Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak magat (849 db)

Mit csináljak magammal, sorstársaim hol vagytok?

Lelkiismeret furdalásom van magam miatt

Legjobb válasz: Kicsit magamra ismertem.:) Változtatnod kell, akárhogyan is hangzik, elõször csinálj apró dolgokat, ami után megjutalmazod magad egy kis lustulással. A koncentrálást 2 dolog zavarhatja nagyon, vagy nem érdekel a téma, vagy pedig nem alszod ki rendesen magad. És ne legyél dühös magadra, fogadd el így magad, és azután tudsz változtatni magadon, nem kell rögtön a legszorgalmasabb munkásnak/tanulónak lenned, elõször is csak tûz ki magad elé egy számodra teljesíthetõ célt, és így fejleszd magad.:) Remélem tudtam segíteni.:) 17/f

Kicsit magamra ismertem.:) Változtatnod kell, akárhogyan is hangzik, elõször csinálj apró dolgokat, ami után megjutalmazod magad egy kis lustulással. A koncentrálást 2 dolog zavarhatja nagyon, vagy nem érdekel a téma, vagy pedig nem alszod ki rendesen magad. És ne legyél dühös magadra, fogadd el így magad, és azután tudsz változtatni magadon, nem kell rögtön a legszorgalmasabb munkásnak/tanulónak lenned, elõször is csak tûz ki magad elé egy számodra teljesíthetõ célt, és így fejleszd magad.:) Remélem tudtam segíteni.:) 17/f

Mit csináljak magammal? Hiányzik nagyon a barátom, tegnap ment haza, és nem tudok mit csinálni magammal.

Legjobb válasz: Az baj. Pont most lenne rá alkalom, hogy a magad útját járd, olyan élményeket, ismereteket szerezz, amit késõbb megoszthatsz a barátoddal. Bizonyára vannak dolgok, amik érdekelnek. Keresgélj a neten, olvass, vagy menj túrázni, fõzzél valamit, köss egy pulóvert, nézz meg egy filmet, vagy ami a te hobbidnak, érdeklõdési körödnek megfelelõ.

Az baj. Pont most lenne rá alkalom, hogy a magad útját járd, olyan élményeket, ismereteket szerezz, amit késõbb megoszthatsz a barátoddal. Bizonyára vannak dolgok, amik érdekelnek. Keresgélj a neten, olvass, vagy menj túrázni, fõzzél valamit, köss egy pulóvert, nézz meg egy filmet, vagy ami a te hobbidnak, érdeklõdési körödnek megfelelõ.

Mit csináljak magammal? Bővebben lent

Még csak 21 éves vagyok. 2 éve együtt vagyok párommal (? nemsokára 26 lesz), és annyira nagyon szeretjük egymást, hogy érzem nekem ? az Igazi! Nagyon szeretem a kisbabákat is és már annyira vágyom egy sajátra!! Érzem magamon hogy én született anya vagyok, és nekem ez az életcélom karrier helyett! Sokszor tervezgetünk barátommal hányan lesznek, hogy hívják ?ket stb! Kb megegyeztünk hogy mikor 23-24 leszek, belevágunk :) de annyira vágyom rá!!! mit csináljak hogy leh?tsem magam és inkább figyeljek a tanulásra? :))) rajtam kívül van még ilyen lány aki ennyire rá van kattanva a témára? :))

Legjobb válasz: Szóval a párod még várni szeretne 2-3 évet? Elöször fejezd be az iskolát, amit csinálsz, azzal egy darabig le tudod kötni magad. Aztán találj munkát, nem baj, ha csak pár hónapot dolgozol, mert a nappali tagozatos iskola beleszámít a gyedbe! Én is így csináltam. Meg nem árt, ha megvan a megfelelö anyagi háttér. Én még a sporttal tudtam lekötni magam. Volt pár felesleges kilom, azoktól szépen megszabadultam. Az sem árt terhesség elött :) Tûzz ki célokat magad elé és valósítsd meg ezeket és hipp hop el fog telni 1-2 év és akkor a párod is biztosan beleegyezik, hogy próbálkozzatok!

