy már eleve olyan halakat vettem, mert nem figyeltem, amikor szedte ki a halakat.De amúgy már meggondoltam magam, maradnak ezek a halak.


Mit csináljak a kutyámmal ha unatkozunk? És mit csináljak vele hogy újra játékos legyen?

Hat nincs valami szép ido kint és hát ide jon mellem a kutyusom nezz ram fele a nagy szemeivel es nem tudom hogy mit kéne vele csinálni hogy ne unatkozzon.. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Hány éves? Mert ha öreg akkor érthetõ hogy nem akar játszani. Nem kövér?

Hány éves? Mert ha öreg akkor érthetõ hogy nem akar játszani. Nem kövér?
Betûzzél neki!
Akármilyen az idõ, menni kell vele......
A kérdező hozzászólása: 1.kommentelo:hat 4 eves es egy kicsit duci igen.. 2.komentelo: mirol beszelsz? o.O -.- 3.komentelo: hat jo.
elvinném teljes kivizsgálásra, mert nem normális, hogy egy 4 éves kutya nem hajlandó játszani, illetve a helyedben egészségesebben étkeztetném, mielõtt még túl korán elhalálozna
Vinni kellene pedig sétálni akármilyen idõ is legyen. Az sem tesz jót neki, ha el van hízva, nem csoda, hogy ellustult. Megpróbálhatod trükkökre tanítani jutalomfalattal, ha azért lelkesedne vagy próbálj olyan játékot találni, ami érdekli(labda, rongy, csipogó játék, stb).
ha el van hízva pedig bõven lenne mit csinálni. étrendváltás pl sok séta sok mozgatás.
Sok elhízott kutya van egyébként. Tegnap egy idõs hölgy valami rettenetesen gömbölyû kistestû kutyát vitt, de szinte alig tudott menni a kutya. Parkban is vannak agyonetetett kutyák, nem túl jó rájuk nézni. Ezek tipikusan azok a kutyák, hogy a gazdájuk nem labdázik velük, nem mozgatja õket, szerintem azt hiszik hogy kajával tudnak a leginkább jót tenni vele. Egy kutya jobban érzi magát néha éhesen, de sokat mozogva. Hogy milyen az idõ , az pedig teljesen mindegy, a kutyát végképp nem érdekli. Ha pedig kedved nincs, akkor is fogd meg magad, és menjél ki vele. :D ezt tudom tanácsolni.
Sétáltasd, motiváld, lelkesítsd bármilyen idõ is legyen

Mit csináljak a hajamal nagyon el van töredeszve és nagyon száraz pedig már festeni se festem mit csináljak vele?

Legjobb válasz: hát vegyél legfeljebb balzsamot az nem számit milyen de legyen jó pl : " Dove Schrwarzkopf ...

hát vegyél legfeljebb balzsamot az nem számit milyen de legyen jó pl : " Dove Schrwarzkopf ...
A kérdező hozzászólása: igen jó a Dove Schrwarzkopf hajbalzsam én is használtam de nem lett jobb töle a hajam :(
akkor használd a . Schwarzkopf Gliss Kur -t aza legjobb azt használja anya egy kis üvegbe van hidd el legjobb..

Mit csináljak a szöveggel?

Írtam egy szép szerelmes számot, de a hamis hangom miatt nem merem elénekelni senkinek :S és tényleg nagyon jó számról van szó mert a szövege a családomnak, barátaimnak és barátn?mnek is tetszik, akir?l persze szól ez a dal. Mit csináljak szerintetek?

Legjobb válasz: le mered írni? ha igen kérlek írd le talán megtudom mondani mit csinálj

le mered írni? ha igen kérlek írd le talán megtudom mondani mit csinálj
Ismerõseid között nincs olyan, aki eltudná énekelni? Egyébként csak egy szöveg, vagy írtál rá dallamot is?
A kérdező hozzászólása: Van dallama is
Akkor keress vkit a környezetedben vagy interneten, aki tud énekelni, vegyétek fel a dalt, esetleg számítógéppel tegyél alá képeket vagy ami szerinted jó lehetne
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi szépen a tanácsot :)
Mi minden van meg mégis? Mekkora helyen tartod õket? Mennyi idõs a HÍM? És mennyi a TOJÓ? Nem hinném, hogy nagyon képben lennél.
Töltsd fel õket pl. a kepfeltoltes.hu-ra majd a direkt link a képheznél lévõ linket másold be a válaszodba.
A kérdező hozzászólása: Hogy tegyek fel róluk képeket nem tudom hogy kell!
Tegyél fel róluk képeket.
Akkor ha a fiú lány ne csodálkozz hogy nem párzanak....
A kérdező hozzászólása: Én se tudom még mondjuk az orra feletti rész olyan lilás fehér!!!Nem toom még az is elõfordulhat hogy a fiu lány!!!
Hát akkor az 1 éves az nem gyerek! :D
A kérdező hozzászólása: KETRECBEN TARTOM ÕKET NAGY KETRECBEN A HIM 1 ÉVES A NÕSTÉNY 2-3!!!!
Mekkora és milyen(remélem nem csúszós) az odú?
Elõször írni kéne megtanulni, szerintem se értesz annyira hozzájuk. Hány éves vagy 9-10-11?
rakd be az odút attol majd megjön a kedvük
szivd le.
anál szex , vagy sima szex ha nem utálja vagy... orális szex , nos ha nem szexre gondolsz akkor nem tudom én milyen filmet szeret ö vagy te de ameddig tanulsz addig tudna keresni valami jó filmet amit majd ketten este megnéztek
Õ dolgozik napközben? Vagy egész nap ott fog ülni melletted, amíg tanulsz? Mert akkor lehet hogy át kellene gondolni, hogy menjen-e egyáltalán, ennek így nincs sok értelme. Vagy menjen át esténként. Nettel, filmezéssel vagy olvasással tudja egyébként lekötni magát.
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, vagyis azt fogja nézni, ahogy tanulok :/ De csak most van rá valamennyi idõm, mert a szobatársam egy hétre hazamegy, én meg már egy hete nem találkoztam a barátommal.
VASALNI! Nekem attól szebb!
Lehet, hogy szebb, de a vasalás is roncsolja a hajat. Sajnos azt a részt, ami roncsolódott, le kell vágni, azon semmi nem segít. Ezen kívül használj ápoló sampont és balzsamot, de nem száraz hajra valót, mert az még tovább száríthatja. (A zsíros hajra való meg tovább zsírosít mindent.) Normál sampont használj.
A kérdező hozzászólása: Schauma Intenzív olaj sampon sampont használok és az száraz és száljálsodásra hajlamos hajra van. Szerinted ez jó?? Balzsanot meg GLISS KUR a folyékony selyem express hajregenáló balzsam. Jó az összeálítás???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!