Találatok a következő kifejezésre: Mit csinaljak egy srac akirol (2 db)

Mit csinaljak? Van egy srac akirol tudom h mindent megadna nekem, amire csak vagyom...

Torodest, figyelmesseget, csaladot (es figyelembe veve a koromat a bilogiai ora ketyeg), nagyon csaldcentrikus es tudom h azon fog lenni egesz eleteben h boldogga tegyen. Lefekudtem vele es az agyban is jo... De kulsoleg nekem altalaban mas pasik szoktak tetszeni tehat nincs meg az a kulso vonzodas aminek meg kene h legyen. Alacsony es en nem szeretem az alacsony pasikat... Mivel mar annyiszor megegettem a kezem, nem tudom h megeri keresgetni vagy erdemes belemenni ebbe a kapcsolatba. Felek ha idokozben meg megtalalom azt akire meg igazan vagyok akkor kikacsintanak ebbol a kapcsolatbol, de attol is felek h ujra megegetem vki massal a kezem. Teljesen tanacstalan vagyok idosebb fejjel h mit tegyek...

Legjobb válasz: Ha mindenkinek csak a külsõ lenne a fontos, akkor senki nem lenne boldog kapcsolatban. Ha tudod, hogy mindent megadna, és tudnád szeretni õt (mármint azt, amit belül relyt), akkor nincs veszteni valót. Mit számít, hogy kicsit alacsonyabb, ha mindennél jobban imád és megtesz érted mindent? Hiába néz ki valaki nagyon jól, ha blül nincs semmi értéke. Szerintem próbáld meg ezzel a pasival!

Ha mindenkinek csak a külsõ lenne a fontos, akkor senki nem lenne boldog kapcsolatban. Ha tudod, hogy mindent megadna, és tudnád szeretni õt (mármint azt, amit belül relyt), akkor nincs veszteni valót. Mit számít, hogy kicsit alacsonyabb, ha mindennél jobban imád és megtesz érted mindent? Hiába néz ki valaki nagyon jól, ha blül nincs semmi értéke. Szerintem próbáld meg ezzel a pasival!
Hat az igaz, h a belso nagyon fontos, de miert kosd le magad olyan emberrel akiben nem tetszik minden? Ha te ugfy erzed ez igy neked jo, akkor menj bele, de nehogy kesobb megismerkedj valakiuvel akiben ezek mellett a kulseje is tetszik, mert akkor ezt az e, mbert lehet akaratod ellenere is csunyan megbanthatod. A kulso vonzalom nagyon fontos. A belso a legfontosabb, de inkabb most valassz jol, minthogy kesobb megband

Teljesen belezúgtam egy srácba, akiről mindenki tudja, hogy nagy nőcsábász. Mit csináljak?

A barátn?m aki a haverja mert...nos...mert a barátn?m elég "más", szóval mondta, hogy bejövök neki és engem nem csak olyan futó kalandnak szeretne. De a többiek nagyon ellenzik a dolgot, szerintük egy szemétláda, a volt pasim meg egész konkrétan úgy írta le, hogy:"szardarab". Lehet bel?le valami komoly?

Legjobb válasz: hát szerintem neked kén ekiismerned ha nekedse tetszik a kor hadd a fenébe..

hát szerintem neked kén ekiismerned ha nekedse tetszik a kor hadd a fenébe..
Végülis ha olyan nagy nõcsábász, úgy is elcsábít. :D
Az ex. véleménye nem mindig a legjobb... mert lehet hogy csak féltékenységbõl írja... Kicsit kérettesd magad, hogyha tényleg nem futó kalandra akar téged, akkor harcolni fog érted. Ne szédülj el egybõl ha valami nagyon szépet mondd. Erdélyi lány
Bíztatást vársz ? Hát iratkozz fel a listájára. Hiszen az összes lány a menõ pasi barátnõje akar lenni. 1000 éve minden nõ különlegesnek képzeli magát, és azt hiszi, hogy a menõ pasi majd miatta változik meg. És 1000 éve sírják nedvesre a dobott barátnõk a párnájukat. De ne aggódj ! Te különleges vagy ! Te más vagy ! Neked sikerülni fog ! Vagy csak egy kalandra vágysz ? Hát akkor hajrá !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!