Szóval a párod még várni szeretne 2-3 évet? Elöször fejezd be az iskolát, amit csinálsz, azzal egy darabig le tudod kötni magad. Aztán találj munkát, nem baj, ha csak pár hónapot dolgozol, mert a nappali tagozatos iskola beleszámít a gyedbe! Én is így csináltam. Meg nem árt, ha megvan a megfelelö anyagi háttér. Én még a sporttal tudtam lekötni magam. Volt pár felesleges kilom, azoktól szépen megszabadultam. Az sem árt terhesség elött :) Tûzz ki célokat magad elé és valósítsd meg ezeket és hipp hop el fog telni 1-2 év és akkor a párod is biztosan beleegyezik, hogy próbálkozzatok!
Szia! Én is ugyan ilyen voltam! :) Mindketten szerettünk volna párommal én is már 20 éves korom óta, de tudtuk hogy még nem lehet. Nem volt könnyû de elteltek az évek és 23 évesen lettem terhes 24 voltam mikor megszületett . Teljesen jó idõnek tartom :) Most már lassan 2, 5 éves a lányunk! Kicsit légy türelmes és pikk-pakk itt lesz az ideje nektek is! Sok sikert majd hozzá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Igen, a sulit még mindenképp be akarom fejezni... csak itt jön hogy akkor msc-zni is kéne (+2 év), meg akkor munka. Beleõrülök ebbe, hogy 1000x át kell gondolni hogy mit hogy csinál az ember, ebbe a r.hadt országba! Semmi se biztos! Anyagi hátteret már tudnánk biztosítani, szerencsére. De ki meri így bevállalni hogy ennyi minden lebeg a szemünk elõtt? :( Sajnos egy kis hájat még nekem is le kell dolgozni, de így végiggondolva, könnyebb lesz ezután és pikk-pakk nekem is eltelik ez a 2-3 év! :) )


Mit csináljak magammal?

Tudom elsre tiszta hülye kérdésnek tünik de tényleg nem tzdom hogy mit csináljak az életemmel!Kijártam a sulit nyári munkán voltam de mivel beköszöntött az ősz igy a munkám is lejárt...fogalmam sincs hogy mit csináljak egy kis városban lakom!Sok minden szeretnék lenni de nem tudom hogyan érhetném el azokat a dolgokat!

Legjobb válasz: Szóval tudod, mi érdekel, de nem tudod, mivel tudnál pénzt is keresni? Mivel tudnál elhelyezkedni? Mi az, ami megakadályoz, hogy megvalósítsd magad?

Szóval tudod, mi érdekel, de nem tudod, mivel tudnál pénzt is keresni? Mivel tudnál elhelyezkedni? Mi az, ami megakadályoz, hogy megvalósítsd magad?
A kérdező hozzászólása: leginkább az akadályoz h amit szeretnék csinálni az pesten lenne mert egy ilyen kis városban mint ahol most lakok nem tudom valora váltani!De pest meg 200km van innen!:/

Mit csináljak magammal? Nagyon gáz :|

van egy rakás bajom az egyik pl az,hogy tiszta szar a szemem de anyám nem vesz új szemüveget,se kontaktlencsét,mert hogy jajj,az milyen drága,és nem pocsékolja ilyenekre a pénzt.kösz. ráadásul a fogaim is ilyen hülyén állnak,hogy alul-felül az els? két fogaim között van vagy 3 mm távolság...és olyan hülyén néz ki :S persze anyám erre is azt mondta,hogy a fogszabályzó drága,és nem akar pénzt pocsékolni de ezek még semmi a harmadikhoz képest valamiért a lábammal így befelé lépek o.O szóval így nem normálisan a talpamra,hanem így a lában belsejére vagy hogy mondjam....m1 szóval a lényeg,hogy hülyén megyek és olyan szar,a suliban is,ott ülök a tanári asztal el?tt,másfél méterre van t?lem a tábla,de így se látom :S ez akkor a legrosszabb,amikor németen a leghátsó paban ülök,a tanár meg úgy iratja ki velünk a szavakat,hogy felmegy a tankönyvünk oldalára és ott le lehet írni a szavakat .... és beállítja a bet?t is ilyen tök kicsire....szóval k.rva jó,ott ülök,amíg a többiek írják a szavakat,én meg csak ott ülök,mert nem tudom leírni ezzel a befelé lépéssel meg már próbáltam csinálni valamit,hogy direkt így kifelé lépek,hogy megszokjam vagy valami....de mindig elfelejtkezek magamról,és eszembe jut,hogy na ne [email protected],már megint hülyén megyek és az osztálytársam is csúfolt miatta,hogy milyen hülyén megyek de ezenkívül (legalábbis néhányan) azt modják,hogy aranyos vagyok,meg minden....de akkor is ... mit csináljak? :|| 13l

Legjobb válasz: próbálj beszélni anyukáddal, hogy nem látsz rendesen vagy kérj meg egy tanárt, hogy beszéljen anyukáddal az ügyben, hogy vegyen új szemüveget próbáld rábeszélni, hogy lehet, hogy drága a fogszabályzó, de szeretnél szép fogakat, mert hülyén állnak a lábaddal fogalmam sincs mit csinálj

próbálj beszélni anyukáddal, hogy nem látsz rendesen vagy kérj meg egy tanárt, hogy beszéljen anyukáddal az ügyben, hogy vegyen új szemüveget próbáld rábeszélni, hogy lehet, hogy drága a fogszabályzó, de szeretnél szép fogakat, mert hülyén állnak a lábaddal fogalmam sincs mit csinálj
Mit nõ ki ezen? A "fogbaját"? - Na persze... A látássérülést? - Nem hiszem. A járást? - Talán. - - - - - - - - - - - - Apukáddal, vagy anyukáddal mi a helyzet?
Basszus, második! :(( Tényleg, mit nõne ki????! Mindenképp beszélj az osztályfõnököddel, vagy valamelyik tanároddal! Õk majd elmondják anyukádnak, ha rád nem figyel. El kell vinnie szemészetre, és ortopédushoz. Hát számomra ez nem kicsit megdöbbentõ. Ez nem a szépségrõl szól, ebbõl nagyon komoly egészségügyi problémáid lehetnek a késõbbiekben. Milyen szülõ az, aki ezt nem látja, nem érti... Sok szerencsét neked kicsilány, remélem anyukádat meggyõzik a tanárok!
Majd kinövöd. Egyébként ha ennyire rossz a szemed, az azért már akármennyire drága lenne, muszáj kezelni. Több optikában van ingyenes vizsgálat, egy célnak megfelelõ egyszerû szemüveg pedig max. 20000-bõl kijön. Hát a járás... csak önkontroll kérdése. Egyébként ez nem is probléma, egyedi lehet. A fogaidba meg elõbb-utóbb beletörõdsz vagy spóroltok egy fogszabályzóra.
gondolom anyukád nem azért nem vesz meg neked dolgokat mert nem akarja, hanem mert nem telik rá! majd ha felnõsz keresel sok-sok pénzt és baromi jól fel fogsz öltözni, még a melledet is megcsináltathatod :)
Hehaver! Ez azert nem ilyen egyszeru am. Itt nem esztetikai dolgokrol van szo, hol lattal itt te panaszt ruhapenzre, vagy mucicikre? Talan a fogszabalyozas az egyetlen, ami JELENLEG esztetikai gond, de a kusza fogak nehezebben takarithatok, ezert gyorsabban romlanak. Lehet, hogy emiatt 30 eves korara 2x annyi tomott foga lesz, mint amennyi akkor lenne, ha gyerek koraban helyre lenne rakva a fogsora. Viszont az ortopediai es a szemeszeti problema igenis durva, mert ez betegseg. Amit kezelni kell. En mar szulo vagyok, volt nalunk is nagyon-nagyon durvan nehez idoszak anyagilag, de a gyermekeink egeszsege ezt egy percig sem banta. Ha barmi bajuk volt, akkor vittem oket sztk-ba, nem kell mindig maganhoz menni. Recept, koltseg igy is volt, de eszembe sem jutott nem megoldani az egeszsegugyi gondjaikat azert, mert nincs penzunk. Volt olyan, hogy a ferjem es en kb 3 heten at krumplit ettunk maximum tesztaval es hagymaval, 3 naponta foztem egy loadagot es ettuk, amig el nem fogyott. A gyerekeknek foztem normalis etelt zoldseggel, hussal, hogy ne reszesuljenek a sporolasbol. Nem kerestunk rosszul, de a kiadasunk is rengeteg lett hirtelen es mar korabban feleltuk az osszes sporolt penzunket, mar eladtam mindent, amire nem volt szuksegunk. Hirtelen jott egy kiadas a gyerekekre honap elejen. Mar akkor szinte nullaban voltunk, de ha ehendoglok, akkor is megoldom. De komolyan, egy kosza kiflire nem koltottunk abban a harom hetben a gyerekek miatt. Es kibirtuk. Azota minden sokkal jobb, olyan, mint amilyennek lennie kell, de nem birnek a tukorbe nezni, ha akkor nem sporolunk a gyerekek egeszsegere a sajat karommal. Ezt minden szulonek ki kellen birnia. Kerdezonek: biztos, hogy anyukad ezeket igy gondolja? Nem lehet, hogy csak felreertitek egymast?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat szerintem megpróbálok anyámmal mégegyszer beszélni, ha még így se, akkor szólok az ofõnek... de amúgy az igaz, hogy végülis tényleg "nem telik" mert van egy rakás számla meg minden, és azért az hogy hülyén áll a fogam, meg ezek nem érnek annyit, hogy emiatt vegyék ki a gázt a fejünk alól vagy bármit :/
szólj osztályfõnöknek a szemedrõl, és õ segít.Beszél édesanyáddal, és elmagyarázza , hogy ez sulyos.Ha sokáig nem hordasz szemüvegeet, annyora nemfogsz látni , hogy azon mégnehezebb lesz segiteni. A fogszabályzo nem kötelezõ, bár egy jofej anyuka (pénzgond nélkül) megvenné a lábad, meg kajak a hátadnak nem esz jót, elferdül.És nem ismerõsömnek van korzettje több éven át, olyan rossz a gerince.Müanyag "páncélban" él.. Van egyáltalán pénzetek megvenni, vagy anyud csak simán sóher???
3., 4.! Úgy gondoltam a panaszkodást növi ki. Épp abban a korban van, mikor gyakran a hangulatváltozások is befolyásolják az énképet. Nekem is bûnronda fogaim vannak és szemüveges vagyok, de elõbb-utóbb ebbe bele kell törõdni, ha nem tehetünk semmit. Én már rájöttem, hogy vannak nagyobb problémák is az életben, mint hogy kusza a foga az embernek. A legolcsóbb megoldás, ha megtanuljuk értékelni amit a tükörben látunk. Lehetne rosszabb.

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire ronda? Mit csináljak magammal?

Kiakasztó,hogy a legrondább pattanásos,elhízott fiúk is azt mondják rám,hogy selejtes vagyok,pedig hozzájuk se szólok csak ba.tatnak maguktól:( KImegyek sétálni az utcára és mindki röhög rajtam:( MIvel tehetném szebbé magam? Az alakom se jó:( azzal mit csináljak? Hogy öltözködjek?

Legjobb válasz: elõször is küldj egy képet magadról

elõször is küldj egy képet magadról
igen, így elég nehéz bármit is mondani, hogy nem tudjuk mi is a problémád.. Hogy szebb legyen az alakod meg tornázz. Nem nagy dolog pár gyakorlatot rendszeresen elvégezni otthon. És figyelj oda mit eszel, nem azt mondom, h diétázz v hasonló, csak pl ne addig egyél amíg tele nem leszel, hanem amikor úgy pont jó, nem vagy éhes és nem is borulsz hasra, ha felállsz az asztaltól. Hajrá!
Próbáld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, és érezd jól magad a bõrödben. Tudom, ezt könnyû mondani, nehéz megcsinálni, de megéri. Nekem is vannak pattanásaim, és nem vagyok egy csinibaba se, mégis utánam néznek az utcán, mert a kisugárzás az, ami igazán számít. Különben, ha gondolod, adhatok tanácsot öltözködéssel kapcsolatban, ha küldesz egy képet. E- mailben, ha itt nem szeretnél.
Ha nem jó az alakod és tudod is magadról, akkor kezdjél el mozogni.Formáld a tested.Csináltass valami új frizurát magadnak.Kicsit sminkeld ki magad(spirál, szemceruza), újíts be egy két új ruhát és biztos sokkal jobban fogod érezni magad és ettõl mások is szebbnek látnak majd.De nem hiszem, hogy mindenki kinevetne.Nyilván sokan szeretnek. Hány éves vagy?
Szia! Ha küldesz egy képet privátban akkor megpróbálok segíteni. 15/L
Akkor küld el privibe
Én csak egyetlen dolgot tudok mondani neked. Mégpedig azt, hogy ne foglalkozz mások véleményével én sose tettem így érzem jól magam!! barátaim vannak az tudod h nem azon múlik ki hogyan néz ki kicsit nézz magadba mik a hibáid próbáld meg kijavitani õket és ha lesznek barátaid rájössz hogy nem aza legfontosabb az életben ki hogyan, milyennek, milyen ruhát lát rajtad hanem az hogy elfogadd magad olyannak amilyennek megszülettél nem vagyunk egyformák senki nem tehet arról ha görbe az orra vagy ha eláll a füle hibái mindenkinek vannak, én úgy gondolom inkább legyen valaki olyan "ronda" mint amilyennek te látod magad, de kedves aranyos segitõkész nagy baráti társasággal rendelkezõ, mint csilli-villi tökéletes aki belül egy nullával egyenlõ! Gondolkodj el ezen! remélem tudtam segíteni:) puszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
én is szívesen segítenék. És írj pár szót magadról, hogy milyen stílus tetszik, akkor biztosan jutunk valamire.:) csak dobj egy privátot.:)
Szia! küldj nekem privátot..és hátha tudok segiteni..mert megtudnám mondani mit csinálj magaddal:)
A kérdező hozzászólása: 18:57.es akkor add meg a címed:)
Mintha én írtam volna:D Én is mindig azon filózok, hogy rólam beszélnek e vagy rajtam nevetnek e :) Mi baj van az alakoddal? Kezdj el tornázni.Formáld magad. A kicsit ducibb nõk is tudnak nagyon csinosan öltözködni , szépen. Ne testhez simuló ruhát vegyél hanem ami lengébb pl tunika félék is nagyon jók nagyobb méretekben. egyébként csak most látod magad így, késõbb majd megoldódik ez a problémád de addig is tegyél ellene. Menj el kozmetikushoz, vágass új frizurát ha úgy akarod akkor festesd be a hajad vagy melíroztasd. Biztos, hogy neked is nagyon jól fog állni. :) És a leglényegesebb, ne foglalkozz mások véleményével!
Bocsi, akkor az anyukádat kérdezd meg.
Én 19 éves vagyok, ha gondolod írj privát üzenetet és akkor talán tudok segíteni, mert értek azért a divathoz, stb...19/l
Biztos nem vagy annyira csúnya, mint ahgy azt gondolod..Kamaszként én is azt hittem, hogy "mindenki engem néz", hogy milyen ronda vagyok, pedig messze nem igaz.Kezdj el sportolni, kérdezd meg anyukádat, vagy barátnõdet, hogy szerintük milyen fajta ruhák meg haj állna neked jól stb.Ne foglalkozz a hülye beszólásokkal, gyakran még a legszebb lányoknak is beszólnak, sok az irigy ember.
Nézd meg az e-mail címed ;)
A kérdező hozzászólása: és sajnos azt se mondhatom el, hogy szeretnek, mert barátaim sincsenek:(
A kérdező hozzászólása: 15:)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem tudok semmit, az se, hogy mi állna jól nekem és, hogy mi nem:/
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék van pár ismerõsöm , aki gyakizik és akkor azok veszekednének velem, hpgy ahgyjam már abba a hisztit és foglalkkozzak inkább magammal, de ha nem tudom, hogy mit:(
menjk el egy kozmetikushoz fodrászhoz vegyél vmi jóó cuccot menj edzõ terembe és formáld át a tested:P:P

Mit csináljak magammal hogy ne legyen nagy bajom csak kórházba kerüljek? Nem akarok öngyilkos lenni, csak felnyitni valaki szemét. Hogy vegyenek engem is ember számba, és észre vegyék hogy súly problémáim vannak. Nem sajnáltatni akarom magam.

Legjobb válasz: Juj, de ismerõs ez az érzés! Én is ilyen voltam kõkemény lelkibetegként, s én is azt hittem, hogy nem akarom magam sajnáltatni, pedig de. Ez mindig szeretethiányra vall. a súlyproblémáidnak veselkedj neki, sok-sok mozgás, kevesebb cukor, chips, stb, napi fõtt étel és menni fog. Jobbulást neked, és kórházba ne kerülj!

Juj, de ismerõs ez az érzés! Én is ilyen voltam kõkemény lelkibetegként, s én is azt hittem, hogy nem akarom magam sajnáltatni, pedig de. Ez mindig szeretethiányra vall. a súlyproblémáidnak veselkedj neki, sok-sok mozgás, kevesebb cukor, chips, stb, napi fõtt étel és menni fog. Jobbulást neked, és kórházba ne kerülj!
Milyen súlyos problémák? Azért nem figyel rád senki, mert minden embernek a saját problémája a legsúlyosabb. Kinek a figyelmét szeretnéd felhívni? A szüleidét? Ha csak barátokról van szó, akkor ne törd magad. Senkinem ér annyit, hogy szenvedj miatta.
Ne haragudj, de neked súlyos problémáid vannak. Amúgy pár éve nekem is eszembe jutott hasonló dolog. Nem is kellett 2hónap és kórházba is kerültem. Elkaptam egy csúnya betegséget amitõl majdnem meghaltam. Na azóta még csak gondolni se merek ilyenre. Amúgy az sem megoldás. Egy ideig foglalkoznak veled, aggódnak stb, de ahogy kezdesz jobban lenni, ugyanúgy megy minden mint elõtte. Szóval ez a lehetõ legnagyobb baromság, ami csak eszedbe juthatott. Inkább beszélj azokkal az emberekkel, akikkel problémád van. Tegyél valamit azért, hogy figyeljenek rád, de egy ilyennel csak lejáratod magad és mindenkinek hülyének fog nézni...
A kérdező hozzászólása: Bocs nem súly hanem súlyos problémáim vannak, félre írtam.Nem tudom megbeszélni senkivel, mert senki nem foglalkozik vele.Nem akarom h nagy bajom legyen csak valami apróság.Csak így oldódna meg, csak így figyelnének fel arra h ezek nem kis problémák.Ez tényleg nem sajnáltatás, tényleg nagy a baj.

Mégis mit csináljak magammal?

Egyedül érzem magam.Úgy érzem még a barátnak mondott emberek is tojnak rám magasról.Eddig sem volt olyan ember aki úgy ragaszkodott volna hozzám mint ahogy egy rendes barát.Csak úgy voltam.Nem járok sehová mert nincs kivel.Talán egy ember lenne,de ? meg nagyon messze jár suliba.Mégis hogy szerezhetnék barátokat?Azt hiszem nincsen egyetlen olyan ember sem aki olyan lenne mint ÉN!Rajtam kívül... Vagy akivel tényleg barátkozhatnék.Biztosan velem van a baj,nem vagyok jó fej,bulizós,szép csaj de még csak okos sem... :D És aki azzal jön hogy menjek el valahová hogy megismerjek embereket,hová menjek egyedül?Én az a típus vagyok aki egyedül nem szeret elmenni sehová sem. :/

Legjobb válasz: Nekem is ez a bajom... akár én is írhattam volna a kérdést. Én most várok... azt nem tudom, hogy mire xÐ Idén érettségizek, a továbbtanulás volt a cél bár így ami most van... lehet, hogy mégse. A lényeg hogy akkor is megyek valahova. Mondhatni új életet kezdek. Ennél már csak jobb lehet. Nem is igazán vannak már valós barátságok. Ha szükség van valakire akkor derül ki igazán, hogy az embernek semmije sincs és csak magára számíthat...

Nekem is ez a bajom... akár én is írhattam volna a kérdést. Én most várok... azt nem tudom, hogy mire xÐ Idén érettségizek, a továbbtanulás volt a cél bár így ami most van... lehet, hogy mégse. A lényeg hogy akkor is megyek valahova. Mondhatni új életet kezdek. Ennél már csak jobb lehet. Nem is igazán vannak már valós barátságok. Ha szükség van valakire akkor derül ki igazán, hogy az embernek semmije sincs és csak magára számíthat...
A kérdező hozzászólása: De legalább olyan emberek lennének, akik színt hoznának az életemben, de még az sincsen.Nehéz így, hogy még csak azt sem mondhatom hogy van valami hobbim amit csinálhatnék és lekötne.Ami felszabadítana.Lehet tényleg komolyan elkezdek foglalkozni a fotózással.Arról már lemondtam hogy ez legyen a hivatásom, mert semmi értelme.De legalább lefoglalna.És alkothatnék valami szépet.És azt csinálhatom egyedül is.

Mit csináljak magammal, hogy ne legyek ilyen?

Tudom, hogy lerágott csont a téma meg minden, de már nem tudok mi legyen. Légy szíves valaki adjon valami ötletet, hogy mit csináljak magammal. Annyira feszült, ideges és szorongó vagyok, hogy már nem bírom. Alapjáraton elég feszült vagyok, de most még össze is jött egy csomó minden. Szerdán forgalmi vizsgám volt, jöv?héten három zh-m lesz és referálnom is kell. Két hét múlva pedig nyelvvizsga. Nem baj, mert én akartam egyetemre járni és tanulni. Nem a sok tanulással van a bajom, hanem azzal, hogy a gyomrom annyira görcsöl az idegt?l és annyira marja a sav az egész nyel?csövemet és annyira szúr a szívem, hogy már nem bírom tovább. Voltam egy pszichológus ismer?sömnél többször. Addig, amíg ott voltam nála, addig jó volt. Én voltam a téma, amit külön élveztem meg minden, de amint eljöttem, lassan visszatértek a tünetek. Egy éve elkezdtem jógázni és meditálni, amit azóta is csinálok minden nap, de ilyenkor stresszhelyzetben az sem segít. Napi három szem valeriánát szedek már vagy három hónapja, de olyan mintha nem is szedném, de nem akarok er?sebbet, mert azért az sem normális, hogy minden [email protected]ért beveszek egy marék xanaxot vagy mit tudom én, mit. Eddig csak rossz volt, hogy aggódtam, meg izgultam meg ilyenek, de most már fizikai fájdalmaim is vannak t?le. Fáj a gyomrom, a szívem és rémesen savas vagyok. Mit kell ilyenkor csinálni? Még csak 22 éves vagyok. Nem akarom teljesen tönkretenni magam a hülyeségeim miatt.

Legjobb válasz: Hát szerintem jobban kellene kímélni magadat. Egyetem mellett egyszerûen hülyeség egyszerre még nyelvvizsgát meg vezetést is letenni, ezeket a nyári szünetre kell idõzíteni. Fõleg, ha tudod, hogy ennyire stresszes vagy. Persze ez már nem segít, csak a késõbbiekre mondom. Most meg menj el háziorvoshoz, az majd megmondja, mi a teendõ a gyomroddal, vagy legalább vegyél Rennie-t.

Hát szerintem jobban kellene kímélni magadat. Egyetem mellett egyszerûen hülyeség egyszerre még nyelvvizsgát meg vezetést is letenni, ezeket a nyári szünetre kell idõzíteni. Fõleg, ha tudod, hogy ennyire stresszes vagy. Persze ez már nem segít, csak a késõbbiekre mondom. Most meg menj el háziorvoshoz, az majd megmondja, mi a teendõ a gyomroddal, vagy legalább vegyél Rennie-t.

Egyik napról a másikra elment az életerőm meg az életkedvem, ez mitől lehet és mit csináljak magammal?

Tök vidám voltam mostanában, meg er?s, volt lelkier?m mindenhez, aztán egyik napról a másikra (minden ok nélkül!) olyan érzékeny, sírós, gyenge meg szerencsétlen lettem :( Én nem értem ezt, nem tudom egyszer?en mire vélni, mintha nem is én lennék! De tök fura érzés, mikor elb?göm magam valami jelentéktelen kis sz*r dolgon, mintha kívülr?l figyelném magamat, és azt gondolnám, hogy te jóó isten, miért sírok??? Ez hihetetlen, mint aki megbolondult!! 20/L vagyok, mit csináljak magammal?!

Legjobb válasz: Hát én se gondoltam, hogy ez betegség, csak nem találtam jobb témakört :S Igazából én is így voltam régen, jártam pszichiáternél, pszichológusnál, dehát azt hittem, hogy az már a múlté... Vagyis most is úgy érzem, hogy az nem én vagyok, ezért érzem úgy, mintha kívülrõl látnám magamat olyankor, de ezek szerint még mégis ilyen vagyok... Vagy én nem tudom... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy sajnáljanak, hanem hogy mit tegyek?!

A kérdező hozzászólása: Hát én se gondoltam, hogy ez betegség, csak nem találtam jobb témakört :S Igazából én is így voltam régen, jártam pszichiáternél, pszichológusnál, dehát azt hittem, hogy az már a múlté... Vagyis most is úgy érzem, hogy az nem én vagyok, ezért érzem úgy, mintha kívülrõl látnám magamat olyankor, de ezek szerint még mégis ilyen vagyok... Vagy én nem tudom... Nem azért tettem fel a kérdést, hogy sajnáljanak, hanem hogy mit tegyek?!
A kérdező hozzászólása: Vagyis régebben nem az volt a bajom, hogy sírós voltam meg érzékeny, csak azt nem írom le, mert elég egyedi probléma, rám ismernének
Lehet, hogy vitaminhiány.Növényi Norbinak volt hasonló problémája, már a legrosszabra gondolt mikor kiderült, hogy csak vitaminhiányos.Kezd Neuroptimmal-nagy dózisú vitamain-, ha helyrejöttél, akkor meg testépítõ kiegészítõ boltokban lehet venni igazi természetes anyagokból kivont vitaminkészítményeket pl Greens/scitech/.A gyógyszertáriak szintetikusak a bennük lévõ hatóanyag meg fél napra, ha elég.
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy mostanában nagyon erõteljes és szokatlan légköri események vannak. A viharok, a frontok, a hirtelen nyomásváltozás, miegymás nagyon erõsen kihatnak a lelkiállapotra, nem beszélve arról, hogy a megfelelõ korban is vagy az ilyesmihez:-) Próbáld meg dokumentálni a hangulatváltozásaidat, mikor, meddig tart, miket érzel/gondolsz közben. Ez jó módszer egyrészt a szorongás enyhítésére és az önismeret fejlesztésére, másrészt rájöhetsz, milyen külsö események vannak hatással rád. Sokan kinyíltak mostanában spirituálisan, a nagy, tisztító-változtató energiák mindenkire hatással vannak. Megnézheted a csillagmag.hu c oldalt is, itt asztrológiai összefüggéseket találsz, amelyekbõl talán több is kiderül. Jó munkát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!